עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מפרט לאחותי בת ה-12. השימוש העיקרי יהיה אינטרנט (ICQ, SKYPE וכו'), MP3 וטיפה משחקים. הדרישה מהמשחקים שירוצו בצורה סבירה. אני מעדיף מערכת מבוססת AMD , אך האם יש הבדלים משמעותיים כיום בין המעבדים והאם יש עדיפות למעבדי אינטל ברמת ביצועים דומה?האם מומלץ זיכרונות DDR2 או DDR3? כמו כן הייתי רוצה שהמחשב יהיה שקט אז אני מחפש המלצה למארז שקט אך שיהיה מקורר טוב ובמחיר סביר.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  2. היי, אני רוצה להרכיב מפרט מסביב ל"ליבה" מסוימת, קבועה: CPU - Intel Core i7 3930k Motherboard - Intel Desktop Board DX79SI HDD - Intel SSD 520 Series 180GB הנ"ל לא משתנים. הרכיבים שנתונים לבחירה: זכרונות - אני חושב בכיוון של 4x4GB 1600MHz כדי לנצל את ה-Quad Channel ובשביל הטווח הארוך, ראיתי ב-KSP חבילה של Corsair ב-575 ש"ח. כרטיס מסך - אני חושב בכיוון של nVidia GeForce 680 GTX - הכי נמוך שמצאתי הוא בכ-2500 ש"ח. ספק כוח - פה אני יותר מתלבט, קשה לי להעריך את ההספק הדרוש. ראיתי ספקים 600-650W של Thermaltake בכ-400 ש"ח. אל-פסק - בנושא הזה אין לי מושג ואני מחפש המלצות. מקלדת - אני די מקובע על Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 בכ-200 ש"ח. מסך - פה אני גם מחפש המלצות, למס…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by eldad82,

היי בניתי את המפרט הזה http://www.tms.co.il/preview/spec/7f4ysh86 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע ממש . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר מסך 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב ש…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by dudun,

מחפש מחשב שיהיה לעריכת תמונות וגם קצת משחקים חשוב מאוד שיהיה מהיר עם הרבה מקום ומסך באיכות טובה עדיף 15.4 יש לי אפשרות לבחור רק מהדגמים של lg ו-hp התקציב נע בסביביות ה 5000- חשבתי על המחשבים האלה - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=95 http://ninja-net.co.il/Product.aspx?ProductID=693 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=87 תודה רבה דודו

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  5. תקציב +-300 ש''ח חשוב לי שיהיה 1.תיק גב 2.מוגן נגד גשם

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by X-BLADE,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב 2300 שקל בלי מסך, כרטיס מסך וספק כח ועם יציאת PCi express ושיתאים למשחקים. תודה!

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  7. הי, התייעצתי אתכם בעבר לגבי קניית מחשב לצרכי אדריכלות (תלת מימד, אוטוקד, פוטושופ וכיו"ב) ועזרתם לי מאוד. התכוונתי לקנות את המחשב בארה"ב, אבל כנראה שבסוף יהיה לי הרבה יותר פשוט לקנות אותו בארץ. יש לי 3 שאלות: א. האם מישהו מכיר ספק אמין וזול של מחשבי לנובו בארץ? אם אסור לכתוב בפורום אשמח לקבל על שאלה זו תשובה בהודעה אישית. ב. ספק אחד הציע לי מפרט ששונה ממה שהרכבתי לעצמי באתר של לנובו ארה"ב, האם ההבדלים משמעותיים? האם יש משהו שכדאי לי לבקש להחליף? ג. האם זה משמעותי שהיבואן ירחיב לי זיכרון (מ-2 ל-4GB) לזיכרון של קינגסטון ולא זכרונות מקוריים של IBM? אני מצרפת כאן את שני המפרטים, זה שהרכבתי בארה"ב ואת זה שמוצע לי בארץ. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם! המפרט מהארץ: Core 2 T93…

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by adam2008,

יש לי מגבר שמחוברים עלו 2 רמקולים גדולים רמקול סנטר ו2 אחוריים בעבר הוא היה מחובר למחשב שולחני ועכשו אני רוצה לחבר אותו לנייד יש אפשרות כזו אם כן איך נ.ב יש לי רק יציאה לאוזניות ומיקרופון

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  9. לחבר שלי הלך המחשב ולכן הוא מעוניין לקנות אחד חדש והמליצו לו על המפרט הבא: מעבד: amd athlon 64 4000+ x2 socket am2 עלות: 480 ש"ח לוח אם: gigabyte m57 sli-s4 am2 nf 570 sli עלות: 605 זכרונות: kingstone 1gb ddr2 667 x2 עלות 410 דיסק קשיח: western digital 160 gb sata 2 16mb עלות 300 כרטיס מסך: geforce 8600 gt 256 mb 128 bit עלות 800 מארז: הוא לא כתב לי דגם מסויים אתם יכולים לבדוק את המפרט ולהגיד אם הוא בסדר? אגב לחבר שלי יש כבר את כל הציוד ההיקפי הדרוש. בנוסף יש לו עוד שאלה, יש לו דיסק קשיח ישן (מהמחשב הקודם) עם חיבור IDE האם תהיה לו בעיה כלשהי לחבר אותו למחשב? תודה לכל העוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  10. מישהו יודע איך אפשר לעשות שמקש הFN יהיה לחוץ כל הזמן? מחשב HP PROBOOK תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  11. 1 x מסך 17' TFT NU QL-711VSE 8 MS, 1:550 Contrast, Black + Speakers 1 x מעבד AMD Athlon 64 3500+ Socket 939 Venice *BW - Stepping E6* BOX 1 x זיכרון Kingstone Dual DDR Kit 1 Gb (2x512) 400Mhr CL3 1 x דיסק קשיח Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA 1 x לוח אם DFI INFINITY NF4 ULTRA nForce4 Ultra Socket 939, PCI-Express, Dual DDR, 1394, DDR2 1 x ספק כח THERMALTAKE 430W TR2 PFC + 2 FAN + PCI-E + SATA +24/20 pin + Cable sleeving W0069RI 1 x כרטיס מסך Leadtek Geforce 7800GT Extreme 256 mb 256-bit PX7800GT HDTV MyVIVO PCI Express Retail 1 x מארז Thermaltake SOPRANO SILVER + WINDOW DUAL 12mm FAN No PSU VB1000SWS ¤7954.63 מה אתם אומרים? מוצרים אני לוקח מ www.digma.co.i…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by gaf,

שלום, יש לי את המחשב הזה, יש לו כפתור בלוטות' אבל נראה לי שאין לו את הבלוטות' עצמו. איך אפשר לבדוק את זה?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by vasyhov,

היי. קיבלתי נייד של לנובו שמוכרז עליו P8600 2.4. כאשר אני בודק האם אכן מדובר בP8600 ב"מאפיינים" של "מחשב שלי" רשום שזה אכן המעבד. כאשר ני נכנס לDEVICE MANAGER מופיע לי T6570 2.1. דבר כזה אני רואה פעם ראשונה. מכיוון שזה נראה מאוד חשוד, החלטתי לבדוק בBIOS. שם מופיע P8600 2.4. בנוסף בדקתי גם עם תוכנת EVEREST גירסה 5 וגירסה 2.2, וגם ב-EVEREST זה מופיע כ- P8600 2.4 וCACHE 3MB כמו שזה אמור להיות עבור P8600. כי עבור T6570 זה 2MB. אולי למישהו יש מושג או רעיון למה זה נראה ככה? ??? ??? ובמה כדאי ביותר להשתמש ע"מ להיות בטוח ב100 אחוזים לגבי המעבד. (אני לא מעוניין לפתוח את הנייד ע"מ לבדוק מה רשום על המעבד, אחרת תבוטל האחריות). חשבתי לבקש זאת ממעבדת IBM רשמית, אבל לא בטוח שהם יסכימו ל…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by the t man,

שלום אני מעונין לשדרג את המחשב יש לי בערך 2500 שקל פלוס מינוס נראה המפרט הקיים שלי: אינטל p-4 2.4 533 שומר לוח אם של ecs מחליף 256 זכרון ddr 266 ati radeon 9600 pro משאיר 60 gb maxtor משאיר cdrom lg 52 משאיר צורב ימאאה 20x10x40 אם ישאר כסף מחליף מאורר למעבד valcno 7 רועש מדי צריך משהו שקט המחשב הזה משמש למשחקים סרטים ואינטרנט בלי אובר קלוק זהו עכשיו אני מעונין להחליף את הלוח אם ואת הזכרונות ללפחות 512 ddr להוסיף עוד 80-120 גיגה אני רוצה מאורר שקט יותר אני גם רוצה רמקולים טובים 4.1-5.1 ואם ישאר כסף אז צורב חדש והמארז שאני קונה הוא Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) והוא לא כולל ספק אז צריך גם ספק לא משהו גדול נראה לי 300-400 ואט יספיק צריך …

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  15. שלום לכם אני מתשחרר עוד מעט ואני צריך נייד שישרת אותי בלימודים הגבוהים שלי. הדרישות שלי מהנייד הוא עבודה רגילה מול המחשב תכנות משחקים וצפייה בסרטים אם במחשב עצמו או חיבור לטלויזיה. מחפש מחשב עד 8K שקלים בבקשה. תודה מראש!.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם + מעבד + זיכרונות +מארז, עבור עבודה עם מספר רב של מכונות ווירטואליות במקביל (לצורך לימודים), אני לא צריך כלום חוץ מלוח, מעבד, זיכרונות (4 מודולים של 4 גיגה כ"א) , ומארז. לא אכפת לי יצרן מעבד (AMD או INTEL), אבל צריך להוריד את המחיר כמה שיותר לכן אני חושב ש-AMD ינצח. הלוח צריך לתמוך בלפחות 16 מגה של ראם, עדיפות ל- QUAD CHANNEL, אם לא אז גם TRIPLE טוב, לא מעניין אותי גרפיקה ומשחקים, לכן מבחינתי כרטיס מסך מובנה הכי פשוט שיש, עדיפות ללוח עם בקר RAID מובנה אך לא חובה. המעבד כמובן צריך לתמוך בווירטואליזציה של 64 ביט, ל-HIPER-V, ותפוקת עבודה טובה. זיכרונות ראם, צריך 4 מודולים של 4 גיגה כ"א, סה"כ 16 גיגה. ומארז הכי פשוט שיש ... חשוב לנסות להורי…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  17. שלום רב, המחשב עבור חבר ועל כן אין ברשותי פרטים נוספים אודות גודל וכו'. מחפש מחשב אמין וטוב שיתאים לשימוש סטודנט הלומד לדוקטורט בפיזיותרפיה ולשימושים כלליים. תודה.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  18. דרישות מהמחשב: -לוח אם עם פיירוייר אפשר גם אינטל (לא עושה OC) - מארז וספק אמין, יציב ושקט ככל האפשר במגבלות התקציב - מעבד 9300 לא? -כרטיס מסך 3650 (מתכנן צפיה ב-HD) -צורב אמינות בחשיבות העליונה מהירות ולליטסקרייב משני

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by Gliding,

אהלן, כיף לחזור לפורום הזה אחרי כ"כ הרבה שנים, הפעם כשאני בחיפוש של נייד חדש. התקציב הוא עד 4000, גודל 14" (ועדיפות למשקל נמוך מ2 ק"ג), וכרטיס מסך נורמלי (ראיתי דגמים עם 920MX ו 940MX. מניח שאין דברים מתקדמים יותר בתקציב הזה) יש ארבעה דגמים שאני מתלבט ביניהם ואשמח לחוות דעת הפורום, עם דגש על שתי שאלות: 1. טיב האחריות של החברה. עד היום עבדתי עם דל שנתנו לי שירות ואחריות מעולים. זמינות טלפונית די מיידית, והגעה לכל תיקון והחלפה. לא מכיר את האחריות של ASUS LENOVO וHP, אז פה אשמח לשמוע מנסיונכם. 2. נסיון מבעלי דגמים דומים שיוכלו לספר קצת על איכות הבנייה והחומרים אלו הדגמים: https://www.pc365.co.il/product-9588-Asus_VivoBook_X456…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין לי משחקים ספציפיים, בעיקר משחקים שיצאו בשנה האחרונה. צריך גם מסך ככה שאני לא סגור על גודל מסך ורזולוציה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by pet4a,

ברשותי ibm thinkpad x60 במקום לרכוש כונן SSD יקר אני רוצה להחליף את הדיסק הקשיח בסרטיס קומפק פלאש, כנראה 16 גיגה בעל מהירות של 233 מישהו ניסה את המוד הזה ? אני יודע שניתן להעלות את לינוקס אבל אני מעוניין ב XP ובעתיד 7 האם כונן CF יכול לשרוד כמה שנים או שם היתבלא במהירות ?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by yoavgs,

שלום, אני מחפש מחשב דיי חזק בשביל אשתי. אומנם השימושים העיקריים שלו הם אופיס ואינטרנט, אבל חשוב לי שיהיה מספיק חזק בשביל לפתוח מספר רב של חלונות במקביל, בלי להאט את הקצב בצורה משמעותית. לפני כמה חודשים קניתי את דגם U31F של אסוס, בהמלצתכם, שאני מאוד מרוצה ממנו, ועלה פחות מ-3,000 שקל. לצערי נראה לי שהדגם כבר לא קיים. מישהו יודע למה, ואם יש דגם דומה במחירים כאלה? * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכת אלבומים עם התוכנה של לופה, ויכולת לעבוד עם הרבה חלונות במקביל * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא. * בלוטות? לא חובה * גודל מי…

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  23. שלום אני מעונין לקנות מחשב איכותי המבוסס על רכיבים איכותיים על בסיס עקרונות למפרט המצורף. תקציב לכל היותר 4000-4500 ¤ ללא מסך. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים וחיבורו כמערכת מולטימדיה לסלון. חשוב שהמחשב יהיה שקט מאד (אולי קירור פסיבי למעבד?) אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי (איני יודע אם 400W יספיקו או צריך יותר) ומארז איכותי מאוורר היטב חשבתי על מעבד 9300 עם זכרון 4GB אך אשמח להמלצות טובות בענין הזה כולל הקרור. ברמת הכרטיס הגרפי אוכל להסתדר משהו אחר ברמת המחיר של עד 400 שח שתמליצו. תודה על ההמלצה והעזרה

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by Shavoigen,

שלום, הרכבתי לחבר מפרט למשחקים ורציתי לדעת אם הוא בסדר,ואיפה אפשר לקצץ קצת? התקציב הוא עד 4K בערך מדובר במשחקים הכי חדשים וכבדים המחשב לא יעבור אובר-קלוק ויעבוד עם מסך 19" אין צורך בצורב,עכבר,מקלדת,רמקולים ומע' הפעלה. שקט חשוב ברמה של 7 (לא קריטי) עיר מגורים - חולון לא חייב אופציה לשדרוג מעבד Intel Core i5-650 Tray ₪843 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-650ay לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪519 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪276 כמות:2 http://www.skypc.co.il/…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by kingdavid,

לוח אם : GA-K8NXP-SLI AMD K8 Socket 939 nVidia nForce SLI, FSB2000, DDR400DC, FX, x 2 S8C, Lan 1GB, PCI X 16 X2, RAID, SATA II, 1394b, NFW מעבד: A M D - SOCKET 939 AMD 64BIT DUAL CORE Box 3800+, 512KB x 2 Cache, Manchester כרטיס מסך: nVidia PCX6600GT DUAL GPU ! 256MB DDR3, MEM CLOCK 1120 TV, 256BIT, DVI, GT VERSION, 2 X GPU !! זיכרון: KINGSTON DDR 512MB PC400 CL2.5 X2 הרדיסק: WESTERN DIGITAL 7200 RPM 16MB SATAII 250GB SOny 1.44 FDD מארז שקוף + נאון ATX2, 480W, USB ספקATX2 שלוש שנים אחריות על כל החלקים של ג'יגה ביט חצי שנה אחריות אצלי בחנות סה"כ 7490 שח כולל מעמ

• 8 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.