ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
המפרט הכי טוב שאני אוכל להשיג ב2500 ש"ח למשחקים. אין צורך במסך או בכל ציוד היקפי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בניתי שתי מיפרטים אני מעוניין לדעת מה עדיף או שתציעו אחד שעדיף רק מKSP בלי שום חריגה מה יותר עדיף ?
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני צריך עזרה במפרט למחשב חזק למשחקים במחיר של 3500-4000 ש"ח כולל מסך, אין צורך במסך גדול (עד 19 אינטש!). אין צורך במע' הפעלה במפרט! מתלבט האם לקנות את המעבדים החדשים של אינטל מגרסאת i7 או גרסאות אחרות. אין צורך להשקיע במארז מפואר, חשו לי האיכות ולא החיצוניות! תודה רבה ...
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש הצעת מחיר למחשב פיסי ביתי שאמור להרציץ את התוכנות שרשמתי בכותרת, המחיר אמור לכלול בתוכו גם הרכבה של המחשב ובדיקות מאמץ אין צורך במסך, עכבר ומקלדת הם אופציונליים תודה
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב בסביבות ה3000 ש"ח (או קצת יותר אבל בסביבות המחיר הזה)עם מסך/בלי ואני צריך שהמחשב יהיה טוב להריץ את המשחקים החדשים בשוק ויהיה מהיר אם נפח איחסון גדול (ראיתי 500 GB) וכרטיס מסך טוב ושיהיה מחנות טובה אני גר בירושלים. תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תכננתי לקנות מחשב נייד, אבל בסופו של דבר קיבלתי מחשב מקרוב משפחה. המחשב קצת ישן: 1. יש לו בעיה בלוח ובכרטיס רשת, הוא לא מזהה את החיבור החוטי ואי אפשר לגלוש איתו בחיבור החוטי הביתי. 2. זכרון פנימי קטן יחסית. אני רוצה לעבור לחיבור אלחוטי, כך שאוכל להשתמש בו ברשת האלחוטית של האוניברסיטה, ניסית לחבר ולהתקין לו כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA או משהו כזה באחד הסלוטים הפנויים כרטיס של TP LINK. הצלחתי להתקין אבל המחשב נתקע והתחמם. הבנתי שזה לא יילך, אני רוצה לנסות ולעבור לחיבור USB, אשמח לשמוע קצת מהמומחים כאן האם לדעתם חיבור USB יילך טוב יותר מאשר הPCMCIA. אשמח לדעת אם מישהו מכיר את הדגם, ויודע אם אפשר לשדרג גם את הזכרון של המחשב, או בכלל האם כדאי להשקיע בשדרוג מחשב כזה. מה דעתכם בנושא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מחשב פשוט לעבודה משרדית. לא כולל מסך אבל עם עכבר ומקלדת אלחוטיים וגם רמקולים פשוטים. (מעדיף שהמפרט יהיה מפנדה מחשבים) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם לצרכים כמו גלישה אופיס שירים סרטים ניגון סרטי HD .צריך FBS יותר מ667MHZ ?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
להלן המפרט שהרכבתי בפוקס פי סי: Intel Core 2 Quad Q6600 1066MHz 8Mb BOX, יחידות 1 ¤900 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1119 ASUS P5QL PRO P43 Chipset, יחידות 1 ¤549 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1447 Twintech GeForce 9800GTX+ HeatPipe 512MB PCIe, יחידות 1 ¤870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 Antec Sonata III 500W Midi ATX Case , יחידות 1 ¤720 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=258 Cooler Master Long Life Case Fan 120mm, יחידות 1 ¤45 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?produc…
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
עבודה משרדית בלבד! גלישה באינטרנט וכו' אין משחקים בכלל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי dell studio 1537 אמרו לי שאפשר להגדיר שהבטריה תעבוד בזמן מסוים ואז החשמל כדי לשמור על חיי בטריה יותר גבוהים המחשב עם vista home premium אם משהו יודע איך לעשות את זה ואם זה בכלל זה עוזר אני יודה לו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
נשבר לי מהמחשב שלי... רוצה לקנות מחשב חדש מיועד למשחקים שיהיה מהיר עם איכות גרפית טובה אני לא כל כך מעודכן לגביי מה שהולך היום בשוק אז תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום חברה, אני זקוק למפרט שמיועד בעיקר למשחקי מחשב כבדים. התקציב שלי זה 4.5 אם מסך 20 או 19. מחשב שקט אבל שלא ישפיע כל כך על המחיר, אם משפיע אז לא. ללא OC. ללא ציוד הקפי. נ.ב אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך 1. ATI והשני של Geforec
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה במחיר של בערך 3400 שח מארז של חברת ASUS עם מאוורר (משהו יפה) לוח אם ASUS P5Q PRO צ'יפסט P45 מעבד intel Q9450 הארד דיסק 500GB של חברת WD או seagate זכרון ראם 2GB RAM DDR2 800MHZ 5CL של חברת KINGSTON ספק כוח EZCOOL 450W (התפשרתי על ספק לא משהו כדי שהמחשב יהיה במחיר טוב ויותר חשוב לי שהחלקים היותר חשובים יהיו טובים) כרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1GB DDR3 של חברת GIGABYTE קירור למעבד של ארקטיק קולינג פרו 7 מסך לא כללו במחיר אבל מתכנן לקנות של סמסונג T220P ניגודיות 1:50.000 אינץ' 22 לא חשוב לי כל כך שהיה שקט כן מתחנן OC ומתחנן להוסיף עוד 2GB RAM רוצה שהמחשב יטוס לי חלק ושיריץ לי את המשחקים הכי חדשים זה הכל ניראה לי תנו חוות דעת אם זה שווה את המחיר
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value כרטיסי מסך ASUS 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ספקי כוח Chieftec 550W Active PFC, 12cm Fan (24pin תראו את המפרט שלי בחתימה, אני מחפש לשדרג למשחקים מה הכי מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מזל טוב! רכשתם מחשב נייד בארצות הברית. אבל לאחר התפוגגות השמחה אתם מגלים שיש ברשותכם מערכת הפעלה Vista Home שאינה מאפשרת התקנה של ממשק בעברית. אל דאגה, יש לי פיתרון. קיימת תוכנה מגניבה וחינמית לחלוטין בשם Vistalizator. התוכנה הזאת מאפשר לכם לשנות את השפה בכל גרסה של מערכת הפעלה Vista לאיזה שפה שאתם רוצים. אז איך זה עובד, אתם שואלים? אז ככה. אתם נכנסים לאתר בשם www.froggie.sk. באתר תמצאו את התוכנה Vistalizator ששוקלת בקושי 300KB ואת חבילות השפה הרשמיות של Microsoft. (הורדה מהאתר של Microsoft) תורידו את חבילת השפה שאתם רוצים, אתה התוכנה, תעקבו אחרי ההוראות הפשוטות באתר ותוך דקות ספורות המחשב הגוי יהפוך ליהודי טהור דם. תהנו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה AMD או אינטל... יהיה מחובר 8600GT המחשב ישמש בעיקר לעריכות וידאו... כמובן שיציג ביצועים כמה שיותר טובים לכסף... תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לאחר הרבה התחבטויות החלטתי לקנות נייד של אסוס מדגם g50vt-a1. אז נוצרו לי 2 בעיות מרכזיות: ענייני האחריות בארץ והבאת המחשב מחו"ל. את הבאת המחשב מחו"ל ניתן לפתור יחסית בקלות בעזרת מסטופ וכו'. בעניין האחריות פניתי לרונלייט (יבואנית אסוס בארץ) וזו התשובה שקיבלתי (לא בע"פ - זה במייל שלי) - יואב בוקר טוב תודה על פנייתך לרונלייט. בתשובה לשאלתך...אנו מכבדים את האחריות הבינלאומית על מחשבים שנרכשו בחו"ל. אוסיף ואביא לידיעתך כי במקרה של צורך בהחלפת חלקים במחשב ,זמן הטיפול יארך מן הרגיל עקב אי הימצאות במלאי של חלקים עבור דגמים מחו"ל. בברכה רונלייט יש לציין שהם חזרו עליי באותו יום ובאדיבות רבה. נראה שיש פה עסק עם חברה שלוקחת את עצמה ואת הלקוחות שלה ברצינות. עכשיו נותר רק להוציא את הכ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS¤ 398 מעבד :AMD ATHLON 64 5050e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADH5050DOBOX - BOX¤ 329 לוח אם :GIGABYTE GA-MA69G-S3H¤ 342 ספק כוח :SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM¤ 340 מארז :COMPUCASE 6A19-NPS w/o PSU¤ 232 זיכרון :G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ¤ 362 כרטיס מסך :SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL¤ 1459 איך זה בתור מפרט? המעבד לא יגביל ? ואם כן, אפשר לעשות לו OC שיפתור את צוואר הבקבוק ?
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לא למשחקים כבדים אפשר אולי כרטיס מסך פשוט שיריץ משחקים חדשים לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות. ושיהיה שקט מחנויות RSM ,TMS או SKYPC.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט למשחקים ללא כל ציוד הקפי בכלל ברשותי קיים מסך 24 ואני מעוניין שהכל יעבוד על רבולוצייה מקסימלית. המחשב למשחקים כבדים ולסרטים גם קצת... מתוכנן OC אז אני צריך גם קירור למעבד מארז אני מעוניין ב CM690 ושיהיה ספק שקט במיוחד השקט מאוד חשוב לי,תודה ואם אפשר מהחנות TMS
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz ערכת שבבים Chipset SiS 672 DX + SiS 986 1066MHz FSB (לא 800MHz) מסך "14.1 1280X800 כרטיס מסך לא משולב ATI Radeon HD3450 256MB VRAM זכרון 2048MB 667MHz 4GB ניתן להרחיב עד דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת LAN 10/100/1000 Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסים,יציאת רשת ועכבר Touch יש לו 6 תאים סוללה... מה אתם אומרים? יחזיק במצב ECO 4 שעות לפחות? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מכיוון שהדרישות השתנו אני פותח טרד חדש. אני זקוק למפרט ללא דיסק קשיח וללא ציוד היקפי (כגון כוננים מכל סוג שהוא). הוא צריך לכלול מארז, ספק כוח, כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, וזכרונות. מטרת המחשב היא משחקים ולא מתוכנן OC. אני יודע שזה קצת קשה להכניס כרטיס מסך בתקציב הזה, אבל כרגע יש לי 8600gt ונאמר לי שעלי לשדרג גם אותו כדי לשחק בGTA IV כמו שצריך. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מי שעובד עם ויסטה יודע שקיים דירוג מערכת שמדרג לך את כל הרכיבים במחשב ומביא לך ציון אני חושב בין 2.5 ל 5.9 עכשיו כשאתם מבינים על מה אני מדבר אפשר להמשיך במערכת נייד חזקה תוצאת המשנה ( הממוצע של המחשב ) ניתן לי 3.5 בגלל שזה נשען על תוצאת הבסיס הנמוכה ביותר במקרה הזה ( גרפיקה לשולחן עבודה) הכרטיס שהניב 3.5 בביצועיו לגרפיקת שולחן עבודה היה 9200M GS 256RAM ולכן ציון המערכת הכולל היה 3.5 כרגע אני אמור לקבל מחשב עם 9600M GT 512 RAM יש למישהו מושג מה הציון של כרטיס זה ? זאת אומרת אם למישהו יש את הכרטיס הזה במחשב והוא מוכן לציין לי מה מופיע לו בדירוג ביצועי מערכת של VISTA .
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי אני אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב שישמש בעיקר עבוד VMWARE שיריץ ORACLE_DATABASE, קצת עריכות גרפיות בפוטושופ ואינדיזיין. לדעתי צריך להיות מחשב עם 4GB זכרון ועם 4 ליבות. תודה על העזרה יניב
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-