עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shainov,

שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות וקישורים לחנויות זולות, 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  2. טוב אז ככה,חשבתי על לקנות נייד עד 5500 ש"ח רצוי שזיכרון יהיה 2 ג'יגה,שיהיה בערך 250 ג'יגה שיהיה 15',ומשקל כמה שפחות למרות שהכי לא משמעותי עכשיו השאלה העיקרית שלי היא ,האם כדאי לקנות נייד ללא כרטיס מסך,בסביבות ה4500,וב1000 ש"ח לקנות כרטיס מסך חיצוני? או לקנות הכל ביחד ב5500 ? אשמח להמלצות,הצרכים שלי הם בסיסים לא הולך להסתובב איתו בכמויות למרות שמהשקל דיי חשוב לי, שאני אוכל לשחק משחקים נורמלי,לא מדבר על משו כבד אבל בכל מקרה, חשוב שיהיה יציאת HDMI,לפחות אחת. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  3. אהלן, אז לאחר שככה"נ נשרף רכיב במסך הנוכחי שלי, כנראה שהגיעה העת להחליף מסך. אני מחפש מסך חדש שיתאים גם לגיימינג (144Hz וזמני תגובה נמוכים, בעיקר) אבל שגם יתאים לקריאת מסמכים ארוכים לצרכים עבודה - כלומר צריך יכולת לסיבוב המסך ב-90 מעלות, שינוי גובה וזווית בקלות, ציפוי מט וכדו' גודל - עדיף 27 אינץ' אבל גם 23 תופס :) תקציב - עד 1,700, יכול להתגמש אם באמת מדובר בהפרש שמאד שווה את זה. חשבתי להמשיך עם DELL ולקחת את.S2719DGF - האם מניסיונכם מדובר במסך מוצלח לצרכים אלו? כמובן אשמח לשמוע המלצות על מסכים רלוונטיים אחרים. להלן מפרט המחשב: מעבד Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Chann…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  4. שלום, אני צריך מפרט עד 3300 ש"ח, ללא דיסק קשיח, כרטיס מסך , זכרונות, ציוד הקפי ומסך. חשוב שיהיה שקט, אולי בעתיד יבוצע OC קל. הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא 8800GTS G92. הרכבתי מפרט: INTEL CORE 2 QUAD Q9450 GIGABYTE GA-P35-DS3L SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK Antec Solo ENERMAX LIBERTY 400W ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO סה"כ:3300 ש"ח שתי שאלות: 1.יש לי ספק של HEC 400W. הוא יחזיק את המערכת, או שכדאי לקחת את הליברטי? 2.הכרטיס מסך יכנס במארז? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  5. מסך דק 19, אין צורך בכרטיס טלויזיה, צורב DVD, ציוד היקפי סטנדרטי אודה להצעות

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  6. זה מפרט שהמליצו לי עליו כאן לפני כמה ימים ויש לי כמה שאלות: 1. האם צריך מאוור בנפרד עבור המעבד? - אם כן, איזה מומלץ? 2. מה דעתכם על המפרט - זה יוצא ממש זול. האם זה מחשב טוב? (אין משחקים או תוכנות גרפיות - בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט, אבל קורה שיש הרבה חלונות ומשימות פתוחים במקביל - וחשוב לי שלא יעבוד לאט או יתקע) - אני מוכן להשקיע קצת יותר אם זה אומר חוויית שימוש טובה יותר. אבל אם זה באמת לא משנה - נחמד לחסוך ולא להוציא סתם. 3. אם אני רוצה דיסק קשיח של 1TB - איזה מומלץ? המפרט: Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 זיכרון: A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 1 ₪217 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  7. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן ככל הנראה... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים,עד ההכי כבדים שיש[אני כבר לא רוצה להגיד תשם של המשחק הזה יותר] , משרדיות , הורדות קצת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה…

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by kobibo,

המלצה עד למחיר הנ"ל לא כולל ציוד היקפי לא כולל מסך. חייב לכלול 1GB זיכרון ( דואל ) דיסק של 120GB . כרטיס מסך יכול להיות On Board .

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  9. שלום אני צריך מפרט למערכת מחשב שלמה הכוללת בנוסף למארז וכל תכולתו גם מסך,מקלדת ועכבר כמובן, רמקולים שהלוח אם יהיה עם כרטיס רשת פנטיוטם או AMD אני כבר לא בקי בנושא כמו שהייתי פעם אז תבחרו לפי מה שטוב יותר (או הכי טוב שנכנס בתקציב) תודה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  10. שלום, אבקש מפרט לילד בן 12 שמשחק הרבה משחקי רשת, גולש ומשחקי מחשב, לא הכרחי לקבל איכות גרפית הכי גבוהה אבל הוא ישחק משחקים חדשים. שיהיה מחנות באזור חיפה/קריות - נועה או פנדה (TMS אם יחזרו לעבוד)או חנות טובה אחרת להמלצתכם. התקציב עד 2800 ש"ח, רצוי מאד לא לחרוג זה יתחבר למסך LG L1900R 1280X1024 ללא ציוד היקפי וללא OS השקט חשוב, לפחות 7 מ 10 OC לא הכרחי זהו ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by asaf556,

בניתי מפרט לשדרוג מחשב קיים שיש לי כל מה שאין במפרט כבר יש לי אשמח לחוות דעת על המפרט מעבד AMD Phenom II X4 925 Box ₪743 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX925WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GT-UD3H ₪564 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950750 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪244 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3201 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪816 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5750G1 ספק כח Seasonic SS-500ET 500W ₪331 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SS-500ET סה"כ מחיר לכל המוצרים:2942₪ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  12. שלום, התקנתי על מחשב נייד עם ווינדוס ויסטה את התוכנה Alcohol 120%, תוכנת ההתקנה ביקשה להתקין דרייבר מסויים ואישרתי את העניין, לאחר מכן ההתקנה לא הסתיימה והמחשב קרס(מסך כחול). לאחר אתחול המחשב הווינדוס עולה אך קורס כמה שניות לאחר מכן לאותו מסך כחול ושוב מאתחל את עצמו. כיצד אני יכול להסיר את התוכנה/הדרייבר? או לעשות RECOVERY למצב שלפני התקנת התוכנה? אודה לעזרתכם.

13. Started by xena,

שלום לכולם, בתחילה נסגרתי על http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-nvidia.htm תוספות: 250GB אך הידיעות אודות השבב של NVIDIA הרחיקו אותו מהמחשב הזה. לכן עברתי ל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310.htm אך במחיר של ירידה ברמת המעבד. תוספות: 4GB זכרון, 250GB וויסטה ראשית, האם הבחירה שלי נבונה? השימוש של המחשב הוא לעבודה משרדית ולא יותר. האם ההבדל בין 8100 ל 8300 (בתדרים הללו) יהיה ממש מורגש? שימו לב שבמפרט הראשון כרטיס הזכרון אינו עובד כלל על דואל אלא מדובר בסלוט אחד, ואילו במפרט השני (בגלל שאריות בתקציב) הוספתי עוד 2GB לעבודה בדואל. זה לא יותר חשוב ממעבד 8300? תודה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  14. ערבי טוב ושנה טובה לכולם, יש לי חבר ששאל אותי בקשר למחשב שהוא עומד לקנות. אז ככה, אלו הדרישות שלו, הוא רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים שיספיק לו לכמה שיותר זמן, (משהו כמו 5 שנים) שגם עוד זמן רב יוכל לשחק עדיין במשחקים בצורה מכובדת. הוא עושה גם עריכות וידאו אבל בסיסיות מאוד ולא רצניות במיוחד. הוא מתכוון לקנות כרטיס מסך של X800XT PE וכמובן רוצה שהלוח אם יהיה PCI-E. הוא גם רוצה 1024MB RAM. שהמעבד לא יעלה יותר מ-1200 והלוח טוב אם יהיה עד 750 ש"ח. HD אני חושב ש-120GB יספיק לו. צורב DVD אני אצן לו NEC 3500A. זהו פחות או יותר, הוא צריך את המחשב בלי ציוד היקפי ובנתיים בלי מסך. הבעיה שהוא לא יודע על תקציב מדוייק אז תחשבו על זה פחות כשאתם מרכיבים את המפרט אבל לא להתעלל בכיס...…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by tulz,

שלום לכל הפורום,אני רוצה לקנות מעבד+לוח אם+כרטיס מסך++ספק איכותיים עד ה-4,000 ש''ח,את השאר כבר יש לי במצב מעולה! מטרות המשב הוא בעיקרון משחקים,כגע חשבתי על X800XL אבל גם X800GT יעשה לי את העבודה,דרוש מעבד חזק,ואחד ג'יגה זיכרון.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by nir987,

אזור עפולה מפרט שלא יהיה בו צורב ומקלדת רמקולים ועכבר! אבל כן מסך שיהיה מעל 20 הינץ'!

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אסטרטגיב בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. המחשב ישמש לצפיה בסרטי FHD (יחובר ל- LCD TV), גלישה בנט ואופיס. מחברת ASUS ו- DELL (עם אחריות מלאה של מינימום 3 שנים). יציאת HDMI. סוללה סבירה (3 שעות~). משקל לא משנה. כונן DVD-RW. HDD 500GB ומעלה. WI-FI תקן N. כולל מערכת הפעלה (WIN 7/8). תודה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  19. שלום, אני צריך מחשב למשחקים ללא ציוד הקפי ומסך משחקים כגון fifa, assassin's creed וכו.... איך המפרט הבא : [ מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך: Sapphire HD 6770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח: Antec Basiq 550W Active…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. Started by djzander,

אפשר מפרט למחשב ב4000 כולל מסך ניתן לחרוג בקטנה ... בעיקר לעבודה משרדית . ומחנות באיזור השרון ...

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by 26,

יש לי מחשב נייד acer aspire 5520g שהגיע עם vista ואני שניתי ל xp sp2, ואיני יכול לאפשר את מצב שינה, ההודעה שאני מקבל בעת ניסוי הפעלת מצב שינה במאפייני אפשריות צריכת חשמל הנו 'התקן המצורף למערכת אינו פועל מה עלי לעשות כדי לאפשר מצב שינה תודה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  22. שלום לכולם, נא חו"ד לגבי המפרט שהרכבתי יתחבר למסך 24" מתוכנן OC בינוני שאמור ליישר קו עם מעבד ברמה של ה E8400 - כדי לשדרג את הקירור? הסיבה שלקחתי מעבד כל כך חלש היא עלמנת לחסוך עכשיו ולשדרג למרובע ליבות חזק בעוד כחצי שנה/שנה - שוב, האם כדי לשדרג את הקירור לעתיד? שאלה נוספת, האם יהיה יותר משתלם לקחת את ה GTX260 הפשוט יותר ב 130 ש"ח פחות ואחרונה, איך השילוב של הספק+מארז? בתודה מראש ושבת שלום Sven מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤372 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤462 כרטיס מסך: [..] GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 GOLDEN SAMPLE 512MB DDR3 DVI HDMI- RETAIL ¤909 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤2…

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  23. אהלן, אני צריך המלצה למחשב עסקי/עסקי למחצה הקניה תתבצע בישראל או בחו"ל (לא משנה לי)... התקציב הוא עד 1.1K$ מחו"ל או 5K ש"ח בארץ ... הסיבה לעסקי/עסקי למחצה זה כי הוא הולך להיות מנוייד הרבה ואמור להיות עמיד... הדרישות הן מסך 12-14 ויציאת HDMI או DVI תודה עריכה - אם אני מותח את הקציב חשבתי לקנות את http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400.htm האם הוא שווה את המחיר?

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  24. הי, מחפש לרכוש מחשב נייד שהוא יחסית חזק, אמין, ומתאים למשחקים - בעיקר משחקי ספורט ומרוצי מכוניות. חשוב שהמחשב יהיה קל (לא מעל 3 קילו) ומסך עד 17". השימוש העיקרי יהיה אופיס ועבודה אבל מדי פעם משחקי ספורט אצל חברים . האם מישהו מכיר או יכול להמליץ? אפשרי גם להביא מארה"ב... תודה! תשובות לשאלון מהפורום: * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (ספורט ומרוצי מכוניות - לא כבדים אבל לא קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך - לא משנה * רזולוציית המסך - מ 1080P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין * משקל רצוי - מקסימום 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - עדיפות לניידים עם HDMI או MINI HDMI ו SPDIF * גודל מינ…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by compman112,

AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 - BOX E6 Sapphire X800GTO2 256MB FSP 350W Sunbeam Transformer BLACK זכרונות- 512X2 - לא לאוברקלוק - 600ש''ח לוח אם - DFI LanParty UT NF4 Ultra-D או משהו אחר? קרור למעבד - TT BigTyphoon או AC Freezer 64 מה עדיף? האוברקלוק שאעשה זה יהיה רק למעבד ולכרטיס מסך - מהכרטיס מסך אני מצפה לX850XTPE בתור פעם 1 שאעשה OC למשהו תודה לעוזרים אני רוצה לסגור על המפרט היום

• 8 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים