ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000 למחשב וציוד הקפי, ניתן לחרוג עוד ב 1,000 רק במידה והכרחי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מסחר בשוק ההון כולל שימוש בשני מסכים בשלב הראשון עם אפשרות להוספת מסך נוסף בעתיד. חשוב שהמחשב יעבוד מהר ויבצע פעולות ללא עיכובים. עבודה בתוכנות Trader Workstation ו- TD Ameritrade. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, שני מסכים, מקלדת ועכבר (רצוי אלחוטי),רמקולים ומדפסת משולבת עם פקס סורק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5.…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 (כמה שיותר זול) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אפשר גם לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לצפייה והורדת סרטים, תכני HD, וגם שימוש ביתי קל (אינטרנט, וורד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יתחבר למסך 21' וטלוויזיה 42' FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? צריך להציג סרטים כמו שצריך 3. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר שאלתי על זה לפני כמה זמן והומלץ לי לחכות. הבקשה לא ממוקדת כי לא שיחקתי במשחקי מחשב מאז שהייתי ילדה, אבל מעוניינת לחזור לזה. לא כל כך מכירה את המשחקים שיש עכשיו, ולא יודעת מה אני יאהב. קראתי קצת על כל מיני משחקים ו the witcher נשמע מעניין אבל לא בטוח שאני באמת יאהב אותו, כי לא שיחקתי בו. מקווה שהתקציב סביר למחשב ללא מסך וציוד הקפי, אגדיל אותו אם אני חייבת. המחשב לא חייב להיות שקט. אין לי העדפה בקשר למראה וגודל המחשב. אני אקנה בקרוב, אלא אם כן תמליצו לי לחכות. סוריי שהבקשה קצת מבולבלת.
-
- 20 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
זיכרון 1GB DDR-2 800MHZ ( סה"כ 2 כאלה - 2 גיגה זיכרון מהירות 800) כרטיס רשת 1G LAN OB 965GSKR GUARDFISH E6400 CORE DUO CONROE GBT 7300GT 256M PC:E 400W REAL EZ COOL ספק כח SATA2 16MB 320G WD דיסק קשיח מתאם אודיו ו USB קדמי למארז ידית מארז ידית כסוף שחור USB קידמי מחיר מבוקש : 4420
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב אבל התקציב הוא נמוך בבקשה תביאו לי מחשב טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו טוב עד כמה שאפשר ואני צריך גם מסך בגלל זה זה קצת תקציב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אין לי מס…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, גם תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע יש לי מסך 60hz של benq. מעוניין לשדרג ל144hz. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ממש, בכלל לא חשוב לי הנראות של המחשב אלא חשוב מה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-A300-1MM/1058876/
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
Intel Pentium 4, 2266MHz, 512KB Motherboard : DFI NT70 RAM: 256MB GFX: NVIDIA GeForce4 MX/MX 420
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב הזה, כנראה השבוע http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IFL90&cart=11956106581812157〈=heb מה אתם חושבים? אני לא מצאתי הצעה טובה יותר
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל החברים, זה המחשב שיש לנו כרגע: i5 9600kf מעבד Z390 m gaming לוח Gtx 1660ti 6g כרטיס מסך 16g ram 2133 mhz זכרון 550w ספק כוח תקציב שדרוג כולל כ 5000 ש"ח מספר דגשים 1) לפני מספר חודשים הפורטנייט היה עובד על 240 FPS קבוע ולאחר עדכון של פורטנייט או NVIDIA התחילו דרופים... עם יש למישהו דרך אולי לסדר את זה אולי אוכל לחסוך את עלות השדרוג הזאת או לקצץ 2) יש לנו מקלדת RAZER BLACK WIDOW ועכבר GPRO WIRELESS הילד רוצה להחליף את זה ל מקלדת של APEX PRO TKL ועכבר RAZER VIPER ULTIMATE הבעיה שזה עולה ביחד כ1500 וזה מקצץ משמעותית את תקציב השדרוג עצמו... השאלה היא במידה והמקלדת שלנו והעכבר תקינים האם מה שהוא רוצה י…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני חדש כאן ורציתי לדעת אם המפרט הזה טוב [לא כולל מסך] מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box ¤600 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1173 לוח אם ASUS M2V ¤353 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31500 כונן קשיח Westren Digital 1600AVJS 160GB ¤274 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AVJS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤328 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe ¤844 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28570 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤391 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?גג 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים כבדים אבל בקושי, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:מוסיקה באיכות טובה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.סרטים והרבה HD בלורי ברמה גבוה ושיראו חלקק... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.זיכ…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בכסביבות 2K ש"ח. כרגע יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD Athlon 64 3000 Socket 754 Abit NF8 2GB DDR samsung Albatron 6800NU (AGP לצערי) 640GB (Maxtor 160GB + 500WD) Hec Compucase 6a21 + 400W (שכחתי לציין) - מסך 19 אינץ'. בקיצור, הדברים שאני שוקל לשדרג הם המעבד הלוח אם הזיכרונות והכרטיס מסך. אני לא יודע אם אני אצטרך לשדרג גם את הספק בשביל זה (אשמח לקבל תשובה). ההרד דיסק של ה500 הוא חדש. המטרה העיקרית של המחשב הזה תהיה להריץ יישומים רבים בעיקר, שידורי HD ומטרה אחת עיקרית. להריץ דיאבלו 3 כשהוא ייצא, אני לא מתכנן לשחק בעוד משחקים ממש.. אבל באמת חשוב שהוא יריץ את זה. הסיבה היחידה לשדרוג היא רצון לשדר שידורי HD, והמחשב לא ממש מסתדר ע…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי היום מחשב נייד בן 15 שנה משמש שרת לאתר ובסיס נתונים אני חושב לקנות שרת במקומו ולא בטוח אם כדי או צריך אחד או שעדיף לי לקנות מחשב נייד חודש היום אין הרבה משתמשים אבל בשנים הקרובות היו עוד 50-100 משתמשים /אפליקציות אני לא ממש יודע באיזה שלב/כמות משתמשים אני היה צריך לעבור לשרת? (ואולי עדיף כבר עכשיו לעבור ) ואם צריך איזה כדי לקנות ? ( יש המלצות) ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
פתחתי פה אשכול לפני חודש ו-10 ימים, ונתתי את המפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY ¤1431 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤659 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB DDR3 384BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88X768H-RH - RETAIL ¤3083 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤189 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤401 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ¤421 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤397 הבעיה העיקרית שגם דיברו איתי עליה באשכול היא הכרטיס מסך. אמרו לי לחכות לנובמבר כי יוצאים בנובמבר…
-
- 14 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,600 ש"ח ניתן לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיראה אסתטי, עדיפות לצבע שחור/אפור ולא כבד מידי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מזמן לא התעניינתי בתחום המחשבים ואני כבר לא מעודכן. אני מעוניין לקנות לאחי מחשב חדש למשחקים. התקציב הוא 6.5K (ללא חריגות). מה שאני צריך: מחשב (כל החלקים, אין לי כלום כרגע). לא צריך מקלדת ועכבר. צריך מסך 19 אינץ' LCD צריך רמקולים (2.1, משהו די פשוט ב- 300 בערך). כמו כן, אני צריך המלצות לחנויות באזור הצפון (מומלץ בעפולה, שמעתי דברים טובים על IQPC ואני יכול להגיע אליהם די בקלות). תודה מראש, אלי.
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי. אבל יאללה נשדרג רק למקלדת ועכבר אלחוטי עוד 200 ש"ח תחרגו(: אין צורך גם בכרטיס קול כי אני עורך בקיובס אבל מחובר לערוצים של מגבר דיגיטלי. מנגד לעריכה בקיובס ובתוכנות כבדות אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ לי משחקים חלק ובעיקר יהיה תותח במשחקי רשת ומשחקי FPS. ההתלבטות שלי הייתה עד עכשיו אם לחכות קצת להשקיע בCORE I7 או לנצל את המחירים של מעבדי הCORE 2 והחומרה שלהם. אני עורך ומשחק על מסך 26 אינץ' טלויזיה HD רדי ובקרוב מאוד על מסך סביר להניח לא יותר מ42 אבל FHD. ככה שלא צריך רזולוציה גבוה. בקיצור הבעיה שלי בהרכבת מפרט היא בהתלבטות בין 2-4 ליבות. מצד אחד אני רוצה גם משחקים ומצד שני גם תוכנות כבדות ובהבנתי שה4 ליבות ממש על הפנים עם משחקים ולעומת זאת ה2 ליבות גם יה…
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקחת מחשב עם תקציב מאוד נמוך. מה הכוונה נמוך? כמה שיותר נמוך ושלא יגיע ל2000 ש"ח. מה צריך להיות שם: כל המפרט הרגיל של מחשב ויריץ משחקים בסיסיים (זה לא מחשב של גיימרים אלא משחקים רגילים כמו סימס) יכלול מסך מחשב שטוח דק שתהיה בו יציאה גם לטלויזיה (כלומר שאפשר לחבר אליו ממיר של יס למשל בנוסף ליציאת VGA של מחשב כדי לחסוך בהדלקת המחשב כאשר רוצים לראות טלויזיה) בגודל של לפחות 22 אינץ'. שיכלל במחיר זה גם עכבר ומקלדת (אין צורך ברמקולים). מקווה שתצליחו להרכיב מחשב נחמד במחיר כזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מעונין בהמלצה לנייד שירכש בארהב במסגרת בלק פריידי גודל 15, מסך מגע+מצב טאבלט, מעבד I7 דור 11 או AMD מקביל, זיכרון 16, 512 ssd , זמן פעילות לא קצר , בהירות 300 NITS (כעת יש לי DELL 5402 בן חצי שנה, עם הנתונים שנכתבו למעלה, עובד מהר ומעולה. מעונין לשדרג לגודל 15 ומסך מגע) מצרף את הפורמט המומלץ - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ביתי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכב…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה לעזור לחברה, יש לה נייד של MSI, מערכת ההפעלה לא עולה, היא מתחילה לעלות רואים את הלוגו של ווינדוס XP ואז המחשב מפעיל את עצמו מחדש וככה חוזר חלילה... ניסיתי להעלות את המחשב במצב בטוח - אותה תוצאה ניסיתי להעלות את המחשב לDOS - אותה תוצאה ניסיתי לשחזר לפי האפשרויות ב-F8 - אותה תוצאה מה אפשר לעשות כדי להציל את החומר שיש לה על כונן C לפני פירמוט הכונן? תודה רבה על העזרה!! מורן
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה התקציב כעיקרון. אולי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3, mw2, וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי הנה המפרט שלי, אם יש הערות\הראות\עצות\מתכונים לבישול המחשב, הכל יתקבל בברכה(חוץ מהמתכונים ) מעבד: AMD ATHLON XP 1800+ לוח אם: GIGABYTE 7VRXP זכרון: XTREME DDR 256MB PC2700-333MHZ כרטיס מסך: GIGABYTE GV-RADEON9700 דיוידי: BENQ X16X48 פלופי: TEAC 1.44 הארדיסק: MAXTOR 60GB 7200RPM מארז: ENERMAX FS-710B ספק כוח: ENERMAX 350W סה"כ: 5600 ש"ח.
-
- 45 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
בבקשה תעשו לי מחשב טוב ב3000 שקל בבקשה מי ksp
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מבקשת עזרה בקניית מחשב מולטימדיה לעבודה בעיקר עם תוכנות גרפיות, תוכנות אנימציה ומשחקי מחשב (לעיתים עריכת וידאו). תקציב: כ-7000 ש"ח. אין צורך ברמקולים. חשוב: עט גרפי (WACOM)+עכבר אלחוטי-אופטי, מקלדת אלחוטית. מסך שטוח - CRT
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-