ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נישא של לנובו מדגם x220 tablet מאיביי או מאתר אחר בארה"ב ולשלוח אותו לארץ דרך חברה חיצונית. אני מתלבט האם שווה לחכות עוד חודש וחצי לבלק פריידיי או לקנות עכשיו. אני לא כל כך יודע איך זה הולך בבלק פריידיי אבל אם אני לא טועה נדמה לי שהמבצעים הם רק על מוצרים ספציפיים ככה שלא בטוח שהמחשב שאני רוצה יהיה במחיר טוב. אני טועה? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים מתוך הניסיון שלכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב. קיבלתי הצעה למחשב: AMD Athlon™ II Quad Core 635 לוח Gigabyte דגם GA-880GA-UD3H זכרו 2GB DDR3 133MHZ דיסק קשיח 500gb sata DVDRW LG HUNTKEY H-10 1600 ש"ח ואמרו המעבד הזה ברמה של INTEL I3 האם זה נכון? או ללכת על מחשב מבוסס של אינטל?. המחשב לצריכה ביתית :גלישה ,הורדות ,סרטים . אשמח לקבל תשובה או שיפור במפרט. תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן חברים לפני שנה פלוס רכשתי מפרט שהיה לי חשוב מעבד חזק וכרטיס מסך לא כל כך, כי חשבתי לפר בעתיד (לא היה לי כסף). עוד בעיה עם המחשב או שזה פשוט ככה המעבד או שבגלל שהקירור סטוק או בכלל המארז, אבל הוא ממש רועש במצב מנוחה קופץ השימוש בCPU לעשרים וחוזר לאפס. קיצר אני מעוניין בעיקר בכרטיס מסך חזק שהספק של יוכל להתמודד איתו, אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ באטלפילד 3 ועוד משחקים שעתידים לצאת בלי בעיה ועל רזולוצייה של FULL HD. מעבד: amd phenom II x4 965 3.4ghz לוח אם: gigabyte ga-ma785gmt-ud2h זיכרון: 4GB כרטיס מסך: 5770 מארז: coolermaster elite 335 black atx ספק: seasonic 500W active pfc 80+ 12cm fan ss-500et ממש תודה לעוזרים, באמת שתתפרעו עם המחירים( 2000-2500) רק שהכל יתאים כ…
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני צריך 3 מחשבים 2 חזקים למשחקים ואינטרנט ואחד לאבא שלי ב2000 שקל מחשב 1 ב 2000שח מחשב 2 ב 3000שח מחשב 3 ב 4000שח אשמח לקבל את המלצותיכם המנוסות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לא זקוק כלל לציוד היקפי זקוק להשלמת מפרט לOC מתון לחלקים הבאים מעבד קונרו E6300 כרטיס מסך 7600GS לוח אם תומך?!?!? איזה זיכרון 667 או 800?!?!? איזה מארז?!?!?!? ואיזה ספק?!?!?
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הזה: מעבד AMD Athlon II X2 245 Box ₪319 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX245OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 ₪325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950760 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪524 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S477512D5H מארז כולל ספק CoolerMaster CMP-350 500W ₪372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-350-500 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונ…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום. איזה מהניידים הבאים חזק יותר? איזה נותן תמורה טובה יותר עבור הכסף? (המחירים שלהם דיי דומים): asus eee pc 900 msi wind acer aspire one אני מדבר על הגרסאות המשווקות בארץ. המחירים שראיתי הם בסביבות ה- 2500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2150 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1200 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 650 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E 2400 ¤ 1 ANTEC P180 BLACK 1000 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 500 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 275 ¤ 1 איך המפרט? אני צריך לוח אם טוב וזהו.. חוץ מזה אם הייתם משנים משהו סבבה אז תגידו
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על 3 המפרטים הללו אני יודע שלא חסר ג'נריות במפרטים אבל בכל זאת המחיר שווה לא נראה לי שאפשר להרכיב סתם דוגמא מחשב מבוסס c2d + מסך + גיגה זיכרון ב 4-5 אלף. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ידידה טובה שלי שלומדת אנימצייה תלת מימדית בבצלאל מעוניינת בנייד שיהפוך גם למחשב העיקרי שלה ולכן יעבוד הרבה עם MAYA פוטושופ וכו' הדרישות שלה הן בעיקר מעבד חזק ומקום בהארד דיסק, כרטיס מסך צריך להיות סביר לא On-Board אבל גם לא צריך משהו באמת חזק (רוב העבודה נעשית במעבד גם ככה) ומסך 15 אינץ' לפחות. חוץ מזה משקל נמוך הוא גם ייתרון, זמן סוללה לא חשוב כל כך, היא כנראה תעבוד איתו מחובר לחשמל כמעט כל הזמן. תקציב מקסימום הוא 10,000 וכל החוסך הרי זה משובח.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על הפרט הבא למשחקים הולך לקנות אותו החודש באילת, יש הבדל גדול בין DDR4 לDDR5? יש משהו שכדי לשנות? מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=107328]Intel Core i7 13700KF / 1700 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1537 …
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב נייד, אני לא יודע בדיוק מאיפה יותר כדאי: אינטרנט או חנות אני רוצה שאני אוכל לראות סרטים מסך מורחב. אפשרות אינטרנט וואיפיי ובלוטופ מובנה ושיהיה אפשר כרטיס מסך טוב שאפשר לשחק איתו, לחבר לטיוי וכל השטויות האלו. כרטיס רשת. או יותרGB1 DDR 80 -60 GB HARD כונן דיוידי+צורב.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני יודע שניידים למשחקים זה דבר חדש בתחום, אבל אני משער שבכזה סכום אפשר למצוא משהו...
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש עוד השבוע או אפילו היום 1) תקציב : 4000 2) מטרות המחשב למשחקים כבדים שאני ישחק על רזולוציה מקסימלית..לראות סרטים HD המסך שיש לי כרגע הוא 226BW של סמסונג והרזולוציה שאני איתו 1680X1050. 3) אין צורך בציוד היקפי 4)לא צריך כונן דיסקטים..לא צריך צורב 6)השקט ממש לא חשוב ..המחשב לא יהיה בחדר שאני ישן שם או משהו 7) כרגע לא מתוכנן אוברקלוק 8) לא צריך מערכת הפעלה 9) בעיקרון אני מעדיף לקנות מסקייפיסי יש לי ניסיון די טוב איתם ואני גר בראשון אז באיזור הזה 10) אין שום בקשה מיוחדת או חיבור מיוחד שאני צריך דבר שני עשיתי פה מפרט לפי כל מיני המלצות בפורום אז אם אפשר גם דעה עליו מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד אישי חדש. אני מאוד אהבתי את הברנש הזה : http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=18136 אבל אני אוהב לשמוע עוד עצות. * מטרות המחשב? עבודות תכנות גדולות, פיתוח אלגוריתמיקה , משחקי מחשב כבדים, פיתוח משחקים תלת מימדיים ( מנוע unreal 4 ו Unity3d) * גודל המסך? אני אסתדר היטב עם 15 , לרוב אני אחבר עוד מסך או שניים * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 4 וחצי שעות ללא עבודה אקסטרימית מדי נשמע לגיטימי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני אשמח לhdmi אך לא חובה. VGA חובה. * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של דיסק קשיח? כל המרבה בSSD משובח, אך מקסימום אני אקנה איזה 256 SSD ואשתיל בעצמי. * כונן CD/DVD? כמובן * כונן Bluray? לא ח…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך מפרט עד 2.5K (אם אפשר בפחות זה יהיה נהדר, למרות שקשה לי להאמין) למשחקים, גלישה והורדות בשביל ידידה. אני ניסיתי להרכיב מפרט ותכף אראה אותו אבל הוא לא משהו בכלל למשחקים אז חשבתי לבקש עזרה מהמומחים יותר במפרטים. קודם כל השאלון מהסטיקי- תקציב- 2.5K, אם אפשר בפחות זה טוב. מטרות המחשב- בעיקר משחקים, גלישה, הורדות. בקיצור רגיל כזה, אבל בעיקר משחקים. ציוד היקפי- רק רמקולים, עדיף של 2.1 האם יש דבר ספציפי שלא צריך- לא, שיהיה צורב DVD, אין צורך ביותר מעל. העדפה לחלק או חנות- מחשב מבוסס AMD, השאר סומך עליכם. האם נושא הקירור והעיצוב חשוב- שיהיה מקורר ברמה סבירה ולא יהפוך לתנור אחרי שעתיים משחק... מערכת הפעלה חוקית או הרכבה- לא, אני דואג לזה. צרכים מיוחדים- ל…
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב! אני עורך וידאו גם ב4K. אני עובד עם תוכנת PREMIERE PRO 20. מעוניין ברכישת מחשב נייח מתאים מעוניין בהמלצות על מחשב ועל מקום רכישה (איזור חיפה) בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אוקי... אז אני מחפש מחשב נייד... אני מתחיל ללמוד עוד חודשיים באוניברסיטה ואני צריך מחשב שיזוז איתי לכל מקום ויאהב אותי כמו שאני באמת!P: בכל אופן...עכשיו עם כל היציאה של היונה...האם כאדם שכן ישתמש במחשב הזה למשחקים פה ושם (אומנם לא מחשב ראשי אבל אין כמו לשחק דרך ההוטספוטס שבאוניברסיטת ת"א) כדאי לי לחכות לו? או שכדאי לי לחכות להוזלת מחירים בעקבותיו? בכל אופן...אני דיי צריך את זה מהר (אלא אם יש משהו שב-א-מ-ת שווה את הלחכות) עד לעוד חודש חודש וחצי... אני מתכוון להוציא עליו בין...אנא ערף...6.5-10 אלף שקל... אגב! אני יודע שעדיף מחשב ב-10K על מחשב ב-6.5K אבל אני מחפש לחסוך ולקנות משהו באמצע שישרת את המטרות שלי אז משהו משתלם מישהו? http://www.akr.co.il/details.asp?id=1051 מצאתי א…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לפני יומיים עדכנו באתר טרקלין חשמל את הצעתם בעבור מחשב נייד FUJITSU AH530-3 (הכולל מערכת הפעלה, אך מעבד חלש יותר מן הדגם המקביל) והוסיפו לו שנה נוספת אחריות - כלומר, שנתיים סה"כ. קישור להצעה: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122595 האם בעלות של 2800-2900 שקלים, ההצעה הזו נחשבת כמשתלמת ? בתודה מראש, ובברכת שבוע טוב sp7.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי עם המפרט הבא: E6300 GIGABYTE 965P-S3 7950GT G.SKILL 3GB Sunbeam Transformer אני מתכוון להחליף הכל מלבד הזיכרון שמספיק לי בינתיים ומטוס הסילון (המארז) שאני מבקש בשבילו רק המלצות למאווררים חדשים ושקטים. הדרישה היחידה היא למעבד i5 בלבד בראייה עתידית. 1. מה התקציב המקסימאלי - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית וצפייה בתכני FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - זיכרון, מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי מכר בארה"ב שעוד מעט מגיע לארץ. הבדלי המחירים הם משמעותיים בין הארץ לבין ארה"ב (Los Angeles)? שאלה נוספת שיש לי היא: איזה חברות נחשבות לאיכותיות והבטוחות ביותר בתחום המחשבים הניידים (והאחריות בפועל)?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
CPU - Intel Pentium D 775 2.8G 2x1M (2800x2) 820 "Dual Core" M/board - Gigabyte GA-8I945PLG Intel 945 PCI-Express DDR2 SATA2 8-Channel Audio-Out Memory - DDR2 1GB (2x512) 533 Hynix/Kingston Lifetime Warranty Video - GeForce 7 FX 7300 GS 512 MB DVI Tv-Out PCIEX DVD-RW - NEC 3550 DVD-RWx16 New! HDD - Western Digital/Hitachi 160GB SATA23-Year Warranty Keyboard - Logitech Multimedia Eng/Heb/Rus Mouse - Logitech WebScrool Optical Speakers - Genius SP-Q-06S Silver/Black New Design Sound - AC-97 8-Channel O/b LAN - 10/100/1000 Case - Foxconn 560 *cpu vent* Original PSU USB2 x 8 במחיר 4000 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום המפרט הנוכחי שלי: מעבד: E6600 לוח: Asus P5B-VM SE זכרונות: Mushkin 4GB 800MHZ כרטיס מסך: GeForce GTX 285 ספק: 500V zalman כרגע עם המפרט הזה משחקים מקרטעים לי - הFALLOUT החדש לא זז גם בהגדרות נמוכות BC2 גם מקרטע בהגדרות בינוניות אני משחק על 1680X1050 מסך 20'' יש לי כרטיס מסך חזק אבל הוא לא מנוצל אני מוכן לחרוג קצת מהתקציב אם צריך תודה.
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות להגיע יותר לכיוון ה4000 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים וע…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-