ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
טוב זה מפרט שאני רוצה להזמין ,אנh רוצה להיות בטוח שזה בסדר אז אני רוצה לקבל ממכם חוות דעת רצינית ועם יש צורך בשינויים אז אני ישמח לקבל תגובות לגביי זה. אין לי תקציב למחשב כי חלק מהחלקים אני מביא ישירות מהחברה במחיר ממש זול. אני רוצה חוות דעת לגביי המפרט המחיר לא ממש רלוונטי פשוט אני לא רוצה גם לזרוק סתם כסף,בגדול אני רוצה מחשב למשחקים,לראות סרטים,ושיהיה חזק וטוב ושיוריד דברים בקצב מהיר. כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB מארז מחשב HEC 6920B-NPS צורב LG GSA-H42 X18 DVD לוח אם Asus P5B Deluxe זיכרון Kingston 2GB 667MHz DDR2 CL5 כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E בקשר למעבד אני התכוונתי לקנות - מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box 2mb ושמעתי ש…
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום נעלם פורום מחשבים ניידים שהיה פעם? אני עכשיו מבקר את אמא שלי בלונדון, והיא צריכה מחשב נייד לעבוד איתו (עבודה משרדית פשוטה), התקציב הוא עם עדיפות לכמה שפחות, אפילו אפשר ידשנייה אם אתם מכירים בלונדון.. מה שחשוב זה שמהירות העבודה שלו תהיה זורמת לגלישה באינטרנט, צפייה במיילים ועריכת מסמכים. עדיף SSD לדעתי. חייב מצלמת לשיחות וידיאו. גודלמסך לא חשוב. עדיף קומפקטי. תודה רבה רבה מראש 3>
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי חברים, זה הבילד שבניתי ב-StartPC. אשמח לעזרתכם בבחירת לוח וזכרונות שאולי יותר יתאימו. (ואולי גם ספק?) מעבד: 1435 ₪ - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 5600X Up To 4.6Ghz AM4 BOX לוח אם: 444 ₪ - Gigabyte B460M D3H Type-C 2xNVMe זכרון: 365 ₪ - * חדש * - G.Skill 16G (2x8G) RipJaws V DDR4 3600Mhz CL19 כרטיס מסך: 2947 ₪ - * בהרכבת מחשב * GIGABYTE GeForce RTX3070 8G D6 Up To 1725Mhz Gaming OC דיסק קשיח: 368 ₪ - * מבצע * - Samsung SSD 500G 970 EVO M.2 NVMe Read-3,400MB/s Write-2,300MB/s ספק כוח: 399 ₪ - GIGABYTE G750H 750W GOLD MODULAR 3 YEAR תוכנה: 488 ₪ - Windows 10 64 bit English OEM - תמיכה דרך מייקרוסופט ישראל 09-762540 בגדול מעוניין בבילד מ…
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הי, המחשב הישן שלי כבר די גוסס והחלטתי לקנות אחד חדש. דיברתי עם טכנאי מחשבים שאני מכיר והוא הציע לי את זה: לוח אם אינטלINTEL DG43RK ROCK FISH מעבד אינטל 6600E זכרונות 4GB DDR3 קינגסטון צורב די וי די סמסונג דיסק קשיח 500GB כרטיס גרפי GT520 GB DDR31 ]ספק כוח 500W MONO MODE איכותי. אחריות 3 שנים על חלקים (שנה ראשונה באתר הלקוח). סה"כ מחיר: 1750.00 ₪ התקנה הובלה והגדרות 280.00 ₪ המחירים כוללים מע"מ. מה אתם אומרים לגביי המחיר ולגביי המפרט עצמו ? חשוב לציין שאני לא צריך מחשב חזק מאוד. אני לא מתכנן לשחק GTA או שום משחק כבד מדי. השימוש העקרי יהיה גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, והרבה צפייה במשחקי כדורגל באינטרנט. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ויזוז חלק …
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, הנייד שלי מזה כמה חודשים פיתח עיוות במסך (בפאנל עצמו), דבר ששמתי לב אליו בפתאומיות יום אחד (כי התופעה התחילה בקטן ולאחר מיכן התפשטה). שלחתי אותו לתיקון והוא חזר עם מסך חדש. השאלה שלי היא, איך למנוע ממצב כזה להישנות? כיצד יש לשאת את המחשב על מנת לא לגרום לבעיות חומרה שכאלו, במסך או בכל חלק אחר? עלי לציין שהתנהלתי בעדינות שנדמית לי למעלה מהממוצע לעומת אחרים מסביב עם מחשבים ניידים. כמו כן, נשאתי אותו בתיק שיש לו תא נפרד ומרופד למחשב נייד והוא הוצא והוכנס לשם כ-5 פעמים ביום בממוצע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בקשה למפרט לשימוש יום יומי בסיסי ביותר כמו סרטים אינטרנט אופיס ועוד שימוש יוצא דופן מגדר הבסיסי שזה סימולטור טיסה בשם pro flight yoke system מאת SAITEK אין לי כל כך מושג מה הדרישות ומה הוא מצריך אז אני משאיר את זה למבינים ממני תודה לעוזרים והנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? נתחיל מ-2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחגור ב200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מפורט למעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. רק סימולט…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, אני אשמח לחוות דעתכם על המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: MSI ZH77A-G43 Sata3 Usb3 DVA/DVI/HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪505 מארז: Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪875 קירור למארז: Scythe 120mm KAMA FLOW2 1400rpm כמות: 1 - מחיר: ₪46 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪480 כרטיס מס…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים HD ועריכה גרפית בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed 3 וגם החדש שהוכרז, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" רזולוציה FHD 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות …
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שככה"נ נשרף רכיב במסך הנוכחי שלי, כנראה שהגיעה העת להחליף מסך. אני מחפש מסך חדש שיתאים גם לגיימינג (144Hz וזמני תגובה נמוכים, בעיקר) אבל שגם יתאים לקריאת מסמכים ארוכים לצרכים עבודה - כלומר צריך יכולת לסיבוב המסך ב-90 מעלות, שינוי גובה וזווית בקלות, ציפוי מט וכדו' גודל - עדיף 27 אינץ' אבל גם 23 תופס :) תקציב - עד 1,700, יכול להתגמש אם באמת מדובר בהפרש שמאד שווה את זה. חשבתי להמשיך עם DELL ולקחת את.S2719DGF - האם מניסיונכם מדובר במסך מוצלח לצרכים אלו? כמובן אשמח לשמוע המלצות על מסכים רלוונטיים אחרים. להלן מפרט המחשב: מעבד Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Chann…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אז ככה קודם כל אתם עושים פה אחלה עבודה אז מברוק!! דבר שני תסלחו לי שאני גם משאיר הודעה פשוט מרוב אפשרויות פה הסתבכתי.. אז הייתי שמח לקבל תשובה שתעסוק בבקשתי האישית תודה מראש!! אז ככה המטרה של המחשב הזה העיקרית היא שהוא יסחוב לכמה שיותר זמן בין 5-6 שנים בלי שידרוגים אני אשמח אם זה יהיה אפשרי ושהוא עדיין יהיה "מחשב מן המניין" לאחר התקופה הזו: עקרונית ניסיתי לבנות מפרט אבל אמרו לי שבהרבה דברים חבל על הכסף ואפשר גם לסגור כזה מחשב בהרבה פחות מצ"ב המפרט אפשר לחוות דעתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום - הנושא הוא השוואה בין כמה הצעות של מחשבי מותג של החברות: Packard Bell, HP, ו-Dell. צרפתי מסמך המשווה בין 6 מפרטים בסביבות 3K+/-500 מבוסס על תמחור של באג ואופיס דיפו. 1. קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת רצינית על שלושת החברות הללו. 2. אני רוצה לשמוע את דעתכם בכלל על קניית מותג - האם זה באמת מוצדק והאם זה באמת אמין מבחינת האיכות והתאימות בין הרכיבים השונים. 3. מה מתאים לצרכים שלי - ומה מיותר. [הגדרת הצרכים שלי בהמשך] - ומה ההצעה הטובה ביתר מהמפרטים במסמך המצורף הכי מתאימה לצרכי. 4. יש לי כמה שאלות ספציפיות: 4.א. מה ההבדל האמיתי בין i3-i5 - והאם ההבדל במחיר שווה - בכלל ולצרכי בפרט. 4.ב. כמה משנה באמת האם לכרטיס גרפי יש 1GB או 2GB זכרון - והאם ההבדל במחיר כנ"ל... 4.ג. כמה מ…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח להמלצה למפרט למחשב חדש. המחשב מיועד לגראפיקה ועריכה. השימוש במחשב נע סביב ה10 שעות ביום. עבודה מרובה באינדזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ וברידג'. ברוב הפעמים העבודה כוללת את כל התוכנות יחדיו. התקציב נע סביב ה-6000 שח. אפשר לפי הצורך לעלות. אין צורך במסך. מחפש חלופה למחשבי האי מק החדשים. רצוי מעבד I7 2600 ולפחות 8G זיכרון. תודה.
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מפרט למשחקים ב4300 שקלים וב3400, השאלה היא עד כמה 900 שקל יעשו הבדל מבחינת שרידות למחשב (במחינת עוד כמה זמן אני אצטרך מחשב חדש). אני רוצה שהמחשב יהיה שקט יחסית, כי אני ישן איתו בחדר. הוא צריך להריץ את המשחקים החדשים באיכות הכי גבוהה. המסך שלי הוא סמסונג 22' 1680:1050. מה ההמלצה, לקנות מחשב ב3400 או "לקרוע" את עצמי ב4300 ולנקנות את הרכיבים כמעט הכי טובים שאפשר? A-DATA 4GB Kit DDR2 1066Mhz vitesta, יחידות 1 ¤350 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=49 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤127 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ¤50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Samsung 1TB=1000GB 7200RP…
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
- גודל מסך סטנדרטי (15.4") - עדיפות למחשב קל - עדיפות ליותר מ4 גיגה זיכרון אשמח אם תתנו לי כמה דגמים מומלצים, ולא רק אחד. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,matlab * גודל המסך? סטנדרטי 15.4" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד חשוב, כמובן, עדיף מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, עדיף 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי …
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב לאנשי הפורום. יש ברשותי מחשב נייד של AUSU דגם MB VRE:F3JC\ PRO31J-AP160C. מערכת הפעלה של MICROSOFT VISTA HOME PRIMIUM. בצעתי כיבוי מסודר למחשב ולמחרת הפעלתי אותו שוב והוא לא עבד. ברגע שאני לוחץ על כפתור ההפעלה נדלק המסך ומופיע הלוגו של ASUS האופן רגיל המחשב מציג את הדף של VISTA עם השורה הרצה של טעינת מערכת ההפעלה. אני לא מגיע לדף הזה מחשב מבצע RESTART ומציג את הלוגו של ASUS ומבצע RESTAR שוב ושוב ושוב. מה יכולה להיות הבעיה? ??? איך אני יכול לפתור בעיה זאת ללא CD של מערכת ההפעלה. יש ברשותי מחשב נייד נוסף עם גישה לאינטרנט האם ישנו איזשהו כלי שאני יכול להוריד? המחשב לא באחריות. נכנסתי לאתר של ASUS והם המליצו לנקות את המאוורר, ביצעתי זאת וללא הצלחה המחשב ממ…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black/9964891.p?id=1218206200334&skuId=9964891 האם אסוס טובים בניידים? האם המחיר סביר? יש לי חשיבות שהמחשב לא יעבור את השני קילו האם מישהו ממליץ על מחשב אחר בטווח מחירים דומה?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום, מכרתי לא ממזמן את חלקי המחשב שלי-מעבד,לוח וזכרון ב950 ש"ח:(512Mhz-ceon,865pe neo V2 Msi,Intel Prescott 1Mb Cache 800fsb). הסיבה העיקרית היא שאני סטודנט והמחשב התחמם מאד בחדר המעונות הקטן שלי+היה חבל לי לשדרג זכרונות 400Mhz וכרטיס מסך agp. לכן מכרתי בסכום הנ"ל. קניתי יד שניה זכרון 1Gb 667Mhz-דבר שהשאיר לי 550 שח על החשבון. אחרי התלבטויות חשבתי על שתי אפשרויות עיקריות: 1-לוח ?Abit LG-81 (945) s775?+מעבד pentium D 805 סה"כ 827 ש"ח-נותן מעבד כפול ליבה ואלי אפשרות oc בעתיד?(למרות שכרגע אני לא מתכנן)+כ. מסך ob מעפן אבל עובד+אפשרות שדרוג). 2-מהמפרטים המומלצים- DFI Infinity C51PV-M2/G Warranty+AMD Sempron (AM2) 2800 סה"כ 880 ש"ח-כרטיס משופר שיחסוך אולי קניית כ. מסך זמן מה+…
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, ידוע לכם אם יצא כבר מחשב נייד עם מערכת הפעלה וינדוס ויסטה 64 ביט? כל המחשבים שראיתי עד עכשיו היו 32 ואני מקווה שכבר יצאו חדשים.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב והשאלה שלי היא מה הם הרכיבים שאני צריך לשים לב אליהם והאם הכרטיס מסך או המעבד הכי חזק והאם מעבד דואל או קואד נחוצים למחשב כזה?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מתכננת לקנות מחשב ביום יומיים הקרובים, ואחרי הרבה בדיקות נשארתי עם השנים הללו: DELL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=479_2181_2740&products_id=22122 TOSHIBA http://012.net/updates/site_tushiba/ המחשב ישמש אותי בעיקר לתוכנות אופיס, אינטרנט ובמקרה הכי גרוע לSIMS 2. ההבדל במחירים בינהם הוא לא השיקול. השיקול הוא אם המפרט של הטושיבה מפצה על העובדה שדל מציעים שלוש שנים אחריות בעוד טושיבה רק שנתיים. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
מחפשת לקנות נייד בסביבות 4000 ש"ח ומעונינת לשמוע מהמומחים באתר על מה אתם ממליצים: 1.איזה מותג אמין 2.מבחינת ביצועים 3.מה אני צריכה לדרוש מהמחשב(איזה נתונים) אשמח מאד אם תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב אשמח להמלצה למחשב נייד לשימושים שרשמתי תקציב עד 2500 +- מסך לפחות 15.6 משקל 2.5 +- לא מתחמם אחריות 3 שנים
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הם .. אני מדבר על הניידים מיסדרת Eee .. איך הם ? אם אני קונה להם נגיד כונן קשיח חיצוני .. הייתי רוצה לדעת האם הם עונים על הבקשות שלי ? 1. אני רוצה מחשב כדי להקליט מוזיקה (לא לערוך, רק להקליט ..) אני צריך לפחות 2 חיבורים .. אחד ליצאית שמע ואחד להקלטת שמע .. יש להם ? 2. אם אני יקנה כ. לכידת וידאו, הם יוכלו לעמוד בהקלטות של וידאו ? (שוב לא עריכה, רק הקלטה מכ. חיצוני) 3. יש להם חיבור של אינטרט כזה ? כאילו לחבר אותם חוטית לראוטר ? 4. מהי הרזולציה המירבית שלהם ? וביכלל, האם הם נוחים ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום ליושבי הפורום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב עבור הבן של השכנים (נער בן 12, אם אני לא טועה). עיקר השימושים הם לצרכים ביתיים, אינטרנט והורדות. בנוסף הבחור מתעסק קצת במוזיקה (מנגן על גיטרה) ועובד עם התוכנה Guitar pro (לא מכיר אותה באופן אישי ולא יודע מה הדרישות מבחינת חומרה) מבחינת משחקים הוא משחק בעיקר בסימולטורים, כשהנוכחי הוא Microsoft flight simulator (לא יודע איזו גרסה, אני מניח שהאחרונה). בקיצור, צריך מפרט מחשב שיתאים לשימושים האלו, בטווח ה-2000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. אפשרית חריגה של כ 500 ש"ח. עיקר השימושים הם למטרות לימודים (אוניברסיטה) שכוללים קימפולים של תוכנות. פה ושם בסופי שבוע הרצה של משחקים (cod 3, crysis). מעדיף שהמשקל יהיה בסביבות הסטנדרט של היום של כ 2.6ק"ג. עדיפות למחשבים של טושיבה.. גודל דיסק קשיח: 500 ג"ב ומעלה... צבע וכו' - לא רלוונטי, רק לא של כוסיות פיטר.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-