עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זיכרון 2GB DDR2 800 MHZ CEON DVI NVIDIA 7100 128MB כרטיס רשת 1G LAN כרטיס טלוויזיה BULK PCI AVERT 007 צורב DVD LG X22 דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 SEAGATE לוח אם ATX 7001OB/RAID/DVI/HDMI/FW P6NG MSI מעבד Q8200 CORE2 QUAD אינטל כ.קול 7.1 (8 ערוצים) מסך SAMSUNG T220 22 2MS DVI 1:20000 מקלדת אינטרנט רמקולים+מיקרופון עכבר אופטי 5 לחצנים מדפסת לקסמרק משולבת +פקס X5495 הכל 3800 אפשר בבקשה חוות דעת עד כמה הוא נחמד השימוש בו לאינטרנט סרטים ואולי קצת משחקים בספק בתודה מראש אלירן

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Z Mint,

בדיון הסטיקי של המעבדים לא הופיע מידע על מעבד האטום (או שאולי פיספסתי ) ולכן אני שואל פה. אני חושב על לקנות מחשב אולטרה-נייד בתחום הזול יותר של הזאנר (לא הvaio של סוני) אלא יותר בכיוון הMSI wind והASUS Eee (לפחות הדגם עם הארד דרייב הרגיל, לסוליד סטייט יש נפח קטן מידי). אז קראתי כמה כתבות (לרוב על הMSI wind) וכולן נתנו לו פידבקים טובים (חוץ מהערות על הסוללה החלשה, שבדגם החדש בעל ה6 תאים היא יותר טובה) אבל שאלה אחת עוד נותרה לי בראש. האם המעבד (Intel Atom N270) יכול לעמוד בצרכים שלי. רוב השימוש שלי במחשב הנייד (בעצם כולו...) יהיו דברים כמו חיבור לאינטרנט, כתיבת מסמכי וורד, כתיבת קודים (תכנות כאילו), קצת שימוש בPhotoshop וניגון מוזיקה (קרוב לוודאי באייטונס כי יש לי אייפוד…

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by zzz727,

הציעו לי ולחבר שלי שתי מפרטי מחשב. חבר שלי רוצה מחשב לאינטרנט ואיי סי קיו וקצת משחקים ואני רוצה מחשב שיחזיק לי לכמה שיותר זמן בתקציב של בערך 3300 וחשוב שיהיה טוב במשחקים. מפרט שהציעו לי: intel cpu core2duo 3 ghz e8400 6m 775 1333 מעבד 842 ש"ח asus mb p5k l775/1600 atx לוח אם 531 ש"ח asus en8500gt silent/htp/512m/a כרטיס מסך 300 ש"ח כרטיס קול 8 ערוצים מובנה hd כרטיס רשת 1g מובנה שתי כרטיסי זיכרון של קינגסטון ddr2 של 1gb כל אחד 800hrz מאה עשריים ושלוש שקל כל אחד hd wd 320gb 7200rpm מאתיים תשעים וחמש ש"ח מארז 247 ש"ח סך הכל 3148 ש"ח כמה שאלות: 1. האם המחיר נורמלי , זול או יקר? 2. עכשיו אני צריך כולל מסך שייצא 3300 ש"ח איך אני עושה את זה ומה כדי …

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי אני צלם ואני צריך מערכת שתטיס Lightroom2 ו CS4 בלי בעיות. המסך שיש לי כיום הוא 24" של DELL. אני לא משחק משחקים אז פחות דגש על כרטיס גרפי (יש לי כיום 8500GT) למרות שהCS4 יודעת לנצל את הGPU. מערכת ההפעלה תהיה Vista 64. אני צריך זכרון בנפח 4 גיגה לפחות ושיהיה מספיק מהיר כדי שלא יהיה צוואר הבקבוק (פוטושופ זוללת זכרון). בואו נתחיל קודם במעבד. quad או dual? חשוב שתהיה לו יכולת OC, כדי לסחוט עוד קצת ביצועים כאשר אצטרך. ראיתי את הבנצ'מרק הבא, http://www.tomshardware.com/reviews/Intel-Core-i7-Nehalem,2057-29.html אני לא יודע איזו בדיקה בדיוק הריצו על PS, אבל נראה שה E8400 נותנת תמורה לא רעה לכסף לא?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום למומחים, המחשב מיועד לקולנוע ביתי ועריכת וידאו. חשוב שיעבוד ממש מהר על כמה יישומים במקביל ושיהיה שקט לחלוטין. 4,000 ש' עבור: מעבד , קירור , לוח אם [לפחות 2 כניסות USB ו-FIREWIRE קדמיים , כרטיס קול מובנה עם יציאה אופטית למגבר תומך THX], זיכרון , דיסקשיח , כרטיס מסך [FULL HD , כרגע יציאה למסך 19'' + טלויזיה הקרנה אחורית 43'' (מתכננת יציאה למסך עתידי 22'' + יציאה לטלויזיה HD). האם יציאת S-VIDEO לטלויזיה היא הטובה ביותר האפשרית מכרטיס מסך?] , כונן אופטי SATA [האם יש תומך LIGHTSCRIBE?] , ספק כוח. יש לי כרטיס וידאו MATROX RT2500. האם יתפקד היטב עם הרכיבים החדשים? את רכיבי המחשב החדשים אני מתכננת להרכיב בתוך המארז הישן שלי (לא זוכרת את שם החברה, אבל יש לו B שקוף גדול על ה…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Marokai,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5K כנראה לא במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקר למשחקים, אחר כך לסרטים\סדרות ולבסוף לעבודות על PhotoShop וסתם דברים משרדיים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - כרגע לא, לגבי המסך אפרט בהמשך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - רק צריך צורב DVD אם אפשר, אם ה100-15…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום איך מוסיפים זיכרו למחשב WIND יש לי 30B ואני רוצה להוסיף לו זיכרון... תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. ד: Intel® Core™ 2 Duo 2.40GHz (T8600), 1,066MHz 3MB 64Bit MonteVina 13.3” WXGA (1280x800) UltraSharp™ WXGA display with TrueLife™ White-LED Display מסך 4,096MB (2 DIMM) זיכרון 250GB SATA (7,200 RPM) דיסק קשיח DVD Multi burner + 8-in-1 Memory Card Reader + CAMERA 2MP מדיה כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce™ Go 9500M GS with 256MB dedicated LAN + WiFi (802.11 a/b/g) + Bluetooth תקשורת 1.79 kg משקל ומידות Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium English תוכנה S-Video ,VGA , Fire-wire, 2xUSB2.0 ,RG-11, RG-45 (6-cell 53WHr Li-Ion Battary) שונות 3 Years ON SITE אחריות

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Dolman,

אהלן, אני מחפש מפרט ב 2000 ש"ח שישמש למשחקים. לא משחקים חזקים וכבדים אבל לא כ. מסך מובנה.. שתהיה אפשרות אולי בעתיד. אין צורך ב HD גדול, 160 GB יספיק. לא לבנות על OC. לא צריך מסך וציוד היקפי, ואם צריך וזה יעזור אפשר לגלוש ברמה של 200-300 ש"ח. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הותיק שלי. למזלי הגדול השגתי מספר חלקים במחיר נמוך מאוד ועל כן אני מעונין בעזרתכם על מנת להשלים את הפאזל. החלקים שרכשתי הם: Intel Core i7 965 Extreme 3.2Ghz 8MB Cache BOX בנוסף לשני כונני SSD X-25M שינוחו להם ככל הנראה ב RAID. המחיר היה נמוך משמעותית ממחיר השוק אז אל תדאגו עכשיו למה אני זקוק, אני זקוק לשאר הרכיבים להם אני מעונין להקציב כ 4500 שקלים (כולל 6GB RAM). אני מאוד אוהב את הציוד של DFI ולכן אשמח לראות מפרטים שיכילו לוח שלהם. בנוסף על המחשב להיות שקט דיו (אני לא פנאט אך בכל זאת). כמו כן מקלדת + עכבר + HEADSET, להם אני מקציב כ 1500 שקלים. מידע נוסף: אני אמשיך להשתמש במסך ה 22" שלי ברזולוציה של 1680 על 1050. בנוסף ע…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי מחשב כרגע שיכול להריץ 720P אבל על מסך 17"(אבל אם אני רוצה לדלג ולעבור לחלק אחר בווידאו לוקח קצת זמן) ... מעבד P4 - 3.0Ghz זכרון 1GB כ.מסך Geforce 6600 אני רוצה לשדרג את המחשב בעלות מינימאלית! המחשב אמור להיות מדיה סנטר בסלון... להריץ HD על טלוויזיה 42" FHD (כנראה לרוב 720P בגלל שזה יותר משתלם מבחינת הגודל וזמן ההורדה). וזהו בעקרון. כנראה מדיה סנטר של ווינדוז 7, יציב ומהיר. עוד 2 שאלות: 1. איך אני מחבר את המחשב כי לא ראיתי כ.מסך עם יציאות HDMI אלא רק עם DVI ומתאם HDMI. 2.במדיה סנטר כשאני מריץ קובץ HD אני יכול להוסיף גם תרגום או שאני אצטרך להשתמש בתוכנה חיצונית כמו BSPLAYER? תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם. אני זקוק למפרט לHTPC שיחובר בHDMI למסך LCD 47" FHD של טושיבה. אבא שלי רצה לדעת בערך מחירים למשהו נורמלי, אז אשמח לקבל הצעה טובה. עדיפות לחנות באיזור ראשון, על מנת לחסוך לאבא שלי נסיעות במידה ויהיו בעיות. כפי שצויין, HTPC לFHD, צריך מקלדת ועכבר לטווח של כ7 מטר, (אפשר לשלב בינהם במידה ויש משהו משתלם) תקציב מקסימלי כ2000 שקלים, חריגה לא תתקבל בברכה, אבל אם לא תהיה ברירה אז אצטרך לגרום לו להבין שזה המחיר. דבר נוסף, אם אפשר לדחוס בתקציב מפרט נוסף עם לוח אם במידות קטנות, ומארז אני אבנה בשבילו, זה גם אופציה. (לא נראה לי שיש צורך בDVD, אבל יש צורך בכרטיס רשת אלחוטי). (כמו כן, בלי קשר לפורום הספציפי הזה, אם יש לכם רעיון, איך עם מה שיש לי במפרט בצד, אפשר להציג FHD בשביל…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מישהו יכול לעזור לי במפרט המחשב? אני רוצה לקנות מחשב חזק וטוב למשחקים כבדים אולי זה מתאים? למחשב חזק כרטיס מסך:ATI Radeon HD4850 512MB RAM:4.0GB דיסק קשיח :320GB/500GB מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box מארז מחשב:Raidmax Sagitta

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. דרוש מפרט כולל מסך, ללא ציוד היקפי. ראוי לציין כי אני משתמש במסך EIZO S1910 ואיני רוצה לרדת ברמת האיכות שלו, אך אנימ עוניין במסך 24 אינץ איכותי, הבנתי שלפיליפס יש פתרון כזה... אשמח לדעת עד כמה נחות הוא מה EIZO... או איזה עוד פתרונות יש... התקציב הוא 9K OC קל מתוכנן- שיהיה קירור איכותי, ומארז איכותי, חשבתי על משהו כמו CM690 וכמובן שהיייתי רוצה מפרט מבוסס נהלים במסגרת תקציב זה. תודה מראש חשוב לציין: איני מעוניין בכ.מסך קווארדו ! ממש לא! אני רוצה כ.מסך של NIVIDA ולא ATI (מסיבת התאימות לתוכנות תלת מימד) אשמח לכרטיס מסך הכי טוב שיש לNVIDIA ביחס תועלת ביצועים למחיר.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם! אני מתלבט כבר איזה חודש לגבי קניית מחשב חדש לצורכי משחקים,סרטים,מוזיקה ועבודה גרפית רצינית(3D+סרטים). עכשיו לגבי התקציב-חשוב מאוד להדגיש כבר בשלב זה שהביצועים והאיכות באים אצלי לפני המחיר לכן ארצה להדגיש שלקחת דור אחורה ברוב המקרים זה אינו מה שאני רוצה,למרות זאת אני פתוח לשמוע דעות של אחרים,וארצה להוסיף שאשמח לקבל מפרט עם ביצועים טובים גם במחיר נמוך יותר,המטרה שלי היא לא לבזבז כסף בכוח,אך התקציב קיים. נקודה נוספת לגבי ציודע היקפי- אין צורך במסך אבל יש צורך במקלדת + עכבר אלחוטיים(פה זה המקום היחיד בו אני מוכן להתפשר על איכות) כמו כן לא צריך רמקולים... מומלץ להוסיף כרטיס טלויזיה אך לא חובה רוב הסיכויים שלמחשב יהיו 2 מסכים,אחד לעבודה עם תוכנות גרפיות וכו',ו…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לפני שאני קונה ביום חמישי, אני רוצה את דעתכם לגבי המפרט שבניתי. השימושים שלי רבים ומגוונים, ממשחקים כבדים ועד ריבוי משימות ופעולות רבות ביחד, לא עושה OC. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1589 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD4 ¤1268 כרטיס מסך: [..] INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 : N26A-1SDN-H3IY - RETAIL ¤856 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤360 זיכרון: [..] G.SKILL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-6GBPK ¤630 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤325 ספק כוח: [..] ENERMAX PRO82+ 525W - זמין במלאי ¤540 מחיר סופי: ¤5568

• 19 תגובות
    • 957 צפיות
  17. אני אשמח לקבל מפרט למחשב למשחקים כבדים חשוב לי שאם יצא משחק בעוד שנה + עם גרפיקה חזקה, עדיין המחשב יריץ ללא בעיה אני צריך מחשב ממארז עד אחרון חלקים (כולל מערכת קירור) לא צריך מסך , מקלדת, עכבר אני מוכן להשקיע עד 3500 שקל ידוע לי שפתחתי 2 הודעות אחרים, מקווה שלא תנעלו לי את זה .. קראתי חוקים! תודה רבה המשתמש E_XeQuit הציע לי את זה: בבקשה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤574 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500410AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (20…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, מחפשת לפטופ אמין שישמש אותי בעיקר למשימות בסיסיות (אופיס, אינטרנט, אולי סרט מדי פעם) ויתכן שאצטרך גם MATLAB אני רוצה מחשב נייד, אך הוא לא ינוייד יותר מדי, כך שהמשקל לא מהווה בעיה כל כך גדולה. האם ‎Lenovo 3000 N500 NS772IV יעשה את העבודה בשבילי? או שתוכלו להמליץ על משהו טוב יותר לצרכים אלו? המחיר שלו הוא טוב - סביב 2700, אך שדרוג של הזכרון ל 4 GB מקפיץ את המחיר בכ-300 ש"ח (תלוי איפה קונים ואיזה זכרון) המליצו לי גם באופן כללי על Dell, אבל לא על דגמים ספציפיים. השאיפה היא לא להרחיק אל סכומי ה 4/5 אלף, אלא להשאר באיזור ה-3000, אך חשוב לי יותר שהמחשב ישאר באיכות טובה לאורך זמן וישמור על מהירות. דבר נוסף, מדברים בפורום זה גם על מקומות לקנות בהם? מחכה לעצתכם, תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני שוקל להביא את הMACBOOK זה טוב מבחינת החומרה בארץ והתוכנות?

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by nir29nir29,

אני צריך מחשב בשביל משחקים (אני לא גיימר רציני או משהו כזה) שהמשחקים יעדו חלק ויפה אני לא צריך ציוד הקפי יש לי ממסך LCD 17 אינץ' של מאג שיעבור למחשב החדש. בעיקרון אני רוצה שהמעבד יהיה ארבע ליבות ם אפשר מבחינת התקציב כומבן למשל המעבד 4 ליבות של AMD 9550 אם אפשר חוות דעת עליו. אני לא מעוניין לעשות OC כי אין לי מושג איך לעשות את זה ואני לא רוצה להסתבך. אני רוצה שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך ולא יהיה גבולי תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eliil1,

LG R510 P18 (K.AP18 האם בתקציב שלו אפשר למצוא משהו יותר משתלם מבחינת איכות הבנייה,הרכבה, מולטימדיה(כלומר רמקולים וכו') , ניוד(כלומר משקל) ונוחות השימוש (לדוגמא מבנה או עיצוב המקלדת וכו'.. הרי יש כאלה שמתחילים לכאוב הידיים אחרי חצי שעה של הקלדה..) ואגב, עם איזה מסך מגיע הנייד? כי פשוט אני שונא את המסך כמו מראה שהכל משתקף בו... והאם המסך הוא LED? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by imac,

מארז : THERMALTAKE LANBOX LITE ( BLACK+WINDOW) VF6000BWS w/o PSU ¤ 402 מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX ¤ 895 לוח אם : GIGABYTE GA-G31M-ES2L - זמין במלאי ¤ 275 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK ¤ 419 קרור למעבד : THERMALTAKE SILENT 775 : CL-P0092 ¤ 128 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS - זמין במלאי ¤ 459 כרטיס מסך : GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9500GT 512MB DDR2 HDMI - RETAIL ¤ 289 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 2867 פה עוד חרגתי נראה אם אני יוכל לעמוד בזה... המפרט הוא מIQPC אם לא שמתם לב המחשב מבוסס על מארז של TT ה-lanbox lite שהוא MATX כי אני…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, ברצוני לקבל מפרט באופן הבא: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? המחיר הוא 3800 שקלים חדשים בתשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ואינטרנט. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא נצרך ציוד היקפי (עכבר+מקלדת, רמקולים ומסך). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. צריך רק צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרגע לא, מה שניכנס בתקציב. אם 940BE ייכנס זה יהי…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים, משחקים כבדים. יש לי תקציב של 4 אלף שקל למחשב, בלי מסך. לא מתכנן אוברקלוק. בלי ציוד היקפי. מעדיף אינטל. קונה מסקיי פיסי אז תרכיבו בבקשה משם. שבת שלום, ותודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 10:11:27 בנוסף רצוי שיהיה צורב DVD. הקירור חשוב. העיצוב לא חשוב. בלי מערכת הפעלה. עם הרכבה במעבדה. אין חשיבות לשקט. יש לי מסך LCD 19' ואני מעוניין לשחק ברזולוציה מקסימלית. שוב תודה מראש לכולם, ושוב שבת שלום =]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. חוות דעת אחרונה על המפרט הזה לפני שאני הולך לקנות אותו.. אני לא קונה מ-KSP למי שרוצה לדעת.. כולל מסך 22. תודה מראש..

• 19 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים