ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני רוצה את עצותכם לגבי מפרט מחשב שאני רוצה. בגדול מה שחשוב לי זה יציבות, שקט, ואמינות - אם אפשר לקבל קצת ביצועים בדרך זה בסדר (רב הזמן המחשב ישמש לשימושים משרדיים אך גם גם קצת משחקים). יש לשים לב גם למחיר - שלא יהיה גבוהה כל כך. יש לי מסך, צורב DVD , ודיסק קשיח. הס מלהזכיר אוברקלוקינג... אף פעם לא התלהבתי על הרעיון. Vini vidi vici לגבי המעבד - האם יש הבדל כל כך גדול (בביצועים) בין סמפרון 3400 לבין Athlon X2 3800? השיקול שלי לגבי הסמפרון הוא לא רק המחיר אלא שהוא לא מתחמם כל כך ולכן אפשר להוריד ברמת הרעש האם ההחלטה על מעבד סמפרון תעשה את המחשב ממש איטי או שזה כמעט ולא יורגש. לגבי פתרון הקירור למעבד אני רוצה הצעות הדגש הוא על שקט - אם אפשר בפחות מ200 ש"ח לגבי לוח א…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ללא תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (מעוניין במסך 19 אינץ' לפחות) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכי…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם , מקרה חירום והמחשב של חבר מת בטרם עת ובלי להודיע R.I.P אני צריך מפרט למחשב שעיקר השימוש בו הוא paintshop ותוכנות עיצוב אחרות (D-Design ועוד). מסך כבר יש , הארד דיסק בעקרון יש אבל קצת ישן לכן אני אשמח לקבל שני מפרטים ,אחד כולל HD ואחד ללא. עדיפות לזכרון 2GB וכל השאר לא חשוב (אפשר לחסוך בקטע של הכ.מסך , אפילו ON BOARD יתפוס לדעתי). הבקשה האחרונה שזה יהיה מפרט מחנות שקיימת באיזור נתניה (כמו גיבור או משהו בסגנון) , רק לא KSP (!!!!). תודה רבה על העזרה חברים , מקווה שתוכלו לענות לי במהרה.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המחשב הבא? הוא מיועד לשימוש רגיל (office וכו') ועריכת וידאו. כרטיס גרפי יש לי ( PCI-E XL800), כך שלא צריך כרטיס גרפי: מעבדי אינטל? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB מחיר 1095 לוחות אם ? GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E מחיר 920 זכרונות? DDR II 667 כמות 2: 1GB TwinMOS מחיר 2X630=1260 דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מחיר 350 צורב ?DVD NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black מחיר 185 מארז: Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) מחיר 370 ספקי כוח? Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W מחיר 420 מסך LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI מחיר 1870 מקלדות? Microsoft Microsoft Internet + Microsoft Mouse Optical מחיר 135 רמקו…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מפרט: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=606&CatCode=9 רק בלי האחריות. מפריע לי בו שאין TV-OUT. יש איזה דרך לחבר אותו לTV?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימושים ביתיים כמו אינטרנט/הורדות/משחקים, ושאר השימושים הביתיים האפשריים למינהם אם אפשר יש העדפה לHD 500 גיגה וזהו. תודה. נ.ב -לא משנה אם המחשב הוא אינטל/AMD אם כי יש עדיפות לAMD תודה.
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כיום מחשב פנטיום 4 1.5 עם 40 ג'יגה ו-512 זיכרון וכרטיס מסך 9600xt אני רוצה לשדרג את המחשב למשהו שיעבוד טוב... עד איזה 1000 שקל. מצאתי 2 שידרוגים למחשב.. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1724889 1הערכה כוללת: לוח אם Elite-Group 741GX סוקט 462 מעבד AMD Athlon 3000 סוקט 462 מארז ATX 400W 2. פנטיום 4 2.8 HT לוח ECS , ASROCK זיכרון 256 הארד דיסק 40 ג'יגה.... אם אני יוסיף את החלקים שלי שהמחשב הקודם ( 40 ג'יגה, 512 זיכרון, והכרטיס מסך 9600xt) המחשב יהיה טוב? (למשחקים) http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2752632 כל השאר: הארד דיסק וכרטיס מסך יש לי. אני האמת יותר גולש באינטרנט, אופיס וקצת למשחקים ( nba, fifa וכ"ו) ו…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27382&PHPSESSID=frq0v88hk2b32k4m8tvhuihu25 מה אתם חושבים? מסך 1080P
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL 3770 : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1500 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77-D3H ₪678 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪286 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX660TI "PHANTOM" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1746 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪290 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪463 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪140 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 2TB SATA3 7200RPM - זמין במלאי ₪598 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 5,500 ש"ח ₪0 מחיר סופי כולל…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב, אחרי כמה שנים טובות, המחשב שנקנה בהמלצת חברי הפורום כאן כבר די גוסס והגיע הזמן להתחדש. ובכן, שימושי המחשב החדש יהיו בעיקר תכני HD, קידוד תכני וידאו, עריכת וידאו (VEGAS), פוטושופ, ובמסגרת התקציב הזה, משחקים זה לא מן הנמנע. המחשב יעבוד כל הזמן עם המון דברים במקביל ולכן הדרישה העיקרית שלי היא מעבד חזק ו-4GB זיכרון, ואם גם אפשר לדחוף כרטיס מסך יותר מטוב, אז מצויין. *אין צורך בהארד דיסקים וכל ציוד היקפי כלשהו. *דרישה חשובה נוספת- מארז פשוט עם סירקולוציה טובה (עייפתי מלנקות כל הזמן ובנוסף היופי לא מעניין אותי). *חשוב גם שהמחשב יהיה שקט מאוד (!). *לא מתוכנן OC. המלצות גם לחנויות טובות ואמינות במרכז, יתקבלו בברכה. יום טוב ותודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך של המחשב ולשים משהו הרבה יותר מתקדם כדי שיתמוך במסכים רחבים יותר ויתן לי יותר מ60 FPS, יש חיה כזאת? זה אפשרי בכלל להחליף במחשב זה? כמובן אסור לשכוח שהכרטיס מסך חייב להיות OPTIMUS.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן!זקוק בבקשה למפרט בסכום שציינתי שיכלול הכל והרכבה.המחשב מיועד למשחקים וכל השאר.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חזק (C2D במהירות 2.0Ghz לפחות) שיוכל להריץ מספר תוכנות במקביל (דוגמאות להלן) בלי לעשות בעיות, הנה הדרישות: * זכרון - 4GB אם יש כזה דבר במסגרת התקציב. * דיסק קשיח: לפחות 160GB * לא גדול מדי - אני אסחב אותו על הגב כל יום - עדיף מסך 14" ומחשב קל יותר - במילא בלימודים אני אתחבר למסך 19" שיש לי שם. * דוגמאות לתוכנות בשימוש (בדרך כלל כמה מהן בעת ובעונה אחת): , Photoshop, InDesign, ArcGIS, Matlab, MS Office * רצוי מארז קשיח (לא יודע מה הולך בשוק - טיטניום?) שהמחשב לא יקורקע עם כל דפיקה קטנה * מערכת הפעלה - עוד לא החלטתי - ראיתי וויכוחים מרים פה בפורום לגבי וויסטה לעומת XP. * אחריות ושירות בחשיבות גבוהה * אין משחקים! השימושים הגרפיים הם בתוכנות שרשומות לע…
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 6000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בתוכנת Revit ו- Autocad. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא חשוב 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במע' …
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים רבי מכר כגון: COD AW ,ACU -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מתכוון לזה שאי אפשר לרדת ולעלות את הדף ממהמשטח של העכבר לבד אלא צרכים ללכת לצד ולהוריד את הדף כמו ילדים מפגרים בשנות ה90 המוקדמות
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מפרט עבור קרוב משפחה. השימוש העיקרי שלו יהיה פורטנייט (עד כמה המחשב צריך להיות חזק בשביל זה?) האם ניתן בתקציב הזה לבנות מחשב טוב שיכלול גם מסך ושאר ציוד הקפי? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5K, רצוי ללא חריגה משמעותית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר פורטנייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. יש דרישה למסך קעור בגודל של 27-30 אינץ', מקלדת, עכבר, פד ואוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, המחש…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , call of duty modern warfare 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 20' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם רגע לפני הקניה אני מבקש את העצות שלכם על המפרט של המחשב הסלוני שברצוני לקנות. אפרט מה הנחה אותי: 1) מחשב שיהיה רלוונטי ל 3 שנים הקרובות ולכן המעבד החזק ולוח אם עם USB 3. 2) איפה שאפשר לחסוך חוסכים כל עוד אפשר לשדרג בהמשך (כמו זיכרון) 3) סלוני אומר חוץ מסרטים ואינטרנט עם חיבור לרסיבר גם קצת משחקי אסטרטגיה (בתקווה שיהיה זמן ) 4) שיהיה קטן ויפה ולכן המארז. תודה לכולם חבילה זו כוללת אחריות לכל החיים לזכרונות, 3 שנים אחריות למעבד, ללוח אם, לכרטיס מסך, ולדיסק הקשיח. ושנתיים אחריות לכונן האופטי. למפרט מלא לחץ כאן איפוס מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYT…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב אז זה המחשב שלי לעכשיו : ובעיקרון אני רוצה לחדש אותו כדי שייסחב את המשחק counter strike:source על איכות הכל HIGH ועל 150 FPS מינימום. ואני יודע שלא צריך מחשב הכי מטורף בשביל זה. אז בעיקרון מה שאני צריך אני חושב זה כרטיס מסך, לוח אם, [אולי מעבד], זיכרונות, וקצת איוורור וספק כח. /: אני חושב שזה הכל לא? תקציב עד 2500.
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו על ULTRA HIGH עם כל הפילטרים על הכי גבוה ורזולוציה FULL HD (יש לי מסך 24") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 ושהכל יעבוד חלק על FULL HD עם כל הפילטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[/U2410 Dell…
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש בתחום של מחשבים ניידים ואני מחפש לחבר מחשב נייד ב6000 לעבודה משרדית ולמשחקים קצת חשוב שיהיה למחשב אפשרות אינטרנט אלחוטי אשמח אם תוכלו לכוון אותי למחשב שאני מחפש ואפילו טיפים באיך לבחור מחשב נייד תודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר קונטר סטרייק אבל למרות שזה לא משחק שדורש הרבה אני מעוניין להשקיע במחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, לפיכך אשמח לקבל המלצות. צרכיי הם: עבודה משרדית(אופיס, אינטרנט- מסחר וכד'), צפיית סרטים (פירוש הדבר הוא כרטיס מסך חזק (לא מטורף)) אזדקק ליציאת HDMI וחיבור לטלוויזיה, מוזיקה - אחבר רמקולים מקצועיים - אם זה רלוונטי (microlab), סוללה ומשקל לא הכי משנה - המחשב ברוב הזמן לא ינייד. 2GM זיכרון פנימי, אפשר 4GB רק אם יהיה ממש משתלם. מינימום 250GB זיכרון בהארד-דיסק, מקסימום 320GB. - במקרה ממש קיצוני שבו המפרט יהיה בדיוק מה שאני מחפש, רק הזיכרון יהיה 160GB זה בסדר. (כמו למשל CL500 של Lenovo - שחשבתי עליו). מסך 15". כמו כן, התקציב שלי הוא 3000שקלים, עם חריגה של עד 350ש"ח כאשר מדובר בכרטיס מסך או במעבד. אעדיף שהמשחב יהיה אחת מהחברות הבאות: Lenovo, Del…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב עד 1300 שקל (ללא מסך ,מקלדת ,רמקולים וכו...) השימושים העיקריים שלי במחשב זה אינטרנט סרטים וחשוב לי שהמשחק פרו רוולושיין 2013 יעבוד חלק חוץ מזה שיהיה המחשב הכי חזק שאפשר להביא במחיר הזה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-