ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש לי 4000 שקל לקניית מחשב. אני משתמשת בו לצרכים משרדיים בעיקר. קיבלתי 2 הצעות למחשב רגיל: 1. מעבד intel 775 office revoluton v. e7400, intel core 2 duo e7400 - 2.8 ghz וזיכרון של וזיכרון של 4 גיגה. 2. מעבד p dual core 2.5 e5200 2m 775 800 ההצעות מספיקות לי ועלותן 2380 עד 3000 שקל. כששאלתי על מחשב נייד אמרו לי שכדי לקבל את אותם ביצועים צריך לשלם הרבה יותר. אני שואלת האם אוכל לקנות נייד ב-4000 שקל שיהיה מקביל להן. אני לא רואה את עצמי מוציאה את המחשב מהבית, למרות שאני אוהבת לשמור על אופציות פתוחות. כן חשוב לי שהמסך יהיה גדול דיו, זאת אומרת שלא פחות מ-15 אינץ'. הציעו לי במקום אחר ניידים כאלה: 1. toshiba a300 t6400 core duo 2ghz, טכנולוגיה חדשה, 4 ג'יגה זכרון, …
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצות למחשב עד $1000- $1100 צרכים : לימודים ,סרטים ,עריכת וידאו (מעט) בגדול יחליף את הנייח מסך מתלבט בין 13.3 ל 14.1 נוטה יותר ל 14.1 המחשב יקנה בארה"ב אנא עזרתכם מתלבט כרגע בין DELL ל LENOVO T-400 או R-400 לבין HP DV4T אשמח גם לקבל לינק לאתר טוב של סקירות ניידים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
LG P1-JACKE PRO EXPRESS DUAL המצב הוא כזה: הסוללה שלי כנראה מתה, מספיקה ל40 דקות וקופצת בפתאומיות מ60 אחוז ל15 אחוז(לפני ההיברנייט). המטען עובד, אבל הבידוד של החוט מהשנאי אל הלפטופ יצא מהמקום כך שהמוליכים חשופים וזה לא נראה לי בטיחותי במיוחד. קראתי על מקרה המקפיא מהיוטיוב ולא בא להתחיל לעשות ניסויים, רוצה משהו על בטוח. אני רוצה לקנות כאלה מן הסתם בזול. אצל היבואן קבוצת חי זה עולה 300+600 שח פעם אחרונה שהייתי שם וזה יקר מאוד. יש מקומות שאני יכול להשיג את זה ביותר זול משמעותית? כולל אתרים אמינים בארץ ובחול, ו/או חנויות פיסיות בארה"ב שאני יכול לבקש ממכרים לקנות לי שם מעדיף מקורי, אבל גם תחליף איכותי יספיק
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי 4000 שקל לקניית מחשב. אני משתמשת בו לצרכים משרדיים בעיקר. קיבלתי 2 הצעות למחשב רגיל: 1. מעבד intel 775 office revoluton v. e7400, intel core 2 duo e7400 - 2.8 ghz וזיכרון של וזיכרון של 4 גיגה. 2. מעבד p dual core 2.5 e5200 2m 775 800 ההצעות מספיקות לי ועלותן 2380 עד 3000 שקל. כששאלתי על מחשב נייד אמרו לי שכדי לקבל את אותם ביצועים צריך לשלם הרבה יותר. אני שואלת האם אוכל לקנות נייד ב-4000 שקל שיהיה מקביל להן. אני לא רואה את עצמי מוציאה את המחשב מהבית, למרות שאני אוהבת לשמור על אופציות פתוחות. כן חשוב לי שהמסך יהיה גדול דיו, זאת אומרת שלא פחות מ-15 אינץ'. הציעו לי במקום אחר ניידים כאלה: 1. toshiba a300 t6400 core duo 2ghz, טכנולוגיה חדשה, 4 ג'יגה זכרון, ו…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של גיגהבייט W468N והייתי רוצה לכבות את כל הנורות הקטנות של הסוללה, ההפעלה והאלחוטי הנמצאים בקדמת המחשב. הם מפריעים לי בלילה לישון כי חלק מהבהבים וזה מפריע לי. ולמען האמת אני ממש לא צריך אותם. אני לא מעוניין בניתוק חשמלי כי יש לי אחריות, רציתי לדעת איך אפשר לעשות זאת תוכנתית או כל דרך אחרת שלא תפגע בכלום. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, קניתי נטבוק של חברת ADVENT דגם 4213, לא ממש מוכר.. נמכר באנגליה קניתי אותו מ-eBay יום רביעי, זה כבר בארץ מחר אמור להגיע אלי (UPS). הדגם הזה כולל מודם סלולרי 3G מובנה בעקרון (הסיבה העיקרית לקניה), אבל אני רכשתי את המחשב עם שינוי קטן, במקום המודם המקורי יש לו מודם של חברת DELL 5530 אשר כולל בתוכו גם GPS בנוסף ל-HSPA. רציתי לדעת האם יש תוכנות GPS שונות הפועלות על גבי מחשב (חלונות) עם מפות ישראל? למי שמעוניין לראות את המחשב והנתונים היחסית מרשימים לנטבוק מוזמן להכנס למכירה, נשארו עוד 2 יחידות http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=150328695791 ברגע שיגיע מחר (כבר לא יכול לחכות) אשמח לעדכן על המוצר אם יהיו שאלות.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש מלבד השימושים הסטנדרטים בעיקר לתכנות ב-MATLAB וב-VISUAL STUDIO. התכנות ב-VS יהיה קצת בגרפיקה, כלומר הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-OPENGL (האם זה קיים היום בכל כרטיס מסך?), אבל לא משהו כבד במיוחד, זה לא לתכנות מקצועני, זה לעבודה בלימודים. איך המחשבים של LG או Fujitsu-Siemens לשימושים האלו? אשמח גם לקבל המלצות למחשבים אחרים אם יצא למישהו לעבוד איתם, אבל אם יש חוות דעת טובות על שני הנ"ל אז זה יהיה עדיף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן על המפרט הבא: Intel I7 2.66GHz 920 - מעבד ThermalRight Ultra-120 cooling - קירור פסיבי למעבד Asus P6T X58 DDR3 - לוח אם OCZ3G1333LV3GK 1GBX3 - זיכרונות Gigabye FX9800GTX+ with Zalman Cooling - כרטיס מסך מה דעתכם? בפרט, אני מתעניין בשתי שאלות:" 1. האם הרכיבים מתאימים אחד לשני בצורה טובה ומהווים שילוב יעיל? 2. האם המחשב יצליח להיות גם שקט וגם לשרוד את הקיץ (ללא מזגן), עם הקירור שכולל את ה-ThermalRight הפאסיבי, מאוורר הזלמן של כרטיס המסך ומאוורר אחד או שניים של 120 מילימטר? השקט קריטי (כאבי ראש ומיגרנות הם עניין שבשגרה אצלי ). מספר הערות: המפרט יצטרף לרכיבים קיימים (הרדיסקים, ציוד היקפי וכו'), ישב במארז גדול, עם ספק 600וואט, לא מתוכנן OC, מת…
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 10,000 ש"ח מטרת המחשב היא משחקים כבדים ועיצוב תלת מימד המסך שיש לי זה כרגע זה DELL 2007WFP . הייתי רוצה את חוות דעתכם למערכת שהרכבתי . בנוגע ללוח-אם, איזה מבין השניים שציינתי למטה עדיף לי, ואם יש לוח אחר שיותר מומלץ למחשב זה הייתי שמח לקבל המלצות. בנוגע לזיכרונות CORSAIR שמחירם 1,830 ש"ח. הייתי רוצה לדעת עם יש זיכרונות ברמה שלהם בפחות כסף? דעתכם לקירור למעבד? דעתכם לגבי איזה מבין שני ספקי הכח יותר מומלץ ולמה? לגבי המארז הייתי רוצה לדעת עם הוא שקט למנוסים איתו או שיש מארז אחר שמומלץ למערכת זו? מעבד -- 920 Core i7 2.66 G BOX 8MB 130W 1366/1333 מאוורר למעבד -- THERMALTAKE BigTyp14 Pro לוח אם -- GA-EX58-UD5 או GA-EX58-UD4 זיכרונות --CO…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, ה-Dell XPS 13 החדש, עם ה-GF 9400M (זה), גם לו יש את הבעיה שהייתה למחשבים עם 8400 / 8600? ושאלה אחרת, יש סיכוי שיש את הדגם הזה בלי מסך LED? כי פה זה לא רשום שזה עם מסך LED
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האמת שזה דיי דחוף כי זה מתנה לבר מצווה (השבוע) של אח של חבר (מדודה שלו) אז כל הצעה תתקבל בברכה. אני הרבה זמן לא בעניינים, לכן אני פונה אליכם. המפרט צריך לכלול מקלדת, עכבר ורמקולים (2.1 איכותיים יספיקו). שימו לב שהמסך שקיים הוא LCD 17, אז יש לקחת את זה בחשבון שבוחרים את כרטיס המסך, כי הרזולוציה המקסימלית היא 1024*1280. הטווח הוא בין 4-5K בגלל המסך, אם אפשר להביא מחשב טוב בפחות כסף שאין הפרשי ביצועים גדולים מבחינת המשחקים, אז עדיף. תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית. אני מריץ ויסטה 64 על המחשב הנ"ל. דל מסתבר לא תומכים במחשב כאשר רץ עליה משהו אחר מויסטה 32. הצלחתי בעבר להתקין דרייברים שיעבדו כמו שצריך אבל עכשיו זה לא עובד.. אולי מישהו יכול עזור לי? ממש לא בא לי ויסטה 32!! תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 8000 ש"ח אם חריגה של עד 500 ש"ח מטרת המחשב היא משחקים כבדים ועיצוב תלת מימד המסכים שיש לי זה EIZO LCD 24 FlexScan SX2461W שניים כאלו אם רזולוציה 1920 על 1200 הייתי מאוד רוצה מערכת I7 מכיוון שלפי בנצ'ם שראיתי יש שיפור ביצועים ניכר ברינדורים של 3D STUDIO MAX. תודה מראש עריכה: אין צורך בציוד היקפי וגם בדיסק קשיח (יש לי 2 הארד דיסקים של 1TB)
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הדגם http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2922 מה אתם חושבים עליו? השימושים יהיו לסרטים HD ולגלישה. המחשב מציע הרבה במחיר זול.. יש המלצות על המחשבים של Gigabyte ? איכות החומרים טובה?
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, גיליתי את האתר רק לאחרונה ואני חייב לציין שהוא מלא במידע מועיל ועוזר מאוד. אני מתכנן לקנות מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס וכיוצא באלה וכן שתהיה לי אפשרות להריץ בו משחקים מהשורה הראשונה באופן סביר שבו אני גם אהנה מהם, אני לא גיימר, אבל אני מוצא את עצמי מפה לשם מתמכר לאיזשהו משחק מזדמן ולא מפסיק לשחק בו עד שממש נמאס לי ממנו. (האחרון היה GTA סאן אנדרייס) הדבר הכי קריטי מבחינתי הוא שהמחשב יזוז בצורה מהירה חלקה וזמן התגובה שלו יהיה נמוך ככל האפשר. אני לא חושב שיש דבר בעולם שמעצבן אותי יותר ממחשב איטי או כזה שנתקע. התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי או מערכת הפעלה. חומרה נטו. אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט האולטימטיבי לתקציב זה.…
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום , אני מתכוון להזמין את המפרט הבא עוד כמה ימים מ KSP רציתי לקבל חוות דעת נוספת ממכם אם יש משהו ששווה לשנות בטווח של התקציב מעבדי אינטל Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB 655 לוחות אם למעבדי אינטל 495 GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות 320 DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC דיסקים קשיחים 270 Samsung 500GB 7200RPM, 16MB, Sata II כרטיסי מסך 690 GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים 110 LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים 290 CoolerMaster Centurion 590 Black Case ספקי כוח 290 Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin סה"כ 3120 . מה דעתכם ? . רציתי להו…
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על הנייד DV3660 של חברת HP או נייד בסגנון בתקציב של עד 5.6K המחשב ישמש ללימודים ותיכנות, קצת משחקים (COD4) וסרטים. יש לי כול יום נסיעה של שעה כול כיוון ברכבת ככה חשוב לי מחשב קל. Model DV3660 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4096 MB (2 x 2048 MB), Up to 8 GB DDR2 HD 250 GB SATA (5400 rpm) Display 13.3'' Diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1280 x 800) GPU NVIDIA GeForce 9300M GS, Up to 1790 MB Optical Device Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Sound Altec Lansing speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Wireless 80…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שהמחשב עצמו יראה טוב והמסך יראה טוב שיהיה כמה שיותר קל מקלדת נוחה למטרת סרטים שירים אינטרנט אופיס ודברים כאלה...
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד hp dv6500 חסר לי 2 דריוורים אחד של הכרטיס מסך זה הכי חשוב אשמח לקישור ישיר אני לא חזק באנגלית מחילה....
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי כי הוא לא מקשיב לי אז אני מבקש עזרה לבנות לו מפרט סבבה לכמה שנים טובות. הוא מוגבל ל3.5K. מטרות הן משחקים וכן יהיה OC בינוני . אין צורך בציוד נוסף . כן חשוב לוח שיתמוך בSLI או CF להוספה עתידית של כ.מסך נוסף כמו כן ספק שיתמוך בעוד כרטיס. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם בלנובו T500 יש יציאת HDMI? ועוד שאלה, האם המסך הזה: WSXGA+ הוא מבריק, מט? מה האותיות אומרות? תודה..
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על שתי המחשבים האלה ולהגיד מה ההבדלים ביניהם בין: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10569 לבין: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10912
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט לcarpc עד 1400 ש"ח מעבד כפול ליבה חובה,וגם HD של נייד חובה. עדיפות גדולה ללוח אם כמה שיותר קטן ו2 ג'יגה ראם. ללא כרטיס קול,וצריכת מתח כמה שיותר נמוכה. זה מה שבניתי בנתיים: http://www.noacomp.co.il/SavedConfigurator.aspx?xml=0f8c73a6.xml עם ההארדיסק הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=1037 יוצא 1315 ש"ח. אשמח לתגובות,תודה. בנוסף חשבתי להחליף את הלוח והמעבד של המפרט הקודם בזה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=BLKD945GCLF2&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# מה יהיה יותר חזק?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כמו GTA IV , COD 4 , crysis וכו'... ושימוש רגיל: אינטרנט עבודות office וכו'... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3.5K אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים גם ברשת, סרטים, צויין למעלה... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך, מקלדת ועכבר (אם יש אלחוטיים נורמלים אז למה לא) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. הכל 5. הא…
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש נייד למטרות הבאות: 1.שימוש ב-VS בעיקר, ומדי פעם הרצה של MATHLAB. 2.חובה חיבור HDMI (וגם VGA/DVI אבל ממה שהבנתי בפורום רוב הניידים הולכים עם חיבורים אלו) כמובן שגם יריץ ללא בעיה 1080p המטרה להעביר ממנו למסך/מקרן ולא לראות ממנו את הסרטים. 3.מסך בגודל 12-14 אינץ' מספיק בהחלט, מבריק או מט אשמח לשמוע חוות דעת (הכוונה שלי לעבודה מרובה, וגם מתוך ניסיון במקומות מוארים מסכים עם מסך מבריק גורמים למצב לא נעים לעיניים) אז קרוב לוודאי עדיף מט. 4.חיי הסוללה. לפחות 2.5שעות (או נגיד שעתיים אבל ללא דאגה שימות לאחר 10 דקות נוספות). 5.אחריות (מוכן אפילו להרחיב בתשלום נוסף). 6.מקלדת נוחה (כמה שיותר קרוב לסטנדרטית ולא יותר מדי "צפופה" מבחינת קירוב לחצנים) פחות משמעותי 5.לפחות 1…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-