עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by johnwoo,

המיפרט שלי הוא: AMD 3700 זיכרון 2 GIGA GEFORCE 7600 GT ברשותי מסך CRT בין 5 שנים ואני עובד איתו על רזולוציה 1024X768. כרגע אני משחק במשחקים חדשים (COD4, THE WITCHER), על הגדרות די גבוהות. השימוש העיקרי שלי הוא משחקים אני מעוניין לקנות את המסך DELL 2407. הרזולוציה שלו 1920X1200. על פי המיפרט שיש לי, כדאי לקנות את המסך, או לחכות ולשדרג גם את המסך וגם את המחשב? אני לא רוצה לקנות מסך איכותי כזה (עולה כמעט 4000 ש"ח), ולהתפשר על הגדרות מינימום בכל המשחקים. מה אתם הייתם עושים במקומי (אני בטוח רוצה את המסך הזה ולא מעוניין במסך אחר)?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  2. שלום לכולם ,בן דוד שלי במיאמי אז החלטתי שזה הזמן להתחדש במחשב חדש שאלון : *מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט ואופיס), משחקים Diablo3,Metro 2 .... וצפיה בסרטים * גודל המסך?13-14 עם רזולוציה של 1600X900 * משקל רצוי?כמה שיותר קל (פחות מ2 קילו עם אפשר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4-6 שעות עבודה לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש אפשרות לSSD בגודל של לפחות 120GB יהיה מצויין אם אין אז 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תוספות משלי : -רצוי שהמקלדת תהיה מוארת -איכות בניה כמה שיות…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  3. היי לכולם: עמדתי לקנות את המפרט הבא: AMD 2500XP BARTON BOX CPU ABIT NF7 SL ADATA 512 MB 400 DDR החלקים הבאים לא ישתנו ככל הנראה: כרטיס מסך-RADEON 9550 128 MB של חברת גיגבייט הארד דיסק-80 GB של WD DVD ASUS עכשיו הבנתי שיצאו דברים חדשים כמו סלרון של אינטל וסמפרון של AMD האם להחליף אם כן את המעבד והלוח אם? יש לציין שהתקציב שלי 3100 ש"ח לא כולל מסך. בתודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  4. אהלן, האם אפשר למצוא נייד נחמד בעד 2K לסטודנט, בעיקר אינטרנט, פה ושם פיתוח תוכנה, אבל לא משהו רציני וכבד מידי. אין דרישות מיוחדות מלבד הרבה מאוד RAM ושיהיה מסך טוב שאפשר לשבת מולו הרבה מאוד זמן ושיהיה אמין כי אין לי כוח להטרטר איתו כדי לקבל תיקונים ואחריות. כמו כן, אשמח להמלצה על חנות אמינה לקנות ממנה. בנוסף, המאוורר של הנייד הישן שלי התחיל לעשות רעש נוראי. אני לא מצליח למצוא מאורר מתאים. האם מישהו מצליח למצוא באינטרנט מאוור לנייד lg r400? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  5. היי ,אני חושב על לקנות בטרייה למחשב הנייד שלי עם סוללה שתחזיק מעמד יותר זמן, אם אפשר שמישהו ישלח לי לינק לסוללה שתשרוד הכי הרבה זמן פועלת למחשב הנייד?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by GeForce93,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ברשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV/V / NBA2K14 / MINECRAFT / JUST CAUSE 2 / BF 4 / CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20-22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  7. המפרט הורכב בKSP Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore GIGABYTE - 3 Years Warranty MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA Hec Compucase 6C60 Midi Tower No PSU Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) Logitech Value Keyboard Black Logitech SBF90 Optical Wheel Black CREATIVE CREATIVE SBS 370 FLOPPY - 1 Year Warranty Teac/SONY 1.44 (Black מחיר: 2165 ש"ח שימושי המחשב הם כללים, ללא משחקים (חוץ מסימס 2-המחשב לא בשבילי) בעיקר מוזיקה, סרטים וקבצי טקסט. על המחשב תותקן מ"ע XP

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לקנות מחשב חדש במחיר של 2500ש"ח פחות או יותר <ללא מסך> והייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם המקצועית. אני צריך את המחשב לדברים הבאים בלבד: 1.אינטרנט. 2.סרטי DVD .<בוא נאמר 2 סרטים לשבוע> 3.ממש לא משחקים!! אז לסיכום ככה:אני רוצה לקנות מחשב לשלוש שנים שקטות<קצת הגזמתי?(:> שאני אוכל לראות בו סרטים בצורה חדה וברורה ולגלוש באינטרנט במהירות גבוהה משהו כמו שעה וחצי ביום. בתודה מראש לכל העונים שי נ.ב-אין צורך במסך. נ.ב2-אני חייב לציין במלוא הבושה שכיום אני משתמש בפנטיום1...ככה שאני רוצה לעבור כמה דרגות טובות ולישון בשקט עם מחשב לשלוש שנים פחות או יותר עם רכיבים טובים ואמינות ללא בעיות.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  9. Started by opus26,

זה בינתיים מה שחשבתי.. מארז מחשב ANTEC SONATA-II 450W -670.00 כרטיס מסך GEFORCE GIGABYTE GIGABYTE GV-NX86S256H GEFORCE 8600GTS 256MB DUAL DVI PCI-E -1134.00 לוח אם GIGABYTE M.B FOR INTEL GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL 873.00 מעבד INTEL CORE 2 DUO INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1115.00 צורב NEC DVDRW DVDRW NEC-7170A x18 DUAL LAYER SILVER IDE BULK 189.00 זיכרון OCZ DDR2 OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL KIT 635.00 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 654.00 מחירון עבודה במעבדה הרכבת מחשב חדש 120.00 נבנה בhttp://www.gibor…

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by ronenz,

13.3 עדיף עם i5 וSSD. אני לא מחפש ביצועים מטורפים למשחקים או פוטושופ. הכי חשוב לי שזה לא יעלה על 3000 שקל ושזה יהיה יחסית אמין (אני מודע לזה שב3000 שקל אי אפשר לבקש יותר מדי אבל לא איזה משהו טיוואני שמתקלקל תוך כמה חודשים...) הדבר הכי כבד שיעלה על זה זה visual studio על ווינדווס ובמקביל התקנה של אובונטו.. זהו.. אשמח לכל עצה והכוונה תודה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  11. שלום לכולם, ממש אשמח לעזרתכם... תודה מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לא חשוב מט או מבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) : לא משנה, מחשב שיהיה רק בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI , אם ניתן HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין צורך בSSD. גודל נדרש של HD מינימום 320GB. * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  12. כל דבר שאני קונה של מיקרוסופט או לוגיטק נהרס כמו שעון אחרי שנה עד שנה וחצי. אשמח להמלצחה. לא גיימרים ולא עיצוב מתחכם. פשוט ואלחוטי. אגב, האם כדאי להזמין דבר כה מחו"ל? מקלדות עם עברית זמינות לרכישה מחו"ל או שאין דבר כזה? תודה!

13. האמור נכון לשני המחשבים. במקרה של הבדלים, אציין על המקום. 1. מה התקציב המקסימאלי? לראשון 1800 ש"ח והשני 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, זה תמיד טוב.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במחשב הראשון (1800) אם נחוץ, אפשר לחרוג עד 200 ש"ח. בשני, לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילדים קטנים, סרטים, והטענה של האייפון . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). NONE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישחקו על המחשב. משחקים לילדים קטנים שלא דורשים כלום. IC…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  14. אני מחפש למחשב נייד של אבי DDR2 במהירות 667 שני סטיקים של גיגה, חיפשתי קצת ברשת ומצאתי סטיק אחד של חברת GSKILL עם קירור אלומיניום עליהם והוא נראה ממש איכותי ובמחיר סביר גם..רק הבעיה היא שמצאתי את הסטיק בנפח כולל של 2GB ואני רוצה 2 של גיגה למען הטבה בביצועים בDC. המלצות חברי הפורום בבקשה,אני יודה לכולם,רק זה די דחוף כי מחר אני הולך לקחת אותם אז אם אפשרי למצוא אותם בנתונים שרציתי ולתת לי לינקים אודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  15. אני בונה מפרט למכרה שלי שביקשה מחשב, תכננתי לקנות את כל החלקים בסקאי פי סי ולהרכיב לבד והיום נתקלתי במודעה הזו של Ivory. המפרט הזה מציג מחשב חזק מאוד במחיר נמוך משמעותית ממחיר החלקים שלו בלבד בסקאי פי סי (כמה מאות שקלים פחות). אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הזה, ואם יש לי טעות, אז איפה היא לעזאזל? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=313 אני רוצה לציין שמעולם לא קניתי ב Ivory וגם לא תכננתי לקנות, אני עדיין לא מתכנן לקנות ( לא אוהב את היחס והשירות, וכשנכנסתי לקבל הצעה פעם הרגשתי שמרמים אותי, המוכרים מתייחסים גרוע) אבל פה מדובר בכמה מאות שקלים הפרש ( 705 ש"ח ליתר דיוק!) זו הצעה כמעט זהה בסקאי פי סי. הצעת מחיר - skypc.co.il 14/09/2007 16:09:33 מחיר …

16. שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים כבדים בשביל אח שלי ב4000 ש"ח ללא מסך וללא ציוד היקפי מה שאני בטוח שצריך להיות בו זה 1G, DVD, 80GB ואני מעדיף ספק ומארז שיהיו של HEC שיהיה יציב, אמין ויעשה את העבודה אני מתכוון לקנות את המחשב מLOGICPC אני מבקש שלא לשים 160GB בגלל שזה מפרט לילד בן 10 שלא צריך להגזים בכמות הזיכרון, הוא יסתדר... ההתלבטות העיקרית שלי היא האם לקחת מעבד אינטל C2D וכ.מ פחות טוב או מעבד AMD וכרטיס מסך יותר טוב? כמו כן אני מקווה שהמחשב יחזיק לכמה שיותר זמן ושיהיה ניתן לשדרג אותו שגם אלה מהווים שיקולים בבחירה של מעבד/כ. מסך לא מתוכנן OC למחשב זהו בעיקרון, תודה מראש על העזרה ותשומת הלב...

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by itayalter,

מעוניין לקנות נט בוק עשיתי מחקר קטן ועושה רושם שהם די דומים במסגרת השקעה של עד 2000 ש"ח , יש המלצות לדגם ספציפי ? לא אכפת לי להשקיע קצת יותר אם יש לכך סיבה , ואם לא ראיתי שבאייבורי רובם נמכרים ב 1600 , אז מה אתם אומרים ? על איזה מהם ללכת ?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  18. אני צריך מפרט למחשב נייח למשחקים לא צריך מסך או מקלדת ושאר מוצרים נילווים רק המחשב!! התקציב הוא 3500 אפשרות של חריגה ב 100-200 שקל אני לא כל כך יודע מה עדיף אינטל או amd אם תוכלו לייעץ ולהסביר אני ישמח תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  19. שלום, אני מנסה למצוא מחשב נייד בתקציב של 4000 שקלים ששימושו העיקרי יהיה עבודה גראפית photoshop, illustrator, flash, after affects בעיקר כרגע ההצעה הכי טובה שמצאתי היא זאת: מחיר: 4250 אני יודע שהמעבד יחסית טוב אבל הכרטיס מסך אני לא בטוח לגביו וגם החברה שמעתי עליה דברים פחות טובים וגם, מזה אומר: ATI Mobility Radeon HD 5470, Up to 2234 MB HyperMemory מה דעתכם? ואם יש למישהו רעיון יותר טוב אני אשמח לשמוע...

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by TheKiLLEr,

1. מה התקציב? 3500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון אינטרנט,אופיס, משחקים קלים - בינוניים, צפייה בסרטים באיכות מעולה. 3. גודל המסך? 15+ 4. משקל רצוי? לא משנה 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע 6. יציאות מיוחדות? מזתומרת? 7. בלוטות? בגלל האינטרנט נראלי שכה 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250+ 9. צורב DVD? כן 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? ממ לא, אבל שתהיה חברה טובה, והציעו לי ללכת על COMPAQ אגב, אני קונה מKSP..והציעו לי תמפרט הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8265 מה אומרים? תודה מראש ^^

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  21. שלום ההורים שלי החליטו שהם צריכים מחשב אז הסכמנו שאני מעביר להם את המחשב הנוכחי וקונה איתם בייחד מחשב שהיה לי אני ישתמש במחשב בעיקר למשחקים אינטרנט מזמן לא עקבתי אחרי כל ענייני החומרה במחשבים כי אני בצבא אז אני קצת חלוד ובגלל זה צריך עזרה של אנשים מבינים אחרי איזה שעתיים שחקרתי קצת מה הולך היום והסתכלתי במפרטים המומלצים באתר ( לא יודע כמה הם מעודכנים...) הגעתי למפרט הזה: _________________________________________________ מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB ש"ח 1290 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 ש"ח 670 ש"ח זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heat…

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  22. צריך מחשב פשוט לעבודה משרדית. לא כולל מסך אבל עם עכבר ומקלדת אלחוטיים וגם רמקולים פשוטים. (מעדיף שהמפרט יהיה מפנדה מחשבים) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by koshoro,

שלום , :s05: אני צריך עזרה בקניית לפטופ . לצרכים בסיסיים. מספר נקודות שחשובות עבורי : 1. מעבד טוב ...לא חזק במיוחד אבל גם לא מיושן שלא יתן מענה בשנים בקרובות. 2. כונן DVD וצורב 3. מסך 15" 4. אחריות בין לאומית 5. יציאת S VIDEO ( ע"מ שיהיה ניתן לחברו TV) משהו יכול להמליץ לי על מפרט נכון וטוב, במחיר של עד 6000 ש"ח העונה על הדרישות הנ"ל. תודה מראש ,

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  24. אני מתכוונת לרכוש מחשב נייד ומכיוון שהצרכים שלי מאוד מגוונים אני קצת אובדת עצות בנוגע לנתונים התוכנות עליהן אני עובדת הן solidworks שהיא תוכנת תיב"ם 3dmax photoshop ובקרוב גם אוטוקאד אני זקוקה למחשב חזק עם כרטיס גרפי המתאים לכול התוכנות הללו עד תקציב של בערך 8,000 ש"ח משקל לא כל כך חשוב עוד לא החלטתי בנוגע לגודל מסך ,אשמח להמלצות. תודה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  25. שבת שלום ולילה טוב כבר כמה חודשים אני מתכנן לבנות מדיה סנטר לסלון רק לא יודע מאיפה להתחיל ולא ממש מתמצא במפרטים אני מעוניין במפרט שיוכל להתמודד עם סרטים בפורמט HD 1080i קליטת שידורי יס באיכות טובה שיכלול אפשרות רשת אלחוטית שלט ששולט על הכל לא מרעיש ואם אפשר שיהיה במארז שוכב אבל לא חייב במידה וזה מייקר את המפרט שיכלול צורב ומה שאפשר לנצל ממדיה סנטר עד 1500 ש"ח יש אפשרות כזאת? בתודה מראש אלירן

• 0 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים