ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, מחר אני הולך לרכוש מחשב מ KSP והייתי רוצה לשמוע מס' דעות על המפרט. מעבד - ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? לוח אם - AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE זכרונות - 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 - שני סטיקים כרטיס מסך - SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL - הכרטיס נקנה מנועה מחשבים דיסק קשיח - ?160GB 7200 8MB WD1600JB? - הדיסק שייך למחשב ישן יותר לכן הוא לא SATA 2 מארז - HEC Compucase CI-6A21 400W עכשיו יש כמה דברים שאני מתלבט בהם - 1. המעבד מגיע עם המאורר המקורי שלו - השאלה אם כדאי להשקיע במאורר ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? מתוך נקודת מחשבה שכרגע אני לא הולך לבצע OC במעבד? 2. האם לקבל זיכוי על הספק שמגיע עם המארז ולקנות ספק אחר? 3. ה…
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, במקרה הגעתי לתת פורום הזה ונראה לי מעניין לדעת מה השווי של המחשב שלי. הדגם הוא Asus G51VX-RX05 המחשב בן 4 שנים בערך. יש 1-2 פיקסלים שרופים. הסוללה מחזיקה 10 דקות :-) חוץ מזה הוא עובד מעולה. יש תאורת לילה עם 3 מצבים במקלדת (מקלדת מלאה). הרמקולים וכל חיבורי הUSB עובדים כמו שצריך. מסך 1366*768. מעבד P7350. 4GB זיכרון DDR2 HDD 320GB. כרטיס מסך nVidia GeForce GTX260M. תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט AMD ב4000 ש"ח כולל מסך המחשב יהיה למשחקים
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אוקי, בעיקרון בדקתי במומלצים של האתר עד 5K, אבל החלטתי ששווה לי להשקיע עוד קצת בQUAD. אז בהנחה שהחלפתי לQUAD, אני צריך לשנות משהו במפרט פרט לזה? אולי להוסיף קירור למעבד? חשוב לי מאוד שהמחשב שלי יהיה כמה שיותר שקט, ואני מוכן להשקיע עוד אם צריך (כל עוד זה לא חורג מ5.5K). תודה לעוזרים! המפרטים המומלצים של האתר עד 5K (כדי לחסוך לכם זמן להכנס): מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 (S775) - 2.66GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 625 זיכרון פנימי: 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח: 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB …
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
זה מה שמצאתי: מפרט המחשב: סדרת LENOVO G560 Intel® Core™ P6200 מסך 15.6HD ברוחב מלא! כולל מקלדת מלאה זיכרון 4096MB DDR3 ד.קשיח 500GB מצלמת אינטרנט 3MP כולל סוללה6 תאים(3שעות) כולל קורא טביעות אצבע בעיצוב חדשני.. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=582758 עכשיו הצייעו לי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&uin=12925 והשאלה שלי אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה השימוש העיקרי הוא לגלישה סרטי hd מוזיקה וכאלה ושיהיה בעיקר מהיר ולא יעשה בעיות ובטרייה שתחזיק זמן... תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. עד כמה זה ישתלם יותר להזמין חלק מהרכיבים באמזון? לפי מה שבדקתי יש חיסכון של כמה מאות שקלים אבל לא משהו רציני מדי... 2. בקשר לרייזן 9 3900X, אילו שימושים אמורים להיות לי כדי שהוא יהיה מוצדק? זה יהיה מוזר לקחת 16GB RAM "בלבד" עם מעבד כזה? 3. נניח ואני הולך על המעבד הזה, זה יהיה בסדר להשאר ולעמוד על כרטיס בסדר גודל של 2070S / 5700XT? הם גם ככה מאוד טובים למשחקים, ומעבד יהיה בעייתי יותר לשדרוג בעתיד. מה הייתם מציעים יותר - 5700XT או המתחרה שלו? ולמה? תקציב כרגע זה לא פקטור, אלו שאלות כלליות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חזק יחסית, לעיבודים מתמטיים ועבודה, אבל שיאפשר לי גם לשחק באופן סביר. קיבלתי את המפרט הבא, ב 4700 ש"ח: לוח אם Intel RockLake 865 PERL + Lan-100 מעבד INTEL PENTIUM 4 1M Cache 800Bus 3.0GHZ 2 * רכיב זיכרון DDR PC-3200 512MB 400MHZ מקלדת 104 מקשים BTC PS2 כונן דיסקטים 3.5" 1.44MB מארז ל- ATX 3001-b 300W 12V Pentium 4 דיסק קשיח WD 7200RPM 8MB Cache 80GB מאיץ גרפי Asus V9520 Magic/T 128MB Geforce-FX5200 כונן פנימי CD-ROM מהירות IDE 52 X תוצרת SAMSUNG כרטיס קול On Board 128 Bit רמקולים Logitech S30 Subwoofer 2.1 כרטיס רשת On Board 10/100 PCI עכבר Logitech Pilot Wheel Optical OEM B-58 Black האם הרכיבים העיקריים סבירים או שכדאי להחליף? מ…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אחותי סטודנטית והיא מחפשת מחשב נייד בין 3000-3500 השימושים שלה הם משרדיים בלבד : אינטרנט \ אופיס \ תוכנות קלות ראיתי את המחשב הזה של ג'יגבייט ב3000 .. מה אומרים? האם המעבד מספיק מהיר ? המחשב יעבוד מהר לשימושים הנ"ל?? מחשב נייד Gigabyte W536M-CD39T2 רק 3,020 ש"ח אספקה מיידית בכל הסניפים אפשרות לתשלומים בכ.א. או בשקים מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T2390 1.86GHz ערכת שבבים Intel Crestline GM965 + ICH8M מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך משולב Intel GMAX3100 זכרון 2048MB DDRII 800MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD-RW Super Multi תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם פקס 56Kb יציאות USB2.0 X4 ,VGA FireWire, קורא כרטיסים Audio,…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. המחשב הוא עבור אחותי, אקדים ואומר שהיא מתגוררת בחו"ל אז נושא האחריות חשוב פה יותר. המחשב הוא לשימוש ביתי - בעיקר אינטרנט, צפיה בסרטים, שימוש במצלמה המובנית ושאר יישומים פשוטים. מאידך בתקציב זה אפשר לקנות מחשב די חזק בנקודות מסויימות ולכן אציין מה חשוב: מסך - 15.4 הכרחי גודל זה. נדרש מסך בעל רזולוציה ואיכות טובה לצפיה בסרטים. משקל - מכיוון שהמחשב בעיקר יהיה בשימוש ביתי אינו משמעותי. סוללה - אינו משמעותי ראה סעיף קודם. כרטיס מסך - לא נדרש כרטיס חזק, מספיק כרטיס מובנה. HD - נדרש נפח גדול, רצוי ביותר 320GB. זיכרון - אם כבר בתקציב זה עדיף לדעתי 4GB אך ייתכן שליישומים הפשוטים אפשר להתפשר. מערכת הפעלה - חשוב לכלול מערכת הפעלה, אבקש ממכם דעה לגבי שדרוג לWINDOWS 7 עם ה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000. חריגה רק אם ממש קוסט אפקטיבי - 10%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כמובן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב במחיר של עד 3500 שקל עם מסך לדרישות הבאות: 1. תמיכה מקסימלית בלינוקס. העדפה לרכיבים שלא דורשים התקנת דרייברים, או פרוצדורות קינפוג מאתגרות. אין צורך לציין שאני לא מעוניין לרכוש מערכת הפעלה, ולא מעניינת אותי תאימות לויסטה, רק ללינוקס. 2. השימושים של המחשב אמורים להיות די Low-Edge: אינטרנט, אופיס, מוזיקה. אולי בעתיד אני אשקיע בחומרה להקלטה ועריכת סאונד, אבל לא רלוונטי לעכשיו. 3. אין צורך בחומרה היקפית מלבד מסך. 4. המחשב אמור לשבת בחדר השינה שלי, והבעיה העיקרית עם המחשב הישן זה הרעש הנוראי שהוא משמיע. 5. חשוב לי מאוד פתרון גיבוי במחיר שפוי. הלכו לי כמה הארדיסקים בעבר בגלל תקלות חומרה סופניות ובכל המקרים המידע החשוב לי ניצל בזכות ש…
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד),עריכה גרפית (פוטושופ ואפטר אפקטס), צפייה בסרטים blu ray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V , DOTA 2 , COD , BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני מתחיל לחשוב על מחשב חדש למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באיזור 5K אפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וכללי, ברשותי מסך 4K אבל לא ממש מכוון לשחק רק ב 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ברשותי 2 כוננים Sandisk Extreme II 240G 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף בלי אורות אבל לא קרי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.... יש לי נייד toshiba satellite a200-10w וכבר מאתמול אני מנסה לפרמט אותו ויש לי בעיה מוזרה א. נתחיל בזה שאני די חדש בשימוש עם ניידים ואני מנסה לפרמט בדיוק כמו שפרמטתי מחשב שולחני (עם הדיסק של וינדווס) משום מה כשאני מנסה עם הנייד הוא מגיע למסך הכחול הוא טוען את כול הקבצים ואז כשרשום setup is starting windows הוא נתקע כלומר לא מגיע למסך ההתקנה יותר מזה עכשו שאני מנסה להעלות את וינדווס רגיל או אפילו ב safe mode הוא לא מעלה אותו ונתקע כרגע אני לא יודע מה לעשות אז כול עצה תועיל ואלי אני בכלל עושה משהו לא נכון כמו שאמרתי לא יצא לי להתעסק הרבה עם נידיים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
office, sigma plot, accelerys discovery studio, winscp לרוב כל התוכנות האלו עובדות במקביל עם הפיירפוקס. לא צריך מסך וציוד היקפי. הגבלת מחיר- עד 2000-2500, אם ההבדל קריטי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תקציב עד 4.2K, שימושי המחשב זה למשחקים (שיריץ משחקים עדכניים כמן COD אבל אני לא גיימר כבד) סרטים ואינטרנט. יש צורך במסך בלבד בקשר לאוברקלוק אני אשמח לעשות אם זה הכרחי/אפשרי רק שאני לא מתמצא בזה כלכך שיהיה שקט מ1-10 ברמה של 7-8 עדיפות לחנות KSP כי אני גר בנהריה מבחינת מערכת הפעלה אני אשמח אם תייעצו לי למרות שאני נוטה לכיוון ווינדוס 7. ויש לי מפרט שחבר עשה לי אני אשמח אם תגיבו לי עליו! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, שישמש להרצת כמה דברים כבדים: המחשב ישמש כשרת DC (2003 server) ברשת ביתית קטנה, ובנוסף הוא יריץ גם Oracle Server, vmware, visual studio.net 2005 וכדומה. כרטיס מסך חזק אני לא ממש צריך, משהו ממוצע כזה למקרה שפעם בשנה אני ארצה לשחק ב-FIFA (-: הזיכרון חייב להיות 2 ג'יגה. התקציב: 4000 ש"ח +- (כולל מסך) מצורף מפרט שהוצא לי. אשמח לדעתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מחשב משרדי לגלישה באנטרנט, כתיבת מסמכים וכו', בין 1,000 - 1,5000 ש"ח אני מעריך, אשמח לקבל מפרט ספציפי, ומכיוון שאלך עם המפרט הזה לחנות לרכוש, אשמח אם הוא יהיה מ SkyPC. (במידה ו SkyPC בקשיים (האם הם הסתדרו ?), אז מ KSP)
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקי אז ככה כמה פרטים: התקציב הוא 7000 ש"ח לצורכי עבודה בכל הcreative suite cs6 של adobe עם דגש על אילוסטרייטור פוטושופ ואין דיזיין (קצת פלאש ואפטר אפקטס ) בנוסף נעשה מפעם לפעם שימוש בתוכנות פיסול כגון ZBRUSH לא נפוץ אבל גם . אין אפשרות לחרוג ממסגרת התקציב שניתון פה וזה אמור לכלול : מחשב כולל מארז + מסך (הבנתי שיש מיוחדים לגרפיקה ) עד 24" חשוב ש לכרטיס הגרפי יהיו לפחות 2 יציאות HD לשני מסכים אם המחשב יוכל להפעיל גם גיימינג זה פלוס אך לא חובה יותר חשוב לי הפן הגרפי ויכולת עיבוד ככה שאני אוכל לעבוד על עבודות גדולות בלי לתקוע את המחשב או שיקרוס לי התוכנות . אודה לעזרתכם מאד כי זאת הפעם השלישית שאני מפרסם פה את הנושא הזה ואני לא מבין במפרטים בכלל ואני צריך לבצע את הק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם המפרט הנ"ל שווה את המחיר מיועד בעיקר לעריכת וידאו מפרט המוצר: מחיר 3300 ב- 28 תשלומים תודה למשיבים לוח אם דגם: Intel® SORENTO® 945 סוג ציפסט: intel 945 מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת USB 2.0: 6 סה"כ תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה ב- DivX 9.0: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 200 GB מהירות: 7200 RPM מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 64Bit דגם מעבד: 630 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכ…
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן, ולהלן הפירוט: (אם אפשר בפחות מ2000 אז בכלל מגניב..) * מטרות המחשב? שימוש כללי (אינטרנט, אופיס, מוזיקה) כן חשוב שהוא יהיה אופטימילי כמה שניתן למולטי טאסק. * גודל המסך? 13-15, עדיפות למט אך לא קריטי. * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? רצוי אך לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, הסוג לא משנה. * כונן אופטי? יש צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא Acer. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
הציעו לי ללימודים את הלפטופ הזה ב2000 שקל, כדאי/זבל? אפשר להשיג דברים טובים יותר? ( מחשב לעבודות גרפיקה) תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השימושים של המחשב זה לאופיס ואקסל וקצת מובי מייקר צריך המלצה עד 1400 ש"ח בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אהלן לכם ^^ אני מעוניין לקנות מחשב חדש (אחרי ששנים לא עשיתי זאת הגיע הזמן להעיף את העגלה הישנה לפח..). התקציב שלי הוא עד 2500 שקל, ניתן לחרוג עד 2700. השימושים - לרוב שימושים בסיסיים יומיומיים - גלישה, סרטים באינטרנט, אופיס, אבל לפעמים גם - קצת עריכות בפוטושופ, קצת עריכת סאונד (ב-cubase) ודברים כבדים. אני נוטה להעמיס על המחשב שלי, ולכן אני רוצה מעבד וזיכרון חזקים. בנוסף - אני אשמח שיהיה למחשב אופק שדרוג טוב, כלומר - שאני אוכל להוסיף/לשנות חלקים, ושיהיה לוח אם טוב ואיכותי שיתמוך בטכנולוגיות והחיבורים החדשים (למשל - USB 3). אני צריך רק את המחשב והמארז, כל השאר יש לי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים). כרטיס מסך בסיסי (לא מובנה) יספיק, ואין צורך בכרטיס סאונד מעבר למה שיש בלוח אם. ה…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-