ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אני מפרסם פה, כי בפורום מסכים ובפורום מחשבים ניידים מתעסקים יותר עם התלבטויות לפני קנייה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תוכלו לבדוק מתי מהבהבות לכם התמונות כאן: http://www.lagom.nl/lcd-test/#invpattern וכאן http://www.lagom.nl/lcd-test/#inversion - מבחן של מסך מלא? ולכתוב מה רזולוציית המסך שלכם? אני מרגיש שהתמונה במסך שלי לא כל כך ברורה ואני מנסה למצוא למה - חשבתי להשוות עם משתמשים אחרים שאמורים להיות בעלי אותו מסך בערך. תודה, אם תחליטו לשתף פעולה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב לא מיודע למשחקים כלל וכלל. רק אינטרנט ועבודה עם פוטושופ. מעבד - אני רוצה רק אינטל. הכי משתלם נראה לי מבחינה של עלות תועלת הוא Core 2 Duo E4700, Bus800Mhz, s775, 2MB לגבי לוח אם - זאת הבעיה העיקרית. אין לי מושג מה אני צריך. Gigabyte או Asus או משהו אחר? זיכרון - לצורך העבודה עם המחשב אני זקוק ל- 2GB. עד עכשיו תמיד האמנתי שקינגסטון באמת הכי משתלם. האם זה נכון, או שאין הבדל משמעותי בין החברות הידועות? דיסק קשיח - האם שאני לא צריך נפח גדול מדי. מה שחשוב זה לדעת של איזה חברה הכי משתלם? מסך - גם כאן ההתלבטות היא קשה. בעיקרון אני כן רוצה להשקיע במסך (17 או 19 אינצ') אבל השאלה מה אני צריך בשביל הצרכים הדי בסיסיים שציינתי? אני לא רואה במחשב זה סרטים. תודה לעוזר…
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים כבדים בשביל אח שלי ב4000 ש"ח ללא מסך וללא ציוד היקפי מה שאני בטוח שצריך להיות בו זה 1G, DVD, 80GB ואני מעדיף ספק ומארז שיהיו של HEC שיהיה יציב, אמין ויעשה את העבודה אני מתכוון לקנות את המחשב מLOGICPC אני מבקש שלא לשים 160GB בגלל שזה מפרט לילד בן 10 שלא צריך להגזים בכמות הזיכרון, הוא יסתדר... ההתלבטות העיקרית שלי היא האם לקחת מעבד אינטל C2D וכ.מ פחות טוב או מעבד AMD וכרטיס מסך יותר טוב? כמו כן אני מקווה שהמחשב יחזיק לכמה שיותר זמן ושיהיה ניתן לשדרג אותו שגם אלה מהווים שיקולים בבחירה של מעבד/כ. מסך לא מתוכנן OC למחשב זהו בעיקרון, תודה מראש על העזרה ותשומת הלב...
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
המפרט הוא לבן דוד שלי. שימושי המחשב הם בעיקר לגלישה באינטרנט ותוכנות, וקצת במשחקים (הוא לא גיימר, אבל פה ושם הוא משחק). הדרישות מהמחשב: זיכרון: ג'יגה אחד דיסק קשיח: 250 ג'יגה מארז: ג'יגבייט טריטון קירור למעבד: שיהיה כמה שיותר שקט (כנ"ל לגבי הספק כוח) איזהשהו כונן: לא צריך כרטיס קול: ONBOARD
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עריכה גרפית 24/7 מיועד להיות פעיל בבית דפוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני לא מתכנן oc בכלל.. לא זקוק לרמקולים.. אני צריך בעיקר למשחקים כבדים... בניתי משהו כזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1095 לוח אם: ABIT IB9 מחיר: ¤579 מסך: DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR מחיר: ¤1289 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1777 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BL…
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צריך מחשב פשוט לעבודה משרדית. לא כולל מסך אבל עם עכבר ומקלדת אלחוטיים וגם רמקולים פשוטים. (מעדיף שהמפרט יהיה מפנדה מחשבים) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
המחשב אצלי כבר כמעט שנתיים והסוללה היא בקושי מחזיקה שעתיים , אני חושב שהגיע הזמן להחליף אותה. המחשב :https://www.asus.com/Notebooks/N550JV/ אני מצאתי סוללות שמתאימות למחשב אבל אני רואה שכל אחת היא חברה שונה , ולא יכול להיות שכולן מקוריות . חפש מקורית אלא אם כן אין בעיה כלל להתקין כל סוללה במחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, ידידה שלי רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים. חשוב לה שיהיה מסך מט ואיכותי 15", 320 GB , core 2 duo מקשים נומרים, 4GB RAM התקציב שלה הוא עד 5000 ועדיף פחות. אשמח לשמוע הצעות, תודה שי
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
פתחתי פה מקודם נושא אף אחד לא ענה אבל זה כבר לא רלוונטי ההורים שלי משתתפים בתשלום אז התקציב שלי גדל בצורה משמעותית. אני רוצה דיעה על המפרטים הבאים. (אפשר להתעלם מה12 אלף זה מוגזם) (המפרטים מצורפים בקובץ לתגובה) המחשב בעקרון מיועד בעיקר לעבודה, תוכנות כמו מטלב, סוליד וורקס, וורד, אינטרנט. אך אין לי שום בעיה שזה יריץ משחקים בצורה טובה. אשמח לשמוע אם יש לכם הצעות טובות יותר. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק שעליו אני עובד ב3D ומחפש מחשב נוסף רק לשים עליו רנדרוים שך 3D בלבד. כלומר אני מעביר אליו קובץ מוכן ורק מרנדר את התמונה. שום עבודה אחרת עליו. לכן חשוב: זמן רנדור קצר ככל האפשר. אשמח להמלצות למחשב שיהיה הכי זול שאפשר עם מעבד Q6600 שראיתי שהוא ממש טוב בזמני רנדור. ועדיו המחירים שלו ירדו ל כ-1600 ש"ח למעבד לפי מה שראיתי. זכרון של לפחות 4GB אפשרות לOC אוורקלוקינג קל בעתיד.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה?לשימושים שרשומים בכותרת? וכן אם יש לכם שינויים אז נא לכתוב!!! תודה רבה רבה מעבד:INTEL CORE2DUE 2.33 E6550 4M לוח אם : INTEL EG31PR מארז: INTEL INWIN דיסק קשיח : SAMSUNG 250GB SATA2 7200 8MB זיכרון : 2GB SAMSUNG DDR2 800MHZ צורב :DVD PHILIPS DVD RW כרטיס קול: OB 6 CHANEL 5.1 כרטיס מסך: ATI 2400PRO 256 MB כרטיס רשת: OB INTEL 10/100 מסך: LCD 19" PHLIPS 190CW8FB SMART VGA מקלדת ועכבר אלחוטי של מייקרוסופט..לא חייב להיות כלול בתקציב אין העדפה לחברה מסויימת...שיהיה הכי טוב שאפשר בתקציב הזה! תודה
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מעונין במפרט למחשב ביתי, בעיקר עבור משחקים. (לא גיימר). מעבד אינטל לוח אם כרטיס מסך זכרוונות נא לתת מס' המלצות ואם אפשר גם קצת פירוט לגבי הרכיבים: לוח אם וכרטיס מסך. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב שיתאים גם למשחקים במחיר כ-4500 שח ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
במחיר 5000ש"ח, אשמח לקבל חוות דעת תודה...
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט ליצירת ועריכה של מוזיקה. עד 4500 ש"ח צריך שיהיה מהיר מאוד, שיהיה מסוגל לסחוב הרבה תוכנות שירוצו בו זמנית.. איזה 320 ג'יגה דיסק קשיח, עדיף לוח בלי כרטיס קול למנוע התנגשויות (יש כרטיס קול חיצוני). כרטיס מסך לא ממש חשוב אם תיהיה האופציה לחיבור 2 מסכים זה יהיה מצויין. אבל אין צורך בכרטיס מטורף כי זה מחשב לאולפן. תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בניתי מפרט וזה הצעת המחיר שקיבלתי על המפרט הבא : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤948 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤912 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤477 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1581 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44424 צורב Pioneer DVR-115D White X20 DVD ¤140 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR115D מארז ללא ספק COOLER MA…
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
Intel P4 2.8C GHZ 800MHZ HYPERTHREADING ASUS P4P800-VM: Dual DDR, 400MHZ DDR, 865G INTEL CHIPSET,Hyperthreading, 2*S-ATA, 8*USB 2.0 2*KINGSTON DDR 256MB 400MHZ CL2.5 SAPPHIRE RADEON 9600 PRO 128 DDR MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB מארז A-2327-PL MIDI ATX FOR P4/AMD מה אתם חושבים על המחשב? אני מעדיף שתתמקדו בכרטיס מסך, בהארדיסק והאם זה שהמארז הוא לפנטיום 4 זה אומר שהלוח יתאים אליו. 8)
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
* תקציב כ-1500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות * גודל המסך? גדול עד כמה שהתקציב מאפשר * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן, חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא נדרש * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות שאפשר לסמוך עליה, לא חייבת להיות בינלאומית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כולל הכל, ספק מארז, מקדלת, מסך... קומפלט. תודה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן חברלס.......החלטתי לאחר כמעט 3 שנים שאני צריך להחליף את המחשב שלי למחשב עריכת וידאו\משחקים רציני!!! אני שוקל מאוד ברצינות ללכת על הATI X800 XT שעולה בסביבות ה 3000. השאלה היא איזה לוח כדאי לי ליקנות כדי שינצל כמה שיותר ת הכרטיס.....כמובן PCI EXPRESS אבל גם שלא ישבור את חשבון הבנק! כמה שאפשר..... החלטתי גם ללכת על ה3.0 GHZ נראה לי שזה מספיק...........הבדלי המחירים עד ה 3.4 גבוהים ולא נראה לי שאני יקבל עודף ביצועים מזה.........אני צודק? דרך אגב ...בלי לפגוע בכול מעריצי AMD המחשב שלי פועל NONSTOP ואני צריך שישרוד לי די הרבה זמן וממש אין לי צורך ב"פלטה חמה" בישביל להכין פנקייק.. אז תירדו מההצעות על AMD שוב בלי לפגוע.... אשמח לקבל כמה הצעות.....
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://sysbuild.corsairmemory.com/report.aspx?id=2
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 8K לשני מחשבים הראשון למשרד לשימוש בתוכנות אופיס למינהן ואינטרנט חשבתי להקציב לו כ1500 ש"ח כדי שישאר לי סכום מכובד למחשב השני אבל יש כמה דרישות שמקשות * צריך להיות מבוסס על לפחות AMDX2 3800 או המקביל שלו מאינטל E2160 [שיותר טוב לשימושי משרד אבל גם דורש תוספת של כ100 שקלים לתקציב] *כרטיס מסך OB *מספיק ארדיסק מינימלי של 80GB המחשב השני יהיה לבית לצרכי משחקים בתקציב שנשאר כ6000 ש"ח *אין צורך במרובע ליבות * כרטיס מסך עדיפות לאחד מה8800GTS [אין לי צורך בGTX ] יכול להיות גם 2900 מתוכנן OC קל תודה מראש אני נ.ב אם אפשר לתת לי יותר מאופציה אחת כי אני קונה מספק ספציפי ולא בטוח שיש לו את כל הרכיבים מכל הסוגים תוספת עריכה: אין צורך בציוד היקפי או בתוכנות …
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לוח אם: asus p5wd 2 premium מעבד: intel pentium 4 3.0 ghz presscot זיכרון: geil 1 gb 512x2 ddr2 533 dual memorey כונן קשיח: western digital 200 gb 7200 rpm 8 mb buffer serial ata כרטיס מסך: sapphire radeon x600pro pci-e 256mb retail מארז: raidmax scorpio 868 silver midi tower 500 watt מסך: mag lcd 17" s776 8 ms הכל כולל הכל כולל ציוד היקפי ב 5500 ש"ח האם המחיר כדאי או שאפשר להשיג יותר זול?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
במידה ויש לי אפשרות ( עזבו לרגע את העלות ) האם מחשב עם Dual Xeon ו 2GB זיכרון יכולים להועיל למכונת משחקים ? או שכדאי לעזוב ולהתמקד במפרטים שמופעים כאן עבור המשחקים .
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-