ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה ברצוני לקנות שני מחשבים המחשב הראשון הוא למטרת אינטרנט , צפיה בסרטים , חשוב לי שיהיה מסך 22 אינץ וכרטיס קול שתומך ב 1.5 ערוצים התקציב הוא 3000 שח אפשר טיפה לחרוג המחשב השני למטרות אינטרנט ומשחקים בלי גראפיקה מיוחדת (משחקים ממש לא כבדים למשל מריו) אני הסתפק במסך 19 התקציב הוא 2500 שח חשוב לי שבשני המחשבים יהיה מעבד של אינטל ולא של AMD תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במחשב הזה באתר newegg: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220495 נראה מפרט ממש מטורף במחיר מצויין, יש פה מישהו שמכיר את הדגם הזה? חיפשתי בהתחלה את asus n80vn וראיתי את המחשב הזה שגם חזק יותר וקטן יותר, אשמח לקבל חוות דעת נוספת על המחשב. כמה זמן סוללה הוא צפוי לתת, והאם הוא לא יתחמם יותר מידי? תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
התקציב הוא 3000 ש"ח למארז ורכיבים בלבד. אין צורך בציוד היקפי. מארז: חייב להיות ה- Antec NSK1380, כי אני מוגבל מאוד מבחינת עומק. לינק: http://www.antec.com/usa/productDetails.php?lan=us&id=91380 חוץ מזה - השקט חשוב מאוד, הארדיסק 1 טרה בייט, כרטיס להקלטה מהטלויזיה. הוצע לי המפרט הבא - מה אתם אומרים? AMD Phenom X4 9150E (1.8Ghz Quad Core, 65W Energy Efficient) Scythe Shuriken Low Profile CPU Cooler ASUS M3N78-EM (Geforce 8300, HDMI, SPDIF, FireWire, eSATA, mATX) 2xOCZ 1024MB DDR2 800Mhz CL5 Samsung SpinPoint F1 1TB SATA-II 32MB Buffer 7200RPM HD103UJ LG GH-22NS30 DVDRW X20 SATA Black Antec NSK1380 (Antec 380W PSU included) סה"כ - 3,050 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים קיבלתי את הנייד מ notebook club מחשב נייד ראשון שאלותי הם א.לפי האתר המעבד הוא Penryn 45nm ובדקתי ב cpu-z והמעבד שמופיע שם זה merom 65nm ב.איך מומלץ לעבוד עם המחשב שהוא מחובר לחשמל ונטען או מנותק ג.אם המחשב במצב sleep האם עדיין חשוב שהוא יהיה מאוורר ולא סגור בתיק למשל תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב. הדגש מהמחשב הוא שינגן סרטי HD בצורה חלקה מהמחשב לטלויזיה. אין בכוונתי לשחק משחקי מחשב במחשב זה. בנוסף אנגן מוסיקה ואגלוש באינטרנט. מחיר 3500 שקל. לא מעוניין לשדרג מחשב זה בזמן הקרוב. דרישה מהכרטיס מסך שיתמודד בקלות עם ניגון סרטי HD ועם כניסת HDMI ולא רק DVI.(חובה) בנוסף דרוש הארד דיסק בנפח 1T. אשמח עם תכינו לי מפרט באיזור חיפה(אשמח לנסות את חנות TMS) אנא בחרו את המארז, הספק והמאוורירים וכרטיס מסך הטובים ביותר לדרישות שלי ועל מנת שיהיה שקט מקסימלי. אין צורך ב: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לפעולות בסיסיות כמו אנטרנט סרטים , הורדות שירים ופה ושם משחקים (משחקים יחסית ישנים כמו GTA SA , GENERALS) אבל זה לא העיקר.(מחשקים עדיפות אחרונה). אני מחפש מחשב בתקציב בין 3000 ל4000 שקלים כמובן שתיהיה לו יציאת HDMI BLuetooth , VGA וכו' ומחשב שמוצב סביר + . לפני נפלה הצעה של מחשב TOSHIBA בדגם A300-1AT ב3700 ש"ח מהתצוגה. זהו המפרט של המחשב: כרטיס מסך ATI Mobility RadeonTM HD 3470 256 MB חיבור HDMI-CEC לתמונה מושלמת וחיבורS/PDIF לסאונד מדהים מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T3200 2.0GHz 800MHz 2MB מסך רחב 15.4 TruBrite קריסטלי, איכותי ביותר תצוגה בהירה וברורה דיסק קשיח בנפח ענק 250GB בחיבור S.ATA זיכרון מורחב בנפח של 3GB…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב שיחזיק מעמד הרבה זמן יחסית, כיוון שבעבר נכוותי ממחשבים שבהם עיגלתי פינות ואז שילמתי על זה ביוקר. אז ככה, המחשב שאני מחפש הוא עד 5300 ש"ח, בהנחה שמסך עולה 1000 ש"ח פלוס מינוס, אשמח אם תתנו הצעה גם למחשב כזה אך ללא מסך. הדרישה היא שהוא יעמוד במשחקים כבדים לזמן הקרוב. על ההרדיסק להיות גדול מאוד בנפח (לפחות 750 ג"ב) לא דרושים לי כרגע מקלדת או עכבר, וגם לא ציוד היקפי כלשהו. אני אשמח אם יהיה בו DDR3 (אלא אם כן תסבירו לי שמדובר בטעות, כיוון שראיתי שהDDR2 עדיין תופס חזק). בלוח-אם אני אצטרך FW ו/או ESATA. אשמח לעזרה במיוחד בתחום הספק כוח / מארז. הנה מפרט שהרכבתי לי בפנדה , שמרמז פחות או יותר על הכיוון, אך אני חושב שעדיין אפשר לחתוך מהמחיר שהגעתי אליו כמה…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה חידוש לסוללות של נייד, כמה זה פרקטי והאם זה שווה? האם הסוללה חוזרת למצבה ההתחלתי או שכדאי לקנות כבר סוללה חדשה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה ושבוע טוב אני צריך את עזרת המומחים יש לחבר שלי 2 מחשבים ניידים אחד של DELL ואחד של GIGABIT במחשב של DELL צריך להחליף מסך במחשב GIGABYITE צריך להחליף מקלדת ולשים הרדיסק חדש ולשים 2 קליפסים כדי לפתוח את המחשב אין לו בעיה לשלם כסף העיקר לתקן את המחשב השאלה שלי היא כמה זה יעלה ואיפה אפשר לתקן את זה ? אני גר באזור ירושלים ואני לא מוצא שום מעבדת ניידים באזור וגם אין לי הצעת מחיר תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב אני עוזר למישהו (היא...) לקנות מחשב => אתם שוב נקראים לדגל! מדובר על 14'' , חייב צורב. כדאי שיהיה בלוטות אבל לא הכרחי. ה"לקוחה" עוסקת בעיקר בעבודות משרדיות בסיסיות, אבל גם עובדת ב photoshop. אני לא יודע אם זה אומר שצריך הרבה זיכרון או כרטיס מסך ראוי, את התיעדוף אני משאיר לכם... חוץ מזה, בגלל שיש לה גם הרבה עבודות על המחשב, היה טוב אם היה דיסק יותר מכובד מה 160G הסטנדרטי. אולי זה הרבה דרישות בשביל המחיר, אבל תגידו לי אתם...
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר ב- 2000 שקל בערך שיהיה מעבד 2 ליבות אינטל חזק כמה שניכנס בתקציב, הארד דיסק משהו כמו 250GB יספיק, לוח אם שיהיה מחברה מוכרת עם צ'יפ הכי טוב שאפשר. 2GB זיכרון, מארז + ספק שיחזיקו את המחשב כמו שצריך לא משנה כל כך העיצוב! כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים NFS החדש GTA, FIFA וכו'. (אם ניכנס משהו מסדרת 9xxx) המחשב לא לגיימר אבל עדיין שיריץ משחקים ויעבוד חלק, לא מיועד ל OC. עדיף מסקאי פי סי.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב LG LE50 ואתמול פתחתי מאחורה היכן שנמצא הזיכרון ומסתבר שיש לי רק מקום פנוי אחד שם, זאת אומרת שהזיכרון השני נמצא בתוך המחשב עצמו. אולי מישהו יודע היכן ואיך אני מגיע אליו על מנת להחליף אותו? תודה
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה דעתכם על המשחב הבא: HP Compaq 6730S C2D T5870(2.0) 15.4 2G\250 2.49K V-B 3Y http://www.hp.com/cgi-bin/pf-new.cgi?IN=http%3A%2F%2Fh10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-89315-89315-3687778-3770750.html הדגם הא ku358ea יש לי הצעה של 4200 שקל עם אחריות ל3 שנים איסוף מהבית (לא שנה)
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ראיתי באינטרנט את הנייד הזה והתלהבתי,בכללי מה אתם אומרים עליו? יש מתחרה יותר טוב במחיר הזה? (מחפש אך ורק 13.3 אינץ') אני צריך את המחשב למוזיקה(מחבר כרטיס קול חיצוני)(וגם HD חיצוני) ולאינטרנט
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום כמו שכתבתי בכותרת אני צריך מפרט טוב לניגון סרטים באיכות HD ומוזיקה ברמה גבוהה וקצת משחקים בנוניים בקרוב אני קונה טלוויזה 37 HD FULL ואני רוצה לחבר אליה את המחשב צריך גם כרטיס קול טוב, רמקולים לא חייב כי המחשב יהיה מחובר למערכת סטריאו אם יש לכם המלצה גם על איזה טלווזיה טובה אז גם אפשר אבל היא לא חלק מהתקציב. תודה.
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המפרט הבא: לוח אם GA-K8NF-9 של ג'יגהבייט תומך ב SATA (לא חושב SATA2) מעבד AMD ATHLON 3000 64bit זיכרון KINGSTON DDR 512MB 400MHZ PC3200 X 2 HD 120GB WD 7200rpm 8MB SATA כרטיס מסך Gainward GeForce 6600 PCX 256MB אני רוצה לשדרג אותו כדי שיהיה יותר מהיר ויוכל להתמודד גם עם המשחקים החדשים שיצאו כמו GTA. אני יודע שצריך כ.מסך חדש וזיכרון ואני רוצה גם להוסיף הארד דיסק. אנא פרטו כאן את המלצתכם, כרגע אני מעדיף לא לקנות מחשב חדש אלא לשדרג את הקיים. אשמח לשמוע את המלצתם, אני שוקל לבצע את הקנייה באייבורי לכן אם תוכלו לפרט את הקנייה מהמוצרים שם. אני מודע לכך ששדרוג למחשב כזה לא יהיה אופטימלי אבל לא בקטע של לקנות מחשב חדש כרגע. אני מניח ששדרוג בסגנון שאמרתי (כ.מסך חד…
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
המפרט הבא הוא למטרת מחשב ביתי, סרטים אופיס, אינטרנט, מעט משחקים, מוזיקה וכד'. הלכתי על מחשב יחסית חזק כי אני רוצה שיהיה מהיר ויישאר לאורך זמן. מה דעתכם? רכיב פרוט לוח אם GIGABYTE INTEL GA-EP43-DS3L DDR2 1066MHZ 1600FSB מעבד INTEL E7400 2.8GHZ CORE 2 DUO 1066MHZ 3M BOX כרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR3 D.DVI 128BIT HDMI דיסק קשיח 500GB 16MB SATA II 7200 SEAGATE BARRACUDA זכרון DDR II 4Gb 800MHZ SAMSUNG צורב DVRW NEC SONY 7220 X 22 SATA BLACK BULK מסך ללא מארז CASE BLACK MULTIMEDIA 500WATT 20/24PIN רמקולים ללא עכבר ללא מקלדת ללא מפרט: מקורי חדש WINDOWS XP HOME Hebrew + מחיר : 3280 ש"ח כולל מע"מ
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מעוניין לשמוע הצעות בנוגע למפרט מחשב שהמטרה העיקרית היא GAMING מטורף ברמה גבוה ככל שניתן בתקציב של 4500 שקל! פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? התקציב הוא 4500 שקל(ללא חריגה) לתשלומים 4-5 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים מאוד בעלי גרפיקה גבוה ,צפיה בסרטים,הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא אני לא צריך ציוד היקפי כלל! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן אני מעוניין במחשב שקט שלא יעשה רעש ונושא העיצוב שלו חשוב …
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. זאת המערכת שלי: Q9550 asus p5nd nforce 750i 2X2gb a-data ddr2 wd 80GB seagate 500GB 32MB gainward GTX260 MAXCORE antec 650watt אני מעוניין לשדרג אותה בתקציב של 6K כולל מסך 24 ומערכת סאונד. אני ממש לא מעוניין לעבור לCORE I7. השימוש: משחקים כבדים,צפייה בHD ועריכת וידיאו. אני לא צריך מקלדת ועבר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום שאלתי פה לא מזמן על מחשב וקיבלתי כמה מפרטים נחמדים, רציתי לשאול איזה חנויות טובות אתם מכירים באיזור של רעננה? אפשר גם בתל אביב. חוץ מזה, ראיתי בעיתון השבת שתי הצעות שנראו לי מצוינות, אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם ואם הן עדיפות על המפרטים שנתתם לי. המחשב מיועד להריץ משחקים די כבדים (למשל RA3)\ על M-H, ולאופיס, אינטרנט וקצת פוטושופ. צריך מסך וציוד היקפי, אבל בהצעות הבאות יש ציוד היקפי, ובראשונה גם מסך. לגבי שקט- יהיה נחמד אם יהיה קצת שקט, אבל לא חובה. OC- אין לי מושג מה זה הצעה ראשונה לוח אם INTEL G31/16000mhz מעבד INTEL DUAL CORE E5200/2.53/2MBX2/800mhz/45nm זכרון 2048MB במהירות 800 ליציבות מקסימלית- KINGSTONE כרטיס מסך INTEL Grafic Media Accelerator…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא : למשחקים call of dute , red alert3 , fifa gta סרטים אופיס מוסיקה מעבד Intel Core 2 Duo Processor E7300 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro זיכרון Geil GX21GB6400DC כרטיס מסך Twintech3D 9800GT XT OC 512MB צורב DVD-RW בחיבור SATA Samsung \LG דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATAII מארז + עם ספק Cooler Master Elite - 334 + CM 420W PSU יחובר למסך : מסך מחשב Samsung 2253BW או מסך מחשב Samsung 2243BW תדוה ,
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הלפטופ שלי מגיע מארה"ב מחר (תמונות מובטחות ) ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום טוב ואמין שחורט עברית באיזור הצפון (חיפה\ קריות) , חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי רק באיזור המרכז. חשוב מקום אמין שלא יחזיר לי מקלדת שבורה
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין במחשב הנ"ל, תקציב 3-3.5K לשימושים כלליים (אינטרנט/אופיס) - הוא די עונה על הדרישות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860.htm (יחד עם הרחבה ל-3 שנות אחריות, עוד ג'יגה זכרון ורשיון ל-XP זה מגיע ל-3,235 ש"ח - בול בתקציב, ואפילו יש עודף...) כאמור אני רוצה להתקין עליו XP, אבל אז נתקלתי בת'רד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383123.0 והשאלה היא... אם אין דרייברים מתאימים ל-XP עבוד המחשב הזה, אז למה notbookclub מציינים שניתן לקנות את המחשב הזה עם XP? אם יתברר שזה לא אפשרי להריץ עליו XP בצורה "חלקה", אז אשמח לקבל המלצה למחשב בתקציב הנ"ל - עם XP (או ללא מ"ה - וכמובן ש-XP ייתמך בו בצורה מלאה, בשום פנים לא ויסטה), מסך 14-15, ע…
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שזה המקום לשאול כי נעלו לי כבר בכרטיסי מסך. לפני שקופצים, הסטיקים לא עוזרים לי. בכל מקרה, כשאני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס המסך הזה דרך האתר של ATI, הוא נותן לי את הדרייבר האחרון ומה שקורה הוא שמסתבר שהוא לא מתאים. הוא גם רושם משהו על מערכת ההפעלה למרות שהוינדוס שלי הוא 32 ולא 64. המחשב שלי הוא LG LE50 windows xp 32 בנוסף, גם הCCC שאני מוריד לא עובד לי. הוא מתקין טוב אבל לא עולה, למרות שפעם היה עולה בסדר גמור. אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב בתקציב כ-4000 ש"ח, אם סביר פחות - אז סבבה- לדברים הבאים: גרפיקה - פוטושופ, שרטוט, גם בתלת מימד (למשל REVIT, אוטוקאד, מעט מאוד מקס) עריכת סרטים, לא ברמה מאוד גבוהה ולא כעיסוק מרכזי של המחשב, בפרמייר וב...MOVIE MAKER. חוץ מזה עבודה משרדית, מצגות כבדות יחסית (עם מוסיקה, סרטונים וכד') בפאואר פוינט, אינטרנט, הורדת קבצים גדולים משרתים דוגמת USENDIT. זהו בערך... ללא ציוד היקפי. יש לנו מסך של סמסונג 206W. אם יש עליו השגות - אז אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה! ;D
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-