עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב: משחקים קלים - Fifa/PES , צפיה בסרטים (כדאי גם HDMI אבל לא חובה), ושימושים ביתיים בסיסיים. * גודל המסך - הניייד יהיה בעיקר בבית אז כמה שיותר גדול ככה יותר טוב. אני מתאר לעצמי שזה אומר 15". * משקל רצוי - לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא נדרש זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - כדאי שיהיה HDMI * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? - נראה לי שלפחות 500GB אבל אם יש מחשב נייד טוב אם הארדיסק קטן יותר, אפשר לדבר על זה * כונן CD/DVD? צורב - כדאי שיהיה צורב DVD. * כונן Bluray? - לא חובה. …

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  2. שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 3000 שקל. הצבע לא חשוב, לא משקל ולא גודל מסך. המחשב מיועד לאינטרנט, עבודה משרדית וסרטים. חשוב שיהיה עם אפשרות קליטה אינטרנט אלחוטי (WIFI?). אשמח אם תיעצו לנו איזה משחב כדאי לשימושים הללו ומאיפה.. תודה!

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by RonTwins,

שלום לכולם,ותודה לעוזרים. ברצוני לקנות מחשב חדש+לשדרג את מחשבי הישן. אני צריך שני מעבדי כפולי ליבה,קונרו או Athlon X2. שני לוחות אם תואמים,תומכי PCIE וDDR2. כרטיס מסך 7600GS/7300GT DDR3. מארז+ספק. מסך LCD. הארדיסק לפחות 120GB. זכרון 512MBX2 DDR2 667MHZ. 2 סטים של מקלדת ועכבר אבל יפים (רצוי אלחוטי) ושחורים. רמקולים פשוטים ביותר. תקציב עד 5500 ש''ח. אני יודע שזה מסובך אבל תודה מקרב לב לעוזרים... כלומר: 2 מעבדים-C2D או Athlon X2. 2 לוחות-תומכי PCIE וDDR2. 1-כרטיס מסך,7300GT DDR3/7600GS ואם ממש דחוף גם 7300GS. 1-דיסק קשיח לפחות 120GB. 1-זכרונות 512MBX2 1-מארז+ספק יפים בשחור. 1-מסך LCD. 1-רמקולים. 2-סט של מקלדת ועכבר בשחור תואמים. 1-הרכבה במעבדה ואחריות על כך.. אסור לחרוג בשקל…

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by SuBeX,

אני צריך מפרט כולל הכול למחשב לגיימר (ציוד הקפי, צורב DVD, מסך - CRT, וכו') - לא מתכנן OC. לאחר ההצלחה עם המחשב האחרון שעזרו לי לבנות פה אני בטוח שיהיו הצעות טובות, ותודה מראש על כולן עדיפות למחשב מבוסס INTEL כי אני מעדיף תמיכה ב-DDR2 ואני לא מתכוון לחכות ל-AMD. יש עוד דברים שצריך לפרט עליהם?!

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  5. מעבד: AMD ATHLON 64 5400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADO5400DOBOX - BOX ¤387 לוח אם: ASUS M3A78EMH HDMI ¤372 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: HITACHI 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ¤315 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤422 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W EARTHWATS PSU ¤428 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 קרור למארז: ARCTIC COOLING 120mm AF12025 ¤30 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3048 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

6. Started by Ovid,

אני רוצה לקנות מיני פיסי כדוגמת NUC , אבל לא בטוח עד כמה הוא יתאים לשימושים שלי. *הרצת האמולטור מהירה כמה שניתן (בסביבות עבודה כגון eclipse אך בעיקר android studio) *כמו כן, השימושים כוללים הרצת מכונה וירטואלית ( בדר"כ לינוקס על vmWare. ) *המון טאבים פתוחים בדפדפן. ובכללי שיהווה תחליף טוב למחשב שולחני (שיהיה בלי תקיעות לגמרי בשימוש היומיומי ). יש כמה אפשרויות שחשבתי עליהן : 1. nuc מהדור האחרון עם מעבד i7-5557u , אבל לפי מה שאני מבין הוא דו ליבתי בכל מקרה. אבל היתרון שלו על הi5 הוא ה HT. (תקנו אותי אם אני טועה) 2. nuc שהכריזו עליהם החודש עם מעבדי הskylake. אבל הם לא יהיו עם i7 אלא רק i5. אז נראה לי האפשרות הראשונה עדיפה. (?) 3. gigabyte brix עם מעבד 4770R *כמובן אחרי קניית…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  7. כבר כתבתי כאן לפני יומיים- אבל עדיין לא החלטתי) אני מחפש מחשב ללימודים בעיקר ולצפייה בסרטים מדי פעם ושימוש באי-מיול. אני מתלבט בעיקר בין מחשב שנחשב פחות טוב אבל יותר חזק - msi עם מעבד c2d T5750 2.0 GHz ודיסק קשיח של 250 GB לבין מחשב שנחשב יותר טוב אבל פחות חזק- acer עם מעבד dual core T3200 2.0 GHz ודיסק קשיח של 160GB. שני המחשבים הם בעלי מפרט די דומה למעט כרטיס המסך- ב acer הוא יותר מתקדם, 4500 , אבל זה לא מאוד משמעותי מבחינתי. ה acer זול מה msi בכ- 350 שקלים. כמו שכתבתי, אני צריך את המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, לימודים (בלי תוכנות מפוצצות), לראות סרטים מדי פעם ולהוריד סרטים באי-מיול. האם ה acer עם המעבד הנ"ל יוכל לאפשר לי הורדת קבצים ובמקביל גלישה באינטרנט במהירות ס…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  8. Started by lsoul,

מישהו כאן יכול לספר מה הנסיון שלו בהרצת WINDOWS7 על MSI WIND או כל מחשב אחר עם אטום? אני רוצה לקנות ולהריץ אותו, אבל לא יודע מה הביצועים.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  9. Started by Like2Ride,

לכולם 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כל עוד יחס עלות/תועלת לא נפגע משמעותית. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אם זה משפר משמעותית יחס עלות/תועלת 2 . מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? HD/משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). HD/משחקים/QUARTUS/VHDL/ ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?סימולטורים/משחקים כגון BLACK OP הרבה זמן …

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  10. Started by orenshp,

האם מחשבי LENOVO THINKPAD אכן עמידים מאחרים. האם שווה שהשקיע עוד כ-1000 ש"ח עבורם. איזה מחשב נייד עמיד כדאי לקנות משיקולי משקל ומשך פעולה. אנחנו מחפשים מחשב לסטודנט בתקציב של עד 6000 שח

11. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2000 במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ועריכה גרפית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה …

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by Unavoidable Encounter,

שלום בניתי מפרט שמיועד למשחקים התקציב זה 4000 עם אפשרות לחריגה קטנה זה טוב או שאפשר לשפר? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore BOX AM256DCB ¤ 1084 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 452 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 387 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 425 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667N ¤ 210 2 קשיחים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 387 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 512MB Calibre Overclocked Retail ¤ 927 1 הרכבת מערכת הרכבת מחשב חדש מחלקים ¤ 130 1 מחיר : ¤ 4212 תודה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, COD black ops ll, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' ברזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by ShaySolomon,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWCI575000 מה דעתכם על המחשב הזה? אני יודע שזה מחשב מותג ושיותר שווה להרכיב בעצמי. הבעיה היא שההזמנה הפשוטה מוואלה נוחה לי ואני מעדיף שתהיה אחריות כמו שצריך. המחשב עצמו יספיק למשחקים לא כבדים ולשימושים כלליים? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  15. תתעלמו מהדברים שלא קשורים כמו רמקולים אוזניות עכבר וכו'. המפרט מיועד למשחקים כבדים כמו קרייסיס COD4 וכו'. ואיך המסך ד"א? הוא מתאים למשחקים וזה? ד"א כבר הזמנתי את המחשב היום ^^ תודה ולילה טוב.

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  16. אפשרית חריגה של 500 ש"ח, אך מנומקת היטב, מעדיף לחסוך. אין העדפה לאינטל או לamd. כרטיס מסך - dx11. עדיפות ל5850. מסך - 24 אינץ', אלא אם אין אפשרות טובה בטווח מחיר, ואז אפשר לרדת ל22 אינץ'. שקט חשוב. כמה חשוב? 8 מ1-10. לא יתבצע o.c. לא עכשיו ולא בעתיד. אם יש איזה מבצע מטורף על עכבר-מקלדת-רמקולים אשמח לשמוע. אם לאו, ירכשו בנפרד. רזולוציה - לפי המסך שיבחר. למחשב תחובר טלוויזיה 32" hd ready. בנוסף למסך. שהכרטיס מסך לא יחסום סלוטים בלוח אם! (ניסיון רע) תודה!!! עריכה: אפשר לקנות רכיבים מחנויות שונות ואני ארכיב לבד. רוצה להוציא כמה שיותר מהסכום הזה...

17. של ג'יגהבייט, אז לא מצאתי סיקורים ברשת. איך שאני רואה, ההבדל היחיד הוא במעבד עצמו, ובמחיר (300 שקל), האם הוא מצדיק את ההבדל במחיר? ובכלל, מה אתם אומרים על הדגמים האלה? הדרישות שלי הוא לעבדוה משרדית, אינטרנט וכו'.. לא גיימינג http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=5410 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=5161

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by mooshon123,

שלום חברים, אני משתמש חדש בפורום וכבר למעלה משבע שנים לא הייתי כלל מעורה בשוק המחשבים, ולכן הידע שלי הוא פשוט אפסי. בימים האחרונים אני נובר באתרי אינטרנט שונים (ממכירות פומביות ועד אתרי zap למיניהם) ופשוט הכל נראה לי כמו כתב חרטומים. אני סטודנט לא צעיר שמחפש מחשב + מסך + סורק/מדפסת בסכום של עד 4500 ש"ח. על המסך להיות בעל עובי מינימלי 19 אינץ' ומעלה(מסך דק?) ובעל רמקולים מובנים (זה אומר שאין לי צורך ברמקולים נוספים אשר יתפסו לי מקום מיותר, נכון?) אני לא משחק במשחקים והשימושים העיקריים שלי למחשב הם: * עבודה עם סביבת אופיס וקבצי PDF * גלישה מסיבית באינטרנט * צפייה בשידורי וידאו (הרצאות ושידורי ספורט), מה שקרוי: streaming * הורדת תוכנות וסרטים (דיסק קשיח של 160 ג'יגה…

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  19. שלום לכולם. אז ככה: 1. תקציב - 4500 ש"ח 2. משחקים וכמובן גם אינטרנט, סרטים, מוזיקה ועבודה משרדית. 3. ללא ציוד היקפי ומסך 9. מחשב שקט יכול להיות נחמד אך לא משהו שאי אפשר להסתדר איתו. אם ייכנס בתקציב אז למה לא. 10. OC בינוני למעבד 11. רזולוציה 1280 על 1024. זה הכל פחות או יותר. הרכבתי מפרט אשמח לשמוע הצעות לשיפורים ו/או הצעות אחרות. מעבד Intel Core 2 Quad Q6700 Box ¤1342 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 320GB ¤397 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 242 ש"ח (X 2) כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1032 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤160 מארז כולל ספק Antec SONATA-II 450W ¤597 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-…

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  20. חשוב שיהיה מחשב חזק ומהיר, שיחזיק לפחות 6-7 שנים קדימה, ויידע להריץ גם משחקים כגון elite dangerous, fallout 4' gta' וגם מידי פעם תוכנות עריכה בסיסיות כמו photoshop ו sony vegas pro. להלן המפרט מאתר אייבורי: מארז INWIN דגם EC021 הכולל יציאות USB קדמיות ספק כח מותג בטכנולוגיית Active PFC ספק כח FSP 350W דגם FSP350-60HCN הכולל שנתיים אחריות Intel® Core i7-6700 3.4GHz Skylake Quad Core | 8MB Cache 3 שנות אחריות למעבד כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 לוח Asus דגם H110M-A DDR4 הכולל HDMI זכרון Kingston 16GB DDR4 2133MHz צורב LG SATA DVDמהירות צריבה מקסימלית X24 דיסק…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by shnaq,

האם רק נוצץ או מומלץ

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  22. שלום כרגע יש לי e8400 oc to 3.7ghz giga ep43-ds3l 4GB g.skill 800mhz evga 9800gtx+ corsair 550 psu קניתי אותו לפני שנה+ והיום רוב המשחקים החדשים אני מריץ על LOW למשל באד קומפני 2 על LOW והוא מקרטע על 30-40 FPS וגם אני לא מצליח לעשות OC למעבד בגלל הלוח אם הזה או שפשוט אין לי מושג איך לעשות OC אם מישו יכול לעזור לי אני אשמח.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  23. התקציב הוא 1,300 שקלים, ניתן לחרוג מעט מהתקציב שימוש ביתי בלבד - אינטרנט, וורד, אקסל, פאואר פוינט, קצת משחקים לילד בגיל 3 (שיהיה כרטיס מסך טוב+, לא משהו זול ממש) אין צורך בציוד היקפי לא מתוכנן אוברקלוק המחשב עובד מס' שעות רצוף ולכן חשוב שיהיו מספיק מאווררים טובים במארז, ושהמארז לא יהיה ג'נרי. זיכרון - לפחות DDR3, מינימום 2GB כונן - מינימום 100GB דרושה הרכבת מחשב בחנות, התקנת מערכת הפעלה לא חובה. אשמח לקבל המלצה מחנות באיזור: בת-ים/ חולון/ ת"א/ ראשל"צ ייתכן שדרוג עתידי (לדוגמא: הוספת זיכרון/החלפת מעבד) תודה רבה! איתי

24. מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית תלת מימד ועריכת סרטים (לא עריכה מקצועית, בעיקר לכיף...), צריך להריץ חלק PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR ודומיהם, אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משהו דומה (אבל לא 17 ולא 13....). בעיקר חשוב שאוכל לראות טוב במסך כשאני יושבת בחוץ (שמש מלאה) רזולוציית המסך? FHD 1920X1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי? עד 2.5 קילו - רצוי כמה שפחות... האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 2.0, USB 3.0 (אם אפשר גם VGA, אבל לא נראה לי שזה חובה) Bluetooth? ממש לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500mb (אם נכנס בתקציב SSD, זה יהיה מצוין) כונן אופטי? כן, עם צורב. האם…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by leah,

שלום! אשמח קבל מכם כיוון למחשב מומלץ לקנות בשביל להתחיל לעבוד בגרפיקה מהבית (הייתי מעדיפה מחשב נייד אם אפשרי)... אין לי הרבה מושג בעול המחשים זקוקה למחשב אמין שישרת כראויי.... וחשוב לי בין היתר מסך איכותי שלא יעייף את עייני... אשמח גם לקבל בנוסף לשם ודגם- מה בער המחיר... בברכה לאה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים