ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אחי מחפש מפרט למחשב בסיסי בעיקר עבודה עם אינטרנט , סרטים , ולפעמיים משחקים חלשים (כרגע הוא מוותר על קניית כרטיס מסך אך יש אופציה לקנייה בעתיד ) מצאתי מפרט בKSP ושיפרתי קצת את ספק הכוח ואת הדיסק קשיח. אציין שאני גר בב"ש ולכן אקנה את המחשב רק בKSP אשמח אם תביאו לי חוות דעת איך המפרט הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האחד hp dv3510 http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=219 עולה כ940$ השני hp dv3 1075 http://www3.dealtime.com/xPO-Hewlett-Packard-HP-Pavilion-Dv3-1075us-Entertainment-Notebook-PC-Bronze עולה כ890$ המחשב הוא לחבר שלי שכרגע בארה"ב ומצא את הדגמים הנ"ל בחנות והם היחידים שעונים לדרישות של- 13 אינץ' + ישמש כמחשב לסטודנט ולעבודה על תוכנות עיצוב למיניהן כולל תלת מימד. מה משניהם עדיף? אולי השאלה היא Intel+nvidia vs. amd+ati? ואם השאלה הזו לא קשורה אז לא חשוב... אם יש דגמים אחרים משתלמים יותר לדרישות הנ"ל, אפילו אם ירכשו בארץ, אשמח להכיר אותם. (ואם יש הסתייגויות מקניית דגמים אלה בכלל) ועוד נושא אחד בשבילי- גם אני מתכנן לרכוש נייד מדגם hp dv3660. שימושים כנ"ל, רק שבמקום עבודות…
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי את המחשב נייד הזה כבר שנה וחצי, יש עליו מערכת הפעלה של ויסטה דבר שנורא מכביד על המחשב ולא נותן לו להגיע לביצועים מקסימלים. אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין ווינדאוס XP, רציתי לדעת אם תהליך הפירמוט והתקנת מערכת הפעלה הוא זהה כמו במחשב PC רגיל או שמחשבים ניידים יש משהו אחר? הבנתי שזה יותר מסובך ויש בעיות עם הדרייברים וזיהוי HD וכל מיני. רציתי לשאול מישהו עם ניסיון שעשה את התהליך הזה כבר אם זה מסובך או שזה פשוט כמו במחשב רגיל, דיסק של ווינדאוס - פרמוט - התקנת מערכת הפעלה + דרייברים וסלאמת. בנוסף, נגיד ופירמטתי + התקנתי XP, איך אני מפעיל את כל הבלוטוס והWIRELESS והמצלמה וכל הדברים האלה, במילים אחרות - איך אני משיג דרייברים למחשב?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, כדאי שלא יחרוג מטווח מחיר של 3K-3.5K. כמו כן,אין צורך במסך,בכונן דיסקים (צורב וכונן דיסקים רגיל) ובכונן דיסקטים. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אולי גם קצת משחקים אבל משחקים קלים ... תודה!
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתקלקל לי הלוח אם של הפנטיום, החלטתי לעבור לעידן המחשבים החדש ולקנות מחשב. בגלל שזאת הוצאה דיי פתאומית התקציב שלי מוגבל ואני ממש לא יכול לחרוג (זאת בעצם כבר חריגה). השימושים שלי במחשב הם בעיקר בניית אתרים, עריכת סרטים ושימוש בPS. שימוש רגיל באינטרנט ושמיעת שירים. מבחינת משחקים, אני לא גיימר רציני אבל מידי פעם אני משחק. חשוב לי שהמחשב יהיה סוס עבודה, ז"א שאם אני אפעיל PS וPREMIERE המחשב לא יקרוס. אני בד"כ מחבר את הטלויזיה למחשב וככה אני רואה סרטים ככה שאני צריך שהכרטיס מסך יתמוך באופציה הזו וגם שיריץ משחקים בצורה סבירה + (העדפה לNvidia). אשמח לעזרתכם בבנית מפרט מתאים.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב אז בימים האחרונים אני כותב פה הרבה בפורומים כדי למצוא את החלקים האידאליים בשבילי והועברתי לפה מפורום כרטיסי מסך כי נאמר לי שפה עדיף לי לשאול את השאלות שלי (פשוט הדיון שהתחיל שם על כרטיס מסך התפתח ליותר מזה). אני צריך מחשב חזק לעיבוד וידאו שיחזיק כמה שנים, במיוחד עכשיו עם המעבר לוידאו ב-HD. בכל מקרה, התקציב הוא 4200 למעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק, כרטיס מסך וספק. חשוב לי לציין שאומנם אני לא משחק משחקים, יהיה נחמד אם יהיה לי מחשב שיוכל להריץ משהו שהוא קצת יותר מ-UT3. בכל מקרה, מה שבניתי עד עכשיו זה: Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel Power Color ATI R…
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התקציב עד 3500 ש"ח (3.5K) 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? * משחקים * תכני HD במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? NBA 2K10 , CRYSIS , NEED FOR SPEED SHIFT , PRO 2010 משהו בסגנון הזה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ללא כונן דיסקטים…
