עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, יש לי שאלה, האם האינטל אטום יכול לסחוב 720P והאם יש כרגע אולטראנייד כלשהו בתקציב שלי שיכול לסחוב 720P או ללכת כבר על משהו כזה: http://www.freakm.co.il/Product.asp?productid=200

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by urich,

טוב אני רוצה לעשות סקר עם ציונים שלכם על פי חוות דעתכם האישית לגבי האמינות של המחשבים של היצרנים השונים. הסקר כמובן אינו משקף עד כמה מחשב זה או אחר הוא אמין אלא את התרשמותכם מהאמינות ואיכות הבנייה של המחשבים השונים אם אין לכם חוות דעת על פירמה מסוימת תשאירו ריק. השאר ציונים 1-10. חברה אמינות שירות בארץ איכות בנייה Hp (+Compaq) Dell Acer Lenovo (thinkpad) Lenovo (N Series) Toshiba Sony Asus …

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by d5326,

i was looking at http://hwzone.co.il/specslist/view/82/ I have a few questions: Amd Athlon64X2 (AM2) 4450e 45w Dual Core can be Box or Tray, what is the difference? do I want AM2 or AM2+ ,what is the difference? Last thing, what do you think about http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280 ? Thanks!

4. Started by marmark,

שלום לכולם, יש לי מחשב של DELL בן 2 לערך. הבעיה התחילה אתמול אני מדליק את המחשב ובזמן העלייה לאחר שמסך ה BIOS (עם הלוגו של DELL ונתוני המחשב)גומר לעלות הוא נכבה לגמרי. לפני שאקח אותו למעבדה,מה לפי דעתכם התקלה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אוקי בנסיבות כאלו או אחרות המחשב שאני אמור לקבל הוא המחשב הזה מפרט המחשב: המעבד החדש Intel Core 2 Duo P8400 2.26GHz חבילת זיכרון ע-נ-ק-י-ת ומהירה800MHZ 3072MB ניתן להרחיב עד 8G דיסק קשיח בנפח 320GB מסך מחשב רחב בגודל 15.4" מסוג WXGA High-Definition AG כרטיס מסך חיצוני Nvidia GeForce 9600M GT 512 יעודי זיכרון up to 1791MB צורב DVD RW תומך LightScribe - צריבה בלייזר ע"ג הדיסק תומך BlueTooth FireWire IEEE 1394 מצלמת אינטרנט + שלט רחוק HP קורא כרטיסים 5 ב- 1 מערכת הפעלה Win Vista Home Premium אבטחה מתקדמת - קורא טביעות אצבע קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי)http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...1-3819767.html מחיר 6500 שימושים: משחקים כבדים ועכשיו לשאלה? ידוע הדג…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה בנייד המשטח של העכבר לא עובד פתאום אני לא מצליח להזיז את החץ רק כשאני מחבר עכבר חיצוני זה בסדר המערכת הפעלה היא וינדוס ויסטה מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel GIGABYTE GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) Total price 3405 ¤ המפרט הורכב בK.S.P בשביל חבר, המטרה הינה מחשב למשחקים, כל החלקים זמינים בחנות. לדעתי ספק ה-600 וואט סתם OVERKILL, לטענת המוכרים אי אפשר פחות, לדעתי המחשב בשיא המאמץ לא יגיע ל-400 וואט , האם אפשר ללכת בראש שקט על TR2 Power W0070 430W Silent שעולה 200 שקלים? לחסוך את הכסף או להעלות למעבד Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB אני יודע שאומרים כי ה-HD 4870 512MB משתווה ואף בעל ביצועים עדי…

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by demultiplexer,

לפטופ חדש, באיזור ה- 1500$, 13.3 , 4gb ddr3, led. ייקנה בארה"ב אז 1500$ במחירים של ארה"ב. אני מחפש את היחס עלות תועלת הכי גבוה לזיכרון cache. בין הדגמים בבדיקה: 1. dell latitude E4300. 2. new macbook (2ghz model) 3. s6410 fujitsu-siemens (might be a little more expensive) זהו בערך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  9. Started by sls890,

שלום לכולם, אני זקוק למפרט של מחשב פשוט ללא מסך בסכום של עד 1200 ש"ח, אין חשיבות לכרטיס גרפי כי המחשב מיועד בעיקר לשימוש ביתי פשוט ללא משחקים. תודה.

10. Started by isreal1992,

אוקי אז אני לא בטוח עם זה מתאים לפה אז עם זה לא מתאים אז תעבריו אותי לאן שצריך בבקשה... אז יש לי שני לפטופים של apple הביאו לאבא שלי ולשנהם יש אותה בעיה הם נדלקים עד לרגע שצריך לכתוב את הסימה והמשתמש וזהו. למה הם נדלקים עד לרגע הזה זה מפני שאף אחד לא יודע את הסיסמה והמשתמש של הלפטופים אז היתי רוצה לקבל תוכנה שתפרצו לי את זה או שאולי אתם חושבים אני יכול לעשות פורמט עם דיסק. מפני שלאף אחד לא אכפת מה יש בפנים זה או שאני מוצא עם תוכנה ופרוץ את המשתשמש והסיסמה או שאתם מסבירים לי איך עושים את הפורמט במדויק למה אני בחיים לא עבדתי עם apple ובבקשה אני צריך תגובות לענין ותגובות של מבינים. ואני שוב חוזר זה apple הינה הדגם המלא: apple power book שנת 2000 נראה לי לא משהו חדש הי…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. שלום לכולם, אני שוקל רכישת לפ-טופ לצרכים הבאים: אופיס, סרטים, אינטרנט והבעיה הגדולה: מאטלב. עכשיו, ללא המאטלב, הייתי הולך על מחשב פשוט ב-3000 ש"ח, אבל כך אני חושש שאני זקוק למעבד C2D וזכרונות חזקים יותר. מה דעתכם? כמו כן, אני לא רוצה להיות מוגבל ל-4GB בכמות הזכרון שניתן לפנות אליו. גודל וזמן סוללה פחות קריטיים. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. 1. מה התקציב? 3000 עם חריגה של 150 2. מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אם אפשר שבלוח תהיה אפשרות לחבר קשיח IDE קיים בנוסף לחדש, אם אפשר לחבר צורב DVD IDE קיים 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט יחסית כי נמצא בחדר שינה 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך? ( GTA IV, …

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  13. לפני כמה ימים פתחתי פה נושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380344.0 וביקשתי מפרט לגיימרים ב-4000 ש"ח, עם אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים. הביאו לי מפרט שנראה לי סבבה, והייתי בטוח שזה מה שאני עומד לקנות, אבל אז גלשתי ב skypc, וראיתי מפרט מעניין מאוד ב4400 ש"ח: http://skypc.co.il/pl_product~sky112~88~0.htm עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה אם עדיף לי ללכת על המפרט שהביאו לי בהתחלה, או על המפרט שיש בskypc, שהוא רק בכמה מאות שקלים יותר ממה שתכננתי (ויש לי כסף), והוא QUAD ומתקרב במהירות למעבד DUAL שכמעט קניתי. אז מה דעתכם? כדאי לי המפרט הראשון או השני? אגב, אם אתם חושבים שעדיף לי השני, אז תרגישו חופשי להכין לי מפרט דומה לו רק עם שיפורים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  14. אהלן, אני צריך עזרה עם מפרט לעבודה עם תוכנות סאונד (קיובייס בעיקר והרבה VST plugins), כרגע אני לא מחפש כרטיס קול מקצועי אלא רק שהתוכנות ירוצו חלק. עד כמה שאני מבין המרכיב המשמעותי פה הוא הזיכרון. (?) בנוסף שיריץ בצורה חלקה משחקים חדשים-ישנים, הכוונה למשחקים בסגנון Age of Empires 3, Need for Speed Most Wanted וכן הלאה, לא אכפת לי אם הגרפיקה לא תהיה בשמיים העיקר שהמשחק ירוץ חלק בלי תקיעות. - אין צורך בציוד היקפי למעט מסך LCD, אני רק לא יודע אם כדאי 19 או 21 אינצ' מבחינת מחיר - חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט, המחשב הנוכחי שלי חופר בראש - אין צורך בצורב DVD - תקציב כאמור עד 3500 ש"ח, לא כולל הרכבה - יש צורך בהרכבה (כמה עולה אגב?) - אני גר בחיפה אז יש לי אפשרות לקנות רק …

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  15. התקציב שעומד לרשותי לקניית מחשב הוא 7K לא כולל מסך ושם דבר אחר יש ברשותי T240 בבית,עכבר יש,מקלדת יש,רמקולים יש.. וכו אני מעוניין לעבוד אם וויסטה ככה שיהיה כמה שיותר זכרון פנימי חזק שירוץ הכל על רבולוצייה מקסימלית וחלק ו DX 10 ומשחקים כבדים אם התקציב לא מספיק בשביל להריץ הכל חלק אתם רשאים להשתמש ב 8K אני אבקש מהחברה לעשות OC ואני מבקש ממכם לבנות את המפרט מהחנות TMS

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  16. יש לי hp pavilion dv6000,עכשיו יש לי בעיה עם הסוללה,רשום שהיא במצב charging,וכרגע זה על 5 אחוז. והיא לא עולה..ואם אני מנתק אותה מהמקור של הטעינה המחשב נכבה..אולי משהו לא בסדר בהגדרות? תודה לעונים. עריכה: צירפתי תמונה:

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by idos100,

אני מחפש מחשב נייד לסבתא שלי בתקציב של עד 1.5 k מקסימוום 2k השימוש במחשב הוא רק אינטרנט אמייל מסנג'ר וכו' (עבודה משרדית).

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  18. שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט של מחשב המשמש בעיקר לצרכים משרדיים-Office,אינטרנט וכיוב' , ומעט עבודות גרפיות- photoshop,lightroom . מעבר לכך שימושים ביתיים-סרטים,תמונות,מוזיקה. לא מתכוון להשתמש במחשב כדי לשחק . התקציב הוא 4000 ש"ח - אם בתוספת לא גדולה של כסף ניתן "לקפוץ מדרגה" אז אנא רשמו (לא תהיה בעיה לחרוג מהתקציב כל עוד זה בגבול הסביר) . אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by Ashand,

שלום אני צריך דיעה לגבי המחשב הנ"ל, הוא בעיקר מיועד לעבודה "משרדית" להרצת תוכנת VISUAL BASIC , המחשב מיועד לתכנת האם ACER טובים? המפרט שלו הוא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHAEFC657 ACER נותנים שנה שירות...זה קצת מעצבן אבל אם הניידים שלהם טובים אז אין מה לדאוג וכאן אני צריך את הדיעה והניסיון שלכם אם יש כדי לדעת אם לבטל הזמנה... ד"א...היום רכשתי אותו באתר ב-2900 שקל...שווה את המחיר?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by darkspell,

יש לי קרוב משפחה שעובד ב-HP ויכול להשיג לי את המחשב הנ"ל, חדש, ב-4338 ש"ח. האם כדאי לי לקפוץ על המציאה או ש-HP מוכרת לעובדיה מכשירים מיושנים כדי להיפטר ממלאי קיים ? האם המפרט חזק מספיק לעריכה גרפית ? המפרט מצורף בקובץ. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by lilo123,

שלום לכולם רציתי להתיעעץ אם אנשים שמבינים אשמח לקבל כמה שיותר דיעות ומידע אני מעונייין לרכוש מחשב נייד וחשבתי על הדגם הזה של HP ישלי מספר שאלות 1.באתר וואלה שופס ובכל האתרים הגדולים למכירות כמו נענעשופס ואולסייל הדגם הזה מפורסם אם מעבד 2 גיגה" המעבד החדש Intel Pentium Dual Core T3400 2.0GHz" ובעוד שבזאפ בחנויות הקטנות אותו דגם אם אותו מספר מעבד לדוגמא באייבורי מופיע Intel Dual Core T3400 2.16GHz האם יש כאן טעות או הטעיה והאם ההבדל הזה מהותי ? 2.האם המחשב הזה יעלה משחקים כמו REDALERT FIFA NBA? 3.כאשר רשום יציאת HDM במפרט האם זה אומר שזו יציאה לטלויזיות HIGH DEFINISHION והאם יש לו יציאת דיגיטלית שהיה אפשר לחבר את המחשב למגבר קולנוע בייתי ולשמוע סרטים בחמישה ערוצים כמו DTS א…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by גיימרית,

קניתי מחשב נייד בחנות מסויימת, ועכבר MOGO X54 בחנות אחרת בשביל הנייד. בחנות שקניתי ממנה את הנייד אמרו לי שיש במחשב שלי express slot כי ככה נטען העכבר. בקיצור, עושה רושם שאין לי שום דבר כזה. רציתי לדעת מה זה ה-express slot (אם למישהו יש תמונה איך זה נראה) והאם יש מתאם או משהו בסגנון שאפשר לחבר לנייד כדי שאוכל להטעין את העכבר (או לחילופין שאכלתי אותה וקניתי עכבר שאין לי מה לעשות איתו עכשיו).

23. ה-Inquirer, אחד המקורות ה"לוחמניים" והפעילים ביותר בסוגיית כרטיסי המסך הדפוקים של Nvidia, מפרסם כתבה שמאשימה את Nvidia בשימוש ב-"Bumps" בעייתיים גם בדור החדש של כרטיסי המסך מתוצרתה (סדרה 9) או לפחות ספציפית ב-9600m GT שב-Macbook Pro. http://www.theinquirer.net/inquirer/news/921/1049921/inquirer-confirms-apple-macbook-pros-have-nvidia-bad-bump-material Cnet מדווחים על העניין במגזין הוידאו שלהם: http://cnettv.cnet.com/2001-1_53-50004762.html?tag=nl.e404 תגובתה של Nvidia: http://news.cnet.com/8301-13924_3-10119277-64.html כמובן שלא ברור האם הדבר הזה יגרום לבעיות כלשהן או לא, יתכן כמובן שההסבר של Nvidia מדוייק. עם זאת, בהחלט מעצבן מאד ש-Nvidia בוחרת להיות כלכך חשאית ולא לנקוט…

24. תקציב - עד 4000 ש"ח (אפשרות לחרוג 100-200, עדיף למטה) מטרה - עריכת גרפיקה דו מימדית והפעלה של מספר רב של תוכנות במקביל (פוטושופ, אדובי לייטרום, דפדפן, מוזיקה, תוכנות אופיס וכו'...) ציוד הקפי - רק עכבר ומקלדת, אלחוטיים. לא צריך - פלופי וכרטיס קול איכותי. חברה - אעדיף מפרט שהורכב ב KSP. קירור ועיצוב - לא קריטי, אם כי אעדיף מארז אלגנטי ולא "גיימרי". מערכת הפעלה - בסה"כ חשוב לי שתדע לנצל 4 ג'יגה זכרון... אני לא מבין בנושא הזה יותר מדי אשמח אם תסבירו לי. צריכה להיות חוקית כמובן. צרכים מיוחדים - מהירות מהירות מהירות. מוכרח להיות מהיר ולא לחשוב יותר מדי. OC לא מתוכנן. אני מצרף תמונה של מפרט שהרכבתי לבד על פי המלצות שונות פה באתר, אשמח אם תשפרו\תשנו תגידו לי מה לא בסדר א…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. אני לא הכי מבין בדברים האלה לכן אני רושם כאן. זהוא המפרט שאני עומד לקנות בימים הקרובים ואני פשוט רוצה לדעת מה דעתכם. המפרט חייב להיות מKSP והתקציב הוא 3500 אם חריגה קטנה למטרת משחקים. בנוסף לכח אם מישהוא יכול להמליץ לי על ספק לא יקר מKSP שיתאים למפרט אני אודה לו מאד. תודה, דוד ~

• 9 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים