ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר Adobe photoshop,premier pro,after effects,audition,audacity , תדירות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 …
-
המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode=1 מחיר המפרט - 2285 ש"ח, ללא מסך - זה בערך גם התקציב. המחשב נדרש לעבודה ביתית ושיעמוד בהרצת משחקים חדשים בצורה בינונית כרטיס הקול - לא עקרוני בכלל ללא OC תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
צריך מחשב למטרת משחקים במטרה שיצליח להריץ גם BF3 בFPS סביר מסך בסביבות ה14-15.6 לא חייב מערכת הפעלה וצריך עכבר ותיק נשיאה מצאתי גם מפרט אחד בברשה תגידו לי מה דעתכם http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1321315&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
זה מה שיצא לי מעבד AMD Phenom X4 9550 Box ¤938 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1235 לוח אם GIGABYTE GA-MA790X-DS4 ¤613 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38494 כונן קשיח Western Digital WD1601ABYS 160GB SATA2 16MB ¤274 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1601ABYS כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤262 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 XMS2 ¤317 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400C4 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GT Heatpipe 512MB PCIe ¤845 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-G882DDC צורב LG GSA-GH20L X20 DVD …
-
- 13 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יום טוב אני מחפש מחשב נייד קטן עם מסך 10" לפחות, אפשר קצת להתגמש אבל רצוי יותר גדול אם אפשר התכונות העיקריות שאני מחפש הם: -זול, תקציב עד 2000 שקל לכל היותר אבל כמה שיותר זול -WIN7 -כמובן שיתאים לצרכי גלישה, סוללה סבירה, מוזיקה וסרטים -חשוב לי גם מצלמת אינטרנט ומיקרופון -מקלדת נורמלית שאפשר לכתוב איתה שורה בלי להתבלבל 10 פעמים אבקש גם המלצות מחברות מוכרות וגדולות כמו LG, HP וכו' כדי שיהיה למחשב אמא ואבא במקרה של תקלה לא עלינו תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב, שכרגע משמש אותי לאינטרנט ומוסיקה בלבד, לאחר השדרוג אני אשתמש בו גם למשחקים. המפרט שחשבתי עליו כולל בערך: Intel Quad Q6600 - 1447 nis WD 250AAKS 16MB Cache X 2 [Raid 0] = 750 nis Sapphire ATI Radeon HD2900PRO - 1700 nis OCZ 2GB DDR2 1066MHz - 1015 nis סה"כ זה יוצא 4900 אבל צריך להוסיף עוד לוח אם....(חשוב - כרטיס קול עם יציאה אופטית/קואקסיאלית). אני מעדיף לחסוך כמה שיותר, לכן אני אשמח לקבל כמה אופציות על מנת להשוות את תועלת היחס בין הביצועים לעלות. תודה, תומר.
-
- 13 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אז ככה: מעבד: Processor, AMD Phenom 9500 2.2GHz, 4MB L2 3 Cache, 1800MHz, 95W TDP לוח אם: A770M-A (V1.0) של ECS \ EliteGroup http://www.ecsusa.com/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?CategoryID=1&TypeID=43&DetailID=844&DetailName=Feature&MenuID=123&LanID=9 זכרון: 4GB Crucial Low Latency (2gbx2) 800mhz כרטיס מסך: eVGA 8600GT 512MB PCIe 16x סה"כ: לוח אם + מעבד = 220$ כרטיס מסך 100$ זכרון 100$ אני לא צריך ציוד הקפי\מסך\מארז... סה"כ 420 דולר = 1700 שקל בערך מה אתם אומרים? (אבא שלי יכול לקנות את כל זה עכשיו כי זה ממש זול יום אחרי הקריסמס)
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני התקנתי ווינדוס 7 ועכשיו אני רואה שהמחשב שלי פשוט לא זז בגלל הדרישות הקשות של תוכנה זו. יש לי מחשב של אסוס eee 1000he ואני רוצה לעשות לו פורמט. כשאני מפעיל את ההתקנה דרך הדיסק מופיע לי המסך הכחול ולאחר מכן הודעה שלא נמצא התקן הארד דיסק. דבר זה נובע מחוסר דרייברים של התקני הSATA. אני צריך BOOT DRIVER של SATA שאני מכניס לתוך הפלופי (קונן A) או פיתרון אחר שיעזר לי להגדיר את הSATA כשאני עושה את הפורמט. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:שיעורי בית, משחקים לא כבדים, סרטים מהאינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.אופיס, סרטים, מוזיקה, פייסבוק, סימס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).בעיקר משחקים לא כבדים במיוחד, סרטים ושיעורי בית ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.רזולוציה של מסך 22. למשל ה- 2209 שהומלץ פה בעבר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך 22. ראיתי המלצה על 2209 של דל. רמקולים. מקלדת ועכבר יש לי (אלחוטי מיקרוסופט 30…
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני פעם ראשונה קונה מחשב לבד ולא המוכר בוחר לי (יש לי מחשב בן 6 שנים ) אז אני לא יודע איזו אסטרטגית קנייה לבחור 1. לקנות משהוא מפוצצ ב 7K ושיחזיק ל 4 שנים 2. לקנות משהוא סביר ב 4.5K ולשדרג כל שנה ב 1K 3. לקנות עכשיו משהוא זול (805) ועוד כמה חודשים לשדרג ל CONRO ??? :s05: ??? וזה תופס לא רק לגבי המעבד אלה גם על הכרטיס מסך (המעבר מ 9D ל 10D) עוד כמה חודשים תעזרו לי לבחור את ההסטרטגיה הכי טובה
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ראשית, שלום לכולכם! אני עוסק בימים האלו בחיפוש אחרי מחשב בעל יכולות טובות. את המחשב אני מחפש בחברת dell כאן בניו יורק. הצרכים שעליהם המחשב אמור לענות הוא עיבוד וגרפיקה עם יכולות לעריכת וידאו. מחשב בעל יכולות רציניות במיוחד. מסגרת התקציב שאני מתכוון להוציא על המחשב, הוא בסביבות ה-3000$. ההתלבטות שלי היא בין שני מחשבים. האחד הוא Inspiron XPS M1710 והשני הוא Latitude D820. שניהם מחשבים חזקים. מה דעתכם בעניין. קראתי רבות שהמחשב של XPS יועד מראש לגיימרים ושחקנים כבדים שהכניסו בו שיפורים של צבעים אורות וצלילים ברמה גבוהה שאת זה אני לא צריך, ואילו המחשב השני ה- D820 נועד יותר לעסקים ועיצובו יפה וסולידי. מעבר לכך שקיים הבדל בין שני המחשבים של גודל המסך, המשקל ותצרוכת גבוהה יותר ש…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אבא שלי עכשיו באילת ויכנס לקיספי אני מתלבטת בין שני מחשבים עם גרסה טיפה שונה ולא כלכך יודעת מה לבחור ,אני תלמידה ובגלל הקורונה צריכה מחשב יותר טוב אני רוצה גם שיהיה אפשרי להוריד משחקים למחשב וכמובן שלא יקרוס מעומס .בסך הכל הבנתי שההבדל בניהם נובע מהמאיץ הגרפי אז השאלה עד כמה הוא חשוב ואם זה ישנה לי בין הדגמים הנה האפשריות שאני חושבת טובות : *מחשב נייד Lenovo IdeaPad 5-15IIL 81YK008EIV - צבע אפור פלטינום. *מחשב נייד Lenovo IdeaPad 5-15IIL 81YK007SIV - צבע אפור פלטינום אשמח לתשובות היום כי זה טיפה דחוף
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת האם ההבדל בין 5960 ל6960 שווה את ה-150 שקלים? אם זה משנה הכרטיס מסך הוא r9 280x ומה ההבדל בין לוח אם b85 לh87 (שניהם ATX ואותו מחיר)
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני צריך שני מפרטים , שניהם מיועדים למשחקים ולהפעלת תוכנות וירטואליזציה כבדות מפרט אחד מבוסס AMD P2X4 והשני INTEL I5 SB ללא כל ציוד היקפי [מסך מקלדת עכבר וכו . . ] אך ורק מארז התקציב לא גבוה3000-3500 ש'ח לכל היותר תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מינימלית לרכיב שישפר ביצועים באופן משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, גיימינג כבד (לצורכי עבודה - ביצועים גבוהים) ועריכה וצילום של סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Fraps, Adobe Suite, Overwolf, Maya, Vegas Pro אופן השימוש - משחקים ופרנסה (השניים קשורים) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית…
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הי לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש ביום הולדת שלי ואני לא מבין כול כך במפרטים הא מישהו יכול לעזור לי למצוא אחד או לבנות ? יש מחשב אחד שראיתי ואני לא יודע אם הוא יהיה טוב לגיימינג או לא
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב נייד ואלו הן האופציות של שני המעבדים: Intel® Core™ i7-720QM processor Features a 6MB cache and 1.6GHz processor speed Intel® Core™ i5-430M processor Features a 3MB cache and 2.26GHz processor speed. אין לי בעיה של מחיר רק רציתי לדעת מה כדאי, הדרישות שלי הן גבוהות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עמיד לסטודנט שישמע דרכו מוזיקה ויגלוש באינטרנט , רצוי בלי מערכת הפעלה כי אני מעוניין להתקין לינוקס 160GB הארד דיסק עד 2000 שקלים חדשים תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מישהוא מישתמש במחשב הנ"ל ASUS1101HA צריך חוות דעת עלו קצת דחוף הולך ליקנות היום שימושים בעיקר אינטרנט תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חדש לאחי. אשמחש אם תוכלו לעזור בהמלצות. השימוש הוא לא כבד, אך אם i5 נכנס בתקציב זה מצויין, אחרת i3. מצ״ב הדרישות של המחשב: תקציב עד 3500 ש״ח (ניתן לחרוב בעד 150 ש״ח) מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, לפעמים גם צפייה בסרטים זיכרון 8 גיגה בייט מסך מסך 15.6, עדיף מט אבל לא דיל ברייקר. רזולוציית המסך סטנדטית, אין צורך במשהו מיוחד דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי ישמש בעיקר כdesktop replacement אז לא הנושא הכי חשוב, אבל כמה שפחות כמובן עדיף האם נדרש זמן סוללה ארוך ישמש בעיקר כdesktop replacement אז לא הנושא הכי חשוב, אבל כמה שיותר כמובן עדיף האם יש צורך ביציאות מיוחדות אם יש HDMI אז זה טוב, אבל לא חובה Bluetooth כן …
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי חברה שנמצאת בארה"ב ואני רוצה שהיא תביא לי תחנת עגינה, ראיתי באתר של דל את התחנה הזו http://accessories.us.dell.com/sna/products/Docking_Station/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=430-3114 בעלות של 140$! באתר של notebookclub הוא עולה 1400 ש"ח! שאלתי היא האם תחנת העגינה תתאים לארץ? ואם יש משהו שאני צריך לבדוק לפני הרכישה?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קיבלתי ACER חדש, הגיוני שיש רק רמקול אחד? איכות קול ממש גרועה. דרך הרשת רואים רק רמקול אחד (ככה גם שומעים) לא ידעתי שעדיין עושים ניידים עם רמקול אחד.אמור להיות איכותי מספיק לסרטם ומוזיקה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מעוניין לקנות נט בוק עשיתי מחקר קטן ועושה רושם שהם די דומים במסגרת השקעה של עד 2000 ש"ח , יש המלצות לדגם ספציפי ? לא אכפת לי להשקיע קצת יותר אם יש לכך סיבה , ואם לא ראיתי שבאייבורי רובם נמכרים ב 1600 , אז מה אתם אומרים ? על איזה מהם ללכת ?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב(מדעי המחשב) והייתי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי כשאני לא בבית ובדרכים. * מטרות המחשב? השימושים של המחשב: עבודה משרדית, תכנות, צפייה בסרטים, עבודה על פוטושופ ולמרות שכרגע אין לי זמן למשחקים הייתי רוצה את האופציה לתמיכה במשחקים כבדים(כלומר כרטיס מסך סביר). * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא יותר מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף... שיחזיק 3-5 שעות בעבודה משרדית\תכנות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, מעוניין בUSB3, HDMI וקורא כרטיסים בסיסי(יהיה נחמד אם יתמוך גם בCF, אבל אני לא חושב שקיים דבר כזה), אולי גם VGA או DISPLAYPORT אבל לא חובה. * בלוטות? מעדיף שכן, אבל לא סוף העולם אם לא יה…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב עם לוח אינטל עם מעבד פנטיום 4 2.0 MHZ 400 Fsb זכרון 256MB SDRAM 133MHZ כניסה AGP X4 וכרטיס מסך G-FORCE 2 Mx440 אני רוצה לשפר את מחשב כדי שיריץ משחקים בצורה טובה יותר האם הוספה של כרטיס Saphire RADEON 9800 PRO 128MB והוספה של עוד 512 מגה זכרון מאותו סוג ישפרו את המחשב לרמה טובה והאם הוא יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה? ולכמה זמן המחשב הזה יוכל להספיק לי כך שהוא ימשיך להריץ משחקים חדשים בצורה טובה? צריך לציין כי אני עובד ברזולוציות של 1024X768 ואין לי כוונה לעבוד על רזולוציות גבוהות יותר
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-