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו מישהו מכיר תמחשב ויודע כמה עולה? http:// w w w . siz .co . i l /my/t2dimy22iwyy.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום רלכולם, רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי על מהותי בין בועיו של דיסק קשיח 2.5 בנפח 320 ג'יגה ומהירות של 5400 סל"ד לבין כונן של 200/250 ג'יגה 7200 סל"ד, אם כן במה זה יבוא לידי ביטוי ומהם ההבדלי ביצועים המדוברים, בהנחה ואני קונה לפטופ למשחקים עם זיכרון גדול כרטיס מסך חזק מעבד חזק מאוד (hp dv5 1190 ej ככל הנראה שהוא בעל דיסק קשיח 320 5400 סל"ד ) , ברצוני לדעת האם באמת זה יאט את המחשב ויפחית את ביצועיו בצורה משמעותית לעומת אותו מפרט עם הכונן הקטן והיותר מהיר . תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים! מחפש לרכוש מחשב נייח (עדיפות למיני אך לא חובה) לצורך תקופת חצי שנה עבודת גמר בתוכנת אוטוקד. תקציב כולל בין 2000-2500 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מעבד מבוסס amd ולוח טוב. עכשיו כרגע יש לי מארז tsunami 350w ואני מפחד שהוא לא יהיה ממש טוב למעבד וללוח לכן כרגע אני מעדיף אולי להחליף את המארז במקום להחליף זיכרון.מארז טוב.,מעבד לפחות 2600. ולוח לא ממש משנה רק שיהיה בו dual. הקטע עם המארז,שאני יכול לקנות רק אם אפשר להוציא את הספק של הtsunami מהמארז שלי.... חשבתי על זה: AMD 2600 XP GIGABYTE 7N400-L1 CHENBRO MIDI TOWER XPIDER SILVER כולל התקנה 1570 ש"ח. מה דעתכם???
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש ל Atlon Xp 2700+ GeForSe 4Si 4800 Ti 512 MB DDR מה עוד צריך? עכשיו כמה אני צריך כסף בשביל לשפר אותו אבל אין לי נגיד 3000 שח משהו עד 1500 שיעזור או לעשות OC?!!?!?
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo G550 והסוללה שלו כבר ישנה ומתרוקנת מהר, חיפשתי באייביי סוללה חדשה ומצאתי כמה נחמדות שההספק שלהם אפילו יותר גדול מהסוללה שלי. האם זה בטוח לקנות ככה סוללה ? ואם כן איזה עוד פרטים אני צריך לבדוק לפני זה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום תקציב: 7000 ש"ח לפי אילת האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: (500) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: הכל מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) גיימינג בינוני ועריכת וידאו האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: אילת חשבתי שיהיה נוח יותר לעבוד על מחשב 17.3 מאשר 15.6 שמניסיון מרגיש קצת קטן, אבל ההיצע בגודל 17.3 בתקציב שלי לא גדול. יש לי הזדמנות לרכוש בסוף שבוע לכן מבקש את עזרתכם המהירה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאישה מבוגרת. שימושים: משרדיים (אינטרנט, אופיס, תמונות של הנכדים, אולי איזה סרטון מידי פעם) שקט - לא קריטי, רק שלא יטחן במח. OC לא יהיה. גם לא שדרוג. ללא ציוד היקפי. בלי מערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אזור חיפה. העדפה לנעה מחשבים. מצורף המפרט שהגעתי אליו ב- 2000. חריגה אפשרית עד 2300. אשמח לכל הצעה לשיפור תודה מראש! AMD ATHLON II X4 640 3GHZ 95W 2MB AM3 BOX, יחידות 1 ₪590 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7651 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H AMD 760G + SB710 AM3, יחידות 1 ₪340 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7866 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪330 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7255 Samsung HD50…
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי... אני צריכה עזרה!!! המחשב שלי אחרי שעות עבודה ממושכות נתקע פתאום ואז מופיע מסך כחול עם כל מיני משפטים שלא ממש הבנתי ואז הוא מתחיל לספור משהו (כמו 123......) ובסוף נכבה ונדלק מחדש.. שלחתי את זה לאיזה שהיא מעבדה והם אמרו שהם לא מצאו מה הבעיה חוץ מהסוללה שצריך להחליף.. החלפתי סוללה ועדיין אותה בעיה.. מישהו יכול לעזור?!? תודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
* תקציב - ניתן לחרוג במקצת אם זה שווה את זה(500+-) * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטי HD, עריכת תמונות. * גודל המסך? - רצוי 15" , השאלה היא מה עדיף. * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא משנה(שימוש בייתי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI * בלוטות? - רצוי.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250GB * כונן CD/DVD? צורב? - כונן צורב - רגיל * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא אני הסתכלתי על שני מחשבים של DELL מאותה סידרה: Dell Vostro V131 Dell Vostro…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כמו שאמרתי, אני רוצה מפרט שכולל מעבד לוח אם וזיכרונות למחשב HTPC. יותקן עליו וינדוס ויסטה, עדיפות לכרטיס מסך מובנה שיכול להריץ משחקים חדשים ברזולוציה 1280X720 (לא חובה פילטרים), המעבד יעבוד OC עצבני אם צריך. התקציב כמו שאמרתי הוא בסביבות אלף ש"ח. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! קונים לי אותו בקנדה ויש לי תקציב של 6000 שאני מעריך שזה שווה ערך למפרט של 10000 בארץ אני הולך ללמוד בטכניון אז אני צריך מחשב נייד עם הדרישות הבאות שיריץ מוטלימדיה טוב ומשחקים בסדר תקשורת אלחוטית ועם אחריות בין לאומית מסך 15.4 (או 17" גדול מדי?) וזכרון אני מעדיף 1024 ויש לי 3 שאלות בבקשה: 1. האם הטכנולוגיה של AMD היא טובה?: AMD 64 2. האם יש טכנולוגייה יותר מתקדמת מסנטרינו של אינטל NAPA) אם כן אני מעדיף אותה 3. האם לאינטל יש מעבדים של 64 ביט גם? (מי שיכול להגדיל ראש ולהיכנס לאחד האתרים הבאים ולתת לי המלצה זה יהיה מאד נחמד מצדו) http://www.bestbuy.ca/catalog/subclass.asp?logon=&langid=EN&MSCSProfile=3C79F0C7EA3162B2D7ADAC57314A0E6AAAE48204E5C4F1DEE3695…
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
הוא שכח לומר לי מה המחיר שהוא קיבל עבורו אבל האם המפרט הבא הוא בגדר הסביר או שיש בו חוסר תאימות ? מעבד Intel Core i5-2500K Box לוח אם Asus P8P67 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIe צורב Asus DRW-22B2ST X22 SATA DVD מארז ללא ספק LanCool PC-K60 ספק כח Seasonic M12II 620W קרור למעבד Scythe Mugen 2 Rev. B איך המפרט? עד כמה שאני יודע התיכנון הוא להשקיע בין 3 - 5 K מה שאני ראיתי במפרט הזה הוא העובדה של מעבד בוקס כאשר הוא קונה כבר קירור למעבד אז אין צורך בבוקס אלה בגרסא שמגיע ללא מאוור
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
מחשב נייד LG LW20 Express, סרטי 720p לא מנגנים עליו באופן חלק (יש השהייה של חצי שניה לעיתים תכופות) Pentium M Processor 750 1.86GHz, 512MB RAM האם החומרה פשוט חלשה מידי, או שיתכן ופירמוט של מערכת ההפעלה והתקנה של קודקים (איזה) אחרים, יפתרו את הבעיה ? אגב, האם אפשר להרחיב למחשב הנ"ל את הזכרון ? האם זה אמור להשפיע ?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ללא מסך....ללא רמקולים...רק עכבר ומקלדת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.93 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 753.88 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Hynix Original Memory [ ¤ 485.45 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 645.37 ] 1 Video Cards : Asus Radeon V9600XT /TVD 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card [ ¤ 1452.31 ] 1 Sound Cards : Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card [ ¤ 565.41 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail […
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת מחשב שמיועד בעיקר לעבודה (word, eMail, Internet..) בבית ולקחת למשרד כשצריך. אני מחפש מחשב חזק מתוצרת DELL, בעל מעבד חזק. מסך 15.4 (ניידות) ושיעבוד על WIN XP בלבד. ראיתי את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm והוא פשוט משך לי את העין. כל מה שאני צריך נמצא - מעבד חזק זיכרון מספיק, צורב, BT, WIFI, וזיכרון אני אשדרג ל4GB. מה אתם אומרים על המחשב הנ"ל? כרטיס מסך לא ממש חשוב אבל הוא ייתרון קל מאוד. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-