ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה יש למישהו המלצה ללטופ שישקול בסביבות הקילו. תודה, מקסים.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
המחשב נועד להרצה של אופיס ואינטרנט לא מעבר. מסך 15.4 מה שחשוב לי בעצם זו שתהיה אחריות בינלאומית (3 שנים) בינתיים היחידי שמצאתי הוא של טושיבה , השאלה אם אני מקבל מהם אחריות בינלאומית ואלו חברות נוספות נותנות אחריות בינלאומית כי לא ראיתי שזה רשום איפשהו. http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?seg=HHO&poid=418411 כל רעיון אחר יתקבל בברכה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח אפשר לחרוג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה- רצוי מאוד, win10 . לגבי אופיס לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, שאלה טיפשית, אבל אני לא מתכוון ביצירת דיסק גיבוי המשחזר את ההגדרות של המחשב הנייד ליום שבו (כביכול) קיבלתי אותו - את הדיסק הזה כבר יש ברשותי. אני מתכוון שברצוני ליצור דיסק Image שבמידה ואם המחשב יקרוס או סתם יהיה איטי, אני אוכל להחזיר אותו למצב הנוכחי הקיים (אם אני מבצע Restore של כל ההגדרות של הנייד אז יאבדו לי המון עדכונים שביצעתי לחומרה במנהל ההתקנים ועוד תוכנות...) האם בכלל הדבר קיים? האם רק באמצעות תוכנה? (אם כן כיצד אני משתמש בה?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב נייד דל latitude e4300 בעוד 2gb (כיום יש שניים), הזכרון הוא DDR3 במהירות 1066. קראתי את הסטיקי בנושא ועדיין נשארו לי מספר שאלות. 1. הסתכלתי באתרים של מספר חברות המוכרות זכרון בארץ (סמסונג, קינגסטון), שם ניתן לבדוק האם סטיק הזכרון תואם את דגם המחשב, אך לא מצאתי את הזכרונות שתואמים את הדל. האם באמת יש הבדל בין מספר סטיקים של זכרון, אשר כולם SODIMM DDR3 בגודל 2GB עם מהירות 1066? 2. לאור השאלה הנ"ל, האם מכירים מקום אשר מוכר זכרונות אשר מתאימים למחשב? זה המפרט מהאתר של דל: Tech Specs[table][tr][td][/td][td]General[/td][/tr][tr][td]Storage Capacity[/td][td]2 GB[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]Upgrade Type[/td][td]System …
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן הייתי רוצה לדעת בבקשה איך אני יכול להוסיף זיכרון RAM לנייד שלי, יש לי אפשרות של הרחבה עד 8 גיגה , כרגע יש לי 2 גיגה של DDR3 . אשמח לדעת מחירים ואיפה ניתן לעשות את זה . תודה
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
האם לצרכים כמו גלישה אופיס שירים סרטים ניגון סרטי HD .צריך FBS יותר מ667MHZ ?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר כארבע וחצי שנים הגיע הזמן לשדרג את המחשב, כלומר לקנות קופסא חדשה. הנני גר בנתניה, ולכן החנות היחידה המקצועית (קרי, איננה חנות שכונתית) הינה KSP בקיבוץ געש. הרכבתי את המפרט הבא: Athlon 64 3000+ (S-754) 1 K8NS (s754) Nforce3 250 1 512MB A-DATA DDR400 1 xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 1 80GB (8MB) SATA MAXTOR 1 NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 1 HEC Compucase CI-6A19 1 1 הרכבת מחשב סה"כ 4180 ש"ח במזומן. דעתכם על המפרט חשובה לי. כעת, מספר שאלות: - חבר שלי שקנה את הלוח-אם והמארז הנ"ל, אמר לי כי ללוח-אם יש רק כניסה אחת למאוורר ואילו ללוח-אם יש שני מאווררים, האם זה נכון? ואם כן, איזה לוח-אם מומלץ אז? - ההבדל בין סוקט 754 לסוקט 939 מצדיק תשלום של עוד 24…
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, זקוק לעזרכתם בהמלצה למחשב נייד. התקציב הוא למחשב בלבד, אין צורך במערכת הפעלה (על המחשב יותקן ווינדוס 7) מטרות מחשב: בראש ובראשונה המחשב הוא ללימודים - כלומר צריך להיות קל ונוח לנשיאה ממקום למקום ועם סוללה חזקה יחסית, במקרה ונמצאים בשיעור ללא שקע חשמלי. שנית, ישמש עבור צפיה בסרטים וחיבור לטלוויזיה (כלומר חיבור HDMI יהיה נחמד) גודל המסך: קשה לי לומר. אשמח למילה שלכם בעניין - שלא יהיה קטן מדי אך לא גדול ומסורבל מדי. נראה לי שעדיף מסך מאט. באמת לא מבין בחלק הזה. רזולוציית המסך: כנ"ל, לא מבין בנושא במחשבים ניידים. מניח שלפחות 720p? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי? כמה שיותר קל - יותר טוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי (שוב, המחשב יסחב לשיעורים באוניברסיטה ולא תמי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייח זול (סביבות ה1000 שח) רק לטובת גלישה באינטרנט. לא יהיה משהו מעבר לזה בו. שיהיה כולל ווינדוס 11 (עם אפשרות לשים תמיכה ברוסית אבל מאמין שבכל ווינדוס זה לא נעול המעבר) כיוון שוינדוס 10, התמיכה בו מסתיימת שנה הבאה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני המחשבים הנ"ל. כאשר המפרטים שלהם מאוד דומים. ההבדל המשמעותי שאני רואה הוא במחיר - דל יקר יותר אך נותן 3 שנים אחריות לעומת 1 בלונבו. אשמח להמלצות אם למישהו יש נסיון במחשבים האלה . מצורפת השוואה : https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=14031,13810,13812 תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי את המוצרים הבאים Intel® Core™ i7-5930K Processor GIGABYTE X99 Gaming G1 WiFi Intel® SSD 730 Series (480GB, 2.5in) Crucial 16GB DDR4 אני רוצה להמשיך את המחשב זה מה שחסר לי מארז איכותי ושקט ומרווח אולי FULL ATX מאוור איכותי למעבד ספק כוח מספיק חזק כרטיס מסך ממוצע רק להצגה בפוטושופ ד. קשיח נראה 2 TB צורב . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד לא נכבה ב) במידה והמחשב מיו…
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לעזרה בבניית מחשב לצורך עריכת תמונות ממצלמה בעלת 36 מגה פיקסל שמפיקה קבצים בגודל 75 מגה בייט+-. כרגע בבעלותי כונן טושיבה חדש יחסית שאולי אוכל להשתמש בו מיוני 2013, 1TB 7200 rpm 32mb cache SATA 6Gb/s, כרטיס sapphire HD7950 ששירת אותי נאמנה (וגם אותו נראה לי חבל לזרוק, לא?), ולוח אם gigabyte ga-h67ma-d2h-b3 ממנו דווקא אשמח להפטר. תקציב 4500 בערך, עדיף לא לחרוג אבל אם חובה אז חובה. כפי שכתבתי, השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות (PS6 בהנחה שעד שיגיע לא יוציאו כבר את 7 ), הבעיה שמדובר בקבצי RAW כבדים וכצלם ציפורים- די הרבה מהם. אופציה להריץ משחקים רציניים תהיה נחמדה אבל אני מניח שמחשב שידע להתמודד עם הצורך המקורי שלי יתמודד גם עם זה. מסך נוכחי שאני מרוצה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעתד לקנות בקרוב מערכת חזקה במיוחד לצורך מגוון רחב של שימושים (לפי הסדר): 1. תכנות והרצת תהליכים מאומצים. 2. הרמת מכונות וירטואליות וסימולטורים (של פלאפונים למשל). 3. איחסון. 4. משחקים וצפייה בסרטים. תפעיל את המחשב הזה Windows 7 Ultimate 64 bit. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 9000 ש"ח (זה רק כמה נראה לי שיעלה העסק, אני מאוד גמיש, יותר חשובים לי ביצועים ואיכות). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך כל עוד זה מצדיק את התוספת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי מעלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מחשב זול וטוב לפי: תקציב: 4000 שקל.(רצוי כלפי מטה) יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא אין מצב לחריגה!!! יד ראשונה\שניה: ראשונה. חברת המחשב הניד: HP ,LENOVO,DELL, IBM מערכת הפעלה: XP זכרון RAM : אחד (1) גיגה (רצוי אם ניתן 2 גיגה ) כונן קשיח: לא משנה משקל הניד המעונין: לא משנה לי.. גודל הצג: חייב להיות 15.4 אפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? המחשב למטרות רגילות - גלישה בעיקר,OFFICE . הערות נוספות: - לאישה מבוגרת לכן דרוש תצוגה ברורה והפעלה נוחה. אחריות 2-3 שנים - אני מצאתי את הדגמים הבאים: LENOVO N200 HP NX7300 IBM THINKPAD R61E DELL INSPIRION 6400 HP PAVILON G7030 תודה --------------------------------------------------------------------------------
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
עם השקתו של כרטיס המסך הנייד החדש-ישן GeForce GTX 960M, שותפותיה של NVIDIA מציגות מחשבים ניידים מעודכנים - לגיימינג ראוי במחיר אטרקטיבי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%93/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לעבודה שותפת, אין צורך בכרטיס מסך חזק, הוא לא מיועד למשחקים. 4G זיכרון , מעבד חזק , מסך LED (חובה) מסך 14 אינצ' +- , שיהיה CD-ROM (חובה) אין צורך ביותר מ350 גיגה HARD DISC =) חייב להיות או HP או טושיבה. תודה. ^^
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA כמה שיעלה .יכול ליותר יקר. אבל לא של AMD אני צריכה למחשב של אחי . הוא מתעסק בתלת מימד ותוכנות של זה כולל אנימציה, CUDA ,רינדור ,תיכנות וכל הדברים מהסוג הזה וחשוב לו שיקרא 4K גם בכל מה שקשור לוידאו או תוכנות . משחקים ב- 4K לא כי זה כבר סיפור אחר כפי שהבנתי אבל חוץ מזה יתפקד ב- 4K בכל דבר אחר שניתן ובמה שהטכנולוגיה מציעה כיום. יש לו מעבד i5 מהאחרונים שיצאו , אבל לא i5k אלא הרגיל. יכול להיות יותר מ-1000 ש"ח אבל שיהיה אם אפשר כמה שיותר פחות . אם יקר אז שממש יהיה שווה את זה, אבל כמובן רצוי שיהיה עולה כמה שפחות אבל כל עוד הוא מספק את הסחורה . מבקשת המלצה לשניים כרטיסים או יותר ,מרשת KSP בלבד. לאאאאאא פלונטר או רשת אחרת.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
דרוש מפרט ב-2000 ש"ח פלוס מינוס למשחקים בלבד ללא ציוד היקיפי. התקציב אמנם נמוך אך אמור להספיק כיוון שהמשחקים שאני מעוניין להריץ לא כבדים ,תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב עד 3500 שח .. המחשב ישמש ללימודים והוא צריך להיות על גב של אישה. החנות שהכי טוב לי לקנות ממנה זה ksp תודה ל העזרה משה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב של טושיבה,אבל אני לא יודע איך היא מבחינת בנייה ואיכות אז איך היא באמת? המחשבים שלה בנויים טוב ואיכותיים? או שעדיף ללכת על חברה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חשוב שיהיה עם DUAL 2 CORE 4GB זיכרון כרטיס מסך שיסחב את הVISTA תודה לממליצים
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אחי הטיל עלי משימה לבחור לילדתו הקטנה והאהובה מחשב לשנת הלימודים החדשה. ביקרתי ב -5 חנויות וחנות אחת הציעה לי שני מפרטים מבוססי INTEL ו - AMD . היות ואני לא מומחה כזה גדול ואפילו בכלל לא, פונה אני אליכם שתכריעו בסוגייה זו. אני מעוניין במפרט שלדעתכם יתן לי את האמינות והאיכות ביחס למחיר . אהה - התקציב עומד על 2500 שקליםללא מסך. מפרט מס' 1 : מעבד : INTEL CELERON P4 2.4 GHZ 533MHZ לוח אם : GA- 8SG800 TO P4 - נאמר לי שזה לוח של GYGABYTE . זיכרון: 256 MB DDR כרטיס מסך :GeForce 4 MX 128 MB DDR + TV OUT דיסק קשיח : MAXTOR 40 GB ATA 100 כרטיס קול : מובנה כונן רגיל : TEAC כפול 52 כרטיס רשת : 10/100 LAN כונן 1.44 : MITSUMI 1.44 MB מקלדת : PS2 9000 עכבר :PC/2 OPTI רמקולים : 4…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מחפש מפרט ב-2K לצורכי לימודים. המעבד של המחשב הוא Intel® Core™ i5-660 Processor (4M Cache, 3.33 GHz) או Intel® Core™ i5-661 Processor (4M Cache, 3.33 GHz) אשר יסופק על ידי (מה עדיף? מה ההבדלים ביניהם?) הייתי מעדיף שהמפרט יהיה מחנות באיזור הצפון (פנדה / TMS / נועה וכו') תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ללא מסך. שימוש המחשב הוא שימוש ביתי כמו אופיס אינטרנט אולי טיפה משחקים. והחנות ממנה אקנה היא KSP. תודה מראש! ;D
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-