עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by יואב752,

שלום, צריך עזרתכם בבחירת מחשב נייד -אמין, יציב ואיכותי. להלן צרכיי : מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי באינטרנט (והמון, עובד כמקדם אתרים), צפייה בוידאו וכדומה. לא צריך משחקים. סכום - עד 2500 (אם יחרוג בקצת אבל יהיה מעולה מפרטית גם טוב) זיכרון - לא מבין בזה אבל שיהיה סביר מסך - 15.6אינץ' אפשרי ללא כונן תקליטורים הארדיסק- שיהיה סטנדרטי לשימוש יומיומי מעבד - 5 אינטל בגדול: מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי, בלי משחקים, פה ושם תוכנות... חשוב לי חיי סוללה טובים, שיעבוד מהר, אמינות, ואם אפשר משקל סביר זה בהחלט יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים - אני מצטער אם לא פרטתי יותר מדי כי אני לא ממש מבין לעומק בעניינים הטכניים\

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD,אינטרנט,מוזיקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' רחב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  3. מפרט ראשון: מעבד - INTEL CORE 2 QUAD 6600Q לוח אם - GIGABYTE P35/G33 1333 MHZ DDR3 זיכרון - 2GIGA KINGSTON מארז - Thermalteck Soprano (משהו כזה) איוורור - איוורור של זלמן כונן קשיח - 640 ג'גה 7200RPM כונן אופטי - LG OR Samsung DL X 16 DVD-R כ.מסך - GFORCE 9800 GT 512 MB DDR3 ספק - HEC Zay PHR 500 W 12 מחיר 3400 - 3700 ש"ח מפרט שני: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 נ.ב החנות פוקס פיסי היא חנות טובה ואמינה?? איזה עדיף?? תעזור לייי תודה לעוזרים!!!!!

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  4. שלום, אני צריך הצעה למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אולי קצת משחקים קלים לילדים, ללא מסך, אבל עם מדפסת, צורב DVD, וציוד היקפי בסיסי (עכבר\מקלדת\רמקולים) תקציב: 2000 ש"ח, רצוי מאוד מחנות באיזור המרכז (גוש דן) תודה

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  5. שלום לכולם, המחשב שלי כרגע מוציא אותי מדעתי כי הוא נתקע בפעולות בסיסיות ועושה שטויות (פירמוט כבר לא יעזור לו). אשמח לעזרתכם, הדרישות הן: 1. התקציב המקסימאלי הוא 2,000 ש"ח. כיוון שאני לא מבינה בסדרי גודל של מחירים, מוכנה לנצל את כל התקציב, אבל אם ניתן לחסוך, אז מעולה. 2. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, מוזיקה, סרטים. אני צריכה שהוא יעבוד מהר ולא יטריף אותי. 3. בלי ציוד היקפי (גם בלי מסך). 4.כמה עולה אופיס10 ווינדואוס7 בחנות? 5. כן מעוניינת שירכיבו את המחשב בחנות. 6. אין העדפה לחנות ספציפית, אבל כן באזור בבאר שבע. 7. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי. בקיצור, אני צריכה משהו בסיסי, אבל לא בסיסי מדי (שלא יקרטע אם אני מריצה כמה תוכנות במקביל). תודה רבה מראש! סשה

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by baruch28,

המחשב זה לצרכים משרדיים + קצת פוטו שופ מה כדאי/צריך לשנות במפרט? מעבד: AM2 5200 X2 DUAL CORE 64BIT לוח : GIGABYTE MA69VM-S2 דיסק קשיח: WD 160GB SATA זיכרון: OCZ PLT CL4 2048MB DDR II800 כונן אופטי: SAMSUNG SATA X20 כרטיס מסך: Nvidia GeForce 8500GT 512MB עכבר ומקלדת לוג'יטק ורמקולים SBSA30 CREATIVE לא החשבתי פה שדרוג למארז איכותי (המארז של זה פשוט וספק 300w) וספק יותר טוב והאם צריך/כדאי לקחת ספק יותר רציני נשאר לי במפרט הזה להוסיף עוד כ - 300 ש"ח להגיע ל - 2500 שציינתי בנושא

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  7. מעבדים Intel Core 2 Quad Core 6600 Stepping GO ₪ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35 DS3L. Conroe Support GP31S3L L V₪ 559 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKSV ₪364 1 כרטיסי מסך ASUS 8800GT 512MB DDR3 DualDVI Retail V ₪ 1,44.0 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ₪ V179 1 זיכרון זיכרון 251 2 זיכרון Kingston 2048MB 667MHz DDR2 CL5 ספק כוח Liberty400W 400 ש"ח מסך : samsung 226BW 1800 ש"ח סה"כ 6506 ש"ח SKYPC כמו שאתם רואים הוספתי את הQUAD CORE ושיניתי זכרונות לKINGSTON וכרטיס מסך ASUS 8800

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  8. שלום, קודם כל סחטיין על הפורום. אני מחפש המלצה למחשב נייד, התקציב הוא עד 4000 ש"ח, כשאפשרי קנייה באילת. * מטרות המחשב? בעיקרון אני מתחיל ללמוד בשנה הקרובה מדעי המחשב, אבל אני מצפה שהמחשב ילווה אותי גם מעבר לתואר, גם למשחקים פה ושם, סרטים וכו'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? או 14 או 15.6. אם ה14 מעלה את המחיר משמעותית אז שיהיה 15.6. * רזולוציית המסך? אפשרי HD רגיל (720), לא חובה FHD. * משקל רצוי? באיזור ה2.5 ק"ג. לא צריך משהו קל במיוחד (שלפי מה שראיתי אומר בד"כ שאין CD, נפח קטן ועוד). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחפש משהו סטנדרטי, שיהיה זמן יחסית ארוך אבל לא משהו חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  9. בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין במחשב נייד ללימודים. דרישות: מסך נעים לעיניים. זמן סוללה ארוך תפקוד מיטבי בסביבת ווינדוס. (אני מעוניין שהוא יפעיל את הויסטה מהר ויעלה תוכנות בצורה חלקה ) מקלדת נוחה. מסך 14-15 אינטש המחשב אינו מיועד למשחקים. יש לציין שאני קונה בEBAY ואני בהחלט בודק אפשרות של מחשבים משומשים מה שאומר שב650 דולר אפשר לקנות מחשב עם HIGH DEFINTION כך שההצעות שתציעו יהיו בהתאם.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by oceans68,

יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  11. שלום רב, כעקרון יש לי לפטופ שמשמש אותי לגלישה ובעצם להכל אך הוא כבר לא סוחב לי WOW שזה הדבר היחידי שאני עושה על המחשב חוץ מלגלוש ולכתוב עבודות 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה2000 ~ מקווה שיספיק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמת WOW עבודות באופיס גלישה - לא משהו בשמיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by YOU123,

אני צרייך מחשב למחשקים בעיקר ללא ציוד הקפי המחשב הוא רק למחשקים!!!!!!!!!! תודה

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by Salwaby,

אוקיי אז חבר שלי ביקש ממני להביא לו מפרט, 6000 שקל למשחקים. הדרישות שלו הם שיהיו 2 ג'יגה במפרט, מארז יפה חיצונית, 160 ג'יגה לפחות ללא מסך וללא ציוד היקפי בכלל. תודה

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by ShoVaLK,

אני צריך 2 מפרטים עד 2000 שקל בלי לחרוג, מפרט אחד לא צריך מארז, מפרט שני כולל מארז לא משהו רציני. אני רוצה שהמחשב יעלה משחקים כמו GTA IV בסגנון אבל לא ממש כבדים לא גיימרים או משהו המשחקים הטובים שיש עכשיו לעלות בלי בעיה. 1280-1024 זה הרזולוציה שלי במסך 17 אינץ', אני רוצה גם לעלות WINDOWS 7 בלי בעיה 64 ביט עדיף שיהיה 4GB ראם. וכרטיס שיחזיק ולוח אם שאם אני ירצה לשדרג תמעבד שלא תהיה לי בעיה נגיד ל4 ליבות לא משהו רציני חח זה קשה בתקציב הזה לעשות מחשב ברמה שאני מבקש אבל בבקשה מקווה שתצליחו למצוא משהו בסגנון אולי אפשר 300 שקל בערך יותר אבל לא יותר :] וההצעות יתקבלו בברכה

15. ציוד הקייפי לא צריך כרטיס קול לא צריך הארד דיסק לא צריך - קניתי אתמול sata3 ssd 120 GB DVDROM אני גם לא צריך אני צריך מעבד מסדרת I7 ומעלה אני צריך לוח אמ תומך DDR3 ותומך SATA3 - של אינטל בלבד אני צריך לפחות 4 ג'יגה זכרונות של ddr3 אני צריך כרטיס מסך שיריץ טוב את המשחק WITCHER2 - ושל חברת NVIDIA המחשב צריך להיות חזק ומהיר ועם הכי פחות זמן עקבה - ולמי שמבין שיהיה אופציה להתקין עליו mac lion osx תודה מראש לתורמים וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  16. מבחינת תקציב הם דיי זהים, ככה שההבדל של כמה מאות שקלים הוא לא מה שיפריע לי. אשמח לדעתכם על הניידים הבאים: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-nvidia.htm (דל וסטרו 1310) לבין - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/321957-321957-3329744-64354-64354-3745837.html hp pavilion 4 גם מבחינת הכרטיסי מסך? מה יותר טוב בעצם? (אם נתעלם מהבעיה שמצויינת לכרטיסי מסך במחשבים של דל) וגם האם ההבדל במשקלים / מסך הוא כזה קריטי? (אינץ' לטובת hp, שגם שוקל 300 גרם יותר)

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  17. התלבטות לגבי שילוש מעבד-לוח אם-זיכרון במחשב שמיועד לפיתוח. אני בונה מפרט למחשב פיתוח ולשימושים הבאים: 1. תוכנות פיתוח (VS2015,Android Studio וכדו) 2. הרצת מכונות וירטואליות (לינוקס + מק) 3. עבודה בסיסית עם פוטושופ ולייטרום אני מתלבט לגבי איזה שילוש לשים: אופציה א' ASRock B85-Pro4 i7 4790 8 gb ddr אופציה ב' לוח אם עם ציפסט Z97 או דומה 16 גיגה זיכרון מעבד i5 4960 מה דעתכם? בהנחה שההתלבטות היא רק לגבי הרכיבים האלה. תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  18. שלום חברים, זו יותר בקשה לשדרוג... במידה וההודעה לא מתאימה לפורום זה אנא העבירו אותה. יש לי מחשב בן 3 שמשמש לגלישה באינטרנט וכסוג של HTPC לצפיה בסרטי DVD ובלו ריי כולל תלת מימד. כל הסרטים שלי מקוריים בדיסקים ולא הורדות (אני אספן). המחשב מחובר בו זמנית למסך 24" ולטלוויזיית LED תלת מימד של LG ושולחן העבודה של WINDOWS מוצג על שניהם כשאחד ממשיך את השני (Dual View). המפרט שיש לי נבנה בזמנו בעזרתכם, ומאז שדרגתי זיכרון, הוספתי צורב בלו ריי ולאחרונה גם שדרגתי את כרטיס המסך, אבל המחשב עדיין מרגיש עגלה. לוקח זמן עד שהוא עולה ומהרגע שפותחים את הדפדפן (אקספלורר או כרום) ועד שעולה עמוד האינטרנט הראשון עובר זמן. הגלישה עצמה יחסית בסדר... זה לא ממש ממש איטי אבל הייתי מצפה שיטוס. כולה אי…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  19. יש לי בעיה בכרטיס רשת של מחשב נייד מסוג GIGABYTE W536M הוא לא עובד כאלחוטי ואני חייב לחבר לו כבל בשביל שיהיה חיבור לאינטרנט, עכשיו נכנסתי לאתר של GIGABYTE לחפש דרייבר מתאים אין פשוט דרייברים שתואמים למערכת הפעלה מסוג XP, התקנתי את תוכנת driver checker עידכנתי את כל הדרייברים אבל עדיין אין לי חיבור אלחוטי לרשת מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  20. Started by TheKiLLEr,

1. מה התקציב? 3500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון אינטרנט,אופיס, משחקים קלים - בינוניים, צפייה בסרטים באיכות מעולה. 3. גודל המסך? 15+ 4. משקל רצוי? לא משנה 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע 6. יציאות מיוחדות? מזתומרת? 7. בלוטות? בגלל האינטרנט נראלי שכה 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250+ 9. צורב DVD? כן 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? ממ לא, אבל שתהיה חברה טובה, והציעו לי ללכת על COMPAQ אגב, אני קונה מKSP..והציעו לי תמפרט הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8265 מה אומרים? תודה מראש ^^

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by rollita,

שלום, אני מבקש מפרט למחשב המיועד בעיקר למשחקים. התקציב הנתון הוא 2200 ש"ח ללא ציוד היקפי, כולל צורב, HD של 160 GB תודה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  22. למטרות משחקים ...בד"כ משחקי רשת ,אם אפשר משחקים כבדים...וגם לצפייה בסרטים(רצוי יציאה לטלוויזיה) מסך 15.4 יספיק. משקל-לאיודע ...שיהיה סביר... זמן סוללה עדיף ארוך כמה שניתן שיכיל בלוטות' כונן קשיח של 160GB מינימום צורב DVD יש העדפה לחברה משווקת BUG או SKYPC

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  23. קניתי מחשב נייד של HP G7070 והוא מגיע עם התקנה אוטומטית של ויסטה , שבסוף ההתקנה שמתי לב שנוצר PARTITION חדש בשם HP RECOVERY בגודל 10GB. מה יש במחיצה הזאת? משהו חשוב (כמו דריברים) או שזאת סתם מחיצה של WINDOWS למקרה שהוא ידפק אז שאפשר יהי לעשות RECOVERY? קיצר האם אפשר למחוק אותה?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by Hitman_47,

איזה לוח יותר מומלץ מין השניים שניהם ניראים לי טובים אבל מה היתרונות שלהם ומה החסרונות וגם באיזה אפשר לעשות אוברקלוק GIGABYTE 1 ?K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm# 2 MSI ?K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  25. שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש מכיוון שהמחשב הישן שלי פרהיסטורי, התקציב שלי הוא בעקרון 2.5K אבל אני מוכן להוסיף 200-400ש"ח עם יש צורך בכך. המחשב ישמש בעיקר לאונליין גיימינג וגיימינג כבד (קרייסיס,L4D,TF2,GTAIV,COD וכ'ו) אין לי צורך בציוד היקפי, ואין לי העדפה על חברה כלשהי, אבל אני רוצה שהמעבד יהיה בעל יותר מ2 ליבות (3 ו4 טוב). לא מעניין אותי כל כך אם המחשב שקט ועיצוב מארז יפה יהיה נחמד אבל זה ממש לא הכרחי. אני מתכנן להריץ על המחשב וינדוס XP 32 BIT. אני לא מתכנן לעשות OC. אני מעוניין שגודל ההארד דיסק יהיה לפחות 320GB גודל המסך שלי הוא 19" ואני מתכנן להריץ ברזולוציה של 1280X1024, אני רוצה להריץ משחקים על איכות גבוהה[HIGH בהכול (חוץ מקרייסיס כמובן)] הנה מפרט שהציעו לי בפורום אח…

• 10 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים