ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. התקציב 6.5 אלף 2. מטרות המחשב בעיקר משחקים סרטים וגלישה באינטרנט 3. לא צריך שום ציוד הקפי 4. השקט די חשוב לי ( המחשב בחדר שאני ישן בו) 5. לא צריך מערכת הפעלה ,אבל כן צריך הרכבה 6. לא מתכנן שום OC 7. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. - בחדשים COD5, FAR CRY 2, רד אלרט 3 וכו' יחובר למסך DELL 2007WFP עובד על רזולוציה של 1680*1050 תודה
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הזמנתי נייד עם נפח זכרון של 3G .עם מערכת הפעלה של VISTA .חשבתי להגדיל ל4G .האם זה מיותר?ומתי כדאי להגדיל ל4G ?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
תקציב: 2500ש"ח ייעוד: משחקים כבדים, החדשים שיצאו בעיקר ללא ציוד הקפי, ובנוסף יש לי כבר במחשב הנוכחי 2 כונני DVD , אחד חדש X18 והשני די ישן.. בנוסף, 2 כרטיסי RAM בנפח 1GB DDR (לא זוכר כמה MHz) Hard Drive של 310GB (אחד של 160 ואחד 150GB..) בנוסף יש לי כ-5 מאוורים קטנים כאלה שאספתי ממחשבים ישנים, לא יודע במה זה יכול להואיל.. יש לי כרגע מסך 17" CRT נוכחי, שלא נראה לי שיוחלף בזמן הקרוב. לכן אבקש מפרט, שכולל את שאר החלקים ההכחיים שצריך, מומלץ מחשב שקט.. אם ישנם שאלות בקשר לחלקים שיש לי כבר תרשמו. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
משתמש לעבודה על Office וVisual Studio 2008. או במילים אחרות. שום דבר שדורש מאיץ גרפי חזק. תודה! נ"ב, המחשב הקודם נהרס אתמול (תאונת זכרונות קשה), אז אני חייב לקנות עוד היום את המחשב החדש.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי הסתכלתי על המפרט המומלץ כאן http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ יש בו את הצ'יפסט 780G + כרטיס מסך Radeon HD4850 ממה שהספקתי לקרוא כאן , הכרטיס מסך המובנה על ה - 780G יכול להריץ משחקים בינוניים . השאלה היא למה צריך את ה Radeon HD4850 בנוסף . האם זה כדי להריץ משחקים יותר כבדים ? ואם כן , האם שני הכרטיסים עובדים במשולב באופן אוטומטי או שצריך להגדיר את זה ? crossfire קוראים לזה - נכון ? ואם כן עובדים במשולב , האם אפשר לשים כרטיס מסך אחר מה-Radeon HD4850 ,משהו כמו ה 9600GT , ועדיין השילוב יעבוד ? אני לא מבין גדול . סליחה . תודה .
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בין 3 שנים מדגם HP Pavilion dv5164ea, בתקופה האחרונה המסך שלו עושה לי בעיות רבות, הוא לא מציג חלק את המסך אלא יש קווים שחורים לרוחבו של המסך ועד שאני משחק איתו ומצליח להגיע למצב שהוא מתאזן. לפי הבנתי ולפי בדיקה ברשת אלו הם הסימנים האחרונים של חיי המסך. דבר ראשון האם שווה לי להשקיע במחשב הזה או לקנות משהו חדש, אני חושב שכרגע המחשב הזה דיי מספק אותי מבחינת הצרכים שלי. השימושים שלי מהמחשב הם בעיקר תכנות - אני מאמין ששדרוג זיכרון יספיק לי כידי לשפר את הביצועים שכבר יש לי היום. להלן מספר שאלות שיש לי במידה ואתם חושבים ששוה לשדרג ולא לקנות חדש. 1. האם שווה להכניס את המחשב לתיקון בארץ - אין לי אחריות וממה שזכור לי המחירים בארץ נושקים לכיוון מחירים של קניית…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקרון אני כבר יודע איזה מחשב אני הולך לקנות, יש לי מפרט, הבעיה היא לא במפרט אלא בחנות שממנה אני אקנה. שמתי לב שלדוגמא המעבד ב-סקאי פי סי יקר יותר ב-100 ש"ח מקיי אס פי. בקיצור הייתי רק רוצה שירכיבו לי את המפרט בחנות שהמחיר בה יהיה הכי הגיוני. כרטיס מסך: Sapphire/Palit ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון: DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK של חברה טובה כמו למשל KINSTON ו-G.SKILL כונן קשיח: 320GB או 500GB אם המחיר ביניהם לא גדול מדיי קרור למעבד: Arctic-Cooling Freezer XTREME מארז: Cooler Master Centurion 534+Plus Mid Tower Chassis ספק: Cooler Master eXtreme Power 500W Power Supply תודה מר…
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם קבלתי הצעה מחנות מחשבים,המחשב מיועד לאינטרנט עבודות משרדיות וקצת מישחקים אם: Intel® Desktop Board DP35DP . מעבד: E7300 Intel® Pentium® Dual-Core. זיכרון: DDR II 800MHZ GB 2. דיסק קשיח7200 SATA II : .320 GB צורב: DVD x 22 sata SAMSUNG . מסך: "22 ViewSonic VX2240W עכבר אופטי + מקלדת - לוגיטק רשת: 10/100 כרטיס קול O/B כרטיס מסך: RADEON HD3450, 512MB DDR2 מארז: מפואר \ איכותי ושקט. מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME המחיר 4150 (יקר\זול?) תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל קבלו ח"ח על הפורומים כאן, אני לומד הרבה מכם.. אני סטודנט - ואני גם צריך מחשב נייד.. (אני דיי מבויית על ה DELL 1535.. מבחינת יישומים אני עובד רק עם אינטרנט ו-WORD .. כך שלא קריטי המעבד וכ'). אני עכשיו מחכה עם הקנייה של הנייד, בגלל שאני צופה ירידת מחירים כוללת במחירי הניידים, וזאת בעקבות המצב הכלכלי העולם. פחות חברות קונות מחשבים, פחות רכישות בעולם = ירידות מחירים להעלאת המכירות.. (אני אישית מוצא דרכים זמניות להסתדר ללא נייד). בכל מקרה, הבנתי שגם אינטל מתכננים להוציא עוד סדרת מעבדים חדשים, כך שלטווח החודשים הקרובים גם מהבחינה הזו תהיה ירידה. חשובה לי דעתכם פה בנושא.. אשמח ללמוד מכם. בתודה, ליאור
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המרות , צפיה של סרטים בעיקר..הורדות וכל זה, משחקים גם כן קצת... לא מבין גדול, אבל מעדיף Intel על AMD אבל אם אתם חושבים ש AMD יתאים יותר אז סבבה אפשר לחרוג ל 4200 ש"ח.. תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי אח שלי נוסע לניו יורק מחרתיים וחשבתי שאולי אוכל להיעזר בכם כדי להגיד לו לקנות לי רכיכה ליבה . קודם כל , האם שם המחירים יותר זולים ? שנית , אני רוצה , שבמידה ויחסית המחירים זולים משמעותית , לקנות לוח ,מעבד וזכרונות הכי חזקים שיש על המדפים היום . מקווה שאני ברור מספיק . אשמח לקבל הצעות ללוח חזק עם מעבד חזק במיוחד וזכרונות בהתאם . גם אם אין את המחירים בניו יורק , מפרטים לשלושת הרכיבים הנ"ל יספיקו . אני רוצה להפעיל עליו ויסטה פרמיום , עריכת וידאו , סאונד ,תמונות וכו' וכו' אפליקציות כבדות במיוחד .משחקים לא כ"כ מעניין אותי ... כל עזרה תבורך . שבוע טוב ומבורך לכולכם
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
צריך רק את מה שבתוך המארז, לא כולל מסך. מחשב למשחקים, שיהיה כמה שיותר חזק בתקציב הזה, כרטיס מסך טוב זכרון 4G, וזהו... כל השאר שיהיה רגיל סטנדרתי.. עד 3500 ש"ח, עם חריגה קטנה. בתודה רבה רבה יעקב. :nutty:
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איזה מפרט כדאי לי לקחת? זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 או זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1508 ההבדל ביניהם שווה את ה 300 שקל האלה? או שעדיף לקחת את היותר זול ולהוציא עוד על מסך?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מלבד הפתרון הטריויאלי של שימוש בעכבר חיצוני. האם יש איזושהיא תוכנה שיכולה ליצור פס גלילה? או לחלופין צירוף מקשים כלשהו או כל דבר בסגנון? תודה רבה אריאל עריכה : כמובן, דגם המחשב הוא msi ex400x
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד עד 3500 דרישות מסך 15" ראם 2 GB לפחות מעבד ליבה כפולה שיהיה טוב דיסק קשייח 160 ומעלה כרטיס רשת אל חוטי מהיר וטוב שיקלוט מרחוק וחזק שהמחשב לא יהיה עדין יש מוצר שמחברים למחשב וזה נותן קליטה טובה יותר ? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 18:57:33 הקפצה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Compaq presario 2100 עם USB 1.1 ובלי כרטיס רשת אלחוטי, ואני רוצה לקנות כרטיס PCMCIA של USB2, השאלה היא אם יש הבדלים? או פשוט לקנות את ההכי זול? ולגבי כרטיס רשת אלחוטי, מה עדיף USB? או PCMCIA? אני יותר נוטה לשני, השאלה היא אם יש כרטיסים שלא בולטים? או שכולם בולטים? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מעוניינת להגדיל את הHDD בנייד M912X גיגה בייט - תקציב אלפיים שקלים לאחרונה צפוף לי מאוד במחשב שלי, אני היום עם 160GB ויש לי בקושי 10GB פנוי, הייתי מעוניינת להגדיל את הHDD אצלי למקסימום האפשרי. i-pink
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה המחשב עושה כאילו הוא עובר למצב שינה אך הוא פתאום פועל וכשאני פותח את המחשב לבדוק מה קרה אני מקרה הודעת שגיאה במסך שחור "windows recovery falied" ונותן לי מספר אפשרויות SAFEMODE start windows normaly וככו' אם אני לוחץ להפעיל את הWINDOWS אז המחשב עולה וכאשר אני רוצה לעשות מצב שינה הוא עושה לי RESTART כאשר אני רוצה לכבות את המחשב הוא עושה לי RESTART . אני לא יודע ממה בעיה זו יכולה להיות בהנחה שהמחשב חדש,תודה לעונים. אני צריך לכבות את המחשב מהכפתור בשביל שזה יפתר.[br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 13:49:46 סליחה שאני מקפיץ,אבל לאף אחד אין מושג לגבי בעיה זו ממה היא יכולה להיות?חשוב לציין שהבעיה לא תמיד
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט שיש לי עכשיו: http://www.zix.co.il/images/z-1286077955.JPG ואני רוצה לשדרג אותו קצת שיתאים יותר למשחקים החדשים שיוצאים תביאו בבקשה הצעות, עד 1200 שקל. עם כמה שפחות חריגה. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 2200, מיועד לחבר שלא יושב על המחשב הרבה, משחק משחקים מינימליים לא כבדים. חשבתי על רעיון של מחשב מינימלי, שאני יוכל לעשות לו OC כדי לקבל ביצועים יותר טובים, בפחות כסף. אשמח לקבל עזרה מכם במציאת מפרט מתאים. עדיף מחנויות באיזור חיפה. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
עם עכבר ומקלדת בלי רמקולים משו כללי שיסחוב את GTA IV חנות באיזור הצפון אזור נהריה - חיפה בלי OC השקט פחות חשוב
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הנייד לא שייך לי, ביקשו שאסדר אותו אך נתקלתי בקושי. אני מפעיל אותו ויש רק מסך שחור ורשום: A disk read error occurred press Ctrl+Alt+Del to restart וכך חזר חלילה. יש איזה דיסק בוט או פקודה שאוכל לשחזר את המערכת? יש לי רק אפשרות לגשת לביוס ע"י לחיצה על מקש F2 אבל לא מצאתי שם משהו, הכל תקין, ההרד דיסק מזוהה. מה עושים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך את המחשב למשחקים קלים, סרטים, אינטרנט, מעט פוטושופ.. מקווה שאמצא משהו בתקציב המוגבל שלי.. גודל מסך 15.4 משקל ממוצע.. שלא יעבור את ה3 זמן סוללה שיהיה ארוך אין צורך ביציאה מיוחדת כונן קשיח מינמלי 250GB צורב DVD כמובן.. אין העדפה לחברה כלשהיא (כמובן כל עוד שהחברה מוכרת ואמינה..)
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היה לי DELL T7200 קשיח 7200 RPM זיכרון 2 ג'יגה כ.מסך X1400 עכשיו ראיתי דגמים עם מעבד P8400 ,רצוי מסך מבריק השימוש כללי אינטרנט,שירים תמונות וידאו מסמכים וכו' מה כדאי בתקציב הזה חשוב שיהיה אפשרות להתקנת מע' הפעלה XP שיהיה דרייברים באתר היצרן
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, מחפש מפרט למחשב נייד עד 4K לשימוש משרדי וגלישה באינטרנט. דגשים עיקריים על מסך ברור ולא מבריק , זמן סוללה ארוך , משקל עד 2.5K בערך , אחריות לשנתיים לפחות , ויכולת עיבוד המתאימה לשימוש בWord וגלישה באינטרנט. בעיקר ראיתי בפורום הצעות בכיוון הDell Inspiron 1525 , vostro-1510 , Lenovo N500 . מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-