עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box מעבד GIGABYTE GA-P35-DS3L לוח אם Western Digital WD2500AAKS 250GB דיסק קשיח LG GSA-H62N X18 DVD צורב G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 זיכרון GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe - כרטיס מסך - לא סגור HEC 6A19B - מארז - לא סגור Zalman Case Fan ZM-F3 120mm קירור למארז Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 קירור למעבד Enermax Liberty 400W ספק כח אני הכי לא סגור על הכרטיס מסך והמארז.. פשוט ה- 8800GTS 640 יקר.. ובקרוב יוצא 8800GTS 512, אולי זה יהיה שווה.. ומארז קצת יותר מעניין ונוח.. אממ בינתיים הפרט הזה 5250 ש"ח.. אני מעדיף לא לנצל את כל ה-5500 אבל אם ברירה, אז אין ברירה..

2. מתחיל לימודים בעוד חודש מחפש מחשב נייד התוכנות/אתרים בהן יהיה שימוש: Wordpress Css,. Html, Seo Adworks יהיו גם עריכות לא כבדות במיוחד תקציב כ 3500 שח. בארץ או בחו"ל עדיף שיהיה קל ככל שאפשר מסך כ 14 אינץ. אם בחו"ל ויש אחריות בינלאומית עדיף תודה

3. 1. המחשב אמור לכלול מסך 19 טוב (לא מאג) רצוי דק, 2. כרטיס מסך PNY NVIDIA Quadro FX 128MB DDR PCI-Express 2xDVI RETAIL FX1400 או FX 1300 3. לוח אם (עדיף אסוס) מעבד כפול וזיכרון דואל. לא לוח VIA, הלוח אמור לכלול IEEE-1394 FireWire port. 4. ספק כוח מתאים 5. קירור 6. עם אופציה לכרטיס עריכה (אם נשאר כסף... אם לא נשאר כסף, כמה כסף צריך להוסיף בשביל כרטיס עריכה? ) התואם AVID , אמור גם לשמש לעריכת חתונות עם פרימייר 6.5 או 1.5PRO לכן רצוי כרטיס עריכה (עם אפקטים) שיתמוך גם בפרימייר. 7. 2G זיכרון. 8. מעבד אינטל P4 2.8G ומעלה. 9. הרד דיסק 200G , צורב, מקלדת נוחה 9. בנוסף, כל דבר אחר שנראה לכם לחשוב לעריכת וידאו עם כמה שפחות רינדורים ללא נפילות מערכת בגלל עומס, המערכת אמורה ל…

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by amitaik,

למה המחשב נמכר עם סוללת 4 תאים? למישהו יש ניסיון עם הסוללה של המחשב הזה? (הביקורות מדברות על 8 תאים כשהסוללה בולטת) הסוללה מספקת זמן פעולה סביר? תודה

5. Started by Zada,

שלום. אני כבר ממש לא מעודכן במחשבים מעוניין במחשב נייד יש לי כמה שאלות אני מוגבל בתקציב 3000 שח מחשב ישמש לאבטחת מידע ושימוש ביתי אני צריך לפחות 16 gb ram ומעבד לפחות i5 אז ככה 1. האם אפשרי לקנות מחשב עם 8 ram ולהוסיף לו 16 או 8 ככה שיוצא יותר זול ואם כן איך בודקים מה מתאים ללוח אם וכו. יתכן שככה אוכל להרוויח גם מעבד i7 2. אפשג להרכיב מחשב נייד כמו שעושים גם נייח? 3.לא קשור לכאן אבל אם אפשר לכוון אותי מתלבט האם להתקין ווינדוס או קאלי לינוקס תודה חברים

• 0 תגובות
    • 387 צפיות
  6. Started by eldadmo,

היום בוצעה אצלנו הזמנה ל CORE I3. רציתי להראות לכם ולשתף. תהנו ;D http://www.facebook.com/photo.php?pid=3068317&l=5ab72cc32a&id=585669517

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by ronbubl,

שלום לכולם. השימוש העיקרי שלי יהיה אינטרנט ותוכנות אופיס. להלן שני הדגמים אשר אני מתלבט ביניהם: Dell Inspiron N5110 http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5689 Asus X54 i3 http://www.imshops.co.il/pl_product~X54I3~3~5.htm אל תתייחסו למחיר הסופי כל כך - כמו לשאלה האם אוכל להסתפק במעבד i3 (האם צריכת החשמל שלו נמוכה מזו של 5 - יותר בטריה?) האם יש חשיבות לסוג המעבד הגרפי? האם יש הבדל בין התצוגות (מסך) ובעיקר זמן שימוש (בטריה). תודה לכל העונים/העונות.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. מחשב גיימרים בעיקר עבור: Battlefield 3, Crysis 2, Rage רזולוצית משחק רצויה 1920x1080 או גבוהה יותר ציוד היקפי בשימוש: מסך - LG IPS236V, גודל 23" שימוש באוזניות - Triton PC510HDa קונפיגורציה רצויה: מחיר מסגרת – 7000 ש"ח א. כרטיס מסך – GTX 580, 3GB On board memory (עם אפשרות עתידית לחיבור שני כרטיסים) תוצרת nvidia ו-chip-set של ASUS ב. מעבד – Intel I7, תצורה ??? ג. לוח אם - ??? ד. זכרון – לפחות 8MB וסוג ??? ה. כרטיס קול 5.2 או טוב יותר- ??? ו. כונן קשיח – 1TB תוצרת וביצועים כגון RPM וכו' - ??? ז. צורב ??? ח. מארז עם עם חיבורים קדמיים ט. תוספות - רק במידת הצורך ??? י. שדרוג עתידי: לוח אם, מעבד וכו' ש…

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  9. שלום רב, אשמח לעזרה בבניית המפרט למחשב שתפקידו העיקרי עריכת תמונות בתוכנת לייטרום - לא שימוש מסחרי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח (500+-) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עריכת תמונות עם לייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר גם המלצה למסך בתקציב של עד 1500 ש"ח 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כל עוד אפשר לשבת ליד המחשב, הכל טוב 6. האם ישנה הגבלה או העד…

10. Started by orrm,

שלום הייתי רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: Intel Pentium 4 1.5 Ghz Intel D850GB Motherboard Samsung RDRAM 800 - 1GB Gainward Geforce4 Ti4600 Creative Soundblaster Live 5.1 Platinum Mitsumi 1.44 Toshiba 16/48 DVD Plextor 48X24X48 Logitech Cordless Desktop Pro האם זה כדאי? משתלם? מה דעתכם על המפרט?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by tomz,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש לגבי שימושים - סרטים, אינטרנט וכו', אולי טיפה משחקים, לא מעבר דגשים - אני מחפש מחשב נוח להתנייד איתו, זה אומר שמאקסימום 15.6", עדיף משקל נמוך, אבל זה לא נתון שאני אמות בגללו (כל עוד זה מתחת ל3 קילו..) ודגש חשוב - זמן בטרייה טוב. בגלל שאני אשתמש במחשב גם כדי לצפות בסרטים, נראה לי שמסך HD יכול ליהיות נחמד מאוד.. בנוסף, כמובן שאשמח למחשב שיהיה עם כל היציאות הרלוונטיות לימנו דוגמא למחשב שראיתי באינטרנט, אשמח לדעתכם http://www.traklin.co.il/eMall/product.asp?pc=115633 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14315 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NX577EA&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he (כאן צריך לקחת בחשבון שדרוג זיכרון…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by alex188,

שלום יש ברשותי כבר מפרט , להלן: מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1066 לוח אם INTEL CHIPSET 965 DG965RYCK כרטיס קול 5.1 כרטיס רשת 1G דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM יצרן: WD זיכרון פנימי 1024MB DDR II 667MHZ יצרן: קינגסטון כונן אופטי צורב LG/NEC/SONY X18 DVD Dual layer כרטיס מסך 256 GeForce 7600GT מסך דק "LCD SAMSUNG 19 דגם SAMSUNG 931B 5ms+ DVI השאלה שלי, האם המחשב הזה יוכל להריץ את ויסטה על כל תכונותיה? העלות שלו כמו שאני קיבלתי בהצעת מחיר היא 4200 באיבורי מחשבים, שאלתי היא האם זה שווה ומה כדאי לשדרג, שמעתי שאיבורי לא כל כך אמינה מישהו נתקבל בבעיות איתם? תודה.

13. Started by ac1240,

איזה מבין המפרטים כדאי לקנות ואיך המחיר ביחס לתמורה ? אני מעוניין לקנות מחשב בפתח תקווה וזה אחד המפרטים שקיבלתי מאחת החנויות או שאם תוכלו להרכיב לי מפרט מחנות בפתח תקווה במטרה לתוכנת עריכה MAYA במחיר של 5-6 חייב שהמפרט יהיה מורכב מחנויות בפתח תקווה המטרה של המחשב היא לתוכנת עריכה MAYA ולמשחקים אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים ,ללא OC [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by MeniAdam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לעבודה מהבית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך - אין צורך בכונן SSD עבור OS - יש לי EVO 120GB 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במע' הפעלה…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  15. אהלן פורום נכבד, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב עבור קרוב משפחה. המחשב לא ישמש למשחקים, אלא לגלישה, סרטים, מוזיקה - אולי גם עריכה. ללא OC. דיסק - 120GB, 8MB buffer - מחיר 480 ש"ח מארז+ספק - כ-150 ש"ח צורב - כ-500 ש"ח (משולב צורב DVD ו-CD) מסך - "17, כנראה לא דק... - כ-700 ש"ח מה שמשאיר בערך 2200 לכל השאר. אשמח להצעות ללוח-מעבד-זיכרון(512MB)-כרטיס מסך ולהערות על הנ"ל. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  16. שלום חבר'ה אני סטודנט ויש לי פה הצעה מעניינת למחשב נייד, הדרישות שלי למחשב הם בעיקר עבודה עם תוכנות גרפיות כמו Solid Works ו- catia למי שמכיר. אני יודע שבכרטיס מסך צריכה להיות אפשרות של OPEN-GL אבל אין לי מושג אם ההצעה שיש לי כוללת את האפשרות הזו בכרטיס מסך. אני אשמח לשמוע תגובות למפרט שהוספתי. זה המפרט: מחשב נייד R560-RB3 סדרת ה WIDE BOOK החדשה של LG Intel® Pentium Core 2 DuoT6600 2.10GHz GF G 130M w/1024MB זיכרון 4GB- RAM 500GB (SATA) 5400prm יציאת HDMI מקלדת מלאה מסך רחב בטכנולוגיית LED מערכת הפעלה Win7 Home Premium מצלמה אינטרנט מובנית Bluetooth מפרט טכני מעבד Intel® Pentium Core 2 Duo T6600 2.10GHz (FSB- 667 MHz) מעבד זיכרון 4GB DDR2 (800MHz,D…

17. אני צריך מפרט בדחיפות למחשב בתקציב של 3500 ש"ח עם חריגה של עד 500 ש"ח המחשב עומד להעסק על ידי תוכנות כבדות כמו אוטוקד ופוטושופ - במקביל ולכן חשוב זיכרון 4G לעריכת הסרטים צריך כרטיס מסך חזק שתומך בHD שכן תהיה עבודה מרובה על סרטים. המפרט יכלול מערכת הפעלה VISTA מקלדת ועכבר. מארז צריך להיות מארז איכותי שמקרר טוב שכן לא יהיה OC במחשב ולא משחקים. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002^ Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 LG GH22 SATA x 22 Black NZXT Source 210 + Cougar RS-450 את המפרט הזה קיבלתי ב3200 שח. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת ואולי להציע משהו שנראה לו יותר טוב. תודה מראש.[/

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by VoLcAnO11,

מה היתרונות של המחשבים האלה ? יותר טוב ממחשב נייד רגיל לשימושי גיימינג ושימושים שוטפים? אני מחפש משהו בסביבות ה3 אלף שקל תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by Jhdlkjfdslk,

לא משנה לי מהאני רוצה מחשב לא חזק במחיר זול אבל לא celeron ואני גם כבר לא ידוע אם amd...השתגעתי כבר.. אוליי דורון אפילו שזה יהיה 256 מגה הרץ זיכרון 40 גיגה כרטיס מסך פשוט אלב מה שחשוב זה לוח אם טוב ומעבד.......... בבקשה תעזרו כמה שיותר..... בתודה מראששש

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by roee01,

שלום לכולם! אני הרבה פעמיים עובד עם הלפטופ שלי כשהוא על הברכיים שלי. הקרינה קצת מדאיגה אותי באזורים האלו ... השאלה שלי אם משטח קירור מפחית את הקרינה? או שיש איזשהו משטח מונע קרינה שאפשר לקנות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. שלום, מבקש המלצה לסרבר מקומי חזק עם כמה שיותר ליבות וזכרון. יותקן ווינדוס המטרה חישוב מקבילי (parallel computing) בליבות שונות בתוכנה של Matlab. כולל חישובים גרפיים. זכרון RAM אשמח גם למעל 512GB (לפי מה שאתם מכירים) אם אפשרי להוסיף גם כרטיס רשת שמצליח לקרוא עד 10Gb/sec. אין איזושהי מגבלת סכום אך אשמח לכמה אפשרויות בסכומים שונים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  23. האם יש חיבור האם צריך מתאם. אני לא יודע איזה מחשב כי עוד לא רכשתי , חשבתי על דגם SL500 של לנובו, אבל זה גם משהו שאני צריך לבדוק לפני רכישה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  24. Started by -AKEL-,

היי קיבלתי שני סוגיי מפרטי מחשב, רציתי לקבל חוות דעת מה יותר משתלם גם מבחינת מחיר וגם מבחינת אם הוא טוב ומסתדר מבחינת דרישות החומרה שנתנו. מפרט ראשון: Intel Core i7 920 2.66Ghz BOX Stepping D0 SLBEJ Scythe Mugen 2 - Infinity Asus P6T X58 Intel Chipset For i7 Nehalem Kingston 2GB DDR3 1333Mhz (שני יחידות) Sapphire ATI Radeon 4870 2GB Vapor X GDDR5 HDMI ATI Cooler Master 690 Black ThermalTake ToughPower 600Watt W0103 80Plus Bronze סה"כ 5559 ש"ח מפרט שני: Intel Core i7 860 Socket 1156 2.8Ghz Tray Scythe Mugen 2 - Infinity Asus P7H55-M Pro H55 CHIPSET Kingston 2GB DDR3 1333Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ‏Zotac GTX 275 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E ‎ Enermax Pro82+ 52…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  25. המחשב מיודע לאיטנרטנט אופיס לימודים הדפסות שירים סרטים חיבור מקלדת קומפי לילד הנה לינק של המחשב http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7068 מה אתם חושבים שצריך לשנות להוריד או להוסיף תודה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.