עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itay127,

אני צריך מחשב למשחקים אבל לא כבדים, ולשימושים בסיסיים(אינטרנט, אופיס וסרטים). אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ומקורר טוב, ושתיהיה אפשרות לשידרוג עתידי (לוח אם חדיש). תקציב 4000 שקל - בערך(אפשרות לחריגה).

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. חברה תגידו מה אתם חושבים על המפרט הבא - אני אשמח לקבל ביקורת בונה אם יש , אני ממש לפני הקניה.... השימושים העיקריים של המחשב הם סרטים , מוסיקה , קצת משחקים(אם יהיה זמן) - לא מתוכנן OC כרגע. לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 מאורר: Thermaltake Maxorb זכרון: Kingston 2Gb 800Mhz CL4 -Kit דיסק: 500Gb-7200Rpm-16Mb-WD5000KS צורב: Asus DRW1814BLT x 18 כרטיס מסך: Gigabyte Gv-NX88T512Hp כרטיס קול: Auzentech Prelude 7.1 ספק כח: Enermax Liberty ELT500A 500W מארז:Thermaltake DH101 כולל שלט ומסך (הייתי הולך על ה102 - אבל הוא מקפיץ את המחיר באיזה 1200ש''ח) הכל ביחד(עם הרכבה ומע''מ) יוצא 8200 ש"ח (תסלחו לי שלא רשמתי ליד כל רכיב כמה הוא עולה - פשוט החנות ש…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by BubbaJ,

אוקי. אני קונה את המחשב הבא CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] Memory : Twinmos DDR-RAM 256MBx2 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM AOpen x 56 [ ¤ 128.24 ] CD-…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by tft0,

AMD ATHLON XP 1800 + FAN - 475 ABIT AT7 - MAX2 VIA KT400 - 1181 Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz - 978 WD 120GB 7200RPM 8MB - 1140 Hercules 3D Prophet 9700 PRO - 2255 CREATIVE AUDIGY SE 5.1 - 447 Lite on 48x12x48 Retail - 447 PANOASONIC FLOPPY 1.44 - 51 SUNTEK VIVID TH-655 - 537 HEC 475DVD WATT PSU - 375 Hercules Prophet view 720 - 2741 = 10630 מה דעתכם... - ועוד משהו אל תגידו לי עכשיו שעדיף GigaByte כי הם בהפרש של איזה 100 שקל!

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by eliorbb,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 COFMW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1630*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הי, ראשית אציין שהתחלתי שרשור בפורום מארזים והדיון גלש לרזי המפרט כך שהחלטתי (ובהמלצה) לפתוח שרשור נפרד במקום המתאים. בשביל הרפרנס אני מציין פה את הלינק של השרשור הקודם אך את כל המידע הרלוונטי ארשום בפוסט הנוכחי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531803.new#new שימוש: אני מחפש לבנות מפרט לשימוש ביתי יומיומי אך אינטנסיבי. אני משתמש הרבה בעריכת תמונות (image processing) בתוכנות כמו לייטרום, פוטושופ, פוטומטיקס. ככלל אני נוטה לעבוד עם הרבה תוכנות במקביל ומצפה לביצועים טובים. מבחינת גיימינג, אני לא גיימר אבל אני כן משתמש במחשב גם כדי לשחק. אני מצפה שמשחקים כדוגמת call of duty, NFS, Starcraft יעבדו אבל אין לי ציפייה לדחוף אותם ברזולוציות הכי מטמטמות ועם המאפיי…

7. הי חברים, לצערי בסופ"ש האחרון נשפכו לי מים על המחשב, ולאחר בדיקה מקיפה שעשיתי הבעיה או בלוח אם או במעבד. החלטתי שאם כבר אחד מהם הלך זו "הזדמנות" לשדרג. חשבתי לשדרג לintel I9 וללוח אם שיוכל בעתיד לשלב גם 3080RTX (או 4080 כשיגיע היום) אודה לעזרתכם בבחירת לוח אם ומעבד - קנייה מTMS או plonter זו המערכת הקיימת- תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני יודע שאמורים לרשום גם תקציב אבל בגלל שאין לי שמץ בניידים אז אין לי מושג גם לגבי תקציב ..... כדאי שלא יעבור את ה 5000 מחשב לאחותי (סטודנטית) ...מחשב פשוט בעקרון צריך להיות לעבודה מסרדית + קצת סרטים DVDRIP ... OFIICE ...אינטרנט .... מה הולך היום ? לא יד שניה ... מה אתם חושבים על זה ? http://officedepot.co.il/(01uax4553vrfjfbxglcbrnri)/catalogFamily.aspx?ID=593534&CID=100

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Kalisto,

1.מעבד INTEL 2200 2.לוח אם Gigabyte 3.זכרון פנימי 2GB 4.צורב Pioner 5.כרטיס מסך GeForce 8400 (512 מגה בייט אם אני לא טועה) 6.כרטיס קול/כרטיס רשת -מובנה לוח אם. 7.מארז Intel 8.ספק כוח -standard 9.מקלדת 10.עכבר 11.מסך MAG 19 אינץ' דק. סה"כ 2860 ש"ח. האם שווה? או בכסף הזה אפשר מה שיותר טוב? המחשב הוא לשימוש ביתי שכולל:מחשב לתלמיד (עבודה בOFFICE,פוטושופ וכיו"ב),מוסיקה,אינטרנט,משחקי פלאש,גלישה,סרטים,משחקים לעביר את הזמן. כדי שהוא יהיה שקט,ואני לא מתכון לעשות OC,והמשחקים שאני מתכוון לשחק בהם זה משחקים לעביר את הזמן,אין לי העדפות לחברות חלקים מסוימים. והוא צריך להחזיק מעמד בערך 3-6 שנים. דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ccc,

ASUS A7N8X אן פורס 2 AMD ATHLON XP 2000+ CASE+WIBDOW+LAMP 256DDR266-2*128 5 EXTRA CASE FANS G-FORCE 3 Ti200 128MB DDR DVD ROM HITACHI CD ROM TOSHIBA 52 SUPER WOOFER 2800W\ OPTI MOUSE USB MULTIMEDIA KEYBOARD tt volcano 9 hard cano 2 hd megira מחשב טוב? יריץ הכל? המלצות טענות בקשות לגבי המפרט לכאן..

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by j,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לקולנוע ביתי + מוזיקה - פורמטי אודיו חדשים, סרטי תלת מימד וכו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by kobicool,

שלום לכולם ! ברצוני לקנות מחשב שיוכל "לסבול" את כמות ההורדות שלי עם תוכנה חזקה שדורשת הרבה כוח ממנו וכמובן גם משחקים די חזקים כמו americas army , חשבו שיהיה צורב DVD ולפחות 4 כניסות USB קדמיות יש ברשותי מסך ושאר הדברים כמו עכבר מקלדת וכו'... כרגע התקציב שלי הוא 3000 ש"ח האם זה מספיק ? צריך לשפר ? אין בעיה גם לקבל מפרט ב3500 אם צריך שינויים חשובים. תודה מראש לכל העונים ! קובי. נ.ב. שכחתי לציין שאני רואה המון סדרות וסרטים במחשב...

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, מחפשת לפטופ אמין שישמש אותי בעיקר למשימות בסיסיות (אופיס, אינטרנט, אולי סרט מדי פעם) ויתכן שאצטרך גם MATLAB אני רוצה מחשב נייד, אך הוא לא ינוייד יותר מדי, כך שהמשקל לא מהווה בעיה כל כך גדולה. האם ‎Lenovo 3000 N500 NS772IV יעשה את העבודה בשבילי? או שתוכלו להמליץ על משהו טוב יותר לצרכים אלו? המחיר שלו הוא טוב - סביב 2700, אך שדרוג של הזכרון ל 4 GB מקפיץ את המחיר בכ-300 ש"ח (תלוי איפה קונים ואיזה זכרון) המליצו לי גם באופן כללי על Dell, אבל לא על דגמים ספציפיים. השאיפה היא לא להרחיק אל סכומי ה 4/5 אלף, אלא להשאר באיזור ה-3000, אך חשוב לי יותר שהמחשב ישאר באיכות טובה לאורך זמן וישמור על מהירות. דבר נוסף, מדברים בפורום זה גם על מקומות לקנות בהם? מחכה לעצתכם, תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ranrubin1,

מעבד Intel Xeon E5620 2.40Ghz , מערכת הפעלה Windows 7 Pro , זיכרון 8G, דיסק קשיח 1.5TB , כונן DVD/RW , כרטיס מסך NVIDIA Quadro FX380 256MB שווה לימינו להרצת תכני HD

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. שלום לכולם , שמי אור ולאחר מספר שנים טובות עם מחשב שבקושי זז - החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש, אבל לפני מספר שאלות. לפני שאגש לשאלות ולמפרט שבניתי לעצמי - קצת פרטים על מטרות המחשב: קודם כל, אין צורך בשום סוג של ציוד היקפי או מסך. כמו כן יש לי הארדיסק (80GB) וצורב (CD-RW פשוט) שמספקים אותי. המחשב בעיקרון ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אינטרנט, מסנג'ר, עבודות ביה"ס וכו'), מידי פעם הוא ישמש לגראפיקה דו ממדית ותלת מימדית, קצת משחקים (גם כבדים וגם קלילים) וקצת קידודים, עריכות וכו'. מה שכן מעלה את דרישות המחשב בכמה מונים הוא העובדה שאני מתכנת, ועכשיו אני רוצה להתחיל בפיתוח משחקי מחשב תלת מימדיים (פשוטים). אה .. והדבר הכי חשוב - המחשב צריך להחזיק להרבה זמן (מינימום 3 שנים). בקש…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eliil1,

LG R510 P18 (K.AP18 האם בתקציב שלו אפשר למצוא משהו יותר משתלם מבחינת איכות הבנייה,הרכבה, מולטימדיה(כלומר רמקולים וכו') , ניוד(כלומר משקל) ונוחות השימוש (לדוגמא מבנה או עיצוב המקלדת וכו'.. הרי יש כאלה שמתחילים לכאוב הידיים אחרי חצי שעה של הקלדה..) ואגב, עם איזה מסך מגיע הנייד? כי פשוט אני שונא את המסך כמו מראה שהכל משתקף בו... והאם המסך הוא LED? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yosseph,

אני לא יודע אם רובכם מכירים את האתר www.ksp.co.il אז רציתי ממכם שפשוט תשוטטו באתר ותרכיבו לי בבקשה מחשב הכי טוב שאפשר בסך 5000ש"ח הפריטים שלא כל כך חשובים לי שיהיהו הם מקלדת עכבר מסך אני רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב בצורה הכי טובה שתוכלו להפיק מ5000 הש"ח בתודה מראש יוסי הררי ;D

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4.. וכאלו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב …

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. אוקיי לאבי היקר נמאס מהלפטופ שיש לו והוא עכשיו רוצה לפטופ מהיר, עם מספיק נפח (נראה לי שבישבילו 80GB יספיקו) ושיהיה יחסית קל ונוח.... כמו שהכותרת אומרת (???) בתקציב הוא עד 2300 דולר (משו כמו 10500 ש"ח)... למשל מה אתם אומרים על הלפטופ הזה של SONY? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=VGNTX750P%2fB&Dept=computers&CategoryName=cpu_VAIONotebookComputers_TXSeries תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. עסק חדש שאני מנסה זה לעשות סרטי סיום בבתי ספר תכונים ולצרוב את זה לCD ולחלק לילדים שסיימו מה שאני רוצה לעשות זה לבנות מחשב PC ולשים בו משהו כמו 10 - 5 מורבים [תלוי כמה יכנסו] תנו לי מפרט בבקשה והסבר איך אני מחבר מעל 5 צורבים במחשב ועל איזה צורב תמליצו לי [במחיר סביר ושיעמוד בהרבה צריבות} איזה מארז צריך וכמה הוא עולה ועל איזה מעבד ולוח אם ללכת ועם איזה תוכנה להשתמש תודה

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by slyy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג מעט עד כ-400 שקלים יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבדים: PUBG GTAV Overwatch וגם יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by dolev-r,

דרוש מפרט למחשב בתקציב של עד 7K כולל מסך דק 17. עיקר המחשב הוא בשימוש למשחקים. צריך לקחת בחשבון גם רמקולים, כונן קשיח של 160-200 GB , כונן די וי די ושהמארז לא יהיה מעפן תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Lishay,

מה שלא מצויין עליו מחיר כבר נמצא אצלי ואני לא מתכוון לשדרג, ככה שבניתי מפרט מלוח אם, מעבד, זכרון ספק וכרטיס מסך. הייעוד זה בעיקר עריכה גרפית בנונית-כבדה. אם אקנה את חמשת הרכיבים האלו בארץ זה יעלה כ 4000 ש"ח. השאלה אם אתם חושבים שכדאי לשנות משהו בטווח מחיר הזה או אפילו פחות? תודה.

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by almogas,

מחפש מפרט למחשב שישמש ל משחקים \ אינטרנט \ תוכנות \ סרטים \ מוזיקה בקיצור מחשב לבית.. אממ יש כמה דברים שאני יודע שאני צריך מסך מקלדת צורב עכבר אופטי רמקולים 120GB 512RAM וזהו בעיקרון כתבתי כל מה שניראה לי שאתם צריכים תוסיפו לי כמו מעבד לוח אם וכל מני דברים כאלה אממ יש לי 5000 שקל בערך להשקיע.. ואחים שלי אני צריך את זה כמה שיותר מהר.. אז תארגנו לי משהו טוב

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by saarxee,

המחשב נקנה ב-2011 והאחריות שלו הסתיימה, זה המפרט שלו: INTEL E2180 קירור סטוק של אינטל 775 1X2GB RAM DDR2 הלוח שלו מת כרטיס מסך מת (8400GS) ספק כוח EZCOOL 350W מארז של אייבורי (המארז הישן הזה שכתוב עליו IVORY) בכמה אפשר למכור? ואני חושב שאמכור רכיב רכיב כי המחשב עצמו לא תקין.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.