עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב עד 4K , מתרת המחשב למשחקים כבדים , לא צריך ציוד הקפי ולא עושה OC עריכה אחרי תגובות איך המחשב ? יש משהו לשפר ? יש חלקים יותר משתלמים ?

• 14 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by Hotmetal,

שלום! אני מעוניין במפרט שיתמקד בביצועים במשחקי מחשב.. אני רוצה את הביצועים הכי טובים ש6000 ש"ח יכולים לקנות (עם אפשרות חריגה של עד 300 ש"ח) *ממש לא משנה לי אם המחשב יהיה רועש או שיהיה לי חם בחדר ולא משנה העיצוב (העיקר שלא ישרף לי כלום במחשב) אני לא צריך ציוד היקפי ויש לי כרגע מסך 16 אינץ LCD סה"כ , אני לא משדרג אותו עכשיו אלא בעוד חודשיים ל 22 אינץ אז אני אצטרך הכנה לרזולוציה גבוהה. חוץ מזה זה לא משנה גודל המסך? או שכרטיסי מסך החדשים לא פועלים עם מסכים קטנים? ובקיצור תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  3. שלום אנשים יקרים... דברי פתיחה-אני חדש דנדש כאן והחלטתי להירשם לפורום(חרף עצלנותי)אחר שעלעלתי בו שבועות ארוכים והחלטתי שזה המקום להתייעץ עם האנשים הראויים..עד כאן דברי החנופה הזולים. 1. מה התקציב? 4,000 באשראי ,ואפשר לחרוג במעט אם זה שווה..אך להשתדל שלא. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים,סרטים ועבודה שוטפת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?כן,מקלדת ועכבר איכותיים אך לא יקרים מדי,ורמקולים 2.1 איכותיים למשחקים ומוזיקה.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אם השאלה קשורה לרכיבים במחשב אז-לא.( גר באזור השרון..מתלבט קשות היכן לרכוש) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש …

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  4. ערב טוב. התקלקל המחשב הביתי שלי והתבקשתי למצוא מחשב טוב ככל האפשר בתקציב שהתקבל. להלן מעט יותר פרטים: 1. תקציב מרבי - 1100 ש"ח. יתכן ובמידה וישתלם לי ואוסיף מאה שקל מכספי. 2. המחשב מיועד לשימוש משרדי/ביתי. דפדפן עם חמש-עשרה כרטיסיות פתוחות (אולי הגזמתי מעט), אופיס פתוח ואנטי-וירוס ברקע. לעתים מספר דפדפנים פתוחים בו-זמנית. 3. אין צורך באף ציוד היקפי. 4. אין צורך בדיסק קשיח (יש לי כבר דיסק קשיח בן 250GB). 6. לא מתוכנן אוברקלוקינג. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואף לא אופיס. 8. אזור מגורים: ירושלים וסביבתה. אשמח לחסוך בעלות משלוח. 9. אין בקשות מיוחדות כלשהן. 10. כלל לא רלוונטי. הערה: המחשב הקודם, זה שהתקלקל, בעל זיכרון של 1GH (למיטב זיכרוני) ובעל מעבד מ…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

בהמשך לנושא הקודם שלי... התקציב השתנה מאוד, כך גם המפרט. צריך חוות דעת על המפרט הנ"ל. תודה רבה לעוזרים. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1371 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM ALL LED 23CM Side Fan NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤347 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤405 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤422 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit כמות: 1 - מחיר: …

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by Or4more,

טוב אז אני צריך חוות דעת על מפרט לחבר לשימושי גיימינג(ללא מסך - יש לו 22), תקציב: 4400. זה המפרט: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪880 AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪524 Gigabyte GA-770TA-UD3 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v, יחידות 1 ₪468 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1415 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪109 ׳¦׳•׳¨׳‘ Sony / Nec AD-…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by Gliding,

היי אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD. אני לא ידע אם חוקי לפתוח ת'רד נוסף באותו נושא, אך התשרד הקודם נראה לי תקוע קצת. AMD Athlon 64 (2800+) - 512K Cache - RETAIL AMD 1,211.37 זהו. זה כל מה שאני יודע. זכרונות ולוח אם אני באמת לא יודע מה לקחת. יש בזיגזג זכרונות של TwinMos ב 572...שזה די כלום ביחס למחירים של זכרונות בדרך כלל. אנ באמת לא יודע איזו מהחנויות יותר אמינה...PCH/KSP/zigzag/pandas/נועה, ולכן אני לא יודע על מי להתסמך. בעיקרון המחרים די דומים. והמליצו לי על A DATA...מה דעתכם? ההתלבטות השנייה לגבי לוח אם. מבוסס nForce 3 250, או מבוסס( via( K8X800/K8T800 אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדל בין שני הצ'יפים, ובכלל מה שונה (הם בתעכלס מציעים כמעט אותו דבר: AGPx8, SATA, RA…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  8. מעבד כפול ליבה של amd 3800x2+ לוח אם n2n-e כרטיס מסך 7950gt 512mb extreme ladteke 2 גיגה בייט 667 מגה הרצ של twinmos מארז ridmax seagate קונן קשיח 1 נפח של 250 גיגה בייט סאטא 2 צורב דיוידי קיורור zalman 9500 am2 למעבד מערכת איוורור מארז הכוללת מאוורר 80ממ+ממ120+פנל תצוגה ושליטה. המפרט מיועד לאוברקלוק+משחקים והתקציב הוא עד 6000 ש"ח מ iqpc! מחכה לתגובתכם בתודה מראש דימטרי

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by vitali02,

תקציב: באיזור ה1500 יש אפשרות לחריגה מטרות המחשב?שיתוף קבצים דרך האימיול, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים * גודל המסך? דיי גדול * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה תיהיה עדיפה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שכן אך זה לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך גם זה לא משנה כל כך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש תקציב SSD יהיה מעולה 500GB אם לא אז כונן רגיל גם טוב 500GB או יותר * כונן אופטי? לא חשוב.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין * כל דרישה מיוחדת שחשו…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  10. תקציב עד 2000 ש"ח מTMS ללא דיסק קשיח וללא DVD ללא ציוד היקפי, קירור ויופי קצת חשובים (חשבתי לשלב למעבד EVECOOL BUFFALO),מתוכנן OC, צריך הרכבה, ללא מערכת הפעלה חשבתי על להכניס את ה1950PRO.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  11. היי, ברשותי מחשב מזדקן שהתכולה הראשית שלו היא E6300 C2D, 4GB DDR2, Radeon 5770 וספק כוח 500W של אנרמקס. כאשר הרדאון וספק הכוח חדשים יחסית (בני שנה). בהתחשב בעובדה שמשחקים חדשים כמו Witcher וCrysis2 כבר מקרטעים לאללה אני מניח שהגיע הזמן לשילוש מעבד-לוח-אם-זכרון חדש. (הכרטיס מסך אמור להיות עוד סביר איכשהו אלא אם אני טועה) השידרוג הוא למטרות משחקים (למרות שהמחשב ישמש גם לעבודה, אינטרנט וסרטים). אין צורך בשום אביזר היקפי. רק בשדרוג שפוי אם זה אפשרי בטווח המחיר. אין מקום לחריגה מהתקציב.

12. Started by danielhasan,

רציתי לדעת אם המפרט הזה יריץ אתה המשחקים הכי חדשים על התנאים הכי חזקים ולכמה זמן המחשב יחזיק כמריץ את המשחקים ברמה הכי גבוה. מעבד: INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MHz לוח אם : ASUS Striker II Formula nForce 780i SLI זכרון : OCZ DDR2 4GB DUAL CHANNEL 800MHZ דיסק קשיח: WD SATA2 500GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך: INNOVISION GEFORCE 9600GT OC X2 SLI 512MB DDR3 כונן אופטי: PIONEER DVR-215DSV X20 SATA מארז כולל ספק כוח : ANTEC Sonata III BLACK EarthWatts 500W סה"כ מחיר : 5,680.00 ש"ח תודה רבה :]

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by LioBir,

אני רוצה לקנות מחשב נייד, והייתי רוצה שיהיו לו יכולות גרפיות מינימליות של הצגת סרטים והרצת משחקים נורמלים (GTA vice city וכו') האם המפרט הזה מספיק? Intel® Core Duo processor T2300 1.66GHz 15.4" 1280x800 Intel Graphics Media Accelerator 950 אם לא, אני אשמח לקבל המלצות לניידים שכן יעמדו בזה (עד 8000 שקל) תודה!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  14. שלום נעלם פורום מחשבים ניידים שהיה פעם? אני עכשיו מבקר את אמא שלי בלונדון, והיא צריכה מחשב נייד לעבוד איתו (עבודה משרדית פשוטה), התקציב הוא עם עדיפות לכמה שפחות, אפילו אפשר ידשנייה אם אתם מכירים בלונדון.. מה שחשוב זה שמהירות העבודה שלו תהיה זורמת לגלישה באינטרנט, צפייה במיילים ועריכת מסמכים. עדיף SSD לדעתי. חייב מצלמת לשיחות וידיאו. גודלמסך לא חשוב. עדיף קומפקטי. תודה רבה רבה מראש 3>

15. הי, המחשב הישן שלי כבר די גוסס והחלטתי לקנות אחד חדש. דיברתי עם טכנאי מחשבים שאני מכיר והוא הציע לי את זה: לוח אם אינטלINTEL DG43RK ROCK FISH מעבד אינטל 6600E זכרונות 4GB DDR3 קינגסטון צורב די וי די סמסונג דיסק קשיח 500GB כרטיס גרפי GT520 GB DDR31 ]ספק כוח 500W MONO MODE איכותי. אחריות 3 שנים על חלקים (שנה ראשונה באתר הלקוח). סה"כ מחיר: 1750.00 ₪ התקנה הובלה והגדרות 280.00 ₪ המחירים כוללים מע"מ. מה אתם אומרים לגביי המחיר ולגביי המפרט עצמו ? חשוב לציין שאני לא צריך מחשב חזק מאוד. אני לא מתכנן לשחק GTA או שום משחק כבד מדי. השימוש העקרי יהיה גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, והרבה צפייה במשחקי כדורגל באינטרנט. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ויזוז חלק …

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by or_azu,

מה אתם אומרים על המפרט הבא? מיועד למשחקים בעיקר לא מתוכנן אוברקלוק (אלה אם כן אתם ממליצים לעשות אובר גלוק של TMS מעבר לזה לא נראה לי יהיה) מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1425 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤122 לוח אם: Gigabyte GA-G31MX-S2 Conroe Support GG31MX-S2 כמות: 1 - מחיר: ¤419 מארז: NZXT Apollo No PSU Black כמות: 1 - מחיר: ¤399 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM כמות: 1 - מחיר: ¤90 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS כמות: 1 …

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by Paci,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג אבל גם סרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המטרה להריץ BF3 על מדיום בלי נפילות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך-בינוני * האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by Fkl0ster,

היי, הנייד שלי מזה כמה חודשים פיתח עיוות במסך (בפאנל עצמו), דבר ששמתי לב אליו בפתאומיות יום אחד (כי התופעה התחילה בקטן ולאחר מיכן התפשטה). שלחתי אותו לתיקון והוא חזר עם מסך חדש. השאלה שלי היא, איך למנוע ממצב כזה להישנות? כיצד יש לשאת את המחשב על מנת לא לגרום לבעיות חומרה שכאלו, במסך או בכל חלק אחר? עלי לציין שהתנהלתי בעדינות שנדמית לי למעלה מהממוצע לעומת אחרים מסביב עם מחשבים ניידים. כמו כן, נשאתי אותו בתיק שיש לו תא נפרד ומרופד למחשב נייד והוא הוצא והוכנס לשם כ-5 פעמים ביום בממוצע. תודה.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. שלום, אני מחפש לקנות לפטופ עבור לימודים באוניברסיטה. אין לי מושג בנושא זה, אשמח לשמוע עצות. הדרישות: - מסך גדול ואיכותי (שיהיה נוח לקרוא מסמכים וכמה שפחות יפגע העניים). - זיכרון קשיח בסביבות ה250G או יותר. - לצורכי תכנות, לימודים, אינטרנט והורדות סרטי HD. - מחשב אמין לטווח הרחוק. - טווח מחירים: בין 3000-4000 - חיבורים: VGA, S-Video , (עדיף גם עם HDMI, אבל פחות הכרחי). - כונן צורב DVD. - מקלדת נוחה. - יכולת צפייה בסרטי HD 720p. - המשקל לא קריטי. - מראה לא קריטי. אשמח להמלצות, בברכה, יועד

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by LazyCat,

תאורת לד למקלדת שמתחברת ל- USB, יש המלצות (או שגם המוצר הזול ביותר יעשה את העבודה)? תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש באזור ה- 2000 ש"ח. המחשב משמש בעיקר לצרכים בסיסיים אבל חשוב לי שיהיה מהיר יחסית. כיום אני עובד על Toshiba satellite A200-1YX שאני מניח שהוא כבר מזמן נחשב מיושן... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, עריכה גרפית (ברמה בסיסית) ומשחקים (ברמה בסיסית גם כן) * גודל המסך? 15 אינץ' + * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? מתכוון לחבר כונן חיצוני אז גם לא …

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצלהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (ועריכה גרפית כתחביב אך פחות קריטי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריותספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?.באטלפילד, COD, the elder scrolls -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,ר…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים HD ועריכה גרפית בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed 3 וגם החדש שהוכרז, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" רזולוציה FHD 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות …

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  24. שלום - הנושא הוא השוואה בין כמה הצעות של מחשבי מותג של החברות: Packard Bell, HP, ו-Dell. צרפתי מסמך המשווה בין 6 מפרטים בסביבות 3K+/-500 מבוסס על תמחור של באג ואופיס דיפו. 1. קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת רצינית על שלושת החברות הללו. 2. אני רוצה לשמוע את דעתכם בכלל על קניית מותג - האם זה באמת מוצדק והאם זה באמת אמין מבחינת האיכות והתאימות בין הרכיבים השונים. 3. מה מתאים לצרכים שלי - ומה מיותר. [הגדרת הצרכים שלי בהמשך] - ומה ההצעה הטובה ביתר מהמפרטים במסמך המצורף הכי מתאימה לצרכי. 4. יש לי כמה שאלות ספציפיות: 4.א. מה ההבדל האמיתי בין i3-i5 - והאם ההבדל במחיר שווה - בכלל ולצרכי בפרט. 4.ב. כמה משנה באמת האם לכרטיס גרפי יש 1GB או 2GB זכרון - והאם ההבדל במחיר כנ"ל... 4.ג. כמה מ…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by --- The King ---,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 - 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V, Need For Speed (2015), Dragon Age: Inquisition, F1 2016 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דגם המסך: MG279Q -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות פיצוצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

דיונים חדשים בפורומים