עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: intel core i5-650 processor 3.2ghz 4m lga1156 לוח אם: gigabyte-ga-h55-lga1156-ddr3\lan+audio ז. פנימי: 4G ddr3 1333mhz kingston כ.מסך NVIDIA GEFORCE GT 240 1G DDR3 FHD ד.קשיח : w.d 500g sata2 green 32m צורבעכבר מקלדת מארז שקט של 500 w כמה מפרט כזה אמור לעלות בערך... ואם אפשר חוות דעת כללית איך המחשב.

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  2. שלום, אני מחפש לקנות לפטופ עבור לימודים באוניברסיטה. אין לי מושג בנושא זה, אשמח לשמוע עצות. הדרישות: - מסך גדול ואיכותי (שיהיה נוח לקרוא מסמכים וכמה שפחות יפגע העניים). - זיכרון קשיח בסביבות ה250G או יותר. - לצורכי תכנות, לימודים, אינטרנט והורדות סרטי HD. - מחשב אמין לטווח הרחוק. - טווח מחירים: בין 3000-4000 - חיבורים: VGA, S-Video , (עדיף גם עם HDMI, אבל פחות הכרחי). - כונן צורב DVD. - מקלדת נוחה. - יכולת צפייה בסרטי HD 720p. - המשקל לא קריטי. - מראה לא קריטי. אשמח להמלצות, בברכה, יועד

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  3. אז ככה אני מחפש מחשב בתקציב של 3500 ש"ח מטרת המחשב היא משחקים סרטים באיכות hd ואינטרנט ואני חייב להדגיש שאני מחבר את המחשב ל - lcd שלי שהיא 32 אינ'ץ הטלויזיה היא hd tv בבקשה עזרו לי לימצוא את המחשב המומלץ ביותר שאפשר להסיג במחיר הזה אים מדובר ב 100 שקל יותר גם מקובל תודה

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  4. שלום, אני מושך את העניין הזה של המחשב כבר הרבה זמן ומחר כבר סיכמתי עם ההורים שלי שאני מזמין אותו. אז ככה הדרישות מהמחשב: *משחקים *צפייה בסרטים וסדרות איכות HD *שימוש בתוכנות כבדות *מחשב שקט *לא מתוכנן OC כמה שאלות לגבי המפרט: 1) שמתי שתי סלוטים של זכרון 2GB במקום סלוט של זכרון 4GB. זה יוצא יותר זול. רציתי לדעת מה ההבדל? 2) רציתי שתגידי אם יש תאימות טובה בין כל החלקים. 3) האם כל היצרנים של כל הרכיבים מומלצים? למשל המליצו לי על seagate שבחיים לא שמעתי עליה ורציתי לדעת אם הם טובים. 4) איזה מסך עליי לקחת שאוכל לקבל ניצול טוב של הכרטיס מסך וגם כמובן אפשרות לראות באיכות HD. 5)האם המארז שבחרתי והספק טובים? אני מפחד ששאר הרכיבים לא מתאימים למארז. נגיד האם יש תאימות של הלוח אם למא…

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by Boris_yo,

קניתי DELL LATITUDE E6420 מחבר פורום זה וגיליתי שפונקציה הנ''ל לא מופעלת במערכת הפעלה מה שמדווחת AIDA64 למרות שהיא מופעלת בקושחה. גם INTEL TURBO BOOST MONITOR אומרת זה. התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר. אני אפילו לא יודע אם זריך להיות דרייבר לפונקציה זאת, שירות או תוכנה אולי. אין שגיעות במנהל התקנים. מה שמוזר זה שחבר פורום אמר שמחשב מגיע עם בWindows 7 Enterprise אבל במארז רשום Windows Vista Basic. הוא גם אמר שיש מחיצת שיחזור אבל כל מה שאני רואה זה דיסק C. אולי מחיצה נסתרת...

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  6. AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪231 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Cooler Master Elite 310 Gray, יחידות 1 ₪164 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1813 SeaSonic SS-350ET 350Watt, יחידות 1 ₪181 http://www.…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  7. היי, לפני שבוע נשרף לי הלוח (gigabyte k8ns) ובלית ברירה אני נאלץ לשדרג כי לא מצאתי לוחות מתאימים לחלקים שלי: amd athlon 64bit 3000 socket 754 twinmos 512MB ddr 400mhz Sapphire ATI 9600XT 256MB AGP אני מעוניין בהמלצה לחלקים הבאים: לוח, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך בתקציב של 1000-1200 ש"ח. אלו החלקים שיש לי ואפשר להשתמש בהם: WD ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA מארז Compucase 6A19 + HEC 300W המחשב נועד בעיקר לאופיס, אינטרנט וקצת משחקים (פיפא, nba וכאלה..) חשבתי על זה: Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty - מחיר 380 ש"ח GIGABYTE M61SME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E - מחיר 255 ש"ח DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value - מחיר 235 ש"ח eVGA 8500GT 256MB GDDR2, HDTV,D…

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by tomer_,

שלום, נא עזרתכם בהרכבת מפרט עבור מחשב פשוט לשימוש ביתי סטנדרטי כולל מערכת הפעלה. אין לי מושג בעולם המחשוב ואני מעוניין במחשב לשנים ארוכות ככל האפשר (לא בא לי להחליף/לשדרג עוד שנתיים שלוש). תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  9. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by yakir4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

11. Started by omri2050,

שבוע טוב! אחרי שעזרו לי פה להבין קצת לגבי מפרטים, אשמח להמלצות על מחשב נייד בסדר גודל של 5500 שקל פחות או יותר המטרה היא משחקים בעיקר ותוכנות כמו פוטושופ דגש על אחריות ל 3 שנים ומסך 15.6 וכרטיס מסך סבבה + לגבי ה i7 הבנתי שהוא לא נחוץ כל כך וה i5 יספק עבודה טובה ל 3 שנים קדימה. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by JOHNNIE,

שלום לכולם, אז ככה: מעבד INTEL CORE 2 DUO E6400 לוח אם INTEL WESTCHESTER DG965WHMKR זכרון SUPER TALENT 2x512MB 667MHZ דיסק קשיח WD SATA2 250GB 16MB 250KS 7200 צורב DVDRW LG GAS-H10A כ.מסך XPERTVISION 7300GT 256MB DDR2 מארז HEC 6A19+300W מה דעתכם על מחשב זה? בעיקר על לוח האם... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by ShaiStabilo,

אני כרגע עוזר לחבר לקנות מחשב בסיסי ביותר (שימוש אינטרנט ומוזיקה) ורק שיפעיל Black ops 2. אני לא כ"כ מצליח לבנות מפרט בתקציב הזה אולי אתם תוכלו לעזור. בנוסף יש לי כרטיס מסך HD 4870 שאני יכול לתת לו אבל השאלה כמה צריך להשקיע בספק בשביל זה. זה הכיוון בערך: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪544 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪266 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪310 זיכרון: Corsa…

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by xtract1,

אבא החליט לקנות מחשב חדש... אז ככה,אין הרבה דרישות...הדרישות היחידות שיש זה מעבד כפול ליבה ו1ג"ב זיכרון..זהו בעצם.. אין צורך בHD יותר מ80,ולגבי כ.מסך אני לא צריך ON B אבל אני צריך משהו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חלש כי אין שום צורך בכרטיס מסך שהוא יותר מזה.. ועדיף להשקיע ת'כסף במארז מקורר היטב... תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נישא של לנובו מדגם x220 tablet מאיביי או מאתר אחר בארה"ב ולשלוח אותו לארץ דרך חברה חיצונית. אני מתלבט האם שווה לחכות עוד חודש וחצי לבלק פריידיי או לקנות עכשיו. אני לא כל כך יודע איך זה הולך בבלק פריידיי אבל אם אני לא טועה נדמה לי שהמבצעים הם רק על מוצרים ספציפיים ככה שלא בטוח שהמחשב שאני רוצה יהיה במחיר טוב. אני טועה? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים מתוך הניסיון שלכם. תודה.

16. שלום, ברצוני לקנות מחשב שולחני שיוכל להריץ משחקים ומסך בשבילו (ומקלדת ועכבר), בתקציב של 5000 ש"ח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לימודים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :3 Diablo 3, Skyrim, guild wars 2, Dota 2, starcraft 2, secret world, mass effect -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש…

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  18. בוקר טוב מעוניינת במחשב נייח לעבודה משרדית. הרכבתי את המפרט הבא ואשמח להערות. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103146]Intel Core i5 10400 / 1200 Tray[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 752 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/bk008]be quiet! CPU Cooling Pure Rock Slim[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 107 [b]לוחות אם:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103501]Gigabyte H410M S2H[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 305 [b]זכרונות:[/b] [url=https://ww…

19. כל גרסאת ה 9 M בבקשה עדכון חם לוהט WIN 7 32BIT http://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win7_195.62_whql.html WIN XP 32 BIT http://www.nvidia.com/object/notebook_winxp_195.62_whql.html

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  20. היי! מאחר ובסוף לא קניתי את הטבלת X61 (היה מחסור במלאי בלונדון), הייתי שמח לשמוע המלצה לגבי מחשב נייד מהסדרה החדשה של אינטל (מונטינבה?) הדרישות הן - 12.1"-13.3" WIMAX זמן בטריה מעולה.. האים קיימת כזו חייה בשוק היום? תודה!!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  21. שלום, זה המפרט הונכחי של המחשב שלי: מעבד - Intel Core 2 Duo e6400 לוח אם - Gigabyte GA-965P-S3 זכרונות - TwinMos TwisTer 2GB(1X2) 800MHz כרטיס מסך - ATI Sapphire Redeon x1950xt דיסק קשיח - ‎WD2500KS‎ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II ספק - ‏‏Hec 450TD-TF 450W מארז - HJA-291 MIDI, 18cm Fan Silver אני מתכנן בשנה - שנה וחצי הקרובות כנראה לקנות מחשב חדש, אז השאלה שלי אם בנתיים זה כדאי לשדרג כרטיס מסך. מה שחשבתי לעשות זה לקנות REDEON ‏HD 4730 , ואם חייב מעבד מהר יותר בשבילו(אני מניח אני לא בטוח) אז אני יקנה קיררר ב-100 שקל ויעשה Overclock(לפי מה שהבנתי את המעבד שלי אפשר להעיץ הרבה עם אוברקלוק קטן יחסית). תקציב לכרטיס מסך + קירור(אם צריך) 600 ש"ח אם למישהו יש הצעות אחרות בתקציב הזה…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by shaiky,

יש לי מחשב נייד של HP אותו קניתי בחול לפני קצת למעלה משנה המחשב הוא Pavilion TX1000 לפני כשבוע הוא חדל מלתפקד לא נטען ולא נדלק.. אין לו אחריות, הכנסתי אותו לבדיקה בחברת CMP. כרגע קבלתי הודעה שהלך לי הלוח אם ויעלה לי 1400 ש"ח כולל מע"מ לתקן אותו.. יש לכם המלצות, הארות, הערות מה לעשות?! זה הרבה כסף לסטודנט שלא עובד, אולי יש לי אפשרות יותר זולה?! בתודה מראש שי

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by tomtom29,

גודל המסך? 15 אינצ * משקל רצוי? לא קריטי שלא יעבור את ה2.8 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתיהיה סוללה טובה מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 גיגה * צורב DVD? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?[b * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה רק שתיהיה חברה בעלת אחריות רצינית בארץ עוד נקודות שחשובות לי : מעבד i3 i5 לא קריטי לי משניהם זכרון 4 גיג , דיסק קשיח כפי שמצויין למעלה מסך איכותי לא חובה hd אבל שיהיה טוב מקלדת נוחה, אני לא כותב סיכומים על המחשב אבל בכלליות שהמקלדת תיהיה יחסית נוחה. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by haviv822,

היי, חבר שלי קונה מחשב חדש, התקציב שלו 5K +- ללא ציוד הקפי (מסך, מקלדת עכבר) לא מיועד ל OC. לפי דעתי כדאי מבוסס E6300/6400 2GB זכרון פנימי. כרטיס מסך- לא HI-END , הוא בסה"כ לא גיימר רציני.. דיסק קשיח- בסביבות 160GB -250 לא יותר. תודה.

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by MBG533,

שלום, רציתי לברר מה העלות של שידרוג כרטיס מסך NVIDIEA 630M לכרטיס מסך חזק יותר, לפי הבנתי, מדובר בפרוצדורה מסובכת מכיוון שהכרטיס מולחם ללוח אם. אני לא יודע אם העובדה שמדובר בנייד מקשה עוד יותר על הדבר. אני מניח שכן. לכן, מס' שאלות אליכם, יודעי דבר: 1. האם כדאי לבצע שדרוג שכזה? מבחינת שמירה על הלפטופ - חדש מהניילון, ולאור מה שציינתי קודם. 2. מה העלות של תהליך כזה? 3. איפה כדאי לעשות אותו? 4. על איזה כרטיס מסך תמליצו לי? כרטיס שהוא מצד אחד מסוגל להריץ משחקים בצורה טובה וחלקה, כולל COD,DIABLO3 וכו' ומצד שני בסכום כסף שעוד הגיוני. תודה!

• 2 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים