עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. תקציב - 3K-5K 2. שימושי המחשב - בסה"כ בסיסיים, VC, צפיה בסרטים , עריכת תמונות ביתית. 3. מסך - גדול. 15 אינץ ומעלה 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין בעיה עם משקל, ,עדיפות למקלדת מוארת. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בעקרון יש לי ערכה מקורית של office 7 אך אין התנגדות שתהיה מערכת הפעלה חדשה. 8. הנטיה היא ל- LENOVO. יש לי ניסיון עבר עם THINKPAD. 9. חשוב ביותר -שירות התיקונים , איכות המחשב/החומרה, רזולוציה גבוהה ואיכות מסך.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by zohar517,

אז ככה.. אני צריך מחשב פשוט וזול.. מה התקציב המקסימלי? 1000-1700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, שימושים יומיומיים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 0 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. לא קריטי, גר בחולון 10. האם יש בקשות מיוח…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  3. טוב חשבתי אולי לקנות את המחשב הזה: acer as5740g ראיתי את המבצע של בזק וגם ככה אני מתכנן לעשות NGN ואבא שלי עצמאי אז יש לי הנחת מע"מ כך שזה יוצא משהוא כמו 2000-3000 ש"ח. אני זקוק לזה בעיקר לצורכי גיימרים-משחק MW2 וBF:BC2. יש לו זמן סוללה טוב או יש לי בקושי שעת משחק? אבקש חוות דעת או ביקורת עליו.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by Boris_yo,

קניתי DELL LATITUDE E6420 מחבר פורום זה וגיליתי שפונקציה הנ''ל לא מופעלת במערכת הפעלה מה שמדווחת AIDA64 למרות שהיא מופעלת בקושחה. גם INTEL TURBO BOOST MONITOR אומרת זה. התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר. אני אפילו לא יודע אם זריך להיות דרייבר לפונקציה זאת, שירות או תוכנה אולי. אין שגיעות במנהל התקנים. מה שמוזר זה שחבר פורום אמר שמחשב מגיע עם בWindows 7 Enterprise אבל במארז רשום Windows Vista Basic. הוא גם אמר שיש מחיצת שיחזור אבל כל מה שאני רואה זה דיסק C. אולי מחיצה נסתרת...

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  5. בניתי מפרט מחשב שאמור לשמש אותי גם למשחקים שיצאו במהלך השנה כגון starcraft2 DIablo 3 אבל בעיקר לעבודה (הרצת מספר מכונות VMWARE) OC אני מתכוון לבצע בעתיד כרגע לא יודע עדיין תדירות וכדומה, שקט שיהיה דיי שקט -8. קודם כל רציתי לדעת אם באופן כללי יש הצעות לשינויים ושיפורים אני אשמח לשמוע. בנוסף יש לי שאלה בקשר למארז האם הוא שקט והאם הספק מספיק חזק להחזיק את המחשב בהנחה שבעתיד אני יעשה OC? מעבד Intel Core i5-750 Box -מחיר 1026 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L מחיר 615 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD - מחיר 131 קרור למעבד Scythe Reeven - מחיר 139 כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5770 V2 1024MB DDR5 PCIe - מחיר 948 מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W - מחיר 584 כונן קשיח Westren Digital…

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  6. * מטרות המחשב? גיימינג ( Fallout 3, Mass Effect ), לימודי מדעי המחשב ( בנושא זה המחשב צריך להחזיק 3-4 שנים ) * גודל המסך? לא כל כך חשוב בכל מקרה לא יותר מ 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק 3 שעות לפחות אבל גם שעתיים זה בסדר ( 90% מהמקומות יש איפה להטעין אז בקטנה ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI.. לא קריטי * בלוטות? אין לי מושג מה זה אומר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * צורב DVD? אפשרי לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. בארץ מספיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. טוב זה כל הבסיס... הנה כמה מחשבים שמצאתי אבל האמת שאני לא סגור על אף אחד מהם ומחפש המלצות מאנשים נוספים: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsam…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  7. אהלן חבר'ה, היום אחר הצהריים אני מזמין את המחשב החדש (!), והתקציב שלי זה בערך 6200 למחשב כולל מסך ורמקולים. אמרתי נעשה מקסימום 6400 כי יעשו לי הנחה. פחות המסך שאני רוצה (F700P) שעולה 1080 ופחות הרמקולים (z-640) שעולים 525 יוצא 4900 בקירוב. לכן אני צריך המלצות על מפרטים ב-4900 , הכי טוב שמצאתי זה ב-KSP והנה הוא : ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 450 2 900 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1290 1 1290 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA 500 1 500 …

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by Idanbd,

שלום רב! ברצוני לרכוש מחשב נייד לצורך גלישה/עבודה באופיס, אני לא מתמצא בחברות מומלצות יותר או פחות בניידים ובטח שלא בדגמים לכן אשמח מאוד לקבל המלצות, להלן כמה קריטריונים לנייד: משקל: כמה שיותר קל - עד 2.5 ק"ג זיכרון: 2GB. הארד דיסק: 120-160GB מהירות 5400/7200 חייב מצלמה מובנית ומיקרופון מובנה. מסך: לדעתי 14.1 אך אשמח לשמוע הצעות אחרות. שיגיע עם ויסטה (Home) מחיר: עד 5,000 - רצוי כמה שפחות (אם אפשר הרבה הרבה פחות) חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מבית טוב ושיפעל כמו שצריך תודה רבה על העזרה! זה מאוד חשוב לי להזמין אותו השבוע אז אני אשמח מאוד לתגובות, תודה שוב

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by merc571,

אני בן 13מחפש מחשב למשחקים שיחזיק הרבה שנים. שיהיה אם הרבה זכרון ושהמסך יהיה בעל גרפיקה גובוה למשחקים ושיהיה שקט וקר ושלא יהיה בעיות אם האיטרנט. יש לי תקציב של 4000 ש"ח עד 4300 ש"ח

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by MOFRA,

מה דעתכם על המפרט הבא והמחירים? E5200 (45nm) Pentium E (C2D technology) 2.5G EVERCOOL PT12-9525EA COPPER BASE GAG31M-S2C Retail 2Gb 800 with Heatsink GAMING SERIES RETAIL ^כפול 2 LG GH-22NS40 X22 BLACK SATA Geforce 9500GT 1GB mb DDR2 PASSIVE DUAL DVI Retail 6227-CA Black/RED PSU450W With 2 X SATA ACER X193WBD 19 Genius EasyTouch2 Multimedia Keyboard + Mouse ENG/HEB BLACK Genius F-120 HI FI Multimedia 2.0 Speakers סך הכל 3 אלף הנה המחירים לפי פריט E5200 (45nm) Pentium E (C2D technology) 2.5G ₪ 372.29 ₪ 51.95 EVERCOOL PT12-9525EA COPPER BASE ₪ 294.37 GAG31M-S2C Retail ₪ 242.42 2Gb 800 with Heatsink GAMING SERIES RETAIL ₪…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג ושימוש כללי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים שיצאו בעיקרון COD Dead space 2 וכו... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר בתקציב הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיס…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  12. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory (לא חובה) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בימים הקרובים תקציב: 4500-5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: 3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, ASUS (לא מכיר חברות אחרות) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 8 גודל כונן קשיח מועדף: 1TB משקל הנייד המועדף: 2-3Kg גודל הצג: 15.6 - 17.3 זמן סוללה רצוי: לא חשוב צבע המחשב הרצוי: לא חשוב אפשרויות נוספות במחשב: כונן SSD, מסך IPS, רזולוציה 1920x1080 מה מטרת שימוש המחשב? צפייה בסרטים/סדרות באיכות FHD, גיימינג בינוני-כבד (FIFA 14, Sleeping Dogs, Diablo III, Call Of Duty, BattleField 4) הע…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  13. למשחקים אני רוצה 8800 GT לא משנה לי INTEL OR AMD (שיהיה חזק אבל) והדיסק קשיח מספיק לי 160 G אני רוצה לקנות אותו כבר מחר עזרה כמה שיותר מהר!!!! תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by 2Enable,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : עדיף לחסוך אם זה לא משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 500 2. מה שימושי המחשב : משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ; fhd . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במארז, דיסק קשיח, כונן דיסקים וכנראה גם בספק( יש לי ספק של thermal take 500w בן 3 שנים, השאלה אם צריך להחליף אותו. דרישות נוספות הם שיהיו לפחות 6 כניסות USB ו חיבור ל Sata3. המפרט שיש לי כרגע הוא- E8400 4gb ram Thermal take 500w ati hd6850. התקציב שלי מספיק כדי שאוכל להריץ את גל המשחקים החדשים על האיכות הכי גבוהה?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל, אבל עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכנות ועריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2010, פוטושופ CS5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battelfield 3, crysis ובכללי משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קונה מסך FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  16. 6600E 2GB 800MHZ TRANSCEND עדיין איני יודע מה הדגם ASUS P5B DELUXE 8800GTS HD WD 2500SK LIBERTY 400W Gigabyte GZ-FA1CA

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by rubiliani,

היי, קבלתי כמה הצעות לגבי מחשב נייד Lenovo x61s במחיר בסביבות 3500 ש"ח רציתי את עזרתכם בכמה שאלות, 1. האם המעבד שלו (L7500 1.6Ghz)מספיק חזק? הבנתי שזה מעבד מיוחד לחסכון בחשמל, השימושים העיקריים שלי הם פיתוח תוכנה בתוכנות כמו Matlab , VisualStudio וכו'..ואני מעוניין בעבודה רציפה ומהירה.. 2. האם המחיר הוגן? המפרט: מעבד L7500 1.6Ghz זיכרון 2G RAM האד דיסק 160 גיגה תקשורת WIFI BT הגנה ביומטרית FP סוללה מורחבת 9Cell תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  18. שלום לכולם אני מבקשת המלצה על המחשב הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/704107-REG/Acer_LX_PU302_124_Aspire_AS5745G_6538_15_6_Notebook.html#specifications איך הוא מבחינת בקורות בחו"ל? האם יש איתו בעיות?האם בקורות המשתמשים עליו טובות? אני סטודנטית לעיצוב פנים,ואני מחפשת מחשב נייד במחיר של עד 900 דולר. האם יש משהו יותר טוב מהמחשב הנ"ל? תודה רבה תהילה

19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3 סטארקראפט 2 גילד וורס 2 כשיצא (בתקווה שעוד משחקים רבים וטובים שיצאו בעתיד הקרוב/רחוק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אפשר גם המלצה למסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בתקווה שכמה שיותר …

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  20. חבר שלי ביקש ממני מפרט למחשב AMD עם ATI משתלם בכלל? או כדי INTEL ?והמחשב מיועד נטו למשחקים.

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  21. שלום לכולם מעוניין לרכוש מחשב נוסף שיתאים למשחקים לילד בן 13 מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רובם בסיסים כמו קאונטר, אבל יש מידי פעם משחקים קצת יותר כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by איקי,

היום הלכתי למעבדה שמתקנת מחשבים נישאים של LG ובקשתי שיתקנו לי את הסליידר זה כפתור הדלקה שניתק ממקומו,הם ביקשו ממני 1050 ש''ח על לוח חדש שאלתי למה לא ניתן להלחים סליידר חדש הם טענו שלא. אני אלקטרונאי במקצועי ביקשתי שימכרו לי את הסליידר ואני אלחים אותו יש לי בלאור מלחם רוח ויש לי משחה ואני אחראי לתיקון הם סירבו,שאלתי שם מישהוא למה זה צריך להיות ככה בטעם רע,הוא אמר לי שאין להם מעבדה ברמת שבב, הם מחליפים את כל הלוח,לי זה נראה לא מקצועי,עכשיו מצאתי מישיהו שיתן לי סליידר מהגנק שיש לו במעבדה,כמה חבל שעובדים כך על האנשים,אני שוקל לפתוח מעבדה שתתין מענה ברמת שבב זה יתר זול ויותר מקצועי לדעתי. ישראל

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  23. מפרט לעבודה משרדים, כל שאר הרכיבים יש לי כבר. יש לי זכרון SDRAM, ככה שהלוח צריך לתמוך בו. כמו כן, אני מעוניין במעבד AXP מהנמוכים (1700+-1800+) ולוח אם שיש בו כ. מסך מובנה. ההארדדיסק צריך להיות 20-40 גיגה, לא חייב 8 מ"C קאש, למרות שבמחירים של היום, אני לא רואה סיבה למה לא. תקציב: הכי נמוך שתוכלו לרדת. ספק ג'נארי יספיק כאן ללא ספק. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  24. שלום לכולם. שמי נתי,ואני די חדש פה אולי 12 שעות. וברצוני לקבל מפרט של A64 ??? אני אדם של משחקי מחשב וקצת תוכנות מוזיקה. התקציב שלי נע בסביבות ה4000-3500 ש'ח (לא כולל מסך) ובמפרט: AMD 3000 64 BIT לוח אם חזק ועמיד בשביל המעבד. דיסק קשיח של 80GB זכרונות 512MB 400MHZ וכרטיס מסך נחמד לא יקר מידי ולא זול. אודה מראש על המפרטים והפניות.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  25. אני מתלבט אם להחליף את הכרטיס מסך הזה בזאפ בכרטיס מסך שבמפרט מה יותר עדיף ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771441 אני לא מבין גדול במחשבים, אבל לגבי ספק- מה קובע את איכותו ? AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 ASRock 760GM-GS3 AMD760 Chipset Socket AM3, יחידות 1 ₪238 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3073 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחי…

• 11 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים