ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הבא, מה אתם אומרים? זה יהיה מחשב לשימוש ביתי/קצת משחקים/גרפיקה (אבל לא יותר מדי) ניסיתי להוסיף את התמונה של המפרט, אם אתם לא רואים את זה, צירפתי גם קישור לתמונה (למטה) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום , אני צריך להחליט בין: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9400 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5647 הראשון של gigabyte והשני של fractal design. חשבתי ללכת על ה fractal בגלל השקט, אבל באייבורי אמרו לי ששני המארזים שקטים בצורה דומה.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אקבל ביצועים טובים יותר בתקציב מלא אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas וAE באופן דיי מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים אשר יצאו השנה ושנה הבאה ובשנים הבאות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 \ כניראה ישודרג למסך FHD גדול יותר. -לאילו הג…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
- רצוי להשאר בסביבות ה1000 ש"ח, אבל אפשר לחרוג עד 1200 - המחשב ישמש לגלישה בלבד, לא למשהו שדורש כרטיס גרפי רציני - אין צורך בציוד היקפי - צריך צורב (DVD כמובן) - דיסק קשיח 80 GB או הכי קטן שאפשר אם אין 80 - השקט לא קריטי - המחשב יורכב בחנות אבל אין צורך במערכת הפעלה - חנות באזור חיפה (פנדה, אם אפשר) תודה
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש סיבה מיוחדת שנייד חדש(64ביט) נמכר עם מערכת הפעלה 32 ביט? , יש בעייתיות מסוימת של הנייד לעבוד תחת מערכת הפעלה 64 ביט? דרך אגב, יש נייד 64ביט שנמכר עם מערכת הפעלה 64 ביט(לא מצאתי), יש נייד שנמכר ללא מערכת הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז ככה.... לדעתי מסך 10 סוללה 6 תאים HD מעל 120 לצורכי "סטודנט".... התקציב 2K.... חשבתי על הלנובו/אייסר/אסוס/אמאסאיי... מה אתם אומרים?...הדרישות בסדר??
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום, מחר אני הולך לקנות תמחשב הזה: מעבדי AMD Price Units Total Phenom II x4 Quad-Core 920 Socket AM2+ 2.8Ghz 45nm 1120 1 1120 לוחות אם למעבדי AMD ASUS Price Units Total M3A78 AM2+, 770G, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, GBL 410 1 410 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 140 2 280 (סה"כ 4GB) כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 1320 1 1320 דיסקים קשיחים Hitachi Price Units Total DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II 260 1 260 צורבים Samsung Price Units Total SH-S223F DVD±RW x22 White Sata 115 1 115 מארזים NZXT Price Units Total NZXT LEXA Ultra light Aluminum (No PSU) 250 1 250…
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה לחסוך את הקנייה של כל הציוד מסביב, זה אומר בעיקר מקלדת, עכבר וכוננים(לא הארד דיסק). אני לא צריך מארז, יש לי משהו יחסית טוב, גם לא ווינדוס. בנוסף יש לי גם ספק של Thermaltake TR2-430W בן 4 שנים, אני רוצה בעיקרון כרטיס מסך דיי חזק, אז במידה ויידרש לשדרג את הספק אני מוכן להשקיע עוד כסף, אם הוא יחזיק את המערכת אז אני מעדיף להישאר איתו. אני מעדיף מעבד של אינטל, ולפחות 4 ג'גיה ראם. בסך הכל זה יוצא מעבד, לוח אם, זיכרונות, הארד דיסק, כרטיס מסך ואולי ספק. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך להוסיף בשביל ספק שיחזיק את המערכת. 2. מה הם השימושים הצפ…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מעבד E6500 מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך HD4550 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin מחיר 1670 איך המחשב הזה לגיימינג ולצפייה בסרטי hd יש לי מסך 24 אינץ full hd של lg תודה
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל המפרט הוא בשביל חבר והוא קונה מחנות שנקראת גראנד אדוונס. השימוש העיקרי הוא למשחקים כמו MAFIA II GTA IV. זה המפרט שהציעו לו: מארז:CASE THERMALTAKE WING RS 100 175 ש"ח ספק:Spire SP-ATX-550WATT BLACKMOON 279.00 ש"ח לוח אם: INTEL BEARUP LAKE DH67BL HDMI+DVI 1333 379.00 ש"ח זיכרון: (שתיים של 2 ג'יגה) DDR3 2GB 1333MHZ CL9 KINGSTON 89.00X2=178 ש"ח כונן קשיח: WD 1TB 32M EALX SATA3 7200RPM 259.00 ש"ח צורב: SONY DVRW X 24 SATA שחור 85.00 ש"ח כרטיס מסך: כרטיס GEFORCE GALAXY GTS450 1G DDR5 V/D/H 449 ש"ח מעבד: INTEL Core I5-2500 3.3G 6M 830.00 ש"ח הרכבת מחשב+שרות במעבדה 100 ש"ח הנחת ערכה: 20 ש"ח סה"כ: 2,714.00 הנחה: 2.20% 59.69 ש"ח סה"כ: 2,654.31 ש"ח מע"מ: 16.00% 424…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום , בניתי לי מפרט מחשב שקט כמה שאפשר ( אני עובד עם סאונד ) שגם מאפשר גיימינג ברמה גבוהה , לקחתי את הטוב ביותר ( כמעט ) בכל תחום אפשרי שקראתי ולמדתי מפה אז תגידו לי מה אתם חושבים ולפני הכל יש לי מספר דילמות : הזכרון הוא 1333 , האם יהיה הבדל אם אחליף ל DDR3 2000 , כי לפי מה שראיתי יש הבדל קטן מאוד אבל בכל זאת ההפרש הוא באזור ה 100 ש"ח שזה לא רציני ... ואני מודע לזה שהקירור למעבד הוא לא מהמומלצים פה , אבל הבנתי שהוא אחד שהשקטים ביותר שיש ומציע קירור טוב. אשמח להמלצות לרכיבים טובים יותר או שקטים יותר ( חשבתי על גרסת VAPORX לכרטיס מסך , ומארז זול יותר שלא יפגע בשקט .. אם יש כזאת חיה ) כמו כן שאלה קצת אחרת , באמת שווה לי שהם ירכיבו לי את המחשב לבד ויעשו בדיקות מאמץ ?…
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תחנת עבודה על גבי מחשב נייד אבל לא יודע איכן ניתן להשיג כאלו בארץ, רצויי מחשב נייד עם מסך "17, כרטיס קוואדרו דוגמת ה2500 של אנווידיה(512MB) זיכרון 2 גיגה מסדרת המעבדים האחרונים 2DUO (יותר חזק יותר טוב) 1. האם ניתן להשיג בארץ? 2. מהוא סדר גודל המחיר? (אני יודע שהרבה) כמובן שהמחשב למתרות עבודה גרפית כבדה, סרטים, תלת, אנימציה.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי להגיע להחלטה, אומנם בסוף העלתי קצת את התקציב אבל ייצא לי סך הכל מחשב טוב מאוד. באמת תודה לכל מי שעזר, ייעץ והסביר, אתם מאוד מקצועיים ועוזרים ותמשיכו בעבודה הטובה. איתי. :yelclap:
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב נייד זול (חדש , לא יד שנייה) בסכום של לא יותר מ-2500 ש"ח (יש לי רשיון של XP אז לא חובה מערכת הפעלה) הדרישות: * מסך 14 או 15 אינץ' * כרטיס רשת אלחוטי לא משנה סוג מסך / משקל / ביצועים... כל השימוש לאי-מייל ,צפייה בתמונות וגלישה באינטרנט. האם קיים משהו כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מעבד Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray 1345 מאווררים וגופי קירור CoolerMaster V8 CPU Cooler 270 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E 1060 זכרונות 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 560 דיסקים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI 305 צורב DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 120 כרטיסי מסך Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1190 מארזים CoolerMaster HA…
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם ;D אני מעוניין לקנות מחשב (רק מחשב,בלי תוספות של מקלדות מוניטורים וכו..) שתפקידו העיקרי הוא הכנת מוזיקה, אני לא ממש מכיר את הכרטיסי קול\אודיו המיועדים לזה בשוק כי מרביתם למישחקים ולצרכים בייתים והם לא מספקים את הדרישה היותר מעמיקה בסאונד.. -בבסיסו אני יודע שצריך 2 דיסקים קשיחים וזיכרון גדול יחסית. כמובן שאפשר להתפשר על המחיר פלוס מינוס אני אשמח אם תעזרו לי, תודה
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני אפתח בהקדמה קצרה - המשב הנוכחי שלי שימש אותי במשך 7 שנים והיום סיים את חייו סופית. המחשב שאני אקנה עכשיו יצטרך גם הוא לשרת אותי ל-5 שנים הקרובות לפחות. חשוב לי שיהיה מחשב שבנוי כך שיחזיק לזמן רב, אך מצד שני מאחר ולא קניתי מחשב בזמן האחרון יכול להיות שאני קצת חסר פרופורציות לגבי המחיר שנדרש למחשב כזה, לכן התקציב שהצבתי לעצמי כרגע הוא 4000 - אבל, במידה ומדובר במחיר נמוך מדי למחשב כזה ניתן לחרוג מהמחיר(לא בהגזמה פראית. עד 5000 גג). אם אני לא מבקש יותר מדי - אני אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט באזור ה-4000, אבל לייעץ גם איזה חלק הייתם משדרגים עוד קצת וכך אוכל להחליט בצורה יותר טובה איזה חריגה לעשות מהתקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 המחשב צריך להחזיק ל-5 שנים הקרובות ל…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי. קראתי המאמרים בנושא המעבדים בניידים, עדיין לא הבנתי איך ההבדל בא לידי ביטוי. אשמח אם משהו יסביר במשפט או שניים, ברור לי שמעבד מסדרה גבוהה יותר טוב יותר, השאלה איך זה בא לידי ביטוי. תודה
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק מהיר ושקט שרץ 24/7 ומסוגל להריץ משחקים כבדים חדשים, סרטים באיכות HD למסך fullHD, וגם לשימוש עריכה של דו מימד ותלת מימד המחשב יצטרך לעבוד גם עם כמה תוכנות במקביל כך שיהיה עליו עומס רציני חשוב מאוד שהמערכת תהייה שקטה במיוחד עם מאווררים טובים, ומומלץ שלא יהיו לדים ואורות עם המארז והמאווררים מערכת הפעלה-Windows XP Service Pack 3 כל המשחקים החדשים תומכים בו? מעבד מומלץ שיהיה 2 ליבות או 4 ליבות ולוח אם מיוחד שמותאמים למשחקים כבדים ועריכה ביחד?צריך איזון מהי המהירות המומלצת של זכרונות?כמה CL?ואיזה חברה הכי טובה? המסך הוא 23 אינץ' רחב FullHD ציוד היקפי לגיימרים ורמקולים 2.1 (בעתיד אולי 5.1) הנה מפרט חורג מהמחיר שבניתי: מעבד אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775…
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
רציתי לקנות מחשב ALL IN ONE של HP (קניתי לפני חצי שנה לאמא שלי ורציתי לקנות גם לעצמי). שמתי לב באתר של HP למחשב מיני שנתלה מאחורי המסך הרגיל ובעצם זה ממש מחשב רגיל ועוצמתי (שימוש ביתי בסיסי הכולל עריכת וידאו קלה של סרטונים משפחתיים). מחשב AIO עולה כ 5000 ש"ח (i5 מגע) ומכיל ממש הכל, המחשב השני לצערי חוץ מהאתר של HP לא ממש ראיתי באינטרנט. השאלה היא כמובן מה לקנות (בהנחה שמסך מחשב תקין יש לי, אם אבחר במחשב השני). http://www8.hp.com/il/he/products/desktops/product-detail.html?oid=7077090#!tab=features
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד 13 אינטש לעבודה משרדית - אינטרנט, וורד, פאורפויינט (במצגות עתירות גרפיקה ושקפים) וקצת פוטושופ, וסרטים (גם HD) צריך לכן מספיק זיכרון RAM חשבתי בכיוון של 8, אין צורך ב HD גדול במיוחד. חשוב מאוד נושא האמינות - לאחרונה ראיתי יותר מדי לפטופים מתקלקלים אחרי מעט מדי זמן וממש לא רוצה שזה יקרה (שמעתי שנייד עסקי נוטה להיות אמין יותר) ולשאר השאלות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 13 אינטש. מאט. * רזולוציית המסך? לא סגור. לא נראה לי שיש צורך ברזולוציה מטורפת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NUMPAD יהיה נחמד * משקל רצוי? 1.5 קילו ומטה * האם נדרש ז…
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב , התקציב שלי 4000 שח השימוש שלי במחשב הוא לכל, אינטרנט, משחקים, סרטים , וכו' היתי רוצה לדעת מה ניתן לשפר או להחליף במפרט הבא, ואם בכלל זה מפרט טוב , או אם עדיף בכלל אינטל מעבדי DUO
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
זקוק למפרט עבור מחשב משרדי שימושי אופיס למינהן והרבה עבודה עם מיילים אין צורך בציוד היקפי או מסך אין צורך בכרטיס מסך [למרות שיהיה נחמד אם יהיה אחד onboard] בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב בסכום של עד 2000 ש"ח אם זה קריטי אז חריגה של 500 ש"ח לא יותר מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם אופיס ואינטרנט * גודל המסך? הגודל הכי קטן של נייד שיכול להכיל צורב * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שתיהיה סוללה שמחזיקה הרבה זמן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאה בסיסית למקרן * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן צריך שיהיה כונן+ צורב * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בינלאומית אבל אני צריך אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים שלחתי בקשה למפרט של מחשב, אך הומלץ לי לפעול לפי השאלון. אז תודה רבה מראש למי שיוכל לעזור לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמה שימושים: הכי חשוב הוא יצירה והפקה (Cubase) והפעלת פרוייקטים כבדים. בנוסף לגיימינג מקצועי, כרטיס מסך בסביבות הרמה של GTX550Ti וגם עבודה בפוטושופ ואפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase, After Effects, Photoshop, Sony Vegas ב) במידה והמחשב …
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-