ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
המחשב הנוכחי שלי נקנה לפני כ5 שנים והוא היה (ויחסית עדיין) סוס עבודה די חזק. אבל לאחרונה אני מרגיש הוא מתחיל להתעייף וחשבתי על להתחדש בקרוב עם מחשב חדש. המפרט הנוכחי שלי הוא Intel E6600 core 2 due Gigabyte 965P-DS3 4GB ram 800mhz Gforce 450gts (שנקנה לפני שנה בגלל שה8800 gts נשרף) Aurora 3d full tower case Enermax liberty 400W השאלה שאני רוצה לשאול לפני שאענה על כל השאלות של מה שאני מחפש במחשב חדש זה האם שווה לי להשקיע בהוספת זכרון למחשב כדי לשרוד איתו עוד קצת, הוא לאחרונה קצת מקרטע בעיקר בווינדוז. הבעיה שזכרון כמו שיש לי יקר לעומת הזכרונות החדשים ויש לי 4 זכרונות של ג'יגה ככה שלהחליף ל8 אומר להחליף את כל הזכרונות ולכן חשבתי לשדרג ל6 בתור התחלה. בכל מקרה הנה הפירוט של מה …
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יודע, תראו הצעות בכל מקרה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי כרגע מפרט עם כמה לבטים בו ! לכן אני מעוניין בעזרתכם לעזור לי להחליט!. והם יש לכם הצעות אשמח לדעת עם נימוק כמובן !!! חברה אני מצרף פה מפרט מסויים שקיבלתי וגם נעזרתי בכם כמובן!! והייתי רוצה את חוות דעתכם לגבי הרכיבים בו ולסגור את ההתלבטיות שנשארו לי בו אשמח לקבל את הערות שלכם (עם הסבר כמובן !) עלמנת שאוכל לבצע שינויים עם יש צורך בכך! מעבד - 920 Core i7 2.66 G מחיר 1,350 ש"ח לוח-אם - Asus MB P6T DELUXE מחיר 1,235 ש"ח ראיתי ששמתם לוח של GIGABYTE הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב? זיכרון - KIT TRIPLE GOLD OCZ 6GB DDR3 1600MHZ מחיר 990 ש"ח יש התלבטותOCZ עם CORSAIR או G.SKILL דיסק קשיח - W.D. 1TB WD1001FALS Caviar BLACK מחיר 586 ש"ח צורב - SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מחיר 1…
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצות על מפרט של מחשב חזק מאוד, לביצוע חישובים (לא גיימינג) - שרת OPETRON למשל, רצוי עם מספר מעבדים / כפולי ליבות, אפשר אינטל או AMD, התקציב, נניח עד 20,000 ש"ח (לא חייבים למצות את הסכום הזה כמובן) אם יש לינק לאתר שמוכר את החומרה - יתקבל בברכה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה היתרונות של המחשבים האלה ? יותר טוב ממחשב נייד רגיל לשימושי גיימינג ושימושים שוטפים? אני מחפש משהו בסביבות ה3 אלף שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כמה השילוש הבא וכרטיס מסך שווים ? AMD PHENOM II 955 4GB KINGSTONE DDR3 1333 SCYTHE MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-USB3 SAPPHIRE HD5850
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקבל מכם חוות דעת על 2 מפרטי מחשב מומלצים שהרכבתי לילד בן 12 שמשחק משחקים פיפא מירוצים ופעולה למינהם. אלה המפרטים שבניתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪539 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte B85M-D2V LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - FSP HEXA 450 + Silverstone Precision PS08 USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪378 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪289 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש,מבצע חדש - Palit GTX750Ti Storm…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
טוב זה מפרט שאני רוצה להזמין ,אנh רוצה להיות בטוח שזה בסדר אז אני רוצה לקבל ממכם חוות דעת רצינית ועם יש צורך בשינויים אז אני ישמח לקבל תגובות לגביי זה. אין לי תקציב למחשב כי חלק מהחלקים אני מביא ישירות מהחברה במחיר ממש זול. אני רוצה חוות דעת לגביי המפרט המחיר לא ממש רלוונטי פשוט אני לא רוצה גם לזרוק סתם כסף,בגדול אני רוצה מחשב למשחקים,לראות סרטים,ושיהיה חזק וטוב ושיוריד דברים בקצב מהיר. כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB מארז מחשב HEC 6920B-NPS צורב LG GSA-H42 X18 DVD לוח אם Asus P5B Deluxe זיכרון Kingston 2GB 667MHz DDR2 CL5 כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E בקשר למעבד אני התכוונתי לקנות - מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box 2mb ושמעתי ש…
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט שישמש אותי בעיקר למשחקים, עריכות וידאו וליום יום.. התקציב הוא עד 3000.. רזולוציית המסך היא 1024 *1208 אני רוצה שתהיה את האפשרות גם לראות HD במחשב ושאוכל לחבר אותו גם לטלויזיה.. ואם אפשר להמליץ לי על חנות באיזור נתניה זה יהיה מעולה!! תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אין צורך במסך. דרישות מהמחשב: -שישרת למשך כמה שנים (אני התבייתתי על מעבדי ה64 ביט של amd) ליישומים שאינם משחקים או עריכת וידאו ,אך כמו פוטושופ או סתם גלישה וצפייה בוידאו (מקוון, מדיוידי...) -העדפה לSFF -שיהיה שקט השאלה: האם יש אתר שבו ניתן ללמוד על מושגים שקונה נדרש לדעת לפני קניית מחשב או סתם בשביל לדעת? (למשל מה זה fsb ,סוקט וכו') ואם כן אפשר בבקשה את כתובתו? תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום אז ככה קודם כל אתם עושים פה אחלה עבודה אז מברוק!! דבר שני תסלחו לי שאני גם משאיר הודעה פשוט מרוב אפשרויות פה הסתבכתי.. אז הייתי שמח לקבל תשובה שתעסוק בבקשתי האישית תודה מראש!! אז ככה המטרה של המחשב הזה העיקרית היא שהוא יסחוב לכמה שיותר זמן בין 5-6 שנים בלי שידרוגים אני אשמח אם זה יהיה אפשרי ושהוא עדיין יהיה "מחשב מן המניין" לאחר התקופה הזו: עקרונית ניסיתי לבנות מפרט אבל אמרו לי שבהרבה דברים חבל על הכסף ואפשר גם לסגור כזה מחשב בהרבה פחות מצ"ב המפרט אפשר לחוות דעתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לעבודה שוטפת + עבודות גראפיקה בתוכנות Photoshop +flash + 3dsmax לכן אני צריך מחשב חזק מצאתי 2 אפשריות שנראות לי טובות הראשונה של HP עם I5 + דיסק קשיח של 7200RPM שזה יתרון לפי דעתי לשימושים שלי והשניה של Acer עם I7 בגדול לאחותי יש מחשב נייד של Acer Aspire 5738ZG-444G שנראה בדיוק אותו דבר וזה מבאס כי המקשים שלו לא נוחים וזמן סוללה קצר יחסית וציפתי לשינוי בחיצוניות בין מחשב שעולה 5000 לבין מחשב שעולה 3000 חבל שאין אותו בעוד צבעים בגדול הוא מחשב טוב מאד שבקושי מתחמם אבל לא כזה נוח האם ההבדל בין I5 ל I7 משמעותי? בגדול אני נוטה לכיוון הHP גם בגלל שזה HP וגם מבחינת עיצוב אבל שוב יותר חשוב לי הביצועים . HP Pavilion dv6-3050ej Intel Core i5-520M 2.4G…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מפרט למשחקים ב4300 שקלים וב3400, השאלה היא עד כמה 900 שקל יעשו הבדל מבחינת שרידות למחשב (במחינת עוד כמה זמן אני אצטרך מחשב חדש). אני רוצה שהמחשב יהיה שקט יחסית, כי אני ישן איתו בחדר. הוא צריך להריץ את המשחקים החדשים באיכות הכי גבוהה. המסך שלי הוא סמסונג 22' 1680:1050. מה ההמלצה, לקנות מחשב ב3400 או "לקרוע" את עצמי ב4300 ולנקנות את הרכיבים כמעט הכי טובים שאפשר? A-DATA 4GB Kit DDR2 1066Mhz vitesta, יחידות 1 ¤350 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=49 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤127 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ¤50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Samsung 1TB=1000GB 7200RP…
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה.יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרת עבודה על מוזיקה (בעיקר DJ - תוכנת traktor וגם יצירה ב cubase) וכנראה שגם תכנות. השימוש המרכזי שלו זה להיות במסיבות ולנגן שירים (אין צורך בסאונד טוב או משהו כזה, אני קונה כ.קול חיצוני ב USB). חשוב שהוא יהיה נוח לתזוזה וקליל, שייראו בו טוב גם בחושך ותנאים של מועדון, ואם יש דבר כזה, אז שיהיה עמיד. (אם נשפך עליו קצת מים, מכות קטנות וכו...) כמובן שגם עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי פה ושם משחקים, צפייה בסרטים דרך ה TV ב HDMI. אל המחשב יתחבר midi controller ב USB שישלוט על התוכנת DJ. האם יש הבדל מהותי בין USB2 ל 3 ?יש כבר ניידים עם 3? גודל מסך: מינימום 13 אינצ' זמן סוללה נדרש: 6-8 שעות. משקל רצוי: כמה שיותר קל. (סתם לנוחות אך…
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, מכרתי לא ממזמן את חלקי המחשב שלי-מעבד,לוח וזכרון ב950 ש"ח:(512Mhz-ceon,865pe neo V2 Msi,Intel Prescott 1Mb Cache 800fsb). הסיבה העיקרית היא שאני סטודנט והמחשב התחמם מאד בחדר המעונות הקטן שלי+היה חבל לי לשדרג זכרונות 400Mhz וכרטיס מסך agp. לכן מכרתי בסכום הנ"ל. קניתי יד שניה זכרון 1Gb 667Mhz-דבר שהשאיר לי 550 שח על החשבון. אחרי התלבטויות חשבתי על שתי אפשרויות עיקריות: 1-לוח ?Abit LG-81 (945) s775?+מעבד pentium D 805 סה"כ 827 ש"ח-נותן מעבד כפול ליבה ואלי אפשרות oc בעתיד?(למרות שכרגע אני לא מתכנן)+כ. מסך ob מעפן אבל עובד+אפשרות שדרוג). 2-מהמפרטים המומלצים- DFI Infinity C51PV-M2/G Warranty+AMD Sempron (AM2) 2800 סה"כ 880 ש"ח-כרטיס משופר שיחסוך אולי קניית כ. מסך זמן מה+…
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד..!! בסביבות המחיר 5000 משהו טוב אני צריך אותו בשביל תקליטן שיעבוד טוב מה לקחת?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב והשאלה שלי היא מה הם הרכיבים שאני צריך לשים לב אליהם והאם הכרטיס מסך או המעבד הכי חזק והאם מעבד דואל או קואד נחוצים למחשב כזה?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיריץ קבצי mkv באופן מושלם + יריץ משחקים כמו pes 2011, fifa 2011, prototype, gta iv.. המפרט הבא יעשה ת'עבודה עבורי?? Model 5742ZG-P613G Colur Black CPU Intel® Pentium® P6100 Processor, 2.0GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 3GB DDR3 1066MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 320GB (5400 rpm) Display Acer® CineCrystal HD 15.6'' (1366 x 768) High-Brightness TFT LCD 16:9 Aspect Ratio GPU ATI Mobility Radeon HD 5470, Up to 1755 MB HyperMemory (512 MB Dedicated) Optical Device 8X DVD-Super Multi double-layer drive Lan Gigabit Ethernet Wireless 802.11b/g/n Bluetooth No Webcam Acer Crystal Eye 1.3 M…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כולל מסך LCD 17 לא כולל מקלדת, עכבר ורמקולים. צריך מפרט אחד AMD ואחד אינטל. נראה לי שמספיק 512 RAM ודיסק קטן תודה לכולכם קיבלתי את המפרט הבא" מעבדי AMD Athlon 64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASUS M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB NCP דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, SATA כוננים- SONY AD-7170A DVD±RW x18, DL x8 מארזים Vertigo-2 MIDI 400W Silver PROVIEW 17 TFT 5MS מחיר 2485 ₪ מחנות אמינה בשרות (כבר קניתי מס' מחשבים שם לחברה') רק המפרט... יש הערות? (כאילו שיכול להיות שלא יהיו...) נ.ב. הנה מפרט לאינטל, אותו אני פחות אוהב... מעבדי אינטל Pentium 4 3.0Ghz, s775, 631) …
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הם .. אני מדבר על הניידים מיסדרת Eee .. איך הם ? אם אני קונה להם נגיד כונן קשיח חיצוני .. הייתי רוצה לדעת האם הם עונים על הבקשות שלי ? 1. אני רוצה מחשב כדי להקליט מוזיקה (לא לערוך, רק להקליט ..) אני צריך לפחות 2 חיבורים .. אחד ליצאית שמע ואחד להקלטת שמע .. יש להם ? 2. אם אני יקנה כ. לכידת וידאו, הם יוכלו לעמוד בהקלטות של וידאו ? (שוב לא עריכה, רק הקלטה מכ. חיצוני) 3. יש להם חיבור של אינטרט כזה ? כאילו לחבר אותם חוטית לראוטר ? 4. מהי הרזולציה המירבית שלהם ? וביכלל, האם הם נוחים ?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום ליושבי הפורום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב עבור הבן של השכנים (נער בן 12, אם אני לא טועה). עיקר השימושים הם לצרכים ביתיים, אינטרנט והורדות. בנוסף הבחור מתעסק קצת במוזיקה (מנגן על גיטרה) ועובד עם התוכנה Guitar pro (לא מכיר אותה באופן אישי ולא יודע מה הדרישות מבחינת חומרה) מבחינת משחקים הוא משחק בעיקר בסימולטורים, כשהנוכחי הוא Microsoft flight simulator (לא יודע איזו גרסה, אני מניח שהאחרונה). בקיצור, צריך מפרט מחשב שיתאים לשימושים האלו, בטווח ה-2000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
תודה שבאתם.. אני זקוק למחשב עד 2000 ש"ח.המחשב לא חייב להיות מסוגל להפעיל משחקים כבדים ורצוי שיבוא איתו צורב טוב.נוסף לכך אם אפשר אני ירצה מסך וחיבור רשת אם אפשר.במחשב לא חייב להיות מקלדת או עכבר.אה ובקשר לצורב רצוי צורב די וי די אבל אני לא צריך יותר מצורב אחדד במחשב(לא משנה הסוג).רצוי שהמחשב יהיה מהיר ונוח ותודיעו לי גם אם יש איזה דיל נחמד על מחשב שקצת חורג מהמחיר.תודה שקראתם ואני מקווה שתגיבו. :kopfpatsch:
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום וברכה לכולם! לאחר שנעזרתי בפורום כבר פעמיים לבקשת עצה בנוגע למחשבים נייחים שרכשתי, אשמח לקבל את עזרתכם (ובפרט את עזרתך @napoleon45) בהרכבת מפרט למחשב נייח. המחשב מיועד לצרכים בסיסיים כמו הצגת וידאו, כתיבה בוורד, מקצת התוכנות הבסיסיות של אדובי, קצת אינטרנט וסרטים. לא משהו מיוחד. עם זאת אני ממש אשמח אם עוד שנתיים לא ארגיש שהמחשב כבר זקן. לשם כך, אשמח לעזרתכם. התקציב הוא 3500K עם חרגה אפשרית של כמה מאות לצרכים חשובים. לא צריך מסך, כבר יש לי. לגבי מערכת הפעלה גם אין צורך לדאוג. מה אני כן רוצה? מעבד לפחות i7, כונן SSD טוב ומהיר של 1 TB, צריך משום מה גם כונן דיסקים (אל תשאלו), בלוח אם אני צריך יציאת VGA וגם HDMI אם יש אפשרות כזו (יח…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
- 1 follower
-