עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם, בעוד כחודשיים אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אני רוצה מחשב לתכנות/משחקים/סרטים ומוזיקה. (כמו כל אחד...) אני אישית מעדיף מחברת HP. אבל זה לא משנה לי כל-כך. בכל אופן תגידו לי אם זה..(מצורף לינק) מחשב סבבה או שצריך לשפר כרטיס מסך או מעבד/זיכרון?? אם צריך לשפר רצוי מאוד שהמחשב יהיה בטווח המחיר של הדוגמא... http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1624 מחיר: 3,715.00 ₪ הדגם הוא: HP Pavilion dv6-1230ej תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  2. Started by Deror,

הגיע הזמן ואני קונה מחשב והחלטתי לגבי שאר החלקים ואני מתלבט לגבי מעבד לוח וזיכרון ודיסק קשיח שלהם אני מקצה 2800 שח ואפילו פחות. המטרה שלי היא שבעוד חצי שנה אצטרך רק לרכוש כרטיס גרפי טוב ולשלב אותו בשילוש הקדוש,לכן אני רוצה לוח אם מתקדם ככל שניתן. אני מעוניין בamd אני מעוניין להחליף את הלוח,אני רוצה לוח עם כרטיס גרפי כרטיס קול ורשת Ob. זוהי פחות או יותר ההצעה שקיבלתי AMD Athlon 64 3000 Winchester Socket 939 BOX 899.00 ¤ 1 899 ¤ Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Bulk Motherboard 922.00 ¤ 1 922 Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory 379.00 ¤ 1 379 ¤ Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 494.00 ¤ 1 494 ¤ 2694 ¤

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  3. שלום לכולם. קיבלתי מעבד intel quad extreme qx9770 ואני מנסה להתאים לו מפרט all-around (בעיקר שימוש עבור תוכנות עיבוד קול מקצועי). מה דעתכם על מפרט זה, והאם כדאי או ניתן להוזיל עליות (בלי פגיעה באמינות המערכת). מעבד: qx9770 extreme - 0 nis + קירור של arctic cooling freezer pro 7 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR (P45) - ATX - 673 nis זיכרון: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL7 - 422 nis כרטיס מסך: GAINWARD 9400GT 1GB silent DDR2 HDMI TV/O, DVI - PCX - retail - 263 nis ספק: Thermaltake Toughpower 600W ATX 12V 2.2 & EPS 12V - 534 nis מארז: ANTEC P193 Advanced Super Mid Tower - 964 nis אני מוגבל בגובה למקס' 55 ס"מ וברוחב למקס' 25 ס"מ דעתכם חשו…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  4. אני בונה מחשב לאחי הקטן, משו חמוד לפייסבוק ומשחקים בדפדפן. אולי גם סרטי FHD לפעמים... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪390 לוח אם: Gigabyte GA-78LMT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪266 מארז: Fractal Design Core 1000 Case כמות: 1 - מחיר: ₪225 ספק כוח: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪179 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪74 קשיח למחשב שולחני: Hitachi Deskstar 7K1000, 500G, 3.5", SATA 2 כמות: 1 - מחיר: ₪263 סה"כ: ₪1471 מתחרים בכל הצעה…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  5. יש לי מחשב DELL 1525 לאחר שהחלפתי אותו עדיין ארד דיסק מרעיש ייש לי מישהו המלצה ואם אפשר קישור לאתר שבודק את עוצמת הרעש אני פשוט לא יכול לסבול את הרעש הזה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by SuBeX,

אני צריך מפרט כולל הכול למחשב לגיימר (ציוד הקפי, צורב DVD, מסך - CRT, וכו') - לא מתכנן OC. לאחר ההצלחה עם המחשב האחרון שעזרו לי לבנות פה אני בטוח שיהיו הצעות טובות, ותודה מראש על כולן עדיפות למחשב מבוסס INTEL כי אני מעדיף תמיכה ב-DDR2 ואני לא מתכוון לחכות ל-AMD. יש עוד דברים שצריך לפרט עליהם?!

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד אזור 3750 ללא חריגות (עדיף פחות אפילו) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , כרגע בעיקר מיינקרפט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  8. הי אנשים, אני נמצא בלוס אנג'לס ומעוניין לרכוש מחשב נייד עם המאפיינים הבאים: 1. שימושים: אינטרנט, כתיבת מסמכים (אופיס), צפיה בוידאו (ב-dvd ודרך אתרי אינטרנט), האזנה למוסיקה. 2. תקציב: עד 500$, כולל אחריות בינלאומית. אם שווה לחרוג מהתקציב - אתגמש. 3. היערות נוספות - חשוב לי שהמחשב: - יהיה מוכן לעבודה. כלומר, שלא אצטרך לבצע כל מיני הגדרות או התקנות מיוחדות. זאת מכיוון שאין לי ידע או זמן להתעסקות בכך. למשל, חשוב לי שמיד לאחר הקניה אוכל מיד להתחבר לאיטרנט דרך אינטרנט אל-חוטי (ווי פיי) בבית ובדרכים ולהשתמש בתוכנות האופיס. יחד עם זאת, אם אוכל לחסוך הרבה כסף ע"י התקנה עצמאית של תוכנות (כמו מערכת ההפעלה ואופיס) - אודה לכם אם תציינו כיצד, ואשקול האם אוכל לעשות זאת לבד. - יכלול אחרי…

9. Started by yehudahe,

המחיר כמעט זהה MSI נותנים 2 מ"ב במקום 1 מ"ב Asus. אולם כאן בפורום אומרים כי MSI הוא צעצוע ליד Asus. האם ניתן להתקין על מחשב שכזה אופיס 2007 ותוכנת אנטי ווירוס? כאן בפורום כותבים כי למעבד 280 צפוי להגיע ערכת שבבים גרפית מיוחדת. האם כדאי לחכות? (השימושים: גלישה, אופיס, קצת משחקים ברשת לא משהו מיוחד, סרטים)

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by alex28,

שלום אני הולך לקנות את מחשב זה אז אני צריך את חוות דעת שלכם אם אני צריך לשנות משהו כי חלק לא טוב או משהו אחר תודה המפרט: לוח האם Gigabyte GA-H77-D3H מעבד Intel Core i5-3570 Tray קירור למעבד Arctic Freezer 13 זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 Ares מארז Thermaltake Commander MS-I Black דיסק קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3 ספק Seasonic S12II 620W כרטיס מסך Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5 PCIe

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by sh0ck3r,

האם כדאי לקנות את המחשב הנ"ל בסדרה : http://www.skypc.co.il/pl_product~TDG1004~97~0.htm או להשקיע עוד קצת מחשבה וחיפושים ואולי גם כן כסף ולבנות מחשב שבנוי על ביקורות ומבחנים של החומרה הנמצאת בתוכו ?! בעיקרון אני מחפש מחשב שיריץ את כל המשחקים החדשים על FULL הגדרות בתקציב של 6000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי , ושיספיק לי לשנתיים.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by soni,

אני שוב נעזרת בידע שלכם, הפעם כדי לבחור מחשב לחמי וחמותי. חמי חובב צילום ועריכה, ולכן אנחנו צריכים HD גדול לכל התמונות שלו, וכן יכולת להריץ פוטושופ בקלות. התקציב הוא 1,500 ש"ח. אם אפשר לנסות ולחסוך נשמח, כיוון שמדובר במתנה משלושת הילדים. אין צורך בציוד היקפי, יש עדיפות למחשב שקט וכן צורך במערכת הפעלה. אין צורך באופיס. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (למחשב עצמו, ציוד היקפי בנפרד). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי - משחקים (לא כבדים ולא בתדירות גבוהה - ראה פירוט בהמשך), עריכה גרפית, הרצת HD, בעתיד הקרוב שרטוטים (ראה פירוט בהמשך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת וידאו FULL HD לרוב בתוכנת VLC בתדירות גבוהה, עריכה גרפית בPHOTOSHOP בתדירות בינונית, עריכת וידאו בAFTER EFFECTS/VEGAS/PREMIERE בתדירות נמוכה. בעתיד הקרוב AUTOCAD (מתחיל ללמוד אדריכלות בעוד…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  14. Started by gggilad13,

מה אתם אמורים על המפרט הבא? מה כדאי לשפר/להוסיף? מעבד AMD 64 939 3000+ זיכרון G.SKILL 3200 512MB DUAL CHANNEL לוח אם NFORCE4 K8NF-9 של GIGABYTE כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X800 256MB PCI-E דיסק קשיח WD 160/7200 SATA 8MB צורב NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X מארז Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless ספק HEC 400TRT 24PIN מחיר: 5835 ש"ח (עדיין בלי כל מיני הנחות והנחות למזומן) חשבתי אולי לקחת ג'יגה זיכרון דואל צ'נל (אותו דגם) זה יוצא עוד 520 ש"ח (במקום 600). אני לא ממש גיימר רציני אז חשבתי אולי כדי לרדת בכרטיס מסך למשהו כמו 6600GT או משהו כזה...

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by 7Bar,

הי, אשמח לעזרה- מחפשת לפטופ בייתי, לשימושי אינטרנט, word ומשחקים סטנדרטים של ילדים. משהו שיהיה מהיר, עם הרבה זכרון אחסון, אמין וגם לא כבד מאוד. מעדיפה זכרון 8KB, וצריך שיהיה עם מערכת הפעלה כבר. התקציב עד 3500 שח ☺ תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  16. Started by dberebi,

שלום לכולם, האם יש משהו שאני צריך לדעת על מעבדי AMD או מעבדי 64 ? אני מתלבט בין 2 מפרטים, בעיקרון אני מעדיף את המפרט עם המעבד של AMD כי הוא יותר זול ובערך עם אותן יכולות אבל אף פעם לא היה לי מעבד AMD... אני מתכוון להשתמש במחשב למטרות לימודים ומשחקי מחשב. בתודה מראש, ד. ברבי

17. אני מתכנן לקנות מחשב זה זמן רב וחיכיתי לסוף השנה לירידת המחירים. התכנון שלי זה לקנות מחשב עד 5000שח ולשדרג כרטיס מסך במחשב הישן (פעם אחרונה הציאו לי 9800 אולי עכשיו כדאי את AMD 4XXX הזול ? ) ראיתי שיש ירידת מחירים בגלל יציאת ICORE7 ושיצאו עוד כמה כרטיסים חדשים לשוק הבינוני השאלה היא האם יש עוד איזה ירידת מחירים רציני באופק או שאפשר לקנות מחשב כבר עכשיו??

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  18. ערב טוב. התקלקל המחשב הביתי שלי והתבקשתי למצוא מחשב טוב ככל האפשר בתקציב שהתקבל. להלן מעט יותר פרטים: 1. תקציב מרבי - 1100 ש"ח. יתכן ובמידה וישתלם לי ואוסיף מאה שקל מכספי. 2. המחשב מיועד לשימוש משרדי/ביתי. דפדפן עם חמש-עשרה כרטיסיות פתוחות (אולי הגזמתי מעט), אופיס פתוח ואנטי-וירוס ברקע. לעתים מספר דפדפנים פתוחים בו-זמנית. 3. אין צורך באף ציוד היקפי. 4. אין צורך בדיסק קשיח (יש לי כבר דיסק קשיח בן 250GB). 6. לא מתוכנן אוברקלוקינג. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואף לא אופיס. 8. אזור מגורים: ירושלים וסביבתה. אשמח לחסוך בעלות משלוח. 9. אין בקשות מיוחדות כלשהן. 10. כלל לא רלוונטי. הערה: המחשב הקודם, זה שהתקלקל, בעל זיכרון של 1GH (למיטב זיכרוני) ובעל מעבד מ…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by SUBX2,

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=205&keySearch= מה דעתכם על הניד הזה(אמינות ,חיי הסוללה ופרטים שאתם חושבים שאני צריך לדעת)? האם יש יכולת לשדרג את המעבד אשר מגיע בניד ליותר מתקדם לדוגמה Core2 DouT5500 וגם הכרטיס מסך? מה החלופות שלי מלבד המחשב הזה שחשוב לציין שהעדפה שלי למסך 14.1 או 15.4ומפרט שזהה פחות או יותר למפרט של המחשב בלינק עד 5500 שח ? תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by amitzig,

אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש לצורכי משרד - בעיקר (Office (Word,Outlet,Excel הוא קיבל 4 הצעות מחיר ואני לא כל כך יודע מה מבינהן הכי טובה אין כל כך הגבלת תקציב אבל אני לא רוצה להוציא סתם כסף אם יש לך הצעה יותר טובה אני אשמח לשמוע (ההצעות בקבצים המצורפים, לדעתי מספר 1 או הDELL הכי טובות) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  21. Started by doldol360,

אני רוצה מפרט למחשב ב5-6 אלף ש"ח ללא מסך למשחקים חזקים שיעבדו לי בגרפיקה ורזולוציה גבוה ללא OC למעבד\כרטיס מסך ממש לא משנה איך המחשב יראה.. העיקר שיהיה חזק ויש לי 2 שאלות האם כדאי להשקיע בקירור אם אני לא מתכנן OC למעבד?! והאם כדאי להשקיע במארז איזה 600-800 ש"ח אם אני לא עושה OC (כאילו בגלל הקירור וכל זה) לא אכפת לי להוסיף עוד איזה 500-600 אם זה מה שיביא שיפור משמעותי בביצועים

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  22. מסך 15", למרות שנייד לא יוזז יותר מדי. משקל זה דבר משני. שיהיה טוב למטרות אלו למספר שנים עם הרבה זכרון ודיסק מהיר. רצוי במסגרת התקציב מחשב עמיד ולא עדין כי יש ילדים... עם אחריות ככל שניתן. תודה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by denis20,

חבריה הינה המפרט תגידו מה אפשר לשנות יחסית למחיר : מפרט ללא OC מksp מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1180 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 550 550 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 300 600 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1390 1390 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB SATA II 7200RPM 16MB 1 465 465 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) 1 200 200 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A…

24. אוקי אז ככה התקציב הוא קטן עד ל3000 ש"ח [אפשר לחרוג אבל בטיפה!! כמובן רק אם יש צורך] עכשיו המחשב מיועד לכל מיני..אני בעיקר באינטרנט מוריד דברים גולש שומע שירים ולפעמים אני משחק שיוצאים משחקים שאני אוהב לדוגמא FIFA NFSPU2 NBA קאונטר סטרייק חשוב לי מחשב חזק שלא ייתקע כל פעם שאני פותח את הוינאמפ או כל דבר אחר... שיחזיק די הרבה זמן אני צריך רק את המחשב עצמו בלי שום ציוד הקפי [כמובן שכונן וכו..] מעבד מועדף AMD 64 זהו תבנו לי משהו טוב בתקציב הזה

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  25. אני לא בידיוק יודע מה יהיו השימושים של המחשב הזה, אבל חשוב שיחזיק כמה שיותר זמן. מדובר בילד בן 6 ולא איזה גיימר שאם המשחק לא ירוץ לו על 1680x1050 הוא יקפוץ מהחלון. אני מאמין שמשחקים זה הולך להיות משחקי דפדפן ומשחקי רשת כמו מייפלסטורי וכו. תודה מראש. עריכה: אוקי סליחה מזמן לא כתבתי פה ולא התעדכנתי בחוקים. אז ככה: המחשב ישמש לעבודה שוטפת(לימודים וכו', ומשחקים(קלים-רשת). אין צורך בציוד הקפי, מערכת הפעלה, והרכבה. מבחינת שקט, אני חושב שלא כזה משנה למרות שכמובן לא יהיה טרקטור בבית. OC לא מתוכנן. כמו שציינתי למעלה, המשחקים הם בעיקר משחקי דפדפן ורשת קצת יותר מתוחכמים כמו מייפלסטורי וכאלה. יחובר למחשב הזה מסך 22" 10X.

• 8 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים