ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף הגעתי לתוצאה הסופית של המפרט ועוד הרבה בזכותכם : (התמונה המצורפת ) המחשב מיועד בעיקר לעריכת סרטים , קצת תיכנות , משחקים לא כבדים במיוחד , אופיס אינטרנט וכדומה . וכל זה יוצא במחיר של 5500 ש"ח מה אתם אומרים ?? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות - יכולת עיבוד גבוהה * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD בלבד, לא צריך HD מספיק 128G * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל חובה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL או HP כמובן שעדיף דל חובה שיהיו חריצים לתחנת עגינה. SSD בלבד . 8-12 RAM תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש מפרט לעבודות גרפיות במחיר 4-5 אלף (לא כולל מסך וציוד היקפי) בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל הקריטי בין כרטיסי quadro לכרטיסי geforce האם כרטיס geforce חזק עם 2 ג'יגה זיכרון לא יספיק? בנוסף חשבתי להוסיף כונן SSD בשביל הווינדוס ותוכנות/משחקים שיותקנו עליו. אם אפשר לתת המלצות על חברות של כל החלקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב שימש אותי לטווח ארוך של 4-3 שנים לפחות המחשב הוא לשימוש הכול משחקים כבדים תוכנות עריכה אינטרנט אופיס מוזיקה הכול בקיצור.. תקציב 6K רק לקופסא וכל מה שיש בפנים. ההתלבטות שלי היא עם לחכות ל8800 320 מגה בייט או שללכת על המפרט הבא: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1GBX2 TwinMOS X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU Noisetaker EG425P-VE 420W 6000 שקל זה יוצא בערך מה אתם אומרים לקנות או לחכות לכרטיס מסך שיצא עוד חודש בערך..??
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז הכותרת דיי ממצה את עצמה. חיפשתי בזאפ ולא מצאתי שום דבר קונקרטי, לכן אני פונה לפורום לעזרה. אני מחפש לרכוש מחשב נייד, רצוי עם 320 ג'יגה הארד דיסק, 3 ג'יגה זיכרון ומעבד T6400 ואם יש, אז גם 3 שנים אחריות. עדיפות לכ.מסך של ATI. מבחינת מחיר, אין לי יותר מ4500 להוציא על זה, אפילו קצת לרדת כי אני רוצה לרכוש גם תיק ועוד קצת שטויות. מבחינה של סוללה וכדומה, המחשב יהיה רוב הזמן מחובר לחשמל, או בבית או בעבודה - לכן אני לא מחפש משהו שמחזיק שעות על גבי שעות רק על הסוללה. כאילו אני מחפש משהו שיהיה אפשר לרוץ איתו בין המשרד לבית וממש מינימום של עבודה עליו מתי שהוא לא בחשמל. את ההוצאות רכישה החברה מחזירה לי ברגע שאני רוכש את המחשב. אז על מה אפשר ללכת ?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מעבד כדאי לקנות למחשב נייד במחיר זול (התקציב הוא 6000 שקל - לכל המחשב). תודה.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני זקוק לעזרה בקניית מחשב בשביל הקלטות של אודיו. מה המפרט שלדעתכם צריך? משהו שיעבוד טוב עם תוכנות עיבוד והקלטה כמו Cubase. כמובן שאין לי יותר מדי $$ בכיס... איפה לדעתכם כדאי לרכוש את החלקים? תודה על העזרה!!! מאיר.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מחשב משרדי ב 2500 שקל בערך. כרטיס מסך לא חשוב שיהיה אפילו מובנה בלוח אם זה לא משנה 2 ג'יגה זיכרון פנימי 250 גיגה זכרון חיצוני מחשב למשחקים בתקציב של 5000 שקל 2-3 גי'גה זיכרון פנימי 500 גיגה sata או אחד של 320 ועוד 160 נגיד משהו בסגנון.. כרטיס מסך טוב עם יציאת dvi hdmi מאוד חשוב כרטיס קול סביר ומעלה בלי רמקולים אם יש אפשרות לכרטיס קול עם 2 יציאות קול כאילו אחד לאוזניות ואחד ל רמקולים זה יהיה טוב בלי ציוד היקפי וזהו בעיקרון לדעתי תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, את המערכת הנ"ל קניתי בעבר בהמלצתכם ברשותי לוח האם הנ"ל ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) מחוברים עליו 2 סטיקים של TWINMOS DDR-2 533MHZ 512 קרי 1 ג'יגה. כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB אני מעוניין לקבל הערכת מחיר +- למחשב שיוכל להריץ משחקים כגון CRYSIS על הגדרות HIGH. התקציב הוא כמה שפחות. כרטיס מסך בסביבות 1000 ש"ח (אם אפשר פחות אז מעולה). בהמלצה אני צריל גם המלצה למסך LCD למטרת משחקים. בתקציב - כמה שפחות יעלה ויתן תמורה טובה לכסף. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4600 ש"ח, אין סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לנער בן 11 שימושים עיקריים - משחקים ולימודים. משחק כרגע פורטנייט, אבל מחשב שידע להריץ משחקים יותר כבדים אם וכאשר יצטרך. לא צריך להשתגע פה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך את כל הדברים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אפשר להשקיע עוד קצת בשביל יותר שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם ה…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי מפרט בסיסי בשלוש אלף בשביל בן דוד שלי שיהיה כמה שיותר זול אבל באותו הזמן יסחוב משחקים טוב, אבל לפי KSP יש בעיית תאימות של הכרטיס המסך ללוח אם... בדקתי קצת את הנושא ולא משנה מה אני לא מוצא את בעיית התאימות שכביכול יש, אני מפספס משהו? יש כאן משהו שלא יכול לעבוד אחד עם השני? זה המפרט: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הנה המפרט, כנראה הסופי שלי: איך הוא? נראה לי מצויין לבסוף.. כל החלקים יעבדו סינכרונית ????? ועוד שאלה חשובה: המחירים לקוחים מהאתר http://www.noacomp.co.il איך החנות? טובה בנושא האחריות, הרכבה, יחס לאחר קנייה? הייתם קונים ממנה שוב? שלא ימכרו לי חלקים משומשים / מחודשים... המפרט: AMD ATHLON XP 2500+ TRAY;480 THERMALTAKE VOLCANO SILENT BOOST FOR ATHLON XP;165 ABIT NF7-SL;510 OCZ 400Mhz DDR 512MB;670 WD 80GB 7200rpm SATA 8MB BUFFER;450 ALBATRON FX5900XT;1100 COMPUCASE CI-6A19 WHITE;360 LG F700P;1120 סה"כ: 4855 ש"ח !
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני שוקל לקנות מחשב נייד חדש, השימושים שלי הם בעיקר גיימינג ופיתוח אפליקציות. מבחינת העיקרון יש לי 5500 שקלים לקנות מחשב. בכל מיקרה השאלה אצלי זה נגיד וכל הרכיבים במחשב הם דומים. מה יהיה עדיף יותר מחשב עם 1060 GTX אבל עם INTEL CORE I5-8300 או 1050 TI עם INTEL CORE I7-8750 כמובן אם אתם חושבים גם משהו אחר אני מוכן לקבל את עצתכם חחחחח
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב שקניתי לפני שנתיים-שלוש E6300 1G SAMSUNG 667 GEFORCE7800GT 250GB WD MSI 965P NEO-F ספק טוב, ברח לי השם. וכל השאר לא כל כך משנה. התקציב שאני מוכן להוציא על השדרוג הוא עד 1500 ש"ח , אם אפשר פחות יותר טוב. המטרה היא בעצם לשדרג למחשב שיוכל להריץ חלק משחקים כבדים. אני מעוניין להחליף מעבד. כרטיס מסך ולהוסיף עוד זכרון(או להוריד אותו ולקנות כמה סטיקים של 800) בכל מקרה, שימו דגש על לוח האם שברשותי, אני לא בטוח שאפשר לשים עליו עבדים חדשים, את זה אתם תגידו לי :] תודה.
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
להלן המארז של Thermaltake: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=435&osCsid=0777fc4c5eb583af1954d47b83a7f921 המארז של SunBeam: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_66&products_id=1416&osCsid=0777fc4c5eb583af1954d47b83a7f921 המארז של SunBeam אני קונה עם ספק Thermaltake: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1392&osCsid=0777fc4c5eb583af1954d47b83a7f921 והכל למפרט: 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR, PCIX, SATA 1 x דיסק קשיח Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA 1 x זיכרון Geil Dual DDR Kit 512MB (2x256Mb) PC3200 400M…
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תיכנות, עבודה משרדית, גלישה, צפייה בסרטים הן במסך של המחשב והן בחיבור לטלויזיה, משחקים באיכות סבירה כגון Starcraft 2 battlefield 3 * גודל המסך? 15 אינץ' * משקל רצוי? אין לי מושג וזה נתון לא כזה קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר כמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI DVI USB3 * בלוטות? לא חובה אבל נחמד אם יש. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - 500GB לפחות לא משנה לי SSD או HDD * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי מחשב בלי מערכת הפעלה כלל. * האם יש ל…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בניתי מפרט מהרבה פוסטים שראיתי פה.. קיבלתי עליו כמה הצעות מחיר אבל הייתי רוצה את דעתכם הכנה עליו. המחשב ישמש אותי למשחקים, אינטרנט ובין הייתר גם לוירטואליזציה כלומר אני לומד עכשיו mcsaאז אני ארצה להקים כמה שרתים על המחשב שלי (באמצעות vmware) זה המפרט: לוח אם PCIEXPRESS GIGABYTE GA-EP43S3 3*PCI 10661333MHZ 6*USB 2 DDRII 4X SATA PCIEXPRES אחריות לשלוש שנים מעבד INTEL +מאוורר INTEL QUAD CORE 2 9450 P4- 2.66Ghz 1333MHz, 12MB EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN מארז מפואר ושקט TERMALTEK Armor Plus MX ספק כח איכותי 550SEASONIC W SS-550HT Active PFC 120mm 6*SATA, 8-pin, PCI-E*2 (6+8) זיכרון 4Gb A-DATA Vitesta 1066 KIT GAMING SERIES CL5 /crossa…
-
- 12 תגובות
- 758 צפיות
-
-
1.התקציב המקסימלי הוא 9K, יש לשים לב שהתקציב כולל עכבר, מקלדת, מסך וכל ציוד היקפי אחר ששכחתי כרגע. א.יש לנסות ולחסוך, אבל לא עקרוני. ב.לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2.המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, בנוסף לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. ב.מחשקים לדוגמה- the witcher 3, shadow of mordor, swtor אני מעוניין שהרבולוציה תהיה גבוהה, שכן במשחקים אני נהנה בעיקר מהגראפיקה ומהסיפור, מכיווון שחלק ממטרת הנושא היא להחליט כמה להשקיע מהתקציב במסך אני לא יכול לומר עדיין מה הרבולוציה שלו. 3.יש צורך בכל הציוד היקפי, אני קונה מחשב מאפס ויש צורך בכל מה שמסביב-מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (במקום רמקולים) וכל ציוד נוסף שאני לא חושב עליו. 4.כנאמר מקודם, התקציב כולל הכל 5.אין צורך שהמחשב יהיה דומם, אבל …
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין ברכישת מחשב בעל שימושים מאוד ורסטילים, שמשמש מרכז העבודה והבידור בבית - החל מקולנוע, דרך משחקים וכלה באינטרנט ועבודה. בהתאם לדרישות הגבוהות, הצבתי רף מחיר די גבוה כאמור בכותרת (ללא מסך). בינתיים התגבשתי על ה"שלד" של המחשב (לא מעט בעזרת הביקורות המקצועיות באתר) ונותרו לי כמה חלקים להשלמת המפרט. אשמח לקבל חוות דעת, הן על החלקים שבחרתי והן על החלקים שנותרו: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300/6400 לוח: ASUS P5B DELUXE (עדיפות שנייה: ASUS P5WDH DELUXE) כרטיס מסך: GEFORCE 7900GS LEADTEK (עדיפות שנייה: GEFORCE 7600GT GIGABYTE). זיכרון: בנושא הזה אני קצת פחות מתמצא. אני מבין שזה צריך להיות DDR2. אבל מה לגבי הסוגים השונים (533/667/800/1000)? וכמות הזיכרון (256/512/10…
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב (ללא מסך), בתקציב של 1800-2000 ש"ח. המחשב משמש אותי בעיקר לעבודה (אופיס), הורדות באימיול, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ודוא"ל. אני צריך שיהיה במחשב מודם- פקס, לחיבור למכשיר הפקס שלי, לטלפון ולעיתים לצורך התחברות לאינטרנט גם שלא דרך פס רחב (למרות שרוב הזמן אני גולש בחבילה בסיסית של 1.5) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין (כל תיקי הלקוחות שלי עליו), שלא יהיו בעיות בספק (המחשב הנוכחי החדש שלי כל הזמן מצפצף...), ושיהיה מהיר מאוד בעבודה על מס' ישומים במקביל. לדעתי אין לי צורך בדיסק קשיח של יותר מ- 160GB ואולי אף פחות מכך (אין לי יותר מ- 25 סרטים ששמורים על המחשב בכל זמן נתון), אבל אני משאיר לכם, המומחים שבחבורה, את ההחלטה גם בעניין זה. אני צריך גם כונן/צורב …
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אחיינים שלי אספו כסף למחשב בחופש, ורוצים מחשב נוסף, התקציב שלהם הוא בסביבות 3000 ל- 3500 ש"ח. הם רוצים לשחק משחקים יחסית קלים כמו פורטנייט, מיינקראפט וכו ולערוך סרטונים לערוץ יוטיוב שלהם עם Adobe premiere. יכול להיות שהם ירצו להריץ משחקים כבדים יותר אז הם רוצים לנצל את התקציב במלואו. כבר יש מסך, מקלדת, עכבר וכו. אני מבין מעט בחלקי מחשב אז הרכבתי מפרט בסיסי שקרוב למה שאני רוצה ואני ישמח לתגובות ותיקונים: https://www.tms.co.il/69604 בעיקר אני לא בטוח בקשר ללוח אם, למאווררים,וספק כוח. צריך גם אפשרות להתחבר לWIFI, כי יכול להיות שאין גישה בכבל לראוטר. במה שווה לחסוך ואיזה חלקים עדיפים? אני ישמח להוריד את מחיר המפרט ב100-200 ש"ח …
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש במחיר מקסימלי של 3000 ש''ח המסך צריך להיות 20'+ וכולל כל הציוד ההקפי (רמקולים , מקלדת ועכבר) אין צורך ב OC אין צורך במערכת הפעלה עדיפות לחנות באזור השרון
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב לעבודה משרדית הוא שיריץ וינדוס 98 אבל אני צריך אופציה שיוכל להרץ xp המפרט שיהיה אם סלרון החדש גרסת d כרטיס מסך מובנה ומסך 17 אינץ לא דק הרד דיסק לא גדול 40G יספיק ובלי מקלדת ועכבר ורמקולים והמחיר הכי נמוך שתוחלו למצו אם רכיבים לו generic בסיבות 2700-2000 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-