עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דרישות: המחשב ישמש סטודנט, העדיפות היא למסך 13-14 אם זה פוגע בתקציב באופן משמעותי אז 15. שימושים רגילים של סטודנט, בנוסף אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים באיכות סבבה, כרטיס מסך חיצוני. CD לא חובה אפילו אפשר לוותר. HD עם נפח של 320GB ומעלה. יש חשיבות לזמן הסוללה, אני יודע שהתקציב מוגבל ויכול להיות שלא ניתן להשיג מחשב כזה עם סוללת 9 תאים מפלצתית, אבל שיהיה מחשב עם זמן פעולה יותר מבסדר. לגבי המימדים, אני חושב שהדרישות למסך ולCD הבהירו שהאידיאל הוא מחשב כמה שיותר קל. תנאי חובה:אחריות של לפחות שנה אחת תקפה בארץ, אם קיים דגם עם 3 שעונה על התנאים מצויין. לפי החישוב שלי כול הקניה תסתכם ב3000 שקל מלמטה, לפי מה שראיתי מחשבים בתקציב הנ"ל בארץ עדיין רחוקים ממחשב ב600$ מארה"ב מבחינת תמור…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  2. שלום רב, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד. כרגע יש לי מחשב של dell מסדרת vosrto ואני ממש מאוכזב. למרות הביקורות הטובות שקבלתי. משטח המגע של העכבר מאוד לא נוח לתפעול והמחשב גם התפרק לי בנסיעות. לפני זה היה לי את של LENOVO אך הצג עשה לי בעיות והמסך היה לי קטן מידי. אני צריך עזרה בהמלצה למחשב נייד עבור עבודות משרדיות בלבד , אני מקליד הרבה יש שימוש נרחב בתוכנות ואינטרנט. גודל המסך הקודם שהיה לי היה 14 אינץ' והיה לי פחות נוח להקלדות. לכן הגודל הרצוי 15 ומעלה. אין לי משקל רצוי. אבל בגלל שאני בתנועה אשמח למשקל שיהיה נוח לנשיאה. אין לי זמן סוללה מוגדר אבל אשמח אם יהיה ארוך להקלדות בנסיעות. כונן CD/DVD? צורב? - כן. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא יש לכם העדפה לחבר…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by MeniAdam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לעבודה מהבית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך - אין צורך בכונן SSD עבור OS - יש לי EVO 120GB 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במע' הפעלה…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  4. אני רוצה לקנות את ה8800GTS שעולה 1900 כי אני צריך את המחשב להרבה זמן אז אני חושב שהכרטיס הזה הוא הכי טוב שאשפר לקנות נכון לעכשיו, אז לשאר המפרט נשאר 2500 ש"ח אני צריך מחשב למשחקים כבדים לא משנה לי אם AMD או INTEL המפרט חוץ מהכרטיס מסך כולל: לוח אם זכרונות הרד דיסק מארז תודה רבה לכל עוזר. *ואם תוכלו אז תמליצו לי על חברה לכ.מ

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by Tal735,

זה המחשב ברשותי: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K53SD/#specifications Intel® Core™ i7 2670QM Processor Battery 6Cells 5200 mAh 56 Whrs עברה בערך שנה מאז שקניתי אותו. כעת אני מקבל 4297mah כשאני מטעין 100% (ירידה של 1000mah). קצת מעצבן כי הסוללה נגמרת מהר יותר ממה שהיא אמורה. יש דרך לכייל את הסוללה חזרה או שזה נורמלי שהסוללה נשחקת בקצב כזה?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  6. אז ככה: MSI VR600 INTEL CORE DUO T2450 2.0GHz 1024MB DDRII Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA השאלה שלי היא כזאת,אם אני ישנה את המעבד ל T5500 יהיה הבדל גדול? ואם אני ישנה ל T7200 יהיה הבדל עצום? אותו סיפור לראם אם אני ירחיב ל 2GB יהיה הבדל ממש גדול ואיפה הוא יורגש. תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  7. שלום, המחשב הנוכחי שלי מרעיש בצורה שאי אפשר להשאיר אותו דלוק בלילה ובנוסף גם פולט הרבה חום אשר משפיע בצורה משמעותית על הטמפרטורה בחדר (כן כן ) . לא יצא לי לשחק במשחקי מחשב כבר שנה+ ואני לא מרגיש ממש צורך,לכן החלטתי שאין לי צורך במחשב משחקים מרעיש ורותח והגיע הזמן להתמסד עם מחשב קטן ושקט לכן אני מתכוון למכור את המחשב שלי,להוסיף קצת כסף ולקנות חדש המלצה למפרט שדרישותיו : *תקציב של 3000 ש"ח (אני יכול לשלם במזומן ) *שקט *קריר *בעל חיבור לטלויזיה (HDMI) באיכות גבוהה (לצפייה בסרטים במסך ה- 37' שלי ) *רצוי שהמארז יראה סולידי ולא מקושקש כמו הקיים (טרנספורמר) *נפח הארדדיסק של 500GB + *אין צורך במסך,מקלדת,עכבר ורמקולים תודה רבה

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.2titan full UEBS, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציyין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  9. Started by Idan-h,

רק מארז בלי אביזרים נלווים. מיועד לאנשים מבוגרים לצרכים פשוטים ביותר המצויינים בכותרת. מעדיף מפרט מKSP. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  10. Started by NewRig,

Memory DDR PDP DDR 512MB 400 MHz PC3200 698 } 2x512mb DVD-ROM NEC DVD-ROM x16 162 Case Compucase 6CS3 171 Keyboard Logitech Media Keyboard 160 Mouse Logitech Pilot Optical Mouse 98 Power Supply HEC 400AR-TF 260 CPU AMD Socket 939 AMD Athlon64 3000 (Box) Socket 939 800 Hard disk SATA Western Digital Serial ATA 80 GB WD800JD 349 Mainboard AMD 939 Foxconn NF4UK8AA-8EKRS 580 VideoCard PCI-e nVIDIA Gigabyte GeForce PCX 6600GT 128 MB 957 Sum 4235 התקציב כ-4K ש"ח (ללא מסך). אשמח לקבל הצעות ייעול

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by Guy King,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב, עד איזור ה-3,500 (אפשר לחרוג קצת אם זה כדאי). המחשב יחובר למסך 2209WA. השימוש במחשב יתחלק בערך ככה: 75% אינטרנט (כולל יו-טיוב), 15% סרטים, 5% אופיס ו-5% משחקים קלים (אבל ממש ממש קלים. סטייל הירוס 3, דיאבלו 2 ומשחקי פלאש). השאלון: מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל, ורק אם זה באמת מצדיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? כתבתי בפתיחה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט, סרטים, אופיס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  12. אני צריך מחשב שיוכל לשאת הרבה תוכנות בו זמנית. לדוגמא אינטרנט+מוזיקה+משחקים. שגם כן יוכל להפעיל סרטי HD ללא בעיות של תוכנות אחרות פתוחות (פועל על ווינדוס ויסטה). שיוכל להפעיל משחקים חדשים (לא ברמות כמו של קריסיס אבל את רב המשחקים החדשים). שיהיה הרבה מקום, לפחות 500GB, ללא ציוד היקפי או כונן דיסקים. חשוב שיהיה 2 יציאות USB מקדימה למעלה במארז! בקשר לרעש, מומלץ שלא יהיה חזק, כי אני ישן עם המחשב פועל. עד 3000 ש"ח עם חריגה של עד 100 שקל אם באמת צריך.

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by TempesTo,

מבקש המלצה על מחשב לסטודנט - אופיס, אינטרנט וקצת סרטים. עד 3000 ש"ח מסך 15" מצאתי בנתיים את זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10333 מצאתי אותו במחיר יותר טוב 2990 ש"ח האם יש לכם המלצות ?? תודה.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  14. Started by yoahe,

שלום יש ברשותי פנטיום 2 ישן ספק ישן אני סטודנט אני רוצה לשדרג ללוח אם טוב ומעבד טוב גג 1000 שקל שיתאים לי לDDR2 וכרטיס מסך טוב לעתיד מה ממומלץ והאם הלוח אם שאני ישים עלול לא להתאים למארז יכול להיות כזה דבר?

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by 00Amir,

מחפש מחשב אולטרהבוק כתחליף למקבוק איר , אני רואה שהם מגיעים יחסית מאוד חזקים אבל אני לא מצליח למצא המלצות או מפרטים ברשת... אשמח אם מישהו יתן חוות דעת או קישור למפרטים וביקורות.. מיהם ה TOP 5 אולטרהבוקים הקיימים בשוק? תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  16. הי לפני כמה זמן פניתי אליכם וביקשתי שתעזרו לי לשדרג את המחשב שלי אבל עכשיו אחרי שיחה עם המשפחה וההורים שהם נותנים לי את הכסף החלטנו שעדיף לי לקנות מחשב כבר.... עכשיו אני צריך מחשב למשחקים שיסחוב לי משחקים טוב (gta4 על ההגדרות הכי טובות) אני רוצה כמה יעלה מחשב כזה... אם אתם יכולים תתנו מחיר ואם אתם יכולים תתנו לי גם מפרט למחשב... כמה דגשים בקשר למפרט: לוח אם אסוס או gigabyte לא משנה לי מעבד רק אינטל וכרטיס מסך משהו טוב כזה שיעשה את העבודה.... אני יודע שאין לי תקציב מדוייק אבל בוא נגיד לא יותר מ4000 תודה ויום טוב (: אה כמעט שכחתי לא צריך ציוד היקפי רק מארז ספק וכו' יש לי מסך 17 אינצ' ולא צריך כוננים וכו'.

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by yo0924,

אני צריך מפרט עד 8000 ש"ח . אני מתכוון להשתמש בו בעיקר למשחקים כבדים ואינטרנט. אני לא מתכוון לעשות לו OC. יש מספר חלקים שאני רוצה שהם יהיו במחשב ולא מתפשר על אחרים: 1) מעבד קונרו. 2)ביג טייפון - קרור למעבד. 3)מסך של MAG 19 CRT. 4)צורב DVD של NEC 3350 5ׂ HARD DISC של עד 80 ג"ב (עדיף SATA /SATA 2ׂ חוץ מזה אני צריך ספק מארז לוח אם כרטיס מסך זכרונות מקלדת ועכבר

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by Rampage,

חבר שלי זקוק למפרט משרדי עד 3000 שקל לא כולל ציוד היקפי (מסך,מקלדת,עכבר וכו') 80ג'יגה ג'יגה זכרון עדיפות ל AMD ספק+מארז כונן דיוידי (לא צריך צורב דיוידי) פלופי יש צורך להכנה ל 2 מסכים (או על כרטיס מסך חדש או להביא כרטיס AGP מהמחשב הישן בנוסף לכרטיס חדש,לכן צריך לוח אם מותאם לאפשרות השניה) עדיפות לחנויות מהצפון *** עדיפות לנועה מחשבים (אבל לא חובה). תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  19. [glow=red,2,300]איך ?[/glow]

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by hararim,

פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להפעיל את הבלוטות יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by kobibo,

המלצה עד למחיר הנ"ל לא כולל ציוד היקפי לא כולל מסך. חייב לכלול 1GB זיכרון ( דואל ) דיסק של 120GB . כרטיס מסך יכול להיות On Board .

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  22. היי, כותרת. מה להערכתכם שוויו? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by יצק,

שלום אני בקרוב קונה מחשב עכשיו יש איזה מחשב שאני בונה עליו ורציתי חוות דעת על המפרט שלו .. אני אומר מעכשיו אני יודע שהכרטיס מסך שלו לא משהו אז אני כנראה יחליף כרטיס מסך חוץ מהכרטיס מסך רציתי לדעת אם יש עוד דברים לא טובים במפרט הזה תודה לכל העוזרים .. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz זיכרון: 3072MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 500GB 7200rpm כונן אופטי: צורב DVD Writer Double Layer LightScribe SATA כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce 9500 GS TurboCache עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out זיכרון גרפי: 512MB dedicated ועד 1279MB משותף! קורא כרטיסים: של מצלמות דיגיטאליות 15 in 1 כרטיס רשת: מובנה 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו: IEEE 1394 FireWire® Interface אינ…

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  24. אני מחפש מחשב עבור סבא שלי, בעיקר אינטרנט ופוטושופ ומשחקים קלים, חשוב לי חנות באזור המרכז שאפשר לסמוך על האחריות שלה, את המפרט הבא הרכבתי באייבורי (שמנסיון, תמיד היו שם אם היו לי בעיות, אני לא יודע מה הלך הרוח בפורום לגבי הם), אם יש לכם הצעות לחנויות אחרות אשמח לשמוע. הרכבתי 2 מפרטים, הינה הם לפניכם: 1. http://i.imgur.com/6MAD5fk.jpg 2. http://i.imgur.com/SxGMTxj.jpg שני המפרטים מבוססים על A6-5400K, ההבדל בין שניהם הוא שבראשון יש SSD במקום HDD, אבל זה בא על חשבון קירור ייעודי למעבד (יש צורך?), וספק כוח פחות אפקטיבי (אני חושב). אני מבקש חוות דעת כללית בנוגע למפרט, ואם יש לכם הצעות לשיפור/שינוי החנות, אשמח לשמוע!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by xDoggy,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?נסו לחסוך אבל לא תהיה בעיה לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3500 זה כבר כולל החריגה שלי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?גודל 20" של samsung * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD Prototype GTA IV וכל המשחקים החדשים.... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.