ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
תקציב עד 4K , מתרת המחשב למשחקים כבדים , לא צריך ציוד הקפי ולא עושה OC עריכה אחרי תגובות איך המחשב ? יש משהו לשפר ? יש חלקים יותר משתלמים ?
-
- 14 תגובות
- 765 צפיות
-
-
סיפרו לי שיש מחשב של HP עם i3 ו-4 ג'יגה זכרון ב-3100 ש"ח. תאמת אני לא מת על HP, מעדיף DELL או ASUS. המחשב מיועד בעיקר לגלישה שמיעת מוזיקה וסרטים. אני חדש בעולם הניידים אז כל עצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים... דברי פתיחה-אני חדש דנדש כאן והחלטתי להירשם לפורום(חרף עצלנותי)אחר שעלעלתי בו שבועות ארוכים והחלטתי שזה המקום להתייעץ עם האנשים הראויים..עד כאן דברי החנופה הזולים. 1. מה התקציב? 4,000 באשראי ,ואפשר לחרוג במעט אם זה שווה..אך להשתדל שלא. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים,סרטים ועבודה שוטפת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?כן,מקלדת ועכבר איכותיים אך לא יקרים מדי,ורמקולים 2.1 איכותיים למשחקים ומוזיקה.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אם השאלה קשורה לרכיבים במחשב אז-לא.( גר באזור השרון..מתלבט קשות היכן לרכוש) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש …
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ערב טוב. התקלקל המחשב הביתי שלי והתבקשתי למצוא מחשב טוב ככל האפשר בתקציב שהתקבל. להלן מעט יותר פרטים: 1. תקציב מרבי - 1100 ש"ח. יתכן ובמידה וישתלם לי ואוסיף מאה שקל מכספי. 2. המחשב מיועד לשימוש משרדי/ביתי. דפדפן עם חמש-עשרה כרטיסיות פתוחות (אולי הגזמתי מעט), אופיס פתוח ואנטי-וירוס ברקע. לעתים מספר דפדפנים פתוחים בו-זמנית. 3. אין צורך באף ציוד היקפי. 4. אין צורך בדיסק קשיח (יש לי כבר דיסק קשיח בן 250GB). 6. לא מתוכנן אוברקלוקינג. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואף לא אופיס. 8. אזור מגורים: ירושלים וסביבתה. אשמח לחסוך בעלות משלוח. 9. אין בקשות מיוחדות כלשהן. 10. כלל לא רלוונטי. הערה: המחשב הקודם, זה שהתקלקל, בעל זיכרון של 1GH (למיטב זיכרוני) ובעל מעבד מ…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
להלן מפרט שלי למחשב שאני הולך לקנות: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 - עלות 815 ש"ח לוח אם ASUS P5QC s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2, 2xDDR3, PCI-E 2.0 - עלות 695 ש"ח זכרון OCZ Reaper HPC Edition DDR II 1066Mhz CL5-5-5-18 2x2GB - עלות 430 ש"ח כרטיס קול (עם פאנל קידמי) Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series - עלות 940 ש"ח דיסק קשיח Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II - עלות 260 ש"ח צורב Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata - עלות 130 ש"ח ספק ThermaltakeToughPower W0116 750W PFC - עלות 670 ש"ח מסך SAMSUNG T220P 22'' LCD 5ms DVI WideScreen - עלות 1210 ש"ח מקלדת LogitechInternet 350 Keyboard Black - עלות 65 ש"ח עכבר LogitechMX620 Cordless Laser Mouse - עלות 270 ש"…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?2100 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?600 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). אחר (נא לפרט) גלישה באינטרנט,כתיבת עבודות,צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה וקריאת ספרים (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וקריאת ספרים צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? 64 ביטים *יש לשים לב שלא מובן מאליו שהמחשב מגיע עם מערכת הפעלה. האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? מערכת הפעלה חוקית עולה כמה מאות שקלים.לא צריך מערכת הפעלה שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב?לאאא אם כן, לאילו רכיבים? האם תרצה לבצע מערך…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
* היה לי פעם ליד השעון מן סמל של המקשי מגע שברגע שאני זז עם המשטח מגע (עם העכבר של האצבע) אז היה סמל של מחשב וכל פעם שהשתמשתי עם האצבע הוא היה נדלק בצבע ירוק.. והיום לא.. ונכנסתי להגדרות וב"הגדרות התקן" הגדרתי בלחצן במקום שיהיה מונפש שלא יופיע יותר, איך אני מחזיר אותו בחזרה ? כי אני לא יודע איך להגיע שוב ל"הגדרות התקן".. איפה לחפש את זה, בלוח בקרה ? אם כן תחת איזה שם ? נעלם לי האייקון ואני רוצה להחזיר אותו.. * עוד תקלונת - החיבור של האינטרנט (האייקון של המחשבים - כאילו מחובר) כבר לא מופיע ליד השעון ופעם הוא היה מופיע.. ואני מחובר והכל רק אין את האייקון.. מה קרה לו ? * אני לא מצליח לשלוח קבצים מהמחשב לפלאפון (דרך השן הכחולה) והצלחתי עד לפני כמה ימים.. ומשום מה אני לא מצל…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי חברה איך המפרט שבניתי? הגיע הזמן שאשדרג את המחשב הישן וזה המקסימום התקציב.… Amd 7600 קוואד קור 3.1 גיגה הרץ a8-7600 לוח אם אסוס A88XM-A ציפסט-a88x ספק 500w טרה דיסק קשיח זיכרון 8 גיגה קינסטון ddr3 צורב ומארז סטנדרט כרטיס מסך- Gtx 750 asus מהירות 2 גיגה מסך אלסידי 21.5 אינץ לד aoc בבקשה אשרו לי שהמפרט חזק ויתאים לי לביצועים טןבים… - - - תגובה אוחדה: - - - דרך אגב הכל עולה 3000 באייבורי וזה התקציב שלי
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤681 לוח אם: ASUS COMMANDO ¤1147 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7900GS 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - GV-NX79G256DP-RH - RETAIL ¤1030 דיסק קשיח: SAMSUNG 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD401LJ ¤610 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤196 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤605 מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLACK + 400W PFC PSU ¤373 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG/HEB ¤594 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5142 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 13 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המפרט הזה יריץ אתה המשחקים הכי חדשים על התנאים הכי חזקים ולכמה זמן המחשב יחזיק כמריץ את המשחקים ברמה הכי גבוה. מעבד: INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MHz לוח אם : ASUS Striker II Formula nForce 780i SLI זכרון : OCZ DDR2 4GB DUAL CHANNEL 800MHZ דיסק קשיח: WD SATA2 500GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך: INNOVISION GEFORCE 9600GT OC X2 SLI 512MB DDR3 כונן אופטי: PIONEER DVR-215DSV X20 SATA מארז כולל ספק כוח : ANTEC Sonata III BLACK EarthWatts 500W סה"כ מחיר : 5,680.00 ש"ח תודה רבה :]
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי את המחשב רק לפני שבועיים בהמלצת הפורום. כמעט ועדיין לא מותקנים עליו דברים רציניים, אבל כבר שבוע לאחר הרכישה באתי להדליק את המחשב, דבר שאמור לקחת יחסית כמה שנית בפועל היה חצי שעה בערך. הדלקתי אותו ואז הוא כתב לי שזה מתקין עידכונים מווינדוס ואז אני אמור לחכות שזה יטען את המחשב למאה אחוז, גם זה דבר שאמור להיות מהיר. בפועל כמו שכתבתי הוא נתקע ככה בסביבות חצי שעה, שגם באמצע הוא כזה כבה לבד והתחיל את עצמו מחדש. חשבתי שזה חד פעמי אך זה קרה שוב פעם. אבל פתאום זה התחיל להתקע גם כשאני פותח בדפדפן כמה חלונות, פתאום כל שניה המסך הופך להיות לבן או שחור, וזה מראה שהמחשב חושב (מראה את הסמל הזה) ואז העמוד חוזר, וגם שם אי אפשר לגלול או להשתמש בעכבר כי זה תקוע, וצריך לחכות עד שזה ישת…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לרכוש מחשב נייד חדש. הסכום העומד לרשותי הוא עד 5000 שקל. יש לי מספר דרישות מהמחשב: כונן קשיח 500GB ומעלה זכרון של 4GB RAM כרטיס מסך חיצוני (לא O.B) בעל יציאת למסך מחשב (VGA) ויציאת HDMI עבור הטלוויזיה מסך בעל 15.4'' (אפשר גם 15.6'') ןשתהיה לו מקלדת מלאה (כלומר מספרים בצד). עכשיו חשבתי על מחשבים מהפירמות הבאות: HP | DELL | LG | Toshiba אשמח לקבל את העזרה שלכם במציאת המחשב המתאים. תודה מראש עמיר
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שיהיה גם קירור טוב למעבד וכו' .. ואם אפשר המלצה למסך 22 WIDE ללא קשר למחיר המחשב.. ולא משנה כמה המסך יעלה העיקר שיהיה לו זמן תגובה וניגודית ממש טוב.. בקיצור שיהיה מסך טוב! נ.ב שמעתי גם שיש מסכים אם אפשרות ל 4:3 ו 16:9 .. אם כן אז עדיף שיהיה כזה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המליצו לי על המפרט הזה: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 170 ₪ - 4GB Transcend DDR3 1600Mhz 1050 ₪ - Sapphire R9 270X 2G DDR5 DUAL-X OC + BATTLEFIELD 4 300 ₪ - Fractal Design Core 3000 מחיר סופי: 2780 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים המפרט הזה כולל כמה חלקים מהמחשב שיש לי כרגע. 1)צורב 2)ספק כוח 3)כרטיסי הזכרון 4)דיסק קשיח 500GB האם המפרט הזה טוב? וכדאי להוסיף עוד 500GB נכון?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג אבל גם סרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המטרה להריץ BF3 על מדיום בלי נפילות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך-בינוני * האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pubg, overwatch, משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצלהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (ועריכה גרפית כתחביב אך פחות קריטי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריותספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?.באטלפילד, COD, the elder scrolls -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,ר…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky521~88~0.htm מה אומרים ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות לפטופ לצורכי עבודה. בקרוב מגיע אלי ביקור משפחתי מארה"ב ואני מתכוון לבקש שיביאו לי לפטופ, אבל כיוון שאני לא מבין כלום במחשבים ובמיוחד במחשבים ניידים... הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב ואיפה לקנות, רצוי מהאתר AMAZON.COM או אתר בסגנון המחשב צריך להתאים לעבודה עם התוכנה אוטוקד (הנדסה אזרחית) התקציב שלי הוא עד 300$ כמו כן שיתמוך בעברית אנגלית ורוסית. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, יש בידי כרגע i7 4770K ו Intel 520 SSD 240 GB ואני צריך להשלים את שאר חלקי המחשב. אני מבין שהקירור שהתאים לתושבת 1155 מתאים גם ל 1150.( תקנו אותי אם אני טועה) 1. מה התקציב המקסימאלי - 3000-3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - המחשב מיוחד לתכנות, עריכה גרפית, גיימינג,VM's והרבה מולטי טסקינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש 19 אבל מתעתד לקנות 23 1920/1080-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - יחסית גבוהות 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - הארד דיסק מכני. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של…
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרטים ל2 הסוגים שצויינו בכותרת. 1. מחשב לגרפיקה שמשמש לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI. קובץ סרוק - עד 0.5GB , אחסון DATA לפחות 2TB על כונן יחיד. - הגנת נתונים - שימוש ב-RAID מתאים. - מערכת הפעלה Win7 Ultimate. - תוכנת עיבוד photoshop CS5. - מסך צריך לתמוך ברזולוציה של 2560X1600 pixels. - צורב. - סורק בממשק FireWire (IEEE1394) - סריקה עד גודל A3 + סריקת נגטיבים. - כרטיס רשת של 1000MB. אין הגבלת תקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שזה המקום לשאול כי נעלו לי כבר בכרטיסי מסך. לפני שקופצים, הסטיקים לא עוזרים לי. בכל מקרה, כשאני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס המסך הזה דרך האתר של ATI, הוא נותן לי את הדרייבר האחרון ומה שקורה הוא שמסתבר שהוא לא מתאים. הוא גם רושם משהו על מערכת ההפעלה למרות שהוינדוס שלי הוא 32 ולא 64. המחשב שלי הוא LG LE50 windows xp 32 בנוסף, גם הCCC שאני מוריד לא עובד לי. הוא מתקין טוב אבל לא עולה, למרות שפעם היה עולה בסדר גמור. אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, תקציב: 3000 ש״ח שימוש עיקרי יהיה חיבור המחשב למסך טלוויזיה 42 אינץ׳ ולמסך מחשב וצפייה בסרטי HD באיכות הכי טובה. לכן חשוב לי חיבור HDMI. אני פחות מבין בגודל מסך וציפוי אבל חשוב לי שהמסך יהיה עם צבעים אמיתיים וניגודיות גבוהה, שיהיה אפשר לראות סרטים לא רק בחיבור למסך חיצוני. שימוש משני עבודה משרדית וגלישה באינטרנט. מתלבט בין שילוב של i5 וכרטיס מסך לא מובנה לבין i7 וכרטחס מסך מובנה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיריץ קבצי mkv באופן מושלם + יריץ משחקים כמו pes 2011, fifa 2011, prototype, gta iv.. המפרט הבא יעשה ת'עבודה עבורי?? Model 5742ZG-P613G Colur Black CPU Intel® Pentium® P6100 Processor, 2.0GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 3GB DDR3 1066MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 320GB (5400 rpm) Display Acer® CineCrystal HD 15.6'' (1366 x 768) High-Brightness TFT LCD 16:9 Aspect Ratio GPU ATI Mobility Radeon HD 5470, Up to 1755 MB HyperMemory (512 MB Dedicated) Optical Device 8X DVD-Super Multi double-layer drive Lan Gigabit Ethernet Wireless 802.11b/g/n Bluetooth No Webcam Acer Crystal Eye 1.3 M…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II DDR 400 1GB 400MHz Supertalent CL2.5 WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB GIL Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO CREATIVE Audigy 2 Value (Bulk) DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (Error Correction בתור מחשב למשחקים. תודה
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-