עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך את עזרתכם: מטרת המחשב - תחליף שולחני לאינטרנט ואופיס בסיסי מאוד. חשוב: שיבוא עם מערכת הפעלה ושיהיה זול כדאי: שיהיה מצלמה מובנית, לא משנה האיכות * גודל המסך - לא קריטי, נראה שהכי עדיף 15.6 * משקל רצוי - לא קריטי * זמן סוללה - לא קריטי * יציאות מיוחדות - לא קריטי * בלוטות - לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי * צורב DVD - לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כדאי * העדפה לחברה כלשהי - לא HP אופציות שראיתי עד כה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC660121 http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=VOST1015WIN7&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  2. אני מודע לכך שאי אפשר ליצור גיימינג כבד מאוד בכל כך קצת כסף, אבל תנסו ככל האפשר.. לא יבוצע OC, רזולוצית המסך היא 1024:1280, השקט לא חשוב עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ככל האפשר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1024:1280 * באיזה סוג משחקים ת…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by benams89,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 3600-4200 ש"ח. כמובן שאעדיף מחיר זול ככל האפשר, אבל אין לי בעיה להוסיף 100-200 שקלים אם המפרט באמת שווה את זה. המחשב מיועד לשימוש רב תכליתי, כאשר הדגש הוא פחות על משחקים(שיתאים למשחקי ספורט בעיקר: nba 2k, PES, fm וכדומה, משחקים שלדעתי לא מצריכים מפרט מטורף) וקצת יותר על ביצועים מהירים ויכולת טובה להריץ הרבה תהליכים במקביל. המסך בגודל 13-15(עדיפות ל14). מבחינת יצרן העדיפות היא לLG או DELL, אבל זה לא מחייב ואשמח לשמוע דעות על יצרנים אחרים. מחשב לדוגמא שחשבתי עליו: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7473

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  4. כמו שאמרתי, אני רוצה מפרט שכולל מעבד לוח אם וזיכרונות למחשב HTPC. יותקן עליו וינדוס ויסטה, עדיפות לכרטיס מסך מובנה שיכול להריץ משחקים חדשים ברזולוציה 1280X720 (לא חובה פילטרים), המעבד יעבוד OC עצבני אם צריך. התקציב כמו שאמרתי הוא בסביבות אלף ש"ח. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  5. Started by azorabi,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומשרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Dragon Age 3, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 Samsung 2253BW - המסך כנראה ישודרג בקרוב, אז רצוי שתהיה תמיכה לרזולוציות גבוהות יותר (לפחות FullHD). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  6. שלום רב לכולם! קונים לי אותו בקנדה ויש לי תקציב של 6000 שאני מעריך שזה שווה ערך למפרט של 10000 בארץ אני הולך ללמוד בטכניון אז אני צריך מחשב נייד עם הדרישות הבאות שיריץ מוטלימדיה טוב ומשחקים בסדר תקשורת אלחוטית ועם אחריות בין לאומית מסך 15.4 (או 17" גדול מדי?) וזכרון אני מעדיף 1024 ויש לי 3 שאלות בבקשה: 1. האם הטכנולוגיה של AMD היא טובה?: AMD 64 2. האם יש טכנולוגייה יותר מתקדמת מסנטרינו של אינטל NAPA) אם כן אני מעדיף אותה 3. האם לאינטל יש מעבדים של 64 ביט גם? (מי שיכול להגדיל ראש ולהיכנס לאחד האתרים הבאים ולתת לי המלצה זה יהיה מאד נחמד מצדו) http://www.bestbuy.ca/catalog/subclass.asp?logon=&langid=EN&MSCSProfile=3C79F0C7EA3162B2D7ADAC57314A0E6AAAE48204E5C4F1DEE3695…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  7. הדרישות: 1)מסך 13.3 אינץ'-חובה. 2)זמן סוללה כמה שיותר ארוך-רצוי 8 שעות. משקל נמוך יתקבל בברכה. 3)כמובן ש3-4GB RAM לפחות. המחשב הוא למטרות לימודים באוניברסיטה (משפטים) ואין צורך בכ"מ חזק וכ"ו. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. מה אתם אומרים עליו? CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.93 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 753.88 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Hynix Original Memory [ ¤ 485.45 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 645.37 ] 1 Video Cards : Asus Radeon V9600XT /TVD 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card [ ¤ 1452.31 ] 1 Sound Cards : Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card [ ¤ 565.41 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail […

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by Joha132,

שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת מחשב שמיועד בעיקר לעבודה (word, eMail, Internet..) בבית ולקחת למשרד כשצריך. אני מחפש מחשב חזק מתוצרת DELL, בעל מעבד חזק. מסך 15.4 (ניידות) ושיעבוד על WIN XP בלבד. ראיתי את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm והוא פשוט משך לי את העין. כל מה שאני צריך נמצא - מעבד חזק זיכרון מספיק, צורב, BT, WIFI, וזיכרון אני אשדרג ל4GB. מה אתם אומרים על המחשב הנ"ל? כרטיס מסך לא ממש חשוב אבל הוא ייתרון קל מאוד. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  10. Started by tot5,

היי לכולם, אז עברתי לארה"ב (ניו יורק) וברצוני לקנות שם מחשב, אך אין לי מושג ממש מאיפה להתחיל. אני אשים פה את הדרישות שלי ומענה לשאלון של הפורום ואשמח לכל עזרה שהיא: בין אם חנויות מומלצות\פורומים בארה"ב וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? $800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? $100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ישמש כ-HTPC ולשימוש משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by nburyan,

שלום לכולם!!! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב3200 שקל פחות או יותר המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברזולוציית full hd אין צורך בציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ומסך מה שכן אני צריך זה מעבד וכרטיס מסך טובים, לוח אם עם וויפיי וטרה זכרון. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  12. שלום, ברשותי מחשב נייד HP530 עם Vista Basic. אני שוקל לעשות שנמוך ל-XP, ויש לי כמה שאלות: 1. כיום מחיצת השחזור (ששם יש את ה-vista המקורי שהגיע - אין לי דיסק של ויסטה) מוגנת למעשה כדי שלא תימחק בטעות. אם אבצע שנמוך ל-XP, ארצה לשמור את המחיצה במצבה, לחירום, האם השנמוך יכול לפגוע במחיצה? (או שמספיק שפשוט לא אגש אליה) 2. כיום, כשהמחשב עולה - קצת לאחר הסמל של HP ואפשרות כניסה לביוס (ולפני שהויסטה מתחילה לעלות), מופיע מסך שחור עם שורה אחת - לחץ על F11 לשחזור (Recovery) (כמובן שזה באנגלית...) - האם לאחר שנמוך ל-XP עדיין תופיע לי השורה הזו (וכמובן שהשחזור יהיה לויסטה המקורי...)? שוב, לחירום. הכוונה של שתי שאלות אלו היא שאוכל לשחזר בקלות חזרה לויסטה, אם ארצה. בתודה מראש, רון.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by Teac,

1. מה התקציב?מזומן 5000ש"ח מקסימום 5500. 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים כמו- GTA IV,Need for speed Undercover,Crysis [both] and more. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?מעבד רק של אינטל. רק! ומארז TEMPEST[/ b] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא מדאיג אותי אם המחשב ירה טילים מצידי העיקר יעבוד חלק וטוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש לי מי שמרכיב לי את המחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא ממש 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא מדאיג אותי כ"כ הרעש. 10. האם מתוכנן OC?איני מעוניין ב- OC. 11. במפרט למשחקים - המשחקים שהצג…

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  14. תוכלו לבנות בבקשה מחשב עד 2500 שקל לאינטרנט סרטים ומטלב ? תודה

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  15. שלום לכולם אז ככה: שימוש: המחשב מיועד לילדים בגילאי 13-15, בעיקר עבודה ואינטרנט - אופיס, IM, תוכנות קלות, וגם קצת משחקים קלים-בינוניים - סטייל פיפא ומשחקי ספורט אחרים, אולי GTA וכאלה. כ. מסך נמוך עד בינוני. תקציב: רצוי מאוד לשמור מתחת ל-3000, מעט מאוד מרווח תמרון למעלה, אפשר להתפשר במקומות מסוימים כדי להוריד. רכיבים נדרשים: - מעבד-לוח-זכרונות - מה שיתאים לתקציב בהתאם לדרישות ואחרי הרכיבים שלמטה. עדיף להשקיע בכמות זכרון, המחשב לא יבצע משהו שיצריך מעבד חזק. - כ. מסך - משהו נמוך-בינוני, כמו שאמרתי - להריץ פיפא ודברים בסגנון הזה. - כונן אופטי - צורב, לדעתי אפשר לקחת DVDRW, אולי אחד מה-NEC 35xx. - HD - מינימום 80, כמובן שכמה שיותר יותר טוב. - מסך - "CRT 17, משהו איכותי - פה א…

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by somech,

שלום לכולם. חבר שלי חוזר מניו יורק ואני ביקשתי ממנו להביא לי איתו מחשב ורציתי לשמוע את חוות דעתכם המקצועית, היות ואני, אין לי מושג חח את המפרט אני הרכבתי המחיר נשמע לי בסדר אבל שוב אני לא מבין בזה.... אני עובד כדי ג'יי ואני מתכוון להתחיל לעבוד עם טרקטור (תוכנת סנכרון של הסידים עם המחשב) ואני משחק wow ועובד בפוטושופ. וזה למה המחשב חזק. זה המפרט: http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&l=en&model_id=xps-l502x&oc=dndodq1&s=dhs&vw=icon&leadtime=4/13/2011&showleadtime=True בבקשה אם אתם חושבים שצריך לשנות משהו תגידו לו. ובכלליות איך הוא איך המחיר האם אתם חושבים שהוא לא מתאים למוזיק…

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  17. חברה חפרתי פה הרבה אז קצת סבלנות- אם אתם באמת רוצים לעזור ממולץ שתקראו את כל מה שרשמתי כדי שתבינו איפה אני נמצא ומה אני צריך תודה! אז ככה חבר'ה בזמן האחרון יש אחלה משחקים בשוק והחלטתי לשדרג את המחשב בצורה שבה הוא יתפקד בעיקר למשחקים(המטרה העיקרית) דוגמא: GTA IV Crysis fary cry2 ובין היתר לסרטים וכו' המחשב נמצא אצלי משו כמו שנתיים + ובזמנו הוא היה נחשב למחשב מצויין שקניתי אותו אבל בזמן האחרון משום מה הוא עושה בעיות למשל במשחק החדש של הניד פור ספיד אנדרקובר הוא מעלה לי אותו עם קווים שחורים ולא רואים תמכוניות עד שהמשחק נתיקע.... אני לא יודע אם זה תוצאה של חימום יתר אין לי מושג.. עוד בעיה הייתה שלפעמים הייתי מעלה משחקים כמו הנסיך הפרסי וקרייסיס שהיו עובדים מצויין ולאחר…

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  18. החלטתי לרכוש מחשב נייד של חברת IBM בתקציב עד 6000 ש"ח שיעודו יהיה עבודה באופיס(מצגות,אקסל,וורד)וגלישה באינטרנט. ישנם מספר דגמים בינהם Thinkpad R50e או LENOVO 3000 C100 (דגם TBO3AIZ או 761B5G)שראיתי באינטרנט אךלצערי איני יודע מה ההבדל ביניהם. מבקש לקבל מפרט למחשב שיתאים לדרישותי. בברכה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by id3232,

ערב טוב אני הולך להתחיל הנדסת מחשבים באוקטובר. כרגע ברשותי לפטופ 13 אינץ של טושיבה קצת חלש בביצועים בערך בן 3 שנים. השאלה אם כדאי לי מבחינת דרישות ונוחות באוני' לקנות חדש או שמה שיש לי יעשה את העבודה? עלה במוחי רעיון מבריק לחכות למיקרוסופט SURFACE שנראה שיענה על הדרישות בצורה הכי טובה (ניידות מערכת מאוד מהירה וכו'...) מה חושבים?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by noodle,

מחפש המלצה למפרט ב-4000 ש"ח לשימוש יומיומי של אינטרנט, סרטים. כולל מסך (ביקשו ממני לחפש 17" אבל לא יודע אם זה משתלם מבחינת המחיר ואולי כבר אפשר לקחת 19"). לגבי המסך אין צורך ב-22" אלא אם כן ממש לא יהיה משהו אחר להשקיע בו ואז אפשר לשדרג ל-20" או 22". לא ישחקו במחשב שום משחקים אולי ברמת הסולטייר. לגבי תוכנות נאמר לי שישתמשו בתוכנות לעיצוב (אחד מהם בשם אוטוקאט או משהו כזה) לא יודע אם אלו תוכנות כבדות. דגש על מהירות ונפח הארד דיסק. נפח הייתי אומר מינימום 500GB. כולל מערכת הפעלה (XP מאחר ועל ויסטה שמעתי רק דברים רעים) השקט חשוב אבל לא במחיר של חריגה מהתקציב. כולל ציוד היקפי - עכבר, רמקולים ומקלדת. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  21. המפרט מיועד למשחקים כבדים, אינטרנט, סרטים, האזנה ועריכת מוזיקה ואפשרות ל-OC מה דעתכם על המפרט הבא ? כמות מחיר Raidmax Scorpio 868 Silver Midi Tower 420W Case 1 370 ¤ NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 1 265 ¤ AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 1 830 ¤ Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 240 ¤ Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 1 560 ¤ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 875 ¤ Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory 2 840 ¤ Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 1 425 ¤ סה''כ: 4405 ¤ וכרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL מנועה ב-1500 שח סה"כ - 5905 (5835 פחות הזיכוי על הספק בריידמקס) אשמ…

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  22. שלום, מבקש מפרט לנ"ל כולל כרטיס PVR , כרטיס מסך PCX - GeForce 8800 GTS, 2GB זכרון, מארז וספק שקטים. המארז יכול להיות TOWER אבל לא יכול לחרוג מגובה ועומק של 50 ס"מ. תודה מראש לעונים נ.ב. אין צורך במקלדת + עכבר.

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by MorMaMan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים עם גרפיקה טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד מאד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בערך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך…

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  24. אהלן זקוק למפרט מחשב שיענה על הצרכים הבאים: שימושי המחשב-רב תכליתי+ עריכה גרפית (מיועד לסטונדט שמשתמש בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ודומיו0לכן צריך שיהיה חזק בהתאם) המחשב יתחבר למסך מחשב Samsung SyncMaster 2443BW כמו כן ישמש לגיימינג (לא כבד) אין צורך בציוד היקפי חשיבות לשקט-7 כרגע לא מתוכנן אוברקלוק אבל בעתיד אולי יהיה טוב לסחוב קצת מיץ מהמחשב-טוב שיהיה אבל לא על חשבון הפונקצינאליות אין צורך במערכת הפעלה עדיפות לרכישה באזור המרכז ת"א-ראשון-אשדוד כמובן חסכון בתקציב תמיד מבורך תודה מראש

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by domiel,

אני צריך נייד לאח שלי, עד 5500 ש"ח. מינימום ג'יגה זיכרון (עם העדפה ל-2), כפול ליבה. אני חייב שהוא יהיה מהדגמים העסקים ומחברה איכותית. (dell latitude, lenovo RXX לדוג') תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.