עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 1itay1,

קיצר המפרט שלי כיום: amd 5200+ 64bitx2 2.6ghz k9n sli platinum ddr2 2x1GB OCZ 800 8800GT OC ezcool 400wat אז ככה חשבתי לקנות מעבד ומדבר בורד חדשים + קירור בשביל OC: Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz 2MB cache - LGA775 380.00 ש"ח ASUS P5Q-E (P45) - ATX 843.61 ש"ח OCZ Vendetta 2 231.00 ש"ח או ללכת על המדר בורד P5Q-SE2 P45 ולקחת 8400e אני יודע שזה חריגה של 100 200 שקל אבל זה בסדר עם אותו קירור. או שהאם כדי לקחת קירור אחר?

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by Ro3eK,

http://img435.imageshack.us/img435/2802/computeraccessrf4.jpg המחשב למשחקים. החלטתי לא להשקיע 2000 שקל בכרטיס מסך, אם אני מוצא כרטיס מסך ב900 שמעלה את כל המשחקים כרגע, הכי הרבה כשזה כבר לא יהיה טוב אני אחליף... תודה רבה! :]

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by hatul,

אני מחפש נטבוק שיהיה יחסית זול (1500־1600 ₪) אבל שיהיה של חברה ידועה. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ולקורס פסיכומטרי. בזאפ מצאתי כמה מחשבים שעונים לדרישות, כרגע שמתי עין על Asus Eee PC 1001HA, יש המלצות או תלונות עליו? גם רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.

4. Started by _Daniel_,

אני עומד לקנות מחשב DUEL 2 CORE בתקציב של עד 3,300 שח בערך ואני לא יודע איפה להשקיע את הכסף במעבד יותר חזק וחדש (מהירות גבוהה יותר וסדרה גבוהה יותר) או בכרטיס מסך חזק יותר. מה עדיף??? אני משער שאם אני אקנה Intel CONROE Core 2 Duo E6300 1.86Ghz למשל ואשקיע בכרטיס מסך קצת יותר חזק זה יהיה יותר משתלם לא?

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  5. המחשב שלי - עם מעבד אינטל P4, לוח אם ASUS , 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון וכרטיס מסך של MATROX (משהו פרה-היסטורי משנת 2001) עומד למות. הוא בן 5 ועבד יפה עד לפני שבוע. אנחנו משתמשים בו לעריכות וידאו (פרימייר) בממוצע אחת לחודש - כלומר אנחנו לא עורכי וידאו שמשתמשים כל יום בגרפיקה , אבל עדיין חייבים מחשב חזק וכרטיס מסך טוב. לא מיועד למשחקים. אפשר לקבל מפרט עבור תקציב - לא כולל מסך - של 2500 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by vourt,

הי, מעוניין להזמין מארה"ב מחשב חדש שכנראה עדיין לא הגיע לארץ - Lenovo Ideapad Yoga 13 מישהו יודע עם האחריות על המחשב תהיה זמינה גם בארץ למקרה של תקלות? תודה!

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  8. Started by andd,

אז הנה המערכת החדשה שלי אשמח לשמוע מה דעתכם מה אתם חושבים? מה דעתכם על כרטיס המסך ואולי לשפר משהו במערכת ? VERY NICE !! HOW MUCH ? מפרט I7 2700K 4.5GHZ Asus GTX680 directcu 2 Overclocked G.skill SNIPER 1600 1.25V Asus MAXIMUS IV EXTREME-Z Crosair H100 Crosair SSD 120GB Crosair TX850w Antec DF-85 Dark Fleet זה לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך ל GTX680

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by ilil,

שלום! חב' Gigabyte מציעה מגוון הצעות אטרקטיביות למדי בתחום הניידים, בייחוד בהשוואת המחירים למחשבים מתחרים שווי ביצועים, חלקית בזכות ביטול החיוב במערכת ההפעלה כחלק מהחבילה. אני פונה לאילו מכם שהתנסו עם הניידים של חב' Gigabyte. האם אתם מרוצים, האם יצא להשתמש בשירות היבואן ומה דעתכם? מה דעתכם על האמינות של היצרן לעומת המתחרים? האם קיימת אפשרות להרחבת האחריות ל-3 שנים (כמו יתר המתחרים) ומה העלות? ומדוע החברה לא מופיעה ב-sticky של הייבוא האישי (שם מפורטות כל המתחרות על נתח השוק הישאלי בניידים)?.. מודה מראש על התגובות, איליה

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by sagy_koffer,

שלום לכם. הנני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש בתקציב של 7000 ש"ח לא כולל מסך ופריטים נילווים. הדברים שאני רוצה שיהיו במחשב הם: מעבד אינטל 3GHz. כרטיס מסך בסדר גודל של הX600 או הR9800P.אין לי צורך ביותר מזה. זכרון 1024MB DDR 500/400. הרד דיסק 160GB*2 S - ATA. לוח אם תואם. מארז מאובזר ונאה. המחשב אמור להיות מיועד למשחקים וסרטים. בתודה מראש שגיא כופר. ;D נ.ב מחיר המחשב לא חייב להיות 7000 שקל הוא יכול לנועה בטווח המחירים של 5000 - 7000 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  11. שלום לכם! יש לי מחשב שעומד על המפרט הבא: מעבד E6750 כ.מסך 8800GT 512 לוח אם P5K DS3L ספק 500W זכרון 2G דיסק קשיח 250G עכשיו מה כדאי לי לשדרג אם בכלל? אני משחק כרגע STARCRAFT 2 ועובד לי סבבה על MED-HIGH יוצא לי גם לשחק ארמא 2 שהוא עובד לא כזה טוב על LOW-MED אז באתי להתייעץ איתכם תודה.

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by L1ght,

צונזרה ההודעה, אין קניה ומכירה בפורום

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  13. שלום, קניתי נטבוק של חברת ADVENT דגם 4213, לא ממש מוכר.. נמכר באנגליה קניתי אותו מ-eBay יום רביעי, זה כבר בארץ מחר אמור להגיע אלי (UPS). הדגם הזה כולל מודם סלולרי 3G מובנה בעקרון (הסיבה העיקרית לקניה), אבל אני רכשתי את המחשב עם שינוי קטן, במקום המודם המקורי יש לו מודם של חברת DELL 5530 אשר כולל בתוכו גם GPS בנוסף ל-HSPA. רציתי לדעת האם יש תוכנות GPS שונות הפועלות על גבי מחשב (חלונות) עם מפות ישראל? למי שמעוניין לראות את המחשב והנתונים היחסית מרשימים לנטבוק מוזמן להכנס למכירה, נשארו עוד 2 יחידות http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=150328695791 ברגע שיגיע מחר (כבר לא יכול לחכות) אשמח לעדכן על המוצר אם יהיו שאלות.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  14. שותף שלי ביקש ממני לברר לו על המלצה לנייד עסקי שישמש בפיתוח ישומים במספר סביבות (ווינדוס ו-unix בוודאות) המחשב צריך להיות עמיד ולבוא עם אחריות מלאה ומקיפה מבית חברה טובה. על המחשב להיות בגודל שאפשר להתנייד איתו, בשאיפה למחשב קל ככל האפשר רצוי שזמן הסוללה יהיה יותר מ-5 שעות עבודה ובנוסף שהמפרט יהיה חזק ככל האפשר. בנוסף, הוא ביקש במידת האפשר שהנייד יראה יוקרתי (כנראה לצורך תדמית בפגישות עסקים) אני רוצה לשמוע ממכם אילו אופציות נראות לכם אפשריות לדרישה. אישית, אני מצאתי 2 אופציות: Lenovo THINKPAD T410-2518-C3U במחיר של 6285 שח HP EliteBook 8440p WJ681AW במחיר של 6059 שח מי מהשניים מתאים עדיף? האם יש אופציות עדיפות בתקציב?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  15. 1. מה התקציב? עד 6000 ש"ח, אפשר פחות 2. מטרות המחשב? משחקים, סרטים, ועבודה שוטפת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מערכת הפעלה, רמקולים, מקלדת ועכבר פשוטים(אני משאיר את שלי מהמחשב הנוכחי ומעביר את החדשים לאחים שלי) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אם אפשר אז שיהיה גם שקט וקריר אך גם יפה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה די שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיז…

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  16. מעבד intel e2200 2.2 Ghz doul core לוח אם asus p5kpl-cm intel G31 ddrII 800 Mhz זכרון 2GB X 1 kingston 800Mhz דיסק קשיח WD250GB כרטיס מסך Onboard intel gma אבל אני מביא לה Gforce 6800GT כרטיס קול onboard HD intel כרטיס רשת 10/100/100 ספק hec 450W מארז case MIDI ATX HJA 6000 black no PSU החבילה הזאת 1090 ש"ח עם תוספת של מסך mag AI2237W 2ms DVI widescreen black 1885 קניתי את זה לבד יעני הלכתי לבד עם מזומנים וקניתי את זה מה אתם אומרים?? קימבנתי אהה נראלי מחיר טוב הורכב בKSP****

17. Started by vwgolf,

יש לי מחשב DELL מדגם inspiron 6400 זאת ההודעת שגיאה שמופיע לפני שהווינדוס עולה. http://up38.siz.co.il/up3/0mdmthwteeyo.jpg (התמונה גדולה ולכן אני מביא את זה בקישור) מה עושים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  18. שבת שלום.. אני צריך להרכיב מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט, אופיס ומשחקים וובים לילדים. שום דבר גרפי. מעוניין להוציא עד 2000, כולל מסך LCD. תודה מראש ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  19. היי לכולם, בעוד כחודשיים אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אני רוצה מחשב לתכנות/משחקים/סרטים ומוזיקה. (כמו כל אחד...) אני אישית מעדיף מחברת HP. אבל זה לא משנה לי כל-כך. בכל אופן תגידו לי אם זה..(מצורף לינק) מחשב סבבה או שצריך לשפר כרטיס מסך או מעבד/זיכרון?? אם צריך לשפר רצוי מאוד שהמחשב יהיה בטווח המחיר של הדוגמא... http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1624 מחיר: 3,715.00 ₪ הדגם הוא: HP Pavilion dv6-1230ej תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  20. שלום חברה אני צריך מחשב נייד עדיף מוכן בתקציב הנ"ל והוא ישמש אותי בעיקר לתוכנות גרפיות כגון אוטוקד ועוד תוכנות כבדות עם רינדורים לתלת מימד עדיף מחשב שבא מוכן. אני מחפש המלצה למחשב ספציפי. תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  21. אני צריך שתרכיבו לי בבקשה מפרט למשחקים כבדים כגון: STALKER ,DIRT, CRYSIS, ומה שאני מבקש שהמעבד יהיה מבוסס על CORE 2 וכרטיס מסך8800 של SPARKLE CALIBRE 320 (שהופיע עליו סיקור באתר) , אין צורך בצורב DVD כי כבר יש לי , ומתוכנן OC יציב כמובן לסביבות ה-3.0 ג'יגה הרץ או 3.2

• 13 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by penny1,

שלום רב לכולם, יש לי מחשב נייד עם מסך 15.6 אינץ' ורזולוצית מסך 1366X768 אתמול נסיתי לחבר את המחשב לטלביזיה בגודל 37 אינץ' עם כבל HDMI והתמונה שהתקבלה לא היתה על מסך מלא לאחר ששחקתי עם ההגדרות של כרטיס המסך במחשב הצלחתי להגדיל את התמונה למסך מלא שאלתי היא האם בגלל שהרזולוציה הגבוהה ביותר של הכרטיס מסך היא 1366X768 (או שזה בעצם תלוי ביכולת של המסך עצמו?!) אז אין באפשרותי להריץ על הטלביזיה סרטים באיכות FULL HD, כלומר 1080P?!?! האם למעשה הכרטיס מסך מסוגל לשדר לטלביזיה עד רזולוציה של 720P ??? (כלומר HD READY) או שאני לא מבין נכון איך הדברים האלה עובדים..... אני יודע שהטלביזיה הינה FULL HD ואם אני זוכר נכון הרזולוציה שלה מגיעה עד 1900X1080 האם יש דרך לגרום לכרטיס מסך של המחש…

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by Yakirlv29,

שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 2500 ש״ ח + מסך 22״ , אפשר לחרוג עד 2900. אני גר בסביבות קרית גת אפשר להרכיב מהחנויות , ksp,iqpc , או משהו מהאיזורר.

24. אני צריך מפרט בתקציב עד 5000 ש"ח למשחקים ולתוכנות יענו שיהיה חזק ושיהיה לטווח ארוך לעוד 3-4 שנים... אני רוצה שיהיה בו 2 ג'יגה זיכרון, צורב דיוידי חזק והארד דיסק 160 GB אם מישהו יוכל אני אודה לו ...

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  25. שלום רב, אני רוצה לרכוש מחשב לשימושים כגון: אינטרנט, משחקים פשוטים בעיקר Flash באינטרנט. אבל, עם אפשרות להוספה של כרטיס מסך בעלות של כ 1000 ש"ח בשנה-שנה וחצי הקרובות. כ"כ שיהיה אמין כלומר חלקים אמינים שיחזיקו מספר שנים. חשבתי על המיפרט הבא: מעבד - Q6600 לוח - GA-G31-S2L זיכרון - 2GB 800 דיסק - 250GB 16M צורב - X20 מארז - Soprano VX ספק - TT 450W סה"כ מחיר בערך 2100-2200 ש"ח (תלוי בחנות) מספר שאלות: 1. האם הספק יחזיק את הקיים + כרטיס מסך עתידי מסדרה 8XXX או 9XXX? 2. האם יש מארז וספק אחרים מומלצים יותר סביב המחיר הזה או אפילו זולים יותר ושיהיו אמינים וטובים לפחות כמו ה TT. 3. האם ניתן לקחת זיכרון בסטיק אחד כרגע כך שאוכל להוסיף עוד 2G בעתיד ללא זריקה של הנוכחי? 4. האם זיכרון…

• 5 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.