ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד שיש עלות תועלת משתלמת עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת 3D MAX בעיקר וקצת תוכנות דומות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? חשוב לי שיריץ משחקים באופן סביר עד מעולה ולא ירגיש מיושן בעוד שנה. * גודל המסך? 15-16 * משקל רצוי?עד 3KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אז אחרי שחפרתי ברשת כבר שבוע ושיגעתי חצי עולם צמצמתי את הבחירה שלי לכמה מחשבים ניידים. כרגע הבחירה המועדפת היא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....PSLS9E01P00WG3 מצאתי אותו ב5500 ש"ח. האם למישהו יש ניסיון איתו או יכול להמליץ על משהו דומה בתקציב אך מוצלח יותר? הייתי שמח למצוא משהו עם כרטי…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני מחפש מחשב שיהיה חזק טילים גם ל3-4 שנים הקרובות וחשוב שיהיה חזק לעריכת וידאו אבל גם למשחקים התקציב למחשב כזה הוא לא גדול אני יודע אבל זה מה יש.. בכל אופן אני כל הזמן מתלבט אם לבחור AMD או אינטל כי אמרו לי שאינטל יותר טוב לעריכה אבל ההבדל לא כזה גדול.. אני גם שוקל אם לקחת dual core ואם KSP מצדיקים את המחירים שלהם או שעדיף אייבורי שיותר זולים אבל שמעתי עליהם דברים לא טובים אני אשמח אם תענו בהקדם תודה תודה =]
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן חברה, בגדול המחשב הוא לעבודה כללית גיימינג קל מאוד.. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, לא מתוכנן OC התקציב הוא בגג 3500 ועדיף פחות.מה שבאמת חשוב לי שאני אקבל את התמורה הכי טובה לכסף (כמו לדוגמה הכרטיס מסך שהזכרתי פה למטה) חשבתי על מחשב מבוסס i5-4570 עם כרטיס גרפי hd7850 כל השאר אני לא באמת מבין ובשביל זה אני צריך אתכם. בתקציב צריך להכנס גם ספק כוח ומארז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני מעונינת במחשב נייד בעיקר לשימוש בוורד ואינטרנט. המחשב צריך לניות קל- נייד ממקום למקום. תקציב: 2000-3000,
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
חברה אח שלי מצא באתר אחד מפרט לעריכת מוזיקה. מה אתם אומרים? http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1199 יש לכם הצעות לשינוי ?? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים,אין לי שום ידע במחשבים ולכן פה אתם נכנסים : איזה מחשב יתאים לתקציב 3000 -4000 לסטודנט מתחיל להנדסה - אינטרנט , - מסמכים ,-אלמד שפת C ואשתמש בתוכנות מסויימות להנדסה ושירטוט שלא ברור לי כמה הן משפיעות ואם בכלל יש לסטודנט הנדסה (הנדסת מכונות) צורך לעשות בהן שימוש בנייד האישי שלו-אולי לכם יש ידע בנושא ? כמו כן שהיה אמין .מעוניין בחיבור אלחוטי פרקטי אשמח אם תשפכו על זה קצת אור (כרטיס רשת ,שן כחולה ,B ,וכו') (ואיך אדע אם למחשב יש חיבור ישיר לטלויזיה) וחיי סוללה פרקטים. תודה רבה ממש!
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, לא חייב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המוכרים( Total War series, Call Of Duty,Battlefield,Assassin Creed Series,Fifa, etc.( אני משחק באונליין בפיפא הרבה ואני אקנה את החדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050*1680 מסך LG FLATRON w2252T…
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב שיריץ משחקים כמו GTA4 באופן סביר, בסביבות ה-2500 שקל. התייעצתי עם כמה אנשים וזה מפרט שעלה: מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤547 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤533 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28650 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤1…
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! בחברה שאני עובד בה בונים חדר ייעודי ל VR שיהיו בו לפחות 2 עמדות VR (ואולי יותר ברגע שיהיו משחקי Local Multiplayer מעניינים). אנחנו רוצים מחשבים חזקים מאוד שיריצו כל משחק VR שייצא בשנה הקרובה על ההגדרות הטובות ביותר ועל ציוד הVR החדש ביותר. התקציב לעמדות עצמן מאוד גמיש. אנחנו לא רוצים סתם לקנות רכיבים יקרים שלא יספקו שיפור מורגש בביצועים אבל אנחנו מוכנים למתוח את התקציב כמה שצריך כדי לעמוד בדרישות שלנו. כלומר גם דברים כמו Geforce Titan רלוונטיים אם נראה לכם שהם שווים את ההשקעה. חשוב שהעמדות יהיו שקטות, לא חובה שקטות לגמרי אבל שהחדר לא ירגיש כמו חדר שרתים. החדר צריך להיות ייצוגי אז מארזים יפים עדיפים. החדר צריך…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הדרישות הן: מעבד סביר (הכוונה לא לסדרת אטום או E-350 הבנתי שאלה איטיים בטירוף). זמן סוללה ארוך - מעדיף סוללת 8 תאים. משקל - פחות מ-2 ק"ג, עדיף לכיוון ה-1.5KG. מצאתי לפטופים לא רעים שעונים לרוב הדרישות שלי, כמו: asus u31f, lenovo u350 אבל הם באים עם אחריות של שנה אחת בטווח המחירים שלי. יש למישהו המלצה ללפטופ עם שנתיים או שלוש שנים אחריות שעונה על הדרישות? בחנויות שונות מוכרים לפטופים בקונפיגורציות שונות (סוללה שונה, זמן אחריות שונה), לכן הדגם של מחשב לא יספיק, אשמח לקישור לחנות. תודה ושבוע טוב.
-
היי חבר'ה, אני לא מבין כ"כ בניידים,מקווה שאני אתן כל את המידע הדרוש(אם לא תשאלו ואני אענה במהרה). התקציב הוא 4500-5200. הדברים שכן נראה לי שצריכים להיות: זכרון 1024 DDR ורצוי מהיר,הארד דיסק 80 ג'יגה לפחות,מעבד כפול ליבה(לא פוסל את AMD),צורב DVD של חברה אמינה,כרטיס מסך סביר (אפשר אפילו מובנה שנחשב יחסית למובנים טוב),כניסות ויציאות סטנדרטיות(לא משהו מיוחד) וחשוב כמובן חיבור לרשת אלחוטית. סוללה ומשקל-לא קריטי. מה שהכי קריטי שהמסך יהיה 15.4 ואיכותי,שניתן לצפות בו מזויות רחבות באיכות טובה.יש הרבה מסכים של ניידים שהזוית שלהם מוגבלת.. השימוש העיקרי של המחשב-אינטרנט ואופיס.אין צורך במערכת הפעלה,יתכן שתותקן על המחשב ויסטה אז אסור שיהיה חלש. השימוש המשני והלא קריטי שניתן ל…
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לאחותי שיהיה בין 4000-4600 ככה ככול מסך פלזמה וכולל הרכבה המסך מיועד לאינטרנט,איסייקיו וכל החרטות של הנות אני לא צריך עכבר,רמקולים... חשוב : יש לה עכשיו במחשב כרטיס רשת releatek rtl 8139 אני צריך משהו דומה כדי שאני יוכל במחשב החדש גם שיפעל הרשת.. שיהיה מקיאספי שיהיה מהיר ואם אפשר שיהיה בנוי על סוקט 939 של amd מומלץ לא?
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חושב ללכת על ה- "15.4 MSI EX600 2.10GHz לינק - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=381&CatCode=315
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 12,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ברמה גבוה מאוד עם 3D-vision, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר לגיימינג ב 3D-vision -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים ובעלי הדרישות הגרפיות הכבדות ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש …
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לצורכי לימודים בסיסיים ללא שימוש בתוכנות מיוחדות מידי פעם צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. הבעיה העיקרית שלי בהחלטה היא שנאמר לי כי לא פעם, היו בעיות עם MSI לגבי חימום יתר שגרמו לתקיעות ותקלות מרובות של המחשב...והמחיר הוא בהפרש ניכר מטושיבה.. יחד עם זאת המפרט של טושיבה נשמע לא רע, ועומד בתקציב שלי. ועוד שאלה-למה יש התנגדות כזו גדולה לגבי קנייה באיבורי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חשבתי לבקש ממנו את המחשב הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=6851264&type=product&id=1218809260330#tab=overview מה אתם אומרים? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטים (המחשב הוא מתנה להורים).
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מחיר שמוכן לשלם: פחות או יותר 4150 ש"ח. * המון - צפייה בסרטים ומוזיקה. * כותב הרבה מאמרים במחשב בנסיעות באוטובוס. * בלי מערכת הפעלה * חיבור ל-אינטרנט קווי + אלחוטי למקרה הצורך. * פחות משחקים. * מתקן שמחברים את המחשב הנייד והוא מתאים לבית שמחובר אליו המטען+העכבר+המקלדת+רמקולים וכ'ו... דרישות חומרה מינימום: dual core 2.0++ 2GB זיכרון 160GB 15.4 מסך מחשב שראיתי אבל לא יודע: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2802&category_id=7ec2592508a6c040348f197185c05b59&
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
המאפיינים : ASUS MAXIMUS FORMULA X38 CORE 2 EXTREME X6800 SAPPHIRE HD6850 1 GB OC EDITION. 1X2 GB DDR2 800 GSKILL. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין במחשב שישמש אותי כמחשב ראשי - חיבור לLCD והצגת תוכן HD מלא. בנוסף ישמש כמחשב לימודים, בעיקר תוכנת office וקצת תוכנות להסקה סטטיסטית (קלות ביותר). את המחשב כנראה לא אקח ללימודים חוץ ממקרים חריגים. איך המחשב הזה לדוגמא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv62130ej. ואם יש המלצות למחשבים זולים יותר אחר חזקים אשמח לשמוע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיכלול: מעבד AMD 64 S939 בדירוג 3200+ (המאורר שמגיע ב BOXED מספיק או שצריך להשקיע גם בזה?) לוח אם מבוסס NF3 (עדיפות גבוהה לקירור פאסיבי על ה CHIPSET למרות שאם הלוח ממש טוב ויש לו מאורר, אני יחיה) אפשר גם להציע VIA... מארז טוב (MIDI אבל שיהיה מרווח בפנים וזרמית אוויר טובה, אם מאוררים סבירים, ואם אפשר גם שיגיע עם מסנני אבק) ספק טוב (לא צריך משהו סוף הדרך, איזה 500W שקט יהיה בסדר) זהו בגדול, אני מעוניין כמובן בדברים שניתן להשיג בחנויות בארץ, וגם האם כדאי לחכות עכשיו עם הלוחות אם S939 או שמה שמוכרים בארץ כיום מספיק טוב? דבר נוסף שחשוב לי, זה שהמחשב יהיה שקט כשהוא פועל (כמה שפחות מאוררים, שהמאוררים שצריך יהיו שקטים (בספק בלוח במארז וכו')...) לגבי המחי…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם ולילה טוב= ) אני מחפש מחשב חדש עד 5K , ובעל ביצועים טובים למשחקים (לא כבדים במיוחד) ומסך גדול , אני יודע שהתקציב לא מאפשר לי הרבה תזוזה , אבל כמה שפחות יותר טוב . המחשב יחובר גם לרכב ולכן ארצה שיריץ סרטים ושירים בלי יותר מידי בעיות , כמו כן GPS ותוכנות כאלה ואחרות ירוצו עליו כתור תוכנות נלוות . אם יש משהו הרבה יותר טוב עם מסך 15" אשמח לדעת את דעתכם המקצועית (הרבה זמן לא התעסקתי בנושא) תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות ולימודים, אינטרנט, פייסבוק, משחקי רשת קלים וכדומה,סרטים ומשחקי ספורט בשידור חי, גם לויקפדיה יהיה חלק מרכזי במחשב זה וגם פורומים שונים אבל אני גם אשתמש בו לכל מיני משחקים קלים כגון פיפא 2010, nba2k2010, סימס 3, fm10 וכו'. * גודל המסך? 15-17.3 * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה הסעיף הכי בעיייתי כי זמן סולללה ארוך (כ5 שעות+ חשוב לי מאוד אבל אני לא מוצא מחשב שעונה על בקשותיי עם זמן סוללה כזה מי שימצא מחשב כזה שיביא לי לינק אליו בבקשה, גם אם הוא לא עו…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד BLENDER 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, Battlefield, משחקים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
- 1 follower
-