עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני קונה מחשב בקרוב. חשבתי על המפרט הבא. מה דעתכם? 1. תקציב של עד 5000 ש"ח 2. מטרות המחשב --> עבודות משרדיות + משחקים + צפיה בסרטים + קולנוע בייתי + הורדות 3. אין צורך בציוד הקפי, כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי 4. אין העדפה לחברה או לחלק כלשהו 5. הקירור והעיצוב במחשב חשובים במידת מסויימת. 6. יש צורך בהתאמת צבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במידה מסוייימת 7. אין צורך במערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה 8. אולי מתוכנן OC במידה בינונית מעבד כבר יש לי, אז נשאר להתאים את המערכת סביבו. מעבד QX9650 גוף קירור למעבד Thermaltake Max Orb לוח אם Gigabyte GA-X38-DS4 זיכרון פנימי 4GB (2x2GB), DD2 800, CL5 דיסק קשיח ST350…

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by shaharmes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arkham city, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, אבל אשמח לקבל הצעות למסכים (לא כלול בתקציב, עד 900 שח")-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  3. שלום יש לי ASUS P$P800 ופנטיום 4 2.4 וזכרון 0.5G האם אראה שינויי ביצועים במעבר לפנטיום4 3G ו1G זכרון? אני עורך וידאו על המחשב וממיר סרטים לDVD תודה, יהודה

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by 888,

p42.8ghz 512mb fx5600 p4p800delux

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  5. המחשב צריך להיות 14 אינץ' מיועד לסרטים אופיס אינטרנט וקצת משחקים לא משהו ברמה גבוהה דיסק קשיח מספיק 250 זיכרון מתחיל מ2 ג'יגה אם צריך עוד פרטים אני יוסיף... תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  6. אני מבקש חוות דעת למפרט הנ"ל למטרת אנימציה ועריכת ווידאו מעבד - אינטל Q9550 לוח אם - ASUS P5Q (כולל FIRE WIRE וRAID ) כרטיס מסך DDR3 G-FORCE 9800 GT 512MB זיכרון 4G KINGSTON 800MH HD 320G WD X2 צורב DVD NEC\SAMSUNG X20 מארז מפואר ENERMAX CHKRA ספק כח 450W מקלדת + עכבר אלחוטי LOGITECH רמקולים 2.1 LOGITECH WIN HOME EDITION מסך "22 MAG 2237 מחיר : 5850 ש"ח

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  7. הT2350: ארכיטקטורת CORE Duo במהירות 1.86MHz 2MB L2 Cache 533MHz Bus 31W הT5600: ארכיטקטורת CORE 2 Duo במהירות 1.83MHz 2MB L2 Cache 667MHz Bus 34W מבחינת נתונים יבשים הם מאוד מאוד דומים. אבל יש הבדל של כ300-400 ש"ח ביניהם. למה? איזה הבדלים נוספים יש שפספסתי? איזה יתרונות יש ל C2D על פני ארכיטקטורת CORE (המצויינת) שמצדיקים את המחיר? בבקשה הצילו... אני מתלבט בין 2 ניידים ואני צריך איזושהי החלטה... עריכה: ולכל אלה שיגידו לי "GOOOOOOGLE", או "תעשה חיפוש באתר"... אז חיפשתי שעות ולא מצאתי הסבר מניח את הדעת. לא סתם אני מכיר את נתוני המעבדים בע"פ. אגב, גם לא מצאתי באנצ'ים שמשווים בין המעבדים הללו (למרות שחיפשתי בנרות). אני אשמח אם מישהו ישים פה קישור לבאנצ' כזה.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  8. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב למטרות גיימינג כבד, והוא מעוניין לקנות אותו דווקא מאייבורי מחשבים (שיקולי מיקום וכדומה). המפרט הכי טוב שהצלחתי להרכיב לו בתקציב הנ"ל (עדיף לא לחרוג) הוא: Amd Phenom 2 9550 לוח אם Gigabyte דגם GA-MA790X-UD4P 4 GB זיכרון קינגסטון 800 MHZ. Radeon HD 4870 Vapor-X 1024MB GDDR5 HD WD 500GB ספק כוח HEC 500 WATT מארז Thermaltake WingRS 201 סה"כ מחיר למפרט הנ"ל: 3,500 ש"ח. יש לכם הצעות לשינויים שלא ייקרו משמעותית את מחיר המחשב? ויש לי התלבטות נוספת לגבי הזכרון. האם כדאי לקחת לוח אם שתומך ב-DDR3? ואם כן איזה? נ.ב אל תציעו חנויות אחרות הוא סגור על סניף מסוים של אייבורי.

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by J0n1,

שלום לכולם מכר שלי מחפש מחשב לביתו לעריכה גרפית, הוא אמר לי שמישהו הציע להם את המחשב הנ"ל במחיר 3750 במזומן (המחשב כמובן חדש וזאת חנות) איך לדעתכם המפרט? שווה? הספק נראה לי ג'נרי... Inet core 2 E6750 asus 945G kingston ddr2 667mhz 2G WS 320G poin of view 8500GT 512MB מסך samsung 206bw צורב sata pioneer מארז hja 6000 midi ספק 480W אם המפרט לא טוב לדעתכם אשמח אם תרכיבו לי אחד חדש, עד 4K, מחנות אמינה באזור המרכז (זיגזג.. TMS.. SKYPC עדיף לעשות את המפרט נגיד בTMS שהם זולים יותר ואז להביא קישור לזיגזג) המחשב לא הולך לעבור OC, דרוש מסך בערך כמו שהבאתי (אין צורך לפאנל SIPS/PVA) אשמח גם למקלדת ועכבר פשוטים. תודה, דורון.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by Joe Blow,

שלום לכולם. ברשותי מחשב עם AMD XP 2000+ ו 512 MB SDRAM (שימו לב לא DDR-SDRAM). כרטיס המסך הוא רדאון 9000. את הקונפיגורציה המלאה תוכלו לראות בפרופיל המשתמש שלי. אני לא מרוצה מבצועי המחשב במשחקים. האם החלפת כרטיס המסך ל Radeon 9800 תשנה את המצב לחלוטין או שעדיין אני מוגבל בביצועים בגלל המעבד או רוחב פס קטן מו הזיכרון בגלל שהוא לא DDR? תודה. נ.ב. האם כדאי לחכות עם השידרוג לינואר? האם אמורה להיות ירידה במחירים? תודה.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by landmn,

דרוש מחשב נייד לסטודנטית לצרכים בסיסיים חשוב לה שהמסך יהיה 15 אינצ' ולא מבריק (מט). חשוב שהמחשב יהיה בנוי חזק ועדיף גם חסין מפני נוזלים על המקלדת. מעבד i3 Sandy bridge. זכרון 4 GB נאמר לנו שמסכי מט יש רק בסדרות העיסקיות. האם נכון? שאר הפרטים ע"פ השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס ואינטרנט, משחקים קלים* גודל המסך? 15 אינצ' מט (!!!) * משקל רצוי? רצוי עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי אבל לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? נתפשר גם על 320 * כונן C…

12. Started by Idan-h,

שלום לכולם, בניתי מפרט מחשב לחבר והגעתי לקצה העליון של התקציב. רציתי לדעת מה דעתכם עליו. כמו כן אם אפשר לרדת קצת בתקציב לאזור ה2700 בלי לפגוע משמעותית במפרט אשמח לקבל הצעות. המפרט צריך להבנות רק מKSP. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 14-08-2011 אינטל מעבדי Price Units Total Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 785 1 785 Price Units Total לוחות אם למעבדי אינטל H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA 290 1 290 זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units Total 2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel 180 1 180 מסך כרטיסי Sapphire Price Units Total HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 780 1 780 קשי…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by יקירn95,

אני קראתי בפורום על זה ולא הצלחתי להבין..אני יכול לחבר לכל כרטיס מסך מסדרת 9m של nvidia עוד אחד? ואם כן אז איזה כרטיס? והאם הוא ישפר לי בצועים ברמה ממש יותר טובה? במחשב הזה אני יכול לעשות מערך כזה gigabyte w576v 65R2? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by yoel47,

ייעוד - תיכנות. זיכרון - 3 ג'יגה. כולל Windows 7. אין צורך בכרטיס מסך לא מובנה. אין דרישה ליציאות מיוחדות. אין חשיבות למשקל וזמן סוללה. מסך - גודל 15 אניצ' מבריק.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by beni125,

אני צריך מפרט עם כרטיס מסך איכותי וגם מעבד וזכרונות טובים גם צריך מסך דק וספק איכותי עד 6K

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, וגם צפייה בסרטים/סדרות ב-HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-FPS החדשים (כולל משחקים כמו: borderlands 2, rage וכו' ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכנן לקנות מסך בעתיד (בין 22-24 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by talevi83,

היי האם הכרטיס מסך הזה :intel graphics hd 3000 מסוגל להריץ תוכנות כמו פוטושופ וסירטי HD?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by Itzik68,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן אם יש הצדקה לחרוג ב200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - בעיקר אופיס ואינטרנט לילדים (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - כרגע יש מסך CRT 21 אינטש. יתכן שדרוג בהמשך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - משחקי אינטרנט ומשחקים "קלים" לילדים * לאיל…

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by Zoe,

הי, מישהו רכש אי פעם מהחנויות הללו? http://www.conics.net/ http://www.dynamism.com/#home אשר לפי הבנתי מתמחות בגאדג'טים יפניים ומוכרות worldwide דגמים כמו Kohjinsha ושות'... אם היה אמיץ-לב שרכש במחירים שלהם (אני בנתיים רק יכולה לעשות window-shopping ;D ומזילה ריר על ה-Kohjinsha SX ), מה הניסיון איתם לגבי משלוח לישראל?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by malren,

אהלן חברה, אני רוצה להזמין מהאתר של DELL את הנייד Stodio XPS 16 i7 ולשלוח אותו לכתובת של חבר בארה"ב עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם בפרטי המשלוח אני יכול לרשום את השם שלי או שאני צריך לרשום את השם של מי שגר בכתובת ( כי הבנתי שצריך אחר כך לבצע העברת בעלות או משהו כזה ומי שאני שולח אליו אך המחשב זה לא מישהו שאני כל כך מכיר אלא חבר שלי נוסע לכתובת הזאת ולכן אני לא רוצה לשגע את בעל הכתובת אחר כך בהעברת בעלות). 2. לגבי שנות אחריות האם מישהו פה יודע איך זה הולך מבחינת האחריות בארץ? האם השנות אחריות שרשום באתר של ארה"ב זה אותם שנות אחריות שיש לי בישראל? או שצריך להוסיף כסף? פרטים בבקשה אם מישהו יודע. 3. לגבי החיבור לחשמל בארץ, מה נהוג לעשות כדי להתאים את החיבור לארץ? כבל אחר? שנאי…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by jeb,

המלצה לרכישת כונן חדש, משולב. לאחר למעלה מ 3 חודשים של נסיונות עם התמיכה הכושלת של חברת ניופאן (משווקת מחשבי acer) בישראל, אני עדיין עם כונן לא תקין והם עדיין לא מצליחים להביא לארץ כונן מתאים. מבקש המלצה לאתר כונן פנימי חדש תואם משולב DVD ו CD מהדור החדש למחשב.

23. Started by GW,

AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard A-Data 512 MB DDR Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA radeon x600 pro nec 3540 צורב dvd מארז אני לא סגור אז תעזרו לי בזה בקשה

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  24. צריך לשדרג את המחשב של אחותי למשהו סביר ועל הדרך לשדרג את שלי למשהו חדש על ידי כך שאחותי תקבל חלקים מהמחשב שלי. המחשב של אחותי צריך להריץ SIMS 3 ולהיות שקט לגמריי ושלי צריך רק להיות טיפה יותר חזק מעכשיו, להיות שקט מאוד, והפעם להיות מחלקים מומלצים שאני ישמח שיש לי במחשב ולא msi וceon מאייבורי. השדרוג צריך להיות כמה שיותר זול, מבחינת תקציב הייתי גם יכול לקנות מחשב ב10000 עכשיו אבל אני קונה מה שאני צריך ולא מה שאני יכול... לא מתוכנן שום אובר קלוק. את המפרט שלי אפשר לראות בצד ושל אחותי זה פנטיום 4 ישן וgforce 2 עם הרדיסק ide 80gb וזכרון ddr1. ללוח אם שלי יש כרטיס מסך מובנה שבדקתי והוא עובד טוב עם סימס 3, ככה שאין צורך בכרטיס מסך חדש. זה מה שחשבתי לקנות למחשב שלי: (מskypc, אלה…

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by 3NT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח ! 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עריכה גרפית, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: תוכנות לעריכת סרטים, משתמש בהם בשעות הפנאי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשו…

• 6 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.