ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
תודה מראש לעוזרים אני צריך הצעות למחשב שיהיה בעיקר למשחקים המסך הנוכחי שלי כרגע הוא 20.1'' ואולי בעתיד הלא רחוק ישודרג ליותר לא חובה להוסיף קשיח. כן חובה צורב DVD רצוי מאוד שאם אפשר לשלב בתקציב הזה גם מראז איכותי של HTPC שיתמוך ב ATX ולא MICRO ATX אלא אם יש לוח איכותי מספיק אני אשמח לקבל הצעות של מפרטים מעניינים גם של AMD ןגם של INTEL
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק מהיר ושקט שרץ 24/7 ומסוגל להריץ משחקים כבדים חדשים, סרטים באיכות HD למסך fullHD, וגם לשימוש עריכה של דו מימד ותלת מימד המחשב יצטרך לעבוד גם עם כמה תוכנות במקביל כך שיהיה עליו עומס רציני חשוב מאוד שהמערכת תהייה שקטה במיוחד עם מאווררים טובים, ומומלץ שלא יהיו לדים ואורות עם המארז והמאווררים מערכת הפעלה-Windows XP Service Pack 3 כל המשחקים החדשים תומכים בו? מעבד מומלץ שיהיה 2 ליבות או 4 ליבות ולוח אם מיוחד שמותאמים למשחקים כבדים ועריכה ביחד?צריך איזון מהי המהירות המומלצת של זכרונות?כמה CL?ואיזה חברה הכי טובה? המסך הוא 23 אינץ' רחב FullHD ציוד היקפי לגיימרים ורמקולים 2.1 (בעתיד אולי 5.1) הנה מפרט חורג מהמחיר שבניתי: מעבד אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775…
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אין תקציב מסויים, אבל רצוי כמה שפחות יקר. הצרכים שלי הם לא תחנת משחקים מי יודע מה אבל שcall of duty ירוץ יותר מחלק... כמו כן אני רוצה כרטיס קול בנוי על הלוח, אבל ברמה גבוהה מאוד, מעיקר למוזיקה, יחובר לatp3.... הלוח אני רוצה שיהיה ברמה טובה. זיכרון 512 400... אפשר דואל אם הלוח מאפשר... מארז חשבתי על הchenbro xpider כחול... (האם הוא בא עם ניאון?- אם לא אז גם ניאון ושמעתי שהוא בא בלי ספק אז גם ספק, לא משו רציני, 300-350W מקסימום) .. גם כרטיס מסך... לא הרדאון 9800 ... הוא לא בתקציב... שכל החבילה תהיה סביב 3200 ש"ח, אבל לא חנוק...
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
זהו המפרט שחשבתי עליו: ??? DELL \ IBM ??? up to 3 kg two batteries of at least 4 hourse battery life 15' screen - אולי עדיף קטן יותר ושיהיה מבריק -לא מט dvd - optional 1GB of memory 60 GB Hard Drive 5400RPM Intell processor 128BM - average Graphic card for movies(G-Force FX 5200 OR NVDIA Radaon 9200) pad mouse (not a ball mouse) International 3 years warranty! built-in Wi-Fi, bluetooth infra-red no need for and operating system but if no such option then Windows XP Pro (Professional) כפי שציינתי + תוספות: המחשב ינוייד המון, לצורכי עבודה + צפיה בסרטים. מה אתם חושבים על זה? וגם - על איזה מעבד ועל איזה חברה כדאי לי ללכת? תודה רבה לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני בונה מפרט לחבר, ב-tmsfox. הצצתי בכמה דיונים פה ובינתיים יש לי פחות או יותר מפרט, אבל הייתי רוצה שתתקנו אם צריך, פתוח להצעות. אני לא סגור על המארז\ספק... והלוח אם (הצצתי בביוס שלו ל-OC ונהיה לי חום). כרטיס מסך כנראה נקנה מנועה כי אנחנו צריכים gtx260 זול (למשל 192sp) ואין ב-fox אפשר גם לקצץ בכונן קשיח (עד היום הוא הסתדר עם 80GB) אם צריך. בלי ציוד היקיפי\מסך. Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775 ¤359 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1380 Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤120 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1692 DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 ¤375 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=190 Antec Three Hundred No…
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרתכם בבחירת מחשב נייד -אמין, יציב ואיכותי. להלן צרכיי : מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי באינטרנט (והמון, עובד כמקדם אתרים), צפייה בוידאו וכדומה. לא צריך משחקים. סכום - עד 2500 (אם יחרוג בקצת אבל יהיה מעולה מפרטית גם טוב) זיכרון - לא מבין בזה אבל שיהיה סביר מסך - 15.6אינץ' אפשרי ללא כונן תקליטורים הארדיסק- שיהיה סטנדרטי לשימוש יומיומי מעבד - 5 אינטל בגדול: מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי, בלי משחקים, פה ושם תוכנות... חשוב לי חיי סוללה טובים, שיעבוד מהר, אמינות, ואם אפשר משקל סביר זה בהחלט יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים - אני מצטער אם לא פרטתי יותר מדי כי אני לא ממש מבין לעומק בעניינים הטכניים\
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 - 2000, כמה שיותר עלות תועלת, עד 200 ש"ח חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר משרדי ואינטרנט, אבל גם סרטים ומשחקים קלים. א) אופיס, אינטרנט, סרטים, משחקים ברמה של סימס 3 למשל. ב) מיועד לשימוש יומיומי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1650*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר סימס 3. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא חשוב הכי גבוה, אבל שיהיה כיף. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד ומסך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים לא הכרחי בכלל. 5. במידה ואתם צריכים מפרט ח…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, METRO 2033, AC החדשים וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בהמשך חיפושי אחרי מחשב נייד לאחותי בת ה13 קיבלתי היום הצעה עבור 2 דגמים של לנובו Lenovo ThinkPad T410 בעלות של 3000 שקל lenovo 960 בעלול של 1800 שקל הייתי מעוניין לשמוע עליהם קצת פרטים וחוות דעת תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, לפני כ5-6 שנים רכשתי את הנייד שלי (IBM THINKPAD T43P). הרכישה כללה אחריות מורחבת ל5 שנים, וזיכרון (אז זה היה הרבה) של 2GB. היום אני מרגיש שהגיע הזמן להחליף את הנייד למשהו חדש. אני מרוצה מאוד מTHINKPAD וחשבתי לרכוש אותו שוב, העניין הוא שמאז שIBM מכרה את חטיבת הניידים שלה לLENOVO קיבלתי הרבה פידבקים מעמיתים שאיכות המחשבים שלהם ירדה. (אין לי מושג אם זה נכון אבל זה מה שאומרים...) אני אשמח להמלצה על מחשב נייד. התקציב הוא סביב 10000 ש"ח. שימושים עיקריים: הרצת מערכת ההפעלה UBUNTU בעיקר. חשוב שיגיע בנוסף עם חלונות 7 ולא עם גרסאות קודמות. חלונות 7 צריכה להיות לא HOME. יישומים משרדיים (גלישה, הרצת תוכנות ניהול עסק, אופיס וכדומה). יכולת להריץ סרטי HD באיכות של 108…
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+ (2.2GHz) DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR Corsair 2*1GB PC3200 DDR400 Pro 2-3-3-6 TwinX2048-3200C2PRO בבדיקה של everest אני מקבל תיזמון 3.3.3.6 ? Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM OCZ PowerStream Power Supply 600W Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with RED LED Thermaltake VA9000SWA Super Tower תודה
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רמקולים,מקלדת ועכבר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה + OC למעבד שהם יעשו.. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט, כל עוד זה לא פוגע משמעותית בביצועים.. 10 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. משחקים כבדים , מסך רחב! בנוסף, מתכנן בעתיד CF אז שלוח יתאים לזה בצורה מלאה.. תודה…
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בלי או סי מחשב למשחקים אינטרנט עריכת וידאו(אין צורך בכרטיס מיוחד) עריכת תמונות קלה סטיק אחד של ג'יגה(שדרוג עתידי לדואל) אין צורך במסך יש צורך בעכבר ומקלדת דיסק קשיח מינימלי וזול של 80 ג'יגה אין צורך בכוננים אופטיים/צורבים. רוצה כרטיס בסיסי כרגע למספר החודשים הראשונים של הטירונות אחרי שהיא תעבור נשדרג כרטיס(כנראה כבר יהיו dx10 במחירים סבירים) כשאני אומר כרטיס בסיסי אני מתכוון יותר חלש מה7600gt חשבתי על ה 7300gs/gt איך הוא ביחס ל fx5200? חשוב לציין למסך שלי אין חיבור dvi(אני יודע שאני נעל) המסך הוא samsung syncmaster 920n חשבתי על משהו כזה: פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים -------------------------------------------------------------------------------- 1 IE6300 מעבד …
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה התקציב משתנה כי אני קונה חלקים יכול להיות יהיה יותר יכול להיות יהיה קצת פחות אני אענה על השאלות בכל זאת 1. מה התקציב המקסימלי? 4 אלף אבל זה משתנה.. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך מה שאפשר.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים.. ,סרטי hd פחות גרפיקה.. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 X 1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? כבדים.. גיימ…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בן-דוד שלי מתעניין במחשב הזה, יש למישהו חוות דעת עליו? האם הוא משתלם? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר במחיר? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=900246&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
השימושים לעבודה מול האינטרנט עם תוכנות דיי כבדות , חשוב זכרון 4G מעבד חזק נפח גדול המחשב צריך להתחבר ל3-4 מסכים ולהקרין מידע שונה על כל אחד ואחד. http://www.matrox.com/graphics/en/dispatch/home.php זה דוגמא לחיבור , אלא אם כן יש משהו אחר הצעות יתקבלו בברכה
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
פרטים: Operating System Microsoft Windows Vista Media Center Edition Field Value Monitor LG L1900R(Digital) [NoDB] (170186291) Field Value CPUID CPU Name Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz Field Value Renderer GeForce 8800 GTX/PCI/SSE2 250GB זכרון. דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה דעתכם.. Case: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6653 Processor: Intel Quad-Core i7 3770k 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray (will be Over Cloacked) Processor Cooling Fan: Scythe JAPAN Mine 2 1155 + 1366 SUPPORT RAM Crosair 16Gb Kit (8G *2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 Hard Disk Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM SSD OCDZ SSD VERTEX 3 Sync Nand 120GB Graphic Card Gigabyte NVidia 7970 3GB GDDR5 OC (Over Cloacked) Dvd/ RW LG DVD-RW *22 Dual Layer Sata Black Mother Board Gigabyte GA-Z77X-D3H Power …
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב לא מיודע למשחקים כלל וכלל. רק אינטרנט ועבודה עם פוטושופ. מעבד - אני רוצה רק אינטל. הכי משתלם נראה לי מבחינה של עלות תועלת הוא Core 2 Duo E4700, Bus800Mhz, s775, 2MB לגבי לוח אם - זאת הבעיה העיקרית. אין לי מושג מה אני צריך. Gigabyte או Asus או משהו אחר? זיכרון - לצורך העבודה עם המחשב אני זקוק ל- 2GB. עד עכשיו תמיד האמנתי שקינגסטון באמת הכי משתלם. האם זה נכון, או שאין הבדל משמעותי בין החברות הידועות? דיסק קשיח - האם שאני לא צריך נפח גדול מדי. מה שחשוב זה לדעת של איזה חברה הכי משתלם? מסך - גם כאן ההתלבטות היא קשה. בעיקרון אני כן רוצה להשקיע במסך (17 או 19 אינצ') אבל השאלה מה אני צריך בשביל הצרכים הדי בסיסיים שציינתי? אני לא רואה במחשב זה סרטים. תודה לעוזר…
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חוות דעת על המפרט הבא שהרכבתי: CPU: Core i3 2120 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Cooling: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler MB: Asus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI RAM: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill HDD: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ DVD-Writer: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Case: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) Power supply: השימושים סטנדרטיים. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
התלבטות לגבי שילוש מעבד-לוח אם-זיכרון במחשב שמיועד לפיתוח. אני בונה מפרט למחשב פיתוח ולשימושים הבאים: 1. תוכנות פיתוח (VS2015,Android Studio וכדו) 2. הרצת מכונות וירטואליות (לינוקס + מק) 3. עבודה בסיסית עם פוטושופ ולייטרום אני מתלבט לגבי איזה שילוש לשים: אופציה א' ASRock B85-Pro4 i7 4790 8 gb ddr אופציה ב' לוח אם עם ציפסט Z97 או דומה 16 גיגה זיכרון מעבד i5 4960 מה דעתכם? בהנחה שההתלבטות היא רק לגבי הרכיבים האלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מטרת המחשב: מחשב לשימוש בכיתת לימוד: שימוש באופיס ובאינטרנט בעיקר. גודל מסך : "14 או 13.3" משקל רצוי: פחות מ2.5 קילו ובכללי כמה שפחות האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן . מאפיין מאוד חשוב. זמן סוללה של לא פחות מ6 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB. ו HDMI בלוטות: כן כונן קשיח: לא משנה. צורב: לא חייב כונן Blueray? האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. העדפה לחברה? לא. תקציב: 2500 שקל עם אפשרות לחריגה עד 3000 אם המחשב שווה את זה. המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים,אין לי שום ידע במחשבים ולכן פה אתם נכנסים : איזה מחשב יתאים לתקציב 3000 -4000 לסטודנט מתחיל להנדסה - אינטרנט , - מסמכים ,-אלמד שפת C ואשתמש בתוכנות מסויימות להנדסה ושירטוט שלא ברור לי כמה הן משפיעות ואם בכלל יש לסטודנט הנדסה (הנדסת מכונות) צורך לעשות בהן שימוש בנייד האישי שלו-אולי לכם יש ידע בנושא ? כמו כן שהיה אמין .מעוניין בחיבור אלחוטי פרקטי אשמח אם תשפכו על זה קצת אור (כרטיס רשת ,שן כחולה ,B ,וכו') (ואיך אדע אם למחשב יש חיבור ישיר לטלויזיה) וחיי סוללה פרקטים. תודה רבה ממש!
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 , חריגה קטנה של עד 100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גיימינג קל . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
מארז: Thermaltake VC2000BNSD MAMBO Black Case צורב: LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW מעבד: AMD Athlon 64 3700 San-Diego Socket 939 Tray קירור: Thermaltake CL-P0200 Silent 939 CPU Cooler דיסק כשיח: Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard זיכרון: Corsair TWIN2X2048-5400C4 2048MB (2x1024) DDR II 675 Dual XMS Memory כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1800GTO PCI-e 512 MB DDR3 VIVO Retail Video Card כל זה יצא לי 5500 שקל....באתרlogicpc.co.il 1.האם המפרט הזה טוב? לשנות משו? 2.האם אפשר להשיג את המפרט הזה ביותר זול? 3.צריך להוסיף עוד יחידות קירור או משו? 4.האם המארז הזה הוא עם ספק כוח? אם לא איזה ספק צריך לקנות? 5…
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-