עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! זה המפרט שבניתי: [table][tr][td]מעבד: [/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪849 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪111 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 מחיר: ₪518 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td]SilverStone Precision Black X2 120MM + FSP 600W Bronze - ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪499 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 מחיר: ₪104 [/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני: [/td][td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪252 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך: [/td][td]Sapphire ATI 69…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. 1.מהו התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצ את התקציב ב) במדת הצורך ניתן לחרוג ב-500 2.השימוש המרכזי למחשב הוא משחקים

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by dani0147,

מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , call of duty modern warfare 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 20' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  4. שלום לכולם כולם יודעים שהכל יותר זול בארצות הברית אז אני ושני חברים חשבנו לקנות חלקים בארצות הברית וכבר נסתדר בארץ. עכשיו רציתי לדעת איזה מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך ובכלל כל דברים שצריך וכדאי לדעת עדיף להזמין לקחת בחשבון שהמחשבים יריצו בגדול משחקים כבדים ברזולוציות של מסכים 22-24 (גם לפי ייעוץ שלכם). אינטרנט ושטויות אחרות ירוצו עליו בין כה וכה בלי יותר מדי קושי. מחשבים ללא OC בכלל כי אף אחד כאן לא יודע איך לעשות אותו בלי להרוס משהו. אנחנו רוצים להתרכז בקניה שלנו שהכל יהיה דרך החנות Techtreasure ככה שהכל יהיה מרוכז ומסודר יותר אולי אפילו נצליח לסחוט הנחה נוספת מכל העסק... חשבנו על הלוח הזה (או שהוא סתם יותר מדי ולא ינוצל על ידינו?) http://cgi.ebay.com/ASUS-MAXIMUS-EX…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by unfair,

אין כמו לשדרג מחשב כל שנה-שנתיים. תמיד יש את החרישות על גוגל וחפירות בפורומים התחלתי בקטע של סרטי HD אבל לצערי מעבדי החלשלוש לא מצליח להריץ אותם כמו שצריך (AMD64 3000+) אז אמרתי לעצמי..אה, נשדרג מעבד, חפיף..אה כן, גם לוח אם כדי שהמעבד ימצא מקום נוח לשבת עליו. אם כבר לוח אם אז נשדרג גם זכרונות, כדי שלא יהיה צוואר בקבוק עם ה DDR400 החמודים שלי. וואלה לא הרבה..נלך על זה. שיט, שכחתי את הכרטיס מסך שלא יכנס ל PCI-E, הרי הוא APG...אז נקח גם כ.מסך שלא יבייש משחקים כמו קרייסיס, ושיחזיק טוב מסך 24" אז משדרוגון קטן נכנסתי לסכומים קצת גדולים עלי (אין עבודה קשה קשה) בקיצר, מה דעתכם על החלקים האלה? אינטל כפול ליבה E6750 לוח אם של ג'יגהבייט P35-DS3R 2ג'יגה של זכרון פנימי, OCZ Platinum R…

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש הצעה למחשב לטובת עיצוב גרפי בלבד (לא משחקים ולא סרטים) בתוכנות ADOBE CS4 (בעיקר פוטושופ, אילוסטרייטור) כלומר אין עריכת וידאו (לפחות לא כרגע) או משהו כזה. אני כרגע די בהתחלה אז אני לא מחפש להתפרע מבחינת גודל HD מקס' אקנה אחד נוסף בעת הצורך. אני לא צריך ציוד היקפי אבל אני כן צריך מערכת הפעלה. לא מעוניין לעשות OC. יש אפשרות לחריגת מחיר (עד 500 ש"ח) אם זה קריטי אחרת מעדיף לחסוך. .עריכה: הכנתי מפרט מחשב על פי מה שקראתי כאן בפורום מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם Asus P5QL ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤290 כמות:1 http:…

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  7. אני מחפש מחשב למשחקים שיהיה מבוסס על A64, עם יכולות OC טובות. אני מקווה שבסכום הזה אפשר להרכיב מחשב שיהיה טוב למשך לפחות שנתיים, עם OC כמו שצריך. בקיצור, 7500 ש"ח למחשב (בלי מסך ועם מארז) שיריץ משחקים באופן בן זונה. כבר כואב לי הראש מלבנות מפרטים שעוברים את התקציב

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by talikooo,

כבר הרבה זמן שלא בדקתי את כל הנושא הזה אז אני לא כל כך מעודכן. אני צריך מפרט שאין לו ייעוד ספציפי, כלומר הוא צריך ליהיות חזק מספיק בשביל תוכנות כבדות שאוליי יתחשק לי לשים, מתאים למשחקים (כבר מלא זמן שלא שיחקתי אז אני לא יודע מה הדרישות היום ) אבל ברור לי שכרטיס מסך חזק הוא חלק מהם. המחשב צריך להתאים לאינטרנט, מוזיקה, עריכה וצריבה של סרטים (צורב די וי די)ושימושים יום יומיים. אני מדגיש שאני לא גיימר מטורף וסביר להניח שעל המחשב הזה גם לא ייצא לי לעבוד יותר מדי...הוא יותר בשביל האחים....ולכן חשוב לי שיהיה מפרט חזק ושאם הם ירצו לשים איזה משחק בעוד שנה שנתיים שהוא ירוץ כמו שצריך....כרטיס קול לא צריך ליהיות משהו מיוחד, הבנתי שהכרטיסים שמגיעים על הלוח טובים מספיק, ציוד היקפי לא …

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4800-5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים, תוכנות הנדסיות, פיתוח תוכנה, מכונות וירטואליות, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ויז'ואל סטודיו, מטלב, vmware ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1650*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  10. . מה התקציב המקסימלי?4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך - למה לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, אופיס, תכנות (לא כבד מדי), משחקים, סדרות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פיירפוקס, Visual Studio, משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא הכי כבדים שיצאו הרגע לשוק, לא גיימינג כבד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  11. שלום חברים אני מתכוון לקנות מחשב נייד לצורך לימודים אבל באותה הזדמנות גם לנצל אותו למשחקים היות ולא יהיה לי מחשב אחר זמין. התקציב שלי הוא סביב ה-4500 שקל. אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: הראשון ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=...aviv&uin=10403 השני ACER http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&uin=10515 שניהם עולים 4590 ₪. לשניהם i5, 4GB, וכרטיס מסך מתקדם עם 1 גיגה זכרון. אני יודע שמפרט הוא מעבר לביצועים שאצטרך אבל אני רוצה סוס עבודה שיעבוד במשך 4 שנים ואפילו מעבר. בשורה התחתונה אני מעדיף את האייסר אך הדבר שמרתיע אותי באייסר זה שהוא שנה אחריות בלבד וזו הסיבה שאני מתמהמה בקנייה כרגע. ישנה אופציה שלישית של דל: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/Sa...x?…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by בר שושני,

שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מתלבט אם שווה לי להחליף את המעבד ולוח האם שלי ולהשקיע בקניית לוח אם חדש למעבד שונה שנפל לי לידיים. אני עובד היום עם PHENOM IIX4 955 (לא בלאק אדישן, הרגיל), יחד עם כרטיס מסך 7950 של AMD. נפל לי לידיים I5 4440 3.1GHZ, אבל עם לוח אם מעפן (MICRO ATX, חיבור PCI אחד, בלי יציאת DVI או HDMI...). אני תוהה אם כדאי לי, מבחינת עלות-תועלת, להשקיע בלוח אם חדש שיתאים למעבד של אינטל - או שהעלות של לוח אם (ראיתי יד שנייה דרך פלונטר בבערך 400 שקל..) לא שווה את ההפרש בביצועים. יש למישהו המלצה?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  13. אהלן! הגיע השעה להחליף את המחשב השולחני שלי . אני מחפש לקנות מחשב נייד. הדרישות שלי מבחינה תוכנה הן : linux ubuntu\windows 8 עבודת תיכנות - eclipse שרת מקומי apache+tomcat vm photoshop \ gimp התקציב שלי לא גבוה. מחפש משהו בין 2500-3500 . אשמח להכוונה בנושא תודה! אלון

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  14. Started by SenDeR,

שלום. אני צריך מפרט למחשב לשימושים ביתיים, כמו אופיס, אינטרנט, סרטים וכו' אין צורך בOC אין צורך בציוד היקפי תודה.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  15. דגם דל זה אמור לשאת את התוכנות -אביד, פרימייר, פוטושופ ואפטר אפקט, האם יעמוד בזה? [h=1]Dell Inspiron 3721 I7-3517 מסך ענק "17.3[/h] http://www.dell-rev.co.il/Product/50415/-Dell-Inspiron-3721-I7-3517-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A2%D7%A0%D7%A7-17-3-

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  16. שלום, אני צריך בבקשה מפרט מחשב למשחקים, אין צורך במסך או ציוד היקפי אחר. התקציב הוא עד 6K. תודה נדב.

17. שלום, אודה להערותכם למפרט-עבור עבודה על תוכנת CAD/PHOTOSHOP- המצ"ב המיועד למשרד שבו יש שרת NAS בו מאוחסן כול החומר [כתיבה ושמירה ] לכן בחרתי בכונן SSD עם נפח איכסון די קטן. אשמח לחוות דעת בנוגע למפרט: האם יש רכיבים שלא יעבדו או לא יעבדו טוב עם רכיבים אחרים או שיש כאלו מומלצים יותר [table] [tr][td]מעבד אינטל[table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray‎[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מאוורר למעבד[table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎[table][tr][td]1[table][tr][td][table][tr][td]24810[table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Asus…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  18. אהלן חברס אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים ולמשחקים עד- 6 אלף ש"ח.. מצאתי את הדגם הזה שנראה לי יחסית טוב ועמיד לטווח הארוך מה אתם אומרים על הדגם? אשמח להצעות נוספות.. תודה מראש! http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=3&glist=0&uin=18591&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Asus G46VW (G46VW-W3057H) Intel® Core™ i7 3630QM Processor, 2.4GHz - up to 3.40 GHz, 6MB Cache Operating System - Windows 8 Pro Memory - DDR3 1600 MHz SDRAM, up to 16 G, (8 GB x 2) Display - 14.0" HD with EWV (1366 x 768) /HD+ (1600x900) LED Backlight Non-Glare LCD Panel Graphic - NVIDIA® GeForce® GTX 660M 2GB GD Storage - 750GB (SATA) 7200rpm + 128GB…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. אני מנסה ללא הצלחה לחבר מחשב נייד של dell מהדגם inspiron 1520 עם מערכת הפעלה ויסטה לולויזית lcd של toshiba מדגם c3007 דרך כבל vga/rgb. לחצתי על control panel ואז על persolization ומשם על connect to a projector or other external display ומשם על connect display, אבל פה נוצרת הבעיה כשחלון כותה שבוא לא מזהה שום מסך חיצוני. מה יכולה להיות הבעיה? האם החיבור יכול להתבצע בצורה אחרת?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני מעוניין לקבל המלצה על מפרט מחשב. הצרכים הם בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים וכו', אך אשמח אם המחשב יוכל גם להריץ משחקים (אין צורך בכרטיס מסך יוצא דופן, משהו בינוני לדעתי יספק את הצרכים). המפרט לא כולל מסך, אך צריך לכלול גם הרכבה. אודה אם תכללו גם צורב DVD טוב כחלק מהמפרט. אין לי העדפות בין אינטל לAMD, אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר לדעתכם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  21. אהלן, אני שוקל את המפרט הבא, אשמח להצעות ושיפורים. מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 - בחרתי בו כי הוא הכי זול עם 4MB cache לוח אם: ASUS P5N32-E - מבוסס 680I ותומך ב-SLI כרטיס מסך: LEADTEK PX8800 GTS 640MB - אלף שקל פחות מ-GTX - אותם אני יכול להוציא על ספק יותר טוב או קירור.. זכרון: CORSAIR 2GB 800 CL4 - האם שווה להשקיע 1300+ בזה? או שמספיק לי 667 או CL5 (או שניהם..)? דיסק: WD2500KS - 250GB 7200RPM - אני לא צריך טרה-בייטים של מקום, ו-10000RPM עדיין לא מצדיק את המחיר, אז אני שמח עם הבחירה הזאת -=- עד כאן הוצאנו סביבות 6400 שקל, ונניח שיש לי עוד איזה 1500 שקל - עכשיו השאלה איך סוגרים את המפרט הזה.. אני צריך מארז + ספק (אולי ספק שיתמוך במערך SLI בעתיד - המלצות יתקבלו בחו…

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  22. מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1155 מחיר: 1005 ש"ח לוח אם Gigabyte H61M-DS2 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA מחיר: 310 ש"ח זיכרון למחשב Patriot 1x4GB DDR3 1333Mhz Signature פעמיים מחיר: 244 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte HD 7850 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E מחיר: 1360 ש"ח Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 מחיר: 455 ש"ח ספק כח Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 (Retail) מחיר: 455 ש"ח סה"כ: 3765 ש"ח ציוד שיש לי כבר זה: מארז: fractal design define r3 מסך:…

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by ben_re0,

שלום, ברשותי מחשב נייד fujitsu siemens amilo pro v3405 945gm chipset, t2060 processor, socket M רציתי לדעת אם ניתן לשדרג למעבד T5600 או T7200 - שניהם סוקט M ועובדים במהירות 667MHZ. תודה, בן

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  24. שלום מקצוענים. אני מעוניין במחשב לצרכים הבאים : 1. משחקים. 60% 2. לשמוע מוזיקה בצורה איכותית (כרטיס קול \ רמקולים). 20% 3. עיבוד תמונות בפוטושופ. 20%. המפרט הטכני המינימלי שאני מעוניין : * 2GB RAM (יהיה בעתיד ויסטה עליו) * דיסק קשיח 300GB ~ * מעבד אינטל לפחות E6300 והכל ב-4000 ש"ח אם אפשר בפחות (~3500 ש"ח) בלי לפגוע בצורה משמעותית בביצועים, עדיף. תודה מראש, אלון

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by Agepox,

שלום, אח שלי צלצל אלי מאילת היום ואמר לי שהוא רוצה לקנות לעצמו מחשב, הוא רוצה לשחק קצת HEROES, קצת NFS מדי פעם, לא משחקים יותר מדי חדשים תמיד והוא לא גיימר, והוא כולה בחור בן 24, אין לו ראש לבזבז יותר מדי כסף בשביל זה . אני חשבתי על הדבר הבא : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz E4500 65nm : " SLA95" - BOX ¤590 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB DDR3 - RETAIL ¤750 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤299 צורב DVD: SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ¤154 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤248 מארז: COMPUCASE 6A19 + HEC 400TRT ¤369 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤287…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.