ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton CPU OEM NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 512MB A-DATA MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB WD 200/7200 SATA 8MB Toshiba X16 DVD-ROM NEC 2510A DVD±R Double Layer Teac/SONY 1.44 NOA SCORPIO Gaming PC SILVER Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC המארז והספק כח עדיין לא בטוח.. אולי אני אקנה משהו יותר זול..... התקציב שלי הוא אני לא רוצה שזה יעבור את ה 6000 שקל... עכשיו זה יוצא לי 5680 בלי קירור... הצליצו לי לקנות את ה AC4G-D כשהוא ייצא בארץ.. אז בסוף זה ייצא בערך 6000.... עריכה: ActiveCool AC4G-D P4 זה הקירור.. 328 שקל זה עכשיו 6008
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב שמשמש אותי אך ורק בטלוויזיה 32" בחדר... הדברים שדרושים מהמחשב הם שיריץ סרטי HD באיכויות הכי גבוהות ללא תקיעות ודברים בסגנון שיהיה שקט מאוד חוץ מסרטים השימושים הם מוזיקה וגלישה באינטרנט... לא משחק במחשב ולא מתכוון להתחיל בגלל המחשב החדש.. לא מעניין אותי ד"א אנני צריך כונן קשיח במחשב..... בכל מקרה התקציב בעייתי והוא 1500 שקל רק לכונן..... אם זה אפשרי אני אשמח.. אם לא אז אני אשמח לקבל את המינימום מפרט אם אפשר לקבל מארז שהוא שוכב ולא עומד אני בכלל יתלהב מהמחשב.. תודה מראש חברים אשמח אם מישהו יתן לי מפרט עם מעבד איכותי טוב ושקט שיריץ ללא בעיה סרטים באיכות גבוהה מאוד אם יש חריגה תגידו מזכיר אני לא צריך כונן קשיח ד"א אני זקוק למקום לשלוש HD בגודל מלא..
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.5K, ניתן לחרוג אם זה ממש נדרש, כמובן עדיש שלא 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קולנוע ביתי וגיימינג קל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה+שלט לויסטה מדיה סנטר(ניתן לוותר על דברים אלה אם התקציב חונק, אני אוסיף אותם בהמשך במידת הצורך.) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בעיקרון עדיפות לאי…
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מפרט לגיימינג, ב7500 ש"ח, בלי יותר מדי חריגות, עד 250 ככה, בלי ציוד היקפי, מפרט וזהו. כרגע אין אפשרות לחכות לקונרו, לחוץ. אז אם אפשר בלי תגובות בקשר לקונרו, אם יהיה זמן, תאמינו לי שאני אתאים מחשב חדש אליו. אז פלייייז, לחוץ לי, כנראה שכבר ביום ראשון המחשב יוזמן.. פרגנו לי :]. קיצור תודה לעוזרים ! לא צריך צורב שכחתי לציין.
-
- 13 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מחפש נייד פשוט המיועד בעיקרו לישומי OFFICE. מה שחשוב שיהיה קל משקל ובעל מסך גדול והכי זול שאפשר (מעדיף לא לעבור 2K). לא פוסל רכישה יד 2. אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
המחשב מיועד לילד בכיתה ד'. המפרט חייב להיות מבוסס אינטל... הכרטיס מסך לא צריך להיות משהו עצבני... משהו בינוני שיחזיק לפחות תשנה-שנתיים. לא ממש צריך הרבה זיכרון- 256 יספיקו. גם הרד דיסק לא צריך להיות ממש גדול-40 ג'יגה יעשו את העבודה. רצוי שיהיה כרטיס קול 5.1 ערוצים מובנה על הלוח אם. לא כולל מסך! לא כולל צורב! ולא כולל רמקולים! (אל תנסו לתת מפרט מבוסס AMD כי פשוט החנות שאני מחוייב לקנות בה לא מוכרת AMD.) תודה מראש- שגיא!
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 לוחות אם Gigabyte GA-N650SLI-DS4 GN650DS4 ¤ 674 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 די סגור עליו דעות יתקבלו בברכה. קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 ספקי כוח Enermax Liberty 500W 32A @ 12V ¤ 578 קירור למארז THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE BLUE LED A1926 ¤ 49 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 8MB Sata WD3200AAJS ¤ 441 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Calibre Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1789 די סגור עליו דעות יתקבלו בברכה. כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤ 36 צורבים L…
-
- 13 תגובות
- 803 צפיות
-
-
משהו יוכל להסביר לי את ההבדל ביניהם ? המהירות שעון של שניהם שווה (או כמעט שווה) , אז מה ההבדל בדיוק ? והאם יש הפרש ביצועים ניכר ביניהם ?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי אני מתעתד לרכוש את הHD3650 מEBAY,המוכר אמר לי שהכרטיס מתאים ל ידוע לכם איך מעדכנים Bios לכרטיס מסך של הנייד? או על מדריך שכזה? פתחתי את הנייד וצלמתי אותו מבפנים: חייב לומר שיחסית למחשב של 2800ש"ח מאופיס דיפו הוא בנוי ממש ממש טוב מבפנים.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במחשב שישמש אותי הן לעריכת ווידאו מקצועית (בתוכנות Premier ו- Avid Express), והן להקלטת סאונד מקצועית (Cubase ו- Reason). יש ברשותי כיום כרטיס סאונד + מידי (Maya44 MKII 1.30 ) שמשתמש אותי להקלטות, כך שאין צורך להוסיף כרטיס מסוג זה למפרט. מחיר מקסימלי: 5000 ש"ח - בלי מסך כמובן. בנוסף, הייתי שמח לקבל דגשים ממי שמבין בתחום (אבל בבקשה רק ממי שמבין) לגבי מה חשוב יותר וחשוב פחות במחשב מהסוג הזה. שוב אני מזכיר, אני צריך את המחשב גם לעריכת סאונד וגם לעריכת וידאו. תודה רבה, שפן כיס
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אבא של אשתי רוצה מחשב חדש והוא אוהב משחקי מחשב בעיקר ישנים אבל גם חדשים. לא FPS אבל RPG ואסטרטגיה. הוא קנה איזה LCD 19" בלי חיבור DVI במבצע (זה מה שאנשים שלא מבינים קונים) אבל עם רזולוציה 1280X1024 הוא נתן לי תקציב נמוך יחסית של כ2500 שקל. הלכנו לחנות השכונתית ברחובות (לא אזכיר שם אבל הם בסדר) אבל המפרט שהם נתנו לא מצא חן בעני מה גם שהשידרוגים אצלם קצת יקרים וגם בגרסאות יקרות. הם עובדים רק עם אינטל הציאו e2140 עם gb 945g , wd 160gb js , geforce 8400gs ו 2gb זיכרון במארז וספק לא ידוע מקלדת ועכבר אולי גם רמקולים ב2450 שקל. חשבתי על מחשב AMD עם 2gb זיכרון כרטיס מסך x1950gt מארז hec+400Wtrt מקלדת ועכבר וההרכבה עצמית (כדי לחסוך כל שקל) . אם כמה חנויות יחסוך משמעותית אולי כדא…
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב, מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח - אולי עם חריגה של 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? זום, גלישה, אופיס בסיסי, נטפליקס, וזהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למשקל קל, איכות בנייה / גימור. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל Windows 10, לא כולל אופיס 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' US…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
למרות שכבר דיי סגרתי על מפרט , ניתן עוד הזדמנות לפורום , אני מעתיק את תכולת האשכול הקודם שפתחתי אבל עם כמה שינויים קטנים אז ככה שמעתי על הפורום הזה שהוא קטלני בכל הקטע הזה של בקשות מפרטים אז בואו נראה מה אתם שווים לאחרונה קיבלתי בוא נגיד " יד פתוחה " בקניית מחשב עקב אירוע מסויים. יש לי בעיה אחת , אין לי מושג איפה הגבול! אני רוצה מחשב אש , הכול על אולטרה לפחות כמה שנים טובות וגם שיוכל לצלם לי סרטונים תוך כדי , רציתי לתת ניסיון לערוץ יוטיוב של כל מיני דברים. בוא נגיד שהתקציב הוא.. 12 אלף ככה יש אפשרות לחרוג אבל לדעתי זה בערך הגבול. עוד משהו , אני רוצה גם המלצה למסך כי ראיתי שיש הרבה אפשרויות במיוחד עם כניסת טכנולוגיית ה 4K חזק לשוק אז גם בזה אני צריך…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים כבדים,סרטים,גלישה באינטרנט,לחבר את המסך לLCD, לא מתוכנן OC. בניתי מפרט עוד בלי מסך אני צריך שאתם תמליצו לי על מסך 19. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤1273 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤792 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤360 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤577 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E ¤1989 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤195 מארז ללא ספק GIGABYTE Triton-180 ¤370 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤414 סה"כ מחיר לכל המוצרים:[5970 ש"ח המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il אני מעדיף תעזרו לי לבנות מפרט מסקי פיסי ואתה יכולים לחרוג טיפה מהמחיר מקסימום 200 שקל אבל תנסו לקצץ איפה שאפשר, גם …
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית(אינטרנט ואופיס), קצת תכנות ב C ומאטלאב (לא משהו ב RT) , צפיה בסרטים (רצוי ב HD אבל לא חובה) * גודל המסך 15" * משקל רצוי? לא משנה, הנייד יבלה בעיקר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי VGA וגם אבל פחות svideo * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? כן, חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא העדיפות הראשונה והכי חשובה מהכל היא מחשב נייד שישרוד ויוכל לתפקד 4 שנים כאשר עדיף שיוכל לעבוד על ווינדוס 7 בעתיד. העדיפות השניה היא המחיר, כמה שיותר נמוך. וכל השאר מתואר שם ובא אחרי שתי עדיפויות אלו. והמון תודה=)
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
למחשב של אח שלי נדפק הלוח האם (והמאוורר של המעבד). מכיון שלוח האם היה מעט ישן, וזו הזדמנות לשדרג, חשבתי להחליף אותו בלוח אם חדש יותר (תמיכה בDDR2 במקום DDR לדוגמה). אני לא בטוח שכל החלקים יעבדו טוב יחד, ולכן אני זקוק לעזרתכם. להלן המפרט הישן (חלקים שלא נשרפו): מעבד: intel p4 2.4G זכרונות: DDR333 256MB (כנראה כבר לא יהיה לזה שימוש, אם מישהו צריך...) דיסק קשיח: WD 40GB כרטיס מסך: ASUS 9180SE MX440 64MB כונן דיסקטים, CDROM LG X52, MODEM CONEXANT 56K מארז (201/206) עם יציאות USB מקדלת, עכבר, רמקולים, מסך אני חשבתי לצרף אליו: לוח אם של ABIT (ד"א, אין לי מושג בלוחות אם, הלכתי על ABIT כי זה מה שהיה פעם לפני שנשרף, אם יש משהו יותר מתאים אשמח לשמוע): Model LG-95C CPU LGA775 Socke…
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
צריך לכלול ציוד היקפי(עכבר,מקלדת,מצלמת אינטרנט ומסך) צריך צורב וכונן DVD עם עדיפות למבוסס אינטל המחשב הוא לא לי לחבר ואפשר לחרוג קצת
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב אז המפרט הוא כזה: Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) DirectX 4.09.00.0902 (DirectX 9.0b) Computer Name FLHXHG3FIPK8D8V User Name ùìîä Motherboard CPU Type Intel Pentium 4E, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (04/02/04) Communication Port éöéàú ú÷ùåøúþ (COM1) Communication Port éöéàú îãôñúþ (LPT1) Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelera…
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד חזק לעריכת וידאו בפרמייר פרו + אפטר אפקטס. רצוי עם מסך 4K יש המלצות? מה חשוב לבדוק (SSD, כרטיס מסך, מעבד) האם המחשבים החדשים של סדרת lenovo yoga יכולים להיות מתאימים? מה לגבי: Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0051IV? תודה יורם
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, אני צריך שיהיה בו צורב דיוידי וכונן 1.44.לא צריך ציוד היקפי ומסך. המחשב למטרת משחקים!! לא מתכנן OC
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, ויזואל סטודיו. * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? רצוי עד 2ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סטנדרטי, לא מעבר למשהו רגיל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו)HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לי חבר בעל מעבדת תיקון מחשבים והוא יכול לתת לי את הדגם הבא :ProBook 5320m WS995EA http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=787774 ב 3…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מבקש המלצה למפרט מחשב גיימינג וכל המסביב. ברשותי כבר 4770K ו-SSD 240GB. המחשב ירוץ ב-OC למעבד, אולי גם לכרטיס מסך. דרישות בסיס - צ'יפסט Z87 עם באנדל נורמלי, ספק שתומך במעבד החדש (מתח נמוך במצב שינה), 8 גיגה זיכרון, כרטיס מסך עם קירור שהוא לא סטוק ומארז שקט. אני מתלבט לגבי קירור - מצד אחד הנוקטואה D14 גדול וטוב (וזול), מצד שני יהיה צפוף במארז ואולי עדיף קירור מים H100i? התקציב הוא סביב ה-4000-5000 ללא ציוד היקפי, תקציב של עד 1500 נוספים למסך 23-24 מומלץ.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב לכל משתתפי הפורום היקרים אני מחפש מפרט לשדרוג את המחשב שלי. חשוב לציין שאני רוצה לנדוד עם כמה שיותר חלקים מהמחשב הנוכחי אל החדש. אז הרכיבים הבאים צריכים להיכנס למפרט: כוננים קשיחים: Western Digital 80GB 7200 RPM SATA wd800jd-60lua0 Hitachi 500GB 7200 RPM SATA hds721050cla362 כונן + צורב DVD: NEC DVD-RW ND-3520A LG HL-DT-ST DVD-ROM GDR8163B כרטיס טלוויזיה: PCI AVerTV Super 007 ואחרי החפירות שלי, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת עריכה גרפית …
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט בכ3000 שקלים (צריך לצאת 4000~ עם מערכת הפעלה ומסך), המפרט בנוי בעיקר לעבודה משרדית אבל גם למשחקים, גם הם לא כבדים, משחקי ספורט למיניהם. חשוב לשמור על סטנדרטים במפרט כמו דואל צ'נל, צ'יפסט חדש ולא לערב כרטיסי מסך מסדרת הFX. לא משנה למפרט אינטל או אמד, שניהם יתקבלו בברכה כל עוד יעמדו בתקציב ובסטנדרטים הנ"ל... והכי חשוב, תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-