עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לפני כמה ימים פרסמתי פוסט בבקשת עזרה,עשיתי חושבים בעזרת מה הציעו ובעזרת שיקולים שלי וזה מה שיצא.. חוו דעתכם בבקשה מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1591 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤218 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD4 כמות: 1 - מחיר: ¤1273 מארז: Thermaltake DH103 Digital Home Series + Media Lab - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1408 ספק כוח: OCZ StealthXStream 600W 48A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤458 זיכרון: A-Data 6GB (3x2GB) DDR3-1600 CL9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ¤1164 קשיח למחשב שולחני: Samsung 750GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤450 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤2554 קירור לכ.מסך: Zalman VF10…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  2. היי אז ככה, יש לי כבר רמקולים 2.1 יש מקלדת ועכבר יש מסך 24 אינץ' ויש הארד דיסק נייד של 640 GB וצריך רק מחשב. התקציב הוא גמיש. המטרות העיקריות היא גלישה, צפייה בסרטי HD פה ושם אולי לשחק GTA. צריך שהיה כ.מסך HD והארד דיסק קטן. אין צורך בOC תודה

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  3. הי, אני מעוניין במחשב למשחקים עד 5000 ש"ח, שיספיק לשנה וחצי שנתיים הקרובות ושיהיה ניתן לשדרג אותו לאחר מכן(מבחינת מעבד \ זכרון לDDR3 \ כרטיס מסך). הציעו לי את המפרט הבא ב4500: לוח אם Asus p5ql מעבד intel core2duo e8400 זכרון ocz DDR2 800 4096 דיסק קשיח segate 500GB sata2 32MB צורב DVD LG x22 כרטיס מסך asus en9800GTX+DK/hdmi/512m מארז enermax poenix ספק ocz 500w SLI אני לא כל כך מבין בדברים האלו ככה שאני אשמח לכל תגובה, כאמור אני רוצה מחשב שמסוגל להפעיל משחקים חדשים\ שיצאו בהמשך ברמה גבוהה . מה שאני בעיקר רוצה לדעת זה האם ניתן לחסוך קצת במקומות מסוימים עם דברים שאין בהם באמת צורך או לא תורמים יותר מדי ובנוסף מה ניתן וכדאי לשפר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  4. מטרות המחשב: משחקים וקולנוע ביתי אני צריך מחשב חזק מחשב שקט מאוד 4 ג'יגה זיכרון טרה -טרה וחצי דיסק קשיח עם 32mb ארבע ליבות כרטיס קול איכותי במיוחד כרטיס מסך איכותי במיוחד כדי להריץ משחקים כבדים על High ברזלוציה 1920X1080,אני מתכוון לחבר אותה לטלויזיה FULL HD אני צריך גם 2 כניסות DVI ו 1 HDMI בכרטיס מסך. עיצוב המחשב:מארז שחור, תאורה פנימית כחולה. ולדים גם כחולים ואם אפשר שגם מקררים. -בלי קירור מים, קירור עם מאווריים שקטים . בלי מערכת הפעלה. לא מתוכננן OC ציוד הקפי logitech cordless WAVE ועוד שאלה אחרונה , האם המחירים משתנים? , כי אני מתכוון לקנות את זה בעוד חודשיים משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  5. טוב אז אייבורי הכינו לי מפרט,כן אייבורי,אני יודע שתגידו לי לא ולא אבל אין מה לעשות אבא שלי רוצה רק משם.. אמרתי להם שאני רוצה מחשב למשחקים,אבל יותר לעריכת וידאו,. בכל מקרה הנה המפרט,תגידו לי אם הם הביאו לי את ההצעה הכי טובה במחיר הזה,הכל כולל ציוד הקפי,ואם אפשר להחליף איזה חלקים שיהיו בערך באותו מחיר אז זה טוב.. מה שחשוב זה שתגידו לי אם המסך טוב,כי לא שמעתי אם מסכים של ימאהה טובים,אבל המוכר שם אמר שזה ממש טוב,וזה גם 24...והוא אמר גם שהמחיר שלו יעלה עוד מעט....(נגיד..) זכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כר רשת 1GB LAN OB מאוורר למעבד 775 DUAL CORE צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מעבד אינטל 3MS E7400 CORE 2 DUO CONROE ספק כוח 400W LED 12CMF REAL EZCOOL דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 …

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  6. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד שישמש אותי בעיקר לצפייה בסרטים גם בHD בלי שום בעיה. התקציב שלי הוא :2500-3000 ש"ח. תודה

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  7. כלומר, בעיקר שימוש בתוכנות מתמטיות (דוגמת מטלב), ואין כ"כ צורך למחשב למשחקים. עם זאת, במחשב בדרך כלל גם נעשה שימוש בצפיה בסרטים. לא מתוכנן לעשות OC... ואם אפשר אז מפרט מחנות באיזור חיפה/קריות תודה מראש

8. המחשב ישמש אותי למשחקים + לימודים זקוק למחשב + מסך + מקלדת עכבר. התקציב 4000 ש"ח תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מחשב לאינטרנט ולעבודה עם תוכנת המוזיקה CUBASE , אני לא בטוח אם יש לה דרישות מסוימות (עוד זכרון מעבד חזק וכו) מעדיף לוח אם שאפשר לחבר עליו בעתיד כרטיס סאונד איכותי (שוב לבטח יש לכל החדשים סלוטים לזה אבל אני לא מבין בעניין אשמח למידע) נא לכלול מסך LCD במפרט (אן 19 או 17 אינצ' בהתאם לתקציב) התקציב כמו שרשום למעלה הוא בין 4000-3500 שקל. עם העדפה לכיון ה 3500 לא יתבצע שום OC גם לא בעתיד העדפה לקנייה מחנות פנדה מחשבים או נועה מחשבים תודה מראש

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by yonir,

תנו בבקשה חוות דעת/הערות על המפרט הבא שחבר שלי הרכיב. תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  11. היי, אני הנה מפרט שהכרבתי בKSP לטובת משחקים (כבדים) לא יהיה OC ואיןצורך בציוד היקפי, המסך הוא 17" רגיל. מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים Antec Three Hundred ATX Mid Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan מחיר 3500 ¤ עכשיו כמה שאלות: 1. יש צורך גוף קירור נוסף למה שבא יחד עם המארז, כי לא הו…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  12. Started by R[a]Tz,

אני קונה מחשב נייד והחלטתי לקחת מחשב של אייסר כי התמורה שלו גבוהה ביחס למחיר http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1342 ומאיפה שאני לוקח הוא מגיע עם 3ג'יגה ראם שווה.? יש עוד מחשבים עד 2900 שכדאי לקחת יותר מזה^^ תודה רבה (:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. המחשב הוא בעיקרון לאחותי ככה שהיא לא תשחק במשחקים רציינים כמו CRYSIS ודברים כאלה אלה יותר דברים בסיגנון כמו SIMS עכשיו כמה נקודות חשובות: *המחשב לא יעבור OC * לא יהיו תוכנות כבדות אלא דברים יותר בנאליים כמו ICQ MESSENGER EMULE.... *סביר להניח שגם אני ישחק בו מדי פעם אז שיוכל לסחוב משחקים כמו CS PES NFS... *הקאצ' הוא שאני חייב את המפרט מהחנות הזאת : www.logicpc.co.il מסיבות שלי. תודה רבה על העזרה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by אבאבאבא,

מבקש עזרה בבחירת נייד לשימושים קלים. אינטרנט, סרטים, אופיס. נמצא הרבה בנסיעות, בחו"ל, לכן נראה לי סוללה 9 תאים. משקל (כולל) עד 2 קילו. נראה לי דל עדיף בגלל האחרויות של 3 שנים.מסך שנראה לי הגיוני 13.3 .עדיף מאט. תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  15. Started by satlan1,

שלום, נשפכו לחבר שלי מים על המחשב הנייד של LG.. הוא כיבה אותו ישר וניסה לייבש עם פן ואחרי איזה שעה הדליק שוב, והמסך שלו נהיה אפור אבל המחשב עולה. מה הוא צריך לעשות במקרה כזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by hope,

שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש ללא צורב נילווה! כרגע מותקנת במחשב vista אבל אני מעוניינת להתקין את הדיסק של הxp pro שקיבלתי בתוך הערכה. ניסיתי להעתיק את הדיסק לתיקייה משותפת במחשב הראשי שלי ואז להפעיל דרך הasus את ההתקנה, אבל לא הצלחתי. ההודעה שהתקבלה היא שלא ניתן להעתיק את winpe.iso because of i/o device error אשמח לעצות איך להתקין את הxp .

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by shaithebest,

שלום וברכה הלפטופ החמישי שלי ASUS EEE 4GB INTEL MOBILE 512 RAM LINUX חמוד אבל בעייתי.... יש המון דברים שהיו בנויים ואני מת להעיף ואין איך דברים כמו המילון סיני אנגלי אני נכנס להוספה הסרה ולא מופיע כלום חוץ מזה יש את בעיית העדכונים אונליין....יש דבר כזה?? גם המייל של THUNDERBIRD קצת בעייתי למורעל אאוטלוק כמוני אין שם שלח קבל? זתומרת אני מצליח לקבל ולהוציא מיילים אבל גם בקושי עוד בעיה..המחשב הזה מיועד לחנות שלי להעביר מצגות על מבצעים של מחשבים חדשים ני מחבר את זה למסך סמסונג 22 עובד טוב אבל הPOWERPOINT של OPENOFFICE לא נותן לי להריץ מצגות באופן אוטומטי המחשב הולך לישון אחרי 5 דקות וחיפשתי בהגדרות שיעבוד כל הזמן ואני לא מוצא ועוד ועוד אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח שבת שלו…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by nilrem3,

אני מתחיל מהתקציב: 5200 ¤ לא כולל מסך (ניתן למתוח עד ל5400 גג) המחשב הוא לשימוש במשחקים רבי משתתפים MMORPG חשבתי על קנייה באייבורי או ב2 חנויות אם זה יחסוך כרטיס טלויזיה לא יזיק, אם הוא בסכום נמוך, אין לי צורך במשהו יקר אין צורך ברמקולים או במקלדת ועכבר כלשהם (יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק) אני צריך צורב DVDRW , כונן דיסקטים 1.44, וכרטיס קול למשחקים, לא משהו למהדרין.. הקירור חשוב לי, ואני כבר סגור על המארז וכן, שהצורב יהיה בצבע שחור ביחד עם המארז וכו', לא נראה לי שזה יהווה בעייה אני כן זקוק להרכבת מחשב במעבדה, ואני מתכנן לקנות בIvory אבל הסתכלתי על מחירי חלקים בכמה מקומות (כמו נעה מחשבים) ואם אני אצטרך לקנות כמה חלקים ולקנות אותם בעצמי אני מעדיף. אבל .. תגידו לי אתם א…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. * מטרות המחשב?:לימודים בעיקר,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 21.1 עד 14.1 * משקל רצוי: כמה שיותר קל לא יותר מ:1.5-2.0 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI + HDMI לא עקרוני יותר מידי אבל יש חשיבות שיהיה לפחות DVI * בלוטות: לא עקרוני אבל לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 200+ * צורב DVD: לא יזיק שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, אני כנראה מתחיל עבודה בחול עוד חצי שנה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: חברה איכותית מהגדולות. תודה רבה חברה.

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by ofir_bl,

אני יודע שזה יחסית מעט אבל המחשב הוא לא בשביל עורך מקצועי אלה מתלמד אז לא צריך בשבילו 2 HD ודברים כאלה... אני חושב שכדאי שיהיה 4GB RAM, בקשר לכרטיס מסך ומעבד אני לא יודע מה הכי מתאים, מארז מספיק אחד פשוט... אודה לכם אם תוכלו לבנות לי מפרט המחשב כמובן ללא מסך, התקציב הוא למארז ומה שבתוכו... תודה אופיר

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. שאני אומר מולטימדיה הכוונה היא בעיקר לצפיה בסרטים ואני צריך שתהיה אפשרות לחבר לטלויזיה... חוץ מזה כמובן תוכנות אופיס ואינטרנט.. כרגע הנייד הקיים הוא HP NX7400 ..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by BENNY-L,

מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB -820 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio-590 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 4GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC-320 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E-690 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II-260 צורבים‏ LG Price Units Total GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail-145 מארזים‏ Thermaltake Price Units Total SopranoRS 101 VG7000BWS -285 ספקי כוח‏ Thermaltake Price Units Total TR2 Power W0101 5…

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  23. Started by יורם,

קודם כול יותם אני לא מבין אותך למה העברת את הנושא שלי לפורום בכלל שהוא לא קשור למחשבים אני כולה ביקשתי איזה מפרט יותר טוב לדעתכם פשוט אל תסגור לי את הנושא בקשה ביקשתי כולה חוות דעת אז ככה... איזה מפרט יותר טוב וזה מחשב לגיימינג אז תביאו חוות דעת על המפרטים פה מפרט 1 http://i42.tinypic.com/2nsto55.jpg מפרט 2 http://i40.tinypic.com/esqa1s.jpg [יש לי מסך 17 אינץ ואני לא מתכוון לעשות OC]

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  24. אני מדגיש למי שלא הבין זה מחשב למטרת משחקים כבדים מעבד: E8400 1333FSB C2D לוח אם: P43 NEO-F GLAN MSI זיכרון פנימי: ULTRA DUAL KIT 4G DDR2 800MHZ GIEL דיסק קשיחי: 640GB 16MB SATA2 WD כרטיס מסך:SAPPHIRE 4870 DDR5 512MB ATI PCIE צורב:SATA LG DVDX22 ספק כוח: PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL SPIRE מארז: LED+25CM FAN EZCOOL ללא ציוד הקפי. סה"כ: 3643 שקל מזומן. מה אתם אומרים על המפרט הזה? פצצה לא?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.