עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oitb,

1 OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 1,625 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,395 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 238 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 901 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO 3,080 ש"ח 1 ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 859 ש"ח סה"כ 9695 צריך שינויים

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  2. בהמשך לדיון הקודם שהוצעו לי 2 מפרטים מהחנות ובעקבות התגובות החלטתי להוסיף כמה שקלים, וללכת על מפרט הרבה יותר חזק. ובנוסף לקנות מסך. בגדול השימוש של המחשב יהיה לאינטרנט, משחקים (ועכשיו כשיהיה מחשב טוב אז גם משחקים אולי יותר כבדים), לקצת עבודות גרפיות ולהורדות וסרטים. מעבד Intel Core i5-750 BOX לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg זכרון DDR3 2X2GB 4GB (לא ציין של איזה חברה) דיסק קשיח samsung 1TR כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe צורב DVD של סמסונג סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop EX 100 מארז- הוא קרא לזה "אינטל 630 2 מאווררים" ספק כח Thermaltake TR2 470W בנוסף סט של רמקולים 2.1 של GPT כל זה ב4360 ש"ח. המסך שהוא הציע לי ב…

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by gallevy,

שלום לכולם.. אני צריך עזרה במפרט לעבודה משרדית שהכי חשוב זה שקט.. התקציב כמעט לא מוגבל (עד5k) שזה המון למחשב לעבודה משרדית... וחשוב שיהיה במפרט vista ו office ברישיון. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  4. היי, ברשותי מחשב מזדקן שהתכולה הראשית שלו היא E6300 C2D, 4GB DDR2, Radeon 5770 וספק כוח 500W של אנרמקס. כאשר הרדאון וספק הכוח חדשים יחסית (בני שנה). בהתחשב בעובדה שמשחקים חדשים כמו Witcher וCrysis2 כבר מקרטעים לאללה אני מניח שהגיע הזמן לשילוש מעבד-לוח-אם-זכרון חדש. (הכרטיס מסך אמור להיות עוד סביר איכשהו אלא אם אני טועה) השידרוג הוא למטרות משחקים (למרות שהמחשב ישמש גם לעבודה, אינטרנט וסרטים). אין צורך בשום אביזר היקפי. רק בשדרוג שפוי אם זה אפשרי בטווח המחיר. אין מקום לחריגה מהתקציב.

5. ערב טוב, צריך המלצה למחשב לשימושים ותקציב שבכותרת. משחקים קלים = fifa 2009 העבודה השוטפת תהיה ע"ג מסך lcd 19" סרטים - יוקרנו ע"ג פלזמה 42" עם כניסת hdmi - עדיך שהסאונד והוידאו ייצאו מהמחשב ביציאת hdmi אחת. תודה רבה לכל העוזרים !!!!

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by danielhasan,

רציתי לדעת אם המפרט הזה יריץ אתה המשחקים הכי חדשים על התנאים הכי חזקים ולכמה זמן המחשב יחזיק כמריץ את המשחקים ברמה הכי גבוה. מעבד: INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MHz לוח אם : ASUS Striker II Formula nForce 780i SLI זכרון : OCZ DDR2 4GB DUAL CHANNEL 800MHZ דיסק קשיח: WD SATA2 500GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך: INNOVISION GEFORCE 9600GT OC X2 SLI 512MB DDR3 כונן אופטי: PIONEER DVR-215DSV X20 SATA מארז כולל ספק כוח : ANTEC Sonata III BLACK EarthWatts 500W סה"כ מחיר : 5,680.00 ש"ח תודה רבה :]

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  7. שלום נעלם פורום מחשבים ניידים שהיה פעם? אני עכשיו מבקר את אמא שלי בלונדון, והיא צריכה מחשב נייד לעבוד איתו (עבודה משרדית פשוטה), התקציב הוא עם עדיפות לכמה שפחות, אפילו אפשר ידשנייה אם אתם מכירים בלונדון.. מה שחשוב זה שמהירות העבודה שלו תהיה זורמת לגלישה באינטרנט, צפייה במיילים ועריכת מסמכים. עדיף SSD לדעתי. חייב מצלמת לשיחות וידיאו. גודלמסך לא חשוב. עדיף קומפקטי. תודה רבה רבה מראש 3>

8. Started by yakir4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by pergola,

373# מעבד: E5200 (הOC המתוכנן הוא ל3500-3700MHZ) 270# לוח אם: P5KPL-CM של Asus G31 (הבנתי שהוא יחזיק עד לבאס 300 - שזה מעל ומעבר בשבילי) 260# זיכרונות: 4GB 800MHZ DDR2 של חברת סמסונג (מחולק ל2 סטייקים - כל אחד של 2GB) 505# דיסק קשיח: WD 1Tib (אני צריך הרבה מקום - 750GB שיש לי נגמרו) 115# צורב: LG X22 110# קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro (אמרו לי בפורום OC וקירור, שלמטרה שלי זה הכי זול וטוב) 180# ספק כוח: FSP 400W (אני מחפש ספק כמה שיותר זול שיחזיק את המערכת עם הכרטיס מסך, ועל זה המליצו לי) 1815# לזה אני יוסיף את ה8800GT מהמחשב הקיים שלי עכשיו.. יש הערות? תיקונים?

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by Paci,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג אבל גם סרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המטרה להריץ BF3 על מדיום בלי נפילות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך-בינוני * האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by fuck off,

אני צריך מחשב שיריץ ET וCS 1.6 בלי בעיות במקביל עם כמה אלפי תוכנות ברקע (מקווה שהבנתם שהגזמתי). מה שכמובן דורש לפחות 2 GB זכרון עדיף 800 mhz אם יכנס לתקציב כמובן. לא צריך צורב. ו... זהו ניראה לי. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש באזור ה- 2000 ש"ח. המחשב משמש בעיקר לצרכים בסיסיים אבל חשוב לי שיהיה מהיר יחסית. כיום אני עובד על Toshiba satellite A200-1YX שאני מניח שהוא כבר מזמן נחשב מיושן... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, עריכה גרפית (ברמה בסיסית) ומשחקים (ברמה בסיסית גם כן) * גודל המסך? 15 אינץ' + * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? מתכוון לחבר כונן חיצוני אז גם לא …

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  13. סוף סוף הגעתי לתוצאה הסופית של המפרט ועוד הרבה בזכותכם : (התמונה המצורפת ) המחשב מיועד בעיקר לעריכת סרטים , קצת תיכנות , משחקים לא כבדים במיוחד , אופיס אינטרנט וכדומה . וכל זה יוצא במחיר של 5500 ש"ח מה אתם אומרים ?? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  14. המחשב הוא לשימושים בעיקרון פשוטים...אבל בכל זאת אני משחק גם משחקים מלבד באינטרנט והאייסיקיו... קאונטר סטרייק ואנרגראונד בערך זהו. אני חשבתי על משהו: הארות והערות יתקבלו בברכה... AMD Athlon 64 3500+ AM2 Box Gigabyte GA-M55 SLI-S4 AM2 Samsung DDR-2 512mb 533Mhz X2 HEC 400W TRT WD 160GB SATA2 Leadtek Geforce 7600GS Xtream 256MB PCI-E HEC Compucase CI-6A19 (NO PSU( NEC AD5170 X18 Double Layer תודה רבה. שחף.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים HD ועריכה גרפית בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed 3 וגם החדש שהוכרז, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" רזולוציה FHD 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות …

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by mo_si,

שלום אז ככה קודם כל אתם עושים פה אחלה עבודה אז מברוק!! דבר שני תסלחו לי שאני גם משאיר הודעה פשוט מרוב אפשרויות פה הסתבכתי.. אז הייתי שמח לקבל תשובה שתעסוק בבקשתי האישית תודה מראש!! אז ככה המטרה של המחשב הזה העיקרית היא שהוא יסחוב לכמה שיותר זמן בין 5-6 שנים בלי שידרוגים אני אשמח אם זה יהיה אפשרי ושהוא עדיין יהיה "מחשב מן המניין" לאחר התקופה הזו: עקרונית ניסיתי לבנות מפרט אבל אמרו לי שבהרבה דברים חבל על הכסף ואפשר גם לסגור כזה מחשב בהרבה פחות מצ"ב המפרט אפשר לחוות דעתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by SiLeNt B0B,

שלום אני מחפש לקנות לפטופ לצורכי עבודה. בקרוב מגיע אלי ביקור משפחתי מארה"ב ואני מתכוון לבקש שיביאו לי לפטופ, אבל כיוון שאני לא מבין כלום במחשבים ובמיוחד במחשבים ניידים... הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב ואיפה לקנות, רצוי מהאתר AMAZON.COM או אתר בסגנון המחשב צריך להתאים לעבודה עם התוכנה אוטוקד (הנדסה אזרחית) התקציב שלי הוא עד 300$ כמו כן שיתמוך בעברית אנגלית ורוסית. תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  18. היי אני רגע לפני קנייה, מחליף מחשב בן 4. פעם ראשונה שבחרתי ללא כרטיס מסך כי לא מיועד למשחקים..מתבגרים : \ מארז antec p193 v3 חשוב לי מאד מאוד השקט! מעבד: i7 3770 לא מתוכנן OC דוקא מהדור החדש ולא מהישן הרבה בגלל הליבה הגראפית החדשה ששופרה משמעותית כי אין כרטיס מסך.. לוח אם Gigabyte Z77 UD5H בהמצלת הכתבה באתר הראשי 4 * 4GB DDR3 kingstone מאשכול המומלצים בפורום הזה הייתי רוצה 32 אבל יקר מדי : / עדיין ספק antec true power 650W גם מאשכול המומלצים (אולי אפשר להסתפק בפחות, אבל אולי בעתיד אוסיף כרטיס מסך אחד או יותר אז..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by sollito,

אני עובד הרבה עם פוטושופ יש מצב שלפעמים אני גם ירצה לשחק.. הרכבתי משהו מה אתם אומרים? יש לי מארז וספק את המארז שיש במפרט הכנסתי רק בשביל המחיר שלו שיהיה לי 2 הרד דיסקים של 250 יש מקום לשינוים, תמליצו לי

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  20. Started by אקו1,

יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה.יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by sharonbh,

שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל המלצות לקניית חלקי מחשב בתקציב של 600$ (אני גר בארה"ב ולכן המחירים ב $) המיועד בעיקר למשחקים עתירי גרפיקה (סימולטורי טיסה כגון FSX על הגדרות גבוהות, קרייסיס וכו'). זהו המחשב שיש לי היום: Base processor Athlon 64 X2 (T) 3800+ 2.0 GHz 2000 MT/s (mega transfers/second) Socket 939 Motherboard Manufacturer: Asus Motherboard Name: A8N-LA HP/Compaq motherboard name: Nagami2-GL8E Memory 3.5GB Hard drive 1 WD SATA 250GB, 1 SATA WD 500GB ספק כוח 650W של ANTEC כרטיס מסך: ATI RADEON 4870 1GB SAPHIR מסך: 22" של ACER X223W מערכת הפעלה: ווינדוז XP אני גר בארה"ב ולכן ככל הנראה אקנה את החלקים באתרים כגון NEWEGG וכד'. החלקים שאצטרך לשדרוג הם מעבד (העדיפות …

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  22. אני רוצה לשדרג ממש בקטנה את המעבד ואת הזיכרון כדי שיוכלו להריץ ויסטה ומשחקים בסגנון ASSASIN''S CREED די חלק. אני מחפש שדרוג בתקציב מינמלי/בינוני(מחירים בבקשה..) כדי שהמפרט יחזיק עוד הרבה זמן כמו שהוא סחב בינתיים. תודה. (ד"א לא כולל ויסטה..)

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  23. שלום לכולם. חבר שלי מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב ואשמח לקבל מכם עצות. כפי שכתוב בכותרת, השימושים הינם כלליים אשר כוללים, מוזיקה, הורדות, מסנג'ר, פורום וכן צפיה בסרטים. לא יתבצע OC אין צורך ברכיבים הבאים: - רמקולים - עכבר - מסך הכרחי: לבצע את הרכבת המחשב בחנות אמינה כגון זיגזאג ושאר החנויות המעולות אשר הינכם מכירים. נא לא לעבור את הרף, אשר הוא 4000 ש"ח, כמו כן נא לכלול הרכבת המחשב ומשלוח בתוך מחיר המפרט. תודה מראש לכולם ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by SubZero1983,

שלום רב לאנשי הפורום. יש ברשותי מחשב נייד של AUSU דגם MB VRE:F3JC\ PRO31J-AP160C. מערכת הפעלה של MICROSOFT VISTA HOME PRIMIUM. בצעתי כיבוי מסודר למחשב ולמחרת הפעלתי אותו שוב והוא לא עבד. ברגע שאני לוחץ על כפתור ההפעלה נדלק המסך ומופיע הלוגו של ASUS האופן רגיל המחשב מציג את הדף של VISTA עם השורה הרצה של טעינת מערכת ההפעלה. אני לא מגיע לדף הזה מחשב מבצע RESTART ומציג את הלוגו של ASUS ומבצע RESTAR שוב ושוב ושוב. מה יכולה להיות הבעיה? ??? איך אני יכול לפתור בעיה זאת ללא CD של מערכת ההפעלה. יש ברשותי מחשב נייד נוסף עם גישה לאינטרנט האם ישנו איזשהו כלי שאני יכול להוריד? המחשב לא באחריות. נכנסתי לאתר של ASUS והם המליצו לנקות את המאוורר, ביצעתי זאת וללא הצלחה המחשב ממ…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  25. מחפש לפטופ לגלישה, עריכת מסמכים ועבור תחביב של עריכה ב-After Effects (התוכנה ברשיון אבל לא משמשת לעבודה מקצועית) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח , אפשר לחרוג מעט במידה והמחשב יתאים לדרישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה ב-After Effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (יש , ציוד הקפי ומסך חיצוני לחיבור ללפטופ במידת הצורך) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים