ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט לגיימינג ב 5K או קצת מתחת? וגם בכמה בערך אני יכול למכור מחשב ביד שנייה עם GTX 560 TI מעבד i5 3.3 ghz עם זיכרון 8GB וסה"כ שטח איחסון של 800 GB? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 crysis 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום, קודם כל סחטיין על הפורום. אני מחפש המלצה למחשב נייד, התקציב הוא עד 4000 ש"ח, כשאפשרי קנייה באילת. * מטרות המחשב? בעיקרון אני מתחיל ללמוד בשנה הקרובה מדעי המחשב, אבל אני מצפה שהמחשב ילווה אותי גם מעבר לתואר, גם למשחקים פה ושם, סרטים וכו'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? או 14 או 15.6. אם ה14 מעלה את המחיר משמעותית אז שיהיה 15.6. * רזולוציית המסך? אפשרי HD רגיל (720), לא חובה FHD. * משקל רצוי? באיזור ה2.5 ק"ג. לא צריך משהו קל במיוחד (שלפי מה שראיתי אומר בד"כ שאין CD, נפח קטן ועוד). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחפש משהו סטנדרטי, שיהיה זמן יחסית ארוך אבל לא משהו חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של…
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי תאתר הכי זול לרכיבי מחשב?כי אני צריך לחסוך במחיר כמה שיותר
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לפני כמה זמן ביקשתי פה מפרט , בסוף לא הזמנתי אותו ושיניתי קצת את הציפיות שלי , אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 , עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080? תלוי במסך שתמליצו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מחשב של דל 1525. ניסיתי להתקין את ה SP1 לויסטה ולקראת סוף ההתקנה הוא רשם לי שיש שגיאה והמערכת הפעלה לא עלתה יותר. נאלצתי לפרמט את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. הוא לא מחפש רשתות והאמת היא שניסיתי לעבור עוד הפעם על כל הדרייברים שקשורים לתקשורת וכלום. מתחנן לעזרה דחוף.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
המפרט: מעבד - Intell Petium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz 1MB FSB800 OEM לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3l Conroe Support GP35DS3l זכרונות - Corsair 2GB value select DD2-800 CL5 C2G800 המארז טרנספורמר, + 250X2GB + שדרוג מיועד לעוד HD'ים. כרטיס מסך - HD2900PRO או של ג'קיוב או של ספיר. על המעבד אני שם את ביג טייפון. עכשיו בקשר לספק יש לי ספקות ( ;D ) או ליברטי 400W שיש לו מודלריות. או Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU - 450VXEU אני מתכנן אוברקלוק. המפרט אמור לצאת 3500K. יש הצעות\שיפורים\דעות\ בקשר למפרט אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נטבוק, כשאחד השימושים העיקריים זה תכנות. רוב הנטבוקים באים עם רזולוציה של 1024X600 במסך של 10'' וזה לא מספיק שטח עבודה. אני עובד בעיקר עם visual studio ו-matlab. שטח עבודה מינימלי הוא לדעתי 1366X768 שזה אפשרי במסך של 11'' כמו כן צריך אחד עם מקלדת נורמלית. התקציב מצויין בכותרת(2500). תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג LG F1-224 DE אשמח לקבל עליו ביקורות וחוות דעת תודה.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
צריך את העזרה שלכם בניידים . המחשב יהיה לצורכי אינטרנט ו OFIICE בלבד, מה שאומר שזה לא אמור להיות מחשב ייקר ואם אפשר שיהיה יד שניה , אבל פה הבעיה אני לא יודע מה אני צריך (מעבד ..זכרון...וכו) ובכלל ...איפה אני מוצא ניידים יד שניה עכשיו אני צריך לשים דגש על כמה דברים שחייבים להיות בו וזה : -הרדיסק מינימום 40 זכרון חצי ג'יגה או ג'יגה תלוי במחיר ...(שוב ..אין לי שמץ בניידים ובמיוחד במחירים) המסך חייב להיות 15.4 אינ'צ ואחריות 3 שנים . (כמובן שזה נוגע רק ל-חדש לא ל-יד שניה..זה אני יודע) תודה .
