ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב DELL מדגם inspiron 6400 זאת ההודעת שגיאה שמופיע לפני שהווינדוס עולה. http://up38.siz.co.il/up3/0mdmthwteeyo.jpg (התמונה גדולה ולכן אני מביא את זה בקישור) מה עושים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז ככה , אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד , השימוש העיקרי במחשב יהיה ל מולטימדיה - הפעלת HD (חיבורו לטלויזיה) , אופיס ותוכנות עיצוב (לא מכבידות בצורה מטורפת , הבסיסיות כמו פוטושופ ) משחקים - אני גיימר לשעבר אבל כמובן שאשמח לשחק במחשבים ברמה סבירה + , כמובן שלא אצפה שהכל יעבור חלק על ההגדרות הכי גבוהות..עם פילטרים.. וכמובן זה גם יהיה שימושי ללימודים שלי שאני אתחיל בקרוב . ממה שמצאתי ברשת מצאתי : hp pavilion dv 6-2130 ej dell studio 1558 i5 430 m 4570 hd acer aspire 8942g thank you very much for advise me חשוב מאד שהמחשב לא יתחמם יותר מדי , אם צריך לקנות עוד ערכת קירור או משהו אשמח לשמוח . עד עכשיו פשוט השתמשתי במחשב שולחני והח…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כרגע זה המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך: gtx 750 ti 2gb מעבד: i5 6400 skylake לוח אם: h110 של gigabyte זיכרון ראם: 12gb ddr3 עכשיו ככה אני רוצה לשפר את כרטיס המסך שלי תקציב עד 1350 שקל. וחשבתי להביא את הכרטיס gtx 960 4gb מה דעתכם? להביא אותו? אני לא רוצה radeon רק nvidia מה אני יכול להביא עד 1350 שקל?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כמה חלקים (מעבד, לוח אם, זיכרון, ספק וצורב) וברצוני לקבל הצעות לחלקים החסרים (מארז, דיסק קשיח, קירור למעבד). התקציב הוא 500 ש"ח ללא חריגה, והמחשב כאמור מיועד לשימוש משרדי. הרכיבים הקיימים הם: לוח אם ג'יגה-בייט GA-G31MX-S2, זיכרון RAM 2 ג'יגה OCZ 800MHZ, מעבד E5200 וספק ג'נרי. אני חשבתי על הרכיבים האלו: מארז Compucase 63RA http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8804 דיסק קשיח 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8278 קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5801 אשמח לקבל חוות דעת והצעות כדאיות יותר. רצוי שהיו שקטים עד כמה שאפשר בתקציב, ושהדיסק קשיח היה כמה שיותר אמין ומהיר (העברת קבצים גדולים ומר…
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
+ARCTIC COOLING Freezer 7 הלוח תומך במעבד ??? ??? ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לאמא שלי. הצורך היחידי שלה במחשב הוא הרצת תוכנות עיצובי בגדים. המפרט הדרוש הוא גודל מסך מינימלי של 15.6 אינטש, זיכרון פנימי של 2-4 GB, ללא צורך במערכת הפעלה וללא חשיבות במשקל. אבקש הצעות והמלצות למחשבים בסביבות ה-2,000 ש"ח. אודה לכם מאוד בשמי ובשמה.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש לקנות מחשב עבור האח הקטן,שאוהב לשחק,והרבה. יש לו בשבוע הבא יומולדת,ואני רוצה לקנות לו את המחשב כמתנה,במקום הישן שיש לו ושלא מתאים כבר כי הוא ישן,מקרטע, וסתם תופס מקום בחדר של אחי. הבחור בן 14 , והוא אוהב מאוד משחקים,שאני מניח שההגדרה "כבדים" מתאימה להם - CRYSIS , DEAD SPACE,GTA4 ודומיהם. כרגע הוא משחק GTA4 במחשב שלי,שאני צריך אותו לצרכי עבודה ולימודים,מה שלא תמיד מתאפשר כשהאח הקטן תופס לך אותו בשביל משחקים... טוב,אחרי ההקדמה המייגעת משהו,הנה הבקשות שלי: - מעבד ארבע ליבות - זיכרון 4 ג"ב - דיסק קשיח לפחות 500 ג"ב נפח זיכרון - מארז נוצץ,שקט עם חלון צד,כיאה לילד בן 14 שאוהב דברים נוצצים. אני,לנוחיותי הרכבתי לי מחשב עם מארז TT SPEDO החדש ( ה-PACKAGE) , והוא …
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות בשבוע שבועיים הקרובים מחשב נייד לקראת תואר מדעי המחשב ..לא חושב שאני צריך משהו כל כך רציני נראלי בסביבות 3000 ..תקנו אותי אם אני טועה. * מטרות המחשב? לימודים סרטים מוזיקה.. * גודל המסך? משהו ממוצע אני לא מבין כל כך בזה * רזולוציית המסך? משהו ממוצע אני לא מבין כל כך בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? צריך להסחב עם המחשב ללימודים אז כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן ,5-6 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB HDMI וכל השאר לא קריטי כל כך * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB נראלי מספיק ואפילו יותר מידי * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בשבוע האחרון איזה נייד כדאי לי לרכוש עסקי או בגודל ממוצע 2.7 ק"ג עכשיו גיימר אני לא ואם כבר אני משחק זה משחקי אסטרטגיה כמו WARCRAFT למיניהם וכשייצא STARCRAFT2 בשום אופן לא קרייסיס ו COD4 . אני מסתכל על ידידה שלי הביאה לפני שנה וחצי פביליון של HP עם כרטיס 7400 GO של NVIDIA היום הוא לא שווה כלום(הכרטיס) והלפטופ לבנה אשכרה....ממש כבד .היא קנתה כבר שולחני . אני גם לא אהיה נייד איתו הרבה כסטודנט באוניברסיטה אני רוצה נייד בכלל כי אני אגור כנראה במעונות ורוצה פרטיות שאין בחדר מחשבים....ולהכניס מחשב שולחני מי שהיה במעונות בבאר שבע יודע שזה לא לעניין..... עכשיו מחשב עסקי גם נייד אז לדעתי (תתקנו אותי אם אני טועה)גם עוד 3 שנים גם אם לא אוכל להריץ משחקים עליו (אולי מ…
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי, חשבתי ללכת על I5 בהתחלה אבל המחיר על מחשב מבוסס AMD קרץ לי יותר, ובכלל ש OC מחוץ לתחום מלפרט הספציפי ירדתי מהרעיון... המלצות ושינויים יתקבלו בברכה צורב שמתי בטעות IDE, אני יקח SATA...
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז ככה, ה X31 שלי (תהיה מנוחתו עדן) חווה פגישה לא נעימה עם הריצפה ... ולכן אני מחפש מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לתיכנות, אינטרנט ומיילים. בכל אופן זה לא הולך להיות מחשב עיקרי. הביצועים של ה X31 והגודל שלו היו מושלמים, ככה שאני מחפש משהוא בסגנון. יש המלצות ? חשבתי על ה SL300 אבל ראיתי שזו סידרה עם כלכך הרבה תתי דגמים שהלכתי לאיבוד. (או לחילופין- במידה ומישהוא מוכר לוח אם ל X31 אני גם אשמח לדעת..) וכמה אילוצים: מסך מט, שלילה מוחלטת של חברות חדשות (גיג'הבייט,MSI,LG,סמסונג,טושיבה ועוד כל מיני המצאות...) והמשקל כאמור מתחת ל 2.1KG
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חזק ואמין שיחזיק להרבה זמן+בבקשה לקחת בחשבון מסך 21 אינץ' במפרט. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסביבה ממוחשבת (אינרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני לא מבין הרבה במחשבים ניידים, אין לי הרבה ניסיון עבודה איתם. אבל אני צריך מחשב נייד דחוף שיהיה מסוגל לעבד נתונים גרפיים במהירות סבירה (מדובר לא במשחקים, אלא בתוכנות זיהוי גרפי ופוטושופים למיניהם). תקציב עומד על 4000 ש"ח, במקרים חיוניים אוכל להוסיף עוד כמה גרושים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מתאים ואם אפשר גם על חנות. מצפה לעצותיכם בכליון עיניים. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב דיוידי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בלי אוברקלוק 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במ"ה, כן לגבי הרכבת מחשב בחנות 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת. אזור צפון, KSP בעיקר.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן לא מזמן רכשתי נייד חדש מבית( HP (TX2520 כאשר הבאתי אותו למכללה כולם התחילו להיתלהב ממנו והרבה אנשים שעלו איזה מעבד יש לו רק הזכרתי AMD הם כבר לא היו מעוניינים כי כולם יודעים את הדגמים של INTEL ואז הבנתי שגם אני לא יודע מה המקביל שלו באינטל... אם מישהו יודע או מכיר אתר להשוואת מעבדים תרגישו חופשי לשטף.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדגם בהמשך אבל שמעתי שהולכים להגיע לארץ דגמי הC200 ,האם כדאי להמתין או שאין הבדל משמעותי בין הדגמים ? מחשב נייד Lenovo 3000 N100 דגם TY0BLIZ מפרט: מעבד: Intel Centrino Core 2 Duo Processor T5500, 1.66GHz מסך: 1280x80015.4" XGA TFT זיכרון 1GB עד 2GB דיסק קשיח - 100GB כונן - Multi Burner DVD-Writer Combo קבוע (צורב DVD) משקל נשיאה: 2.7Kg , סוללה: 6-cell 4Hr Li-ION, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים , כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g Fingerprint Reader מצלמה מובנית זיכרון מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 up to 128MB יציאות:2 USB 2.0 X , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
צריך מחשב שולחני בעיקר לדפדפן ואנטרנט כי שלי מאוד נתקע וישן, מצאתי את אלה ביד 2 , הם שווים? מה הכי כדאי אם בכלל מחשב מקצועי | יד2 (yad2.co.il) HP G2 MT i5-6500 | יד2 (yad2.co.il) מחשב ניח I5/16gb/250ssd | יד2 (yad2.co.il) intel i7 3770k+מסך+מקלדת+עכבר | יד2 (yad2.co.il)
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
- 2 followers
-
-
חשבתי כבר על מפרט שהוא בנוי לדעתי די טוב רק צריך תיקונים אחרונים.. אפשר להביא חלקים מהאתר www.tigerdirect.com בתוספת מחיר של 7.77$ לכל 350 גרם (מינימום להזמנה - קילו) המחשב מורכב מהחנות Pandas AMD 3200 venice BOX DFI Lanparty nF4 Ultra-D Seagate 160GB SATA w/NCQ פה יש לי שאלה עקרונית... SATA 1 או SATA 2 מה עדיף ? אותו מחיר רק שהSATA 2 של WD A-Top X-Blade silver יש ת'רד עליו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=127164.0 OCZ ModStream 450W זה מפנדס ומהאתר tigerdirect : MSI X800XL (אם תמליצו לי עליו כי שמעתי שהוא רועש וחם וגם לגבי החברה יש לי ת'רד http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126954.20) לגבי הזכרונות גם יש לי ת'רד http://www.hwzone.co.il/com…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לעבודה עם אופיס, אינטרנט ומשחקים. המפרט שחשבתי הוא זה: אבל נאמר לי שלא כדאי לקנות את הזכרון הזה.. יש לכם הצעות לגבי זכרון או שאר החלקים..? מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 900 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 1 610 610 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB 400MHz V-DATA 2 260 520 כרטיסי מסך? כמות מחיר סה"כ Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E 1 1090 1090 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 490 490 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 1 255 255 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6919 …
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכן HD, אינטרנט (30 Tabים במקביל). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, תוכן HD, אינטרנט - כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש צורך בתמיכה במשחקי מרבית משחקי המחשב החדשים בשוק (תוכן HD). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ + 42 אינץ 1920\1080. -לאילו הגדרות …
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אהלן חברה, הלוח שלי מת (ASUS MAXIMUS HERO VII) ולצערי אני אצטרך לרכוש אחד משומש/חדש או סט מתקדם שכולל מעבד, לוח וזכרון. כיום יש לי את הלוח של אסוס ומעבד 4790K עם 16 גיגה של G.SKILL. השימושים של המחשב עד עכשיו היו גיימינג בעיקר. בהנחה שאני הולך לרכוש סט חדש (מעבד, לוח וזכרון), מה הכי מומלץ עד 3000 ש"ח (לא מעוניין לרדת לאילת). תודה שמוליק
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי, החלטתי ללכת באמת על המפרט הנ"ל ואני קונה מ KSP. ולקחתי מארז וספק של HEC. האם זו החלטה טובה? ואני צריך שתמליצו לי על כרטיס מסך מ-KSP, משהו לא חזק מדי, עד 350 ש"ח בערך. ועוד משהו, למה ההחלטה לפצל את הזכרון לשני סטיקים של 512, לא כדאי ללכת על אחד של 1 GB ואז בבוא היום להוסיף? והאם גם אפשר בינתיים להסתפק ב-512 RAM? או שזה לא מומלץ. ורק כדי להיות בטוח, הלוח אם בא כבר עם כרטיס רשת וכרטיס קול , נכון? ובלי כרטיס מסך עליו? תודה לכולם על העזרה. המפרט הסופי: K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 31-12-2006 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 1 1040 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units…
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש באתר וקיבלתי המלצה חמה מאוד על איכות האתר וכותביו. אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח בלי מסך וציוד הקפי. אני צריך מפרט שיכלול: מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, מארז+ספק, קירור במידת הצורך, דיסק קשיח וCDROM/צורב. שאלה נוספת שתשמע לכם די מטומטמת, מה החשיבות בתמיכה ב DX 10, המשחקים הקרובים שיצאו לא יתמכו יותר ב- DX9c? והאם מומלץ לעשות OVERCLOCKING למערכת? נ.ב. אני גר באשדוד ואני מעוניין לרכוש את המחשב בIVORY, לאור נסיונכם, האם הרשת הזו אמינה או שיש לכם המלצה טובה יותר מבחינת מחיר ואיכות. תודה רבה לכל המשיבים.
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 7K , אני לא מחפש מכונת משחקים אלא מחשב שישרת סטודנט ממוצע לאורך זמן! אם אתם יכולים לעזור לי אשמח... ראיתי שנכנסו ניידים עם מעבד AMD שמתומכרים משמעותית יותר נמוך מאלו של אינטל... אז מה בעצם הקאטצ'? בתודה מראש מאור.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זה אמנם הרשכול השני שלי על אותו נושא, אך הקודם שקע לו והחלטתי שעדיף לפתוח חדש מאשר להעיר את המתים. לאחר שיטוט קל בפורום הבנתי שעדיפה KSY מאשר KSP. הרכבתי מפרט, שייחובר בהשך ככל הנראה למסך 22". מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤566 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤467 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤840 כמות:1 http://www…
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-