ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אז ככה החלטתי לרכוש את המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=18507 אני מחפש במחשב נייד מעבד i7 אפשרו להרחבת ראם מעבר ל4 וכרטיס מסך נאה שיספק אותי מבחינת משחקים כמו pes fifa nba simcity על רמה דיי גבוהה מעבר לכך המחשב הוא לסטודנט , סרטים אינטרנט מסמכים. בנוסף מאוד חשוב לי מסך טאץ . אחרי הלבטים הרבים החלטתי להסגר על המחשב הזה מכיוון שהוא באמת כולל את כל האופציות האלו . התקציב הוא 4600 . הדבר האחרון שהציק לי זה היה שהמסך הוא (1366x768) ולא 1080P אבל לאחר בירור דיי מקיף באינטרנט הבנתי שלמסך 15 אינץ אין הבדל שנראה לעין משמעותי ועל כן עדיין מיוצרים מחשבים חדשים עם רזולציה של 720P . בנוסף לכך המסך הוא איכותי . אז זהו דעתכם אנשים ?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני מתגלגל עם תקלה כבר שבועיים. זה התחיל עם בעיות סאונד ואיטיות, והחלטה לפרמט את ה T41 שלי. לא הייתה יכולת לפרמט, ובסריקת אנטי וירוס אונליין התגלו מספר וירוסים וחלקם נוקו. עדיין לא הייתה יכולת לפרמט וגם לא להכנס במצב בטוח, ומבדיקה ברשת עלה כי אולי יש בעייה עם ה SP2 של ווינדוס. ניסיון להוריד אותו גרם להורדה לא מלאה ומאז המחשב תקוע ללא יכולת הפעלה. תוך כדי ניסיון הפעלה במצב בטוח המחשב מראה על תקלה 0X000000CE וגם על SORSA SYS. יש למישהו רעיון איך יוצאים מזה - אין בעיה לפרמט, זה מה שניסיתי לעשות מלכתחילה, העיקר שבסוף ההרד דיסק יעבוד וניתן יהיה להתקין הכל על נקי...
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
תאמינו או לא, סבתא שלי מתלוננת שהמחשב שלה (פנטיום D 3.2GHZ מלפני כשנתיים) איטי מדי. אני לא מבין איזה מהירות חשובה בדיוק, אבל אין טעם להתווקח... : אני צריך את עזרתכם לבחור מפרט חדש, לשימושים ביתיים לייט - קצת משחקים ללא גרפיקה, הרבה אינטרנט ואופיס. התקציב הוא כ-2000 שח, לקניה בחנויות באזור הקריות בלבד (אני לא אשלח את הסבא לטיולים למרכז) יש יתרון גדול, למארז קטן פיסית בניתי 2 מפרטים בסיסיים, אחד מבוסס אינטל ואחד AMD. תגידו מה דעתם או המלצה למשהו עדיף. מפרט ראשון - מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGMBOX לוח אם Foxconn A88GMV http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=A88GMV כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD10…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
המפרט הנ"ל הוא בערך מה שאני זוכר כי זה לא מולי כרגע. אני מבקש שתביעו את חוות דעתכם ואם יש הצעות טובות נוספות ממקומות טובים. המפרט: לא כולל מסך. pentium 4 2.66 Ghz dual core socket 775 2MB Cache BOARD: intel\asus 945 chipset [sATA2, DUAL MEMORY,DUAL CORE, PCI-X] 800 FSB Readon X300 256 MB pci-x 1GB DDR 400 Mhz (2*512 SATA 160 GB HDD 400W+ מארז
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מצאתי כאן מספר פוסטים עם צרכים דומים לשלי, מחשב לא חזק במיוחד, בעיקר לקריאה/כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט (כאילו זה מצריך משהו מיוחד :-)) ועבודה משרדית. רציתי להוציא עד 1,200 ש"ח, אבל ראיתי ש 1,500~ זה המינימום, להלן מפרט שהרכבתם לגולשים עם צרכים דומים לשלי, האם כדאי לשנות בו משהו ? (אם אפשר להוזיל...) מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤262 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1215 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤312 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38500 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤207 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 מארז וספק-כוח CompuCase 6K31 + HEC 300AR-TF 300W ¤218 כמות:1 http://skypc.co.il…
-
- 13 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שבוע טוב! אחרי שעזרו לי פה להבין קצת לגבי מפרטים, אשמח להמלצות על מחשב נייד בסדר גודל של 5500 שקל פחות או יותר המטרה היא משחקים בעיקר ותוכנות כמו פוטושופ דגש על אחריות ל 3 שנים ומסך 15.6 וכרטיס מסך סבבה + לגבי ה i7 הבנתי שהוא לא נחוץ כל כך וה i5 יספק עבודה טובה ל 3 שנים קדימה. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מפרט חדש למטרת משחקים : 1. מה התקציב המקסימלי? - התקציב הוא 4500 ש"ח ללא חריגה בבקשה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - השימוש העיקרי יהיה משחקים \ המסך שלי הוא 22 אינץ ברזולוציה של 1680X1050 והמשחקים שאני מתכנן לשחק בהם הם המשחקים שיצאו לאחרונה כמו COD black Ops , Star Wars , Gothic 4 וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי? - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? - צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - לא מפריע לי מחשב מרעיש כל עוד זה לא ברמות מוגזמות 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא יודע איך לבצע אוברקלול ולא מתכנן 8.…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. הייעוד המרכזי של המחשב הוא משחקים. התקציב - 3000 ש"ח. אני לא צריך מסך/צורב (או אפילו כונן) או כל ציוד היקפי אחר. המחשב הולך לפעול פחות או יותר 24/7, ככה שחשוב לי שיהיה ספק טוב. שורה תחתונה - מה אתם חושבים? מעבד: Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤409 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 מארז: Coolermaster Elite 340 Black כמות: 1 - מחיר: ¤191 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤125 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Palit Radeon…
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אבקש מפרט לילד בן 12 שמשחק הרבה משחקי רשת, גולש ומשחקי מחשב, לא הכרחי לקבל איכות גרפית הכי גבוהה אבל הוא ישחק משחקים חדשים. שיהיה מחנות באזור חיפה/קריות - נועה או פנדה (TMS אם יחזרו לעבוד)או חנות טובה אחרת להמלצתכם. התקציב עד 2800 ש"ח, רצוי מאד לא לחרוג זה יתחבר למסך LG L1900R 1280X1024 ללא ציוד היקפי וללא OS השקט חשוב, לפחות 7 מ 10 OC לא הכרחי זהו ותודה מראש
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. חדש בפורום, אם משהו לא בסדר (כותרת וזה, קשוחים אנשים) אתקן. ככה: מפרט ראשון (למשחקים ללא OC, עם מסך) עד 4000 ש"ח: הבסיס הוא מעבד: E8400. אני יכול לקבל אותו ב833 ש"ח. יש אפשרות לשדרג לQ9550 שעליו יש לי מחיר של 1200. (או לכל דבר יותר טוב וזול) כרטיס מסך: geForce gtx260. על זה יש לי מחיר של 837. שוב, אם יש יותר חזק באותו כח עיבוד תמונה, בכיף. צורב DVD כמובן... כונן קשיח: 1TB SATA II 7200RPM 32MB CACHE. לא ממש משנה איזה חברה, רק אמין וזול. זכרונות: 3-4GB עם מהירות של 800Mhz ומעלה וcl כמה שיותר נמוך, מתוכנן למערכת הפעלה 32bit. וויסטה SP1 יודע לזהות אני חושב את ה4G, אז אני מאמין שיצא זול יותר 2 סטיקים של 2G. אם לא, אנא אל תשמרו בבטן. לוח אם: שיוציא את המיטב מכל הסיפור. …
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
איזו ערכה עדיפה מבחינת יחס עלות תועלת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=248_574&products_id=8445 http://metromedia.shopy.co.il/products/19132 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1165286673.htm ???
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קבלתי המלצה/הצעה למחשב 13.3 מישהו מכיר/התנסה במפרט הנ"ל http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20018&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול (15.6) למטרות סרטים ומשחקים. 500 GB זיכרון חיצוני. משחקים כמו need for speed החדש, heros 6, COD שירוצו טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל, העיקר שיהיה יעיל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(BF3 בעיקר), 1080P, ULTRA. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסק SATA, אך יש לכלול SSD 120. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS שימו לב שיש לי כבר 500GB SATA וכונן דיסקים בבית ככה שאני הורדתי אותם מהמפרט.ההתלבטויו שלי הם בכונן SSD ובלוח, הבנ…
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מחשב שישמש אותי לפיתוח. - לינוקס וחלונות כאשר החלונות בתוך מכונה וירטואלית. - מכונות וירטואליות נוספות על פי צרכי הפיתוח (התקנות, בדיקות) - קומפילציות ופיתוח באופן כללי על מגוון כלי פיתוח - עבודות משרדיות רגילות (מסמכים, אינטרנט, אימייל וכו') - שימושים קלים למולטימדיה ומשחקים. התקציב בכותרת עבור מחשב בלבד ללא מסך ללא ציוד היקפי. אני לא מעוניין לעת עתה בהמהרת המחשב. תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
amd 3000 939 pin gigabyte k8ns nforce 3 256*2 geil gigabyte g-force 6600GT 128 agp maxtor 120GB 8mb SATA ומארז עם 500W ספק (נראה לי בלוף רציני, כי זה עולה 170 ש"ח, ולא ראיתי ספקים כאלה....) סה"כ: 4100 שווה? טוב לא יודע אם זה שווה....כי אני בהתלבטות גדולה אם לחכות ל nforce 4 או לקנות עכשיו....אני עלול להצטער מאוד אם אקנה מחשב עכשיו....מה דעתכם? כמובן שאם אתם מציעים שינויים, לא לברוח מהתקציב הזה יותר מדיי.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני לא צריך מחשב עם הכרטיס מסך הכי חדש , זה לא הכי קריטי לי אני לא משחק כל כך הרבה משחקים חדשים אבל אני רוצה מחשב חזק מבחינת זיכרון פנימי , לפחות 2 גיגה כדי להריץ כל מה שאני כן עושה כמו שצריך. לא צריך מסך , כרטיס קול נורמלי אבל לא יקר כל כך , כונן קשיח לא גדול מידי כי יש לי כבר 80 שאני יעביר למחשב החדש ומבחינת עכבר\מקלדת אם אפשר להכניס בתקציב משהו חביב למה לא , אבל לא קריטי אה וכמובן צורב DVD. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא ושמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב משדר HD ורסיבר HD אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי :6000-6500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך :מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב :הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקרHEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) :LCD 40" ( אני רוצה שיוכל להתחבר למסך 40 אינצ דרך משדר HD) ואולי גם למסך בPCI 19 אינצ לאיל…
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
- רצוי להשאר בסביבות ה1000 ש"ח, אבל אפשר לחרוג עד 1200 - המחשב ישמש לגלישה בלבד, לא למשהו שדורש כרטיס גרפי רציני - אין צורך בציוד היקפי - צריך צורב (DVD כמובן) - דיסק קשיח 80 GB או הכי קטן שאפשר אם אין 80 - השקט לא קריטי - המחשב יורכב בחנות אבל אין צורך במערכת הפעלה - חנות באזור חיפה (פנדה, אם אפשר) תודה
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בטווח מחיר של 3500 ש"ח. אין לי כל כך אפשרות לחריגות... המחשב בעיקרון אמור לשמש אותי למשחקים (משחקים כבדים עם גרפיקה גבוהה). אני מעוניין לשחק כאשר האיכות בהגדרות המשחק הן גבוהות. בנוסף אני עומד להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני אשתמש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד ועוד. כלומר, אני אצטרך לעבוד עם תמונות ופרויקטים דיי גדולים מה שיצריך אותי במעבד חזק ומהיר. בכלליות אני משתמש כבד במחשב, אני מוריד המון סרטים ומוסיקה ותמיד עושה כמה דברים במקביל במחשב וכיום אני נתקל בבעיה שהמחשב כל הזמן נתקע ומגיב לאט כאשר אני פותח הרבה ישומים שונים, זה דיי הגיוני אבל אני מעוניין במחשב שמסוגל להתמודד עם זה. החדר שבוא נמצא המחשב הוא ממ"ד ובקיץ קורה שדיי חם בחדר. הכר…
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הי, מחפש לרכוש מחשב נייד שהוא יחסית חזק, אמין, ומתאים למשחקים - בעיקר משחקי ספורט ומרוצי מכוניות. חשוב שהמחשב יהיה קל (לא מעל 3 קילו) ומסך עד 17". השימוש העיקרי יהיה אופיס ועבודה אבל מדי פעם משחקי ספורט אצל חברים . האם מישהו מכיר או יכול להמליץ? אפשרי גם להביא מארה"ב... תודה! תשובות לשאלון מהפורום: * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (ספורט ומרוצי מכוניות - לא כבדים אבל לא קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך - לא משנה * רזולוציית המסך - מ 1080P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין * משקל רצוי - מקסימום 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - עדיפות לניידים עם HDMI או MINI HDMI ו SPDIF * גודל מינ…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת ווידאו, וסתם חיטוט באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe CC שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שיש כיום בשוק, על המקסימום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 1680x1050, אבל סביר מאוד שבעוד כמה חודשים אקנה מסך נוסף 1920x1080, וארצה להשתמש בשניהם (יהיה נחמד גם אם…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אכן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לרוב כן אני רוצה אותו לגיימינג * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני הולך לקנות 22 פול HD בקרוב אבל הייתי רוצה לחבר את המחשב עם HDMI בסלון לLCD בגודל 52 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כעיקרון אני לא יודע אבל אני רוצה שהוא יתאים לקרייסיס 2 שעתיד לצאת בדצמבר * לאילו הגדרות …
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, ככל הנראה בקרוב אנחנו קונים מחשב חדש לאחי. הדרישות הבסיסיות שלו הן משחקים. אבל בנוסף, כמה דברים חשובים שיש צורך להקפיד עליהם: 1. קירור - המחשב יושב בתוך מקום שבו יהיה למחשב חם. אין אפשרות למקם אותו במקום אחר, ולכן על המחשב להיות מקורר מאוד (כרגע אם תשימו את היד בפנים, תקבלו כוויה..). 2. מיקום החנות - בעיקרון אין בעיה להזמין חלקים מחנויות שונות ברחבי הארץ, אבל אנחנו מעדיפים שהחנות תהיה באזור חיפה. עד כמה שאני יודע, החנויות הטובות בסביבה הן TMS, נועה מחשבים ופנדה. 3. אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים, מסך וכל ציוד היקפי אחר. ראם - 4 ג'יגה, ככל הנראה תותקן על המחשב ויסטה. המחשב יחובר למסך 20", ולכן כרטיס המסך צריך להיות מסוגל לעבוד ברזולוציה 1680*1050. אני לא מאמין שהוא י…
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הי חברוס! עבר זמן מה מאז שהתעדכנתי פעם אחרונה בביקורות וחידושים בעולם החומרה, ולכן פונה אליכם... זקוק למפרט ללא הקפי (הקופסא ואיבריה בלבד ) ב 4.5K, אולי עם חריגה קטנה. מיועד לגיימינג על מסך 22' לא מעונין ב OC, אבל עדיפות לקירור מעל הסטוק... אין בעיה להמתין מעת אם יש משהו ששווה לחקות לו! זהו ניראה לי, תודה על כל העזרה שלכם...
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-