עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דבר ראשון שלום לכולם ותודה מראש לעונה אז ככה ההתלבטות שלי היא בין : Asus S56CM-XX028H לבין Dell Inspiron 3521 במי שאני לא אבחר אני משדרג ל 8 GB זיכרון RAM, רק ההתלבטות היא בין דל לאסוס ובין AMD ל NVIDIA בכל מקרה לעוזרים המחשב ישמש לגרפיקה וכמו כן אשמח מי יותר טוב למשחקים

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  2. אז ככה, התקציב הוא 4000 ש"ח והמטרה היא רב שימושית (משחקים לא כבדים במיוחד, סרטים, אינטרנט וכו'..) ללא מסך, ללא OC וללא תוכנות... הדרישות הן- 1. שיעבוד כמה שיותר מהר וכמה שיותר חלק בעבודה השוטפת על המחשב (לדעתי כדאי מרובע ליבה והכרחי 4GB זכרון). 2. דיסק קשיח 500GB. 3. שיהיה שקט יחסית (לא עניין קריטי). 4. שיריץ משחקים ברמה נורמלית עד הטווח הלא רחוק במיוחד (חשבתי על ה 9600GT). 5. שיהיה ניתן לחבר אותו לטלוויזית LG LCD 37" שנמצאת בחדר (HDMI). 6. שיכנס לתקציב איזה סט מקלדת ועכבר אלחוטי חביב (לא משהו רציני - עד 200 ש"ח ואם זה מה שיגרום ללחץ אפשר לחרוג מהתקציב באיזה מאה שקל גג). תודה רבה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  3. היי, מעוניין לרכוש חלקים בסיסים למחשב חדש על מנת להריץ מספר מחשבים(וירוזלציה) ובנוסף משחקים כמו פיפא NBA2K וכו'. חוץ מלוח והמאוור - הכל ירכש בארה"ב כך שאין צורך להסתכל על המחירים. עשיתי לעצמי מפרט אשמח לדעתכם דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ Dual Channel CL10-10-10-27 1 כונני SSD: Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 1 תודה משה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  4. שלום לכולם, חדשה בפורום הזה, עברתי על ההודעות בנוגע למפרטי מחשב וגם על המפרטים הממולצים, אבל אשמח לחוות דעתכם המקצועית בעניין מחשב שברצוני לרכוש, המחשב נועד לעריכה גרפית - אני עובדת עם חבילת cs3 - תוכנות פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, פלאש, ודרימוויבר התקציב - עד 4000-4200 ש"ח המפרט הראשון: מעבד intel 6600 לוח אם asus P5QL-E זיכרון 2GB-800 kingston דיסק קשיח wd 320 sata-2 כרטיס מסך geforce 8600 GT 1 GB צורב DVD של ASUS מארז כולל ספק של EZ COOL מסך של PHILIPS/SAMSUNG 19"W כולל מקלדת ועכבר של CREATIVE לא כולל מערכת הפעלה ולא כולל שעות עבודה של התקנת המחשב כולו עלות: 4157 ש"ח המפרט השני: מעבד CORE 2 DUO 8500 זיכרון 4GB לוח אם של אינטל DG 31 PR כרטיס מסך GEFORCE 8500 GT 1 …

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by R9547655G,

המפרט לא כולל ספק, מארז, ציוד איקפי, HDD, קוננים אופטויים. הכול מי PANDAS. Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box - 855 ש"ח Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 - 599 ש"ח Samsung 256MB DDR2 667 Original (2X) - 350 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 6200 TurboCache 256MB PCI-E 128-bit Bulk GV-NX62TC256D - 367 ש"ח ---------- 2171 ש''ח אני בדרך כלל יושב במחשב עים איזה 10 ישומים ולפעמים משחק אבל המחשב שלי מגביל אותי אז אני קונה חלקים חדשים יש לי דיסק קשיח ATA133 אז לא צריך. אם יש אפשרות למשאו יותר טוב אז התקציב הוא 2400. ערכה: כרגע יש לי ספק ג'נרי של TZAG-ELITA מחזיק תמערכת יופי. אפשר לחרוג מהתקציב ב 200 אבל לא רצויי.

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  6. זה המפרט שאני חושב עליו מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤411 לוח אם ASUS M2N-E ¤542 כונן קשיח Westren Digital 1600AVJS 160GB ¤275 זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤167 זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤167 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤810 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7170SB X18 DVD ¤155 מארז ללא ספק Raidmax APEX ¤207 ספק כח HEC 450TDT 450W ¤259 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2993¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il רציתי לשאול שאלה קטנה ראיתי שרובכם מציעים לוח אם של ג'יגהבייט לא יודע איזה מה עדיף מה שאני לקחתי או מה שאתם מציעים תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי? כמו שכתוב בכותרת 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא, אלא אם זה ממש קריטי וייתן שדרוג משמעותי בכל אופן לא יותר מ-4500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג, אבל גם צרכי יום יום משרדיים (לא עריכה של מסמכים או תוכנות גרפיות כבשות) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, skyrim, fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחיר כולל מסך, בעדיפות ל-23 אינץ', זה משהו שאפשר לקצץ בו (תכלס, אני כבר שנים עובד על מסך 15 אינץ' של …

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  8. שלום לכולם! דרוש מפרט למחשב משפחתי בסיסי לשימושים הבאים: גלישה והורדת סרטים וסדרות, אופיס וזהו פחות או יותר. רכיבים חדשים ככל שניתן. אין צורך בציוד היקפי - מסך, רמקולים. ומקלדת/עכבר. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by eydelda,

היי, אני צריכה מחשב חדש למטרות לימודים (לומדת תכנות php) רק עכשיו נכנסתי לתחום ואני לא כל כך מבינה בקניית מחשבים - אשמח לעזרה ההתלבטות שלי היא בין macbook air לsamsung ultra series 9 אני לא סגורה דווקא על הסמסונג אבל זה מה שהומלץ לי על ידי חבר כששאלתי לגבי מחשב ווינדוס טוב העיניין הוא שהבנתי שמאק עדיף אבל אני לא כל כך מבינה בתפעול שלו... התקציב שלי הוא 6000 - 70000 ש״ח צריכה מחשב קל (אני בחורה וצריכה לקחת אותו ממקום למקום) משהו חזק.. אשמח להצעות או לדעות לגבי ההתלבטות שלי יום טוב

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. Started by Shaool Levy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד, תוכנות תלת מימד ושרטוט ורינדורים כבדים. בסביבות ה10% למשחקים, 30% תלת מימד, 20% תוכנות פשוטות כמו פלאש פוטושופ ואילוסטרייטור ו40% אפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds max, vray, maya, after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים, רצוי שגם יריץ משחקים מבעוד שנה שנתיים על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by amitsh,

היי, עבור מחשב המויעד לגיימינג- בעיקר משחקי רשת עם כמה יכול לעזור לוח אם עם - Killer™ E2400 chip ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  12. Started by g-a-l,

שלום אני הולך ללמוד מערכות מידע ואני זקוק למחשב חדש ומסך. תקציב מקסימלי 2500 ש"ח הדרישה לעבודות משרדיות,כתיבת עבודות אינטרנט,תיכנות וכו' אין דרישה שיריץ משחקם. אם אפשר שיהיה מחנות מהצפון,לא אכפת לי לקנות מאייבורי או KSP. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 14.05.2010 בשעה 16:08:29 למחוק בבקשה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  13. אני בונה מחשב לאח שלי שהוא גיימר אבל די "לייט" אבל הוא גם מתעסק קצת באנימציה וPhotoshop. המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Core i5 760 @ 2.8GHz, 8MB. מחיר: 990 ש"ח. לוח אם: ASUS P7P55. מחיר: 600 ש"ח. זכרונות: G.Skill DDR 3 @ 1600MHz, 2X2GB, Dual-Channel. מחיר: 545 ש"ח. כרטיס מסך: ASUS HD 5770 1GB GDDR 5. מחיר: 890 ש"ח. צרוב: LG. מחיר: 120 ש"ח. גוף קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2. מחיר: 125 ש"ח. מארז: Cooler Master Elite 335. מחיר: 200 ש"ח. ספק כוח: Enermax MODU82+ 625W. מחיר: 650 ש"ח. סה"כ: 4120 ש"ח. בבקשה להגיב .

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by nadpev,

שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי לפטופ לנובו Y50 מדגם ה4K. באופן כללי מאוד מרוצה, עובד חלק, סוחב יופי, ועם קצת מחקר ומשחק עם פרופילי צבע- גם המסך פגז. אבל יש בעיה אחת מוזרה שאיני יודע אם מעידה על משהו גדול יותר- בגלילה למטה ולמעלה, לעיתים יש מן קו אלכסוני (אפשר לראות שהוא בדיוק מגיע מפינה לפינה) שחוצה מהפינה השמאלית עליונה לימנית תחתונה של המסך, וחותך את מה שבדרכו (קו פצפון, ממש ברמת הפיקסל, אבל עדיין ניתן לראות). כשאני מפסיק את הגלילה הקו נעלם. כמעט תמיד הדבר קורה כשבנקודה בה עובר הקו מתנגן סרטון, או שאפילו יש באנר כלשהו. לא ניתן לתפוס את הקו דרך צילום מסך. לאור האופי המוזר של הספק-תקלה הזו, נראה לי נכון לשאול כאן אם זו תקלה מוכרת ואם יש מה לעשות, ומעדיף את זה מאשר לבלות …

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  15. קודם כל תודה לעוזרים ולאלה שניסו.. העניין הוא כזה - אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לאינטרנט תוכנות כמו סקייפ מוזיקה וסרטים. אני חשבתי על מפרט מסויים ורציתי לראות את דעתם עליו..כמו כן חשוב לי שהמחשב יחזיק זמן רב. מעבד: Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1333 כרטיס מסך: לא מובנה - צריך המלצה דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM כונן אופטי: צורב dvd יציאות: USB 2.0 x 3, D-Sub, Audio, eSATA, HDMI קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch תקשורת: כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN Bluetooth תודה רבה לכולכם!

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by keldad27,

שלום לכל העוזרים. לפני 3 חודשים קיבלתי כאן קצת עזרה לגבי מפרט, אבל מאז לא הייתי בארץ. מיד אחרי החג אני מתכוון להזמין מחשב חדש. אשמח לקבל המלצותיכם, ושיפור המפרט שהוצע לפני 3 חודשים - מבוסס INTEL, גיימינג עד 4,500, השקט מאוד חשוב, OC לא מתוכנן בשלב הזה, העדפה ל- NVIDIA (אני לא מעודכן במה שקרה בתחום בחודשים האחרונים) מודה לכם על העזרה, גמר חתימה טובה אלדד: 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנצל בכוח, אבל גם אין מקום לחסוך אם צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה משרדית, תכני HD, משחקים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטשופ, אופיס מרובה חלונות, חלק מהעבו…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  17. שלום רב. לפני הכל, רציתי לציין שהייתה לי התלבטות ענק בין PC לבין איימק \ מק בוק פרו, אני נמצא המון במחשב, אני עובד דרך המחשב, הצרכים שלהם בין היתר הם : תוכנות : - עריכת מוסיקה (תוכנת עריכה, פלאגינים וכו) - פוטושופ - עריכת וידאו ועוד.... משחקים : - אני לא גיימר כבד, אבל אני תמיד אהבתי ותמיד אוהב משחקים, המחשב שלי כבר לא סוחב את מה שהשוק היום מציע. עבודה שותפת באינטרנט \ ווינדוס : - אני עובד באינטרנט, אבל מן הסתם גם חשוב לי שכל מה שקשור להתקנות מהירות, העברות קבצים מהירות, וכמובן תפעול מהיר. אז לפני שתתנו לי המלצה למפרט, רציתי לשאול, האם אני עושה את הבחירה הנכונה שאני בוחר בPC חזק ולא באיימק ? רציתי את האיימק בדגם הכי יקר אבל משום מה אני לא מבין למה לעזאזל זה כל כך יקר, הבנ…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by צומפי,

שלום אני מחפש עבור ידידה מחשב נייד אודה לכם אם תוכלו לעזור. גודל מסך-12-13.3 מעבד - דו ליבתי, כמה שיותר חלש וחסכוני- יישומי אופיס ואינטרנט. משקל-קטן מ 2 קילו מראה חיצוני-דק כמה שיותר. זמן סוללה- 4.5 שעות, אם אין אחד כזה אז גם 3 שעות יספיק. כרטיס גרפי- ללא , לא ישמש למשחקים. מחיר 3500-4000 עם אפשרות לחריגה. אין צורך בסידירום. מצאתי את ה-2930Z של ACER שכמעט עונה לכל הצרכים למעט זמן סוללה והעובדה שהוא לא כל כך דק. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  19. k.s.p ? pcLogic ? מנועה אמרו לי להתרחק כמו מאש.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  20. צירפתי תמונה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by jackofalltrades,

אני שוקל לקנות את אחד מהמחשבים הללו אבל אני עדיין מתלבט האם לקנות את ה-EEE (עם כונן חיצוני HD passport) או, באותו המחיר לקנות את ה-T40. אני כמובן מתכוון לראות סרטים (לא הבחנה גבוהה) ואפילו לשחק משחק ישן (Ragnarok Online). מבחינתי, היתרונות של ה-T40 הם המסך הגדול יחסית ל-EEE והמפרט החזק גם כן, לעומת זאת, ה-EEE שוקל פחות מחצי והגודל שלו קטן מאוד בהשוואה ל-T40. הסוללה של ה-EEE גם תחזיק יותר מן הסתם. לגביי כרטיסי המסך אני לא יודע לקבוע מה יותר טוב - הזה שעל ה-EEE יותר חדש אבל יש לו רק 8 מגה זכרון. שניהם יהיו באותו מחיר לאחר הוספת כונן חיצוני ל-EEE וכרטיס רשת אלחוטי ל-T40. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by idomeidan,

1.. מה התקציב המקסימלי? 6000 עם סטייה של עד 6400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, ולפעמים עריכה גראפית 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. צורך במפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שיהיה סביר לא רועש מדי 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתכנן, לא מתמצא בנושא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצו…

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by shiya,

בס"ד אני בתהליך של חיפוש מחשב נייד חדש, ועלו לי כמה שאלות שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם: 1. האם המעבדים החסכוניים (סדרת הU) יכולים לרוץ באופן רציף גם על מהירות גבוהה יותר (הבנתי שיש שם איזו אפשרות שנקראת BOOST)? ואם כן, במה המעבדים הרגילים יותר טובים? 2. הגיעה אלי הצעה לקנות מחשב עסקי מהסדרות הכי טובות של החברות (elitebook, probook, Latitude) במחירים זולים מאוד (זה אמין!) אך מדגמים ישנים קצת. למשל עם מעבד 2XXXM או בלי USB 3.0. זה שווה את העובדה שהמחשב נחשב עסקי ומגיע ישר עם 3 שנים אחריות? בתקווה לתשובה מהירה, ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by feel,

תקציב בין 3000 ש''ח עבור semfron ל -3500 ש''ח עבור athlon מטרה : סרטים , אינטרנט , Matlab , הרבה קריאת טקסט !! לא עושה OC , משחקים - אולי פעמיים בחודש .חשוב מאוד !! אני צריך מחשב שקט במיוחד ! ודבר הכי חשוב - מחפש מקסימום תמורה במינימום כסף !!! ראשית - שאלה : האם ההפרש במחיר מצדיק מעבר מסמפרון תושבת 754 לאטלון תושבת 939 ? האם ארגיש את ההבדל ??? מפרט סמפרון : AMD SEMPRON 2800 256KB BOX 754 64BIT 535 ¤ 1 לוח - מבקש המלצה זכרון - 1 giga - מבקש המלצה - עד 600 ש''ח - רצוי יותר זול SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ 580 ¤ 1 - אמרו לי לא לגעת ב-WD , נכון ? NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 280 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK 370 ¤ 1 כרטיס מסך - מבקש המלצה - רצוי עד 500…

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  25. קניתי מחשב נייד hp pavilion מהסדרה החדשה המפרט הוא כזה: amd dual core 2.26 64 bit ati 3670 512mb 2g 800hz vista sp1 64bit משחקים כבדים ירוצו עליו קרייסיס far cry 2 ועוד?

• 8 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים