ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
זה המצב כרגע www.tms.co.il [table][tr] [td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3570KT[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1044 [/td][/tr][tr][td]MZ77AG43[/td][td]MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI[/td][td] 1 [/td][td] ₪565 [/td][/tr][tr][td]K4G1600HXB[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 2 [/td][td] ₪230 [/td][/tr][tr][td]M785TF2GHDNW[/td][td]MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪1289 [/td][/tr][tr][td]DEF-R3-USB3-BL[/td][td]Fractal Desing Define R3[/td][td] 1 [/td][td] ₪503 [/td][/tr][tr][td…
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! אני מתחיל ללמוד משפטים בסוף אוקטובר.. אני צריך לפ-טופ... משהו בסביבות ה-4.5 -5 אלף שקל. רוב השימוש יהיה אינטרנט וכתיבת מאמרים. יחד עם זאת אם כבר אקנה נייד צריך שיהיה משער גם כונן DVD (לא?) צריך להיות ממש מהיר - די קל (לסחיבה בין כל הקורסים ) ) וכמובן אמין. שמעתי בינתיים על LGLS50A אומרים שהוא ממש טוב.. צריך עזרה דחוף! ":0) תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: מעבד INTEL CORE 2 DUO E6400 לוח אם INTEL WESTCHESTER DG965WHMKR זכרון SUPER TALENT 2x512MB 667MHZ דיסק קשיח WD SATA2 250GB 16MB 250KS 7200 צורב DVDRW LG GAS-H10A כ.מסך XPERTVISION 7300GT 256MB DDR2 מארז HEC 6A19+300W מה דעתכם על מחשב זה? בעיקר על לוח האם... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מתעסק בגרפיקה בתוכנות כמו פוטשופ פלאש עיצובים ובניית אתרים...(בין השאר אינטרנט,מוזיקה,וסרטים ) יש לי מסך אלסידי של דל 22" ואני לא משחק במשחקים על המחשב.... עכשיו המפרט של המחשב הנוכחי שלי ממש ישן ואני עובד איתו מצויין(מחשב מלפני 3 וחצי שנים..פנטיום 4..750 זיכרון..כ.מסך FX5200 הבנתם בערך) עכשיו אני רוצה להביא מחשב חדש ואת זה להעביר לאחיות... לפי היגיון כל מחשב נייד שהביא היום יעיף מבחינת ביצועים את המחשב הנוכחי שלי אז למה לא להביא נייד אני ישתמש בו בתור המחשב הביתי שלי אני יחבר לו תמסך דל 22 שלי והבונוס יהיה שאני אוכל לסחוב אותו איתי והוא יחסוך לי הרבה מקום על השולחן השאלה שלי אם זה הגיוני בכלל להשקיע עוד 2000 או 1500 במחשב נייד או ללכת על מחשב רגיל? כי במילא הדי…
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ראו את תמונות המפרט המצורפים בזאת למטה. שימו לב שאומנם עלות המפרט המופיע הוא רק 3500 אבל את יתר החלקים הנחוצים כמו ספק וכרטיס מסך כבר קניתי. חסר לי רק 2 דיסקים קשיחים שאני צריך בשביל להקים מערך raid-1 ואותם אני אקנה בחנות אחרת משיקולים של זמינות ומחיר(תוספת של 1340 ). החלטתי שמיותר להוסיף את ההפרש עבור דיסקים ייעודיים למערכי raid (sata raid edition ) היות וממילא זמן האחריות זהה (5 שנים ) וכנראה שאיכות הבנייה זהה, כך שזה נראה כמו סתם גימיק להוציא כסף מכיסיהם של לקוחות טיפשים. דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות כאשר הראשונה היא השאלה שנשאלת בנושא והיא באיזה חנות אתם ממליצים לקנות מחשב נייד של hp ? השאלה שנייה שלי היא נגיד ואני קונה מחשב נייד ב KSP ואני מבקש לשדרג את הזיכרון מ gb 1 כלומר שני של 512 ל 2 GB שלומר פעמיים 1 GB, אז מי עושה לי את השדרוג HP או KSP? יגאל
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היי מה נשמע? הציעו לי תמפרט הטכני הזה ורציתי לדעת מהוא האם הוא טוב ומה דעתכם. http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=56&subcatid=81&prodid=290&keySearch= מה דעתכם האם הוא טוב????? אני לא מבין כלום מה הכוונה Santa Rosa זה מעבד טוב איכותי חזק? הכרטיס מסך הוא טוב ? המסך בכלל טוב מה הכוונה במה שרשום עליו? האם הזיכרון מספיק חזק? בכלל מה דעתכם על המחשב הזה? הדרישות שלי מההמחשב : שיעבוד תחת משחקים סאונד באיכות גבוה בעיקרון מחשב ללימודים ולמשחקים תודה
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש מחשב נחמד במבצע טוב השאלה שלי היא אך הקירור של המעבד והמארז ?? תודה מראש מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD Sony Optiarc AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7711IN Wireless nLITE PCI Adapter 150Mbps מארזים Sharkoon Nightfall Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Rea…
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?בינונים-כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי הרבה שאשפר בתקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם י…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
המחשב לחבר שמשתחרר בעוד חודש ורוצה מחשב בסיסי לאינטרנט (כולל אימיול..) ומוזיקה (שמיעה, לא עריכה) וקצת סרטים.. (שוב לצפיה לא לעריכה..), יש מארז, צורב , מסך , מקלדת , עכבר , הארד דיסק , ולכן צריך רק ספק מעבד לוח וזיכרון.. אין שום כוונות לאוברקלוק.. אין חשיבות למיקום החנות, העיקר שיהיה זול.. באמת שאין תקציב, העיקר שהמחשב יצילח לזוז באינרנט ואימיול ומוזיקה ביחד וזה לא ירגיש כמו פנטיום 2... תודה... בראל. עריכה: שכחתי לציין, בניה עצמית אין צורך בהרכבה...ולכן יש חשיבות גבוה לתאימות בין חלקים..
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
טוב אז בימים האחרונים אני כותב פה הרבה בפורומים כדי למצוא את החלקים האידאליים בשבילי והועברתי לפה מפורום כרטיסי מסך כי נאמר לי שפה עדיף לי לשאול את השאלות שלי (פשוט הדיון שהתחיל שם על כרטיס מסך התפתח ליותר מזה). אני צריך מחשב חזק לעיבוד וידאו שיחזיק כמה שנים, במיוחד עכשיו עם המעבר לוידאו ב-HD. בכל מקרה, התקציב הוא 4200 למעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק, כרטיס מסך וספק. חשוב לי לציין שאומנם אני לא משחק משחקים, יהיה נחמד אם יהיה לי מחשב שיוכל להריץ משהו שהוא קצת יותר מ-UT3. בכל מקרה, מה שבניתי עד עכשיו זה: Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel Power Color ATI R…
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד, התקציב די מוגבל.. באזור ה4000-5000 ש"ח (עדיף כמה שפחות...) השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט/מסנג'ר/תוכנות אופיס לא למשחקים ולא לצרכי מולטימדיה כבדים העניין הוא שהמחשבים הכי זולים היום באים עם מעבד סלרון M.. ברגע שאני עושה קפיצה קטנה לפנטיום M המחיר עולה בכאלף ש"ח (על החדשים אני בכלל לא מדבר..) כמובן שאני ארצה להריץ עליו חלונות ויסטה בהמשך ואת האופיס החדש.. זיכרון לא בעיה להגדיל לג'גה השאלה על איזה מעבד כדאי ללכת?... שיהיה זול כמה שניתן אבל במקביל ידע להריץ את התוכנות הבסיסיות בעתיד וגם כ. מסך אני מבין שצריך להיות לפחות 128MB?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היי, חבר שלי קונה מחשב חדש, התקציב שלו 5K +- ללא ציוד הקפי (מסך, מקלדת עכבר) לא מיועד ל OC. לפי דעתי כדאי מבוסס E6300/6400 2GB זכרון פנימי. כרטיס מסך- לא HI-END , הוא בסה"כ לא גיימר רציני.. דיסק קשיח- בסביבות 160GB -250 לא יותר. תודה.
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה מפרט למחשב חדש , לא צריך זכרון , צורב די וי די רק אם נכנס בתקציב . צריך רק מסך דק , לא צריך לא מקלדת לא עכבר , חשבתי על שתי אופציות וחשוב לציין רק מ KSP אני גיימר כבד , וכולל הרכבה חריגה של עד מקסימום 200 ש"ח לא יותר. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 700 1 700 כרטיסי מסך? Price Units Total eVGA 6800GS 256MB DVI, PCI-E 1490 1 1490 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 530 1 530 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 265 1 265 מארזים? Price Units Tot…
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לדברים פשוטים יותר כמו אינטרנט, מיילים ואופיס אך אחת זמן מה יזדחל לו איזה משחק מחשב או סרט HD או עריכה גרפית/וידאו קלה, כך שרצוי שהמחשב יעמוד בכך, אבל כמובן הוא אינו מיועד לכך בראש ובראשונה. דרישות ספציפיות זה 1TB נפח אחסון ו-4GB של RAM (לדעתי חיוני...). אפשר להתפשר על הדיסק קשיח במידה וזה יתן משהו אחר ששווה את זה. בקשר למסך, חשבתי גם על איזה 22" חביב או משו בסגנון ב-T220 שיש לי, what say you? תודה! ענאן ד.א: תקציב 3.7K ואין צורך בעוד ציוד היקפי מלבד מסך.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה כלום בכלל אז קשה לי להסתכל על משהו ספציפי אני רק יכול להגיד שהוא צריך ליהיות 15 אינץ' לא כבד במיוחד ועמיד ושיבוא עם מצלמת אינטרנט ( נראה לי שזה בא בצורה מובנת כבר ברובם אבל בכל זאת שיהיה שם בטוח) במטרה לעבודה משרדית תקציב עד -4000 ש"ח עריכה : יש צור שיהיה בו זמן סוללה ארוך גודל של HD 60 GB ומעלה לא צריך יותר מידיי תודה רבה לעוזרים! יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחי יש את המפרט שרואים כאן בצד (System 2) ה-P43 במפרט תרם נקנה. כרגע מורכב שם P945 זמני. את החלקים אני חייב לקנות ב-KSP. וה-P43-DS3L ירד מהקטלוג שלהם. ה-P43-UD3L מחליף אותו, אך יקר יותר וגם מהווה אופציה יחידה. כ. מסך יש - ATI HD4850 ספק כוח יש - Corsair 450VX הרד-דיסקים יש - יש הרבה אפילו. זכרון יש - 2GB 667MHZ. ציוד הקפי + מסך יש. אז מה בעצם צריך? - מעבד. - לוח אם. - מארז. כרגע המחשב מורכב ב-CM690 אני ואחי מאד מרוצים. אני מוכן שהמארז החדש יהיה קצת פחות מאוורר, אבל יותר שקט. האם ה-ANTEC 300 יצליח לעשות את זה? או החלפה כוללת של כל המאוררים ב-CM690 תניב שקט מספק? התכנון שלי נכון לעכשיו הוא: Core 2 Duo E7400 2.83Ghz - מחיר: 660 ש"ח. G…
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תקציב עד $750, אני מחפש לפטופ שהמסך לא קטן מ11 אינץ ולא גדול מ12.5 אינץ.מה שמצאתי בנתיים שגם נכנס לתקציב זה: Lenovo U160 $750 Screen Size 11.6" Screen Mode WXGA Standard Memory 4 GB Memory Technology DDR3 SDRAM Hard Drive Capacity 500 GB Processor Speed 1.20 GHz Processor Type Core i7 Processor Model i7-640UM תמונות: http://www.google.co.il/search?um=1&hl=iw&rlz=1C1CHMB_iwIL332IL332&biw=1024&bih=673&tbm=isch&aq=f&aqi=&oq=&q=LENOVO%20U160 Asus UL20FT $670 12.1" HD LED Display 500GB SATA Hard Drive Intel Core i3-380UM Processor; 4GB of DDR3 1066MHz Processor: 1.33 hertz Intel Core i3 תמונות: http://www.google.co.il/search?um=1&hl=i…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הדברים שאני חייב במחשב: 8GB זיכרון 1TB דיסק קשיח מארז נורמלי ולא פלסטיק זול (עדיף גם שקט) ומעבד מהיר מה שכן אני לא יודע אם לרדת בכרטיס מסך ל 6870 או להשאר עם ה 560TI המסך שלי הוא DELL 24 ברזולוציה FHD זה מה שהצלחתי להרכיב: אשמח לחוות דעת..... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪450 מארז: Fractal Design ARC Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪416 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד…
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לקראת קנייה של דל בארה"ב. תקציב - עד 1000 דולר. הצרכים שלי פשוטים: אינטרנט סרטים... חשוב לי שהמחשב יהיה עמיד וזאת מפני שאני יודע שאין ביטוח על העבודה בארץ אלא רק על החומרים (ואני לא רוצה לקנות אחריות בינלאומית, זה יקר מדי) מתלבט בין לטידיוד לסטודיו לאינספירון? למישהו יש נסיון עם אחד מאלה ? אודה על דעות לחיוב או לשלילה בקשר לאלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בתקציב של כ4000 שקלים (ניתן לחרוג בכמה מאות) מסך: 17.3 אינץ' ברזולוציה גבוהה ככל הניתן 4 גיגה ראם לפחות. מעבד I5 לפחות רצוי כרטיס מסך של Nvidia משקל: לא קריטי דיסק קשיח: נפח לא כזה משמעותי אך במהירות גבוהה ככל הניתן אפשר לקבל המלצות? המחשב הוא לצרכי עבודה על תוכנות כמו סולידוורקס או יוניגרפיקס (תוכנות שרטוט די כבדות) ולכן הדרישה היא למסך גדול וכח חישוב גבוה ככל הניתן
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מעדיף אינטל כמו e6750 או מרובע יותר טוב וגם שיכלול 320 גיגה 2 מגה זיכרון 8800gs כל השאר לבחירתכם.. המטרות משחקים והכי חשוב שיתמוך במלואו בויסטה בהגדדרות הכי גבוהות ויהיה צומך בטוב ב dx10 אני צריך גם לאינטרנט ליישומי מחשב ולהורדות וסרטים.... תודההההה ..........
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5 בעזרת 'ה הוא אמור להגיע אליי תוך מספר ימים.. אני מתכוון בעיקר לשמוע במחשב מוסיקה,מסנג'ר,ובעיקר בעיקר בעיקר,הרבה מאוד גלישה על האינטרנט. תודה.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים , צפיה בסרטים, עבודה משרדית/תכנות * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לזמן סוללה גבוהה -5-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , USB3 * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חושב לקנות בחו"ל אז מעדיף שתכלול אחריות בינלאומית גם לארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על המחשב הבא מה דעתכם? ASUS G75VW-TS72 Gaming Notebook - 3rd generation Intel Core i7-3610QM 2.3GHz, 16GB DDR3, 750GB HDD, Blu-ray Player/DVDRW, 3GB NVIDIA GeForc…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, אנחנו שני גיימרים (ברמה של rift, wow) ונשמח לקבל הצעות על מחשבים ניידים שמתאימים לנו. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. תודה רבה עדי וארז
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-