עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אין דרישות מיוחדות בנוסף לכך. כל הניידים שנתקלתי בהם עם מסך מט ורזולוציה גבוהה מ- 1366*768 (שאני לא מבין איך אפשר להסתדר איתה...) הם מהסדרות העסקיות היקרות יחסית. האם יש משהו במחיר יותר "עממי"? תודה.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  2. Started by YuvalM,

מה העניינים אנשים? אני ממש זקוק לעזרה שלכם! אני מחפש מחשב 13.3 אינץ' שמבחינת ביצועים.. אני יכול לסכם את זה כך: וורד, אקסל, סקייפ ושלושה דפדפנים רצים במקביל והמחשב לא נתקע.. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר קל! (בסביבות ה-1.5-1.7 קילו) ולכן גם לא אכפת לי אם יהיה במחשב צורב או לא. הסוללה צריכה להחזיק כמות זמן נכבדת (6 שעות לפחות) כי אני הרבה מחוץ לבית ושיהיה כרטיס רשת אלחוטי טוב, שלא תהיה לי בעיה להתחבר לרשתות בלוטוט' אלחוטיות. כמו שרשמתי בכותרת, התקציב הוא בסביבות ה-4K. חשבתי לקנות את ה-Asus Ul30 אבל הבנתי שכרטיס הרשת שלו לא משהו בכלל, וגם המצלמה שלו היא 0.3 מגה פיקסל (יש כזה הבדל מ-1.3??) הסתכלתי גם על ה-Dell Vostro V13.. אבל מבחינת רכיבים, הוא לא פחות טוב מהAsus? ???…

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  3. שלוםם אני צריך שתעזרו לי להרכיב מפרט בתקציב 5000 שקל כולל ציוד היקפי שזה כוךך: מסך מצלמה מקלדת עכבר ורמקולים אה ושהוא יהיה אינטל וכולל כרטיס טלווזיה בתוכו הוא צריך להיות להכול ובמיוחד משחקים ובקשה תעזרו לי יש לי בעייה במעבד כאילו אין לו מאוור שיקרר אותו זה בסדר עם אני ישים מאוור דולק כולללל הזמןן כאילו מאוור מבחחוץ כי המחשב פתוח

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  4. intel core 2 quad q-8300 gigabyte g41 ddr2 pci-x ddr2 4GB 800 mhz צורב DVDRW DL X22 ללא כונן קשיח GeForce 9800 GT 1024MB PCI-x ספק 500W מארז מקצועי SAMA 2400 ₪ שאלות.. איך המחיר .. האם מתאים לגיימינג (ניד פור ספיד וכו') ללא OC שקט לא כזה חשוב אני כבר למדת להתעלם מהרעש בשינה ומה אפשר לשפר או לגעת במפרט בלי לעבור את התקציב ..

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by xTz,

אני רוצה להרחיב את אופקיי, כרגע תאורטית לפחות, בתחום המחשבים הניידים. יש למישהו אתרים מומלצים? תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  6. Started by dorshay,

שבת שלום, לאחרונה זכיתי בתחרות של אינטל שנערכה פה באתר וזכיתי במעבד CORE I7-2600K ולוח אם DP67BGשל אינטל. החלטתי לא להתקין אותם במחשב הקיים אלא לקנות הכול חדש אני יודע שזה לא תקציב גבוהה ביחס לדרישות אבל תנסו לעזור לי אחרי הכול אני מתכנן לקנות עדשה ומסכים חדשים בזמן הקרוב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2800 אשמח לחיסכון במידת הצורך ניתן לחרוג - 200+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עריכת מדיה מכל סוגיה (סאונד מקצועי, תכני HD עם אפקטים מעטים, תמונות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש : לרוב פריימיר פרו, קיובייס, פוטושופ ולייט רום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או …

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by A.Iniesta,

בהמשך לנושא הקודם שלי... התקציב השתנה מאוד, כך גם המפרט. צריך חוות דעת על המפרט הנ"ל. תודה רבה לעוזרים. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1371 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM ALL LED 23CM Side Fan NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤347 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤405 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤422 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit כמות: 1 - מחיר: …

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by SUBX2,

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=205&keySearch= מה דעתכם על הניד הזה(אמינות ,חיי הסוללה ופרטים שאתם חושבים שאני צריך לדעת)? האם יש יכולת לשדרג את המעבד אשר מגיע בניד ליותר מתקדם לדוגמה Core2 DouT5500 וגם הכרטיס מסך? מה החלופות שלי מלבד המחשב הזה שחשוב לציין שהעדפה שלי למסך 14.1 או 15.4ומפרט שזהה פחות או יותר למפרט של המחשב בלינק עד 5500 שח ? תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב ולהזמין אם אפשר כבר היום מחשב במחיר של עד 4000 ש"ח. ללא ציוד היקפי וללא מסך (רק מחשב). המחשב מיועד לנער ולכן הכרחי שיריץ משחקים כבדים. אין חובה OC . חשוב שמארז יהיה שקט ,גדול ומרווח. 4 ג'יגה זכרון ו- HD של כ - 500GB בערך. כמובן שכרטיס מסך ,ספק ולוח טובים כדי להריץ משחקים אלו. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 790 צפיות
  10. הי, אני פותחת נושא חדש (מקווה שזה בסדר) כי נתקלתי בכמה מבצעים שנגמרים היום וממש אשמח לעזרתכם בבחירה בין הדגמים שלמטה. מה מבין הארבעה הבאים עדיף, לצרכים הבאים: * מטרות המחשב? CAD, גרפיקה, קצת 3D ורינדורים, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק צד גדול של בחורה בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גמיש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA ,HDMIוכו)USB 3.0 ו-HDMI רצויים, אבל זה לא קריטי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כ-500GB, אבל גם כאן זה לא הדבר הכי קריטי * כונ…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  11. ישבתי והכנתי מפרט שנראה לי נורמלי עם הדברים שאני רוצה בערך. הדברים העיקריים הם: -מעבד אינטל מרובע ליבות. -לפחות 1TB של שטח איחסון. -כרטיס מסך חזק שיעבוד על מסך 20 אינץ' ברזולוציה 1600X1200, על הגדרות הכי גבוהות לפחות לתקופה הקרובה. -לוח אם שיחזיק לי אוברקלוק להרבה זמן. לא מתוכנן משהו קיצוני, המטרה היא לחסוך. אם נגיד יש 2 דגמים של מעבדים שהזול מבינהם פחות 400MHz מהחזק, אז אקח את החלש ופשוט אעשה לו OC. אני רוצה שיפור טוב בביצועים, לא לשחוט את המעבד עד שיחנק. -קירור טוב שיחזיק את המעבד קריר ושקט. -4GB של זיכרון רם, שלא יגביל אותי עם הOC, חובה dual channel. -מארז שנראה טוב, שיספק שקט. לא משהו יקר. -ספק כוח שיחזיק לי את המערכת ביד רמה בלי שום הגבלה לOC. שיהיה שקט. אני עובד קשה…

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  12. שלום אני מעוניין למכור תמחשב שלי ואני מעוניין לדעת כמה הוא שווה היום ואם בכלל שווה לי למכור אותו תודה לכולם על העזרה מראש cpu:core2dueE7500 motherboard:p5p43td memory:6gb ddr3 1333 הזיכרון מגיע ב-3 סטיקים כל סטיק 2 gb 1333mhz kingston gpu:gtx460 1gb zotac cpu cooler: ‏Arctic Freezer 13 Limited Edition ספק: chieftec 650w

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  13. M52L-S3 Gigabyte AMD Athlon 64 X2 Dual Core 2700 MHz Processor 5200+ 256 NVIDIA GeForce 8600 GTS mb Corsair CM2X1024-6400 ezcooll 450 אני מעוניין לדעת האם כדי לי לשדרג את המיפרט אני אוהב לשחק לא גיימר אבל חובב משחקים, וסרטים אני רואה המון אהה ויש לי מסך 22 אינץ 1680/1050. ואני לא מתכנן אוברקלוק כי אני לא יודע ??? תודה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by meirmiz,

קודם כל שלום לכולם ושבוע טוב... אני מחפש מחשב נייד בתחום המחירים של 4000-5000 שקל. הצרכים שלי הם: אינרטנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים (לא את המשחקים הכבדים החדשים שקיימים כיום בשוק אלא משחקים כמו פרו, פיפא וכו'...) הייתי שמח לקבל עצות וביקורת מקצועיות על MSi EX600 (לאו דווקא על אייבורי, שלי דווקא יש ניסיון של 7 שנים איתם כבר...) רצוי מאנשים שיש להם נסיון איתו... HP 6670EJ GIGBYTE GIGA X5 או אם מעבר לדגמים האלו אתם מכירים משהו אחר אשמח לשמוע... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  15. הצרכים מהמחשב הינם הרצת תוכנות ניגון (Tracktor) ויצירת מוזיקה - cubase, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות). בהתחלה שקלתי להגדיל את התקציב וללכת על מקבוק פרו\אייר אבל החלטתי לרדת מההרפתקה. כרגע מצאתי מחשב refurbished של דל (XPS13) ב-1100$ כשהדבר היחידי שמדאיג אותי הוא תוקף האחריות (נותרו 8 חודשים). http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-13-ULTRABOOK-L322X-i7-3537U-8GB-256GB-SSD-BACKLIT-1080P-BLUETOOTH-WIN-8-/330959369074?pt=Laptops_Nov05&hash=item4d0eb73372 מדובר במחשב עם כונן SSD 256GB 8GB RAM ומעבד לא רע בכלל (לא מהסדרה החדשה ביותר של אינטל, תקנו אותי אם אני טועה?) לפי מה שקראתי הוא יספק 6-7 שעות עבודה עם הסוללה. יש לכם המלצות נוספות? מה דעתכם על הבחירה הנוכחית? …

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  16. תודה רבה לכל מי שעוזר, אני מעוניין לשמוע את כל חוות הדעת שיש לגבי הכל, אם המחיר הוגן ואם המפרט באמת טוב. כי הבחור שאני קונה ממנו את המחשב אומר שזה מפרט מפלצתי.

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  17. אז ככה חברים אני מחפש מחשב חדש יש לי כרטיס מסך טוב מסך דק מקלדת עכבר רמקולים זכרונות חדשים מה שאני צריך זה: מעבד טוב אינטל כמובן לוח ארדיסק 500 גיגה מארז טוב ויפה וזהו תודה מראש ובהצלחה בהרכבה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  18. שלום לכל באי הפורום. שמי יאיר. לאחר כחמש שנים, לפחות, אני מעוניין להרכיב (להגדיר) לעצמי מחשב חדש. ואני מוכרח לציין, שהנושא נהיה מאוד מורכב, מאז הפעם האחרונה שעשיתי את זה. אני זקוק לעזרכתם, יותר בשביל לדעת מה לחפש, למרות שכמובן גם המלצות יתקבלו בשמחה. קראתי כאן את המדריך וחשבתי שהבנתי עד שניסיתי להתקדם מעבר לכרטיס מסך. גם המפרטים למחשבים בתחום הגרפי מדברים על תחום ה-3D ותחום הגרפיקה הדו-מימדית שונה אולי ? אולי יש חנות שהיא ממש מקצועית, שיש בה גם אנשים אמיתיים (למרות שהוירטואלים הם אנשי נפלאים בהחלט) שאפשר לשבת איתם ולהתייעץ ? בקיצור , אשמח לכל תגובה. 1) התקציה הוא כאמור 5500 ש"ח אולי אפשר להגיע גם ל 6000. 2) עיקר העבודה על המחשב יהיה עבודות פוטושופ מתקדמות, בקבצים גדולים…

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  19. שלום, אני צריך מפרט שיספק שירותים בסיסיים אך יחזיק מעמד זמן רב ככל שאפשר. - אשתמש בו לעבודה שוטפת, הורדות ומשחק בפיפ"א בלבד. - אני זקוק לצורב dvd. - אני מתכנן oc בעתיד, ככל שהמפרט יאפשר. - אין כל חשיבות לשקט/עיצוב/מע' הפעלה/ציוד היקפי. - יש לי crt "17 - חשוב!! אני מתכוון לשלם בצ'קים בתשלומים. איני יכול לחרוג מעבר ל1800 ש"ח. הנה מפרט שקיבלתי מאייבורי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-S2L זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 דיסק קשיח: HITACHI 320GB 16MB SATA2 7200 RPM כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 GeForce 8400GS 256MB DDR2 צורב: LG/Optiarc/Pioneer/Asus X20 SATA DVD ספק: EZCOOL 450W 12CM FAN מארז: RAIDMAX 02+23CM FAN סך …

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  20. מארז DEFINE R4 USB3 FRACTAL DESIGN שחור לוח אם Z87-G45 GAMNIG HASWELL 1150 MSI מעבד אינטל 3.5GHz 8MB CORE I7 1150 QUAD 4770K ספק כח A.PFC 80+ CX750M 750W MODULAR CORSAIR מאוורר למעבד FREEZER I30 AC זכרון KHX BEAST KINGSTON 2X8GB DDR3 1600MHZ כ.מסך Nvidia GeForce GTX770 OC 4GB-5 GIGABYTE דיסק קשיח פנימי 3Y 1TB S3 7200 64MB SEAGATE דיסק SAMSUNG 840 2.5" SATA3 120GB SSD

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  21. שלום אשמח להעזר בנוגע למחשב הבא. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2.3K (אפשר לחרוג מעט בשביל שינוי משמעותי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, מטלב (שימוש בינוני) וקצת סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. דרוש מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 - שקט חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אין צורך בOC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצ…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by frozen_fire,

Hi , i am writing from random internet cafe's is south america so i will not be able to commant quickly, so i will try to get all the requiered info in this message i am starting to study soon and i am looking for a laptop (13 inche's( for a compter scince student - programing mathlab and normal office usage any reqemedetions? thx

23. Started by anthonyp,

התקציב - עד 3500 ש"ח * מטרות המחשב - אינטרנט, סרטים, משחקים קלים-בינוניים. * גודל המסך? 15, לא פחות. * משקל רצוי? 2-2.5, אני יודע שפחות זה לא ריאלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? המחשב יהיה תמיד ליד נקודת חשמל, אז לא צריך זמן סוללה ארוך במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI* בלוטות? לא צריך* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500* צורב DVD? כן* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת - HP, DELL, LENOVO

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by MIKI23,

חבר רוצה לקנות מחשב לגלישה בעיקר ללא מסך באזור המרכז ( מעדיף בסקי.פי.סי) ללא OC לא משחק במשחקים

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  25. אמממ אתמול פתחתי דיון אבל לא קיבלתי מפרט סופי והחלטתי לקנות את ה8800 320MB כבר עכשיו אז אני צריך מפרט מחודש.. כרטיס מסך: Geforce 8800GTS 320MB מעבד: שיהיה מעבד שלא יגרום למצב של צוואר בקבוק מסך: LCD ב1300-1400 שקל 19" ומותר להביא מZap כי בIQPC לא ראיתי שום מסך טוב אבל אני לא הכי מבין אז אם אתם רואים משהו אז בכיף.. זכרון: 1G לא יותר ... (מתוכנן שדרוג בקרוב) מארז: שיהיה שקט אבל יופי זה לא דבר קריטי אפשר גם מארזים בסיסיים חנות: שהמפרט יורכב מהחנות iqpc דיסק קשיח: 250GB לא מתוכנן OC סה"כ 6000 שקל אבל מותר לחרוג קצת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים