עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קיימת אפשרות לרכישה בישראל, רוב אירופה וארצות הברית. לכן התקציב = 6000ח''ש / 1500דולר / 1200יורו * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים עד בינוניים, צפיה בסרטים (HD)... ושילוב בינהם.. * גודל המסך: עדיפות ל15.4 פלוס מינוס... * משקל רצוי: לא רלוונטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך: ממוצע של 4 שעות יהיה נחמד, בתנאי שלא מוריד איכות ביצועים.... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, ESATA * בלוטות: לא חייב אבל לא ימנע קנייה... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ---> לא מבין כל כך בהבדלים, אשמח להבהרה... * כונן CD/DVD? צורב? -> לא חייב צורב (יהיה נחמד) * כונן Bluray: אפשרי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה, עדיפות לא…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  2. שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל והמחשב מיועד למטרות משחק ועבודה קלילה אני מועניין במסך שטוח . מישהו יכול לייעץ לי בבקשה איזה מפרט טכני יתאים לי במחיר הזה, ואיפה יהיה לי הכי זול תודה רבה, יואב

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  3. אהלן. בת דודה שלי מחפשת מחשב נייד בסיסי למטרות גלישה באינטרנט, לימודים מהבית ומדיה [חיבור ממיר טלויזיה, סרטים ושירים]. אני לא מומחה גדול אבל נראה כמו מפרט נורמאלי למחשב שעולה פחות מ-2500 ש"ח. הבעיה היא שהנייד מגיע עם לינוקס. יש אפשרות להתקין עליו Win7 עם תמיכה מלאה בכל הדרייברים? אם לא ניתן או שזה כאב ראש גדול מידי למחוק ולהתקין מערכת הפעלה אחרת אשמח לקבל הכוונה לדגם אחר שמחירו בסביבות ה-2500 ש"ח. יש להדגיש שחשובה מאוד הבניה והאחריות. עדיפות ל-HP, DELL, ASUS. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&objectID=c02621609&prodTypeId=321957&prodSeriesId=4247533

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  4. יש אפשרות לשדרג מחשב נייד לhtpc (איזה חלקים אפשר לשדרג)

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  5. המחשב לשימוש משרדי , אבל עדיין אני רוצה שהוא יהיה חזק (הכל חוץ מהמאיץ הגרפי) HD לפחות 300 ג'יגה ואני מאמין שעדיף אינטל. כמו כן , אני צריך המלצה על איפה לקנות את המחשב בחיפה (לא KSP!!!!!!) תודה רבה על העזרה חברים. עריכה : עדיף שהלוח אם יתאים למעבד e6300 שיש לו SOCKET 775 כי אולי אני אקנה לעצמי מעבד חדש ואת שלי (e6300) אשים במחשב הזה

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  6. הדרישות הן: שיריץ Win98SE בלי בעיות (שיהיה אפשר למצוא בקלות את כל הדרייברים) ושיהיה לו חיבור Parallel. יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by icebreak,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיכלול: מעבד AMD 64 S939 בדירוג 3200+ (המאורר שמגיע ב BOXED מספיק או שצריך להשקיע גם בזה?) לוח אם מבוסס NF3 (עדיפות גבוהה לקירור פאסיבי על ה CHIPSET למרות שאם הלוח ממש טוב ויש לו מאורר, אני יחיה) אפשר גם להציע VIA... מארז טוב (MIDI אבל שיהיה מרווח בפנים וזרמית אוויר טובה, אם מאוררים סבירים, ואם אפשר גם שיגיע עם מסנני אבק) ספק טוב (לא צריך משהו סוף הדרך, איזה 500W שקט יהיה בסדר) זהו בגדול, אני מעוניין כמובן בדברים שניתן להשיג בחנויות בארץ, וגם האם כדאי לחכות עכשיו עם הלוחות אם S939 או שמה שמוכרים בארץ כיום מספיק טוב? דבר נוסף שחשוב לי, זה שהמחשב יהיה שקט כשהוא פועל (כמה שפחות מאוררים, שהמאוררים שצריך יהיו שקטים (בספק בלוח במארז וכו')...) לגבי המחי…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  8. השימושים הם בעיקר סרטים אינטרנט וטיפה משחקים... אני חושב שצריך כרטיס קול טוב צורב דיוידי... אני פתוח להצעות תודה לעוזירם

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  9. שלום לכם, אני מתכוון לרכוש 2 מחשבים ניידים מאותו סוג ודגם ולכן הנני זקוק לעזרתכם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מחשב אחד משמש איש מכירות ומחשב שני משמש לאופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 אינטש, אלא אם יש דעה נחרצת ל- 15.6, בכללי אני מעדיף 13.3 * משקל רצוי? קל ונוח. לא יודע כמה קילו הולך היום... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע גם טוב. למרות שמומלץ ארוך מהממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI מספיק. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250/320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחר…

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  10. מישהו מצא לי דיל בחנות מחשבים, המחשב TOSHIBA Satellite m115 -s3094 במחיר של 2500 שקל. המחיר קצת חשוד (מחיר מחירון בזאפ 8K). האם המחשב שווה משהו? מה החסרונות/יתרונות שלו? האם הוא חזק? מה צריך לבדוק שקונים מחשב נייד משומש?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  11. שלום, אשמח להמלצתם על מפרט הכולל מחשב בלבד לרבות ספק ומארז (אך ללא מסך וציוד היקפי, ללא צורב, ללא FLOOPY). המחשב מיועד לתכנות - VISUAL STUDIO, SQL SERVER וכו', מה שאומר שצריכת המשאבים תהיה גבוהה. מעוניין במפרט למחשב מהיר, אמין ושקט. בעיקר תכנות ואינטרנט. מעט סרטים. לא מתכנן OC. דגשים - מעבד - אני בכיוון של 6600 לוח אם - אמין ובר הרחבה בעתיד, אם כדאי. זיכרון - מעוניין ב-2GB מהיר. בעתיד - 4. האם ההשקעה ב-800 או לחילופין 1066 מוצדקת? דיסק קשיח - שקט, 200-250GB מהיר ואמין. האם מוצדק לרכוש 10/15K RPM? מארז - מאוורר היטב. ספק - נראה לי ש-400W אמין יעניק גם מרווח נשימה לשדרוגים עתידיים. כרטיס מסך - טוב ותומך ברזולוציות גבוהות (מתכנן לרכוש 21" בהמשך), אך לא לגיימינג. …

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש הצעה למחשב לטובת עיצוב גרפי בלבד (לא משחקים ולא סרטים) בתוכנות ADOBE CS4 (בעיקר פוטושופ, אילוסטרייטור) כלומר אין עריכת וידאו (לפחות לא כרגע) או משהו כזה. אני כרגע די בהתחלה אז אני לא מחפש להתפרע מבחינת גודל HD מקס' אקנה אחד נוסף בעת הצורך. אני לא צריך ציוד היקפי אבל אני כן צריך מערכת הפעלה. לא מעוניין לעשות OC. יש אפשרות לחריגת מחיר (עד 500 ש"ח) אם זה קריטי אחרת מעדיף לחסוך. .עריכה: הכנתי מפרט מחשב על פי מה שקראתי כאן בפורום מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם Asus P5QL ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤290 כמות:1 http:…

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by arik63,

אוקיי אז ככה אנ מחפש מחשב טוב במחירים 2300 עד 2000 עכשיו אני חושב שכמו כולם ממש לא הכרחי לקנות XP שאפשר לפרוץ ומקלדת ועכבר ומסך יש לי אז אני חושב שזה חוסך לי את כל הדברים האלה הנה המפרט שאבא שלי השיג מחברה אחת Lenovo ThinkCentre M58 TowerM58E 1כונן DL SATA150 16X-48X DVD-ROMכונן 1כבל SATAכבלים 1ת. ENABLE OEM WIN XP PROתוכנה 1מעבד Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3MB 1066MHzמעבדים 1Intel G41 Express ChipsetCHIPSET 1כ.מסך INTEL INTG. GMA X4500HDכרטיסי מסך 1זיכרון PC2-6400 800MHz DDR2 SDRAM UDIMM 2GBזכרון 1דיסק SATA Disk 7200rpm 160GB למחשבדיסק 1כרטיס רשת Integ. BROADCOM GIGABITכרטיסי רשת 1מקלדת עברית-אנגלית LENOVO Preferred Pro USBמקלדות 1עכבר אופט…

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by tomwol,

חברה אני מחפש מחשב 2000 גג למשחקים קלים לא צריך מסך מקלדת וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4800-5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים, תוכנות הנדסיות, פיתוח תוכנה, מכונות וירטואליות, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ויז'ואל סטודיו, מטלב, vmware ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1650*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  16. . מה התקציב המקסימלי?4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך - למה לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, אופיס, תכנות (לא כבד מדי), משחקים, סדרות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פיירפוקס, Visual Studio, משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא הכי כבדים שיצאו הרגע לשוק, לא גיימינג כבד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by yaniv_scr,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימושי ביתי טוב, לא לגיימינג אבל לא משהו בסיסי מידיי. AMD הוציאו את Ryzen שקיבל מחמאות ביחס מחיר לביצועים. השאלה שלי האם לקחת סיכון ולרכוש Ryzen או ללכת על intel (ה'בטוח'). ואשמח לקבל המלצה ללוח אם לשימוש הביתי. בנוסף, האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חיצוני או שמספיק המובנה על לוח האם. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  18. Started by gaoshun,

מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא: מעבד :E7400 ספק כוח: jsp-tech 450w לוח אם: msi G31M4 מאורר למעבד:pro 775 arctic cooling כ. מסך: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW דיסק קשיח: WD 500gb sata 2 צורב lg gh22ns זכרון: GEIL 2*2GB מסך:LG 1942H מקלדת,עכבר,רמקולים- LOGITECH סה"כ (כולל מע"מ) :3,300 ש"ח חשובה לי דעתכם על המחיר ביחס לחומרה המוצעת? על החומרה גופה- האם יש רכיב שכדאי להחליף, לוותר? המחשב מייועד לצרכים סטודנטייאלים, אינטרנט, סטיטסטיקה אודה על תגובותיכם

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  19. אשמח להצעות. מצפה לכרטיס מסך טוב ומעבד טוב. המחשב לא יהיה נועד ממש למשחקים כבדים אבל בכל זאת.. כרגע לא צפוי אוברקלוקינג אז אין טעם להתייחס לכך בלוח אם. אגב זה רק אני או שהמחירים בארץ יקרים מאוד לעומת ארה"ב, לדוגמא כרטיס GeForce 7900GS עולה בערך 200 דולר בארה"ב ובישראל מ1400 שקל. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  20. שלום, אודה להערותכם למפרט-עבור עבודה על תוכנת CAD/PHOTOSHOP- המצ"ב המיועד למשרד שבו יש שרת NAS בו מאוחסן כול החומר [כתיבה ושמירה ] לכן בחרתי בכונן SSD עם נפח איכסון די קטן. אשמח לחוות דעת בנוגע למפרט: האם יש רכיבים שלא יעבדו או לא יעבדו טוב עם רכיבים אחרים או שיש כאלו מומלצים יותר [table] [tr][td]מעבד אינטל[table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray‎[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מאוורר למעבד[table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎[table][tr][td]1[table][tr][td][table][tr][td]24810[table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Asus…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  21. אני מחפש מחשב שישמש לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) אין העדפה לחברות ספציפיות. התקציב הוא כ3000 ש"ח ללא מסך אך יכול לעלות גם לאיזור ה3500. חשוב לשמור מאוד על יחס של עלות/תועלת - המחשב מיועד למשרד של דוד שלי שלא רוצה להוציא יותר מידי וביחוד לא ירצה לחרוג מהתקציב אלא אם כן יש שיפור רציני בביצועים.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by mushon,

שלום לכולם המפרט הוא עבור חבר, אני יודע שכולם בפורום ממליצים בחום על ה-AMD אבל אם תוכלו אני אשמח למפרט מבוסס אינטל לא הכי סגור מבחינת תקציב אבל בסביבות ה- 3,000 ש"ח + עכשיו המחשב הוא עבור גלישה, אולי קצת גרפיקה (לא רצינית) * מעוניין במעבד אינטל לא הכי חדש אבל נראה לי ש- 2800 או 3000 MHZ * צורב DVD * דיסק קשיח 80GB מספיק * רמקולים של CREATIVE אבל עדיין לא סגור אני אשמח להמלצות על רמקולים 2.1 או 5.1 * זכרון 512 * כרטיס מסך לא יודע אם צריך משהו פשוט או ON BOARD אשמח להמלצה גם פה * מקלדת + עכבר - אבל לא סטים של מקלדת ועכבר קצת יותר טוב. מסך יש כבר שטוח LCD תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by Nutryagain,

שלום, האם מישהו יוכל להמליץ לי על מפרט מחשב המתאים לריבוי בו-זמני של תוכנות, חלונות וטאבים.אני עובד עם עשרות רבות ולעיתים אף מאות מסמכים פתוחים בו-זמנית – וכל פעם אני נחנק מחוסר זכרון RAM ונאלץ לסגור אפליקציות כדי לפתוח אחרות. עומדים לרשותי כרגע 1200 ש"ח - האם יש קונפיגורציה שתוכל לפתור לי את הבעיה במחיר זה? במידה ולא אוכל לדחות את הקנייה עד שאצבור סכום נוסף, כדי לרכוש קונפיגורציה אופטימאלית – אשמח לתיאור קונפיגורציה כזאת. בתודה מראש שחר

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by 3pac,

אני מעוניין לשדרג את המחשב כי הוא מתחיל לעשות לי בעיות ואין לי פתרון אחר. פתחתי דיון על הבעיה הזאת, אתם יכולים לראות אותו בקישוק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501386.0 אין לי הרבה כסף עכשיו בגלל שאני בצבא, בגלל זה התקציב כזה נמוך. חשבתי להוסיף עוד זיכרון ולהחליף את הכ.מ והספק (כי 400W כנראה לא יספיק). המפרט הנוכחי: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz (9.5 x 267) כרטיס זיכרון: GeIL CL4-4-4DDR2-800 X 2 = 2GB כרטי מסך : ATI Radeon HD 4870 ספק: Seasonic 400W SS-400ET-APFC-F3 מה אתם חושבים? תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  25. Started by dropc,

ASUS U31SD-DH31 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230184 1. אני לא מצליח להבין מהמפרט, איזה לוח-אם מותקן במחשב? 2. כ. מסך NVIDIA GeForce GT 520M הוא סטנדטי או פשוט מידי? האם הוא חלק מהמעבד\לוח-אם או כ. בפני עצמו? ואיך ניתן לדעת זאת? 3. אני מעוניין לשדרג ל8GB, משמע צריך המלצה לסטיק תואם למחשב הנ"ל של 4GB. איזה חברה מומלצת? חשוב שיתאים כמובן לחיבור: Slots: SO-DIMM 204-Pin Type: 1333MHz DDR3 SDRAM עדיפות לחנות אמינה במחיר סביר סביב ה-100-150 ש"ח עם משלוח. תודה.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים