עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עדכון לפי חוקי הפורום: 1. התקציב כפי שרשום בכותרת. 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים רוצה להנות מהאיכות הכי גבוהה שניתן, צפיה בסרטים, הרצת מס' מערכות הפעלה במקביל כולל תכנות VS2008 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. נושא הקירור חשוב - מתוכנן OC בינוני והמטרה שהמחשב יהיה שקט מאוד. 5. המשחקים והכל ירוצו על מסך DEL 24 או בעתיד מסך 26 לא ידוע עדיין. תודה לכל העונים, מצטער על הבלבול. ואמרתי לו שאין דבר כזה מחשב ל10 שנים....

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 סה"כ 3100 מקסימום 2. מה שימושי המחשב ?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?? משחקים הכי חדשים שיצאו ושיצאו בעתיד כמו האלף לייף 2 והמשכיו בקרוב האלף לייף 3 שהולך לצאת מאפיה החדש באטרפלי החדש מאקס פיין 3 החדש fifa 2012 דום 3 ו הרביעי שיצא The Amazing Spider-Man Ghost Recon: Future Soldier Alan Wake’s American Nightmare Binary Domain Steelseries Sensei Mass Effect 3 בקיצור כל המשחקים החדשים והכבדים שיצאו השנה ובשנים האחרונות ושיצאו בעתיד  -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  3. אני צריך שתרכיבו לי בבקשה מפרט למשחקים כבדים כגון: STALKER ,DIRT, CRYSIS, ומה שאני מבקש שהמעבד יהיה מבוסס על CORE 2 וכרטיס מסך8800 של SPARKLE CALIBRE 320 (שהופיע עליו סיקור באתר) , אין צורך בצורב DVD כי כבר יש לי , ומתוכנן OC יציב כמובן לסביבות ה-3.0 ג'יגה הרץ או 3.2

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by benhalaf,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לאמא שלי. הצורך היחידי שלה במחשב הוא הרצת תוכנות עיצובי בגדים. המפרט הדרוש הוא גודל מסך מינימלי של 15.6 אינטש, זיכרון פנימי של 2-4 GB, ללא צורך במערכת הפעלה וללא חשיבות במשקל. אבקש הצעות והמלצות למחשבים בסביבות ה-2,000 ש"ח. אודה לכם מאוד בשמי ובשמה.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  5. מנסה להבין איפה הכי משתלם לקנות לפי הדרישות הנ"ל: מעבד i7 6700/i7 7700/i7 8700 16 GB RAM DDR4 ומעלה אחסון SSD 256 GB כרטיס מסך NVIDIA GeForce 1050 gtx/GeForce 1060 gtx מסך מט 15.6 אינץ' full HD 1720×1080 px/4K עכבר Logitech mx master 2s תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by m.l,

מפרט לחבר לא למשחקים כלל לעבודה רגילה עבודות פוטושופ מידיי פעם בצורה חובבנית והוא רוצה לעשות קצת OC מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX ¤708 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤630 מסך: SAMSUNG LCD 19" 931C 2ms DVI ¤1516 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 8400GS 256MB (UP TO 512MB) DDR2 - RETAIL ¤338 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤171 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤549 מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU ¤688 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤185 הרכבת מחשב: ********* ל…

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by אני1,

שלום אני קונה את ה- vestro 3500 330m שמגיע עם 250 ג'יגה. האם יש טעם להגדיל ל- 320? (תוספת של 150 ש"ח) שאלה נוספת- הדגם של המחשב מגיע רק עם 3 שנים אחריות. האם יש טעם לשלם עוד 600 ש"ח בשביל לעלות ל- 350m ולהרחיב אחריות ל- 5 שנים? (העלייה בדגם לא משפרת את הביצועים). תודה.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by lexxx,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בסכום של בין 5000-6000 שקל. אין העדפה לחנות מסויימת. חברת המחשב הנייד המועדפת: asus,dell,toshiba,hp מערכת הפעלה רצויה: windows 7 כונן קשיח מועדף: כונן קשיח+ זיכרון פלאש משקל הנייד המועדף: עד 2 קילו, ושהמחשב יהיה דק מאוד גודל הצג: בין 13 ל14 אינץ זמן סוללה רצוי: 6 שעות ומעלה המחשב ישמש אותי לעבודה בoffice, צפיה בסרטים, עבודה באינטרנט. מחיפוש באינטרנט מצאתי 3 מחשבים: איזה מחשב מהם יותר טוב והאם יש הצעות יותר טובות מהן? / http://www.asus.com/Notebooks/Superi...specifications /http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8796 / http://www.asus.com/Notebooks/Superi...specifications

9. Started by zz66,

שלום,הנני מתכוון לקנות INSPIRON N3010 יש אופציה של שדרוג ממעבד Core i3 330M 2.13GHz ל Core i3 350M 2.26GHz תמורת 150 שח,שווה? פירטתי את הדרישות שלי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476422.0 בנוסף,יש אופציה של שדרוג מ2 ג'יגה RAM ל4 ג'יגה RAM תמורת 385 שח,עכשיו ראיתי שזכרון כזה עולה אצלם 240.לשים את הזכרון במחשב באמת עולה 150 שקל? כמה זה קשה להתקין זכרון? ולדעתי אני לא באמת צריך 4 ג'יגה אלא 3 יספיקו לי,לא עדיף לקנות עוד כרטיס של 1 ג'יגה איפשהו ולבקש ממישהו שיתקין לי?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by Sivanbs10,

שלום רב, אני מעוניינת לקנות מתנה לבת זוג של מחשב נייח שיעבוד עם תוכנות כמו maya , פוטושופ וזיברש הבנתי שמחשב כזה עולה 5 אלף לערך, התקציב שלי נע בסביבות 2500 שקל.. אשמח לתגובה. תודה סיון

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by iVdWo,

היי,אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג חדש ואשמח לייעוץ לפני רכישה... בעיקרון התקציב שלי זה באזור ה5500 ש"ח וניתן לחרוג איזור 500 ש"ח במידת הצורך... המחשב שאני צריך זה מחשב בעיקר בעיקר לגיימינג ומדי פעם עבודה משרדית די קלה... חשוב לי שהמחשב יהיה חזק כמה שיותר בתוך טווח המחיר הזה... תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים!!!!!...

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by erezo,

יש לי קרובת משפחה שרוצה לרכוש מחשב חדש ואני רוצה לבדוק האם המפרט שהוצע מתאים לצרכיה. היא בסה"כ גולשת באינטנרט וכותבת מסמכים ב WORD ובונה טבלאות ב EXCEL. היא לא מריצה משחקים ולכן הביצועים של הגרפיקה פחות קריטיים. רציתי לשמוע חוות דעתכם על המפרט המוצע להלן המפרט: מעבד intel core i5-2400 3.1Ghz 6M cache chipset q67 זיכרון 4GB RAM DDR3 1333MHz דיסק קשיח 250GB SATA2 כרטיס גרפי intel hd graphics כרטיס קול מובנה כרטיס רשת מובנה כונן DVD-ROM מארז tower מערכת הפעלה windows 7 המחשב של חברת thinkcenter IBM M91P לא מצוין איזה לוח אם יש לו

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  13. שלום. אני קונה לי מחשב שיהיה מיועד בעיקר לאינרטנט ומשחקים חדשים קלים, אין לי צורך בכרטיס מסך מפוצץ, שכן למעט GTA אני לא חובב משחקי FPS, בעיקר אני משחק משחקי אסטרטגיה כך שכרטיס מסך מטורף לא צריך אולי OB יספיק אפילו. אגב נא לא לחרוג, אבל אם זה ממש שווה אז תגידו (יותר מ200 ש"ח חריגה לא תתקבל). המחשב אמור לסחוב הכל לשנה הקרובה מבחינת משחקים, מצדי שיהיה על סופר דופר LOW ורז' של 640-400. שאלה נוספת מה יותר טוב? X4500 מובנה של אינטל, HD4200, או 8300GT

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by laland,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חזק ואמין שיחזיק להרבה זמן+בבקשה לקחת בחשבון מסך 21 אינץ' במפרט. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסביבה ממוחשבת (אינרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות …

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by Arikation,

אני רוצה לקנות מחשב חדש.. עכשיו לא ברור לי אם אני קונה מסך 3D אם אני צריך את ה 3D VISION או שמספיק המשפקיים שמגיעות עם המסך ... תודה.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  16. לאחר שהמחשב נייד שהזמנתי ASUS F8VR לא הגיע תוך חודש מאז ההזמנה נאלצתי לבטל. אבקש המלצות למחשב נייד למטרת חיבור לטלוויזיה לניגון HD ועבודות סטודנט כגון אופיס וכדומה זיכרון פנימי והארד דיסק גם רצוי הרבה. ושתהיה סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן אודה למס' המלצות גם EEE מתקבל כי בהם אני לא מבין כל כך. תקציב עד 4000 כולל מע' הפעלה תודה.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  17. היי חברים. אני רוצה להגדיל את נפח האכסון של המחשב נייד שלי. כיום יש לי דיסק קשיח SATA (לא יודע אם זה SATA 1 או 2) של 60 GB. המחשב שלי הוא R60e של IBM Lenovo - ThinkPad. א) איפה אני בודק אם הדיסק הוא SATA 1 או SATA 2? ב) איפה אני בודק אם המחשב שלי בכלל תומך בSATA 2? ג) אם מחשב תומך בSATA 2, זה אומר שהוא תומך גם בSATA 1? תודה רבה חברים!

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  18. שלום, מחר אני מזמין מחשב מ HP, להלן 2 מערכות, הראשונה מבוססת Intel I3 והשניה AMD n530. המחיר זהה, 820$. איזו מערכת עדיפה?? תודה! 1) Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Intel® Core i3-350M Dual Core processor (2.26GHz, 3MB L2 Cache) 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) FREE Upgrade to 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470 switchable graphics 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) No TouchScreen SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Intel Wireless-N Card with Bluetooth Full-size island-style backlit keyboard with HP TrueVision Webcam + Fingerprint Reader Hi…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by king-bob,

לאחר הרבה זמן של בדיקות מצאתי את המחשב של אסוס UL20A כמחשב שמתאים מאוד לצרכים שלי כסטודנט (וגם העיצוב שלו מאוד הלהיב אותי). כמעט כל החנויות שמוכרות אותו בארץ במחיר סביר (ואולי גם במחיר לא סביר) כבר לא מחזיקות בו, גם אם רשום בזאפ או בגוגל שיש במלאי. יש מישהו שיכול לספר לי קצת, מעבר למה שרשום במדריך של האתר, על הזמנה מחו"ל? או יודע על מקום שעוד מוכר את המחשב במחיר של עד 3000 שקל? זה דגם שנמכר בארץ, כך שהאחריות הבינלאומית של אסוס אמורה לכסות אותו בלי הרבה בעיה, אבל יש הבדל במעבד בין הדגם שנמכר בארץ לדגם שנמכר בארה"ב. באמאזון המחיר שלו סביב ה-510$. האם כדאי להזמין לדעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  20. שלום רב, אני מעוניין להרכיב מחשב קטן מבוסס את'לון 64 שישמש בעיקר לצפייה בוידאו divx , אינטרנט וכיו"ב. באפשרותי להביא את רוב החלקים הדרושים למחשב מארה"ב, ושאלותיי הן : 1. קודם כל, איך המפרט? MSI RS480M2-IL Socket 939 ATI Radeon XPRESS 200 Micro ATX AMD Motherboard - Retail 86 $ Maxtor DiamondMax 10 6B200M0 200GB 7200 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM 106 $ AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB Socket 939 Processor Model ADA3000BPBOX - Retail 149 $ NEC Black IDE DVD Burner Model ND-3540A - OEM 63 $ A-DATA 512MB 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) Unbuffered System Memory Model VDBGB1916 - OEM 37 $ בארץ כנראה שאקנה את המארז של קומפיוקייס Compucase 6K31 Mic…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000-3500 שקלים 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ,LIGHTWAVE,MAYA,AUTOCAD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לכרגע ללימודים, בהמשך אולי גם פרנסה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.עכבר מקלדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?צריך צורב DVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקי…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכן HD, אינטרנט (30 Tabים במקביל). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, תוכן HD, אינטרנט - כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש צורך בתמיכה במשחקי מרבית משחקי המחשב החדשים בשוק (תוכן HD). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ + 42 אינץ 1920\1080. -לאילו הגדרות …

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  23. Started by IpDo,

אני חייב להרכיב מפרט עד מחר מצהריים (כי מחר בערב אבא שלי טס לסנגאפור, איפה שאני קונה את קוב מחשב) ושמעתי מאנשים שכאן זה המקום הכי טוב לבקש עזרה אני צריך זכרון 1GB תדר 400MHZ וצריך שיהיה 2X512 מאותו דגם ככה שה Dual Channel יהיה בפעולה (=800HMZ) פרוססור בחרתי כבר אני רק רוצה דעה עליו A64 3400+ 754 2.4GHz 512K לוח אם חשבתי על זה: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=572 אפשר דעות עליו / הצעות למשו אחר יותר טוב? כרטיס מסך... אחרי שבדקתי דיי הרבה ניראה לי שה 6800GT עדיף מה X800 PRO. אז אני צריך כמה דגמים טובים של ה 6800GT. אני בכל מה שלמעלה צריך רק דגמים והסברים כי אני קונה גם ככה הכל בסנגאפור. ספק: משהו איכותי אבל במחיר …

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by מרתה,

היי לכולם, אני סטודנטית בטכניון וזקוקה למחשב חדש. הדרישות: להריץ אופיס ושאר ירקות, מטלאב, וגם קצת משחקים (מכורה לסימס2). מצאתי את המפרט הזה באינטרנט ולא כל כך ברור לי איפה הקאטצ'... אני אשמח אם תענו לי בהקדם - תודה רבה!!! (המחיר - רק 3000 ש"ח...) לוח אם: דגם: INTEL SORENTO 945P BLKD945GNTL מהירות FSB 1066 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 Intel® High efinition Audio כרטיס רשת: משולב Intel 10/100 4 יציאות 2 S.ATA יציאת PCI Express X16 3 יציאות PCI 8 יציאות USB 2.0 תמיכה ב- Hyper-Threading תמיכה ב-667 Mhz Dual channel DDR2 תמיכה בדיסקים 2 S.ATA תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה במעבדי Intel Dual Cure כרטיס מסך משולב: Intel® GMA950 onb…

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  25. חברה של אחותי ביקשה להרכיב לה מחשב ובגלל שאני די לא מעודכן בהרבה דברים אז אני פונה אליכם אין בדיוק הגבלה תקציבית אז אפשר לחרוג בטעם הטוב. מטרות: 1. מחשב חזק שיעבוד מהר ויחזיק לאורך זמן. 2. שקט! כמה שיותר, קירור פסיבי או מאוררים איכותים ושקטים! 3. מסך נעים לעין. 4. אין צורך במשחקים. תוכן HD גם נראה לי לא נחוץ כל עוד זה לא יהפוך לסטדרט ביוטיוב או משהו ;D 5. יש צורך בכרטיס קול נאות עם כניסה נורמלית על מנת להמיר קסטות לקבצי סאונד. (אל תשאלו אפילו) 6. אין צורך במארז מנקר עיניים , אבל שיהיה אסתטי. מה שאני חושב שיהיה נכון: מעבד - לא נראה לי ש4 ליבות נחוצות פה אז מעבד כפול ליבה יספיק זכרון - אני הייתי אומר 4 גיגה בייט, במחירים של היום אין מה להתפשר על פחות. לוח אם -…

• 5 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים