ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, הרכיבו לי מפרט למחשב חדש, עד איזור ה-4000 שח, משחקים , הרצת solidworks ברמה סבירה,לא הרכבות גדולות (אם אפשר אז בכרטיס מסך רגיל ולא המיוחדים לתוכנות כאלו) אינטרנט ,רצוי שקט (נסיון מר עם מחשבים רועשים)אם שניתן עם מחשבה לשדרוג עוד שנה-שנתיים של זכרון אולי מעבד. עם מסך, win 7 תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי מחפש מחשב לסבא עד 1000 ש"ח ושכאמור מטרתו היא גלישה באינטרנט ... תודה.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש עוד השבוע או אפילו היום 1) תקציב : 4000 2) מטרות המחשב למשחקים כבדים שאני ישחק על רזולוציה מקסימלית..לראות סרטים HD המסך שיש לי כרגע הוא 226BW של סמסונג והרזולוציה שאני איתו 1680X1050. 3) אין צורך בציוד היקפי 4)לא צריך כונן דיסקטים..לא צריך צורב 6)השקט ממש לא חשוב ..המחשב לא יהיה בחדר שאני ישן שם או משהו 7) כרגע לא מתוכנן אוברקלוק 8) לא צריך מערכת הפעלה 9) בעיקרון אני מעדיף לקנות מסקייפיסי יש לי ניסיון די טוב איתם ואני גר בראשון אז באיזור הזה 10) אין שום בקשה מיוחדת או חיבור מיוחד שאני צריך דבר שני עשיתי פה מפרט לפי כל מיני המלצות בפורום אז אם אפשר גם דעה עליו מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי מה המצב אני רוצה לקנות מחשב ל מטרות משרדי / פיתוח תוכנה / משחקים - לא צריך להיות מפלצת משחקים אבל זו אחת המטרות המרכזיות שלו CORE 2 E6500+SAMSUNG 24 ZED IBIZA EVO X10 Intel® Core™E6500 INTEL G41/1600Mhz 2048MB KINGSTON ד.קשיח 500GB SATA II +מסך ענק SAMSUNG 24 מסך FULL HD 1:50,000 מסך בעיצוב עוצר נשימה.. +מתנות בשווי 199שח מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL G41-1600MHZ/BIOSTAR-תומך בכל סוגי במעבדים מעבד -Intel® Core™E6500-2.93HZ/2M/1066MHZ/45NM זיכרון-KINGSTON-2048MB DDR2 800Mhz-מקורי אחריות כל החיים כ.מסך-INTEL Graphics Media Accelerator X4500 כ.רשת-10/100/1000-לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט כ.קול-HIGH DEFINTION AUDIO-מת…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
המחשב בעיקר למשחקים. הבעיה היא שאני לא יודע איפה לקנות את המחשב כי אני מעוניין באחריות ושהחנות תדאג לי גם אחרי הקנייה הייתי ב-ksp ועמדתי לקנות את המחשב שילמתי מקדמה וכו' אבל יום לאחר מכן התחלתי לדבר איתם ועלו הרבה ספקות בקשר ליושר הלב של המוכר ועכשיו אני מחפש איפה לקנות את המחשב בחנות שתיהיה אמינה שלא תיהיה לי בעיית אחריות אשמח אם תוכלו לעזור בסוגייה הזאתי וגם לתת לי מפרט מחשב מבוסס amd 64 bit תודה לכל מי שעזר בפתירת הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שני המפרטים ללא ציוד היקפי בכלל, ללא דיסק קשיח וללא כונן דיסקים או צורב. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד , אני זקוקה בהקדם האפשרי לחוו"ד על המפרט הבא שהוצע לי וגם הצעות שלכם לרשום כאן. תקציב עד 5300 ש"ח מטרות- עבודה משרדית אינטרנט צפייה בסרטים ומשחקים קלים ציוד היקפי נדרש - מסך 19" בתצורה רגילה מקלדת ועכבר אלחוטייים צוב ודי וי די כמובן ללא מערכת הפעלה מחשב לא חייב ליהיות שקט מאוד נמצא במשרד קראתי מעט בפורום ולא ראיתי שילוב דומה של מחשב ואני שואלת ,לא כל כך מהבנה כמו מהיגיון האם הדיסק הקשיח שמוצע לי הוא סביר האם הכרטיס הגראפי עלותו הנמוכה ביחס למה שמוצע כאן בפורום הגיונית האם המסך שהוצע לי כאן הוא ברמה ומאוזן לאיכות המערכת נראה לי שזה מסך לא איכותי מספיק לא? בקיצור אני קצת מבולבלת ואשמח לקבל חוו"ד מצד אחד והצעות לפרמטרים שהזכרתי תודה רבה רבה מצ"ל המפרט שה…
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אבקש עזרה בקשר למפרט הנוחכי מה דעתכם ? תקציב עד 6/7K שימוש עבודה משרדית, תכני HD, משחקים עבודה - פיתוח תוכנה + VS2010 ,MICROSOFT OFFICE,עריכת תמונה - PHOTOSHOP משחקים - כן חושב לקבל רזולוציה ואיכות גבוה אין צורך בציוד נלווה - הכל קיים כבר OC - כן מתוכנן חשוב שיהיה שקט מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY ₪1444 לוח אם: [..] ASUS P7P55D-E DELUXE ₪1223 זיכרון: [..] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X ₪586 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5750 OC 1GB DDR5 - RETAIL ₪658 מארז: [..] COOLERMASTER HAF 932 w/o PSU - זמין במלאי ₪612 ספק כוח: [..] COOLERMASTER SILENT PRO 700W - MODULAR ₪599 קרור למעבד: [..] THERMALRIGHT COGAGE TRUE SPIRIT INTEL CPU COO…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אוקי... אז אני מחפש מחשב נייד... אני מתחיל ללמוד עוד חודשיים באוניברסיטה ואני צריך מחשב שיזוז איתי לכל מקום ויאהב אותי כמו שאני באמת!P: בכל אופן...עכשיו עם כל היציאה של היונה...האם כאדם שכן ישתמש במחשב הזה למשחקים פה ושם (אומנם לא מחשב ראשי אבל אין כמו לשחק דרך ההוטספוטס שבאוניברסיטת ת"א) כדאי לי לחכות לו? או שכדאי לי לחכות להוזלת מחירים בעקבותיו? בכל אופן...אני דיי צריך את זה מהר (אלא אם יש משהו שב-א-מ-ת שווה את הלחכות) עד לעוד חודש חודש וחצי... אני מתכוון להוציא עליו בין...אנא ערף...6.5-10 אלף שקל... אגב! אני יודע שעדיף מחשב ב-10K על מחשב ב-6.5K אבל אני מחפש לחסוך ולקנות משהו באמצע שישרת את המטרות שלי אז משהו משתלם מישהו? http://www.akr.co.il/details.asp?id=1051 מצאתי א…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע מה ההבדל בין Dell Vostro V13 לבין Dell Vostro V131...? המחיר הוא כמעט 1000 ש"ח הפרש... תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR6-2F Black Silver (P/S Not Inc) Case 1 284 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 200 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 167 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1 2050 Maxtor 250GB 16MB Buffer MaxlLine SATAII HDD 1 520 ASUS P5W-DH Deluxe LGA775 Intel 975 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1686 Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 672 Computer Assembly + New Operating System Installat 1 250 סה''כ: 8 5829 ¤ ללא הובלה , מזומן (-2%) סה''כ לתשלום: 5712 ¤ ובנוסף : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 שנירכשו ב-…
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המפרט מצורף למטה, אשמח לקבל את דעתכם \ רעיונות לשינוי או שיפור 1. מה התקציב המקסימאלי? ~5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY, PORTAL 3, MASS EFFECT 2, SKYRIM וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לוח אם : GA-K8NXP-SLI AMD K8 Socket 939 nVidia nForce SLI, FSB2000, DDR400DC, FX, x 2 S8C, Lan 1GB, PCI X 16 X2, RAID, SATA II, 1394b, NFW מעבד: A M D - SOCKET 939 AMD 64BIT DUAL CORE Box 3800+, 512KB x 2 Cache, Manchester כרטיס מסך: nVidia PCX6600GT DUAL GPU ! 256MB DDR3, MEM CLOCK 1120 TV, 256BIT, DVI, GT VERSION, 2 X GPU !! זיכרון: KINGSTON DDR 512MB PC400 CL2.5 X2 הרדיסק: WESTERN DIGITAL 7200 RPM 16MB SATAII 250GB SOny 1.44 FDD מארז שקוף + נאון ATX2, 480W, USB ספקATX2 שלוש שנים אחריות על כל החלקים של ג'יגה ביט חצי שנה אחריות אצלי בחנות סה"כ 7490 שח כולל מעמ
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד 13 אינטש לעבודה משרדית - אינטרנט, וורד, פאורפויינט (במצגות עתירות גרפיקה ושקפים) וקצת פוטושופ, וסרטים (גם HD) צריך לכן מספיק זיכרון RAM חשבתי בכיוון של 8, אין צורך ב HD גדול במיוחד. חשוב מאוד נושא האמינות - לאחרונה ראיתי יותר מדי לפטופים מתקלקלים אחרי מעט מדי זמן וממש לא רוצה שזה יקרה (שמעתי שנייד עסקי נוטה להיות אמין יותר) ולשאר השאלות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 13 אינטש. מאט. * רזולוציית המסך? לא סגור. לא נראה לי שיש צורך ברזולוציה מטורפת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NUMPAD יהיה נחמד * משקל רצוי? 1.5 קילו ומטה * האם נדרש ז…
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני שם מפרט שבניתי.. הרעיון הוא מחשב למטרת גיימינג, ללא OC עכשיו אבל אולי בעתיד. התקציב הוא עד 6800 בערך. וצריך לכלול מסך. הגדרות גבוהות ושיחזיק לכמה שנים טובות. רעש לא קריטי, בערך 5,6. מה שמופיע במפרט זה מה שדרוש (לא מע.הפעלה וכו' וכו'). השאלה שלי היא האם בתקציב של 6800 יש טעם לשנות חלק מהרכיבים? ללכת על כרטיס יחיד כמו ה - 580 ולהוזיל את הלוח אם? האם הספק אמור להחזיק את ה - SLI בצורה טובה? אשמח לחוות דעת ולשיפורים.. תודה (כלומר - ב- 6800 מה הכי טוב שאתם מציעים..) Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪902 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Gigabyte GA-P55A-UD4 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪930 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=134…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן חברים. למרות שב-PC אני זה שמייעץ בדרך-כלל, קצת קשה לי לעכל את כל מה שרץ והולך בשוק של המחשבים הניידים.. לכן, אשאל כמה שאלות כדי קצת להיעזר בכם להתחבר קצת לשוק. וכן, הסתכלתי ב-FAQים כמובן, אבל הם נראים לי די מיושנים; ברגע שראיתי שלא מופיעה שם המילה Atom בכלל, ישר "חתכתי" מהאשכול. ודבר אחרון לפני שאני מתחיל: מי שרוצה לענות, התשובה תתקבל בברכה, ועדיף שתיכנס לעובי הקורה. מי שלא רוצה לענות ולעשות כאן טרולינג, שיוותר. חברות - מי "טובה"? כיוון שבמחשבים ניידים בדרך כלל קונים מפרט מוכן מראש (ועם מפרטים אין לי בעיה), ההחלטה באיזו חברה לבחור מתבססת לא על המפרט של המחשב עצמו (צ'יפסט, מעבד וכן הלאה) אלא על ה"ציוד ההיקפי". לכן, השאלה שלי - MSI, hp, Dell, Acer, Lenovo, Toshi…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים קלים (Diablo3 למשל) , עיצוב גרפי (לדוגמא Solidworks) * גודל המסך? עדיף 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-6 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא DELL אפשר לחרוג טיפה , אבל עדיף שלא. חסכון יתקבל בברכה - סטודנט אחרי הכול הסיבה ללא DELL- היא כי בדיוק החזרתי מחשב שקניתי…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות לאחי מחשב נייד עד 3000 שקל לעבודות בסיסיות אשר בשמש תאורת המסך טובה. מבקש הצעה למחשב
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אוקי, יש לי 400 ש"ח ספייר לחג ואני מתכנן לשדרג משהו, רק לא יודע מה.. אם אני אשדרג רכיב כלשהו אז אני אמכור את הקודמים לו, כך שבפועל התקציב גדול יותר, בהתאם לרכיב. 1) זכרונות איכותיים לאוברקלוק. 2) מארז מרווח שנוח לעבוד עליו, היות ואני משדרג דיי הרבה ואני צריך מקום עבודה. 3) חשבתי על לקנות עוד קשיח ולעשות RAID 0, רק שהלוח שלי לא תומך ב RAID אז מה אני גם אחליף לוח? (כל זה נשמע קצת מסובך מדי אבל RAID 0 יתן לי ביצועים הרבה יותר טובים באופן מורגש). 4) כרטיס קול (למרות שאני לא יודע אם אני ארגיש הבדל באמצעי האודיו שלי, ראו מפרט). 5) Accelerio Twin Turbo-קירור לכרטיס המסך. 6) לשדרג מעבד. 7) לשדרג כ.מסך ל HD5850.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בנועה יש את הבאנדל הבא: באנדל במחיר מיוחד OCZ DDR2 2048MB Platinum Dual Channel 800MHZ CL 4+OCZ StealthXStream 600W מחיר:1060 שקל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8279 מה אתם אומרים על המחיר ללכת על זה? איך הספק הזה בהשוואה לליברטי 400 ולקורסייר 520? והאם ישנו שילוב יותר טוב במחיר דומה? ### עריכה: הספק והזכרונות הם למחשב חדש שאני מתכנן לקנות עוד כחודש (עליו יותקן XP PRO). רכיבים: E6600/Q6600 8800GTS640 לוח אם (P35) לא סגור על הדגם. ***נא לקחת בחשבון שהמארז הוא 3D AURORA 570 (מאד רצוי שהכבלים יהיו ארוכים)
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ושיעבדו הכי טוב שאפשר בתקציב הנל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא כולל 22 אינצ' רזולוציה מקסימלית * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Mafia.II , Call of Duty Modern Warfare 2 וכו.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?6K אפשרי לחרוג במידה וישנה מציאה רצינית בתוספת תשלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? יתכן, אם זה אפשרי בכלל בלפטופ, וגם אם כן לא מחייב אם ימצא דגם טוב ללא OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה 8.…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי ,אני חושב על לקנות בטרייה למחשב הנייד שלי עם סוללה שתחזיק מעמד יותר זמן, אם אפשר שמישהו ישלח לי לינק לסוללה שתשרוד הכי הרבה זמן פועלת למחשב הנייד?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, יש כרגע מחשב די מעפן, אז אני צריך להחליף מעבד (קונרו E6300) , לוח אם , זיכרון ראם (2X1024) וכרטיס מסך (7600GS ). אני לא מתכוון לעשות בגלל OC, לא צריך CROSSFIRE או SLI , מחשב למשחקים ועבודות (לא צריך כרטיס מסך יותר טוב) תקציב עד 2500 ש"ח. יש אפשרות להכניס את כל זה למפרט? אפשרות לחריגה של עד 300 ש"ח, לא יותר. ד"א יש אפשרות למכור את החלקים הישנים של המחשב שלי?
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-