עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני למשל רוצה האקינטוש....יש קשר לבחירת מפרט? תודה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by Cucilida123,

אהלן. אני אשמח לקבל המלצות לניידים הנכנסים בתקציב.(2000-3000) שימושי הנייד יהיו מעט סרטים, מעט מוזיקה ובעיקר לימודים. המשקל- לא משנה. גודל המסך- יותר גדול=יותר טוב. גודל קשיח- 250 ומעלה יהיה מעולה. כרטיס מסך- OB.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by kidO,

זה מה שאני חושב לקחת מה אתם אומרים וכמה זאמור לעלות מעבד 2.8 (800) מאוורר למעבד לוח אינטל רוק ליק מארז לפנטיום 4 USB קדמי דיסק קשיח 80 גיגה 8 מגה קש DVD SONY מקלדת +עכבר אופטי מיקרוסופט כונן 1.44 זיכרון DDR 400 DUAL 512 (שני זכרונות של 256) כרטיס מסך ATI 9600 128 מגה רמקולים 4.1 קריאיטיב מסך LCD 17 של מאג דגם 765S ניתן לקנות גם את דגם ה SLIM (יפה מאוד) אשר עולה עוד 10 דולר ואיזה צורב של LITE ON מה אתם אומרים זה טוב זה כדי מה צריך להוסיף לשפר כמה אתם חושבים זה יעלה לי פליז תעזרו לי ?????????????????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  4. שלום,השאלות הן: 1.------מחשב יד שניה או מחודש ,זה דבר לא כדאי ?נגיד מחודש או יד שניה מהדגמים החדשים והיוקרתיים. 2.------נושא האחריות חייב להיות בקניית מחשב נייד? 3.------קניה מאייביי +מיסים ומשלוח עדיפים מלקנות מחשב בארץ?(הכוונה,משתלם?) 4.------מה עליי לבדוק במחשב חוץ מהחומרה של ביצועים?(סוללה למשל )? 5.------מה גודל המסך שמומלץ לקנות? אני תמיד רוצה מסך גדול וחושב ש15 זה המינימום, אבל אני רואה שיש 13-14 ששולטים בשוק. וחוץ מיזה 13 הוא פשוט נראה קטן מאוד ,אין לי מושג איך מסתדרים עם זה .ויש מחשב מסך 14 שאני דלוק עליו .. ואולי עוד שאלות שיעלו לי בהמשך. אם בבקשה תוכלו גם לנמק לתשובות ,כדי שאני יהיה בטוח ויבין למה אתם אומרים ככה. אין לי עוד הרבה זמן להתלבטויות ,אני צריך להביא…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by born wild,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו. אני מתחילה ללמוד קולנוע וצריכה משהו שיתאים לי בשביל לעבוד עם תוכנות כמו PREMIER, AVID, וכדומה. התקציב הוא עד 3.5 לא כולל מסך וציוד נלווה - מקלדת עכבר רמקולים... נטו מחשב (האמת שספק יש לי אז גם זה לא צריך) אם יש פרטים נוספים שלא ציינתי... תודיעו לי ואני אוסיף תודה מראש. נטלי

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  6. אני בצבא ואני רוצה ליקנות מחשב נייד אבל אני מעדיף ליקנות אחד מייד 2, זב ב2100 מחשב נייד Core 2 Duo 2.0GHz מבית: Dell דגם: Inspiron 1520 ו 2048MB/160GB/DVDRW יש את זה ב2050 dv6510e Core 2 Duo T7300 2.0GHz 3giga (מורחב) אחריות לשנה http://www.gamaoffice.co.il/products/85996 יש את זה ב 2000 hp pavilion dv6520, intel core 2 duo processor T7100 3giga ram. http://www.gamaoffice.co.il/products/84497 ויש את זה ב1800 HP. דגם hp dv6500. מעבד intel core 2 dou t7250 2.00ghz. שני ג'יגה זכרון. מסך 15.6 נפח דיסק 250 ג'יגה. כרטיס מסך 8400 תרשמו לי מה עדיף לפי הסדר מבחינת המחשב והביצועים, (אחרי זה נחשוב על האחריות) אני לרוב יהיה בבסיס אין לי בעיה שהמחשב יהיה כבד, אני רוצה אותו בע…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  7. שלום, אוקיי, היה בלאגן בשרשור הקודם (סליחה) ובכלל המטרה השתנתה ולכן השרשור הזה. אז ככה (בנוסח המובא בחוקי הפורום): - תקציב: 3500-4000 ש"ח, ללא מסך. - מטרות: עבודה שוטפת כמו עבודות ואינטרנט אך גם משחקים. כרגע אני לא משחק משחקים כבדים אבל אני לא רוצה לגלות עוד שנה שיוצא משחק שעובד על רוב המחשבים ואצלי דרוש שידרוג. - העדפה: לאינטל בבקשה. - קירור: עדיף שיהיה מארז שמקרר טוב. - OC לא מתוכנן. אם אפשר בבקשה, יעזור אם תוסיפו קישור לאתר ממנו המפרט (אם אתם ממליצים לרכוש דרכו). תודה מראש, אופק.

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by zohar517,

אז ככה.. אני צריך מחשב פשוט וזול.. מה התקציב המקסימלי? 1000-1700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, שימושים יומיומיים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 0 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. לא קריטי, גר בחולון 10. האם יש בקשות מיוח…

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by שרעגא,

היי אני עומד להתחיל ללמוד בקרוב, לכן אני רוצה לרכוש מחשב נייד. דיברתי עם חבר'ה שכבר לומדים שם שמסרו לי כי במהלך הלימודים אצטרך להשתמש בתוכנות כבדות (ויזואל סטודיו, סוליד-ורקס, מאטלב וכו...) לכן כדאי לרכוש מחשב נייד בסדר גודל כזה. הם המליצו לי לרכוש מחשב בעל זכרון של 8 גיגה וכרטיס מסך-מאיץ גרפי טוב. לרובם יש i5 עם זכרון של 8 גיגה. הם גם המליצו לי על ניידים של thinkpad בטע נה שהם אמינים מצאתי מחשב של ThinkPad T420 שערכו כ 6000 ש"ח עם הדרישות שהציעו לי. מנגד מתאי גם מחשב עם אותן ביצועים Dell Inspiron N5110 בשווי 3700. אני יכול להבין הבדל של 100 ש"ח אולי עד 500 ש"ח. אבל למה יש הבדל עצום כל כך במחשבים הנ"ל הרי הם עם אותם ביצועים? אשמח לקבל המלצות נוספות על מחשבים.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by Lith,

שלום, אני חושב על קניית מחשב נייד בסביבות ה 5000 שח, מעוניין במעבד חזק ו4GB זיכרון, כרטיס מסך טוב\סביר לפחות 320 GB מקום, אין חשיבות למשקל, גודל מסך או זמן סוללה.. אני לא מבין הרבה בניידים אבל ממה שהבנתי אני מעונין במעבד T6600 או T6400 ובכרטיס כמו 9600M GT, היעוד העיקרי של הנייד יהיה עבודה בגרפיקה, בתוכנות כמו PHOTOSHOP 3DMAX וZBRUSH, אני יודע שבשביל גרפיקה עדיף כ.מסך QUADRO אבל אין לי תקציב לכ.מסך כזה, אני כרגע בצבא ומעונין ללמוד גרפיקה בזמני הפנוי שם. מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שיתאים לי? רציתי גם לשאול מה ההבדל בין מעבדים מהסידרה T ל P? והאם צפויה יציאה של חומרה חדשה בזמן הקרוב ששווה לחכות לה או אולי בכלל שווה לקנות מחול? תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by caspiha,

הי חברה, סוף סוף החלטתי להצטרף לעולם הניידים. הסיבה הפשוטה היא ניידות בבית בלבד (מיטה, סלון וכו'). חשוב לי מחשב חזק כי אני עובדת מהר ולפעמים עם יישומים כבדים ואין לי סבלנות למחשבים שאני צריכה לחכות שהם יסיימו את הפקודות שנתתי להם. כרטיס מסך לא חשוב - יכול להיות מובנה - אני לא גיימרית. חשוב לי נפח איחסון וזכרון מהיר רצח! כמו כן חשוב לי המסך - שיהיה גדול ועם רזולוציה טובה. העבודה שלי עם המחשב כוללת בעיקר עבודה עם קבצי office גדולים (מצגות ענקיות וכו'), גלישה באינטרנט, הורדות קבצים, קצת סרטים, וכו'. אני חייבת לציין כי עד היום רכשתי רק מחשבים נייחים ובדר"כ קניתי את הרכיבים שרציתי והרכבתי לבד בבית וכך קיבלתי שילוב של כל הדברים שרצויים לי - קצת קשה לי עם העובדה שצריך לרכוש מחשב…

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by AmitMa,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2584343 תודה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by music11,

שלום לכולם, אני אמור להתחיל בסמסטר הקרוב לימודי הנדסת תעשייה וניהול ואני מחפש מחשב נייד שיתאים לי למשך התואר,זה הכיוון הכללי: התקציב הוא עד ה3000 ש"ח בגדול. מעבד בכיוון של I3 דיסק קשיח 500G 4G RAM כולל מערכת הפעלה אחריות 3 שנים. משקל כ2 ק"ג רצוי כמה שיותר קל במגבלת המחיר. זמן סוללה 4 שעות(זמן רגיל..) שאלה נוספת: האם יש הבדלי היום באחריות של עד הביתה? איזה חברות נחשבות היום טובות בתחום ועם שירות אחריות מומלץ...DELL?ASUS?HP? השוק מוצף בניידים בסגנון ואשמח מאוד להכוונה תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  14. שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד (ראשון שלי!), בגדול הוא יהיה מחשב שני, רוב העבודה תתבצע על השולחני החזק בבית, אבל בכל זאת אני לא רוצה נייד אימפוטנט שלא מסוגל לעשות כלום מעבר לword ואינטרנט. אני כנראה ארצה גם מידי פעם לשחק בו קצת משחקים, או אולי לעבוד קצת עם תוכנות גרפיקה, גם דו גם תלת, אבל לא בצורה כבדה. בגדול אני לא מתלהב מהמחשבים הקטנטנים האלה, אני מחפש משהו בגודל סביר 14/15'. רצוי כרטיס מסך חיצוני לא על הלוח, אם יש משהו שמאפשר לשלב בין שניהם כדי לחסוך זמן סוללה זה הכי טוב. חייב שיהיה בו מן הסתם Wifi וbluetooth, הארדיסק של 160 ג'יגה לפחות. מעדיף 4GB RAM, או לפחות שתיהיה אפשרות לשדרג ל4GB. וכמובן שיהיה בו צורב DVD. בקשר לזמן סוללה, אני לא צריך משהו מטורף, אבל גם ל…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  15. זה מפרט שהמליצו לי עליו כאן לפני כמה ימים ויש לי כמה שאלות: 1. האם צריך מאוור בנפרד עבור המעבד? - אם כן, איזה מומלץ? 2. מה דעתכם על המפרט - זה יוצא ממש זול. האם זה מחשב טוב? (אין משחקים או תוכנות גרפיות - בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט, אבל קורה שיש הרבה חלונות ומשימות פתוחים במקביל - וחשוב לי שלא יעבוד לאט או יתקע) - אני מוכן להשקיע קצת יותר אם זה אומר חוויית שימוש טובה יותר. אבל אם זה באמת לא משנה - נחמד לחסוך ולא להוציא סתם. 3. אם אני רוצה דיסק קשיח של 1TB - איזה מומלץ? המפרט: Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 זיכרון: A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 1 ₪217 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by Idanbd,

שלום רב! ברצוני לרכוש מחשב נייד לצורך גלישה/עבודה באופיס, אני לא מתמצא בחברות מומלצות יותר או פחות בניידים ובטח שלא בדגמים לכן אשמח מאוד לקבל המלצות, להלן כמה קריטריונים לנייד: משקל: כמה שיותר קל - עד 2.5 ק"ג זיכרון: 2GB. הארד דיסק: 120-160GB מהירות 5400/7200 חייב מצלמה מובנית ומיקרופון מובנה. מסך: לדעתי 14.1 אך אשמח לשמוע הצעות אחרות. שיגיע עם ויסטה (Home) מחיר: עד 5,000 - רצוי כמה שפחות (אם אפשר הרבה הרבה פחות) חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מבית טוב ושיפעל כמו שצריך תודה רבה על העזרה! זה מאוד חשוב לי להזמין אותו השבוע אז אני אשמח מאוד לתגובות, תודה שוב

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by frenzy,

היי המפרט המדובר צריך לכלול: 1. מעבד INTEL בלבד 2.לוח מתאים (איזה צ'יפסט ?) 3.אחד ג"ב זיכרון במהירות המתאימה (800Mhz) 4.HD בחיבור SATA2 גודל 80 ג"ב (WD?) 5.צורב DVD. איזה מהם עדיף ה-LG או הNEC? 6.כרטיס מסך - אפשר להסתפק בONBOARD. 7.רמקולים לשמיעת מוזיקה בסטריאו - הATP3 מצויינים. אולי יש משהו יותר טוב באותם המחירים? 8.מסך 19" שטוח ואיכותי. איזה דגם מומלץ? 9.מקלדת ועכבר בסיסיים (לא אלחוטי). 10.ספק כח ומארז (ה-HEC300 יספיק?) עריכה: הרכבתי מפרט, מה אתם חושבים עליו ? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח GIGABYTE GA-965GM-S2 זיכרון KINGSTON 1024MB 800MHZ DDR2 CL5 כונן קשיח WD800JD 80GB צורב DVD LG GSA-H62N X18 מסך מחשב LG 19" L194WT 5MS LCD ספק כח HEC 300TRT 300W מארז ללא ספק N…

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by merc571,

אני בן 13מחפש מחשב למשחקים שיחזיק הרבה שנים. שיהיה אם הרבה זכרון ושהמסך יהיה בעל גרפיקה גובוה למשחקים ושיהיה שקט וקר ושלא יהיה בעיות אם האיטרנט. יש לי תקציב של 4000 ש"ח עד 4300 ש"ח

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by omri2050,

שבוע טוב! אחרי שעזרו לי פה להבין קצת לגבי מפרטים, אשמח להמלצות על מחשב נייד בסדר גודל של 5500 שקל פחות או יותר המטרה היא משחקים בעיקר ותוכנות כמו פוטושופ דגש על אחריות ל 3 שנים ומסך 15.6 וכרטיס מסך סבבה + לגבי ה i7 הבנתי שהוא לא נחוץ כל כך וה i5 יספק עבודה טובה ל 3 שנים קדימה. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  20. מחפש לקבל מספר אופציות למחשבים ניידים בטווח המחירים 3,000-3,300 ש"ח גג. שימושים של אימייל, אופיס, אינטרנט, הורדות, והשמעת שירים. מחפש מחשב עם HD של כ 250GB, מעבד שיוכל להריץ אופיס 2007, אינטרנט, ולהשמיע שירים, ואימיליים במקביל. שיהיה עם WIFI ובלוטות'. שיתמוך בויסטה אבל לא חובה. אם עדיף XP אז זה גם טוב. לא צריך קורא טביעות אצבע, HDMI ןכו'. מה מומלץ מבין הדגמים היום שנותנים תמורה טובה למחיר הזה? מבחינת מעבד, מסך טוב, אחריות טובה לפחות שנתיים. ושיהיה טוב לפחות לעוד 4 שנים. אשמח לקבל המלצות לכמה דגמים למרות התקציב הנמוך.... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  21. Started by TupeInRevers,

המחשב הוא ללימודים, אך גם לסטרימניג של משחק פשוט.(osrs- old school runescpae) 1. מה התקציב המקסימאלי?3750 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 750 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימניג של משחק(OSRS-Old School RuneScape, משחק מאוד קל, גרפיקה נמוכה), ולימודי פסיכולוגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS Studio, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק OSRS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by sirka,

לשימוש באינטרנט סרטים איכסון תמונות וקצת משחקים אני מכין את המפרט לחבר והוא לא ירצה לשדרג בשנים הקרובות מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤413 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤456 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤240 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2600XT HDMI 256MB PCIe ¤544 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV281 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤140 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD5170AB מארז כולל ספק COOLER MASTER Elite 3…

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  23. 6600E 2GB 800MHZ TRANSCEND עדיין איני יודע מה הדגם ASUS P5B DELUXE 8800GTS HD WD 2500SK LIBERTY 400W Gigabyte GZ-FA1CA

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש מכיוון שהמחשב שלי, עבר זמנו. המחשב הולך לעבוד עם תוכנות כבדות והרבה חלונות פתוחים בו זמנית לכן אני צריך מחשב מאוד חזק מהבחינה הזאת מצד שני יש חשיבות מאוד מאוד גבוהה לשקט שלו, חשוב שהוא יהיה שקט כמעט שקט מוחלט (ללא קירור מים וכד') מטרה: הקלטות. החלקים שחשבתי עליהם בינתיים: מעבד- Intel® Core2 Quad Processor Q6600 מחיר: 890 ש"ח קרור למעבד- מאוורר Ruby Orb Silent מחיר: 145 ש"ח לוח אם- GA-EP43-DS3L (rev. 1.0) מחיר: 485 ש"ח זיכרון- 4GB RAM OCZ ‏2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC‎ (X2) Model: PC2-6400 OCZ2VU8002G מחיר: 360 ש"ח הארד דיסק- עדיין לא בחרתי כנראה של WD בין 160GB ל 500GB בהתאם לכסף שנותר לאחר בניית שאר המפרט (משום שיש לי הארד דיסק נוס…

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  25. שלום לכולם אני מבקשת המלצה על המחשב הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/704107-REG/Acer_LX_PU302_124_Aspire_AS5745G_6538_15_6_Notebook.html#specifications איך הוא מבחינת בקורות בחו"ל? האם יש איתו בעיות?האם בקורות המשתמשים עליו טובות? אני סטודנטית לעיצוב פנים,ואני מחפשת מחשב נייד במחיר של עד 900 דולר. האם יש משהו יותר טוב מהמחשב הנ"ל? תודה רבה תהילה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.