עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקי חבר שלי החליט שהוא רוצה מחשב חדש, מעבד חדש, לוח אם חדש.., הכל חדש!! שאלתי אותו כמה תקציב אתה מוכן להוציא, הוא אמר לי משהו בסביבות ה3500 שקל.. אז מה אתם ממליצים..מכיוון שאני בטוח שאתם מבינים יותר ממני, אז תתיחסו יותר למעבד טוב ולוח אם טוב עכבר מקלדת וזה..אפשר משהו רגיל, עכבר אופטי רגיל , מקלדת רגילה..- אלה פריטים שאחר כך לפי הנוחות יותר קובעים אותם.. אז מה אתם מציעים חבר'ה? 8) תודה, רן!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי, חבר שלי מתעסק בתוכנות עיבוד דו/תלת מימד (פוטושופ, אפטר אפקטס, מאיה, אילוסטרטור וכד') והוא צריך נייח חדש. אני מתכנת שצריך נייח חדש כרגע לא קריטי לי שהוא יהיה מיועד לגיימינג (אפשר בלי כרטיס מסך) אבל שתהיה לי את האופציה להכניס כרטיס ברמה של ה1070GTX אם ארצה בעתיד. שאלון לנייח לגרפיקה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעט. 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה ו…

• 19 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by kabesar,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר למטרות תכנות, יצירת מסמכים ודברים שסטודנט צריך לעשות עם מחשב ולא להריץ משחקים כבדים וכד'... אני מתלבט אם לקנות מחשב יד שנייה וכך לקנות מעבד חזק יותר ועוד כמה דברים שאם אני קונה חדש בוודאי יעבור את ה-5000... אני דיי מוגבל בתקציב הזה ואני חדש לעניייני המחשבים הניידים.. אם כן מומלץ לקנות יד שנייה אז מה חשוב לבדוק? ואם לא מה חשוב שיהיה באחד חדש... תודה רבה מראש לכל מי שיענה.. רפי

4. אני צריך מפרט של עד 6000 ש''ח ושלא יהיה כולל בו: מסך , כרטיס קול , מקלדת ועכבר אבל אם אתם יכולים לרשום לי מפרט עם מארז שיש בו הרבה מקומות למאווררים של 120MM וגם 80MM תרשמו כמה המחשב עולה בסה''כ עם המארז ובלי המארז אם אתם יכולים .... אהה ושבמחשב יהיה מעבד של Intel וכרטיס מסך של'GeForce לא AMD או ATI ותסבירו לי גם בדרך למה אנשים שמים שתי כרטיסי מסך על אותו מחשב שמעתי שיש שתי מעבדים אבל כרטיסי מסך לא הבנתי את זה אם מישהו שם שתי כרטיסי מסך במחשב שלו אז הוא צריך ליבה כפולה ?!?!? (דרך אגב ליבה זה ביוס נכון !?!?!?) תודה לכולם אוהב אותכם אחים שלי תעזרו למה אני חייב משהו מטורף........

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. האם אפשר לשדרג זיכרון למחשב נייד מ1 גיגה ל1.5? האם ארגיש שיפור בויסטה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם,קוראים לי דולב. אני רוצה לקנות מחשב מזה זמן מה,ואשמח מאוד אם תעזרו לי . 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3000 שח +-. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב שלי נועד למשחקים,אינטרנט,מוסיקה וסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד הקפי כלל וכלל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים לא דבר שימושי בכלל אצלי,וכרטיס קול גם לא ממש…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כרגע יש לי מחשב של FUJITSU עם מעבד I3 דור 4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע התקציב הוא עד 3500 עם אפשרות קלה לחריגה בכמה מאות שקלים ( אם זה ממש ממש ממש קריטי ). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית כמו פוטושופ או תוכנות לעריכת סרטונים ליוטיוב, וגם ללימודים בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא בטוח לגבי זיכרון ראם ( 8 או 16 ) וגם לגבי המעבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יעש…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. המפרט הוא ב4500-5000 שקל פלוס מינוס ומיועד לעבודה שוטפת משחקים וסרטי HD מעבד : 1548 ש"ח Core 2 Quad Q9450 Box - Intel לוח אם - 425 ש"ח GAP35DS3L - Gigabyte כ.מסך - 970 ש"ח nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe - Gigabyte זכרון - 410 ש"ח DDR2 2048MB 800MHZ CL5 - Kingston - X2 מארז - 624 ש"ח Sonata III 500W - Antec דיסק קשיח - 289 ש"ח WD3200AAKS - Western Digital צורב - 166 ש"ח DVD - DRW2014L1T - Asus אשמח אם תשפרו אותו מבלי לזוז הרבה מהמחיר הקיים את הפרט הרכבתי יותר מראש שלי ממה שראיתי במפרטים המומלצים פה ממה ששמעתי בפורומים ומה שחשבתי שטוב אבל כניראה שטעיתי.. בעיקרון המפרט מיועד לסרטי HD למשחקים החדשים שיעבדו חלק וטוב והכי משמעותי הוא אמרו לחזיק כמה שנים טובות ללא שידרוג…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. רכיבים: מעבד: Intel P4 DUAL CORE 2.8 לוח: INTEL מקורי!! 945 DDR2 זיכרון: DDR II 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסק קשיח: W.D. / Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA כ.מסך: ATI X-600 PRO PCI-E DVI 256 MB כ.קול: 8-channel Intel® High Definition Audio subsystem כ.רשת: LAN 10/100 צורב דיוידי: NEC 3550A DVD±RW x16 Black מארז: SPL 8005 Silver + PSU 480w 24pin מקלדת+עכבר: Logitech מולטימדיה סט אלחוטי אופטי רמקולים: CREATIVE SBS 390 מסך: LCD LG L1750T 17" 8MS+DVI סה"כ למחשב:5488 ש"ח (במקום 5872 ¤) מה אתם אומרים על המחשב הזה? מה כדאי לשנות אם יש צורך בכלל.. הבחור בן 25 עוד מעט, סטודנט באוניברסיטה וצריך מחשב לעבודות במחשבים (לא רק WORD, עוד תוכנות די כבדות..) וגם מעוניין קצת להשתמש בו למש…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, לאחרונה עלה לי הצורך בביצוע עריכת וידיאו ביתית. אני מנסה לערוך כ- 40 GB של סרטים שצולמו ברזולוציית SD בתוכנת PINNACLE-15. לאחר התייעצות איתכם כאן ואח"כ כאן רכשתי GTX-460 ולא עשיתי המהרה למעבד. בדיעבד מתברר שהשדרוג לא עזר לי הרבה (או בכלל לא), ה- PINNACLE המשיך להיתקע ולעיתים אף "לזרוק" אותי מהפרויקט. מנבירה באינטרנט גיליתי שטעיתי בשדרוג. לפי סדר החשיבות ולצורך עיבוד וידיאו הייתי צריך: 1.מעבד חזק 2.הרבה זיכרון 3.כ.מסך (וחשיבות DX 9/10/11 זניחה ביותר). כיום, המצב הפיננסי קצת דחוק, ולכן אני מנסה להגיע לפשרה בעלות השדרוג, להלן שלוש האפשרויות שחשבתי עליהן: 1. להשאר עם החומרה הקיימת: 1.1.להשקיע זמן בהמהרת המעבד (נגיד ל- 3.5GHZ) 1.2.להתקין מחדש את התוכנות ומערכת ה…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by killer47,

בחרתי 2 מערכות ואני לא ממש בטוח איזו טובה יותר........: *זו לא כל המערכת רק החלקים הכי חשובים אפשרות 1: AMD Athlon 64 X2 4200+ Processor with HyperTransport and Dual Core Technology AlienIce 2.0 Video Cooling System with Acoustic Dampening Terra Green Alienware® Full-Tower Case Conspiracy Blue Enermax EG701AX-VE (W) 600 Watt Power Supply SLI ready Alienware® nForce4 SLI Chipset Motherboard PCI Express CROSAIR 1GB Low-Latency DDR PC-3200 at 400MHz Dual NVIDIA® GeForce 6800 Ultra PCI-E 256MB DDR3 with NVIDIA SLI Technology Integrated High-Performance 7.1 Surround Sound with S/PDIF and Coaxial Digital Outputs 160 GB Serial ATA 7,200 rpm w/ 8MB Cache או: AMD Athl…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אופציה 1:Leadtek nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe אופציה 2:Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 1024MB PCIe תגידו מה אתם חושבים?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אממ אוקיי בעיקרון הוא למשחקים: מעבד: LGA 775 3.0GHZ 2MB 630J 64BIT BOX לוח אם:P5GL-MX ASUS זיכרון:2X DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING דיסק קשיח:160GB 7200RPM IDE/100 8MB BUFFER WD כרטיס מסך:BFG 7800GT 256MB OC DDR3 הכרטיס בדרך מחול תנו דעה בבקשה. איך ירוצו משחקים ? הוא בנוי להכל.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכם, רציתי לדעת אם המחשב של DELL XPS 8300 בעל המפרט הבא, מכיל כרטיס מסך טוב שיאפשר הרצת משחקים כבדים על מסך בגודל 24 אינטש ברזולוציה FULL HD 1920X1080? תודה מראש! המפרט: מפרט טכני: מעבד: Intel Core i7-2600, 3.40GHz, 8MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית (בחירה בהדלקה ראשונה) זיכרון: 8GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 2TB SATA 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 560 1.25GB כונן: DVD+/-RW כולל מקלדת ועכבר מתנה חיבורים: 8 x USB2.0 eSATA קורא כרטיסים HDMI

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by sollito,

* מטרות המחשב? בעיקר סרטים ואינטרנט, מדי פעם שימוש בתוכנות גרפיקה ו3D כולל רינדורים (סולידוורקס, רהינו, פוטושופ) בגלל זה העדיפות ל-i7 * גודל המסך? 15.6 עדיף מאט * רזולוציית המסך? פחות חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הייתי רוצה להשאיר את הVGA לחיבור מקרן כי אני די מיושן * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המחשב האחרון היה טושיבה והייתי מאוד מרוצה, * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע …

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by Gelugone,

שלום , אני מחפש מפרט למשחק בלי ציוד היקפי רק כל מה שצריך שיהיה בתוך הקופסה אני מתכנן לעשות אוברקלוק אינטנסיבי ואני לא שם דגש על כמה הוא רועש (משני) תודה מראש ! ;D

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, אשמח לעזרתכם. המחשב מיועד לשימוש ביתי סטנדרטי לפי הפירוט מטה (שדרוג של מחשב קיים בן 3 שנים). ההמלצה במדור מבוססת כרטיס מסך O/B - דבר שאני לא רוצה, לכן אני פונה אליכם. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132264&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בעדיפות אחרונה (וגם לא כבדים במיוחד). יישומים סטנדרטים: אימיול, טורנט, שירים, אנטיוירוס ,אינטרנט, משחקים קלים יחסית. רזולוציה טבעית 1680x1050, המסך הקיים - Samsung 2233BW 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום הנה מפרט שבניתי לחבר שלי תנו הארות או הערות למינהם: נ.ב המפרט הוא לאוברקלוקינג כבד ולמשחקים כבדים (לא לתת מפרטים מ-ksp בגלל עבר לא טוב איתם.. ) [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by VL,

תקציב - עד 4300 ש"ח. משחקים שישוחקו במחשב: Couner Strike Half Life 2 ושאר המשחקים הכבדים האלו, המחשב ממש לכיוון משחקים אינטרנט ותוכנות מסרים כגון: ICQ MSN ** הערות: בלי ציוד הקפי כגון: מקלדת,עכבר,מסך וכו'... רק את המארז עצמו ואת החלקים, שיהיה עם מאווררים טובים וקירור טוב, תודה, VL.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Sunshade,

מעבד C2D E6300 1222ש"ח קירור AC Freezer 7 pro -144ש"ח לוח Asus P5B 1072ש"ח כ.מסך Leadtek PX7600GS 611ש"ח זכרונות Twinmos 1GB 667Mhz 492ש"ח כ. קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB 382ש"ח צורב LG-H10A 204 ספק Thermaltake 420 PFC (TR2 W0061) 290ש"ח מארז Gigabyte Triton 346ש"ח המחשב מיועד לגרפיקה מקצועית, משחקים (ברמה סבירה) וכל השאר (Web,Mail...) תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. תקופה של כמה שנים יפות שלא התעדכנתי בשוק החומרה, ואני לא יודע איזה מפרט להרכיב... אני צריך מפרט בתקציב של 4,000 פחות או יותר כולל ציוד הקיפי (מסך ומקלדת). המחשב ישמש לעבודה משרדית, משחקים וצפייה בסרטי HD. תודה!!!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני קונה מחשב כנראה עוד שבוע, איך המפרט הזה ? 2x Twinmos 512MB DDR400 PC3200 1x ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 SAPPHIRE RADEON X1600XT 256MB PCI-E 1100 ¤ 1 1x Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 1x Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse OEM 1x AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 1x Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by kobipk,

אני רוצה מחשב חזק שיעמוד בכול תוכנה וכול משחק יהיה מהיר ושקט תודה מראש

• 19 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by SpidiMan,

אהלן ! אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב הוא עד 5000 שקל. במפרט אני לא צריך את החלקים הבאים: סידירום/צורב/דיוידי, כונן תקליטונים, זכרון פנימי, מארז. המחשב בעיקר למשחקים. יש הצעות ? תודה !

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by orninyo,

יכולת להפעיל מספר סביבות עבודה כבדות במקביל (תכנות) + תוכנה גרפית ומספר רב של דפדפנים וטאבים מסך - 22-24 אינצ - איכותי, חד ולא מזיק לעיניים (זוג מסכים). פירוט נוסף: 1. מה התקציב המקסימלי? 4K עם אפשרות חריגה עד 5.5K במידה וזה נחוץ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש לתיכנות, ולגרפיקה בעיקר פלאש כבד ופוטושופ בסיסי+ 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, דרוש מסך כמוזכר לעיל, עכבר ומקלדת איכותיים ונוחים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. דרוש מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 - …

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.