עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by taltola,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאחי שהשתחרר מהצבא. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים, ואולי טיפה למשחקים קלים. מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? רזוליציה הכי טובה שאפשר להשיג במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המשקל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב במיוחד. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות מ- KSP,TMS,IVORY תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. אז ככה מישהו יכול לתת לי מפרט שיחזיק לי את Crysis על High? עם צריך יותר מהסכום המוצג רק תגידו כל העוזרים יבורכו

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  3. אחותי נמצאת כעת בארצות הברית ואני רוצה לקבל המלצה דגם לפ טופ... אין לי דרישות גבוהות מידיי למפרט: - מחשב בעיקר לשימוש ביתי - הולך ליהיות מחובר בעיקר ל LCD - לשימוש למולטימדיה מוזיקה וכו' - לא לצורך גיימינג - חשוב מאד יכולת לצפייה ב HD דרך ה-LCD הבנתי שמומלץ בעיקר לקנות מחשבים של dell מארצות הברית כמה זה נכון?? למרות שהמפרט לא כזה רחב אני מעוניין חברה איכותית ולא סתם... לגביי תקציב אני לא יודע איזה סדר גודל צריך להעמיד למחשב נייד כזה! תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by shalbik,

המטרה שלי מהנייד היא ללימודים. מה שאני צריך זה שיהיה לו אורך פעילות ושלא ייכבה בשיעורים עד כמה שאפשר (הוא יעבוד לא רק בשיעורים אלא גם מעבר) שיריץ מערכת הפעלה כמו שצריך ללא צורך בהרצת אפליקציות כבדות. וחשוב חשוב חשוב שיהיה לו WIFI שאני אוכל לעבוד עם הרשת האלחוטית של הקמפוס. המחשב לא מייועד למשחקים בשום אופן! אלא רק ליישומים של כתיבה , מיילים , גלישה באינטרנט וכד' מצורפים 2 לינקים ל2 ניידים שקפצו ונראים אטרקטיביים, תנו דעתכם. http://www.skypc.co.il/pl_product~70774~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~5620Z~14~0.htm אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע. תודה.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by maimon_y,

אני רוצה ליקנות מחשב למשחקים אבל לא לגיימינג כבד יותר לעריכה גרפית לא כבדה. אני הכנתי מפרט אבל אין לי ידע כל כך רחב בהכנה של מפרטים אם אתם יכולים לעזור לי להגיד לי את כל הבעיות ואת כל החסרונות שיכולים להיות כמו צוואר בקבוק או אי התאמה של MHZ בין המעבד ללוח אם לזיכרונות וכו. אם יש לכם הצעה למפרט יותר טוב במחיר זהה תירשמו. [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪924 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪264 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]SeaSo…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

שלום אנלא מבין ממש במחשבים ניידים והיה לי קצת קשה להרכיב מפרט לכן אני מבקש את עזרתכם. המחשב מועד לצורכי גלישה באינטרנט ולאופיס וגם לעבודה בשולחן העבודה. משחקים לא כ"כ אולי פעם ב. אם החסרתי פרט תגידו לי תודה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  7. אז הכותרת דיי ממצה את עצמה. חיפשתי בזאפ ולא מצאתי שום דבר קונקרטי, לכן אני פונה לפורום לעזרה. אני מחפש לרכוש מחשב נייד, רצוי עם 320 ג'יגה הארד דיסק, 3 ג'יגה זיכרון ומעבד T6400 ואם יש, אז גם 3 שנים אחריות. עדיפות לכ.מסך של ATI. מבחינת מחיר, אין לי יותר מ4500 להוציא על זה, אפילו קצת לרדת כי אני רוצה לרכוש גם תיק ועוד קצת שטויות. מבחינה של סוללה וכדומה, המחשב יהיה רוב הזמן מחובר לחשמל, או בבית או בעבודה - לכן אני לא מחפש משהו שמחזיק שעות על גבי שעות רק על הסוללה. כאילו אני מחפש משהו שיהיה אפשר לרוץ איתו בין המשרד לבית וממש מינימום של עבודה עליו מתי שהוא לא בחשמל. את ההוצאות רכישה החברה מחזירה לי ברגע שאני רוכש את המחשב. אז על מה אפשר ללכת ?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by SubZero1983,

שלום רב לאנשי הפורום. יש ברשותי מחשב נייד של AUSU דגם MB VRE:F3JC\ PRO31J-AP160C. מערכת הפעלה של MICROSOFT VISTA HOME PRIMIUM. בצעתי כיבוי מסודר למחשב ולמחרת הפעלתי אותו שוב והוא לא עבד. ברגע שאני לוחץ על כפתור ההפעלה נדלק המסך ומופיע הלוגו של ASUS האופן רגיל המחשב מציג את הדף של VISTA עם השורה הרצה של טעינת מערכת ההפעלה. אני לא מגיע לדף הזה מחשב מבצע RESTART ומציג את הלוגו של ASUS ומבצע RESTAR שוב ושוב ושוב. מה יכולה להיות הבעיה? ??? איך אני יכול לפתור בעיה זאת ללא CD של מערכת ההפעלה. יש ברשותי מחשב נייד נוסף עם גישה לאינטרנט האם ישנו איזשהו כלי שאני יכול להוריד? המחשב לא באחריות. נכנסתי לאתר של ASUS והם המליצו לנקות את המאוורר, ביצעתי זאת וללא הצלחה המחשב ממ…

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  9. שלום, מכרתי לא ממזמן את חלקי המחשב שלי-מעבד,לוח וזכרון ב950 ש"ח:(512Mhz-ceon,865pe neo V2 Msi,Intel Prescott 1Mb Cache 800fsb). הסיבה העיקרית היא שאני סטודנט והמחשב התחמם מאד בחדר המעונות הקטן שלי+היה חבל לי לשדרג זכרונות 400Mhz וכרטיס מסך agp. לכן מכרתי בסכום הנ"ל. קניתי יד שניה זכרון 1Gb 667Mhz-דבר שהשאיר לי 550 שח על החשבון. אחרי התלבטויות חשבתי על שתי אפשרויות עיקריות: 1-לוח ?Abit LG-81 (945) s775?+מעבד pentium D 805 סה"כ 827 ש"ח-נותן מעבד כפול ליבה ואלי אפשרות oc בעתיד?(למרות שכרגע אני לא מתכנן)+כ. מסך ob מעפן אבל עובד+אפשרות שדרוג). 2-מהמפרטים המומלצים- DFI Infinity C51PV-M2/G Warranty+AMD Sempron (AM2) 2800 סה"כ 880 ש"ח-כרטיס משופר שיחסוך אולי קניית כ. מסך זמן מה+…

10. Started by snitzik,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד..!! בסביבות המחיר 5000 משהו טוב אני צריך אותו בשביל תקליטן שיעבוד טוב מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  11. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59e339fbb9fa6 איך המפרט הזה?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  12. שלום, התקנתי דרייברים לכרטיס מסך מהאתר של דל שמתאימים לדגם שלי. אך המסך מבצע שינוי רזולוציה לבד ל800X600 ואחרי 2 שניות חוזר לבד לרזולוציה. יש לציין שהדבר קורה כל 20 דקות לערך, ולפעמים קורה ברצף מספר פעמים. יש לציין שהסרתי לגמרי את הדרייבר והתקנתי מחדש, וכמו כן ניסיתי את הדרייבר שהווינדוס אפדייט מציע. שום דרייבר לא פתר את הבעיה. מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  13. היי, כותרת. מה להערכתכם שוויו? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  14. שלום, שמי לירן. אני סטודנט שנה ראשונה למדעי המחשב ומדעי המוח. מעוניין לקנות מחשב נייד ב-3-3.5K ₪ (מקס' K3.8-3.9). אשמח לקבל הצעות למחשבים השימושים העיקריים של המחשב: תכנות, בדגש על תכנות מדעי. זה מתוכנן להיות המחשב שלי לכמה שנים קדימה עכשיו, בסיכוי טוב גם לתוך התואר השני (אולי יריץ גם דברים יחסית-כבדים בעתיד. אם מטלות סופר-כבדות ירוצו על מחשבי האוניברסיטה). לכתוב על המחשב. אני כותב וקורא על המחשב המון – בבית, בכיתה, בספריה, על הדשא, באוטובוס. שיקולים מרכזיים במחשב: תכנות. נוחות. האם המקלדת נוחה? שלא יכאב בצוואר/גב/ידיים אם אכתוב עליו הרבה שעות רצוף (ראו שאלה בהמשך האם כדאי לקנות תחנת עגינה ומקלדת ומסך חיצוניים לחדר שלי). שלא יכאב אם אקרא הרבה…

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by uziliv,

שלום יש לי לנובו thinkpad. אתמול פתאום המסך התחיל לרצד בפראות (אי אפשר לקרוא בכלל). מה זה יכול להיות? האם אני חייב לקחת את המחשב למעבדה או שיש משהו שאפשר לעשות בבית? תודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד טוב בסביבות ה800$ לצרכים הנ"ל. המחשב נקנה בארה"ב, כך שאני לא יודע אם שווה יותר לקנות מחשב של אפל? בכל אופן, אודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by wollmann,

שלום לכולם. ראיתי את המפרטים המומלצים באתר, ומחשב לעריכה גרפית תלת מימדית שם מתחיל ב 7500 ש"ח. רציתי לדת מה יתאים לי? אני מחפש מחשב שיעבוד טוב עם פריהנד, מיה וכו', אבל לא מוחץ, לא עבודה כל הזמן. מה יכול להתאים לי? בתקציב של 4000 ש"ח אולי 4500 ש"ח. מן הסתם, שהכרטיס מסך זה הכי חשוב.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by sirka,

Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1010 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 790 1 790 או AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 800 1 800 1GB TwinMOS 630 1 630 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1200 1 1200 Thermaltake Soprano VB1000SWS 445 1 445 Liberty ELT400AWT 400W 425 1 425 L1970HR 19'' LCD 2ms DVI 1770 1 1770 או SAMSUNG 19'' 931BF LCD 1765 1 1765 Microsoft Internet + Microsoft Mouse Optical 135 1 135 סה"כ 6800 מה דעתכם? מישהו יודע מנסיון איזה מהמסכים \ לוחות אם עדיפים הבנתי שאין בינהים הרבה הבדל את הצעת המחיר קיבלתי מKSP

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  19. ה-Surface Book החדש יקר עוד יותר מטאבלט ה-Surface Pro 4, אך הוא גם עשוי להיות המחשב העוצמתי ביותר שתמצאו ברמת משקל של קילו וחצי לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-הנייד-הראשון-של-מיקרוסופט-מרגיש/

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  20. Started by white_rider,

התקציב הוא 1600 ואין לחרוג איזה לדעתכם יותר עדיף בין שני אלו: 1) Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore 660 1 660 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 370 1 370 512MB Aeneon 300 1 300 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 255 1 255 GeForce Fx5200 128MB יש לי Total price 1585 ¤ או: Athlonâ¢64 3500+ (Socket AM2) 555 1 555 M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) 495 1 495 512MB Aeneon 300 1 300 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 255 1 255 עם כרטיס מסך ה ONBOARD Total price 1605 ¤ איזה לדעתכם יותר עדיף, המערכת תשמש בעיקר למשחקים פשוטים לעבודות צפייה בסרטים וגלישה לילד בן 12

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by לביא2112,

אני צריך תגובות אם המארז ששמתי מתאים למפרט ובאיזה שקט יהיה המחשב אם לא מתאים לרמה 7 אז תרשמו בבקשה הצעות מארזים אחרים אפילו מחנויות אחרות ו לוח אם אם אני לא יוכל להוסיף בעתיד זה אומר שגם אני לא יוכל לשנות למשל אחרי בערך 3 שנים צריך להחליף זיכרון אני יוכל להחליף או שאני לא יוכל אם לא אז תשאירו תלוח אם אם כן אז תורידו בבקשה ללוח אם שאני לא יוכל להוסיף ( עם כניסת USB3 ) אז הנה המפרט : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪840 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪117 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪462 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silver…

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  22. שלום,המפרט הוא עבור ידידה שלי,היא לא מבינה במחשבים,שקט חשוב,לא מתוכנן אוברקלוק,בעיקר ישמש לתוכנות גרפיות כגון, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, דרימוובר, פרמייר,אפטר אפקט,אודיו סאונד. צריך שיהיה מבוסס על אינטל. האם בתוכנות הנל עדיף 8 גיגה או 4? אשמח להמלצות תודה! כמובן היא תעבוד עם התוכנות,ייתכן ובמקביל,שוב תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  23. שלום, אני לא צריך כרטיס מסך למשחקים, אבל אני כן רוצה לעבוד חלק לגמרי (שדברים "יטוסו") על רזולוציה של 1920x1200 גם כאשר כל האפקטים של ממשקי חלונות/תוכנות מאופשרים, וגם אם יש לי עשרות אתרים עם אנימציות ופלאש ברקע. האם כרטיס של GIGABYTE על בסיס 9500GT עם זכרון DDR2 1024MB במחיר יחסית זול של 359 ש"ח באייבורי הוא בחירה טובה? אם לאו, בבקשה המליצו על כרטיסים שניתן למצוא באייבורי - אין להם לשמל את כל הסדרות של ZOTAC. כמו"כ אני יודע שה-9600GT עדיף הרבה יותר מה-9500GT - זה משמעותי גם אם אני לא משחק? תודה! * השאלה היא כחלק מבניית מפרט מחשב שלם, לכן אני כבר די נעול על אייבורי.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  24. מחפש מחשב לצורך עבודה עם Solid Works, התקציב הוא בערך עד 6000 ש"ח, אבל אם הוא עובר מעט זאת אפשרות. אם התקציב הזה לא אפשרי, אז תגידו לי, אני אנסה לבדוק אופציה להגדיל אותו. אני מאמין שמסך בגודל 15.4" יספיק, חיי סוללה רגילים. אני יודע שצריך ברמת העקרון כרטיס מסך די טוב. אני חשבתי ללכת בכיוון של מחשבי Dell, אבל אני לא יודע איזה דגם יתאים בדיוק לדרישות. תודה מראש, טראוט

25. היי חברה אני מעוניין להחליף את המחשב שלי במשהו קצת יותר חזק בעקרון השימוש היומי יומי שלי זה אינטרנט וסרטים לא משהו מיוחד ולשמחתי אני מכיר מישהו שעובד באינטל אז הוא יכול להביא לי את המעבד והלוח אם בחצי מחיר אז אני מתחיל לאסוף כל מיני חלקים אבל מה שכן אני לא יודע איזה מארז וספק אני צריך. אז ככה: לוח אם : Intel Desktop Board DZ77RE-75K 116.00$ מעבד: Intel Core i5-3570K 223$ דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX כרטיס זכרון: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz פה אני לא יודע מה עדיף כרטיס אחד של 8 גיגה או 2 של 4 גיגה? מארז וספק אני לא יודע איזה לבחור שיתאים לי. יש לי את המארז של המחשב הישן והוא עובד תקין איך אני יודע אם הוא מתאים לי למפרט ה…

דיונים חדשים בפורומים