עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב למחשב בלבד הוא עד ה15K. הרעיון הוא לרכוש את הרכיבים\המחשב באילת עם אופציה לכ.מ. מחו"ל (עדיין בבדיקה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב נועד לסטודיו לעיצוב שעוסק בעיקר בהדמיות, סימולציות ועיצוב בתלת מימד. זה אומר שימוש בהרבה VRAM וצורך במעבד עם יותר ליבות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרגע הכל, כולל הכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת …

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  2. שלום, מחר אני מזמין מחשב מ HP, להלן 2 מערכות, הראשונה מבוססת Intel I3 והשניה AMD n530. המחיר זהה, 820$. איזו מערכת עדיפה?? תודה! 1) Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Intel® Core i3-350M Dual Core processor (2.26GHz, 3MB L2 Cache) 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) FREE Upgrade to 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470 switchable graphics 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) No TouchScreen SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Intel Wireless-N Card with Bluetooth Full-size island-style backlit keyboard with HP TrueVision Webcam + Fingerprint Reader Hi…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  3. שלום אני צריך המלצה למחשב נייד שיריץ הכל בלי בעיה .. מצאתי 2 מחשבים שעונים על הדרישה מה לדעתכם יותר טוב..או שיש יותר טוב מזה http://laptops.toshiba.com/laptops/qosmio/X500 http://www.qsys.co.il/pl_product~G73JH-A1~12~44.htm מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  4. אני מנסה להרכיב מפרט בשביל בן דוד שלי. הוא ילד קטן (בן 10) ואין לו דרישות של גיימרים, הדבר הכי כבד שהוא ישחק זה FIFA. אני כבר הרבה זמן לא מעודכן מבחינת החומרה אבל ניסיתי להרכיב מפרט נחמד שיחזיק לו ל3 שנים פחות או יותר. הסכום שהקציבו לו זה 1000 שח וחרגתי קצת. אני צריך קצת עזרה בקיזוז ( חריגה של 200 שקלים היא אפשרית ) המפרט שהרכבתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz E4600 65nm : " SLA94" - BOX אחריות: לא הגבלת זמן. מחיר: ¤552 לוח אם: GIGABYTE GA-945GCM-S2L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤259 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8500GT SUPER 512MB DDR2 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤298 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS אחריות: שלוש שנים. …

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  5. שלום לכולם, אני אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון (חיובי/שלילי) עם אתרי קניות ברשת בארה"ב (למעט Ebay, AMAZON והאתרים של היצרנים) אני מחפש אלטרנטיבות אמינות עם מבחר ושיכבדו כרטיס אשראי בינ"ל. (משלוח בתוך ארה"ב)... תודה!

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by benadi,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד Dual Core 2, עם כמה שיותר אחריות כמובן שיעשה את העבודה עבור סטודנט וגם לא יזחל תוך כדי.... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  7. שלי: מחשב AMD 3000 זיכרון 512 מהירות 266 וכרטיס מסך ATI 9600 SE חבר שלי: מחשב פנטיום 2400 זיכרון 512 מהירות 400 וכטיס מסך ATI 9600 PRO * שניהם כרטיסי רדיון אצל המשחקי יעבדו יותר מהר בממוצע? בתודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  8. שלום לכולם, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי מחשב לחבר, עד 10K ש"ח, שימוש כבד ביותר במשחקים. לא חייבים לנצל את התקציב עד תום אפשר גם בפחות. הרכבתי את המפרט הבא: DFI Best Bundle For Overclocking NF4 64Bit AMD 3,545 ש"ח Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 560 ש"ח LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme 2,260 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 58 ש"ח NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 330 ש"ח RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400 Watt 446 ש"ח Samaung 17 LCD SyncMaster 760BF 2,120 ש"ח סה"כ 9,319 ש"ח כאשר הבאנדל כולל FI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Corsair TWINX 1GB PC3200XL 2*512MB DDR 400 …

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by d1zzy,

שלום, אחי צריך מחשב נייד ASAP לצרכי לימודים (לקנייה בארץ). אני בעלים לשעבר ואוהד של סדרת thinkpad - ראיתי את ה-carbon שעולה 6000+, והשאלה אם אני לא משלם ביוקר ביחס לתמורה שאני מקבל (ה-carbon במחיר הזה הוא עם המפרט הכי נמוך שיש ביחס לאחרים בסדרה). הסתכלתי גם על ה-vostro אבל השאלה מה איכות הבנייה. הוא רוצה נייד אמין. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה בהתאם לקריטריונים המפורטים מטה, תודה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, multitasking 7. האם האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  10. Started by daniel_18,

קיבלתי הצעה על מפרט מחשב שישמש בעיקר למשחקים בינוניים: אין צורך בציוד היקפי! מארז: מפואר כולל ספק 500W, ו2 יציאות USB קדמיות. לוח אם: INTEL PETER COVE BLK-DH55PJ מעבד: i5 760 2.8GHZ 8mb זיכרון: קינגסטון 4096MB DDR 3 דיסק קשיח: SEAGETE 1000GB SATA2 32MB BUFFER 7200RPM כונן אופטי: NEC DVD RW X22 כרטיס מסך: GEFORCE 220 1024MB כרטיס רשת: 10/100/1000 כרטיס קול: HIGH DEFINITION AUDIO סה"כ: 2700 ש"ח מה השינויים שכדאי לעשות למפרט? (התקציב הוא עד 3,000 ש"ח), והאם הוא משתלם? אשמח להע\צעות נוספות.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  11. * היה לי פעם ליד השעון מן סמל של המקשי מגע שברגע שאני זז עם המשטח מגע (עם העכבר של האצבע) אז היה סמל של מחשב וכל פעם שהשתמשתי עם האצבע הוא היה נדלק בצבע ירוק.. והיום לא.. ונכנסתי להגדרות וב"הגדרות התקן" הגדרתי בלחצן במקום שיהיה מונפש שלא יופיע יותר, איך אני מחזיר אותו בחזרה ? כי אני לא יודע איך להגיע שוב ל"הגדרות התקן".. איפה לחפש את זה, בלוח בקרה ? אם כן תחת איזה שם ? נעלם לי האייקון ואני רוצה להחזיר אותו.. * עוד תקלונת - החיבור של האינטרנט (האייקון של המחשבים - כאילו מחובר) כבר לא מופיע ליד השעון ופעם הוא היה מופיע.. ואני מחובר והכל רק אין את האייקון.. מה קרה לו ? * אני לא מצליח לשלוח קבצים מהמחשב לפלאפון (דרך השן הכחולה) והצלחתי עד לפני כמה ימים.. ומשום מה אני לא מצל…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by MokoLoko,

אני צריך את המחשב בתור מולטיטסקר רציני,הרבה ראם, ושיוכל להחזיק לי הרבה דברים המקביל ולהישאר יציב. בעיקר הרבה חלונות של אינטרנט. המחשב לא ישמש לגיימינג, אולי מידי פעם אני ישחק בו בשביל הכיף עם משחקים מסטים של חברים, או שאני יוריד משהו נחמד מידי פעם...אבל זה לא המטרה העיקרית של המחשב. סתם שאלה...אפשר לקנות בלוטוס פנימי למחשב ? (כיום אני משתמש באחד עם בחיבור USB ) יוצא לי להשתמש בזה לפעמים אז זה יהיה נחמד אם אפשר לקנות כזה דבר פנימי.. אשמח עם תיעצו לי בבקשה (: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1209 איך המוגן 3 בתור קירור ? אני יעשה אובר קלוק בעתיד...יש משהו שעדיף על המוגן ? מארז: SilverStone Preci…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by Maor84,

שלום, אני מנסה לבנות מפרט למחשב למטרות כלליות (אינטרנט, אופיס, סרטים) ובשימוש מזדמן יריץ Cubase חשוב לציין שבעתיד הלא רחוק כלכך אני ארצה להריץ גם SolidWorks (אני מבין שזה יגרור שידרוג כ. מסך). חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט אז בסקלה שלכם 10 מבחינת חומרה קיימת אז יש לי מסך "24 של Chimei וצורב Sata של LG וכרטיס קול E-mu 0404 והארד דיסק 160Gb Sata . אני מבין ב OC אבל אני לא מתכנן לעשות למחשב הזה. כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה מבוסס i5 750 . אלא אם כן יש לכם טענות קשות נגד ובינתיים מספיק כרטיס מסך פשוט ביותר ושיהיה פאסיבי. פעם שעברה שבניתי מחשב היתה לפני 7 שנים הייתי פעיל מאוד בפורמים פה ויצא מחשב שהחזיק 7 שנים ועדיין רץ לא רע (עם OC) הנה משהו שבניתי לדוגמא: Intel Core i5 7…

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by drago,

שלום לכולם . קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה אפשר לקבל חוות דעת איך המחשב הזה? המחשב נקנה כבר . לכן פירסמתי הודעה אחרת לגבי הביצועים . תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by Access Denied,

הגיע הזמן להזמין את המחשב ללימודים.. ואני דיי שובר את הראש מה להזמין חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל ודק ככל האפשר (לבנה לא באה בחשבון) אך אם זאת גם לביצועים נורמליים יש שיקול חשוב מאוד חשוב לי במחשב מסך של 13.3-14 אינצ' וזמן סוללה סביר של כ-4-5 שעות עבודה בתקציב שלי (בערך 850 דולר בארה"ב) מצאתי 3 דגמים שנראים טוב: ה-E4300 של דל שיוצא קצת יקר האמת ולכן נראה על פניו כפחות אפשרי (אני יכול לקנות אותו ב-1000 דולר) ה-T400 של לנובו שנראה טוב (X301 יקר מדי) והאופציה החדשה משלושתם ה-5310 של HP השאלה - את מי מהם לבחור? נ.ב. איך ה-SP9300 בהשוואה ל-P8600 ? אני יודע שהם דיי שווים מבחינת ביצועים, אבל האם יש יתרון של אחד על השני שאני לא יודע עליו?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש משרדי כללי ושימושי מולטימדיה ביתיים (צפיה בסרטים בעיקר). הוא צריך להיות בעל ניידות גבוהה (כמה שיותר קל יותר טוב), ויתרון גדול לאופציה ל docking station כדי לא להסתבך עם חיבורי הכבלים כל בוקר. * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך - לפחות 11.6 * משקל רצוי - עד 1.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה יתרון ל USB3, ESATA ו HDMI. יתרון גדול ל docking station * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200 GB * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (docking station מחוץ לתקציב) * האם יש לכם העדפה לח…

17. אני בונה מפרט לחבר ללא ציוד הקפי וללא OC, ובינתיים חשבתי על משהו כזה החנות היא פאנדס: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 789 ש"ח Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 505 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 225 ש"ח PowerColor HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E 829 ש"ח Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA Black Oem 139 ש"ח ANTEC NSK4480B Mini Tower Case 380Watt 395 ש"ח Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 293 ש"ח מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by MOOMOY,

קניתי את המחשב רק לפני שבועיים בהמלצת הפורום. כמעט ועדיין לא מותקנים עליו דברים רציניים, אבל כבר שבוע לאחר הרכישה באתי להדליק את המחשב, דבר שאמור לקחת יחסית כמה שנית בפועל היה חצי שעה בערך. הדלקתי אותו ואז הוא כתב לי שזה מתקין עידכונים מווינדוס ואז אני אמור לחכות שזה יטען את המחשב למאה אחוז, גם זה דבר שאמור להיות מהיר. בפועל כמו שכתבתי הוא נתקע ככה בסביבות חצי שעה, שגם באמצע הוא כזה כבה לבד והתחיל את עצמו מחדש. חשבתי שזה חד פעמי אך זה קרה שוב פעם. אבל פתאום זה התחיל להתקע גם כשאני פותח בדפדפן כמה חלונות, פתאום כל שניה המסך הופך להיות לבן או שחור, וזה מראה שהמחשב חושב (מראה את הסמל הזה) ואז העמוד חוזר, וגם שם אי אפשר לגלול או להשתמש בעכבר כי זה תקוע, וצריך לחכות עד שזה ישת…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  19. שלום, המחשב הנוכחי שלי מרעיש בצורה שאי אפשר להשאיר אותו דלוק בלילה ובנוסף גם פולט הרבה חום אשר משפיע בצורה משמעותית על הטמפרטורה בחדר (כן כן ) . לא יצא לי לשחק במשחקי מחשב כבר שנה+ ואני לא מרגיש ממש צורך,לכן החלטתי שאין לי צורך במחשב משחקים מרעיש ורותח והגיע הזמן להתמסד עם מחשב קטן ושקט לכן אני מתכוון למכור את המחשב שלי,להוסיף קצת כסף ולקנות חדש המלצה למפרט שדרישותיו : *תקציב של 3000 ש"ח (אני יכול לשלם במזומן ) *שקט *קריר *בעל חיבור לטלויזיה (HDMI) באיכות גבוהה (לצפייה בסרטים במסך ה- 37' שלי ) *רצוי שהמארז יראה סולידי ולא מקושקש כמו הקיים (טרנספורמר) *נפח הארדדיסק של 500GB + *אין צורך במסך,מקלדת,עכבר ורמקולים תודה רבה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  20. נתחיל מזה שאני ממש לא מבין כלום בניידים וכל העניין ממש דחוף כי יש אפשרות לקנות רק בימים הקרובים. מטרות - אופיס, משחקים קלים, סרטים FHD, בהמשך ישמש לתכנות. גודל מסך- 14-15 אינץ משקל- פחות משנה זמן סוללה- שיהיה ממוצע לא צריך משהו מיוחד יציאות- HDMI בלוטות -רצוי כונן קשיח - 500 גיגה ושיהיה משולב אם SSD קטן כונן CD וכו אין צורך נדרשת אחריות בין לאומית ודבר אחרון - windows 8 ומסך טאץ' תודה רבה לעוזרים

21. Started by galshafrir,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3,600 אשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) להריץ משחקים כמו קרייסיס, GTA, סרטים ולעבודה רגילה (חשוב לי שהמחשב יעבוד בצורה חלקה). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי, כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חשוב שהמעבד יהיה מתוצרת Intel, שלוח האם יהיה תוצרת GIGABYTE. 6. …

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  22. אהלן, צריך מחשב נייד בגודל 13.3-14.1 עד כ3300 שקל. הצרכים שלה בסיסיים, היא זקוקה למחשב שיריץ ברוב הזמן תוכנות אופיס ובמקרה המטורף סרטים. המחשב צריך להיות יחסית קל . מה שכן חשוב הוא עניין האחריות, לפחות שנתיים מעדיף 3. חשבתי על הדל ווסטרו 1014 שראיתי שעומד בכל התנאים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  23. אהלן ... עומדי בפני שני המחשבים הבאים פקרבל http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=13989 דל http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=14136 השימוש יהיה בעיקר משחקים ועריכת סרטים ... התקציב נכנס בשניהם ... אשמח לחוות דעת זריזה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  24. Started by Guy King,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב, עד איזור ה-3,500 (אפשר לחרוג קצת אם זה כדאי). המחשב יחובר למסך 2209WA. השימוש במחשב יתחלק בערך ככה: 75% אינטרנט (כולל יו-טיוב), 15% סרטים, 5% אופיס ו-5% משחקים קלים (אבל ממש ממש קלים. סטייל הירוס 3, דיאבלו 2 ומשחקי פלאש). השאלון: מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל, ורק אם זה באמת מצדיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? כתבתי בפתיחה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט, סרטים, אופיס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחריגה.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך קטן יחסית,אבל כניראה ישודרג בזמן הקרוב ל22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים