עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני חדש באתר הזה. שמעו, אני קונה מחשב חדש כי המחשב שלי הוא... יש לי כאן מספר הצעות תגידו לי מה הכי כדאי בשבילי לקנות. מחשב ניורון: מעבד: 2.8 GHZ Pentuim 4 לוח אם: Chipset 865 Intell FSB 800/533 MHZ 6 יציאות USB PCI Slot 5 זיכרון: DDRAM 256 MB 400 MHZ מארז: MIDI ATX 300 W דיסק קשיח: RPM 7200, 40 GB כרטיס מסך: 32 MB (יש לי במחשב הישן כרטיס מסך אם 64 של ג'י פורס) מסך: 17 Flat 17 נירון ווינדוס XP+רישיון כונן דיסקטים 1.44 כונן סידי רום: 52X תוצרת LG כרטיס קול: 6 ערוצים לצליל היקפי+רמקולים כרטיסם רשת: 10/100 אינטל מקלדת+ עכבר מיקרוסופט תוספות: להוספת עוד 256 RAM עלות: 60 $ דולר תוספת לכונן DVD: 32 תוספת למסך 17 LCD (דק) 360$ מחיר: 3790 מחשב מעבד:…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  2. קודם כל תודה לעוזרים ולאלה שניסו.. העניין הוא כזה - אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לאינטרנט תוכנות כמו סקייפ מוזיקה וסרטים. אני חשבתי על מפרט מסויים ורציתי לראות את דעתם עליו..כמו כן חשוב לי שהמחשב יחזיק זמן רב. מעבד: Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1333 כרטיס מסך: לא מובנה - צריך המלצה דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM כונן אופטי: צורב dvd יציאות: USB 2.0 x 3, D-Sub, Audio, eSATA, HDMI קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch תקשורת: כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN Bluetooth תודה רבה לכולכם!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by צומפי,

שלום אני מחפש עבור ידידה מחשב נייד אודה לכם אם תוכלו לעזור. גודל מסך-12-13.3 מעבד - דו ליבתי, כמה שיותר חלש וחסכוני- יישומי אופיס ואינטרנט. משקל-קטן מ 2 קילו מראה חיצוני-דק כמה שיותר. זמן סוללה- 4.5 שעות, אם אין אחד כזה אז גם 3 שעות יספיק. כרטיס גרפי- ללא , לא ישמש למשחקים. מחיר 3500-4000 עם אפשרות לחריגה. אין צורך בסידירום. מצאתי את ה-2930Z של ACER שכמעט עונה לכל הצרכים למעט זמן סוללה והעובדה שהוא לא כל כך דק. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  4. k.s.p ? pcLogic ? מנועה אמרו לי להתרחק כמו מאש.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  5. אני מנסה ליבנות מיפרט למחשב, אבל יש לי כמה סוגיות. הראשונה, לוח האם צריך להיות אסוס, שניה, גם בנוגע ללוח היא שיהיו לו כמה שיותר חריצי כרטיסי PCI. יש לי מלא כרטיסים שאני עובד איתם (כ.סקאזי, כ.עריכה, קול, רשת X2, וכו') השניה, אני מנסה להנות משני העולמות, גם שהמחשב יריץ מישחקים ברמה סבירה, וגם שאוכל לעבוד עליו בסביבות ווירטואליות (VMWARE). כיום אני עובד עם 2 מכונות לפחות. לפעמים גם לקודד סרטים מהמצלמה וכו'... ועכשיו לשאלות, * מה עדיף, מעבד אינטל או AMD? * מארזים? מארז טוב יכול להגיע לאלפיה ויותר, האם ממש צריך את זה? אני מכיר את המארזים של קול-מאסטר, המחירים נעים מ300 ש"ח עד לאלפיה. ניסיון העבר הראה ששנאי טוב שווה את ההשקעה . כמו כן חשובה לי רמת שקט מסויימת. חברים שקנו …

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  6. אני מחפשת לפטופ כבר זמן מה...והגעתי לכמה סופיים, אבל פתאום, כל אחד אומר לי משו אחר והתבלבתי לגמרי.. למשל-על MSI אמרו לי שהם מעולים מלבד פרט אחד קטנטן-מתחממים מהר...אה יופי, זה עזר מאד על HP מסדרת PAVILLION נאמר לי שהם חזקים מאד, והשתכללו רמה אחת מעל קודמיהם, רק מה...יקרים ב1500 מעל כולם. סבבה, תודה GIGABITE נחשבים בינוניים, LG סתם בשביל היופי וכו' וכו', אני באמת יכולה להמשיך ימים. אז זה נסגר בזה שראשי סובל מכאב ראש, חברים שלי לא מדברים איתי כי אני כבר לא מאמינה להם,טוב, לא באמת...אבל הבנתם ת'קטע לא? בקיצור זה הולך ככה-אני צריכה לפטופ, לא מעל 2.5 קילו, מסך 14 אינץ' מספיק לי אבל 15.6 גם יתקבל, לא מעל 3500 שח,ואני יודעת אפשר להשיג משו טוב במחיר הזה, 2 G.B זיכרון אמורים…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  7. אני רוצה לקשר את התרד הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=549437.0;topicseen אני רוצה לבקש את חוות דעתכם על המפרט שהרכבתי המופיע בתרד כמו כן הצעות לשיפור המפרט.. תודה..

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  8. המחשב במחיר של 6000 ולא עובר את המחיר! לא כולל ציוד היקפי ומסך מומלץכרטיס מסך חזק מאוד 7900gt שיותאם למשחקים כבדים בעיקר!

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  9. תראה מפה לשם רכשתי מחשב מדגם מסויים של HP לאחר התקלויות רבות עם השירות לקוחות בשל תיקון ממושך של מחשב זה הולחט לפצות אותי (ואוותר על פירסום שלילי) ולתת לי דגם חדש של מחשב מתקדם DV5-1179 למרות שבאמת לאחר כל האיומים והשיחות שלי אליהם ידוע לי שהם מעדיפים לסתום אותי עם מחשב כדי שלא אפרסם אותם לשלילה או משהו כזה. השאלה היא עד כמה אני צריך לדאוג לגביי המחשב החדש? האם יש מצב שהוא לא חדש? ( משופץ) מבלי שאדע בכלל יכול להיות שני אקבל משהו מפס יצור כושל? מאוד מדאיג אותי העניין לגבי המחשבים שניהם באותו מחיר זאת אומרת מה שהיה לי ומה שאני אקבל אני רוצה לדעת את דעתכם האם יש סיכוי ש HP תמסור לידי מחשב לא באמת חדש ותקין.?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  10. לא משנה מאיזה חנות , אבל עדיף SKYPC או TMS, בקיצור חנות אמינה . אה וללא ציוד היקפי. תודה.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  11. יש לי מחשב DELL Inspiron 1545 T6400 250 GB 2GB זיכרון מחשב ממש חדש מהקופסא , שמתי לו XP ועוד לא מילאתי אותו במידע עכשיו כשאני עושה לו הפעלה מחדש אז המחשב נתקע בערך 30 שניות ואפילו יותר על השולחן עבודה (עוד לא מראה אייקונים) , ורק אחר כך יש אז הצליל הזה של כניסה לווינדווס מה יכולה להיות הסיבה לכך ?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  12. חברה של אחותי ביקשה להרכיב לה מחשב ובגלל שאני די לא מעודכן בהרבה דברים אז אני פונה אליכם אין בדיוק הגבלה תקציבית אז אפשר לחרוג בטעם הטוב. מטרות: 1. מחשב חזק שיעבוד מהר ויחזיק לאורך זמן. 2. שקט! כמה שיותר, קירור פסיבי או מאוררים איכותים ושקטים! 3. מסך נעים לעין. 4. אין צורך במשחקים. תוכן HD גם נראה לי לא נחוץ כל עוד זה לא יהפוך לסטדרט ביוטיוב או משהו ;D 5. יש צורך בכרטיס קול נאות עם כניסה נורמלית על מנת להמיר קסטות לקבצי סאונד. (אל תשאלו אפילו) 6. אין צורך במארז מנקר עיניים , אבל שיהיה אסתטי. מה שאני חושב שיהיה נכון: מעבד - לא נראה לי ש4 ליבות נחוצות פה אז מעבד כפול ליבה יספיק זכרון - אני הייתי אומר 4 גיגה בייט, במחירים של היום אין מה להתפשר על פחות. לוח אם -…

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by nizans,

החלטתי לשדרג את המחשב שלי התקציב הוא 2500שח אם יש אפשרות אז לחסוך המפרט הנוכחי שלי הוא: Asus p5b-VM SE 4GB 800mhz DDR2 285GTX E6600 Zalman ZM500-HP TT Armor JR את הכרטיס מסך ספק ומארז אני לא אחליף מן הסתם מה שנשאר זה מעבד זכרונות ולוח מעבד כבר החלטתי שאני אקח את הI5 760 עם הMUGEN2 ובזכרונות והלוח אני צריך את עזרתכם! לגבי הלוח לא חשוב לי שיהיה לו USB3 ו SATA3 אבל כן חשוב לי שיהיה אפשר לעשות איתו OC בינוני-גבוה ושיהיה לו 4 סלוטים לזכרונות כדי שאוכל לשדרג בעתיד בנוסף אני צריך ספק זול ואמין 300W כי אני אבנה מערכת אחרת עם הלוח מעבד וזכרונות שישארו לי תודה!

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by ProDude,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מסך למחשב , זה יהיה מסך נוסף למה שיש לי - כרגע יש לי מסך של DELL פאנל IPS 2K . אני חשבתי על מסך 144HZ והוא יהיה יותר מיועד למשחקי המחשב . כרגע אני עם ה-GTX 970 אבל אני מתכנן לשדרג אותו מתי שהוא יפסיק לסחוב משחקים חדשים (שנה - שנה וחצי ). אשמח לשמוע המלצות מכם , התקציב הוא עד 2080 ש"ח , ועדיף כמה שיותר לחסוך. אני אישית נתקלתי במס' מסכים : SAMSUNG : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=949527 שמעתי עליו דברים טובים. ויש גם את זה - אבל זה ממש לגרד את הכיס בשבילו - השאלה אם זה מצדיק את זה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=933505 (מצאתי חנות שמוכרת ב-2080). אשמח לשמוע המלצות שלכם - מה לעשות . תודה…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  15. שלום לכולם, הרכבתי מפרט למחשב רציתי לשאול כמה שאלות, המפרט הוא כרגע כזה: מעבד: e6600 לוח: gigabyte ga-965p-DQ6 כ' מסך: sapphire X1950pro 256mb gddr3 זיכרון: Geil 1gb DRR2 800MHZ (cas 5) דיסק קשיח: Wd 320GB YS מארז: A-top Xblade 500W 120MM סה"כ 6300 לפני הנחה :] עכשיו שאלה קטנה, כמה הבדל אני ארגיש, בין אם זה במשחקים ובין בעבודה שוטפת בין זכרון בתזמונים של 4 לזכרונות בתזמונים של 5 ? כמה הבדל אני ארגיש בין 667MHZ ל-800, והאם שווה לרדת ל- 667 ולקחת 2GB ? או פשוט לחכות שהמחירים של ה-800 ירדו ואז לקנות עוד? ועוד דבר אחד, מאוד רציתי את המארז X-1 של RaidMax, אבל אין לאף אחד במלאי... יש משהו אחר שהייתם מציעים במקום Xblade ?, באותה קטגוריית מחיר ועם ספק כוח. ? תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  16. היי , רציתי לשמוע חוות דעת לגבי שידרוג מחשב קיים . כרגע בשביל להגיע ל 144 HZ במשחקים אני מוריד הגדרות ל LOW מפרט i5 16Gb זיכרון ( למיטב זכרוני DD3 ) nvidia 970 Thermaltake 750W SSD שימושים : משחקים כבדים ב 144hz מוזיקה )cubase /reason adobe premiere האם זה הזמן לשדרג ?תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  17. אני יודע שחסרים כמה פרטים כמו החברה שמיצרת את הזיכרון או דגם המעבד אבל תנסו מהפרטים שיש http://www.exlmarket.co.il/index-new.html זה המחשב בצד שמאל ב3590 ש"ח

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by Gekass,

שלום, החלקים שברשותי, אני אשמח לדעת מחיר של כל חלק בנפרד ושל החבילה הכוללת. תודה. 1.GA-MA785GM-US2H סיבת מכירה: שדרוג מצב: כמו חדש, יש אחריות עד ל 22.10.13 תמונה: 2.AMD 4000X2 סיבה למכירה: שידרוג מצב: המעבד שועל קרבות וותיק, עבר איתי הרבה מאוד ובשנה האחרונה היה ב-OC של 600Mhz. נקי מתקלות, תמיד היה מקורר ועם משחה. תמונה: Uploaded with ImageShack.us 3.Scythe Katana 3 סיבה למכירה: מצאתי משהו יותר קומפקטי מצב: כמו חדש, מגיעה עם כל הבאנדל והמתאמים. תמונה: 4.זכרונות DDR2 סיבת מכירה: שידרוג מצב: Kingston 2GB 800Mhz + OCZ Gold Series 2X1GB 667, הזכרונות תקינים ועובדים. תמונה: 5.כרטיס מסך MSI 4850 512MB סיבת מכירה: שידרוג מצב: הכרטיס נקנה פה באתר בט…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  19. שלום הרבה אנשים כאן בפורום כולל אני מחכים למעבדים החדשים אך למרבה הפתעתי, בדקתי בכמה אתרים , וראיתי שהמעבדים החדשים HASWELL לא בהכרח חזקים יותר מהמעבדים דור 3 לדוגמא: יש את ה 4200 של הI5 ויש את ה4500 של הI7 ויש את המעבדים : I7 3630 או I7 3632 או I7 3612 שהרבה יותר חזקים מהאלו של הHASWELL נכון שהדור החדש יותר חסכוני בסוללה אבל האם באמת שווה לחכות לחדשים? כאשר דור 3 חזק יותר בביצועים ?!

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  20. תכננתי לקנות מחשב מתי שמחרים של כפולי הלביה ירדו למחיר הגיוני עכשיו ראיתי מודעה לחנות מחשבים שיותר זולה מKSP מה שיוכל לגרום לכך שאקנה את המחשב יותר מקודם לדוגמא מעבד AMD 3800 כפול ליבה עולה 1999 הבדל של 90 שקל זכרון PQI אני לא מכיר אותם שמעתי עלהים פעם אז אם מישהו יכול להגיד לי איך הם נחשבים זכרון PQI 1024 DDR 400 עולה 480 שקל עכשיו חוץ מאלה רוב החלקים האחרים בחנות די דפוקים לוחות אם של אסרוק אני שם פה את הכתבות של אתר לא כדי לפרסם אותו אלא כדי שתכול להגיד לי אם בטוח לקנות ואם זה באמת זול אם יש בעיה אם זה ששמתי את הכתבות של אתר אז שיגיד לי תודה לעונים http://www.pcdiscount.co.il

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח (יש אפשרות לחריגה, אם אני אצליח לשכנע את האישה שזה שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, צפייה בסרטים (סטרימינג) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …

22. רכשתי את המשחק Crysis לפני כמספר ימים , והאכזבה גדולה. לא מספיק שהמשחק זיהה את כל ההגדרות על Low , זה עובד חלק אבל לא ב 100 % יש קטיעות לפעמים. אז עכשיו רציתי לשאול אם המפרט שלי חלש מידי בשביל משחקים כאלו... כרטיס מסך: gforce 7600 gs מעבד:amd duelcore 3800 1 GB זכרות RAM. זהו הגיע הזמן למחשב חדש כדי שמaחקים כאלו יעבדו מהר וחלק ? יש מפרט למשחקים שלא יעבור את ה 3000 שקל ?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by eli33,

ראיתי פה הרבה מפרטים ב 3000 שקל אבל אף אחד לא מKSP ומכיון שאני מתכוון לקנות מ KSP (אני יודע שהם לא כל כך מומלצים אבל יש לי זיכוי רציני שמה) אני מבקש מפרטים רק מKSP בבקשה. ניסיתי לשנות את המפרטים בערך שתיאימו למוצרים של KSP אבל לפעמים אין את אותו הספק או אותו חברת זיכרון או מארז מומלץ וכן הלאה.. ואני לא יודע כל כך מה מומלץ. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  24. אורח Mj #2
    Started by אורח Mj #2,

מערכת ראשונה: מעבד אינטל 2.8 פרסקוט עם לוח Asus תואם (משהו זול) זכרון 512 מגה ג'נרי כרטיס מסך FX5200 קשיח 120GB סידי צורב מארז פשוט וכל השאר. מסך מאג 17" פשוט או: מעבד XP1800+ DLT3C עם קירור AX7+SF2 לוח EPOX 8RDA+ 2.1 זכרון Twister 4000 ddR 500MHZ שני סטיקים של 256 מ"ב כ"א כרטיס מסך FX5700 Ultra DDR II או FX5900XT או 9600XT קשיח 80 ג'יגה 8 מגה סידי צורב מארז צ'יפטק כחול עם חלון ומסך LG FLATRON 795FT PLUS 17" אה, וספק ThermalTake 420W אני לא מתלבט בין שני מערכות מה לקנות אתם מבינים.. סתם שאלה. המחשב השני הוא המחשב שלי.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  25. Started by ward,

שלום לכולם !! אבא שלי היום אמר לי שהוא מתכנן לקנות מחשב חדש כדי שאתן את הישן לאחיות הקטנות שלי אז אני אמרתי לו "לא צריך" כי אני רוצה לחכות ל " PCI EXPRES " ו ל "DDR2 " בעוד כ חודשיים" אז עד כמה ויכוחים אמר לי שאני מי שיחליט עכשיו פה השאאלה !! האם ממש כדי לחכות ושיהיה ממש הבדלי ביצועים בין הטכנולוגיות !! ואם אני אקנה עכשיו אני אקנה A64 התקציב הוא לא נמוך בכלל הוא מ 5 אלפים ומעלה !! אז מה לעשות אם אפשר קצת עזרה !! תודה מראאאש !

• 0 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.