ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מעבד + קירור: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪822 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1349 מארז: Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪434 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪99 סה"כ: ₪4648 1. מה התקציב המקסימאלי…
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום וחג שמח. המחשב בשביל אחותי שעכשיו מתחילה ללמוד באוניברסיטה והיא צריכה מחשב בעיקר לאינטרנט תוכנות ולראות סרטים. היא הייתה באייבורי ועוד איזה חברה ונתנו לה הצעות מחיר למחשבים המובנים שלהם (מה שאתם לא ממליצים לקחת). אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב באחד החברות המומלצות , משהו כמו SKYPC או TMS למרות שאיתם היה לחבר שלי איזה בעיה הוא הזמין מחשב לפני חודש בערך בדיוק שהם היו בהעברה ששל המקום, ועשו לו הרבה בלגן עיקבו את ההזמנה והתייחסו אליו ממש מגעיל. (אני צריך רק שיהיה איזה מעבדת שירות באיזור המרכז משהו באיזור רעננה כ"ס,הרצליה גם בסדר) לגבי המחשב היא צריכה גם ציוד היקפי ומסך 22", מה יותר מומלץ למחירים האלה INTEL או AMD? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום! זה המפרט שאני הולך לקנות בעוד מספר דק', ואשמח לקבל חוות דעת מהירה לפני: (את המפרט אני קונה בחנות פרטית שיש לי הנחה גדולה בה באזור שלי) מסך- אשמח לשמוע המלצה למסך 22-23 אינצ' (ל60% משחקים 35% אינטרנט ו5% תוכנות ויישומים נוספים) בתחום של 900-1400 ש"ח ושיהיה FHD ורצוי מאוד יציאת HDMI.. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪953 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪615 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪234 כמות:2 http://…
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שאמור להחליף את המחשב הנייח בבית. * מטרות המחשב? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, קריאת וכתיבת מסמכים, משחקי דפדפן, סקייפ, קצת סרטים וכו' * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? המשקל לא רלוונטי מאחר והוא יהיה רוב הזמן בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לא משנה מה הגודל. * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אלה הדרישות פחות או יותר.. בתודה וט"ו בשבת שמח, עובד.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב לצרכים הבאים: גלישה באינטרנט\הורדות\צפייה בסרטים\תוכניות אופיס והכי חשוב שיעבוד חלק. התקציב למפרט הוא 3000 שח אין צורך בציוד הקפי וצריך להכלל מסך רגיל. תודה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, ללא תוכנות מיוחדות, המחשב מיועד לאמא שלי שלא מבינה כ"כ במחשבים. * גודל המסך? כמה שיותר גדול. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יכול להיות שהוא יחובר לטלוויזיה בכל אופן לא HD. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אוקי מחר אני מזמין את המחשב החדש שלי הינה המפרט: Athlon 64 3000+ (S-754) 8KDA3J S-754 sata, gbl 512MB A-DATA xfx 6800 128MB DVI,TV 80GB 7200/133 (8MB) Teac/SONY 1.44 ATX FullTower Supertalent alum. סה"כ 4750 ועוד ספק מפנדה של האק 390 שקל! אם יש משהו שאני יכול להשיג באותו סכום כסף רק יותר טוב אז תגידו וכל הערות שיש לכם דברו מחר אני מזמין אני מקווה שפנדה וקי אס פי פתוחים מחר :] תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה דעתכם על 2 המפרטים הבאים לצורך מחשב בסיסי. (אינטרנט, אופיס וסרטים)? ======================================================== אפשרות 1 ======================================================== הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-S2H - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dua…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין במחשב נייד שבתקציב שבין 3000 ל 4200 . הדרישות : רשת אלחוטית ( עדיפות שיהיה גם תקן N ) זיכרון 2GB מינימום , אחסון מעל 160GB . צורב יהיה נחמד , מסך מעל 14 אינטצ' , סוללה שתחזיק זמן סביר . USB ביד רחבה , BT , עדיפות ל HDMI . כריטסי זיכרון זה כמו HDMI , נחמד שיש . השימוש יהיה משרדי , התעסקות בגרפים שמצריכים דיוק , גלישה , מעט התעסקות במחשב רכב באוטו , סוג של מחשב כללי כזה . תווודהה פורום יקר שלי .
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מפרט - קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 402 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 407 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 123 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 299 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ¤ 445 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1,499 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 ¤ 3,770 המפרט מ - TMS והבחור בחנות המליץ על OC למעבד (לא ברור לי לכמה וכמה בטוח ?*) לחילופין הציעו לו מפרט הבא: מעבדים Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore…
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש וצריך עזרה. התקציב שלי 4000 שקל לכל המחשב. אבל יש דברים שאני לא צריך כי כבר יש לי והם: כונן דיוידי, סידירום, כונן דיסקטים, דיסק קשיח - יש לי כבר אחד של 40 אבל אני צריך עוד אחד של 80, עכבר, מסך, מקדלת. אני מעדיף מעבר אינטל פנטיום אבל יהייה מרוצה גם מ-amd ואם אינטל אז מינימום מהירות 3, amd לפי שיקולכם. רוצה זיכרון פנימי ג'יגה. רוצה קירור מים טוב שיקרר לי את המאוורר. זהו זה הכל תודה לכל העוזרים!!! ???
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנסות לחסוך, אך לא קריטי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר דברים פשוטים כמו אינטרנט, אופיס וסרטים. אבל גם קצת משחקים לפעמים, בסופי שבוע, חופשים וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה, אך רצוי. 8. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן, KSP. 9. האם יש בקשות מיוחדות …
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב קל בגודל 12.2". השימושים העיקרים קלים מאד: אופיס, אינטרנט. המשחקים לא דורישם יותר מסוליטר היום יש לי c100 של לנובו עם HDD של 40 GB וזה מספיק לי (במשך שנה שהוא אצלי, ה-HDD מלא כדי מחציתו בלבד). המעבר נעשה משיקולי משקל בעיקר - אני מסתובבת המון עם המחשב. אני לא ממש נלהבת מלעבור לויסטה, ומעדיפה לעשות את המעבר רק כאשר לא תהיה לי ברירה (גם ל-XP עברתי באיחור אופנתי של 3 שנים, אחרי שלצערי נאלצתי לזנוח את ה-98). יש לי שני מחשבים שעומדים על הפרק: האמילו 3205 של פוגי'טסו סימנס ב-5,800 ש"ח בערך (אני רוצה להגדיל לו את הזכרון ל-1G, מה שבטח ייקר אותו עד ל-6,000 ש"ח): http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=463365 החסרון היחיד שלו בעיני זה שכשבבוא היום אאלץ …
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של HP - PAVILION DV6 1340EJ בן שנתיים. שקלתי לא מעט לעשות לו אבזור מחדש שכן אני מרגיש שהוא נהיה חלש עם הזמן (או לפחות פרמוט). ואז השבוע אחי הקטן הפיל את המחשב והמסך התפוצץ - יש פסים לאורך ולרוחב של המסך. לכן - החלטתי לתקן ולשפץ את המחשב. איפה מומלץ לבצע תיקון של המסך? רק אצל HP (אין כבר אחריות) או אצל כל מתקן ניידים? מה עלות של תיקון / החלפת מסך מסוג זה (לד)? וגם - אם כבר תיקון - אז אתן שינקו את כל המערכת שלו מאבק ולכלוך (הלפטופ מרעיש וחם מאוד). בנוסף, הבטרייה של המחשב כבר יסחית מתה - מספיקה ל15 דק' עבודה ללא טעינה. כמה עולה בטריה מקבילה (6 תאים) מקורית (או שעדיף לא מקורית)? האם עדיף סוללה של 9 / 12 תאים? בנוסף - מה עלות של מטען מקורי של HP? הפין המ…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
כמה אילוצים בנוסף: 1. צורך בקנייה מהאינטרנט(אני חייל נטחן וההורים שלי לא מבינים בזה כלום אז צריך ניצול זמן מקסימלי). 2. העדפה למעבד עם ארבע ליבות - נראה לי שזה יהיה יותר יעיל לעתיד(ואם אני טועה, תקנו אותי) אני משתמש במחשב לשלושה דברים: אופיס, אינטרנט ומנג'ר(שנראה לי נחשב משחק קל, לא?) יש לי רשיון חוקי של ווינדווס XP PRO אז רק אם צריך משהו אחר.....אם לא אפשר להוריד את המערכת הפעלה מהתקציב. זקוק להרכבה, שקט לא חשוב לי יותר מדי אני מחליף מחשב פעם בכמה שנים טובות, זאת הסיבה שנראה לי שמעבד עם ארבע ליבות יחזיק לי ליותר זמן, ולפי הרבה מחירים ראיתי שהתקציב הזה אמור להספיק לי. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני יכולה לקבל במחיר מציאה ביומיים הקרובים את המחשב: MSI EX600 1.8 מישהו מכיר? איך המחשב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1128 תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לי, מישהו יודע האם תוקנה התקלה שכולם מדברים עליהם בפורומים של DELL לגבי ה FREEZE של 1557? בנוסף קראתי גם על בעיות של התחממות במחשב הנ"ל. אני מעוניינת לקנות את המחשב הזה אבל כעת אחרי שחרשתי קצת על התגובות זה קצת הפחיד אותי.... חג שמח. ותודה מראש על ההענות. במידה ויש צורך: הצרכים שלי הם כמובן גלישה, הורדה, סרטי HD, ועבודה מול VS2008 תקציב עד ה 6500 עדיפות לזכרון 4GB DDR3 ודיסק קשיח לא פחות מ 320GB 7200RPM תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הי, רכשתי בארה"ב דרך האינטרנט את ה Dell XPS XPS14-3636sLV ויש לי מס' שאלות בקשר אליו. א.אני מקבל עם המחשב ווינדווס 8 ותהיתי כמה מורכב זה להתקין עליו עיברית. אני מניח שלא, אך רציתי לדעת איך עושים את זה. ב. במידה וחשוב לי להחליף את המקלדת למקלדת עיברית ולא להסתפק במדבקות, מה הפרוצדורה, כמה היא יקרה והיכן עושים את זה בארץ? ג.חשבתי ליצר לעצמי מין תחנת עגינה, לרכוש מסך, ומקלדת ועכבר אלחוטיים, כאשר העכבר יכול לשמש אותי גם ללימודים ולא רק לבית, איזה שהן המלצות? המסך צריך להיות לחדר, ולאפשר לראות סרטים וסדרות מצד אחד, מצד שני אני לא מפריק מטורף של תלת מימד, מסכי ענק וכד'. תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
רכשתי נייד של HP לפני כשנה דגם G62, סה"כ אני מאוד מרוצה ממנו... רציתי לדעת האם יש דרך לקפל את המסך כדי שרק המסך יכבה והמחשב ימשיך לעבוד כרגיל או אפילו בלי לקפל את המסך רק לעשות משהו כדי לכבות את המסך בלבד אני יודע שבDELL יש אפשרות כזו עזרה בבקשה... דותן
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מפרט למחשב למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, קול אוף דיוטי... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט טוב למשחקים.. תודה מראש. אני רוצה שיהיה לפחות ג'יגה זכרון DDR2 לא יותר מ120 ג'יגה מקום אחסון ושיהיה לו מערכת קירור טובה...
-
- 14 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב לחבר שלי. יש לו תקציב של 2500-3000 ש"ח. הוא צריך את המחשב שבגדול ישמש את הילדים שלו(בני 10 ו-14) כלומר בעיקר למשחקים, אינטרנט ושירים וסרטים. דבר נוסף - הוא גר באור יהודה, ומבחינתו הוא יכול להרחיק לכת עד חנות מחשבים באזור של ת"א וראשל"צ בערך. אני אישית לא מכיר שום חנות שם, אז אם תוכלו לעזור לי לאתר חנות אני אשמח.... בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום מקצוענים. אני מעוניין במחשב לצרכים הבאים : 1. משחקים. 60% 2. לשמוע מוזיקה בצורה איכותית (כרטיס קול \ רמקולים). 20% 3. עיבוד תמונות בפוטושופ. 20%. המפרט הטכני המינימלי שאני מעוניין : * 2GB RAM (יהיה בעתיד ויסטה עליו) * דיסק קשיח 300GB ~ * מעבד אינטל לפחות E6300 והכל ב-4000 ש"ח אם אפשר בפחות (~3500 ש"ח) בלי לפגוע בצורה משמעותית בביצועים, עדיף. תודה מראש, אלון
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט עד 5000 ש"ח לעבודה עם תוכנות עיצוב גרפי : photoshop ו Autodesk - Revit. זה לא יהיה למשחקים או מתוכנן לOC. רק עבודה עם התוכנות לעיל וכמובן אינטרנט, אופיס וכו. ישנן כמה דרישות מהמפרט - 1) אני מעדיף פנטיום Intel Core 2 Duo , קצת לתמוך בתעשייה שלנו 2) זכרון 2 גיגה , לא פחות. 3) אני יודע שזה מוגבל כספית קצת, אבל אני אשמח אם יהיה אפשרי להכניס מסך 19 למפרט, אבל גם 17 עם אופציה לחריגה הולך.. 4) המפרט צריך לכלול את כל הנלויים ( מסך, עכבר + מקלדת, צורב DVD, כרטיס רשת וכו ) תודה מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יוצא יותר זול זה גם בסדר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? גודל מסך 22. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגילות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-