עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dorviper,

אני צריך מפרט של HTPC בכי מינימלי שאפשר...שלא יעלה על 1000 שקל אם אפשרי אבל לא רק שמות של חלקים אלא גם איפה אני יכול לקונת כזה דבר

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  2. Started by ashkenazone,

כמה נראה לכם המע' הזו שווה? (בת שנתיים) Intel P4 Northwood 2.60 GHZ + Asus P4P800 + 512MB RAM Hyundai (LOL) + WD ATA 80GB + ASUS FX5200 + ספק ומארז ג'נריים + סט מקלדת ועכבר אופטי (מיקרוסופט) + כונן פלופי + צורב רגיל 48X24X48 + סראונד A2.600 philips = בערך 500-600 שקל חדש נדמה לי. (מע' 5.1) שלי בן 5-6 שנים.. LOL + כונן דיסקים רגיל ASUS . אני יודע שזה הרבה, אבל זה ממש יעזור לי אם תתנו לי הערכת מחיר! תודה רבה רבה לכל העונים על מפרט מעצבן זה...

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  3. אהלן אני מעוניין במחשב VOSTRO 1320 , והעניין הוא שבזמן הקרוב המחליף שלו ה3300 אמור להכנס. האם יש סיבה לחכות? אני יודע שהמעבד עובר לI5 הזכרון לDDR3 וכו.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  4. אני צריך מחשב חדש למשחקים בעיקר. תקציב 5000 גג רוב השימוש הוא למשחקים אבל גם סרטי HD, המחשב הולך להיות מחובר לטלוויזיה FHD. ציוד היקפי יש. רצוי מארז לא גדול מידי ומחשב לא רועש מידי. תודה

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by zazkapulsk,

שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך עד סכום של 400 ש"ח. מבקש שיהיה מבוסס GeForce. כרגע יש לי GeForce 7950 GT והוא לא תומך ב-DIRECTX11. הכרטיס למטרות משחק. מצד שני, אני לא גיימר גדול. אני חי בסרט? אם כן, מה הדבר הריאלי ביותר עבורי? תודה

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by aradgonen,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מחשב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (netbeans וכדומה) * גודל המסך? עדיף 13.3 אפשר עד 14.1 * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ2 קג אולי טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן למעלה מחמש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, נחמד אם יהיה usb3.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כלכך סוג, לא פחות מ250gb * כונן אופטי? כדאי, אם לא לא נורא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך יש לי עותק חדש מלא שלא בשימוש. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה תתקבל חוץ מסמסונג (סיפור א…

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  7. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא עד 3000 ש"ח עדיף בתשלומים ללא ריבית. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר משחקי אסטרטגיה (אבל שתיהיה לי אפשרות לשחק במשחקים כבדים אם אני ירצה) וגם למטרות צפייה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן אני צריך את כל הציוד ההקפי אבל את זה בבקשה לא לכלול במפרט את זה כבר אני יקנה אחר כך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך קו…

• 12 תגובות
    • 800 צפיות
  8. השתגעתי כבר.. היתי בחנות, סגרתי על המפרט : I5 3.4 gb Ivy bridge - זה עם ה"K" בדגם - מכפלה פתוחה. לוח אם GB Z77 זכרונות.. ועכשיו נותר לי כרטיס מסך. ההתלבטות שלי היא : Ati 7870 Ati 7950 nVidia 600Ti מה אתם אומרים ?? אני משחק בעיקר ב Guild wars 2 \ Battle field 3 \ WOW נכון לעכשיו... בעתיד מאמין שאשאר עם FPS games/ נ.ב - ספק כח Crossair true power 550w תודה. עריכה : נראה לי יותר מתאים הפורום לכרטיסי מסך מאשר מפרטי מחשב. אם אפשר נא להעביר.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  9. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤586 לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-S2L ¤273 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI WIDE ¤1156 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20LS10 X20 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤157 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤189 מארז: FOXCONN TLA002 CPU V-TUBE + 350W FSP PSU ¤263 סט מקלדת ועכבר: LOGITECH CORDLESS DESKTOP EX110 ¤211 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤28 מחיר סופי: ¤3117 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il שלום , מה דעתכם על המפרט הנ"ל ? אין כרטיס מסך כי אחי לא יזדקק לו . זהו סה"כ נראה לי מפרט טוב, …

10. שלום רב, אחי טס בקרוב לאמריקה, ואני רוצה להביא עמו חלקים. היות ואני לא רוצה שהם יתפסו מקום רב במזוודה שלו, חשבתי לקנות את החלקים הגדולים - מארז,ספק, לוח אם, ומסך בארץ. את שאר הרכיבים: זכרונות, דיסק קשיח (יהיה SSD בלבד, יש לי קשיח חיצוני לאחסון מסיבי), מעבד, כ"מ אני רוצה לקנות שם. אני רוצה לבצע בעתיד OC. נותרו לי כ600 דולר במזומן. והקציתי כ2000 ש"ח נוספים. כמובן שאפשר לשחק בין התקציבים אם לדעתכם זה לא מאוזן. אם אפשר לעזור לי להתאים מפרט אני אשמח. אני רוצה לציין שפעם הייתי שפיץ על בתחום, אך היום אני לא כל מעודכן. אני לא גיימר מטורף, לכן אני לא צריך את הכ"מ הכי חזק בשוק, אבל רצוי שיהיה מעודכן מבחינת תמיכה בטכנולוגיות החדשות.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  11. שלום לכל הגולשים. אני מתעניין לגבי קניית מחשב חדש שיוכל להריץ בצורה חלקה בלי קפיצות וגליצ'ים סדרות וסרטים בHD ושיהיה זול כי הוא משמש בעיקר למטרה הזאת ולאינטרנט (לא מתעניין לגבי HTPC) זה המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤262 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1215 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤465 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 ¤121 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G מארז כולל ספק MAGNETICS USB ¤130 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=EA08A סה"כ מחיר לכל המוצרים:1099¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il הערה: את ההרדסיק והצורב אני לוקח מהמחשב הנוכחי של…

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  12. בהוראות של GIGABYTE http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/w466_w566_usermanual_en_final.pdf כתוב שצריך לכבות את המחשב לפני שמחברים מסך חיצוני לחיבור ה VGA. יש לזה סיבה, או שזו דרישה מיותרת?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  13. CPU : Intel Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz Hyper-Threading Motherboards for Intel : Intel 865PE ASUS P4P800 DDR 400\AGPx8\8xUSB2.0 \5xPCI\FSB 800MHz\Serial ATA Hyper-Threading\ Dual Channel Memory Memory : 2x 256MB DDR 400MHz Dual Channel Hard Discs : Western Digital 80GB JB 7200 8MB CACHE Video Cards : ATI RADEON 9600 PRO 128MB TV Retail AGPx8 DVD-ROM : DVD Toshiba x16x48 Floppy Drive : Teac 1.44MB 3,5" Standard Keyboard/ Mouse/Speakers/Case מחיר הכי זול להצעה הנ"ל שמצאתי הוא 4600 שח כולל מע"מ. מיועד לעריכת וידיאו ושרטוט באוטוקד מלבד שימושי אינטרנט ותוכנות אופיס. איך נחשב הלוח הזה ? האם כדאי להחליף למעבד 3.06\2.8 האם ביצועי כרטיס המסך מספקים ? אולי להחליפו לאחר ? אי…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  14. שלום אני הולך עוד שעתיים לקנות מחשב עם חבר שלי ,בשביל חבר שלי,הוא מעוניין במחשב עד 2700 שח כולל מסך שיהיה 24 אינטש LED עדיפות לסמסונג,רמקולים מקלדת ועכבר. המחשב יירכש מ KSP. השקט לא ככ קריטי עדיף שיהיה בינוני בשקט,לא מתוכנן אוברקלוק-הוא ממש לא מבין במחשבים,פשוט רוצה לצפות בסרטים HD ואינטרנט,גלישה שירים וכו. מה הכי מומלץ,כמובן ביחס לתקציב הדל? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by dranzer,

כמו כולם גם אני צריך להתחדש אז החלטתי לקנות מחשב חדש ללא צורב. מה שחשבתי לקנות זה כך: מעבד 2500K לוח אם Z68 כרטיס מסך HD6950 או כנראה 570 מה שעדיף וייכנס בתקציב ספק 620W מארז HAF 922 קירור למעבד nokuta (סילחו לי על הבורות) זיכרון 4 ג'יגה 1333 וזהו אני חושב,השימוש הוא למשחקי FPS כמו באטלפילד 2,3 שיצא,קרייסיס הראשון השני וכ'ו. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  16. שלום לכולם, איך המפרט הבא? , ב 4000 שקל. המחשב מיועד למשחקים. מעבד: INTEL DUAL CORE / 920 P4 2.8G 64BIT 2MB X 2, BOX לוח אם: GIGABYTE GA-8N-SLI S8C, LAN 1GB, 2 X PCI X 16**SLI 1066 DDR2 677 זכרון: KINGSTON DDR II 2X512MB PC533 - 1GB DC כרטיס מסך: GIGABYTE NX66256DP2 6600 256MB DDR2, MEM CLOCK 800 (אח"כ נוסיף עוד אחד) דיסק קשיח: WD 160GB 7200 RPM 8MB SATAII מארז + ספק כח: VIENTO 011 ATX2, 450W, USB Air Guide, Pci X, Silver/Black, 12CM+8CM קישור לאתר המארז: http://www.frontier.com.tw/htm/product/11a/irock.htm את שאר הדברים כמו צורב מקלדת, עכבר, איוורור לכרטיס מסך זלמן, כבר יש לי... כל זה ב 4000 מה אתם אומרים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  17. האם יצאות USB 3 לא תלויות בלוח אם? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by brighi,

שלום, הגיע אליי המחשב סוף סוף מארה"ב ועכשיו המטען מן הסתם מתואם לארה"ב. הוא מגיע בצורה הרגילה (זאת אומרת שמתאם מתחבר אליו ועושה את העבודה), אבל חוץ מ2 החיבורים שנכנסים לשקע יש עוד חיבור שלא מתחבר למתאם (וגם לא נכנס לחשמל) ואני לא יודע מה הוא עושה. למישהו יש מושג על מה אני מדבר ויודע אם אני צריך לקנות מתאם מיוחד או שהמתאם הפשוט מספיק ואין בזה סיכון?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by מחפש מחשב,

http://www.bigdeal.co.il/default.aspx?CampaignId=7528 - המחיר 1200 אצלכם http://www.tms.co.il/product/8087 - המחיר 1421 יש אפשרות להזמין אצלכם במחיר משתלם יותר מאשר המחיר בbigdeal? תודה

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by sheepz,

רציתי לקבל חוות דעת לגבי מפרט לגיימינג - למרות שאני גם משתמש בו לא מעט לצורכי מוזיקה(שם הדגש הוא על המעבד וזיכרון) לכן אני הולך על 8 ג'יגה למרות שגם 4 היה מספיק לבנתיים. המפרט מ-tms אם יש לכם שינויים/המלצות אני יותר מאודה לכם. שיהיה לכולנו אחלה שבוע! Uploaded with ImageShack.us

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by LordEnlil,

אחותי צריכה מחשב נייד לשימוש כללי (כרגע לומדת לפסיכומטרי, לא יודעת מה היא תרצה ללמוד באוניבריסטה) https://ksp.co.il/index.php?select=.214..2640..2639.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=75809&txt_search=vostro&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= האם הלפטופ הנ"ל מספיק טוב? או ללכת על דגם יותר מתקדם של VOSTRO?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  22. שלום אני צריך מפרט עד 4600 ללא מסך וללא שום ציוד הקפי אני קונה מKSP עם אפשר את המפרט הכי טוב שיכול להיות אני מתכוון לעשות OC לכרטיס מסך תודה רבה עידן.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by matant13,

שלום, המחשב מיועד לתוכנות סטטיסטיקה, סרטים ואינטרנט, ושימוש בהרבה תוכנות פתוחות במקביל. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות סטטיסטיקה אינטרנט וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, רמקולים עכבר ומקלדת סטנדרטים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול …

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  24. לאחר ההכרזה בתערוכת CES 2016, בסמסונג מתחילים לשווק רשמית את הטאבלטים מסדרת ה-Galaxy TabPro S החדשה שלה מיקרוסופט עשתה הרבה מאוד דברים נכונים עם משפחת מכשירי ה-Surface Pro שלה – וההוכחות החותכות לכך כוללות הכנסות שצומחות ומפתיעות בכל דיווח רבעוני, לצד מגוון הולך וגדל של מכשירים בסגנון וגישה דומים מאוד, אשר מתחילים להגיע אלינו כמעט מכל יצרניות המחשבים האישיים. מי שמצטרפת למסיבה הזאת עתה היא סמסונג, שמתחילה למכור את ה-Galaxy TabPro S שלה ברחבי אירופה וארה"ב, במטרה להוות אלטרנטיבה קלילה ומעוצבת עוד יותר לדגמי הדור הרביעי של מיקרוסופט עצמה. הטאבלט של סמסונג יציע מסך Super AMOLED בוהק ומתקדם בגודל 12.2 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,160 פיקסלים (כן, אותו יחס …

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  25. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=9&SalesCatID=6&SalesSubCatID=34&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=1000&untilPrice=2000&Info= מה הכי כדאי בין אלו ? תודה רבה. אם תוכלו לדרג לי את ה-3 הכי טובים שאני אני אודה לכם מאוד!

• 5 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים