עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה מחשב חזק מאוד בעל יכולת להפעיל כל דבר כל משחק כל תוכנה ולא יעשה לי כאילו קופא ....... מעבד : בעל עוצמה ובעל יכולת חזקה ומסוגל להפעיל כל דבר ... ערכת שבבים : מה זה אפשר להסביר לי ? זכרון : GB4, DDR2- DDR3 ת1333MHZ דיסק קשיח : 1 TIB כונן אופטי : צורב DVD כרטיס גרפי (מסך) : חזק מאוד בעל יכולת עצומה להפעיל כל משחק בזמן עומס ולא בזזמן עומס על המחשב .... כרטיס רשת : מהיר מאוד ואמין כרטיס קול : שמע משולב איכותי עוצמתיי ..אני חושב ש 7.1 ערוציים sound blaster x-fi xtremegamer אולי אתם תמצאו משהו טוב יותר או עדיפ על זה ... צינון : לקרר את כל המחשב מ מעבד ,זכרון כרטיס מסך .... מארז : יכולת לשים RAID שיתמוך ב RAID ,יצאות USB 8 מאוחורה וגם 2 USB מקדימה תיציאות מקדימה ומא…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, דרושה לי חוות דעת על מפרט מחשב. התקציב הוא עד 4400 גג לא יותר מזה, לא במזומן. המחשב מיועד ל: 1. תכנות - עבודה עם הVisual Studio 2. עבודה עם פוטושופ,פלאש וMaya 3. עבודה עם Cubase ופלאיגני VST גדולים(20 gb אחד) - כלומר צורך בHD גדולים ומהירים. 4. 4GB זיכרון חובה 5.אינטרנט, עבודות משרדיות וכדומה ומארז נורמלי. כלומר עבודות גרפיות מאומצות דו ותלת מימד - שהmaya לא תחרוק בכל לחיצה - מבחינת זמן רינדור אין בעיה. כמו עיבוד מוזיקלי - שהcubase שיעבוד בצורה חלקה,ושלא יהיה לטנסי בקבלת מידע ממקלדת שליטה. אין צורך כונן דיסקטים. אין צורך במסך מקלדת עכבר או רמקולים. אין צורך בהתקנת מערכת הפעלה. יש צורך בצורב (שיתאים לצבע המארז כמובן). יש צורך להתקנה של המחשב במעבדה. מבחנת מעבד - inte…

• 14 תגובות
    • 910 צפיות
  3. שלום לכולם. אבקש את עזרתכם בהצעת מפרטים למחשב בתקציב של עד 3,500 שקלים. המחשב ישמש אותי למשחקים קלים יחסית, ובעיקר חשוב לי שיהיה יציב, מהיר, ושיחזיק לאורך זמן. הבחינה החיצונית לא חשובה לי ולכן אבקש מכם להציע מארזים פונקציונליים בלבד וסולידים לגמרי מבחינת מראה. אני הולך לגמרי לאיבוד בין כל המבחר, ולכן מאוד אשמח לקבל הכוונה.. תודה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 817 צפיות
  4. תראו יש לי מפרט שאני דיי סגור עליו.. הבעיה היחידה היא שיש בו 320 ג'יגה בהארד דיסק ואני הייתי רוצה שיהיה 500 גי'גה! אני מאוד מאוד מאודד לא רוצה לעבור את התקציב של ה4000 שקל! הייתי רוצה שתעזרו לי ותגידו לי איפה כדאי לי לצמצם (להוזיל ) בכדי להעלות את ההארד דיסק ל500 ג'יגה.. חשוב לציין שבנוגע לכרטיס גרפי,לא הייתי רוצה לשנות אותו!!! שישאר אותו כרטיס עם 512BIT לזיכרון!! - פרט שמאוד חשוב לי.. תודה לכל העוזרים..זה המפרט שלי בנתיים: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe צורב Samsung SH-S22…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  5. שלום לכם, אחרי ימים שלמים של חרישה באינטרנט על כל הדגמים אני מאוד מאוכזב מכל הדגמים שיש בארץ. בקיצור הדגמים היחידים שעם מפרט נורמאלי +- למשחקים זה 1179ej ו 1190ej (שהוא קצת יקר יותר אבל לא נראה לי שווה את התוספת מחיר המעבד לא בהבדל כ"כ משמעותי) מה שאני רוצה לשאול זה ככה - למישהוא יש מושג למה הדגמים שמוכרים בארץ ירודים בכמה רמות מהמחשבים בחו"ל של אותו דגם... למשל 1179 של PAVILION מצאתי את הדגם שלו בארץ אחרת, יש לו Wifi-N - שזה מאוד חשוב לי, ויש לו גם Blu-Ray ועוד כמה תוספות לא זוכר בדיוק אבל שני אלה דברים חשובים. אבל מה בארץ אין לו כלום הכל נשאר על דור קודם.. עשו עלינו חרם בעולם או מה, אני לא מבין למה אני מתעכבים כל כך הרבה מאחורה עם המחשבים הניידים. הודה לכם על תשובות.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  6. מישהו יכול לעזור לי במפרט המחשב? אני רוצה לקנות מחשב חזק וטוב למשחקים כבדים אולי זה מתאים? למחשב חזק כרטיס מסך:ATI Radeon HD4850 512MB RAM:4.0GB דיסק קשיח :320GB/500GB מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box מארז מחשב:Raidmax Sagitta

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אחי ביקש ממני שארכיב לו מפרט לעריכה גרפית כי הוא מתחיל ללמוד צילום וכנראה הוא יצטרך להשתמש בתוכנות כמו פוטושופ וכו'.. הרכבתי עד עכשיו את המפרט הבא: G.Skill 4GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-4GBPK 325 ש"ח Intel Core 2 Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX 430 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 435 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 105 ש"ח LG GSA-H55L X20 Multi DVD-Recorder LightScribe Black 165 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 472 ש"ח Gigabyte GA-G31M-ES2L Intel® G31 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail 285 ש"ח סה"כ 2,217 ש"ח אני צריך להוסיף כרטיס מסך כי כמו שציינתי זה…

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  8. יש ברשותי נייד Dell studio 1535 2.0 www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5800.htm כמו כן יש לי LCD 42" FULL HD 1920X1080 ברצוני לדעת אם יש אפשרות לחבר את הנייד לLCD בחיבור HDMI ולהציג תכנים שהם FULL HD 1920X1080?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  9. ההודעה הבא נשלחת בשם חברי עמית הגין ולא בשמי חלילה. אחיי, ברצוני לרכוש מחשב נייד שמטרתו העיקרית עריכת וידאו והקלטת מוזיקה (חיבור של כלי נגינה עם כרטיס קול מתאים). גודל המסך, משקל המחשב וזמן הסוללה לא חשובים במיוחד. באשר ליציאות המיוחדות - לא בטוח, אם יש לכם המלצות לדברים שיועילו לצרכים שפרטתי, אנא ציינו זאת. חשוב: צורב DVD, כרטיס קול טוב, הארד דיסק מהיר שיתאים לעריכת וידאו, מעבד מספיק חזק. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה ללא בלוטות ע"מ שאוכל להכניסו לקייס סטנדרטי (ללא בלוטות, מלבני רגיל כזה שחור). תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. מחר אני כניראה כבר קונה מחשב, ולדעתי הגעתי למפרט מצויין בשביל משחקים. התקציב הוא 5-5.6K . ללא OC וציוד הקפי, אבל עם מסך (עדיף 22) לא ממש אכפת לי איך המארז יראה או אם יהיה שקט במיוחד. טוב אז הנה ההצעה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤853 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VP כמות: 1 - מחיר: ¤226 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: Coolermaster CM 690 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤389 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤478 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤288 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤303 כרטיס מס…

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  11. שלום. אז כמו בכותרת אני מעוניין במפרט למשחקים כבדים. התקציב: 6000 ש"ח וצפונה (אבל לא יותר מדי). אני על המחשב הנוכחי כבר 3 שנים וחצי והוא כבר פשוט לא סוחב. גם המחשב הזה יהיה לאותו פרק זמן בערך. אוברקלוק מינימלי, ורק בעתיד (הרחוק). חשוב שהמחשב יהיה שקט. מה צריך: רק מארז ורכיבים, ללא ציוד היקפי או תוספות. חשוב לציין שאת כל המשחקים אשחק על מסך 24" ברזולוציה של 1920x1200. לפי מה שראיתי, מחירי החומרה ירדו משמעותית (לפחות בהשוואה למה שהיה לפני 3 שנים), והיום 6000 ש"ח יתנו לך מחשב מאוד חזק, לא? אני לא מעודכן במה שקורה, ורציתי לשאול: האם זה זמן אידיאלי לקנות מחשב חדש בהשקעה גדולה? האם אין איזה "משהו גדול מעבר לפינה"? תודה מראש לעוזרים

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום יש ברשותי את המחשב שמצורף המפרט שלו בקובץ תמונה כאן. אני צריך את המחשב לשימושים משרדיים, הרבה תוכנות פועלות ברקע [אימיול וכו...]. כמו כן, היתי רוצה שהמחשב יפעל גם למטרות משחקים חדשים כמו COD5 או אמריקן ארמי... וכאלה. [אני לא צריך רזולוציה גבוהה כמו סרט ... אבל מה שכן חשוב לי שלא ינוע באיטיות לא יסחב מדי. זה יותר עיקרי..]. אודה לכם אם תתנו דעתכם על השינויים הקריטים שנצרכים. [בסוג החברה, במהירות, בזכרון.. הכל. ] תודה רבה לכם. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by meni824,

אני לא מבין גדול במחשבים ואני צריך עזרה יש לי מחשב נייד hp לא חדש בערך שנתיים ויש שם בדיסק קשיח נפח של 60 gb ,המחשב ריק מתוכן כלומר אין בו כלום רק כמה תוכנות בודדות ובדרך כלל יש לי 40 GB פנויים בתקופה האחרונה בערך כחודש וחצי שאני עוקב אחרי כמות הGB שיש במחשב ואני מגלה שכל יום יורד לי הזכרון בנתיים ירד לי 15 GB ואני לא מבין אני לא הכנסתי כלום למחשב עכשיו יש לי רק 25 GB פנויים האם מישהו יכול להסביר לי לאן נעלמו 15 GB. אני פוחד שמישהו שתל לי איזה סוס טוריאני. אני יודה למי שייתן לי תשובה. תודה!!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. Started by bastard007,

מתוכנן OC משחקים כבדים רזולוצייה מקסימלית ללא ציוד הקפי מה עוד יש לי מסך 24.... בלוח אם יש כרטסי קול טוב טוב טוב? שמעו אם אפשר לרדת ברכיב מסויים בלי להרגיש בכלל הבדל תמליצו לי אבל לא לתת לי מפרט פתאום באיזה 5K ולהגיד לא יהיו שינויים ותשדרג בעתיד תודה הקירור שקט? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1686 קירור למעבד: OCZ Vendetta 2 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤245 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤646 מארז: Coolermaster CM 690 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤389 ספק כוח: PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W 49A @ 12V Retail כמות: 1 - מחיר: ¤591 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחי…

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  15. אהלן אנשים. אני מעוניין להתחדש קצת בחומרה שיש לי ואני זקוק להמלצה ל-לוח אם. מעבד+ קירור , זיכרונות ,וספק. בלבד!! בתקציב של עד 5000 ש"ח כרטיס מסך יש לי XFX 9800GX2 מארז יש וכוננים קשיחים יש! ופלופי. המחשב מיועד לתוכנות סאונד ועיצוב גראפי כבדות מאוד. ובטח אנסה OC לראשונה . ומשחקים. אני בהתחלה חשבתי על ה- XFX 790I ULTRA + Q9550 או ASUS STRIKER EXTREME 2 אבל לאחר בירור קצר מסתבר שאת שני הלוחות הפסיקו לייבא לארץ , למה? אין לי מושג ! לפי מה שהבנתי אילו הלוחות הטובים ביותר ל-LGA 775 ולכן כרגע אני דיי בדילמה על סוג המערכת 775 או 1366 אשמח לקבל המלצה לחומרה שאני צריך בתקציב של עד 5000 ש"ח תודה.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  16. אני צריך נייד חזק שאני אוכל לעבוד איתו בשתי מערכות הפעלה(או יותר...) , אוכל לעסוק בגרפיקה, שהרמקולים יהיו איכותיים ככל הניתן, שאיכות הבנייה תיהיה מצויינת , שיהיה מסך איכותי (עד עכשיו ראיתי ניידים רק עם מסך מגעיל שאפילו אם מסתכלים עליו ישירות רואים חלקים כהים יותר ופחות כהים לגבי המסך) מתוכנן לראות בנייד סרטים, סרטים באיכות טובה (כמובן לא HD, לא נראה לי שבנייד ניתן לראות HD , אולי אני טועה...), אז שיהיה לפחות 15" בערך, ולא יהיה כבד. אם אפשר , אז שתיהיה סוללה חזקה, שתחזיק להרבה זמן. כמובן רצוי שהחברה תיהיה אמינה כמו כן,שגם מדיניותה לגבי האחריות תיהיה מספקת. עוד דבר, לא הכי משמעותי , אך...שלא יהיה יותר מדי מצועצע, שיראה קלאסי, שחור חזק כזה, ולא מכוער, כמו שיש הישנים האלה...כ…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by s-h-m-u-e-l,

אהלן.... אני צריך בבקשה אם מישהו יכול שירשום לי פה מפרט למשחקים לסרטים אבל לא משהו רציני...שיחזיק כל מה שיש כיום כל המשחקים וכו'... כולל מסך של 22 אינצ' ובלי ציוד היקפי... כרטיס מסך וזיכרון כבר יש לי מה לשים פשוט המעבד אני ל איודע מה יחזיק... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  18. שלום חבר מחפש נייד והוא שם עין על הלנובו SL 500 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2434&CatCode=315 איך הוא ? במחשבים ניידים אני לא כל כך מתמצא אבל בנייחים אני מכיר בערך את החומרה, לאיזה מעבד ה-T5870 למשל מקביל ? ולאיזה כרטיס ה-9300 מקביל ? (המטרה היא לא גיימינג אבל אם אפשר עדיף להכניס גם כרטיס שיריץ משחקים אפילו על LOW) האם יש משהו יותר טוב בתקציב ואני מדגיש - להביא מאייבורי בלבד או דגמים של לנובו מכל חנות תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. שלום לכולכם מה דעתכם על המפרט שקיבלתי? - המחשב שחדש שלי לא מיועד למשחקים או עריכה גראפית אלא לעבודה שוטפת בלבד. אך בכל זאת רציתי שיכלול "רכיבים טובים" שיהיה אקטואלי עוד לזמן רב האם לדעתכם התמחור הוא סביר לרכיבים המוצעים תודה ניצן מצורף מפרט: (התמחור אגב האו כללי ולא לכל פריט כמקובל) מערכת מחשב PENTIUM 4 CORE 2 DU0 64BIT INTEL מחיר ב-$ סה"כ $ לוח אם INTEL G33 CORE 2 DOU 775 SATA2 DDR2 מעבד INTEL CORE 2 DUO E6320/E4600 775 64BIT מאוורר למעבד Core2Duo Intel Original דיסק קשיח SATA 2 1TB U/DMA 7200 W.D RPM זיכרוןG DDR2 800 KINGSTON 4 כרטיס מסך 8400GT 256MB memory,GigaThread Dual-Link DVI with awe-inspiring 2560x1600 resolution,DirectX® 10,Integrated HDTV …

20. היי!מה מצב?בניתי באתר סקיי פיסי מחשב לגיימינג במחיר 5K אני רוצה שיחזיק Flight simulator',neverwinter knights 2, guild wars 2,crysis, sims 3 (coming in 2009) וכו' ואני רוצה להנמיך את המחיר קצת (מפורט טיפה יותר למטה) מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם ASUS M3A ¤338 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31620 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 קרור לדיסק קשיח Thermaltake Hard Drive Cooler Blue Led ¤47 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-A2427 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום! אנחנו זוג סטודנטים המעוניינים לקנות מחשב חדש. התקציב: בין 2-3K ניתן גם במזומן המטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תוכנות Adobe למינהן (Photoshop, Flash וכו') ומבוססות Eclipse למינהן (Aptana, Flex וכו'), כמובן שאנו גם מורידים סרטים וצופים בהם. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים. המחשב נמצא בחדר שינה, כך שעליו להיות שקט במיוחד... אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות כלשהן. אני מסוגל להרכיב בעצמי אם זה יוזיל את המחיר. בקשר לOC עוד לא ניסיתי אף פעם, אבל אחרי הצצה קצרה באתר התחלתי לחשוב על זה, אז אולי OC למתחילים... הרבה דרישות במחיר נמוך, אני יודע... אז גם אם יש מחשב טוב שעונה על הדרישות במחיר קצת יותר גבוה, נשמח לשמוע (וננסה לגרד עוד קצת כסף... ) תודה!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  22. Started by amosk6,

שלום=] הגעתי למסקנה שאני צריך מחשב חדש..ובתקציב הכי נמוך שאפשר... הסתכלתי באתר אייבורי ועוד מספר אתרים ישראלים של מכירות מחשבים באינטרנט... ותאמת שאני מבולבל...אני לא יודע על מה להסתכל...אני רוצה מחש טוב עם הרבה מקום ומהיר.. לאינטרנט ולמוזיקה שמצליח לקרר את עצמו כמו שצריך...בנתיים אני עם עבר של 2 מחשבים שלא מקררים את עצמם הדבר ששמתי לב הוא שכל מחשב ברמות האלה הוא עם כוכבית של שדרוגים..ווואלה זה לא נגמר P: כמו כן אני אשמח לקבל המלצות למערות מחשב-מחשב+מסך+מקלד עכבר+רמקולים טובים תודה רבה על העזרה.... amosk6

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  23. שלום, אני זקוק להמלצה לנייד קל בתקציב של עד 7500 ש"ח (עדיף פחות, כמובן). השימושים הם אופיס, אינטרנט, סרטים, אולי קצת משחקים וכו'. המחשב צריך להיות קל (פחות מ 2kg) וקטן מידות (מסך "13 מתאים מצויין) הבעיה המרכזית היא שהמחשב הוא לאישתי ואחת הדרישות הן....שהצבע לא יהיה שחור...עם עדיפות ברורה לאדום, ורוד או לבן פנינה....כן כן, אני יודע... אני מעדיף, כמובן, לדחוס כמה שיותר ביצועים בתקציב הנ"ל - מעבד 2.4, 4GB זיכרון, דיסק 7200RPM המועמד כרגע הוא DELL XPS 1330 אבל רציתי לדעת אם יש ניידים אחרים העומדים בדרישות ונותנים יחס עלות/תועלת עדיפים מה XPS ? תודה - barduck

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by Cha0stAlker,

היי אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג עד 3500 ש"ח, חשבתי על כרטיס מסך +nVIDIA GeForce 9800GTX או לפחות 9800GT (אני משתמש במסך "19 WIDESCREE 1680X1080,האם יהיה הבדל בין שתי הכרטיסים במסך זה?) קראתי בפורומים שלגיימינג לא צריך מעבד חזק במיוחד, אבל לדעתי המחשב יתקע לפעמים אם יהיה לו מעבד 2.5 GHz לא? בקיצור אני גיימר רציני (CoD, Unreal tournomment, ET Quake Wars, Roller coaster, Sims) ואני לא רוצה שהמחשב יתקע לי אפשר המלצות??

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  25. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח - מזומן (או כל דרך אחרת למחיר זול יותר..) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בעיקר, וכמובן שצרכים בסייסים, כמו וורד, אינטרנט , צפייה בסרטים... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא , אין צורך בכלום. רק מחשב.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - צריך רק צורב DVD מהיר.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אפשר לדחוף בפנים א…

• 4 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.