עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Guyke,

שלום חברים! אני נמצא באנגליה ומחפש מחשב נייד יש את המחשב הזה : http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-U400-15B/1058133/toshibaShop/false/ שנראה לי מצוין מבחינת ביצועים,אבל אני לא ממש מבין בזה .... הייתי שמח אם מישהו ייתן את חוות דעתו על המחשב - המחיר הוא 682 פאונד אך בגלל אני תושב ישראל יש החזר על ה VAT של כמעט 100 פאונד .. והפאונד היום נמוך מאוד. תודה!

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by arkadur,

טוב אומנם זה לא בשבילי אבל בשביל משפחה אז ככה אני רוצה 2 מפרטים (בבקשה כמובן..) 1. מבוסס אינטל (בעדיפות גבוהה) 2. מבוסס AMD בכל מקרה - שיהיו 64 BIT כרטיס מסך 6600 יספק את הסחורה לפי דעתי ואני רוצה לקבל שילושים מוצלחים (ערכת שבבים טובה, לוח איכותי ויציב) בנוסף אשמח לקבל המלצות לגבי חנויות שאפשר להזמין מהם בירושלים (לא דרך הרשת, לא אני מחליט : )

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  3. אהלן, יש לי Dell Inspiron 1520, והמסך שלו כמובן מבריק. אז השאלה היא איך אני הופך אותו למט? יש איזה ציפוי שאפשר לקנות? ובכלל - למה לעזאזל מייצרים כמעט את כל הניידים עם מסך מבריק? תודה, איציק.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  4. זה המפרט: מעבד - Intel P4 Northwood 2.4GHz Socket478 זכרון - Kingston 512MB DDR 333MHz CL2.5 לוח אם - MSI 645E Combo (ספציפיקציה כאן: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=427) הארדיסק - WD 120GB 8MB Buffer 7200RPM IDE כרטיס מסך - NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X תוצרת PalitDaytona צורב DVD של NEC דגם ND-3550A מסך - MAG 786PF 17" עכבר - Microsoft Wheel Mouse Optical מקלדת - Microsoft MultiMedia Keyboard רמקולים - Creative SBS370 2.1 פלופי 1.44

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  5. שלום יש לי ASUS P$P800 ופנטיום 4 2.4 וזכרון 0.5G האם אראה שינויי ביצועים במעבר לפנטיום4 3G ו1G זכרון? אני עורך וידאו על המחשב וממיר סרטים לDVD תודה, יהודה

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  6. שלום, מבקש מפרט לנ"ל כולל כרטיס PVR , כרטיס מסך PCX - GeForce 8800 GTS, 2GB זכרון, מארז וספק שקטים. המארז יכול להיות TOWER אבל לא יכול לחרוג מגובה ועומק של 50 ס"מ. תודה מראש לעונים נ.ב. אין צורך במקלדת + עכבר.

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by merons,

אהלן, אשמח להמלצות על מפרט של HTPC. אני מעוניין שהמחשב יתמוך בכל פורמט וידאו ואודיו קיים, לרבות FULL HD, 3D ותקני האודיו החדשים, ושהמחשב יכלול יציאת HDMI, יציאה אופטית עבור אודיו, ואופציה להתקנת קורא כרטיסי זיכרון למיניהם (כמו SD CARDS). יש לי כרגע סטרימר עם WD של 1TB בתוכו (3.5"), ואני מחפש לקנות מארז שיכלול בין היתר גם סלוט עבורו. מלבד זה, אני כמובן רוצה מארז שיהיה אסטתי, ימוקם בשכיבה מתחת לטלוויזיה, ויהיה שקט ככל האפשר. זה המפרט הנוכחי שבחנתי: מעבד - Intel i3 3220 3.3 Ghz (האם כדאי לבחור AMD במקום אינטל?) מאוורר למעבד - Arctic Alpine 11 Pro Rev. 2 לוח אם - Asus P8H77-I (בעל יציאה אופטית לאודיו) זיכרון - Kingston 4GB SSD - של Intel, בנפח של 60GB - למשל Intel 60GB SSD…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  8. q6600 ‏8800GTX 768MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ OCZ 2GB DDR2-1150 DualKit (2x1GB) Flex XTC CL5-5-5-15 OCZ2FX1150 Gigabyte GA-P35-DQ6 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 enermax 520w Zalman 9500+Led P4/SocketA/K8 ZM9500 אני עושה oc למעבד ולזיכרונות יש לי מסך מארז וכל זה ...

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  9. שלום וברכה מבקש מפרט עבור גרפיקה בעיקר \ הבאה לדפוס ואני מבקש מפרט ל-PC בו יעשה שימוש עיקרי בתוכנות , אילוסטרטור , אינדיזיין בפרט וחבילת אדובי בכלל דרישה משנית מהמערכת עבודה בחלונות מרובים וצפייה בסרטים באיכות טובה אני מתכוון להוסיף גם מסך 22-24 אשר יתאים למערכת ולא יכלל בתקציב וגם עליו אשמח לקבל המלצה מצאתי מפרט לפני כמה חודשים בדומה לדרישות ואשמח לשמוע דעה עליו עם מקצה שיפורים לנקודת הזמן הזו. מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 (S775) - 2.33GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון 2GB Kingston Value x 2 CL5 HD WD 1TB 32MB SATA2 7200RPM - WD10EADS מארז CoolerMaster CM690 ספק כוח THERMALTAKE T…

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  10. שבוע טוב וחג שמח אני מחפש לקנות מחשב חדש והמליצו לי על הפורום פה. תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 שקל , אין בעיה לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים,סרטים HD, ושיהיה לכרטיס מסך את הפיצריים האופטימליים לשידור סרטים וסדרות בצורה הכי איכותית שיש(יש מצב שבעתיד יתחבר לטלויזיה LCD 32 FULL HD) בעניין הרוזולוציה אני לא מבין כל כך אני רק יודע שאני אצטרך מסך 22-23 אינץ 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך 22-23 או SAMSUNG או LG 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן ד…

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by itamarko,

אני טס לחו"ל בקרוב ומחפש נייד בסביבות ה5000 לצרכי אינטרנט סרטים משחקים (לא הכבדים) מוזיקה וכו' אם אפשר להסביר לי את ההבדלים בין הסלרון (טוב , לא טוב? ולמה) לדותן ולסנטרינו. מה נותן צורב dvd והאם כדאי . תודה.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  12. שלום אחרי הרבה כאבי ראש מצאתי מיפרט שניראה לי טוב למדי בשביל הצרכים שלי (המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט ) האם הרכיבים מספיקים או שהיגזמתי? אתם יכולים בבקשה לאמר לי האם המיפרט הזה מספיק ואין בו יותר מידי דברים שמייקרים את המחיר? האם אפשר להיתפשר בכמה דברים כדי שיצא זול יותר? תודה לעוזרים ד"א אני לא מתכון לעשות O.C מחיר מקסימלי: 5,500 אולי אולי אם באמת צריך אז 6,000 למפרט: שמתי לב שאתה מבין במיפרטים של מחשבים ורציתי לשאול אותך איך המיפרט הזה... זה כמעט אותו מפרט שעשית למישהו פה בפורום... רק שהוספתי לוח אם יותר מיתקדם ואני לא יודע אם זה ממש שווה... p45 במקום p43 שהיצעת וזהו רק אני רוצה לברר כמה פלוס מינוס יצא המחיר והאם יש דברים שכדאי לוותר כדי שהמחיר לא יהיה כ"…

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  13. למשחקים, לא כבדים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by BraNco,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש לאבא שלי. השימושים שלו במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט, קריאת מיילים, עבודה עם Office. בקיצור, עבודה משרדית, לא משהו כבד מדיי. אני מעוניין במחשב אמין מאוד, ולא פחות מ2GB זיכרון. סוללה חזקה עד כמה שאפשר וכמו כן שלא ישקול טון. עוד לא יצא לי לקנות מחשבים ניידים בחיי ככה שאני לא בטוח מה יותר טוב ומה פחות. אשמח להצעות, אבל גם להסבר למה המחשב הזה מתאים. תודה מראש! מתן.

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  15. אהלן חברים יש ברשותי מחשב סוני ואיו שרכשתי בארה"ב לפני כשנתיים ומאז לא ממש עשיתי בו שימוש. שם הדגם כפי שכתוב על המחשב עצמו הוא PCG-661L אך מחיפוש באינטרנט אני מבינה שהוא מקביל או נקרא גם בשם PCG-V505AX. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את המחשב ומה דעתכם עליו... (נראה לי שהוא לא נמכר בארץ). כמו כן אשמח אם מישהו יוכל לבאר לי את המפרט של המחשב כפי שמצאתי באחד האתרים: Sony VAIO PCG-V505AX 1.8-GHz Pentium 4-M processor, 512MB of DDR266 SDRAM, Windows XP Home, 12.1-inch active-matrix screen, ATI Mobility Radeon graphics using main memory, 40GB hard drive, 8X DVD-ROM and 24X/10X/24X CD-RW combination drive, built-in V.90 modem, built-in network adapter, touchpad pointing device,…

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by orkir,

בכוונתי לקנות מחשב LENOVO T400S וראיתי שהמעבדים שאיתם הוא מוצא הם מעבדי SP9X00 של אינטל. רציתי לדעת מה ההבדלים בין מעבדים אלו למעבדי סידרה P9X00? תודה מראש, אור

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  17. אין העדפה לאינטל או AMD, למען מהירות קומפילציה - עדיף שהמעבד יהיה QUAD אבל מוכן להתפשר אם ההבדל משמעותי במחיר (המטרה לקחת את המעבד הכי משתלם, לא הכי מהיר) זכרון של 3 גיגה מספיק דיסק קשיח מספיק 160 גיגה (כמה שיותר מהיר) אין צורך בכרטיס מסך חיצוני (עדיך אונבורד) אין צורך במסך המטרה היא מחיר נמוך ביותר מבלי להתפשר יותר מדי על הביצועים

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן אם יש הצדקה לחרוג ב200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - בעיקר אופיס ואינטרנט לילדים (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - כרגע יש מסך CRT 21 אינטש. יתכן שדרוג בהמשך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - משחקי אינטרנט ומשחקים "קלים" לילדים * לאיל…

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by AviMo,

שלום לכולם, אני מתעתד לקנות בקרוב מערכת חזקה במיוחד לצורך מגוון רחב של שימושים (לפי הסדר): 1. תכנות והרצת תהליכים מאומצים. 2. הרמת מכונות וירטואליות וסימולטורים (של פלאפונים למשל). 3. איחסון. 4. משחקים וצפייה בסרטים. תפעיל את המחשב הזה Windows 7 Ultimate 64 bit. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 9000 ש"ח (זה רק כמה נראה לי שיעלה העסק, אני מאוד גמיש, יותר חשובים לי ביצועים ואיכות). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך כל עוד זה מצדיק את התוספת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי מעלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by tttalz,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בחודש הקרוב תקציב:3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500-600 יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות מערכת הפעלה מועדפת: windows גודל כונן קשיח מועדף: 250gb לפחות ואם יש אפשרות לSSD משקל הנייד המועדף: 1.5 גודל הצג: 13-15 זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3. ישמש בעיקר ללימודים ולסרטים. בינתיים ראיתי את dell vostro 4570 המלצות בבקשה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  21. 1. תקציב 2500 שח. לחסוך אם ניתן. 2. שימושים: עבודה משרדית + משחקים. רזולוציה 1600X1200, משחקים כגון COD. אין צורך בהגדרות מקסימליות. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכונן קשיח (יש לי 640G של WD) 6. שקט 7/10. מוכן לשלם קצת יותר עבור מארז וספק שקטים 7. ללא OC 8. ללא מערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה 9. חנות מועדפת SKYPC. ניתן גם RSM 11. אין שדרוג באופק מה שחשבתי עליו הוא: AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪395 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/pro…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  22. שלום לכולם, ושוב הזמן הגיע לקנות מחשב חדש אחרי 5 שנים... יעוד המחשב הוא עריכת וידאו (פרמייר)+משחקים+שוטף אז אני יכתוב את הרכיבים שנראים לי, אני ישמח לקבל ממכם תגובות: 1. האם המפרט מאוזן. 2. רכיבים כדאיים או שטעיתי. 3. שמץ של סיכוי שאני יעמוד בתקציב במידה ולא אילו שינויים לעשות כדי לעמוד? טוב לעסק... 1. מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box לא היו ממש התלבטויות פה. 2. לוח אם ASUS p5bDLX wi-fi יקר אני יודע אבל חוסך לי ראוטר לנייד ומאפשר OC בכיף וסתם סבבה של לוח לפי דעתי. 3. דיסק קשיח ST3250620AS Seagate בפחות מ 500 שקל אני לא רואה משהו יותר טוב בנפח הזה, תקנו אותי במידה ואני טועה. 4. זכרון לא בררן 2X1GB CL5 800HZ אין לי סנטמנטים לאף חברה כל עוד לא ג'נרי …

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by Ro3eK,

http://img435.imageshack.us/img435/2802/computeraccessrf4.jpg המחשב למשחקים. החלטתי לא להשקיע 2000 שקל בכרטיס מסך, אם אני מוצא כרטיס מסך ב900 שמעלה את כל המשחקים כרגע, הכי הרבה כשזה כבר לא יהיה טוב אני אחליף... תודה רבה! :]

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by EGLON,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, וגם משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  25. המחשבים הללו הם מחשבים חזקים במחירים סבירים 5500-6500 אחד מהם עם 8600 GT והשני עם 9600GT לא מצאתי מחשבים אחרים עם יחס כזה טוב של ביצוע מול מחיר הבעייייה היא שהם לא עוזרים לי בגרוש כי לפי כל הבדיקות שעשיתי הזמן בטרייה שלהם ללא חשמל ממש חלש! מדובר על שעתיים שעתיים וחצי ללא חשמל וזה ממש לא עוזר לי בתור סטודנט אני מחפש מחשב נייד עם כרטיס גרפי (מחשב נייד שיחליף את הנייח גם בנושא משחקים) אבל שאני אוכל לעבוד איתו בהרצאות באוניברסיטה (שזה מחייב זמן בטרייה של 3-3.5 שעות!) בבקשה עזרררה אני באמת לא יודע איפה אני יכול למצוא משהו כזה :s05:

• 3 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים