ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty X38-DS4 s775 1600Mhz, Intel X38, DDR2 1200, 2xPCI-E DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata - 2 Years Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black (No PSU ספק כוח CORSAIRE 550W כרטיס מסך 8800GT XFX 512MB XXX גוף קירור למעבד טרמלייט אולטרה אקסטרים 120 ממ +3 מאוררים zakman f3 עלויות של הרכיבים: מעבד:980 לוח-אם: 930 כרטיס מסך 1085 צורב:150 גוף קירור למעבד:325 מארז:600 מאוררים:120 ספק:470 אז איך המפרט הזה ? יש משהו לשפר/להוריד ?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי עסק שדורש גם רינדור של סרטים גם רינדור של אנימציות של solidworks או מאיה והכי כבד אני עושה סימולציות של פיזיקה בsolidworks וב - realflow וכאלה בסגנון שעוד אלמד החלטתי להשקיע 10 אלף ולהביא כמה שיותר ושיחזיק לכמה שיותר שנים מבחינת חדשנות ועמידה עם תוכנות חדשות הכנתי מפרט קטן ואשמח לביקורת שיפורים או המלצות [ATTACH=CONFIG]3280[/ATTACH] תודה
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=205&keySearch= מה דעתכם על הניד הזה(אמינות ,חיי הסוללה ופרטים שאתם חושבים שאני צריך לדעת)? האם יש יכולת לשדרג את המעבד אשר מגיע בניד ליותר מתקדם לדוגמה Core2 DouT5500 וגם הכרטיס מסך? מה החלופות שלי מלבד המחשב הזה שחשוב לציין שהעדפה שלי למסך 14.1 או 15.4ומפרט שזהה פחות או יותר למפרט של המחשב בלינק עד 5500 שח ? תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
חשוב שיהיה מחשב חזק ומהיר, שיחזיק לפחות 6-7 שנים קדימה, ויידע להריץ גם משחקים כגון elite dangerous, fallout 4' gta' וגם מידי פעם תוכנות עריכה בסיסיות כמו photoshop ו sony vegas pro. להלן המפרט מאתר אייבורי: מארז INWIN דגם EC021 הכולל יציאות USB קדמיות ספק כח מותג בטכנולוגיית Active PFC ספק כח FSP 350W דגם FSP350-60HCN הכולל שנתיים אחריות Intel® Core i7-6700 3.4GHz Skylake Quad Core | 8MB Cache 3 שנות אחריות למעבד כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 לוח Asus דגם H110M-A DDR4 הכולל HDMI זכרון Kingston 16GB DDR4 2133MHz צורב LG SATA DVDמהירות צריבה מקסימלית X24 דיסק…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי כולם אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר כמדיה סנטר וינגן סרטי FHD בצורה הטובה ביותר. המחשב יהיה המחשב המרכזי בבית וישמש גם לגלישה באינטרנט, הורדות ושאר שימושי בסיסים (לא ישמש למשחקים). חשוב לי לשמור על אופציות שידרוג, יכול להיות שבעתיד אני ארצה לשדרג אותו למחשב עריכת וידאו, לכן אני לא רוצה ללכת לכיוון של מארז HTPC (לא מיקרו ATX וכו') תודה מראש כמעט שכחתי אין צורך במסך, מקלדות ושאר עזרים. גם לא בצורב והארד דיסק.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, מתלבט בין שתי אופציות מרכזיות עבור HTPC בסלון שיחובר לרסיבר ק.ב ומשם לכל שאר הציוד הדרישות: חיבור לרשת ביתית 1G, ניגון תכנים של FULL HD בקלות. אין תכנון בקרוב על 4K (טלויזיה לא תומכת) אופציה א': מחשב NUC N2820 + הארד דיסק של 500 ג'יגה - 1000 ש"ח אופציה א' משודרגת: מחשב NUC N2820 + SSD 16 + הארד דיסק חיצוני לסרטים - 1300 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500 אופציה ב': מחשב ק.ב קצת יותר רציני אבל גם יותר גדול: דגם מחשב: HTPC Intel Pentium G3240 3.1Ghz - IHT1 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3240 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 GT לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81I-PLUS LGA115…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש אפשרות לחרוג מהתקציב ב100-200 ש"ח אני מתעקש שהמעבד יהיה i5 (ואני יודע שזה עולה לי ביוקר על חשבון ביצועים) אני מתעקש שהזיכרון יהיה 4GB (ואני יודע שאין לי צורך בכך למשחקים) יכול להיות שאבצע OC יותר מאוחר מה המיטב שאוכל להוציא במסגרת שתי המגבלות הנ"ל בתקציב 3200? (אין צורך בשום ציוד היקפי) המחשב יירכש בחנות RSM או KSP תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום חברות וחברים, זו פעם ראשונה שלי כאן אז אני מקווה שלא אעשה פדיחות לעצמי. הנה העניין: אחרי 10 שנים של קניית מחשבים ב1500 ש"ח לצרכי אופיס/אינטרנט, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להתקדם! לכל החבר'ה כבר יש מחשבי גיימינג ועכשיו הגיע תורי! המחשב עצמו יוצב בסלון וישומש כמחשב גיימינג ומדיה בשימוש כבד. האישה ואני צורכים את כל התכנים שלנו מהאינטרנט (סרטים, סדרות, מוסיקה) ושנינו היינו גיימרים בעבר (מתי בעבר? כשההורים היו אלה שהיו משלמים על המחשב...) שרוצים לחזור לגיימינג עכשיו כשהקריירות סוף סוף במסלול יציב ויש יותר זמן פנוי מבעבר. להלן הפרטים: 1. תקציב מקסימלי: 5000 ש"ח. חשוב לציין שהסכום אינו כולל מעבד, וזאת מכיוון שזכיתי לקבל חינם מעבד i7 אקסטרים. ניתן יהיה לחרוג מהתקציב, הכל פונקצי…
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
תודה רבה לכל מי שעוזר, אני מעוניין לשמוע את כל חוות הדעת שיש לגבי הכל, אם המחיר הוגן ואם המפרט באמת טוב. כי הבחור שאני קונה ממנו את המחשב אומר שזה מפרט מפלצתי.
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הלך לי המחשב ועכשיו אני אצטרך מחשב חדש. אני יכול להסתדר איזה חודש או חודשיים עם לפטופ שיש בבית, אבל השאלה אם אמורה לצאת בקרוב חומרה חדשה שתוזיל קצת את המחירים. התיכנון שלי זה לקנות מחשב רציני הפעם, זאת אומרת מעבד 4 ליבות ואחד הדגמים האחרונים של גיפורס. כמה דבר כזה יכול לעלות? אני הרכבתי איזה מחשב והגעתי ל- 4600 בערך. צריך מקלדת ועכבר רצוי אלחוטיים. צריך כרטיס קול לא הכי טוב, אבל משהו לא רע. לא צריך כונן דיסקטים. אה ומסך כבר יש לי אז אני לא צריך. נושא הקירור חשוב, אבל לא מתכוון להשקיע על זה יותר מדי והעיצוב פחות חשוב. העדפה לחברות: מעבד - רק אינטל. כרטיסי מסך רק - nvidia. לוח אם - העדפה ל- gigabyte. בקיצור מה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 2700 ש"ח, במידת הצורך אם זה יהיה כל כך קריטי ניתן לעלות עד 3000 ש"ח. עד היום וגם כרגע אני משתמש במחשב של לנובו, אני אוהב את המחשבים של לנובו, זה ספציפית מחזיק לי כבר מעל 3 שנים טפו טפו טפו... אני מעוניין במחשב ל: 1. אינטרנט כרגיל. 2. סרטים ולכן חשוב לי מסך LED ברזולוציה טובה ובעל HD (גם כ.קול עם HD). 3. שימוש בתוכנות לתכנות כגון Jdev ועוד, בעיקר לצורך לימודים. דרישות נוספות: * ראיתי שרוב המחשבים בסכומים האלה בעלי מעבד intel pentium core due ולא core 2 due, ולכן לדעתי אפשר להתפשר זה יספק אותי. * מחשב בעל זיכרון DDR3 בעל 2GB לפחות. * אם אפשר קורא כרטיסי SD. כמו שציינתי יש לי ניסיון טוב עם לנובו ולכן המחשבים שהתעניינתי בהם הם של לנובו…
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צריך עזרה להחליט איזה מהם עדיף? http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm או http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12724472-77954257.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Pavilion%20dv6186ea%20Notebook%20PC〈=he&cc=il
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
לפטופ חדש של סמסונג עם כרטיס מסך 7670M של ATI (המפרט המלא http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20670) כשאני משחק למשל ב-HL2 על ההגדרות הכי נמוכות (אין סיבה שהמשחק לא ירוץ) המשחק קורס והמחשב מתכבה בפתאומיות בדיוק באותו מקום. ניסיתי לעדכן את הדרייברים וזה לא עזר. ב-eventview אין כלום ומשום מה לא נוצרו קבצי DUMP אז קשה לדעת מה בדיוק הבעיה. לפני שאני פונה לibm יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לפי מה שכתוב צפויה עלייה של 20% במחירי חומרה של מחשבים, די צפוי שתהיה עליה :-\. לכתבה המלאה: http://www.tgdaily.com/2006/12/08/cost_of_vista_pcs/
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני חושב למכור אולי את המחשב נייד שלי. מה המחיר שלדעתכם אני צריך לפרסם אותו בכדי שיהיה הוגן ל-2 הצדדים? דגם: DELL Studio 1558 מעבד: Intel Core i7-720QM 1600 MHz לוח אם: DELL 0TR557 זכרון שודרג ל- 8 ג'יגה: כפול 2- 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - G Skill F3-12800CL9-4GBSK כרטיס מסך: ATI/AMD Mobility Radeon HD 54701024 MB DDR3 SDRAM כונן קשיח: TOSHIBA MK5056GSY, 500 GB, Serial ATA 3Gb/s כונן דיוידי: PLDS DVD+-RW DL-8ATS, DVD+R DL מערכת הפעלה מקורית: Microsoft Windows 7 Home Premium x64 אני גם לא בטוח ב-100% אבל נראה לי שזה אותו מחשב כמו זה: http://www.pc-4u.co.il/2142 תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי חבר'ה. האם לדעתכם יש איפה לחסוך במחשב שלהלן? https://www.tms.co.il/104871 האם יש אפשרות לחסוך על הלוח אם ועל הקירור למעבד? מבלי לפגוע בביצועי המחשב?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אמממ אתמול פתחתי דיון אבל לא קיבלתי מפרט סופי והחלטתי לקנות את ה8800 320MB כבר עכשיו אז אני צריך מפרט מחודש.. כרטיס מסך: Geforce 8800GTS 320MB מעבד: שיהיה מעבד שלא יגרום למצב של צוואר בקבוק מסך: LCD ב1300-1400 שקל 19" ומותר להביא מZap כי בIQPC לא ראיתי שום מסך טוב אבל אני לא הכי מבין אז אם אתם רואים משהו אז בכיף.. זכרון: 1G לא יותר ... (מתוכנן שדרוג בקרוב) מארז: שיהיה שקט אבל יופי זה לא דבר קריטי אפשר גם מארזים בסיסיים חנות: שהמפרט יורכב מהחנות iqpc דיסק קשיח: 250GB לא מתוכנן OC סה"כ 6000 שקל אבל מותר לחרוג קצת תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו. אני מתחילה ללמוד קולנוע וצריכה משהו שיתאים לי בשביל לעבוד עם תוכנות כמו PREMIER, AVID, וכדומה. התקציב הוא עד 3.5 לא כולל מסך וציוד נלווה - מקלדת עכבר רמקולים... נטו מחשב (האמת שספק יש לי אז גם זה לא צריך) אם יש פרטים נוספים שלא ציינתי... תודיעו לי ואני אוסיף תודה מראש. נטלי
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
היי המחשב שלי כבר זקן וזה הזמן לקנות חדש. המחשב ישמש אותוי למשחקים כבדים ולעיבוד נתונים יחסית גדול. התקציב שלי הוא 7000 שקלים בלי ציוד היקפי. אני לא מתכנן אוברקלוק. אם כבר אני קונה, אז אני מעדיף לקנות כרטיס מסך מהדור של הפיקסל שיידר 10, בשביל שאני לא אצטרך עוד כמה שנים להחליף. עדיף שיהיה 2 ג'יגה זכרון. רצוי שיהיה צורב dvd של חברת פיונייר שיתמוך בצריבות בנפח גדול.. בקשר למעבד- הבנתי שהיום הולכים הכפולי ליבה.. הם טובים בשביל משחקים? ודבר אחרון, הבנתי שיש עוד מעט ירידת מחירים.. המחשב לא הכי הכי דחוף, אבל לא בא לי לחכות יותר מ3 חודשים. מתי הזמן הנכון לקנות את המחשב? אשמח אם תבנו לי מפרט ותענו על השאלות, מקווה שמה שאני רוצה יספיק לתקציב. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
זה הלינק למפרט http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=280&ArticleID=822 המחיר הוא 3,300 הוא מגיע עם שנה אחת של אחריות,וזיכרון רק 1GB,יהיה לי אפשרות לקנות זיכרון ולהרחיב?ולגבי האחריות להרחיב באופן עצמאי מול דל? ובכלל,האם המחשב הזה מומלץ?ומה זה אומר עודפים? בעיקרון תכננתי לקנות את הווסטרו 1310 T8100 (רציתי את הxps אבל ויתרתי משיקולי תקציב)כעת כשאני רואה את האפשרות הזו אני די מתלבט.יש לי על מה להתלבט? הצרכים הם סטודנטיאליים,אבל זה יהיה המחשב האישי שלי גם למטרות פנאי,וארצה לראות בו גם סרטים,לגלוש הרבה וכו' תודה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על קניית מחשב נייד בסביבות ה 5000 שח, מעוניין במעבד חזק ו4GB זיכרון, כרטיס מסך טוב\סביר לפחות 320 GB מקום, אין חשיבות למשקל, גודל מסך או זמן סוללה.. אני לא מבין הרבה בניידים אבל ממה שהבנתי אני מעונין במעבד T6600 או T6400 ובכרטיס כמו 9600M GT, היעוד העיקרי של הנייד יהיה עבודה בגרפיקה, בתוכנות כמו PHOTOSHOP 3DMAX וZBRUSH, אני יודע שבשביל גרפיקה עדיף כ.מסך QUADRO אבל אין לי תקציב לכ.מסך כזה, אני כרגע בצבא ומעונין ללמוד גרפיקה בזמני הפנוי שם. מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שיתאים לי? רציתי גם לשאול מה ההבדל בין מעבדים מהסידרה T ל P? והאם צפויה יציאה של חומרה חדשה בזמן הקרוב ששווה לחכות לה או אולי בכלל שווה לקנות מחול? תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי מבקש מיפרט לבנייה עצמית , אני מיתלבט בין כרטס מסך של ATI או NVIDIA , כי קראתי בפורומים שכרטיס שח ATI לא נותן תמונה על כל המסך אלה משאיר כס"מ אחד על כל הצדדים , אצלי כאשר אני מחבר את הנייד עם כרטיס 5650 לפלזמה HD שלי אני רואה שהשולחן עבודה לא ממלא את כל המסך אלה יש קטע מכל צד של כס"מ , חשבתי אולי כרטיס NVIDIA ימלא את כל המסך, איזה לוח אם + מעבד עדיף ? העלות בסביבות 2000 ש"ח , חשוב לי מארז בצבע שחור ולא רחב במיוחד , הגובה לא חשוב לי. מצד שני ראיתי את המחשב הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9694#detailed מה דעתכם? מעבד אטום 330 חזק מספיק עם כרטיס 9400 ,כי קראתי גם שלא מומלץ מעבדיי אטום לעיבוד HD.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
DELL STUDIO 1535 2.1 GHZ http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2019 TOSHIBA A-300 15B 2.4 GHZ http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1843 אפשר לראות מהמפרטים שעקרונית הטושיבה טוב יותר אבל מה שחשוב לי זה: א. האם זה שווה את ההשקעה הנוספת (הפרש של 300+) ב. הכי חשוב: איך השירות של DELL לעומת TOSHIBA ואיך הפריסה של המעבדות שלהם בדרום הארץ (אני לומד בב"ש) תודה מראש עודד
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי צריך נטבוק ללימודים לאופיס ואינטרנט בלבד. התקציב העומד לרשותו הוא עד 1700 ש"ח בלבד. אם בכל זאת אתם רואים משהו שלדעתכם שווה את החריגה אז תחרגו עד 2000 מקסימום(ננסה גם להוריד את המחיר בחנות). אשמח לקבל עצות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב שישמש בעיקר למשחקים כבדים ... תקציב - עד 10,000 ש"ח ציוד היקפי - רמקולים: Altec Lansing ATP3 2.1 עכבר: מתלבט בין MX518 לבין G5 , או שאתם תציעו משהו טוב מקלדת: לא צריך מסך: גם לא צריך העדפות לחברות/חלקים: מעבד - שיהיה AMD , צורב דיוידי - NEC 4550 DVD±R Dual Layer , לוח אם: nForce4 Ultra ... קירור ועיצוב: שיהיה מארז יפה (בסגנון חללי/חייזרי/בדיוני) ועדיף שיהיה חצי שקוף צרכים מיוחדים: לא ממש ... המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים ושאלה - שמעתי ש 2 סטיקים של 512MB ראם מריצים טוב יותר משחקים מאשר סטיק אחד של 1GB ראם ? האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-