ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המפרט של AMD : Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU COOLER : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD MEMORY : Geil DDR 256MB PC 3200 333MHz Motherboard : Asus A7N8X Delux nvidia nforce 2 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail Video Card MONITOR : MaG 17 786PF Flat monitor FLOPPY : Teac 1.44 floppy CD-ROM : Asus *52 Keyboard : Genius KB-06 PS2 ENG\Heb Keyboard המפרט של INTEL : CASE : midiatx super for pentium 4 front usb CPU : INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ HT 512K 800MHZ SOCKET 478 COOLER : ZALMAN CNPS6500-AL…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לשרדג מחשב קיים שיש לו רק 256 זיכרון ו80 ג'יגה נפח דיסק קשיח, וכרטיס מסך geforce 4 mx. ופנטיום 4- 3 ג'יגה הרץ. אני רוצה רק לקנות לו כרטיס מסך שיהיה סבבה להפעיל את unreal 3 וגם להוסיף זיכרון ואיזה 80-120 לנפח. חוץ מזה לקנות מחשב עם כל הציוד ההיקפי שהוא צריך כולל מסך כמובן, ושיהיה אם יש מצב geforce 8400. תוכלו לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שימושי המחשב: תכנות פיתוח - Visual Studio, Eclipse, MatLab ודומיהם גלישה באינטרנט צפייה בתכני HD, הן על המחשב והן על מסך חיצוני דרישות נוספות: גודל מסך 13.3 משקל עד 2Kg 5 שעות עבודה ללא טעינה צורב DVD תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה שבוע הבא, לכן צריך מחשב נייד חזק. המחשב הנייח שלי גם הפסיק לעבוד לפני חודש בערך אז הוא ישמש אותי גם לגיימינג. אני לא משחק במשחקים ממש כבדים, בדרך כלל league of legends אבל יכול להיות שאני אתעניין במשחקים אחרים שיצאו. התקציב הוא באיזור ה5000 אבל אפשר לחרוג חריגה קלה. עוד כשבועיים הרכישה תוכל להתבצע מאילת מה שיכול להוריד את המחיר. עדיפות לקנות מKSP או IVORY. חשוב לי שיגיע עם SSD (או שהחנות יכולה להחליף את זה בתוספת תשלום?). גודל מסך 15.6, אולי יותר אם המשקל סביר. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני מס' ימים התקנתי WIN 7 כמובן מקורי בערכת השדרוג שקיבלתי מ HP הכל עבד מצויין. עכשיו נוצרה בעייה שמחשב מסרב להכנס למצב שינה עצמאי, אם אני ילחץ על לחצן השינה הוא ייכנס אך אם אני מגדיר לו להכנס כעבור חצי שעה לשינה זה לא קורה. תיקנתי בהגדרות הכל, אפשרתי לו גם במצב של שיתוף מדיה להכנס למצב שינה. אני אובד עצות אני משתמש תמיד באופצייה הזו ועכשיו היא לא פועלת והמחשה נשאר דולק שעות! מה עוד יכול להיות? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הrazer blade עם המפרט הבא - האתר היחיד שיש לו את המכשיר בישראל כפי שאתם רואים המחיר די אבסורדי - 17490 ש"ח, כשבאתר הרשמי של החברה, אותו מכשיר בדיוק יעלה 2100 דולר, כלומר 7335 ש"ח,חסכון של בערך 10K. (וגם יש להם אותו בלבן, בניגוד לאתר הישראלי) השאלה שלי, האם כדאי לי להזמין מחו"ל ולבצע חריטה למקלדת בעברית פשוט, והאם יש דברים שאני לא חושב עליהם שיכולים להשתבש כשאני עושה את ההזמנה מחו"ל? בנוסף, האם אני אצטרך מתאם רגיל או שנאי מתח מיוחד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
היי מה נשמע? הציעו לי תמפרט הטכני הזה ורציתי לדעת מהוא האם הוא טוב ומה דעתכם. http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=56&subcatid=81&prodid=290&keySearch= מה דעתכם האם הוא טוב????? אני לא מבין כלום מה הכוונה Santa Rosa זה מעבד טוב איכותי חזק? הכרטיס מסך הוא טוב ? המסך בכלל טוב מה הכוונה במה שרשום עליו? האם הזיכרון מספיק חזק? בכלל מה דעתכם על המחשב הזה? הדרישות שלי מההמחשב : שיעבוד תחת משחקים סאונד באיכות גבוה בעיקרון מחשב ללימודים ולמשחקים תודה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?בינונים-כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי הרבה שאשפר בתקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם י…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, המחשב השולחני שלי כבר מעלה אבק ומתקשה לסחוב אז החלטתי לקנות מחשב חדש. הרבה זמן לא התעדכנתי בתחום החומרה ולכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי. שימוש: בעיקר תכנות (כולל להריץ IDEים כבדים כמו Visual Studio, Eclipse ועוד כמה תוכנות במקביל כמו Notepad++, דפדפנים וכו'..) מדי פעם גם לצפות בסרט ב-HD ומן הסתם עבודה משרדית (הרצת Outlook 2010). חוץ מזה אני גם מריץ VMים על המחשב. תקציב: 2500 - 3500 ש"ח חשוב לציין שאני מעוניין לקנות מחשב נייד ולא שולחני. הסתכלתי קצת על מפרטים וראיתי כמה דברים מעניינים בטווח מחירים הזה, אשמח אם תגידו לי האם המפרט הבא נשמע לכם מספיק: Intel® Core i5-2430M (2.30/2.90 Turbo GHz) 4GB (4+0) up to 8GB DDR3 HDD 640Gb (5400 RPM) התלבטויות: 1. האם המפרט שציינ…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד, התקציב די מוגבל.. באזור ה4000-5000 ש"ח (עדיף כמה שפחות...) השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט/מסנג'ר/תוכנות אופיס לא למשחקים ולא לצרכי מולטימדיה כבדים העניין הוא שהמחשבים הכי זולים היום באים עם מעבד סלרון M.. ברגע שאני עושה קפיצה קטנה לפנטיום M המחיר עולה בכאלף ש"ח (על החדשים אני בכלל לא מדבר..) כמובן שאני ארצה להריץ עליו חלונות ויסטה בהמשך ואת האופיס החדש.. זיכרון לא בעיה להגדיל לג'גה השאלה על איזה מעבד כדאי ללכת?... שיהיה זול כמה שניתן אבל במקביל ידע להריץ את התוכנות הבסיסיות בעתיד וגם כ. מסך אני מבין שצריך להיות לפחות 128MB?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי, חבר שלי קונה מחשב חדש, התקציב שלו 5K +- ללא ציוד הקפי (מסך, מקלדת עכבר) לא מיועד ל OC. לפי דעתי כדאי מבוסס E6300/6400 2GB זכרון פנימי. כרטיס מסך- לא HI-END , הוא בסה"כ לא גיימר רציני.. דיסק קשיח- בסביבות 160GB -250 לא יותר. תודה.
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר לאינטרנט ועריכת וידאו קלה. בלי מסך. הוא רוצה מבוסס אינטל בגלל העריכת וידאו (סרטים ביתיים). הוא לא מתכוון לשחק עליו משחקים כבדים. זה הצעה שהוא חושב עליה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEsofshavoa
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תקציב - עד 2000 ש"ח, לשילוש + מארז ואולי גם כרטיס מסך. המפרט לקוח מלמיר. מעבד: INTEL CELERON D 330 2.667Ghz 256Kb CACHE PRESCOTT ?538 ש"ח לוח אם: ABIT IS7-E2 ?522 ש"ח זיכרונות: 2 סטיקים DDR KINGSTON 400Mhz 256Mb CL3A 3-3-3 ?606 ש"ח מארז: Compucase 6CN1 ?209 ש"ח סה"כ: 1875 ש"ח בקשר לכרטיס מסך - יש לי בבית Voodoo3 3000. אני לא צריך את המחשב הזה למשחקים. האם הכרטיס הזה יעבוד או שצריך לקנות חדש? ושאלה נוספת - יש לי בבית את המחשב הבא למשחקים: CPU: Pentium 4 2.4C MB: ASUS P4P800 Deluxe Memory: Kingston 256MB PC3200 X2 Video: ATI Radeon 9500 Pro האם כדאי להחליף לו את לוח האם ללוח חדש יותר (עם אופציות שדרוג טובות יותר) ולקחת את ה-P4P800 למחשב שאני מתכנן לקנות? אם כן, איזה לו…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רב, אחי טס בקרוב לאמריקה, ואני רוצה להביא עמו חלקים. היות ואני לא רוצה שהם יתפסו מקום רב במזוודה שלו, חשבתי לקנות את החלקים הגדולים - מארז,ספק, לוח אם, ומסך בארץ. את שאר הרכיבים: זכרונות, דיסק קשיח (יהיה SSD בלבד, יש לי קשיח חיצוני לאחסון מסיבי), מעבד, כ"מ אני רוצה לקנות שם. אני רוצה לבצע בעתיד OC. נותרו לי כ600 דולר במזומן. והקציתי כ2000 ש"ח נוספים. כמובן שאפשר לשחק בין התקציבים אם לדעתכם זה לא מאוזן. אם אפשר לעזור לי להתאים מפרט אני אשמח. אני רוצה לציין שפעם הייתי שפיץ על בתחום, אך היום אני לא כל מעודכן. אני לא גיימר מטורף, לכן אני לא צריך את הכ"מ הכי חזק בשוק, אבל רצוי שיהיה מעודכן מבחינת תמיכה בטכנולוגיות החדשות.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אם אפשר את הייעוץ שלכם במפרט הבא: (לא כולל מסך, לא כולל עכבר, ולא כולל רמקולים) CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 779.58 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 636.28 ] 2 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 501.49 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1564.18 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 82.29 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 221…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תקציב עד $750, אני מחפש לפטופ שהמסך לא קטן מ11 אינץ ולא גדול מ12.5 אינץ.מה שמצאתי בנתיים שגם נכנס לתקציב זה: Lenovo U160 $750 Screen Size 11.6" Screen Mode WXGA Standard Memory 4 GB Memory Technology DDR3 SDRAM Hard Drive Capacity 500 GB Processor Speed 1.20 GHz Processor Type Core i7 Processor Model i7-640UM תמונות: http://www.google.co.il/search?um=1&hl=iw&rlz=1C1CHMB_iwIL332IL332&biw=1024&bih=673&tbm=isch&aq=f&aqi=&oq=&q=LENOVO%20U160 Asus UL20FT $670 12.1" HD LED Display 500GB SATA Hard Drive Intel Core i3-380UM Processor; 4GB of DDR3 1066MHz Processor: 1.33 hertz Intel Core i3 תמונות: http://www.google.co.il/search?um=1&hl=i…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, מצאתי בדיונים ישנים המלצות על השלושה מחשבים שיש פה לפי התקציב. הבעייה שבאתרי ביקורות של מחשבים ניידים מחו"ל יש ביקורת רק על הdell inspiron ,1525 אז אני לא בטוח איזה עדיף לצרכים שלי. אני צריך את זה לעריכה בפוטושופ, משחקים קלים, אינטרנט ולראות סרטים (עם מסך 15.4 אינץ'). בכל מקרה אני ארצה לשדרג את האחריות ל3 שנים. המחשבים: Dell Inspiron 1525 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron- 1525-t2390.htm Infinity M660-SR4 http://www.d-source.co.il/product.asp?SubCategoryID=683&ProductID=6924 GIGABYTE W566U Intel® Core 2 Duo 1.83GHz 1GB http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9495 תודה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי תציעו לי איך לשפר את המפרט הבא ככל שתוכלו תודה לכולם תגידו עדיף להחליף ל7300GS או להשאר עם X1300pro
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא- מה כדאי לשנות? במסגרת התקציב של 3,400 ש"ח דגשים: אמינות המערכת, מטרות סטודנטיאליות + גלישה ועבודה נוחה ומהירה ברשת ובאופיס, שקט. לגבי מסך- לא מסך רחב מעבד :E7400 ספק כוח: jsp-tech 450w לוח אם: Gigabyte GA-EG-MS2H מאורר למעבד:pro 775 arctic cooling כ. מסך: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW דיסק קשיח: WD 500gb sata 2 צורב lg gh22ns זכרון: GEIL 2*2GB מסך:LG 1942H מקלדת,עכבר- LOGITECH רמקולים -CREATIVE סה"כ: 3,400 ש"חe4
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב שקט לשימוש משרדי בכ- 1500 (אם זה אפשרי) יש לי הארד דיסק,DVD, מסך וכל הציוד נלווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום כולם, הדרישות הן שהמארז יהיה מארז HTPC נמוך ושקט. שיוכל לנגן סרטי 1080HD ולתפעל אינטרנט בקלות. כולל צורב DVD כונן קשיח גדול (מעל 500 ג'יגה) רצוי כרטיס מסך חיצוני מבית ATI אבל לא חובה אם הכרטיס המובנה בלוח אם יספיק לתכני FULL HD. ללא כרטיס עריכה או טלויזיה. ללא ציוד היקפי וללא מסך. בבקשה עד 2000 שקלים, אפשר לנצל את כל התקציב. תודה רבה לעוזרים, עידו.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין ברכישת מחשב נייד חדש לצורכי לימודים בעיקר , אך במסגרת הלימודים גם נדרשת שימוש בתוכנות עריכה דו מימדיות כגון פוטושופ וכדומה . אני מתעניין בעיקר בגודל מסך 13.3 אינץ אך יש מקרים בהם אני מוכן להתפשר גם על דגם גדול יותר אבל לא יותר מ15.6 כמו כן חשוב לי שיהיה לי זמן סוללה ארוך ככל האפשר אך בהתחשב במגבלות של כוח המחשב כלומר : כוונתי היא שאני יוכל לעבוד עליו יותר מחצי שעה בלי שהוא יקרוס אבל אם זאת שהוא יהיה גם חזק . וכמובן שאם אפשר גם איזו אחריות טובה למחשב אחרי הכל הוא הולך לטייל איתי קצת ברחבי הארץ . בנוסף בזמן חיפושי באינטרנט נתקלתי בדגם הזה של ACER 5745G-354G ראיתי שהוא יחסית זול , אך לא הצלחתי למצוא את זמן חיי הסוללה שלו ואם למישהו יש ניסיון …
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מחשבים של ASUS שכרגע אני יכול להשיג במחיר טוב אחד זה F5SL מפרט: מעבד INTEL Core 2 Duo T5750 2.0GHz חבילת זיכרון 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח 250GB כרטיס מסך ATI HD 3470 256MB מצלמת אינטרנט מובנת תקשורת אלחוטית Wi-Fi, BlueTooth מחיר:3,000 שקל השני X59SR מפרט מעבד intel Core 2 Duo P8400 זיכרון 3G מובנה כרטיס מסך ATI HD 3470 512MB דיסק קשיח 320GB מחיר:4000 שקל עכשיו כפי שאתם רואים שההבדל המשמעותי פה מעבד ,זיכרון של בכרטיס מסך ,והזיכרון השאלה אם זה שווה את ההפרש או בכלל את המחיר אני יכול לקנות מחשב של חברה אחרת במחיר דומה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-