עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שימושי המחשב יהיו מעט תכנות, SOLIDWORKS, עיבוד תמלילים ואקסל (גם שימושים מתקדמים באקסל - אם זה משנה) ושימוש יומיומי רגיל. אני כבר סגור על דגם מחשב ועל הכל, והשאלה שלי כאן היא עבור נתונים זהים למעט המעבד. עבור השימושים שלי האם שווה את תוספת התשלום (כ-600 ש"ח), עבור שדרוג המעבד מ-i5 6200u ל-i7 6500u?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  2. אני בונה מחשב לאחי הקטן, משו חמוד לפייסבוק ומשחקים בדפדפן. אולי גם סרטי FHD לפעמים... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪390 לוח אם: Gigabyte GA-78LMT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪266 מארז: Fractal Design Core 1000 Case כמות: 1 - מחיר: ₪225 ספק כוח: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪179 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪74 קשיח למחשב שולחני: Hitachi Deskstar 7K1000, 500G, 3.5", SATA 2 כמות: 1 - מחיר: ₪263 סה"כ: ₪1471 מתחרים בכל הצעה…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by RoMEo,

ריפרפתי ככה על כל הנושאים הדביקים ולא מצאתי את מה שחיפשתי (רוב הפירוטים על המעבדים שנתתם מדברים על נייחים). אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי רוצה לדעת איזה מעבד הוא גם הכי איכותי וגם הכי משתלם (לא הכי טוב, אין לי 12,000 ש"ח) כשאני מעוניין יותר בקטע של מהירות גלישה, מסמכים, עבודות של סטודנטים ופה ושם גם משחקים - לא מי יודע מה כבדים! ועוד שאלה.. - האם אני ארגיש שוני מהותי אם יהיה לי DDR2 ולא DDR3? עד כמה זה באמת חשוב?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ3,200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עד 350 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Rome 2- Total war -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך -. מסך 23", 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר בתקציב כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 (לא רוצה צלילי קדיחה אבל לא מפריע לילשמוע את המאוורר פועל ברקע) 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא. 7. האם …

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  5. Started by shabi08,

מחשב קומפלט כולל מסך 19",שיעלו עליו כל המשחקים הקיימים,אני יודע שזה לא הרבה כסף אז שיהיה עם אופציות לשדרוג בעתיד,על המחשב תותקן מערכת הפעלה XP. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by keren83,

אהלן חברים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הממפרט הבא: מחשב נייד DELL XPS 1330 כולל חיבור HDMI גודל מסך 13.3 " מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz זיכרון 4096MB DDR2 667MHz דיסק קשיח 320GB סוללה בעלת 9 תאים לזמן עבודה ממושך! כרטיס מסך מתקדם NVIDIA GeForce 8400M GS תקשורת אלחוטית Wi-Fi + BlueTooth קורא כרטיסים 8 ב- 1 חיבור HDMI מובנה צורב DVD SLIM - קל משקל קורא טביעות אצבע - לאבטחה מתקדמת! מערכת הפעלה Win Vista Premium בעברית שלט רחוק מצלמה מובנית 2.0MP 3 שנות אחריות ע"י DELL ישראל מחיר: 4500 ש"ח השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט, אופיס, פוטושופ, פלאש וקצת בניית אתרים, מוזיקה, צפייה בסרטים וזהו בגדול.. אשמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הנ"ל, האם הו…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Asus P4P800 Deluxe 762 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,088 ש"ח Supertalent Aluminium CA-601UFs Silver 505 ש"ח OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel 863 ש"ח Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 158 ש"ח סה"כ 3,375 ש"ח מה אתם אומרים על המארז והקירור ובבקשה לא להעביר את זה לשום מקום זה מאוד חשוב. המארז כולל 5 מאווררים של 80 mm האם כדי להשקיע יותר בזיכרון ופחות במארז כאשר העבודה שלי היא בעיקר oc זה הדבר החשוב ואחרי זה משחקים,כרגע יש לי גם radeon 9600 xt

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  8. עד 500 שקל שמעתי שה פיוניר טוב מה אתם ממליצים לי מה הכי טוב לקנות היום !

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  9. Started by balon,

המחשב אמור להיות למשחקים וגם לעבודות. ללא מסך, עם צורב דיוידי, 120 ג'יגה תודה.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by arbily,

יש לי מחשב נייד מדגם: toshiba satellite a200-14e הסוללה של המחשב מתה ואני מעוניין לקנות אחת חדשה. רציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות מהארץ, חנות זולה ואמינה(אם יש כזו חח), ואיזה סוללה אני צריך. אני צריך סוללב ממוצעת ולא יותר מזה. אני די חדש בכל העניין שלי, והמחשב הנייד בכלל של אבא שלי. אני יכול לתת לכם כל מידע שתבקשו בשביל לעזור לי, תודה מראש D:

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  11. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כך שאני יוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים על האיכות הכי טובה שאפשר (אני מקווה שני יוכל בסכום שהקצבתי) המחשב עצמו דולק קבוע והוא כרגע בעיקר משמש אותי למדיה סנטר (סרטי FULLHD), הורדות 24/7, אופיס, ואינטרנט ללא משחקים כלל. כרגע יש לי את החלקים הבאים- מארז: Thermaltake SHARK ספק SEASONIC S12II 620W BRONZE בן שנה. צורב דיודי של LG כונן קשיח: 1TBשל WD ו 2TB של סמסונג. כונן SSD:אני מזמין מחו"ל 120GB VERTAX 3 ב 250$. כרטיס קול: Creative xtreme audio ציוד היקפי: Logitech z5500, מקלדת ועכבר אלחוטיים. בנוסף למעבד, זיכרון, לוח אם וכרטיס מסך, ארצה להוסיף עוד כונן 2TB לאחסון סרטים. התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגה. שימושי המחשב העיקריים הם: משחקים כבדי…

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by asher_pa,

היי, לפני כ4 חודשים קניתי מחשב לפי המפרט הבא : מעבד AMD 5200 לוח GA-MA78GM-S2H זיכרון 2G OCZ מארז EZCOOL 350W REAL המחשב נקנה לצורך Media Center והוא אכן עובד ומנגן סרטי FHD 1080P בלי בעיות. - על המחשב מותקן Vista Ultimate לאחרונה היה לי קצת זמן פנוי ורציתי לנצל את המחשב למשחקים... הורדתי את spiderman web of shadows - ותבעסתי שזה מקרטע... 1. אם אני יחזור ל XP יש סיכוי שיותר משאבים יתפנו לטובת משחקים???? 2. במידה ולא האם כדאי לקנות איזשהו כרטיס מסך שיוכל לעבוד עם המפרט הנ"ל (מעבד 5200 וספק 350 ) ויוכל להריץ משחקים ... - הבנתי שהכרטיסים החדשים דורשים ספקי כח חזקים ואני לא יודע אם שלי יוכל לחזיק - או שאולי המפרט הזה לא מתאים למשחקים בכלל ועדיף לוותר על ההרפתקה מראש... אין ל…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, COD black ops ll, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' ברזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  14. אהלן אנשים, בעוד כחודש אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באונ' וברצוני לקנות מחשב חדש. אחרי הרבה התלבטות החלטתי כי ברצוני לקנות מחשב עם מסך 15 אינצ'. עיקר מהות המחשב היא ללימודים [תכנות], לכן אני מחפש שיהיה נוח להשתמש במקלדת שלו ושאזור המקלדת לא מתחמם יותר מדי. [לכן גם העדפתי הטבעית היא למעבד i5]. כמו-כן אני מעוניין במחשב שיהיה בעל כ. מסך איכותי מספיק להריץ משחקים ברמה בינונית-גבוה. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח. עד עכשיו הייתי נעול על הDell vostro 3550, שנראה טוב. הבנתי שיש לו איכות בנייה טובה, אך ממה שראיתי, הוא מצויד בכרטיס מסך RADEON HD6630M, ותהיתי - מהם ביצועי הכרטיס בהשוואה לNvidia GT525M 1GB, ול-Nvidia GT540M? האם הוא חלש משמעותית מה-525? ומה-540? מכיוון והכ. מסך קצת מבא…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  15. היי, מחפש מחשב נייד לעבדה משרדית בעיקר, שיוכל להריץ לפחות אופיס, פוטושופ, פלאש, אקספלורר, פיירפוקס, וינדואס מדיה פלייר, מסנג'ר ועוד כל מיני תוכנות (תוכנות די קלות כמו שפירטתי, לא תוכנות תלת מימד או תוכנות גרפיות כבדות ולא משחקים). מסך שיהיה די גדול 15 אינץ' +, עם כרטיס רשת אלחטי כמובן. עם הכרטיס רשת האלחוטי אני יוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי בכל מקום שיש נכון? (קנייונים, שדות תעופה, מקדונלדס ובטח עוד מקומות שאני לא יודע עליהם). תודה, אוהד.

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  16. תתעלמו מהדברים שלא קשורים כמו רמקולים אוזניות עכבר וכו'. המפרט מיועד למשחקים כבדים כמו קרייסיס COD4 וכו'. ואיך המסך ד"א? הוא מתאים למשחקים וזה? ד"א כבר הזמנתי את המחשב היום ^^ תודה ולילה טוב.

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by oriki9999,

שלום לכולם! אני מחפש אלטרנטיבות לAlienware m11x, שהוא סוג נטבוק שמיועד למשחקים. התקשתי למצוא אופציות אחרות. האם יש בכלל?, אשמח לראות כמה במידה ויש! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  18. שלום וברכה. אני מחפש מחשב שישמש אותי לשנים הקרובות, התקציב הוא בעיקרון עד 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה, אך אני אשמח לא לנצל את כולו. גודל המסך חייב להיות 15.6. המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וצפיה בסרטים. אני צריך הרד דיסק שיהיה גדול - כלומר לפחות יותר מ1 ג'יגה. המחשב יהיה הרבה בתנועה, אז אני צריך זמן סוללה טוב, ומשקל לא כבד במיוחד. אני מקווה לקנות מחשב שישרת אותי לאורך זמן, כך שאני מוכן לחרוג מהתקציב אם אני אוכל להבטיח זאת. אני גם מעדיף שהוא יגיע ללא מערכת הפעלה, אם זה יוזיל את מחירו. תודה מראש, ושבת שלום. אנשים יקרים שלי.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  19. של ג'יגהבייט, אז לא מצאתי סיקורים ברשת. איך שאני רואה, ההבדל היחיד הוא במעבד עצמו, ובמחיר (300 שקל), האם הוא מצדיק את ההבדל במחיר? ובכלל, מה אתם אומרים על הדגמים האלה? הדרישות שלי הוא לעבדוה משרדית, אינטרנט וכו'.. לא גיימינג http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=5410 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=5161

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by mooshon123,

שלום חברים, אני משתמש חדש בפורום וכבר למעלה משבע שנים לא הייתי כלל מעורה בשוק המחשבים, ולכן הידע שלי הוא פשוט אפסי. בימים האחרונים אני נובר באתרי אינטרנט שונים (ממכירות פומביות ועד אתרי zap למיניהם) ופשוט הכל נראה לי כמו כתב חרטומים. אני סטודנט לא צעיר שמחפש מחשב + מסך + סורק/מדפסת בסכום של עד 4500 ש"ח. על המסך להיות בעל עובי מינימלי 19 אינץ' ומעלה(מסך דק?) ובעל רמקולים מובנים (זה אומר שאין לי צורך ברמקולים נוספים אשר יתפסו לי מקום מיותר, נכון?) אני לא משחק במשחקים והשימושים העיקריים שלי למחשב הם: * עבודה עם סביבת אופיס וקבצי PDF * גלישה מסיבית באינטרנט * צפייה בשידורי וידאו (הרצאות ושידורי ספורט), מה שקרוי: streaming * הורדת תוכנות וסרטים (דיסק קשיח של 160 ג'יגה…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  21. שלום לכולם. אז ככה: 1. תקציב - 4500 ש"ח 2. משחקים וכמובן גם אינטרנט, סרטים, מוזיקה ועבודה משרדית. 3. ללא ציוד היקפי ומסך 9. מחשב שקט יכול להיות נחמד אך לא משהו שאי אפשר להסתדר איתו. אם ייכנס בתקציב אז למה לא. 10. OC בינוני למעבד 11. רזולוציה 1280 על 1024. זה הכל פחות או יותר. הרכבתי מפרט אשמח לשמוע הצעות לשיפורים ו/או הצעות אחרות. מעבד Intel Core 2 Quad Q6700 Box ¤1342 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 320GB ¤397 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 242 ש"ח (X 2) כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1032 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤160 מארז כולל ספק Antec SONATA-II 450W ¤597 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  22. ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty‎ X38-DS4 s775 1600Mhz, Intel X38, DDR2 1200, 2xPCI-E‎ ‏DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata - 2 Years ‏Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black (No PSU ספק כוח CORSAIRE 550W כרטיס מסך 8800GT XFX 512MB XXX גוף קירור למעבד טרמלייט אולטרה אקסטרים 120 ממ +3 מאוררים zakman f3 עלויות של הרכיבים: מעבד:980 לוח-אם: 930 כרטיס מסך 1085 צורב:150 גוף קירור למעבד:325 מארז:600 מאוררים:120 ספק:470 אז איך המפרט הזה ? יש משהו לשפר/להוריד ?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by Ghtm,

היי אני צריך המלצה נייד לשימושים פשוטים - אינטרנט, מוזיקה וקצת סרטים. לא קריטי זמן סוללה ואפילו עדיף כמה שיותר גדול כי הוא יהיה לשימוש ביתי בעיקר. יש לי גג 4000 שקלים להוציא על הנושא אבל אם יש אלטרנטיבות טובות בפחות כמובן שזה בונוס. תודה גיא

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  24. חשוב שיהיה מחשב חזק ומהיר, שיחזיק לפחות 6-7 שנים קדימה, ויידע להריץ גם משחקים כגון elite dangerous, fallout 4' gta' וגם מידי פעם תוכנות עריכה בסיסיות כמו photoshop ו sony vegas pro. להלן המפרט מאתר אייבורי: מארז INWIN דגם EC021 הכולל יציאות USB קדמיות ספק כח מותג בטכנולוגיית Active PFC ספק כח FSP 350W דגם FSP350-60HCN הכולל שנתיים אחריות Intel® Core i7-6700 3.4GHz Skylake Quad Core | 8MB Cache 3 שנות אחריות למעבד כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 לוח Asus דגם H110M-A DDR4 הכולל HDMI זכרון Kingston 16GB DDR4 2133MHz צורב LG SATA DVDמהירות צריבה מקסימלית X24 דיסק…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by r.b.y24,

שלום מחפש מפרט מחשב עד 12000 שח לסימולטורי טיסה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000, אפשרי לחרוג אם באמת שווה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג וסימולטור טיסה/נהיגה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 2 מסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורו…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים