עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חבר שלי משדרג את המחשבים בבית , וזקוק לשני מפרטים . האחד , למחשב של ההורים , שישמש בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט , והשני לחדר שלו , למשחקים . התקציבים עומדים על 7000 ש'ח למחשב המשחקים ו 5000 ש'ח למחשב המשרדי , וצריכים לכלול - - מסך (לפוחות 17" , LCD). - שילוש , כרטיס מסך , כונן קשוח , כונן DVD , מארז וספק . - מקלדת ועכבר פשוטים יחסית . המחשב שמיועד למשחקים צריך לכלול גם צורב DVD . תודה רבה מראש :-)

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  3. שלום רב, השאלה בכותרת... האם קיים שלט אלחוטי בחלק מהדגמים של מחשבי DELL ו LG ?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by omri4,

שלום לכולם. אני צריך שתציעו לי מפרט למחשב נייד ב 5000 אלף ש"ח לשימושים של אינטרנט אני טס לארה"ב וצריך שהאינטרנט יפעל מהר בלי תקיעות וזה תציעו רק מחנויות של אזור הדרום עדיפות לחנויות שבב"ש אני משלם באשראי וגם אני קונה wirless כך שאם צריך משהו מיוחד בשביל זה אז תשימו גם יום טוב

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by t-mac,

שלום לכולם יש לי כיום מחשב פנטיום 4 1.5 עם 40 ג'יגה ו-512 זיכרון וכרטיס מסך 9600xt אני רוצה לשדרג את המחשב למשהו שיעבוד טוב... עד איזה 1000 שקל. מצאתי 2 שידרוגים למחשב.. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1724889 1הערכה כוללת: לוח אם Elite-Group 741GX סוקט 462 מעבד AMD Athlon 3000 סוקט 462 מארז ATX 400W 2. פנטיום 4 2.8 HT לוח ECS , ASROCK זיכרון 256 הארד דיסק 40 ג'יגה.... אם אני יוסיף את החלקים שלי שהמחשב הקודם ( 40 ג'יגה, 512 זיכרון, והכרטיס מסך 9600xt) המחשב יהיה טוב? (למשחקים) http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2752632 כל השאר: הארד דיסק וכרטיס מסך יש לי. אני האמת יותר גולש באינטרנט, אופיס וקצת למשחקים ( nba, fifa וכ"ו) ו…

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  6. שלום לכולם. אני כרגע מחפש לקנות לעצמי מחשב נייד חדש, בעיקר ללימודים. הצרכים הם בעיקר תכנות ב VS, פוטושופ, אופיס,ומשחקים פה ושם. עד כה אני מתלבט בין שלושה דגמים: Alienware M14X XPS L502X XPS 15Z שלושתם עונים על הצרכים שלי, אך כל אחד בסטייל ובדרך שלו. אני מאוד מתלבט מה לקנות, חשבתי ללכת על ה L502X וזהו, אך העיצוב והמשקל שלו דחו אותי קצת. ה 15Z מציע עיצוב יותר נעים, אך לפי מה שהבנתי הוא נורא מתחמם והוא לא באמת מציע את אותם הביצועים של L502X. ה AW הוא גם חייה, אך גם הוא מתחמם נורא, והוא נורא כבד יחסית ל 14 אינש. אני אשמח לשמוע חוות דעת, מה לדעתכם הכי כדאי מבין שלושת אלה שנותן את התמורה המלאה לכסף?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  7. בבקשה http://www.tms.co.il/preview/spec/95ab3d4u מחשב משרדי חזק יחסית ללא צורך במשחקים. תשומת לבכם למארז ולזיכרון. אשמח להערותיכם. תודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by guysfa,

שלום. רציתי לדעת האם יש הבדל רציני בין שני המשחבים לצורך משחקים: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=cat13504&type=page&pageIdentity=searchDriven&_DARGS=/site/en_US/catalog/fragments/product/olscompareproductcenterwell.jsp ולמה רשום בכרטיס מסך DDR3 באחד, ובשני GDDR3 ? תודה.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  9. היי חברים! אני האמת כבר את המפרט שלי הרכבתי ורכשתי, לאחר ששיגעתי פה לכמה אנשים את השכל. עכשיו חבר שלי ביקש ממני עזרה לגבי בניית מפרט למחשב HTPC סלוני שיחובר למקרן FULL HD! ראיתי כמה מהמפרטים המורכבים שיש בסטיקי, שנראים אחלה. הייתי שמח לעזרה לפי תקציב ודרישות. אז ראשית הפורמט המוכר : . מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח גג האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב HTPC סלוני, תכני FHD, הקלטת תוכניות דרך כרטיס טלויזיה מחובר לממיר, חיבור למקרן איכותי וגדול ברזולוציה של FULL HD! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימ…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  10. בכותרת רק המארז בלי שטויות למשחקים, מבוסס אינטל, בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 814 צפיות
  11. אנחנו מחפשים לקנות מחשב נייד תוך מתן חשיבות לנושאים הבאים: 1. עיקר ייעודו יהיה לגלישה באינטרנט + אופיס וכנראה יותקן עליו VISUAL STUDIO לצרכי תכנות. 2. המחשב יהיה בעיקר בבית ולכן פחות חשוב לנו משקלו. 3. מעונינים שהמחשב יכלול מצלמה מובנית. 4. מעדיפים WIN7 5. אם נמצא משהו עם עיצוב נחמד ולא בלוק שחור מיושן, מה טוב.... 6. משהו בסביבות ה 3000 ש"ח ושלא יחצה את ה 4000 ש"ח ממתינים להמלצות...

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. איך המפרט הזה ? אני מחפש מחשב חזק לגראפיקה ומשחקים - השימושים שלי / העדפות בנוסף שיהיה "סבבה" גם בשנים הבאות אם יש לכם דרך להפחית את המחיר בלי לפגוע בביצועים או להפך לשפר אותם אני זקוק לכם תודה ! מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤1049 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם Asus P5QL ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 XP ¤414 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996599 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe …

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by Prophecy,

על איזה משני אלו אתם ממליצים בהתחשב במחיר: 1 x מעבד AMD Sempron 2400 256K S462 1 x Gigabyte GA-7N400L1 1 x Geil 256MB DDR400 Cooling CL2.5 1 x Western Digital 80GB 7200 8M Buffer 1 x Gigabyte Nvidia Geforce FX5200 128 Mb 1 x צורב NEC DVDRW 3520 X16 Dual Layer לבן 1 x הרכבת מחשב מחלקים(מחשב חדש) 1 x מארז X-Blade 480W שחור 2,610.00ש"ח או שם המערכת : מחשב חזק מבוסס AMD 64Bit 2800 מפרט : מארז : מותאם למעבדי AMD מפואר, 500W כולל USB קדימה לוח אם : תוצרת GIGABYTE דגם : GA-K8NS נתונים : DDR400, FSB1600, SATA, PATA, AGP X8 מעבד : AMD 64Bit 2800 כולל מאוורר מקצועי ThermalTake זיכרון : 256MB DDR400 כרטיס מסך : GB Radeon 9250 128Mb TVOut כרטיס קול : מובנה 128BIT…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by ido-nava,

GIGABYTE K8N PRO SLI Thermaltake BIG TYPHOON AMD ATHLON64 3500+ Venice CORSAIR 512MB DDR 400MHZ Value CL2.5 X2 eVGA 6800GS 256MB 256BIT WD 200GB SATA2 NEC DVD +/- X16 DUAL Thermaltake SHARK VA7000 BLACK HEC 480V ACE (SILENT) סה"כ: 6785 שקל מה אתם אומרים ?? הזמנתי היום

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by elibegi,

שלום לכולם מחפש מפרט למחשב בסכום של 3500-3999 ש"ח אני לא צריך מסך, צורב DVD והארדיסק ולא ציוד היקפי.(מקלדת עכבר רמקולים מדפסת ושות') משמש בעיקר לתוכנות אופיס ואדובי (אקרובט, פוטושופ וכו') אבל גם מאיה לפעמים... כולל גלישה באינטרנט והורדות של סרטים ומוזיקה. מעבד CONROE אינטל ולוח אם תואם חובה! בגלל זה חיכיתי עד עכשיו תאימות למשחקים בעדיפות נמוכה ביותר. אך שיוכל להחזיק גרפיקה ברמה טובה ואת ויסטה כמובן! אפשרויות לשדרוג רבות ככל שניתן בעתיד. עדיפות למארז שקט מאוד (אם יש דבר כזה וניתן לצפות אותו מראש) ודי חשוב שיהיה במקום שנותן תשלומים (עד 500 ש"ח הבדל לטובת חנות שנותנת תשלומים אפילו שיצא יותר יקר) [move][glow=red,2,300]תודה רבה תודה רבה תודה רבה תודה רבה תו…

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by Ghosthunter,

שלום, לאחר קניית הטלויזיה שלי(32WL48) אני מעוניין לרכוש מחשב שיתפקד כHTPC, ויחבר בין כל המכשירים השונים(וידאו, ממיר וטלויזיה). אני צריך מארז יפה(אולי OVERTRUE 1), כרטיס קול(חשבתי של AUDIGY 2 PLATINUM ZS, לא הפרו שהוא חיצוני), מעבד, זכרונות\ כרטיס מסך(עדיף שיהייה ללא כרטיס מסך כדי לחסוך בעלויות). יש לי כרטיס טלויזיה ישן של FLYVIDEO(3000) שאני יכול להשתמש בו וכונן DVD שאני אפרק ממחשב אחר. מקלדת ועכבר טובים גם לא יזיקו(משהו שיכול להחזיק 4 מטר- לא RF). אני יודע שיש כאן חלקים שיכולים לצאת יקר, בגלל זה אני מעדיף לחסוך בחלקים האחרים(כדוגמאת הכ.מסך). ועוד שאלה קטנה: האם כדאי לחכות לכרטיס קול החדש של CREATIVE עם מעבד הקול החדש שלהם? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by vwgolf,

יש לי מחשב DELL מדגם inspiron 6400 זאת ההודעת שגיאה שמופיע לפני שהווינדוס עולה. http://up38.siz.co.il/up3/0mdmthwteeyo.jpg (התמונה גדולה ולכן אני מביא את זה בקישור) מה עושים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, COD 4, CRYSIS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צ…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  19. שלום רב, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ולכן אני צריך את עזרתם בבניית מפרט לאחר קריאה בפורום הגעתי למפרט הבא ואני אשמח שתחוו את דעתכם לגביו. האם יש טעם להמתין למעבדי Haswell או שפשוט ללכת על הדור הנוכחי? מה התקציב המקסימאלי?: 5500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 100 שקלים. מה שימושי המחשב: בעיקר משחקים אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל סוגי המשחקים. Battlefield 3/4, AC3 וכו'. רזולוציית המסך: יש ברשותי מסך DELL UltraSharp 23 1920x1080 עד כמה חשוב השקט: עדיף שלא יהיה רועש יותר מדי מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪431 מארז: בא…

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by Evil,

מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר וגם עבודה משרדית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשום תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3,cod bo3, xcom 2 gta v tomb raider ובכללי משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך כרגע 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  21. Started by o07,

היי ברצוני לקבל מפרט טוב למחשב שולחני עם ציוד היקפי (מקלדת עכבר ורמקולים). כנראה אני ילך על המסך הזה: DELL 2209WA בנפרד. מטרת המחשב: בעיקר גלישה באינטרנט, קצת סרטים, משחקים לילדים (אסתפק בכרטיס מסך מובנה). הבנתי שהרשתות RSM וTMS מומלצות נכון? עריכה: עדיפות למחשב חרישי. :-X ללא אוברקלוק כמובן.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  22. שלום לכולם. אשמח לקבל מפרט לפי הדרישות הנ"ל- 1. מה התקציב? 5000¤ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים),צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך (CRT) , מקלדת , עכבר , מדפסת משולבת (סורק,פקס ומדפסת יחד), רמקולים , צורב DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא. אגב- המחשב לילדים עד גיל 10, מחשב משפחתי כזה.. יש מצב? בתודה, אודי.

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  23. אוקיי זה אני שוב, ירדן. כתבתי מלפני מספר ימים נושא כאן שברצוני לקנות מחשב נייד. אחרי קריאת נושאים רבים המתעמקים בהשוואה בין הHP6151 ולבין הDELL1520, הגעתי למסקנה שאני מעדיף לקנות את הHP, לשדרג ל2 ג'יגה ראם, ובגלל שהוא יותר יפה ומסך יותר אייכותי P: אני צריך עזרה רק בהשוואת מחירים בין חנויות; איפה מוכרים את המחשב במחיר המקסימאלי, איפה במינימאלי ועל מי לסמוך. אני רוצה גם שהמחשב שלי יגיע שהווינדוס והדרייברים מותקנים, זה יעלה יותר?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by guy124,

?Athlon 64 3500+ (S-939)? ?AV8 (s939) sata,GBL? RD9800PRO (עם הליבה של האקס טי) 80 GB (יכול להיות שאני יגדיל יותר מאוחר) 512 זיכרון ספק 500 וואט מארז לא משהו מיוחד (רק בשביל לעשות עליו מודינג) מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  25. בניתי שני מיפרטים לחבר שלי שלא מבין כלום במחשבים אחד שלINTEL ואחד של AMD בניתי אחד של AMD בגלל שקראתי שהסידרה השנייה של הפאנום טובים הם ב45NM ואוברקלוקרים יחסית טובים המפרט של AMD זול ב800 מזה של אינטל בגלל שבחרתי בלוח אם עם ציפסת 790 שיש לו לוח אם מובנה והרבה פונקציות אוברקלוק רציתי לשאול אם שווה לחקות לקיץ שיצאו כרטיסים חדשים ולבנתיים לחסוך את ה800 שקל בגלל שהוא ממלה לחוץ בכסף והוא גם לא משיק במשחקים עם גרפיקה הוא משחק במשחקים כמו CONTER STRIKE נ.ב. איך האוברקלוק מSKYPC והאם המפרטים שקטים ולאיזה כרטיס משתווה האון בורד והינה המפרטים AMD מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤774 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1293 לוח אם Gigabyte GA-MA790GP-UD4H…

• 9 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים