עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אני מחפש מחשב שיהיה בעיקר לצורכי לימודים עם כל הנובע מכך.. כמובן הייתי מעדיף שיהיה קצת מעבר לאיזה משחק (על איכות לא גבוהה) סרטים ב-HD וכו'. כרגע יש לי ultrabook של ASUS מדגם UX31A. הייתי מעוניין במשהו דומה אך גדול יותר , גם חוסר החיבורים בUX31 די מגביל אותי, אני לא אוהב את ההתעסקות עם ההמון מתאמים שהוא דורש. כך שהדרישות מהמחשב שהייתי גם רוצה הן: * מסך- כרגע ה-13.0 שיש לי קצת קטן עבורי. הייתי רוצה משהו בין 14" ל- 15.6" אם קיים, אבל אם לא, אז 15.6. * משקל- די חשוב לי, הייתי רוצה לכוון לכיוון ultrabook שיהיה דק וקל יותר, כך שנדרש שזה יבוא על חשבון: * כונן אופטי- הייתי מעדיף ללא- אין לי שום שימוש בו, והוא רק יכביד עלי. * חיבורים- HDMI חובה, הייתי רוצה מספר חיבורים…

2. אני מחפשת לפטופ כבר זמן מה...והגעתי לכמה סופיים, אבל פתאום, כל אחד אומר לי משו אחר והתבלבתי לגמרי.. למשל-על MSI אמרו לי שהם מעולים מלבד פרט אחד קטנטן-מתחממים מהר...אה יופי, זה עזר מאד על HP מסדרת PAVILLION נאמר לי שהם חזקים מאד, והשתכללו רמה אחת מעל קודמיהם, רק מה...יקרים ב1500 מעל כולם. סבבה, תודה GIGABITE נחשבים בינוניים, LG סתם בשביל היופי וכו' וכו', אני באמת יכולה להמשיך ימים. אז זה נסגר בזה שראשי סובל מכאב ראש, חברים שלי לא מדברים איתי כי אני כבר לא מאמינה להם,טוב, לא באמת...אבל הבנתם ת'קטע לא? בקיצור זה הולך ככה-אני צריכה לפטופ, לא מעל 2.5 קילו, מסך 14 אינץ' מספיק לי אבל 15.6 גם יתקבל, לא מעל 3500 שח,ואני יודעת אפשר להשיג משו טוב במחיר הזה, 2 G.B זיכרון אמורים…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  3. http://tms.co.il/preview/spec/6mbkw3t8/1 סך הכל אני רוצה לדעת אם המחשב הזה תואם להכל ולא יהיו בעיות אל תפחדו מהתקציב,סך הכל נטו על המחשב עצמו הולך בסביבות ה 8,500 שקלים יש הרבה דברים מסביב האם הקירורים שקטים?

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by lipner23,

שלום אני מבלה בפורום כבר תקופה יחסית ארוכה כי אני רוצה לקנות מחשב חדש ועדיין לא מצאתי את הדבר שנראה לי מתאים לי. למרות ששלחתי הודעות כמה פעמים עדיין הייתי רוצה לשמוע ולראות עוד קצת. הרכבתי את המפרט הבא ב TMS והייתי רוצה חוות דעת עליו. התקציב שלי עומד על בין 4500-5000 בשאיפה לא להתקרב ל 5000. המערכת צריכה לכלול הכל(מסך,רמקולים,מקלדת ועכבר) לא מתוכנן OC ולא צריך מערכת הפעלה. אני רוצה להפעיל על המחשב משחקים חדשים וכבדים על רזולוציה גבוהה. רציתי גם לדעת אם ההבדל במחיר בין הI5 2500 ל I5 2400 באמת מוצדק? וגם מה ההבדל בין מעבד TRAY למעבד BOX כי יש הבדל במחיר. אוקיי אז זה המפרט והייתי שמח לקבל מכם מפרטים נוספים וחוות דעת על זה. מעבד:Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  5. היי חברים. אני רוצה להגדיל את נפח האכסון של המחשב נייד שלי. כיום יש לי דיסק קשיח SATA (לא יודע אם זה SATA 1 או 2) של 60 GB. המחשב שלי הוא R60e של IBM Lenovo - ThinkPad. א) איפה אני בודק אם הדיסק הוא SATA 1 או SATA 2? ב) איפה אני בודק אם המחשב שלי בכלל תומך בSATA 2? ג) אם מחשב תומך בSATA 2, זה אומר שהוא תומך גם בSATA 1? תודה רבה חברים!

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  6. Started by getafix99,

מבחינת תמורה לכסף איזה נייד משתלם יותר? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5083 MSI GE620 ASUS N56VZ http://ksp.co.il/?uin=16720 יש הבדל של 1600 שקל ביניהם כשאסוס הוא היקר יותר, והשאלה שלי האם זה משתלם? עוד שאלה מבחינת שמירת ערך כמה יהיה אפשר למכור אותם אם אני יחליט למכור עוד שנה-שנה וחצי?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by revivo_e,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. הדגמים הם: HP G6-2090EJ http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912510&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he Dell Inspiron 5520 http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=5520-6263&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ובכללי מבחינת איכות הגימור, אמינות והאם יש מחשבים אחרים טובים יותר בטווח מחירים הזה. (3500-4000) תודה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by mderazon,

אני צריך לקנות לעסק 4 מחשבים לשימוש משרדי, לא צריכים להיות חזקים במיוחד, שימוש דיי בסיסי מערכת ביתית מבוססת Intel Core i3 2100 מעבד: Intel Core i3 2100 3.1GHz - כמות: 1 - ₪0 קירור מעבד: Evercool 1155 - כמות: 1 - ₪0 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 - כמות: 1 - ₪0 מארז: Micro ATX 400W - כמות: 1 - ₪0 זיכרון: 4GB DDR3-1333 - כמות: 1 - ₪0 כרטיס מסך: כרטיס מסך מובנה במעבד Intel HD Graphics - כמות: 1 - ₪0 כרטיס קול: כרטיס קול מובנה 7.1 ערוצים - כמות: 1 - ₪0 כרטיס רשת: כרטיס רשת מובנה 10-100-1000 מגה ביט לשניה מותאם לADSL ולכבלים - כמות: 1 - ₪0 דיסק קשיח: 500GB Sata 2 - כמות: 1 - ₪0 כונן אופטי: צורב DVD-RW מהירות X22 - כמות: 1 - ₪0 הרכבת מערכת: הרכבת מערכת מקצועית ונקיה - כמות: 1 …

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by simon15,

מעבד: INTEL core 2 duo conroe e6300 לוח אם: MSI p965 neo-f 7.1 1GLAN דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 160GB 8mb sata2 7200rpm מארז שחור כסוף משהו פשוט: led+25cm fan זיכרון: 512MB ddr-2 667mhz חברה כלשהי מסך: LG 17" lcd l1752tq אודה לכם נורא אם תוכלו להגיד לי כמה שווה פחות או יותר המפרט הזה... תודה!

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000-3500 שקלים 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ,LIGHTWAVE,MAYA,AUTOCAD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לכרגע ללימודים, בהמשך אולי גם פרנסה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.עכבר מקלדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?צריך צורב DVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקי…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by eyarit,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת הדמיות/אוטוקאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחפש גם מסך מומלץ HDMI 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by IpDo,

אני חייב להרכיב מפרט עד מחר מצהריים (כי מחר בערב אבא שלי טס לסנגאפור, איפה שאני קונה את קוב מחשב) ושמעתי מאנשים שכאן זה המקום הכי טוב לבקש עזרה אני צריך זכרון 1GB תדר 400MHZ וצריך שיהיה 2X512 מאותו דגם ככה שה Dual Channel יהיה בפעולה (=800HMZ) פרוססור בחרתי כבר אני רק רוצה דעה עליו A64 3400+ 754 2.4GHz 512K לוח אם חשבתי על זה: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=572 אפשר דעות עליו / הצעות למשו אחר יותר טוב? כרטיס מסך... אחרי שבדקתי דיי הרבה ניראה לי שה 6800GT עדיף מה X800 PRO. אז אני צריך כמה דגמים טובים של ה 6800GT. אני בכל מה שלמעלה צריך רק דגמים והסברים כי אני קונה גם ככה הכל בסנגאפור. ספק: משהו איכותי אבל במחיר …

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  13. קודם כל זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום האדיר הזה! אתם באמת הכי גדולים! אני מתלבט אם כרגע לגבי קנייה בין 2 הניידים הבאים ACER: ACER ASPIRE 5672WLMi 1.66GHz http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2750 לבין HP Pavilion DV5164EA Duo 1.66Ghz : http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2825&catcode=166 1. קודם כל אני שוקל האם באמת להמתין כחודש וחצי עד סוף אוגוסט לירידת המחירים לאחר כניסת הקונרו ? או שזה לא ישפיע על הניידים בטווח הקצר? 2. האם המפרט החביב הזה של ה ACER שווה את ה 1500 שקל הבדל מה HP? 3. המאיץ הגראפי של ה ACER רשום 512. הבנתי שרק 128 הוא DEDICATED. בשורה התחתונה אני אראה עלייה חדה בביצועים?שווה את ההשקעה? 4. מי הם ACER בכלל בניידים (סליחה על הבו…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  14. יש את המחשב הזה במבצע של פלאפון: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Programs/lg_laptop/.aspx עכשיו אני יודע שהוא יתאים לצרכיו של אבא שלי אבל מה שמעניין אותי זה בקשר למעבד, האם זה מהסדרה הקודמת של כפולי הליבה? כי T3200 נראה כמו החדשה אבל רשום dual core ולא Core2 Duo אז מה הסדרה הזו בעצם? ועוד דבר המחשב הזה שווה 3000 ש"ח ? (לאחר שלרוג של 3GB RAM) תודה רן

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by sasonhaim,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בגודל של 13.3-14 אינץ. שימוש המחשב לצורך לימודים אך ברצוני שיעלה גם קצת משחקים כבדים יחסית.{אם זה בכלל אפשרי בגודל מסך כזה} רכיבים חובה במחשב: 12 ומעלה גיגה זיכרון רק כונן ssd i7 מעבד עדיפות חברות : asus , acer, dell כמובן להציע אחרים אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב. שאלה נוספת לגבי המחשבים של אסוס מה ההבדל בין ה ux330 ל ux430??

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  16. שלום, צריך עזרה בבניית מפ]רט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וכתיבת קוד תוכנה ושימוש כבד ב-MATLAB. כמו כן אני אשמח אם יהיה אפשר לראות עליו סרטים ופה ושם גם לשחק מדי פעם. התקציב הוא 3500 ש"ח ואני זקוק לציוד היקפי ומסך 22 אינץ'. שנה טובה לכולם.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by yonich,

שלום לכולם, שמי יוני ואני מבקש להיעזר בכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד של חברת טושיבה - דגם: A665-145 רציתי לשאול מה דעתכם על המחשב הזה? בנוסף רציתי לשאול מדוע אני לא מצליח למצוא את הדגם הזה בשום אתר רשמי של טושיבה?(לא האתר הראשי ולא טושיבה אירופה) שאלה אחרונה.. קראתי שיש "ריקול" של טושיבה לכל מיני דגמים בגלל בעיה כלשהי (גשר סנדי) ורציתי לשאול אתכם אם הנייד הזה נכלל ברשימה הזו? תודה מראש, יוני.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  18. שלום, אני מעונין לרכוש מחשב נייד חדש. הסכום העומד לרשותי הוא עד 5000 שקל. יש לי מספר דרישות מהמחשב: כונן קשיח 500GB ומעלה זכרון של 4GB RAM כרטיס מסך חיצוני (לא O.B) בעל יציאת למסך מחשב (VGA) ויציאת HDMI עבור הטלוויזיה מסך בעל 15.4'' (אפשר גם 15.6'') ןשתהיה לו מקלדת מלאה (כלומר מספרים בצד). עכשיו חשבתי על מחשבים מהפירמות הבאות: HP | DELL | LG | Toshiba אשמח לקבל את העזרה שלכם במציאת המחשב המתאים. תודה מראש עמיר

19. שלום הרבה אנשים כאן בפורום כולל אני מחכים למעבדים החדשים אך למרבה הפתעתי, בדקתי בכמה אתרים , וראיתי שהמעבדים החדשים HASWELL לא בהכרח חזקים יותר מהמעבדים דור 3 לדוגמא: יש את ה 4200 של הI5 ויש את ה4500 של הI7 ויש את המעבדים : I7 3630 או I7 3632 או I7 3612 שהרבה יותר חזקים מהאלו של הHASWELL נכון שהדור החדש יותר חסכוני בסוללה אבל האם באמת שווה לחכות לחדשים? כאשר דור 3 חזק יותר בביצועים ?!

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  20. רכשתי את המשחק Crysis לפני כמספר ימים , והאכזבה גדולה. לא מספיק שהמשחק זיהה את כל ההגדרות על Low , זה עובד חלק אבל לא ב 100 % יש קטיעות לפעמים. אז עכשיו רציתי לשאול אם המפרט שלי חלש מידי בשביל משחקים כאלו... כרטיס מסך: gforce 7600 gs מעבד:amd duelcore 3800 1 GB זכרות RAM. זהו הגיע הזמן למחשב חדש כדי שמaחקים כאלו יעבדו מהר וחלק ? יש מפרט למשחקים שלא יעבור את ה 3000 שקל ?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  21. לוח אם: - 160 דולר GIGABYTE GA-P35C-DS3R מעבד: - 220 דולר Intel® Core 2 Duo E6600 Conroe Processor 2.4GHz קירור למעבד - 60 דולר Tuniq Tower 120 הרד דיסק: - 140 דולר לשניהם Western Digital WD2500YS 250GB SATA III 16MB Hard Drive (שתיים כאלה) זכרון: - 85 דולר Corsair 2X1024MB DDR2-675 XMS2-5400 Xtreme Performance Memory כרטיס מסך: - 190 דולר Sapphire X1950 XT 256MB PCI-Express Video Card כונן אופטי: - 40 דולר Pioneer DVR-212DBK 18X SATA DVD Burner מארז: - 70 דולר Enermax Chakra (with 25cm fan) ספק: - 65-80 דולר Vantec ION 2 460W / Enermax Liberty 400W (איזה מהם עדיף? ) 2 מאווררים נוספים למארז (קידמי + אחורי): - 30 דולר Thermaltake A2018 DC Blue LED 120mm Smart Cooling Fan …

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  22. שלום רב, המחשב נייד שלי בן ה-8 שנים, תותח שהתחיל לדעוך ולקראת סיום חייו אני מחפשת מחשב נייד עד מחיר 4.5K * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (סרטונים ותמונות) * גודל המסך: מסך מאט 14-15.6" * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אפשר מקלדת מלאה אבל לא חייב - העיקר שהמקלדת תהיה נוחה * משקל רצוי: עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, רוב השימוש המחשב יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: כן בתקן הכי אחרון של eSATA, HDMI, קורא כרטיסים, ולפחות 3 חריצי USB 3.0 * Bluetooth: לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD 256GB ומעלה * כונן אופטי: לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודי…

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  23. שלום, אוקיי, היה בלאגן בשרשור הקודם (סליחה) ובכלל המטרה השתנתה ולכן השרשור הזה. אז ככה (בנוסח המובא בחוקי הפורום): - תקציב: 3500-4000 ש"ח, ללא מסך. - מטרות: עבודה שוטפת כמו עבודות ואינטרנט אך גם משחקים. כרגע אני לא משחק משחקים כבדים אבל אני לא רוצה לגלות עוד שנה שיוצא משחק שעובד על רוב המחשבים ואצלי דרוש שידרוג. - העדפה: לאינטל בבקשה. - קירור: עדיף שיהיה מארז שמקרר טוב. - OC לא מתוכנן. אם אפשר בבקשה, יעזור אם תוסיפו קישור לאתר ממנו המפרט (אם אתם ממליצים לרכוש דרכו). תודה מראש, אופק.

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  24. שלום לכולם. אשמח להמלצה למפרט למחשב חדש. המחשב מיועד לגראפיקה ועריכה. השימוש במחשב נע סביב ה10 שעות ביום. עבודה מרובה באינדזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ וברידג'. ברוב הפעמים העבודה כוללת את כל התוכנות יחדיו. התקציב נע סביב ה-6000 שח. אפשר לפי הצורך לעלות. אין צורך במסך. מחפש חלופה למחשבי האי מק החדשים. רצוי מעבד I7 2600 ולפחות 8G זיכרון. תודה.

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  25. אהלן חבר'ה, היום אחר הצהריים אני מזמין את המחשב החדש (!), והתקציב שלי זה בערך 6200 למחשב כולל מסך ורמקולים. אמרתי נעשה מקסימום 6400 כי יעשו לי הנחה. פחות המסך שאני רוצה (F700P) שעולה 1080 ופחות הרמקולים (z-640) שעולים 525 יוצא 4900 בקירוב. לכן אני צריך המלצות על מפרטים ב-4900 , הכי טוב שמצאתי זה ב-KSP והנה הוא : ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 450 2 900 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1290 1 1290 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA 500 1 500 …

• 4 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים