עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyuval,

שלום, הרכבתי את המפרט הבא עבור משחקים בעיקר, תקציב עד 3500 ש"ח, אין צורך כרגע בSSD. שתי שאלות: 1. האם המארז והספק מתאימים? אם לא, אשמח לשמוע הצעות לשיפור שיעמדו בתקציב. 2. קרור למעבד (מאוורר), יש משהו עדיף? תודה!! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 8400 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪834 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪41 לוח אם: Gigabyte Z370 HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪591 מארז: Cougar Midi ATX MX200 Black כמות: 1 - מחיר: ₪125 ספק כוח: Antec VP-500PC 500 Watt ATX12V v2.3 PSU כמות: 1 - מחיר: ₪199 זיכרון: DDR4 8G /…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  2. המחשב צריך להיות בסיסי וזול - אבל שלא יהיה נטבוק (צריך מסך גדול) השימושים שלה מאוד בסיסיים: אינטרנט, פתיחת מצגות ומסמכי וורד, סקייפ, צפייה בסרטונים של הנכד ושיהיה עמיד ואמין, הכוונה שלא יתקלקל מהר טווח המחירים: 2000-3000 שקל היא מצאה לא מזמן הצעה למחשב הזה: acer aspire as5736z-454g32mnkk מעבד: INTEL T4500 2.3GHZ זיכרון: 4GB DDR3 מסך: 15.6" WXGA כולל וינדוס 7 המחיר שלו הוא בסביבות ה2200 אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  3. אז ככה, אני צריך מפרט עד 2.5K (אם אפשר בפחות זה יהיה נהדר, למרות שקשה לי להאמין) למשחקים, גלישה והורדות בשביל ידידה. אני ניסיתי להרכיב מפרט ותכף אראה אותו אבל הוא לא משהו בכלל למשחקים אז חשבתי לבקש עזרה מהמומחים יותר במפרטים. קודם כל השאלון מהסטיקי- תקציב- 2.5K, אם אפשר בפחות זה טוב. מטרות המחשב- בעיקר משחקים, גלישה, הורדות. בקיצור רגיל כזה, אבל בעיקר משחקים. ציוד היקפי- רק רמקולים, עדיף של 2.1 האם יש דבר ספציפי שלא צריך- לא, שיהיה צורב DVD, אין צורך ביותר מעל. העדפה לחלק או חנות- מחשב מבוסס AMD, השאר סומך עליכם. האם נושא הקירור והעיצוב חשוב- שיהיה מקורר ברמה סבירה ולא יהפוך לתנור אחרי שעתיים משחק... מערכת הפעלה חוקית או הרכבה- לא, אני דואג לזה. צרכים מיוחדים- ל…

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by Rbix,

שלום לכולם, אשמח בבקשה לכונן DVD חיצוני שישמש גם כצורב למחשב נייד. אני ממש לא מבין בדגמים שיש בשוק וחשוב שיהיה זול ואמין. תודה

5. Started by Avner Berkovits,

שלום רב! אני עורך וידאו גם ב4K. אני עובד עם תוכנת PREMIERE PRO 20. מעוניין ברכישת מחשב נייח מתאים מעוניין בהמלצות על מחשב ועל מקום רכישה (איזור חיפה) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. אני צריך מחשב מבוסס על אינטל -שמיועד למחשב לבית עם אפשרות לשחק משחקים באופן טוב...... התקציב הוא בערך 4000 אני צריך את המפרט כמה שיותר מהר בבקשה..... תודה רבה לעוזרים!! :xyxthumbs:

• 14 תגובות
    • 769 צפיות
  7. שלום לפני יומיים עדכנו באתר טרקלין חשמל את הצעתם בעבור מחשב נייד FUJITSU AH530-3 (הכולל מערכת הפעלה, אך מעבד חלש יותר מן הדגם המקביל) והוסיפו לו שנה נוספת אחריות - כלומר, שנתיים סה"כ. קישור להצעה: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122595 האם בעלות של 2800-2900 שקלים, ההצעה הזו נחשבת כמשתלמת ? בתודה מראש, ובברכת שבוע טוב sp7.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by hugo1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…

9. יש לי מכר בארה"ב שעוד מעט מגיע לארץ. הבדלי המחירים הם משמעותיים בין הארץ לבין ארה"ב (Los Angeles)? שאלה נוספת שיש לי היא: איזה חברות נחשבות לאיכותיות והבטוחות ביותר בתחום המחשבים הניידים (והאחריות בפועל)?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by RonenIL2,

שלום לכולם, יש לי בבית את הלפטופ הנ"ל מזה כשנה עם מערכת הפעלה windows vista home Premium http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3570049&csid=ITD&body=MAIN#detailspecs ולאחרונה הוא עובד ממש לאט. החלטתי שברצוני לפרמט אותו . לאחר שיחה עם חבר הוא אמר לי שעליי להכין דיסק ריקוברי ואז להכניס אותו והמחשב יעשה בוט לדיסק והמחשב יחזור להתחלה בגלל שלמחשב ישנו 1 ג'יגה זיכרון אני מעדיף לשים לו windows xp pro אך נאמר לי שאצטרך להתקין כל דבר בנפרד כלומר את הפד של העכבר, הוויירלס , המאיץ גרפי של NVIDIA בקיצור כל חלק . כאשר נכנסתי לאתר של HP ראיתי שכמות הדרייברים של XP הינה חצי מכמות הדרייברים לויסטה . עכשיו השאלה שלי היא האם הדרייברים שלא מופעי…

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by firebirdrc,

CPU - Intel Pentium D 775 2.8G 2x1M (2800x2) 820 "Dual Core" M/board - Gigabyte GA-8I945PLG Intel 945 PCI-Express DDR2 SATA2 8-Channel Audio-Out Memory - DDR2 1GB (2x512) 533 Hynix/Kingston Lifetime Warranty Video - GeForce 7 FX 7300 GS 512 MB DVI Tv-Out PCIEX DVD-RW - NEC 3550 DVD-RWx16 New! HDD - Western Digital/Hitachi 160GB SATA23-Year Warranty Keyboard - Logitech Multimedia Eng/Heb/Rus Mouse - Logitech WebScrool Optical Speakers - Genius SP-Q-06S Silver/Black New Design Sound - AC-97 8-Channel O/b LAN - 10/100/1000 Case - Foxconn 560 *cpu vent* Original PSU USB2 x 8 במחיר 4000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום...אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם לגבי קניית מחשב נייד.יש לי שתי אפשרויות כמו כן חשוב לציין שאני מעוניין לקנות בארה"ב כי שם יותר זול אבל אם אמצא מחשב יותר טוב/זול בארץ אשמח לקנות פה. להלן הדרישות: *אני לא רוצה מחשב מפלסטיק..עטיפה ממתכת או אלומיניום. *המחשב בעיקר לצפייה בסרטים לגיימינג ושנה הבאה אהיה סטודנט להנדסת תוכנה.אני לא צריך עריכה גרפית או דברים שכאלה. *גודל המסך צריך להיות 15.6" *אין לי בעיה עם משקל *זמן סוללה שיהיה סביר *אני חייב יציאות HDMI ָָָ*כונן קשיח אני מתכוון לשדרג לssd *כונן בלוריי לא הכרחי כנ"ל גם cd/dvd *לגבי האחריות הבינלאומית...שמעתי סיפורים על בעיות כאלה ואחרות אבל עם מחירים כאלה לא עדיף פשוט להתעלם? ועכשיו למחשבים.... מחשב ראשון: …

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  13. המחשב יהיה בעיקר לשימוש משחקים פוטושופ פלאש אינטרנט וצפייה בסרטים.. כבר החלטתי על המעבד- intel core 2 dou 1.86GHz 2 mb שיעלה לי בסביבות ה219$ והכרטיס מסך geforce 7600 GT 128bit 256mb של palit שיעלה לי 149$ אני צריך עזרה להשלים את המפרט.. בגדר התקציב

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  14. נראה לי מיפרט פצצה אף פעם לא חשבתי על האפשרות לרדת לE2140 אבל זה נראה מיפרט מפתה בהתחשב לזה שאני ייקח אותו ל-3.4-3.6GHZ: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 355 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 300 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X2900XT 512MB Vivo DualDVI PCI-E Retail SX29XT51 ¤ 2209 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2%…

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by GetRich,

מעבד: Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box כמות: 1 - מחיר: ¤279 לוח אם: Asus M3N-H/HDMI כמות: 1 - מחיר: ¤569 מארז: NZXT Duet No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤398 ספק כוח: FSP Basic SI 300W ATX300-PNR 120mm + Sata כמות: 1 - מחיר: ¤103 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤252 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 סה"כ: ¤1887 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤1850 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/qnvctuze עכשיו רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין הלוחות: Asus M3N-H/HDMI ל-…

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  16. כמה בקשות שיש לי מניסיון במחשבים אחרים קירור - כל המחשבים שהיו לי תמיד רתחו מקום - אם אפשר כמה שיותר יותר טוב אבל שזה לא יבוא על חשבון דברים אחרים. זיכרון - שיהיה מספיק למשחקים החדשים ולויסטה וכל זה שאני לא יתקע בסוף בגללו וכרטיס מסך - שיריץ משחקים חדשים מן הסתם לא על הכי גבוהה אבל לפחות שיעבדו נורמאלי ומעבד - אין לי מושג מה זה עושה. (אני מקווה שזה לא יותר מדי בקשות לתקציב) לא כולל ציוד היקפי ואני גמיש אם צריך להוסיף כסף וויהיה שינוי משמעותי אז בכיף אבל שזה ישאר בתחום של 4000 ואם אפשר בקשה אחרונה גם שלא תהמרו על דברים חדשים שיצאו לשוק או משהו אם אפשר דברים שהם בטוחים תודה רבה (:

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  17. שלום המפרט הנוכחי שלי: מעבד: E6600 לוח: Asus P5B-VM SE זכרונות: Mushkin 4GB 800MHZ כרטיס מסך: GeForce GTX 285 ספק: 500V zalman כרגע עם המפרט הזה משחקים מקרטעים לי - הFALLOUT החדש לא זז גם בהגדרות נמוכות BC2 גם מקרטע בהגדרות בינוניות אני משחק על 1680X1050 מסך 20'' יש לי כרטיס מסך חזק אבל הוא לא מנוצל אני מוכן לחרוג קצת מהתקציב אם צריך תודה.

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? השאיפה היא באיזור ה4-4.5K, לאור העליות במחיר לאחרונה... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט ומדיה במקביל, ומשחקי FPS בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW ודומיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה HD FULL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  19. שלום לכולם ותודה מראש, אני מחפש לפטופ בסיסי לקנייה בארץ או בארה"ב 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח או בערך 550 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, גלישה וכיוב' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הפרמטרים החשובים בסדר גודל יורד: גודל מסך (עדיפות ל14' ומעלה, בעיקרון כמה שיותר גדול) משקל (לכל היותר 1.5 קילו, עדיף פחות) מחיר

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  20. ביחס למפרט מהרשימה באתר - המחשב מיועד לאחותי הקטנה כאשר השימוש העיקרי הוא אינטרנט וכו' (פחות משחקים) במפרט שבאתר מצויין כונן קשיח של 320 ג'יגה ואני מאמין שגם 160 יספיקו. מה כדאי לשנות עם עודף הכסף ? ושאלה נוספת - האם מעבד אינטל קור 2 דואו עדיף בהרבה על המעבד המצויין במפרט ?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by doec10,

ה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכ…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  22. Started by Cha0stAlker,

אוקי, יש לי 400 ש"ח ספייר לחג ואני מתכנן לשדרג משהו, רק לא יודע מה.. אם אני אשדרג רכיב כלשהו אז אני אמכור את הקודמים לו, כך שבפועל התקציב גדול יותר, בהתאם לרכיב. 1) זכרונות איכותיים לאוברקלוק. 2) מארז מרווח שנוח לעבוד עליו, היות ואני משדרג דיי הרבה ואני צריך מקום עבודה. 3) חשבתי על לקנות עוד קשיח ולעשות RAID 0, רק שהלוח שלי לא תומך ב RAID אז מה אני גם אחליף לוח? (כל זה נשמע קצת מסובך מדי אבל RAID 0 יתן לי ביצועים הרבה יותר טובים באופן מורגש). 4) כרטיס קול (למרות שאני לא יודע אם אני ארגיש הבדל באמצעי האודיו שלי, ראו מפרט). 5) Accelerio Twin Turbo-קירור לכרטיס המסך. 6) לשדרג מעבד. 7) לשדרג כ.מסך ל HD5850.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  23. אני די מתלבט , יש לי מחשב בערך 3 וחצי שנים,מפרט: Q9550 לוח X38GB 4 GB זכרון OCZ REPEAR בתזמונים ממש טובים דיסקים - "פשוטים" של WD 500 GB כפול 2 בRAID 0 מארז קנדלף שאני מאוד אוהב + מערכת קירור מים (מPETRASHOP אחת היקרות לזמנה ) כרטיס מסך 4850 של ספייר מסך HANSGEE 28" FHD מערכת רמקולים של LOGITECH X510 אם אני לא טועה מעוניין לבדוק אופציה לשדרוג המחשב בלבד,המסך נראה לי מספק לגמרי גם ביצועים וגם בגודל (אלא אם כן אתם חושבים שממש שווה לשדרג יש לי אופציה לקונה אז מסך בנפרד עד 3000 שקל). דרישות: מעוניין להשאיר את מארז והמערכת קירור מים,ככל הנראה אצטרך להחליף את הבלוק קירור בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט השאלה המהותית מבחינתי - האם שווה לי להשאיר חלק מהדברים (נניח מעבד ולוח) ?וכמ…

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  24. זקוק לשדרוג מפרט קיים. תקציב 1.5-2k לצפייה בסרטים, הורדות ומשחקים בסגנון GTA ללא-{ציוד הקפי וכונני דיסקים, DVD וצורב}. אין העדפה לחברה (רק שלפחות תהיה מוכרת) קירור ועיצוב לא קריטי לי. ללא מע' הפעלה וללא אוברקלוקינג!! הרכבת מחשב במעבדה, שקט ברמה סבירה (שאני יוכל לישון לידו ושלא יפרפר לי.) צרכים מיוחדים: ליבה כפולה- מינימום. כ.מסך טוב לפחות geforce8200, כ.קול 5.1 לוח אם תומך IDE, זכרון RAM לפחות 2GB תודה רבה! מקווה לתגובות...

• 8 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים