ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
Hello All, I want to buy awhole computer include screen, mouse and keyboard at 2500, maximum 3000 NIS. I would like to use it for Internet, Microsoft Office, some technical programms and movies, NO GAMES! Please advice me which parts are the best for my needs Thank you very much in advance
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצתם על מפרט הכולל מחשב בלבד לרבות ספק ומארז (אך ללא מסך וציוד היקפי, ללא צורב, ללא FLOOPY). המחשב מיועד לתכנות - VISUAL STUDIO, SQL SERVER וכו', מה שאומר שצריכת המשאבים תהיה גבוהה. מעוניין במפרט למחשב מהיר, אמין ושקט. בעיקר תכנות ואינטרנט. מעט סרטים. לא מתכנן OC. דגשים - מעבד - אני בכיוון של 6600 לוח אם - אמין ובר הרחבה בעתיד, אם כדאי. זיכרון - מעוניין ב-2GB מהיר. בעתיד - 4. האם ההשקעה ב-800 או לחילופין 1066 מוצדקת? דיסק קשיח - שקט, 200-250GB מהיר ואמין. האם מוצדק לרכוש 10/15K RPM? מארז - מאוורר היטב. ספק - נראה לי ש-400W אמין יעניק גם מרווח נשימה לשדרוגים עתידיים. כרטיס מסך - טוב ותומך ברזולוציות גבוהות (מתכנן לרכוש 21" בהמשך), אך לא לגיימינג. …
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים שיהיה מבוסס על A64, עם יכולות OC טובות. אני מקווה שבסכום הזה אפשר להרכיב מחשב שיהיה טוב למשך לפחות שנתיים, עם OC כמו שצריך. בקיצור, 7500 ש"ח למחשב (בלי מסך ועם מארז) שיריץ משחקים באופן בן זונה. כבר כואב לי הראש מלבנות מפרטים שעוברים את התקציב
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, בן-דודי רוצה לקנות מחשב לעבודה עם MAYA וקצת AFTER EFFECTS. הוא שאל אותי לגבי מפרט ואני גם התייעצתי עם כמה אנשים. בסופו של דבר הגענו ל: מעבד: Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39GHZ - 4MB cache לוח-אם: Intel Westchester G965 זיכרון: 1GB TwinMos DDR 2 - 667 * 2 (סה"כ 2GB) הרד-דיסק: WD 250GB-16MB KS - 7200 RPM SATA2 כרטיס מסך: Leadtek Quadro FX 540 128MB PCX ספק כוח: Thermaltake TR2 470W אני אשמח לשמוע דעות והערות ממכם לגבי המפרט (במיוחד לגבי הכרטיס מסך שזה הנושא שלצערי אני הכי פחות מתמצא בו). כמו-כן, 1. האם למישהו יש המלצה על מסך 22 אינץ' טוב לעבודת תלת-מימד? כי המליצו לנו על BP2219FW 22" MAG ובדקתי והבנתי שהוא עושה DITHERING והצבעים לא מספיק טובים. 2. האם…
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
סה"כ אני בחרתי כבר כמה רכיבים אני צריך חוות דעת ולסגור פינות בנושאים שאני פחות מבין בהם 1. התקציב 5K, תמיד אפשר לחרוג אבל אני סטודנט וזה אומר מבחינתי עוד כמה חודשים על נקנקיות וחומוס אחלה, אז אם אפשר לא לחרוג (ואפילו לחסוך) יהיה מצויין 2. השימושים העיקריים הם משחקים (כבדים) ברזולוציה 1650*1080 (יחי DELL 2007WFP) בהגדרות גבוהות (בתקוה) ותוכנות שאני צריך ללמימודים כמו סולידוורקס ומטלאב (אני לא מריץ סימולצית מטורפות אבל שיהיה נוח) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך לכלול מארז 5. שקט לא שיקול 6. אני לא מכוון לעשות לו אוורקלוק (בזמנו כבר שרפתי את 8800GTS ןלוח אם בגלל E6300 ואני לא רוצה לחזור לתקופה האפלה הזאת) 7. לא צריך תוכנות או הרכבה 8. עדיף מKSP או באופן כללי משהו בצ…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד שלי לחשמל, התאורה של המסך מתחזקת וכך נעים יותר לעבוד עם המחשב. כאשר אני מנתק את החשמל, התאורה נחלשת מיד. מה יש באפשרותי לעשות כדי שהמסך ישאר בתנאי תאורה טובים תמיד, ללא קשר לחיבור\ניתוק החשמל ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2500 2. מה שימושי המחשב ? עריכת ויצירת מוזיקה בעיקר בcubase וfurity loops א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, אך ורק המחשב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
ASUS P7P55D Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 3.4GHz Antec H2O 920 RAM: G.Skill 2X4 GB F3 @ 1333 MSI Radeon R9 270X OC Corsair VX550W Dell E2213H SSD KINGSTONE 128GB V300 2TB HITACHI
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מתלבט אם שווה לי להחליף את המעבד ולוח האם שלי ולהשקיע בקניית לוח אם חדש למעבד שונה שנפל לי לידיים. אני עובד היום עם PHENOM IIX4 955 (לא בלאק אדישן, הרגיל), יחד עם כרטיס מסך 7950 של AMD. נפל לי לידיים I5 4440 3.1GHZ, אבל עם לוח אם מעפן (MICRO ATX, חיבור PCI אחד, בלי יציאת DVI או HDMI...). אני תוהה אם כדאי לי, מבחינת עלות-תועלת, להשקיע בלוח אם חדש שיתאים למעבד של אינטל - או שהעלות של לוח אם (ראיתי יד שנייה דרך פלונטר בבערך 400 שקל..) לא שווה את ההפרש בביצועים. יש למישהו המלצה?
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חג שמח וערב טוב לכולם !!! אני צריך לשמוע חוות דעת על מפרט מחשב שהרכיבו לי בחנות KSP בחיפה. המפרט כולל מעבד CORE I5 ו-windows 7 home primuem 64bit וכרטיס מסך hd 5770 heatpipe של shaphire. להלן המפרט:מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray 1 935 935 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 655 655 זכרונות DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel 1 665 665 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 5770 Heatpipe Fan 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 890 890 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 1TB IntelliPower, 64MB, SA…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, אני מוכר את ה-Asus T200 שלי (קצת קטן לי המסך) וקונה מחשב נייד חדש. אני מתלבט בין 3 דגמים בהשוואה הבאה: http://ksp.co.il/?list_compare=.28048..28242..27114. המחשב יהיה לשימוש פשוט כך שגם האסוס יספיק לי אבל אני רואה שבהפרש של 600 שקל הלנובו הרבה הרבה יותר חזק (8GB זיכרון, מעבד Core i7). על איזה דגם אתם ממליצים? יש לציין שאני הולך לרכוש באילת כך שהמחיר יהיה נמון יותר :-)
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימושי ביתי טוב, לא לגיימינג אבל לא משהו בסיסי מידיי. AMD הוציאו את Ryzen שקיבל מחמאות ביחס מחיר לביצועים. השאלה שלי האם לקחת סיכון ולרכוש Ryzen או ללכת על intel (ה'בטוח'). ואשמח לקבל המלצה ללוח אם לשימוש הביתי. בנוסף, האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חיצוני או שמספיק המובנה על לוח האם. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום.. :] השאלה שלי היא.. אם אני קונה מחשב נייד עם כ. מסך מובנה..... האם אפשר להוסיף או להחליף לו כרטיס מסך בהמשך??? לדוגמא המחשב acer aspire דגם 5741-3541 לצורך העניין...
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בתכנים מורדים (לא HD), צפייה ישירה , הורדת תכנים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 32'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של HP דגם 650 NOTEBOOK והוא הגיע עם זכרון 4 גיגה DDR3 1600MHZ והייתי רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה בסלוט הפנוי.הזכרון הקיים הוא של קינגסטון.השאלה האם צריך להוסיף זכרון של אותה חברה או שזה לא מאוד משנה רק שיהיה מאותו סוג? האם בכלל עדיף לי לקחת את זה לאייבורי (שם הוא נקנה) ולבקש שהם יוסיפו זכרון במקום? בכל מקרה ראיתי שלהוסיף זכרון במחשב הזה זה מאוד קל ותכלס אני יכול להוסיף בעצמי רק פשוט לא מומחה גדול במחשבים ניידים. תודה לעונים :ylsuper:
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, מעוניין בחוות דעתכם על מפרט על מחשב זה ועל מחשב לצרכי גיימינג (הפרדתי לשרשור נפרד) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב רצוי 1700 ש"ח (גמיש) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, VirtualBox ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, ME3 וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני כרגע בתאילנד ויש פה מבחר של מחשבים מפוצצים במחירים זולים 30-50 אחוז מהארץ... הבעייה היא שכל דגם של מחשב שיש שם שאני רושם בגוגל את הדגם כדי לחפש ביקורת זה מוצא לי רק אתרים שקשורים לתאילנד איכשהו שזה קצת מחשיד... אני ירשום פה כמה דגמים שראיתי ואם מישהו יכול להאיר לי אור על הנושא זה יעזור מאוד אני צריך לקבל החלטה אם לקנות פה בזמן הקרוב! HP Pavilion dv6-6149tx dv4-3000tx dv6-6109tx DELL Inspiron N5110 - U560227TH ASUS N43SL-V2G-VX173D Samsung RF409-S03TH
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב כי הוא מתחיל לעשות לי בעיות ואין לי פתרון אחר. פתחתי דיון על הבעיה הזאת, אתם יכולים לראות אותו בקישוק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501386.0 אין לי הרבה כסף עכשיו בגלל שאני בצבא, בגלל זה התקציב כזה נמוך. חשבתי להוסיף עוד זיכרון ולהחליף את הכ.מ והספק (כי 400W כנראה לא יספיק). המפרט הנוכחי: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz (9.5 x 267) כרטיס זיכרון: GeIL CL4-4-4DDR2-800 X 2 = 2GB כרטי מסך : ATI Radeon HD 4870 ספק: Seasonic 400W SS-400ET-APFC-F3 מה אתם חושבים? תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשדרג לדגם הזה ls55 של lg את הכרטיס מסך אם כן מאיפה בארץ? (יש לו x300 64 מגה ראדון חיבור pci-e ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש. יש לי במחשב הישן מעבד AMD PHENOM 1 X4 Q9750 3.6GHZ. רציתי לדעת אם הוא יוכל לעבוד עם כרטיס מסך GTX 570TI ובמערכת DDR3. בנוסף יש לי הצעה ב קיי אס פי: דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13138 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xD…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בעיקר למשחקים (בדר"כ הכבדים ביותר על הגדרות גבוהות ב23"). אני גם מתכנת בסביבות סטייל eclipse ו-VS, מריץ פוטושופ פעם ב.. לעריכות תמונה (לא כבד מדי) ולא בטוח אם זה משנה, אבל אני מפעיל סטרימינג של סרטים ל-PS3 (לא יודע אם זה כבד או שיותר תלוי ברוחב פס) + אינטרנט ומסמכים מן הסתם. ראיתי שאחד המפרטים המומלצים די מתאים לי אז הייתי מתבסס עליו: מפרט חזק לגיימינג. המקסימום שאני מציב לעצמי הוא 6.5 אלף. אם אפשר המלצה על חנות בסביבות ראשל"צ\מרכז. אין לי צורך ברמקולים. אני לא מתכנן OC. אין לי כח להתעסק עם זה. (אלא אם כן זה ברמה של ללחוץ על כפתור והכל זז 20% יותר מהר ואני לא צריך לדאוג מחימום ומתח ולא יודע מה). אין לי צורך במ"ה. כן יש צורך שמישהו ירכיב את המחשב. אני לא מתכנ…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט * גודל המסך? מינימום "15 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיסים SD * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סביבות 100 גיגה, לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בסביבות ה 1500 שקל בנימה אישית, אני מחפש שידרוג לנטבוק שלי Acer Aspire One, בדגש על מסך יותר ג…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד compaq מסוג Evo N610c והבעיה שהוא מתכבה באופן לא רצוני. אני מנסה להטעין את הסוללה וכאשר הסוללה טעונה הוא פתאום מתכבה. היו למישהו מקרים דומים של כיבוי לא רצוני? אולי הבעיה במטען? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מחשב גיימינג למשחקים כמו GTA IV DIRT2 MAFIA2 וכו' ושהמישחקים יעבדו על HIGH התקציב שלי הוא 5000 שקל ואני בהתלבטות בין שני מחשבים ההתלבטות זה בין Toshiba Satellite L650-10H http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8986&perur=2&t=1&c=339 לבין Acer Aspire 5740G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5272&CatCode=315 האם יש הבדל גדול בין המעבדים? והאם יורגש בביצועים? מה יותר אמין? ויותר טוב
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-