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מחשב מחשב כולל ציוד הקפי ומסך, בעלות 2500 ש"ח.. מחשב לילד קטן, עדיפות לגיימינג קל..
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום חברים, במשך בזמן רב אני מחפש מחשב נייד אך לא מבין גדול, אני סטודנט למדעי החברה כך השימושים יהיו תוכנות אופיס, אינטרנט, סרטים(רצוי צפייה באיכות גבוהה), מוסיקה ואולי במקרי קיצון איזה רד אלרט כמשעמם מהלימודים. מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד, הדרישות: מסך:15 אינץ' ומעלה נפח זכרון:500 ג'יגה תקציב: עד 4300 ש"ח. חיבורים: USB, HDMI, VGAׁ לגבי הUSB לפחות 2 חיבורים נכון אין הרבה דרישות כי אני פשוט לא מבין בכל הI5' I3 ושאר הדברים, המליצו על המחשב הבא: http://www.fre.co.il/sg_product~999999912564~39~89.htm(אין כאן פרסומת סמויה) בנוסף אמרו לי שחבל על הכסף וכדי אולי ללכת על זה:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=809514 וכמובן שיש באתר של זאפ מחשבי סמסונג נוספים, אשמח לש…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך את עזרתכם במציאת דרייברים למערכת הפעלה XP לדל סטודיו הדגם של הנייד הוא studio-1537 וזה המחשב.. http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm אני צריך דרייברים בישביל אקס פי לצ'יפסט ללאן לאאודיו לכרטיס מסך בלוטוס וכל השאר תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם אפשר למצוא את הלאפטופ הזה http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=46&p=21 במחיר יותר נורמלי? :
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקנות מחשב לצורכי לימודים אבל שיהיה עמיד ויחזיק לי לאורך זמן, כמו כן חשוב לי שיהיה קל יחסית ועם מצלמת אינטרנט בהתחלה רציתי לקנות את הhp pavilion אבל ראיתי עליו תגובות לא טובות ואז ראיתי את המחשב הנ"ל זהו המפרט- http://www.on-off.co.il/?action=p149607 המחיר הוא כ3600 שקלים רציתי לדעת אם המחשב הזה עונה על הצרכים שלי ואם הוא אמין כי לא ראיתי תגובות כמעט על מחשבי טושיבה בכלל ועל זה בפרט. תודה מראש לכל מי שעוזר! אשמח לתשובה בהקדם האפשרי
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב2000 שח לחבר לא כולל מסך ומארז המחשב לא למשחקים Sempron 2800+ (S-754) 1 480 480 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK כמות מחיר סה"כ K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 1 420 420 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Samsung 2 260 520 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 335 335 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 1 240 240 עכברים? כמות מחיר סה"כ Aopen Optical + roll החלקים צריכים להיות מ www.ksp.co.il
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הקריטריונים, מחשב לא ממש סטנדרטי אבל גם לא הכי טוב, מחשב שיהיה רב שימושי, יכיל מעבד של Amd Athlonמסדרת Am2 שיהיה ( dual core ), זיכרון || 677 mhz , לוח אמ חזק, כרטיס מסך geforce בין 6600 ל- 7900, מסך LCD 19 אינץ, חשוב שמחיר המחשב לא יעלה על 5200 שקל יחד עם המסך, כמובן שהזכרונות לוח אמ מעבד, יהיו חברות רציניות. לשיקול דעתכם כל השינויים התוספות, העיקר שחלקים והכל יגיעו למחיר הכולל. המחשב לא צריך ליהיות מורכב, אבל לכלול מארז וספק ( אין צורך להכיל מאווררים במפרט )
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכם חברה,אני מועניין לשדרג את המחשב שלי בכל חנות שתיתנו לי רצוי חנות זולה אני רוצה אתה מחשב שלי שהיהי למשחקים ברמה גרפית גבוה התקציב שלי הוא 2500 +- תודה מראש אורי.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני מזמין ביום שישי את המחשב שלי אז אני צריך להכין מפרט...אחד ב4K ואחד 5K אם אפשר. המטרה העיקרית של המחשב היא הרצת משחקים כבדים. אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך) לא מתוכנן OC. * חשוב לי שהוא יריץ את המשחקים שיוצאים עכשיו על הגדרות טובות מאוד ושיהיה מחשב לטווח ארוך. (אני לא מדבר על ה Crysis המפלצתי הזה) * המסך שלי הוא 22אינצ' של Dell איך זה ילך עם ה88GT ? * אני מתכוון לחבר את המחשב למסך LCD 32" יש למישהו ניסיון עם זה ? איך האיכות עם ה88GT ? * חשוב לי נושא הקירור * חשוב לי שהמארז יהיה יפה, אלא אם כן זה יוריד בביצועי המחשב. תודה מראש לעוזרים, [glow=red,2,300]Levcog[/glow]
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב והציעו לי את המפרט הבא: ----------------------------------------------------------------- מעבד פנטיום HT 4 2.8GHz 800MHZ *מעבד אינטל מקורי פנטיום HT 4 2.8G 800MHz *לוח אם 865PE CHIPSET INTEL לזכרון DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA ASUS * DDR זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך GeForce 5 FX5200 128M *מסך מג MAG 17. *צורב MSI או 52X32X52 LG *דיסק 7200RPM 120G S-ATA עם 8MB CACHE סיגייט *מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/100 *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 ל-6 רמקולים * 2 רמקולים+ מגבר עגולים 3D *מארז פנטיום 4 מאושר אינטל כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי+גלילה+משטח *מקלדת PS2 ------------…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לימודי הנדסת תוכנה ואני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לתכנות+מידי פעם משחקי מחשב בינוניים\כבדים. אני אקנה את המחשב הנייד באילת, התקציב עומד על 5000 שח פלוס מינוס. דברים שאני חייב במחשב הנייד שאקנה: מעבד I7-H לפחות 16 גיגה בייט ראם לפחות 4 גיגה בייט כרטיס מסך שהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה מובנית. אשמח בבקשה לקבל ממכם המלצות על דגמים. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אז ככה, 2 שאלות שממש מעניינות אותי, 1. ישנה שמועה שבעבודה רציפה אל מול המחשב מומלץ לנתק את הסוללה מהמחשב ולעבוד מהשקע כשהסוללה לא מחוברת על מנת שלא לגרום לה נזק ארוך טווח - האם נכון? 2. לגבי הטענה ברכב - מה יותר מומלץ לקנות - מטען למצת או ממיר מתח לרכב ואז לחבר את המטען המקורי? אשמח לשמוע תשובות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מעונין במפרט למחשב ביתי, בעיקר עבור משחקים. (לא גיימר). מעבד אינטל לוח אם כרטיס מסך זכרוונות נא לתת מס' המלצות ואם אפשר גם קצת פירוט לגבי הרכיבים: לוח אם וכרטיס מסך. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי שהקניה בארצות הברית לא תצא לפועל התחלתי לחפש מחשב תקציבי תחליף שולחני בבערך 2500 +- וניתקלתי בשני המחשבים האלו http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LI37104&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=87345G&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם ? וחברה זה לא מחשב למשחקים ולא לנידות אמיתית אז קחו את זה בחשבון
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם שני זכרונות של 256 מגה, סה"כ 512 מגה. אם אחליף חתיכת זכרון אחת ב-512 מגה. כך שסה"כ יהיה 768 מגה, מה ההבדל בביצועים ? השאלה כדי לחסוך כסף במקום העלאה ל-1 ג'גה.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי כרגע. מעבד http://gyazo.com/3fc0f3336f8869ca680dfcdf78339590 לוח אם http://gyazo.com/9aa7132b12d21a7f63c597411902c376 כרטיס מסך http://gyazo.com/3cdca93baba1bba97bb775808db8b2e2 השאלה שלי היא כזאת, אני לא מעוניין להשקיע 3 אלף במחשב חדש קומפלט. אני מעוניין לקנות מעבד חדש שיתאים ללוח אם וכמובן שיתמוך בזכרון DDR 2 . אני יודע שמנסים להיפטר מהטכנולוגיה הזאתי ולא מייצרים כבר מעבדים כאלה בשוק אבל אני אשמח אם מישהו כן יודע על מעבד חזק שיתאים למשחקים ויתאים לכלל המחשב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-