עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3 בעיקר לסיכומים וכאלה, אבל חשוב לי שהוא יהיה מסוגל גם לקצת יותר... * מטרות המחשב: סיכומים, סרטים וכו'. אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ גם תוכנות חזקות יותר (משחקים קלים, תוכנות עריכה פשוטות וכו') * גודל המסך: 13.3 מאט. סוללה: לפחות 4 שעות כונן אופטי: מתלבט אם עדיין צריך או שכבר לא... חוזק: בתור סטודנט המחשב יעבור איתי כמה מדורי גיהינום, אז אולי כדאי ללכת בכיוון של המחשבים העסקיים יותר? עוד שאלות: 1. אני רואה הרבה מחשבים אטרקטיביים עם מעבד i5 למשל אבל במהירות של פחות מ2 ג'יגה הרץ. זה לא קצת נמוך מדי? או שזה עושה את העבודה מספיק טוב? 2. שווה ללכת לכיוון של מסך מגע, או שהנושא הזה עדיין בחיתוליו? 3. יש…

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by whitemcp,

אהלן, מעונין בהמלצה למפרט למחשב בעיקר גיימינג. (לא זקוק לציוד היקפי כלשהו). אשמח גם להמלצה על חנויות.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by DuDsAn,

אהלן , רכשתי Y700 ושמתי לב שישנם אפליקציות שנפתחות מטושטש (STEAM למשל) . יש לי WIN 10 64BIT . אשמח אם מישהו נתקל בדבר דומה? מסך 15.6 אינץ 1920X1080

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  4. תגידו מה עדיף מסך LCD או CRT רגיל? מה אתם אומרים על המפרט הזה של אייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=26&CatCode=1 תודה לכל העונים!!

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by gallevy,

שלום לכולם.. אני צריך עזרה במפרט לעבודה משרדית שהכי חשוב זה שקט.. התקציב כמעט לא מוגבל (עד5k) שזה המון למחשב לעבודה משרדית... וחשוב שיהיה במפרט vista ו office ברישיון. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  6. היי, אשמח להמלצות לגבי מחשב נייד חדש (קניה בישראל). תקציב עד 3,000 כמובן שעדיף פחות אם אפשר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקר תכנות ועבודות משרדיות. לא נדרש כח חישוב גבוה במיוחד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? זה החלק הכי חשוב. 14 אינצ' שהוא מאט טוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD מספיק ואפילו רצוי. לא יותר ולא פחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר …

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  7. היי אחרי הרבה מחשבה וחרישה בפורום הגעתי למפרט הזה: יש לציין שהמחשב מיועד למשחקים ומתוכנן אוברקלוק (בתקווה להגיע ל 3 גיגה). בנוסף עדיף שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ₪685 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ₪647 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪1701 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪394 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ₪209 זיכרון: GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 ₪620 מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ₪777 ספק כוח: CORSAIR 520W HX S…

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  8. טוב זה מפרט שאני רוצה להזמין ,אנh רוצה להיות בטוח שזה בסדר אז אני רוצה לקבל ממכם חוות דעת רצינית ועם יש צורך בשינויים אז אני ישמח לקבל תגובות לגביי זה. אין לי תקציב למחשב כי חלק מהחלקים אני מביא ישירות מהחברה במחיר ממש זול. אני רוצה חוות דעת לגביי המפרט המחיר לא ממש רלוונטי פשוט אני לא רוצה גם לזרוק סתם כסף,בגדול אני רוצה מחשב למשחקים,לראות סרטים,ושיהיה חזק וטוב ושיוריד דברים בקצב מהיר. כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB מארז מחשב HEC 6920B-NPS צורב LG GSA-H42 X18 DVD לוח אם Asus P5B Deluxe זיכרון Kingston 2GB 667MHz DDR2 CL5 כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E בקשר למעבד אני התכוונתי לקנות - מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box 2mb ושמעתי ש…

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  9. שלום,השאלות הן: 1.------מחשב יד שניה או מחודש ,זה דבר לא כדאי ?נגיד מחודש או יד שניה מהדגמים החדשים והיוקרתיים. 2.------נושא האחריות חייב להיות בקניית מחשב נייד? 3.------קניה מאייביי +מיסים ומשלוח עדיפים מלקנות מחשב בארץ?(הכוונה,משתלם?) 4.------מה עליי לבדוק במחשב חוץ מהחומרה של ביצועים?(סוללה למשל )? 5.------מה גודל המסך שמומלץ לקנות? אני תמיד רוצה מסך גדול וחושב ש15 זה המינימום, אבל אני רואה שיש 13-14 ששולטים בשוק. וחוץ מיזה 13 הוא פשוט נראה קטן מאוד ,אין לי מושג איך מסתדרים עם זה .ויש מחשב מסך 14 שאני דלוק עליו .. ואולי עוד שאלות שיעלו לי בהמשך. אם בבקשה תוכלו גם לנמק לתשובות ,כדי שאני יהיה בטוח ויבין למה אתם אומרים ככה. אין לי עוד הרבה זמן להתלבטויות ,אני צריך להביא…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by 3d7,

יש לי מחשב נייד אסוס 1000HE עם Windows XP בעברית. הבעיה במקשים היא שכאשר אני מגיב בפורומים וכותב באנגלית, אז לחיצה על מקש y מדפיסה z, ולהיפך. ב"מחשב שלי" כשאני משנה שם של קובץ, אז זה עובד בסדר. השאלה שלי היא למה זה, ואיך אפשר לתקן את זה. יכול להיות שזה בגלל שזה windows בעברית?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  11. כמו שכתוב בכותרת (ניתן לחרוג קלות) ואם אפשר מקלדת ועכבר אלחוטיים, מה טוב, אני מהצפון כך שחנויות עדיף שיהיו מחיפה וצפונה, תודה רבה אין לי כוונה לעשות OC ואין שום העדפה לחברות - כמו כן היופי של המארז וכו' הוא ממש לא חשוב. דרור

• 13 תגובות
    • 801 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקר עבודה משרדית, מםייה ישירה ולפעמים פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש כבד, במיוחד בסופשים שאז כמעט ולא יפסק השימוש בו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by אקו1,

יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה.יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  14. מה אתם אומרים על המפרט הבא שבניתי ב-4000 שקל לא כולל מסך: מעבד : Athlon 64 3000+ (S-939) לוח אם: A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E) זיכרון: 512MB A-DATA כ. מסך : xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E דיסק קשיח : Hitachi/ExelStor 80 GB SATA פלוס: סידירום וכונן תקליטורים מחכה לתגובות אם לדעתכם יש משהו שאפשר להחליף למשהו יותר טוב אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו עצות לשיפור.

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

575 דולר . . . [glow=red,2,300]AMD Athlon XP 2600+ "Barton", 333MHz FSB, 512K Cache Processor MSI "K7N2 Delta2-LSR" NVIDIA nForce2 Ultra 400 Chipset Motherboard For AMD Socket A CPU Connect3D ATI Radeon 9600 Video Card, 256MB DDR, 128-bit, DVI/TV Out, 8X AGP Geil Ultra Series Value Dual Channel 184 Pin 512MB(256MBx2) DDR PC-3200 w/ Blue Heatspreader Seagate 200GB 7200RPM SATA Hard Drive Toshiba DVD-R/DVD-RW Drive, Model SD-R5112 DCT OG-350 2.1 Speaker System DCT Factory 03M-OPT-BCLI Optical Mouse PS/2 ASIAPRO ASYS Silver ATX Mid Tower Case with Creeping Light Tube & 450W Power Supply, Model "8654GW"[/glow]

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by SubZero1983,

שלום רב לאנשי הפורום. יש ברשותי מחשב נייד של AUSU דגם MB VRE:F3JC\ PRO31J-AP160C. מערכת הפעלה של MICROSOFT VISTA HOME PRIMIUM. בצעתי כיבוי מסודר למחשב ולמחרת הפעלתי אותו שוב והוא לא עבד. ברגע שאני לוחץ על כפתור ההפעלה נדלק המסך ומופיע הלוגו של ASUS האופן רגיל המחשב מציג את הדף של VISTA עם השורה הרצה של טעינת מערכת ההפעלה. אני לא מגיע לדף הזה מחשב מבצע RESTART ומציג את הלוגו של ASUS ומבצע RESTAR שוב ושוב ושוב. מה יכולה להיות הבעיה? ??? איך אני יכול לפתור בעיה זאת ללא CD של מערכת ההפעלה. יש ברשותי מחשב נייד נוסף עם גישה לאינטרנט האם ישנו איזשהו כלי שאני יכול להוריד? המחשב לא באחריות. נכנסתי לאתר של ASUS והם המליצו לנקות את המאוורר, ביצעתי זאת וללא הצלחה המחשב ממ…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by mantana_ten,

שלום לכולם, אני צריך המלצות ל-2 מחשבים ניידים . אחד לי ואחד לידידה שלי . שנינו הולכים ללמוד באוקטובר השנה. אני הולך ללימודי הנדסה ולכן אני מעוניין במחשב נייד שישרת אותי למטרת הליומדים הזאת. חשוב לי התכונות הבאות: - עבודה עם אופיס -אינטרנט -מותאם לתוכנות של הנדסה(הנדסת חשמל) -סרטים -זמן הסוללה שלו ארוך יחסית. - מחיר בסביבות 2500-3000. אם יש מחשב נייד מאד טוב טיפה מעל ה-3 זה גם בסדר. -שלא יהיה כבד מידי. המחשב השני - עבור הידידה. אמור לשרת את אותה מטרה רק שהיא הולכת ללמוד כלכלה כך שאין לה צורך של תוכנות להנדסה. החשיבות של המשקל עבורה הוא יותר משמעותי. התקציב שלה הוא 2000-2500. תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by A.Iniesta,

זקוק למפרט ל-htpc (יענו המחשבים הקטנים האלה...) שיהיה מארז sff חשוב לי שיהיה דגש גם על עיצוב המארז ושהמחשב יריץ משחקים באיכות טובה וכמובן שיהיה לו יציאת טלויזיה. וגם יציאה של מסכי lcd.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by wavega,

מחפש נייד לעסק- שימוש בעיקר תוכנת חשבשבת (עם מסד נתונים SQL כבד מאוד) התלבטות בין I3 לדוגמת FUJISTO מעבד 350M Intel Core i3 ,זיכרון 4GB כונן קשיח 500GB (באיזור 3000) או I7 לדוגמת ACER מעבד Intel Core I7 720QM , זיכרון 4GB כונן קשיח 600GB (באיזור 5200) שווה את ההבדל של יותר מ 1000 שח..? או שאולי עדיף במקום I7 לקחת I3 ולהוסיף לו יותר זכרון -6GB?[br]פורסם בתאריך: 2.10.2010 בשעה 12:42:05 ???

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  20. יש לי מחשב נייד של דל שעושה לי משהו מעצבן ברגע שהווינדוס עולה אחרי שהמסך של "ברוך הבא" הכחול מופיע, המחשב מראה לי רק את הרקע שעל שולחן העבודה ללא הסמלים וללא שורת המשימות אלא רק הרקע בלבד! ובמשך כל התהליך הזה המנורה של המחשב לא מראה שהוא חושב או מעלה משהו חוץ מלהראות לי את הרקע לחצי דקה למשך 20-30 שניות ואח"כ כל התוכנות והסמלים מופיעים חזרה ואפשר להתחיל לעבוד. אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Nvidia quad Fx880M Or Nvidia quad 3100 512mb למי מהם יש את הביצועים הגראפיים הטובים ביותר (לא רק במשחקים בעיקר בעבודת גרפיקה כבדה) ? תודה שי

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  22. הי. אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל הצעות נוספות למפרט. מסגרת תקציב: בערך 8500 כולל מסך ותוכנות. דרישות: מחשב שיהיה יותר מהיר ממני (וזה קשה) שישמש לעבודה, מדיה (וידאו ועריכת סרטים) וגרפיקה (פוטו שופ) בדגש על המון חלונות פתוחים בו-זמנית. עם אופציה לשדרג בעתיד לכרטיס קול מעולה וכרטיס מסך שיתמוך בmaya זה מה שקיבלתי מזיג זג: (שאליהם פניתי אחרי המלצות רבות שקראתי ברשת) 1 Intel Core 2 QUAD Q9450 - 2.66 GHz - 12MB cache - LGA775 - BOX 1,567.00 ש"ח 1 OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 543.31 ש"ח 1 GIGABYTE GA-EP45-DS3R (P45) - ATX 686.00 ש"ח 1 ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL 337.40 ש"ח 2 Seagate Barrcuda7…

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by shaulr,

שלום לכולם קראתי בעיון את נכתבה של מפרטי מחשב שנכתב בפורום ולצערי מאחר שהיכולות שלי די מוגבלות בנושא זה אשמח מאוד אם תמליצו לי על מחשב +מסך המחשב אמור לשמש 1. משחקים חזקים 2. עבודת OFFICE וסטטיסטיקה. התקציב 3500-4500. בבקשה ממתין לעזרתכם תודה שאול

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  24. אהלן, אני מחפש לעצמי מחשב נייד. השימוש שלי הוא קל, בסופו של דבר גלישה באינטרנט, קצת הורדות של שירים וכאלה...לא משהו אינטנסיבי יותר מדי. זה נייד ראשון שאני רוכש ואני לא כלכך בקיא בתחום. מבחינת זכרון אני מחפש לא פחות מ512מגה..אם מתאפשר במסגרת התקציב גם ג'יגה חברה אמינה וטובה, בעלת שם, דגם שידוע כאמין, אחריות ארוכה. מבחינת סוללה אני לא יודע מה הזמן סוללה הממוצע אבל הייתי מעדיף מן הסתם שתהיה חזקה. מסך טוב - שלא יהרוס לי את העיניים יותר מדי... תמיכה ברשת אלחוטית דיי טריוויאלי, אבל בכל-זאת אני אציין זאת. הרדיסק גדול, מהיר. צורב דיוידי נראה לי גם דבר דיי טריוויאלי אבל לא יודע איך זה בשוק הניידים. משדר שן כחולה יכול להיות שימושי. מעבר לזה? שלא ישקול כמו בלטה. בנוסף אני אציין שאני…

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by jsman,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך של 13-14 אינץ' ושיזוז טוב האם יש אפשרות למשהו עם כרטיס מסך נורמלי מחשב לכל השימושים אין שום דבר יותר מדיי מיוחד..כמו "חובה שיריץ תוכנה מסוימת" שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים עם גרפיקה טובה משהו כמו GTA IV ככה.. אז שהכרטיס מסך יהיה נורמלי מצלמה מובנית וקריאת כרטיסי זיכרון חשוב וכדאי שיהיה בלוטוט' ושיהיה עד 4000 שקל. תודה

• 6 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים