עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה מחשב חזק ומהיר, שיריץ את כל המשחקים החדשים והכבדים שיש היום בשוק. אני גם רוצה שתיהיה אפשרות ל- OC בעתיד. התקציב הוא : 8,000 מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1442 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤674 מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1685 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GTS 512MB 256BIT ¤2057 (החדש, יצא אתמול לשוק) דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS ¤444 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL ¤184 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤399 מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU ¤756 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWE…

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אסטרטגיב בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  3. אולי גם קצת משחקים אבל משחקים קלים ... תודה!

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by Som0,

אני לא צריך מחשב עם הכרטיס מסך הכי חדש , זה לא הכי קריטי לי אני לא משחק כל כך הרבה משחקים חדשים אבל אני רוצה מחשב חזק מבחינת זיכרון פנימי , לפחות 2 גיגה כדי להריץ כל מה שאני כן עושה כמו שצריך. לא צריך מסך , כרטיס קול נורמלי אבל לא יקר כל כך , כונן קשיח לא גדול מידי כי יש לי כבר 80 שאני יעביר למחשב החדש ומבחינת עכבר\מקלדת אם אפשר להכניס בתקציב משהו חביב למה לא , אבל לא קריטי אה וכמובן צורב DVD. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  5. שלום לכולם, נא חו"ד לגבי המפרט שהרכבתי יתחבר למסך 24" מתוכנן OC בינוני שאמור ליישר קו עם מעבד ברמה של ה E8400 - כדי לשדרג את הקירור? הסיבה שלקחתי מעבד כל כך חלש היא עלמנת לחסוך עכשיו ולשדרג למרובע ליבות חזק בעוד כחצי שנה/שנה - שוב, האם כדי לשדרג את הקירור לעתיד? שאלה נוספת, האם יהיה יותר משתלם לקחת את ה GTX260 הפשוט יותר ב 130 ש"ח פחות ואחרונה, איך השילוב של הספק+מארז? בתודה מראש ושבת שלום Sven מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤372 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤462 כרטיס מסך: [..] GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 GOLDEN SAMPLE 512MB DDR3 DVI HDMI- RETAIL ¤909 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤2…

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  6. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בהרכבת מפרט, מילאתי פה את כל הפרטים, אשמח לעזרה. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3K+- וכנראה שזה יהיה באשראי, לא במזומן. 2. מטרות המחשב? בעיקרון זה לעבודות משרדיות (ככה לפחות אתם קוראים לזה חח) + משחקים בינוניים (משהו סטייל WarRock ..) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני כן צריך כונן וצורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיף מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור חשוב, העיצוב פחות. התאמה של צבעים לא חייב, ועדיף שיהיה די …

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  7. תקציב- 2500 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של עד 300 ש"ח. השימוש (של חבר שלי) הוא בעיקר אינטרנט וצפייה בסרטים, עם סביבות תכנות ( VB, MATLAB ועוד). מכיוון שזה מבוסס core i3, אני מתכוון להמליץ לו על המהרה של המעבד. בניתי בנועה מחשבים את המפרט הבא ואשמח לשמוע את דעתכם - ספציפית על ההבדלים ממפרט עם מארז\ספק איכותיים יותר, והשפעה של מאוורר סטוק על אפשרויות המהרה. Intel Core i3 530 2.93GHZ 4MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪620 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6761 INTEL Hunter Cave H55HC LGA1156, יחידות 1 ₪475 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6767 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪540 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7255 Samsung SATA2 F3 1TB…

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by ThomasB,

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  9. Started by gaoshun,

מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא- מה כדאי לשנות? במסגרת התקציב של 3,400 ש"ח דגשים: אמינות המערכת, מטרות סטודנטיאליות + גלישה ועבודה נוחה ומהירה ברשת ובאופיס, שקט. לגבי מסך- לא מסך רחב מעבד :E7400 ספק כוח: jsp-tech 450w לוח אם: Gigabyte GA-EG-MS2H מאורר למעבד:pro 775 arctic cooling כ. מסך: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW דיסק קשיח: WD 500gb sata 2 צורב lg gh22ns זכרון: GEIL 2*2GB מסך:LG 1942H מקלדת,עכבר- LOGITECH רמקולים -CREATIVE סה"כ: 3,400 ש"חe4

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by Yoav,

שלום, ככל הנראה בקרוב אנחנו קונים מחשב חדש לאחי. הדרישות הבסיסיות שלו הן משחקים. אבל בנוסף, כמה דברים חשובים שיש צורך להקפיד עליהם: 1. קירור - המחשב יושב בתוך מקום שבו יהיה למחשב חם. אין אפשרות למקם אותו במקום אחר, ולכן על המחשב להיות מקורר מאוד (כרגע אם תשימו את היד בפנים, תקבלו כוויה..). 2. מיקום החנות - בעיקרון אין בעיה להזמין חלקים מחנויות שונות ברחבי הארץ, אבל אנחנו מעדיפים שהחנות תהיה באזור חיפה. עד כמה שאני יודע, החנויות הטובות בסביבה הן TMS, נועה מחשבים ופנדה. 3. אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים, מסך וכל ציוד היקפי אחר. ראם - 4 ג'יגה, ככל הנראה תותקן על המחשב ויסטה. המחשב יחובר למסך 20", ולכן כרטיס המסך צריך להיות מסוגל לעבוד ברזולוציה 1680*1050. אני לא מאמין שהוא י…

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by M3ndax,

AMD Athlon 64 3700 939 BOX 1499 ₪ DFI LanParty UT NF4 ULTRA-D 850 ₪ Kingston 1Gb (512X2) DDR 400Mhz 820 ₪ Leadtek Geforce FX6800GS 256Mb Retail SLI READY PX680GTTDH 1530 ₪ סה"כ 4699 ₪

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by preachers,

שלום לכולם, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב ואני מעוניין לקנות מחשה נייד שיתאים לי לצרכים שלי שהם בעיקר תכנות לא מאד כבד ושאר שימושים כמו גלישה מרובת כרטיסיות וכו'. -חשוב לציין כי המחשב לא ייסחב איתי למכללה ולכן המשקל פחות משחק תפקיד, עד 3 ק"ג זה מעולה! -אין לי בעיה גם להזמין מ-ebay אם זה מוזיל עלויות בצורה משמעותית ובתנאי שהמוכר הוא אמין ושיש אחריות בינלאומית! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, גלישה ותכנות * גודל המסך? מינימום 15 עדיף 17 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (כדאי שיהיה פעיל מעל 4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן ( ESATA HDMI, USB3) * בלוטות? כן *…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by מאני,

היי... אני צריכה עזרה!!! המחשב שלי אחרי שעות עבודה ממושכות נתקע פתאום ואז מופיע מסך כחול עם כל מיני משפטים שלא ממש הבנתי ואז הוא מתחיל לספור משהו (כמו 123......) ובסוף נכבה ונדלק מחדש.. שלחתי את זה לאיזה שהיא מעבדה והם אמרו שהם לא מצאו מה הבעיה חוץ מהסוללה שצריך להחליף.. החלפתי סוללה ועדיין אותה בעיה.. מישהו יכול לעזור?!? תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  14. קובץ מצורף. מפרט מk.s.p חוות דעת תתקבל בברכה עומרי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by dudu26,

לא כולל מסך, להרצת אופיס, אינטרנט וזהו בערך... יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקטטט - אפשר להוסיף עוד כמה מרשרשים בשביל מטרה מקודשת זו. לגבי AMD - אין לי מושג בזה, אם יש אחריות נאותה והכל חביב - גם הולך... ו- אם קיימת חנות כלשהי באיזור רחובות-ראשל"צ בה תמצאו המפרט - מה טוב (האם חנויות אינטרנט עושות משלוחים? - אם כן, אז וותרו על עניין מיקום החנות) אגב, בהנחה שהמחשב לא יוצא מהבית, האם לדעתכם כדאי לקנות נייד? (לא שאלה שלי, אני דווקא כן(!) רואה את התשובה שבגוף השאלה :-) ואותי לא מעניינת הקומפקטיות... תודה!!!

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by DeaglinG,

דגם HP dv6200 אם אני לא טועה...

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  17. Started by man-of-God,

הוא שכח לומר לי מה המחיר שהוא קיבל עבורו אבל האם המפרט הבא הוא בגדר הסביר או שיש בו חוסר תאימות ? מעבד Intel Core i5-2500K Box לוח אם Asus P8P67 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIe צורב Asus DRW-22B2ST X22 SATA DVD מארז ללא ספק LanCool PC-K60 ספק כח Seasonic M12II 620W קרור למעבד Scythe Mugen 2 Rev. B איך המפרט? עד כמה שאני יודע התיכנון הוא להשקיע בין 3 - 5 K מה שאני ראיתי במפרט הזה הוא העובדה של מעבד בוקס כאשר הוא קונה כבר קירור למעבד אז אין צורך בבוקס אלה בגרסא שמגיע ללא מאוור

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  18. Started by ronikoz,

שלום. יש לי מחשב בבית שהמפרט שלו הוא intel core i5 750 2.66ghz gigabyte ga-p55m-ud2 hynix 2gb*2 samsung 1tb hd5850 seasonic 650watt ואני רוצה לקנות מחשב חדש האם שווה לי להחליף לכזה? (ואל תציאו לי בבקשה עוד מפרטים אני רק רוצה לדעת עם שווה לי לזה...) intel core i5 2500k gtx570 western digital 3TB aurora case gigabyte p67a-ud3-b3 וכנראה זיכרונות של 1333 MHZ של 4 GB כפול 2 שווה לי להחליף עליו?

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by tot5,

היי לכולם, אז עברתי לארה"ב (ניו יורק) וברצוני לקנות שם מחשב, אך אין לי מושג ממש מאיפה להתחיל. אני אשים פה את הדרישות שלי ומענה לשאלון של הפורום ואשמח לכל עזרה שהיא: בין אם חנויות מומלצות\פורומים בארה"ב וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? $800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? $100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ישמש כ-HTPC ולשימוש משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  20. המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode=1 מחיר המפרט - 2285 ש"ח, ללא מסך - זה בערך גם התקציב. המחשב נדרש לעבודה ביתית ושיעמוד בהרצת משחקים חדשים בצורה בינונית כרטיס הקול - לא עקרוני בכלל ללא OC תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  21. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה עם תוכנות כמו 3dsmax, after effects ופוטושופ - העבודה כרגע היא למטרת לימודים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-3000 ללא כרטיס מסך וללא רכיבים אחרים- המלצות לכרטיס מסך יתקבלו בברכה אבל אם הם יקרים מדי אני אשאר בינתיים עם ה gt9500 שלי. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית (בעיקר בשביל לעשות רינדורים בלילה) - קריטיות ברמה 7 בערך אין צורך במערכת הפעלה או רכיבים חיצוניים, יש צורך ברכיבים פנימיים בסיסיים - צורב, מספר רב של שקעי usb, הארד דיסק של 500 ג'יגה וזיכרון 4 ג'יגה ראם, אין צורך בכונן דיסקטים ובכרטיס קול. חנות מועדפת אין לי.. אני גר בגוש דן אפשרות שידרוג למעבד פחות קריטית לי. לזיכרון ולכרטיס מסך - חשוב שיהיה ניתן לשדרג אני אשמח לעזרה !

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  22. שלום לכולם אז ככה: שימוש: המחשב מיועד לילדים בגילאי 13-15, בעיקר עבודה ואינטרנט - אופיס, IM, תוכנות קלות, וגם קצת משחקים קלים-בינוניים - סטייל פיפא ומשחקי ספורט אחרים, אולי GTA וכאלה. כ. מסך נמוך עד בינוני. תקציב: רצוי מאוד לשמור מתחת ל-3000, מעט מאוד מרווח תמרון למעלה, אפשר להתפשר במקומות מסוימים כדי להוריד. רכיבים נדרשים: - מעבד-לוח-זכרונות - מה שיתאים לתקציב בהתאם לדרישות ואחרי הרכיבים שלמטה. עדיף להשקיע בכמות זכרון, המחשב לא יבצע משהו שיצריך מעבד חזק. - כ. מסך - משהו נמוך-בינוני, כמו שאמרתי - להריץ פיפא ודברים בסגנון הזה. - כונן אופטי - צורב, לדעתי אפשר לקחת DVDRW, אולי אחד מה-NEC 35xx. - HD - מינימום 80, כמובן שכמה שיותר יותר טוב. - מסך - "CRT 17, משהו איכותי - פה א…

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  23. טוב החלטתי לעזור לחבר ולנסות לבנות לו מפרט סביר. יש לציין כי כבר חצי שנה לפחות לא בניתי מפרט אחת ולא ממש נכנסתי לחלק של הפורום הזה. שימושים: סרטים , משחקים (לא הכי כבדים) וסתם תוכנות רגילות (גלישה , מסנגר , פוטושופ מדי פעם וכו') מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ₪105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪621 מארז: Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ₪272 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪363 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 2 - מחיר: ₪266 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320G…

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  24. החלטתי לרכוש מחשב נייד של חברת IBM בתקציב עד 6000 ש"ח שיעודו יהיה עבודה באופיס(מצגות,אקסל,וורד)וגלישה באינטרנט. ישנם מספר דגמים בינהם Thinkpad R50e או LENOVO 3000 C100 (דגם TBO3AIZ או 761B5G)שראיתי באינטרנט אךלצערי איני יודע מה ההבדל ביניהם. מבקש לקבל מפרט למחשב שיתאים לדרישותי. בברכה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  25. שלום, אני מחפש כבר חודש מחשב נייד מושלם ב 5000 שקל משחקים כמו GTA IV , סרטים , מוזיקה , וכו' אני צריך מינימום 15 אי'נץ מסך (לא פחות) אני צריך מינימום 500GB HD כרטיס מסך חזק מעבד חזק מינימום 4 GB DDR3 נ.ב = חשוב חשוב USB3!!! לא משנה לי האחריות,לא משנה לי זמן סוללה,לא משנה לי משקל,לא משנה לי חום המחשב... תודה רבה מה אתם אומרים על זה? מחשב נייד Dell Studio XPS 15 i5-560M 420M דל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778650 HP Pavilion dv6-6020ej LH776EA = AMD Radeon HD 6770m http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792348 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=A665&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796261 http://www.zap.c…

• 1 תגובה
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים