עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by XMB,

אהלן, רוצה חוות דעת על המפרט הבא: (אם ישנם שיפורים אשמח לשמוע, בעיקרון הדילמה כאן היא על המעבד והכרטיס מסך, אם אקח P9500, מעבד שעדיין מסידרת P שחוסך יחסית בחשמל האם תהייה השפעה בניגוד ל P8600 או שאם אקח T9500 כמה ההבדל באמת שווה את הכסף לבין הביצועים לבין חיי סוללה, כנ"ל לגבי הכרטיס הגרפי, השימושים יהיו עבודה משרדית כמעט נטו אך אין לדעת למה אצטרך את המחשב, גרפיקה יכולה להילקח בחשבון). Base Latitude E6400 Laptop: Intel Core 2 Duo P8600 (2.40GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) Media Bay 8X DVD +/- RW w/dbl layer write capability Memory 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs) Hard Disk Drive 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) Video 256MB NVIDIA Quadro NVS 160M With Express …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mr559,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?10.000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אפשר להוסיף מסך 32 מומלץ ללא קשר לתקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)דיסק קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף מארז גדול 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

3. אין צורך בציד היקפי, רמת השקט לא חשובה כלל. השימושים הם, פייסבוק, משחקי פלאש, ולעיתים Fifa לדורותיהם. המסך כרגע הוא 19'' ולא נראה שיוחלף בקרוב. אעדיף מ KSP / IVORY. אין צורך במע' הפעלה. עדיפות למבוסס INTEL אך לא משמעותי כ"כ. באיזור ת"א וסביבתה. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מה שאני רוצה זה מפרט למשחקים עד 3600 שקל למשחקים שיהיה מעבד אינטל וכרטיס מסך תומך DX 10 לא צריך מארז לא מסך לא מקלדת ועכבר לא רמקולים אבל שיהיה גם מאורר למעבד וספק טוב שיספיק לא משהו יותר מדי טוב תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, חיכיתי הרבה זמן לסדרת כרטיסי המסך החדשים בכדי לרכוש מחשב חדש, הבעיה היא שהבנתי כי ככל הנראה בעוד חודשיים יוצאת גם סדרת מעבדי אינטל חדשים. מה דעתם? לקנות עכשיו או להמתין למעבדים החדשים?

6. נתחיל מהתקציב - עד 3000 שקלים. העדפות אישיות - מעבד של אינטל וכרטיס מסך של nvidia (אלא אם החלופות של AMD הרבה יותר טובות). הצרכים שלי - גלישה חלקה בדפדפן עם הרבה טאבים פתוחים, משחקים יחסית קלים (FIFA, CS), צפייה בסרטים. לא צריך ציוד היקפי, רק את המארז ומה שבתוכו. ייתכן שבשלב מאוחר יותר אני ארכוש מסך חדש של DELL בגודל 23-24 אינץ'. חשבתי על המפרט הזה (יצא 2612 שקל. מה אפשר לשפר בעוד 400 שקל? האם צריך להחליף משהו במפרט?): מעבד + לוח אם: 1005 ₪ - Quad Core i5 7500 3.4Ghz + ASUS H110M-K DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 זכרון: 252 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR4 2133Mhz CL15 כרטיס מסך: 696 ₪ - * מבצע *…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by feel,

דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ 754 BOX 770 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NE NFORCE4 754 490 ¤ 1 SAMSUNG 1024MB 533MHZ DDRII 600 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 530 ¤ 1 GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 700 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK 370 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3760 כמה שאלות : 1 - מה עדיף - סטיק 1 של 1024 או 2 של 512 ? 2 - האם מארז 6A19 יחזיק את המערכת ?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://www.tms.co.il/preview/spec/dr6clngh האם המפרט טוב יחסית לתקציב של 5.5k? אם אני הולך לכיוון של oc, ומחליף את המעבד ב3570k אני יראה קצת יותר שיפור בfps בbf3 למשל? חשוב לי גם לשמור קצת על אופק לשדרוגים בעתיד. בעיקר של הכרטיס מסך. האם הספק כח, הזכרונות והלוח אם מתאימים לoc בכלל? ד"א, חשבתי להזמין בשבוע הבא אבל ראיתי שצפויה ירידת מחירים של ati. מתי אתם חושבים שזה יכנס לתוקף? תודה, יונתן.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים, משחקים כבדים. יש לי תקציב של 4 אלף שקל למחשב, בלי מסך. לא מתכנן אוברקלוק. בלי ציוד היקפי. מעדיף אינטל. קונה מסקיי פיסי אז תרכיבו בבקשה משם. שבת שלום, ותודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 10:11:27 בנוסף רצוי שיהיה צורב DVD. הקירור חשוב. העיצוב לא חשוב. בלי מערכת הפעלה. עם הרכבה במעבדה. אין חשיבות לשקט. יש לי מסך LCD 19' ואני מעוניין לשחק ברזולוציה מקסימלית. שוב תודה מראש לכולם, ושוב שבת שלום =]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני צריך מפרט בעיקר לגיימינג עד 4K (אפשר לחרוג טיפה).. אני צריך עם מסך (לפחות 17 אינץ'), אני יודע שאי אפשר דברים הכי טובים שיש בתקציב הזה אבל משהו שיעשה fps נורמלי. תעזרו לי בקשה! נ.ב: לא כולל ציוד הקפי ואם אפשר שהמפרט יהיה מהחנות KSP. תודה!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם [= בזמן האחרון המחשב שלי החליט להפסיק לעבוד והוא כל שניה מכבה את עצמו ועושה בעיות אז יש לי שאלה האם כדאי לקנות בתקופה הזאת מחשב? [בחודש-חודשיים הקרובים] או שכדאי לחכות ליציאה הרישמית של מעבדי qued? [תתקנו אותי עם לא נכון אני מתכוון למעבדים עם ה4 ליבות] אז עם לא ישתלם לחכות אני רוצה מפרט עד 5500 שקל [עם חריגה קטנה אולי] ללא ציוד היקפי לא מתוכנן oc עדיפות לחנות פנדה [קרוב לבית וטוב] עדיפות לכרטיס מסך gf 8800gts\x [אני יודע שXלא יכנס לתקציב אז לא משנה] שיהיה מעבד חזק. ולפחות 160 ג'יגה... עד בלתי אפשרי להרכיב מחשב כזה אז תציעו מפרט אחר שיהיה טוב למשחקים. תודה מראש [=

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by SerenB,

שלום לכולם, קודם כל סליחה על פתיחת Thread חדש, הקודם קצת נחטף ויש שינויים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך במידת האפשר, אני סבור שגם ככה הסכום גבוה מהדרוש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סרטי HD מדי פעם, עריכה בפוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החדשים, באטלפילד וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. זה מחשב למישהי מבוגרת שרוצה אותו לטובת הנכדים שלה, ככה שהוא לא צריך 8800, או איזה קואד, בחרנו 1950PRO, וE6750 כבסיס. שקט - חשוב, עיצוב- חשוב בשביל שתרגיש שהקניה הייתה שווה את ההוצאה. על שאר המפרט אני צריך אישור, עברתי על דפי ההיסטוריה של הפורומים וככה בחרנו חלקים: מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3254 -1046- שקל לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 REV 3.3 (QUAD REDY) INTEL 965P HD AUDIO GBL http://zap.co.il/model.asp?model_id=463438 -551- שקל זיכרון OCZ 2048MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://zap.co.il/model.asp?model_id=484794 450 שקל הארד דיסק Western Digital 320GB 3…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. טוב אז הינה מגיע לו התאריך ה22.4 והירידת מחירים בפתח זה התאריך שבן דוד שלי חיכה לו כדי לקנות את המחשב החדש שלהם [אחרי שהם כבר 4 חודשים בלי מחשב] אני צריך מפרט שיהיה בעיקר טוב למשחקים ואינטרנט לא מתוכנן OC... חשוב שתשימו את המחיר שיהיה לאחר הירידת מחירים של אינטל [חשוב שהמעבד יהיה של אינטל ולא משנה עד כמה AMD יותר זול הם רוצים אינטל והם חיכו לזה הרבה זמן] רצוי מפנדה [החנות הכי קרובה ומוכרת ושירות טוב] צריך רק מקלדת עכבר ורמקולים [סטנדרטים, לא משהו יקר] עריכה: טוב אז ככה, תבנו לי מפרט הכי טוב שאפשר ב 4 אלף שקל רק עם עכבר מקלדת ורמקולים לא משנה עם AMD או אינטל רק כמה שיותר טוב. אני הולך לקנות מחר אז אני צריך מהר תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום חבר שלי החליט שהוא רוצה לקנות מחשב.. הסכום הוא 5K הבן אדם במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ומשחקי MMRPG (כמו MU מייפל סטורי.. והכל השיט הזה)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Arisum,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש והייתי שמח לקבל את עצתכם בעניין. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר למשחקים פחות "כבדים" שמשתייכים לג'אנר של אסטרטגיה וMMORPG אבל אני מעוניין לא לשלול את האפשרות של משחקים כבדים בהמשך. המחשב לא צריך לכלול ציוד היקפי ומסך. אני נוטה יותר לסמוך על INTEL, ומשתמש כרגע במסך 22 אינץ' של PROVIEW,בד"כ על רזולוציה של 1280x768. אני מאמין ש4GB זיכרון כרגע מומלץ ואשמח שהמפרט יכלול זאת במידה והדבר לא פוגע באיכות של חלקים חיוניים יותר. יש לציין כי המחשב מחובר ברשת אל מחשבים האחרים(אך הוא בעצמו מתחבר ישירות אל האינטרנט בעזרת חיבור ADSL) ולכן אשמח לכרטיס רשת טוב. התקציב הוא בין 3000-4000 ש"ח עדיפות לKSP או חנות באיזור המרכז. כרגע אני משתמש ב8600GT ד"א וסובל מבעיות…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אהלן, אני מתייעץ אתכם בשביל אבא שלי. הוא צריך מחשב נייח למשרד שלו בעבודה, והשימושים שלו הם לעבודות גרפיקה בפוטושופ וכד', וצריך הרבה מקום בכונן קשיח כדי לשמור את כל העבודות. הציעו לו את המפרט הבא ב-2,750 ש"ח. האם הוא טוב? האם אתם יכולים להציע לי מפרט טוב יותר לעבודות גרפיקה במחיר דומה? (אפשר להשלים ל-3,000) מעבד INTEL i5 2300 לוח אם Gigabyte H67M זכרון קינגסטון 4, 1333HMD דיסק קשיח: טרה בייט WD1 DVD+צורב מארז מקצועי של Cooler Master, 500W כרטיס מסך HD 5760, DD45AT תודה רבה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אז ככה, בעקרון אחרי חיפוש הבעיה במשך שבוע, הגעתי למסכנה שזה כנראה הלוח אם, הלכתי לאיזה טכנאי מחשבים שגר באזור והוא אישר את מסקנתי. אז ככה, אני רוצה להחליף לוח אם, ואמרתי לעצמי שאם אני כבר מחליף לוח אם, אני רוצה שיתאים לשידרוג עתידי ולחומרה שיש לי עכשיו, עכשיו מתחילה הבעיתיות, קניתי לאחרונה HD IDE 160GB, וממש לא בראש שלי לעבוד ל SATA ולקנות אחד אחר, ובנוסף לכך, יש לי כרטיס מסך AGP אבל אני רוצה סלוט של PCI-E בשביל שדרוג עתידי. גם לוח אם אני לא רוצה יקר מידי גם משהו בגג 500. אבל שוב הבעיה היא שלא נראה לי אפשרי למצוא AGP + PCI-E + IDE + SATAII זה נראה לי די לכוון גבוהה, מקסימום התמיכה ב SATA זה הדבר הכי פחות חשוב לי מבין אלה, או אולי אתם חושבים שלא? ואני צריך גם מארז + ספק, א…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, המחשב נועד לילדים בני 14-15 שבמחשב הקיים(ישן מאד),רוב המשחקים שהם משחקים הם משחקי ישנים ומשחקי דפדפן...לכן אני רוצה להכיר להם קצת משחקים חדשים ושיוכלו לשחק ... החנות שאני רוצה לקנות ממנה(אך ורק בגלל הקרבה והנוחיות) היא KSP. מניסיון שיש לי עם DELL מסך U2711 אז המסך שאני רוצה לקנות להם הוא : http://ksp.co.il/?uin=13765 המסך שקיים אצלהם הוא CRT 19 אינץ' אבל אם יש לכם להציע מסך אחר שעולה יותר זול אבל איכותי אז בשמחה... המפרט הבא נראה טוב:http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137599&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 3500 כשמתוכם 900 מוקצבים עבור המסך כך שנשאר 2600שח א) האם לנ…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by ofek7,

אני צריך מפרט בלי מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים, הארד דיסק וכרטיס קול. אני צריך שהמחשב שיריץ משחקים שיוצאים עכשיו כמו ביושוק, ריינבו סיקס וכו' אני גם ממש הייתי רוצה שהוא ינצל כמה שיותר את המסך שלי(samsung 226bw) תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. התקציב שלי הוא כ5.5K, עם חריגה של 0.5K. השימושים הם וירטואליזציה, סרטים ועריכת תמונות (תחביב). המחשב לא ישמש למשחקים, ולכן אני מתלבט אם לרכוש כרטיס מסך חיצוני "בסיסי" בכמה מאות ש"ח או להשתמש במובנה בלוח. השקט דיי חשוב, ולכן חשבתי על מעבד שלא מסדרת הK שצורך פחות חשמל. כמו כן לא מתוכנן OC (אחח.. היו ימים.. חבל שאת הפרויקט שלי מ~2004 כבר לא ניתן למצוא ) חשובה לי המהירות של הוירטואליזציה (מספר מכונות של ווינדוס/לינוקס) ולכן אני מעוניין ב2 כונני SSD, אחד למעה"פ ואחד לוירטואליזציה. אני רוכש את המחשב לטווח הרחוק, ולכן אני מוכן להשקיע, למרות שאולי היה ניתן לרכוש רכיבים חלשים יותר ולחסוך ע…

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. היי חברים יש לי התלבטות בין 3 מחשבים אשמח לקבל הצעות איזה מבניהם עדיף. ללימודים וממש טיפה משחקים. חשיבות: סוללה חזקה וניידות,משקל. https://ksp.co.il/?uin=49226&select=.268..271..159..5372. https://ksp.co.il/?select=.268..271..132..5390.&kg=&list=1&sort=3&glist=0&uin=49271&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= http://ksp.co.il/?ref=wap&uin=48649 תודה מראש לעוזרים

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. היי אני צריך מפרט יחסית עצבני מבוסס על Core i7 שישמש בעיקר ל solidworks וגיימינג. התקציב הוא 5K (אפשר לגלוש עד 6K). ללא מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, SSD. שכן יכלול windows 7 pro, 2X 1TB HDD שלוח האם יתמוך ב triple channel וכן גם הזכרונות, ואם כבר אז שגם יהיה לו USB3. מארז טוב שלא יכלול שום לד מכל סוג שהוא. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום אני צריך מפרט מחשב ב4000 ש"ח לחבר , עבודה משרדית , עיצוב , אנימציה ממוחשבת , שיפעל מהר וCounter-Strike : Source. כולל מסך! אשמח למפרט הטוב ביותר מבוסס אינטל C2D טוב , ניתן לחרוג במעט. אני מעדיף גם את המסך VP930 משום שהוא הכי טוב למחיר שלו לעבודה ממושכת מאשר פאנל TN. ללא ציוד הקיפי... רק מסך. תודה והמשך יום נעים.

• 19 תגובות
    • 998 צפיות
  25. היי חברים מעוניין בלנובו e480 עם הרחבת אחריות. איזה דגם לקנות. מעוניין ב: ssd256, i5, nvme, ips, 8gbram אבל כל החנויות בזאפ בלתי מוכרות לי . אין רשת מוכרת בין החנויות. חושש מחנות שתימכור מחשב מוחדש, מחודש או כל המצאה דומה. ללא ידיעתי. האם יש למי שקנה המלצה על חנות אמינה. תודה.

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.