ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שולם אנשים חבר שלי מחפש מחשב טוב כולל מסך עם עדיפות לכמה שיותר גדול ועדיף WIDE אם יתאפשר ומחשב ממוצע לא יותר מידי טוב אלה אחד שיעבדו עליו משחקים וירוץ כמו שצריך עם אפשרות לויסטה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שבוע טוב חברים. אני כבר שבוע תוהה לגבי שניהם. ושניהם עומדים כמעט באותם יכולות. ואני רוצה להביא אותם מארהב. רציתי לדעת מה אתם חושבים. שניהם גרסת IVY bridge , ומסך 13 inch. אגב חשוב לציין שאני סטודנט ומשתמש חדש במק. במידה ואני ייקח אותו. ואני לא ממהר עדיין שניהם עומדים בטווח מחירים של בין 1500 דולר ל1150 דולר כרגע. ואם אני קונה יש לכם המלצות לאתרים זולים ואמינים בארהב? תודה רבה, הביקורת שלכם חשובה לי.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה כזאת http://img2.tapuz.co.il/forums/1_96440589.gif לא מתכנן oc המחיר יצא 4400 כולל מסך 20 אינץ lcd
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, וידעתי שדיסק קשיח 1TB עולה בערך 250-270 שח מה קרה שהיום המחירים של הדיסקים כלכך גבוהים ? והאם מאותה סיבה עלו עוד מוצרים חוץ מדיסקים ?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לאחר הרבה זמן של בדיקות מצאתי את המחשב של אסוס UL20A כמחשב שמתאים מאוד לצרכים שלי כסטודנט (וגם העיצוב שלו מאוד הלהיב אותי). כמעט כל החנויות שמוכרות אותו בארץ במחיר סביר (ואולי גם במחיר לא סביר) כבר לא מחזיקות בו, גם אם רשום בזאפ או בגוגל שיש במלאי. יש מישהו שיכול לספר לי קצת, מעבר למה שרשום במדריך של האתר, על הזמנה מחו"ל? או יודע על מקום שעוד מוכר את המחשב במחיר של עד 3000 שקל? זה דגם שנמכר בארץ, כך שהאחריות הבינלאומית של אסוס אמורה לכסות אותו בלי הרבה בעיה, אבל יש הבדל במעבד בין הדגם שנמכר בארץ לדגם שנמכר בארה"ב. באמאזון המחיר שלו סביב ה-510$. האם כדאי להזמין לדעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חברייה, אנחנו מחפשים נייד לאופיס אינטרנט סקייפ ופשוט מחשב למשתמש המתחיל... מצאתי את המחשב הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=M660-SE1 מה אתם אומרים עליו, לפי החלקים הוא לא רע בכלל... אבל החברה לא מוכרת כלל וכלל.. איך החברה? האם מסוכן לקנות את זה? מה הסיכון שחלק ישבר שם? מישהו יודע משהו בקשר לאחריות? האם יש לכם אופציות אחרות
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אפשרית חריגה של 500 ש"ח, אך מנומקת היטב, מעדיף לחסוך. אין העדפה לאינטל או לamd. כרטיס מסך - dx11. עדיפות ל5850. מסך - 24 אינץ', אלא אם אין אפשרות טובה בטווח מחיר, ואז אפשר לרדת ל22 אינץ'. שקט חשוב. כמה חשוב? 8 מ1-10. לא יתבצע o.c. לא עכשיו ולא בעתיד. אם יש איזה מבצע מטורף על עכבר-מקלדת-רמקולים אשמח לשמוע. אם לאו, ירכשו בנפרד. רזולוציה - לפי המסך שיבחר. למחשב תחובר טלוויזיה 32" hd ready. בנוסף למסך. שהכרטיס מסך לא יחסום סלוטים בלוח אם! (ניסיון רע) תודה!!! עריכה: אפשר לקנות רכיבים מחנויות שונות ואני ארכיב לבד. רוצה להוציא כמה שיותר מהסכום הזה...
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(פוטושופ ואילוסטריטור), עריכת סרטונים(אפטר אפקט), לצורך שיווק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריוטור,אפטר אפקט באופן תדיר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך לעריכה עצמה, החומרים שאני עורך לא דורשים רמה גרפית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה …
-
שלום לכולם אני חדש באתר (פחות משעה) בגלל שעד היום היה לי רק לפטופ ולא היתה לי שום סיבה לעיין במפרטים של שולחניים. אבל... נראה שהחמוד שלי כבר לא מספק את הדרישות ואין ברירה אלא לצאת ולרעות בשדות זרים... והייתי מאד מעוניין לשמוע הערות לגבי המפרט שבניתי (ועל מה שהנחה אותי. אני מעוניין לקנות מחשב שיענה לי על מספר צרכים: 1. גיבוי מסיבי ואמין ביותר של הרבה מאד קצבים (מסמכים ותמונות) שיחליף לי את הצורך לצרוב אותם על DVD (הקבצים האלו מאד חשובים, ובנוסף מגובים על כונן חיצוני). 2. אופיס ואינטרנט, ומעט תוכנות הנדסיות או עיבוד תמונה פשוט, פה ושם. 3. הקלטת תכנים מ YES. 4. שמיעת מוזיקה דרך יציאה למגבר שלי. 5. צפיה בסרטים (יש לי טלויזיה מחורבנת...). 6. שיהיה שקט כמה שאפשר. אז…
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, לפני איזה חודשים ביקשתי הצעות למחשב נייד ב3000 שקל, ואמרו שזה לא מספיק כסף בשביל מחשב שיתאים גם למשחקים. -המחשב בעקרון מיועד לאחי הקטן, שהשימוש העקרי שלו יהיה משחקים אומנם לא משחקים ברמות שדורשות הכי הרבה גרפיקה אבל משחקים. -אני גם מתכוון שנה הבאה לקחת את המחשב לבצפר (אני עושה י"ג). -אנחנו גם מטיילים די הרבה והמחשב גם צריך לבוא איתנו לטיולים, אז גם די חשוב שיהיה לו הרבה בטרייה והכול. אשמח לקבל הצעות למחירים משתלמים שמתאימים לי. תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי e8400 oc to 3.7ghz giga ep43-ds3l 4GB g.skill 800mhz evga 9800gtx+ corsair 550 psu קניתי אותו לפני שנה+ והיום רוב המשחקים החדשים אני מריץ על LOW למשל באד קומפני 2 על LOW והוא מקרטע על 30-40 FPS וגם אני לא מצליח לעשות OC למעבד בגלל הלוח אם הזה או שפשוט אין לי מושג איך לעשות OC אם מישו יכול לעזור לי אני אשמח.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מעבד: 2620 ₪ - AMD 12 Core Ryzen 9 5900X Up To 4.8Ghz AM4 BOX קירור אוויר למעבד: 132 ₪ - * מבצע * - ANTEC A400 RGB לוח אם: 720 ₪ - * חדש * - GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 זכרון: 386 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 3200Mhz CL16 כרטיס מסך: 3450 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce RTX 3070 8G Up To 1755MHz DUAL V2 ספק כוח: 590 ₪ - * חדש * - GIGABYTE AORUS 850W 80+ GOLD MODULAR - 10 YEAR Warranty גוף קרור למארז: 90 ₪ - Noctua NF-A15 PWM 14cm 1200RPM *תוספת שלא נכנסה כאן* - מארז: 333 Antec DA601 Tempered Glass RGB מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 8,321 אני בכלל לא בקיא בכל מה שקשור לאיכויות של המאווררים אז אני בטוח שיש פה מקום לשיפורים.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא כרטיס מסך (יש לי GTS 250 שייתכן שישודרג בהמשך). מה שחשוב בעיקר זה אופק שדרוג - שיהיה את האפשרות להרחיב זכרון, שדרוג כ. מסך וכן הלאה. ראיתי את הלוח אם GIGABYTE GA-H77-DS3H שנראה מרשים מאוד (צ'יפסט H77 שאני מניח שהוא מוצלח יותר מה-61, 4 סלוטים לזכרון, USB3). בנוסף חשבתי על מעבד אינטל i3 3220. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במ…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני לא הכי מבין בדברים האלה לכן אני רושם כאן. זהוא המפרט שאני עומד לקנות בימים הקרובים ואני פשוט רוצה לדעת מה דעתכם. המפרט חייב להיות מKSP והתקציב הוא 3500 אם חריגה קטנה למטרת משחקים. בנוסף לכח אם מישהוא יכול להמליץ לי על ספק לא יקר מKSP שיתאים למפרט אני אודה לו מאד. תודה, דוד ~
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מתלבט בין 3 ניידים.... חייב עזרה דחוף , קונה ביום שלישי!! השימושים שלי בגדול זה אינטרנט, מוזיקה, משחקים פשוטים כמו פיפא מנג'ר וכאלה, בנוגע לסרטים אני לא מתכוון לראות את הHD באיכות הגבוהה המטורפת אולי סרטי HD באיכות רגילה.... זהו בגדול התקציב שלי זה עד 800 דולר. אני קונה את המחשב בארה"ב, אני צריך שהוא יגיע לניו יורק. ההתלבטות שלי היא בין 14 אינץ ל 15.5, בגדול אני די סגור על 14 אבל 15.5 משמעותית יותר זול, יש כזה הבדל משמעותי במסך ? מה דעיף לדעתעם מבין הבאים: הראשון זה סוני 14 אינץ: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5664663&CatId=4938 השני זה אסוס 14 אינץ: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Det…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
חייב: מסך מט (נגד השתקפויות) , ומקלדת מוארת. אגב, האם יש את הטרקפד (ג'ויסטיק) לעוד מחשבים חוץ מלטיטוד ולנובו?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
התקציב הגס הוא 350 דולר הקנייה תתבצע בארה"ב הדרישות של המחשב הן מאוד פשוטות - גלישה וסרטים ככל הנראה נטבוק יתאים אבל אשמח לדעת מה האופציות הנוספות שלי. גודל המסך - לא משנה, המשקל צריך להיות 1.5 קילו ומטה (12" ומטה?) זמן סוללה ארוך כפי הניתן (מינימום 4 שעות בעבודה עם סרטים ואינטרנט) חובה אחריות בינלאומית (כי המחשב נקנה בארה"ב ויבוא לכאן) מעבר לזה כל דבר זה יתרון (HDMI = יתרון גדול) תודה רבה מראש לעוזרים. זיו.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
היי אחרי הרבה מחשבה וחרישה בפורום הגעתי למפרט הזה: יש לציין שהמחשב מיועד למשחקים ומתוכנן אוברקלוק (בתקווה להגיע ל 3 גיגה). בנוסף עדיף שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ₪685 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ₪647 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪1701 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪394 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ₪209 זיכרון: GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 ₪620 מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ₪777 ספק כוח: CORSAIR 520W HX S…
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד טוב וחזק לצורכי אאודיו (הקלטות וכד') שלא יתחמם , לא ירעיש וזמן סוללה ארוך יחסית אני מתלבט בין 2 דגמים : Lenovo IdeaPad Z580 2151-DNG Dell Inspiron 5520 IN-RD31-6263 בחרתי בדגמים אלה מכיוון שהם עומדים בתקציב שלי בשביל מעבדי i7 אשמח מאד לעזרה או יעוץ תודה רבה, רון הסטודנט
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כמה זמן לוקח לה להיטען? תנו לי את כל המידע שיש לכם על סוללות של מחשבים ניידים.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום,השאלות הן: 1.------מחשב יד שניה או מחודש ,זה דבר לא כדאי ?נגיד מחודש או יד שניה מהדגמים החדשים והיוקרתיים. 2.------נושא האחריות חייב להיות בקניית מחשב נייד? 3.------קניה מאייביי +מיסים ומשלוח עדיפים מלקנות מחשב בארץ?(הכוונה,משתלם?) 4.------מה עליי לבדוק במחשב חוץ מהחומרה של ביצועים?(סוללה למשל )? 5.------מה גודל המסך שמומלץ לקנות? אני תמיד רוצה מסך גדול וחושב ש15 זה המינימום, אבל אני רואה שיש 13-14 ששולטים בשוק. וחוץ מיזה 13 הוא פשוט נראה קטן מאוד ,אין לי מושג איך מסתדרים עם זה .ויש מחשב מסך 14 שאני דלוק עליו .. ואולי עוד שאלות שיעלו לי בהמשך. אם בבקשה תוכלו גם לנמק לתשובות ,כדי שאני יהיה בטוח ויבין למה אתם אומרים ככה. אין לי עוד הרבה זמן להתלבטויות ,אני צריך להביא…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600-700 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש cs5.5 ,ai -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 צגים של 24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 10! 6. האם מתוכנןאוברקלוOC)? אם כן איזה : כן! בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
hey i have this laptop for two year and today i can't write hebrew it just disappear i have vista oem home premium help me please p.s i can't change it in the task bar , i can't see it [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
באתר notebookclub יש כמה הצעות למחשבים יד שנייה. אני מתייחס להצעה של ה-D-600 בסיסי ב-1900, אני חשבתי עליו עם הרחבה ל-1G זכרון ב-2190. זה המפרט: מעבד Intel® CoreTM Pentium M 1.4GHz מסך 14.1'' XGA (1024 X 768 resolution) UltraSharpTM כרטיס מסך ATI Mobility Radeon® 9000 דיסק קשיח 40GB ATA 5400RPM זכרון פנימי 512MB DDR, Maximum 4GB כונן אופטי צורב CD פנימי CD-RW/DVD Combo Drive או צורב DVD פנימי DVD+/-RW מערכת הפעלה לבחירה Microsoft Windows XP Home או Professional המחשב שוקל 2.2 קילו. הצרכים שלי לא תובעניים, ואני גם לא מתכנן על המחשב לטווח רחוק )כשנה(. המחירים די אטרקטיביים יחסית להיצע בשוק יד שנייה )אשמח גם להתייחסות לדגם הספציפי ולתמחור שלו( אבל לפי מה שהבנתי אלה סטוקים שה…
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הי חברה, סוף סוף החלטתי להצטרף לעולם הניידים. הסיבה הפשוטה היא ניידות בבית בלבד (מיטה, סלון וכו'). חשוב לי מחשב חזק כי אני עובדת מהר ולפעמים עם יישומים כבדים ואין לי סבלנות למחשבים שאני צריכה לחכות שהם יסיימו את הפקודות שנתתי להם. כרטיס מסך לא חשוב - יכול להיות מובנה - אני לא גיימרית. חשוב לי נפח איחסון וזכרון מהיר רצח! כמו כן חשוב לי המסך - שיהיה גדול ועם רזולוציה טובה. העבודה שלי עם המחשב כוללת בעיקר עבודה עם קבצי office גדולים (מצגות ענקיות וכו'), גלישה באינטרנט, הורדות קבצים, קצת סרטים, וכו'. אני חייבת לציין כי עד היום רכשתי רק מחשבים נייחים ובדר"כ קניתי את הרכיבים שרציתי והרכבתי לבד בבית וכך קיבלתי שילוב של כל הדברים שרצויים לי - קצת קשה לי עם העובדה שצריך לרכוש מחשב…
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-