עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lm007,

הוא ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, לסרטים, וקצת למשחקים וגם יהיה קצת שימוש בסולידוורקס . יהיה OC, אבל רק עוד כמה חודשים, אז בינתיים לא צריך קירור למעבד. זה מה שבניתי: דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ₪ 381 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪ 1095 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ₪ 657 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK ₪ 1142 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪ 789 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ₪ 219 מסך: DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT P…

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by gmoshiko,

צריך מפרט מחשב למשחקים עד 9k ללא מסך שהמפרט יהיה מskypc תודה.

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by polegste,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח (אשמח למחשבים שיש ב KSP / IVORY). חריגה מינימלית ככל הניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט - הנדסת בניין כולל שימוש בתוכנות שרטוט, מטלב וכו'... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, windows 10…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by h_yoav,

עדיפות לksp או לפנדה רק מחשב בלי שום ציוד נוסף תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  5. בניתי את המפרט למשחקים ועבודה יומיומית על המחשב ... מעבד נקנה בנפרד והוא Q6600 . אין שום תיכנון ל OC ! והמחשב מיועד להיות שקט. לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤ 614 כרטיס מסך : EVGA GeForce 8800GT 512MB GDDR3 SC EDITION ¤ 1626 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤ 369 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK / BEIGE - SATA ¤ 195 זיכרון : TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 369 כונני דיסקטים : SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤ 42 מארז : THERMALTAKE SOPRANO DX BLACK 140mm VE7000BWS w/o PSU ¤ 539 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 389 קרור למעבד : ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOL…

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by AviMo,

שלום לכולם, אני מתעתד לקנות בקרוב מערכת חזקה במיוחד לצורך מגוון רחב של שימושים (לפי הסדר): 1. תכנות והרצת תהליכים מאומצים. 2. הרמת מכונות וירטואליות וסימולטורים (של פלאפונים למשל). 3. איחסון. 4. משחקים וצפייה בסרטים. תפעיל את המחשב הזה Windows 7 Ultimate 64 bit. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 9000 ש"ח (זה רק כמה נראה לי שיעלה העסק, אני מאוד גמיש, יותר חשובים לי ביצועים ואיכות). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך כל עוד זה מצדיק את התוספת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי מעלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  7. שלום לכולם, ושוב הזמן הגיע לקנות מחשב חדש אחרי 5 שנים... יעוד המחשב הוא עריכת וידאו (פרמייר)+משחקים+שוטף אז אני יכתוב את הרכיבים שנראים לי, אני ישמח לקבל ממכם תגובות: 1. האם המפרט מאוזן. 2. רכיבים כדאיים או שטעיתי. 3. שמץ של סיכוי שאני יעמוד בתקציב במידה ולא אילו שינויים לעשות כדי לעמוד? טוב לעסק... 1. מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box לא היו ממש התלבטויות פה. 2. לוח אם ASUS p5bDLX wi-fi יקר אני יודע אבל חוסך לי ראוטר לנייד ומאפשר OC בכיף וסתם סבבה של לוח לפי דעתי. 3. דיסק קשיח ST3250620AS Seagate בפחות מ 500 שקל אני לא רואה משהו יותר טוב בנפח הזה, תקנו אותי במידה ואני טועה. 4. זכרון לא בררן 2X1GB CL5 800HZ אין לי סנטמנטים לאף חברה כל עוד לא ג'נרי …

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  8. שלום אני מעוניין להרכיב מחשב בעיקר לעבודה גרפית (פוטושופ) ורינדורים של 3dsmax כולל עבודה עם מודלים גרפיים מורכבים. אשמח לקבל מפרט בסביבות 4-4.5K - אין לי צורך בכרטיס משך ברמה גבוהה במיוחד - עובד כרגע עם FX5500 25 MB ב 400 שקל שתומך GL ועושה את העבודה מסתפק ב HD 160 GB לא זקוק ליציאות firewire קדמיות במארז אם אפשר, זכרונות במהירות 800 mhz חשבתי על core 2 duo e6600/6850 אבל ראיתי גם את ה q6600 שאולי יכול להתאים בתקציב שלי...... תודה וסופ"ש נעים

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by מכבי חיפה,

שלום אני רוצה מפרט בסך של 6000 עם מסך לשימוש כללי. תודה

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  10. מטרות המחשב : עבודות משרדיות (תכנות/אינטרנט/אופיס) , משחקים קלים-בינוניים, סרטים HD , חיבור למסך חיצוני 26 אינץ' גודל המסך: 13-15 משקל : עד 3 ק"ג סוללה: שתחזיק לפחות 3.5 שעות בעבודה/גלישה אלחוטית יציאות מיוחדות: אני מחבר לטלוויזיה 26 , אז HDMI הארדיסק: מינימום 500gb כונן CD/DVD? צורב? רצוי , לא חובה כונן Bluray?לא קריטי האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא קריטי האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים הסתכלתי על שני מחשבים. ALIENWARE עם כרטיס 650m (קנייה דרך מישהו שטס לקנדה): http://www.dell.com/ca/p/laptops.aspx?fc=alienware-laptops&~ck=mn#ViewByTabs (יעלה כ4800 ש"ח ) ראיתי גם מחשב I5 עם כרטיס מסך טוב HD4570: http://www.zap.c…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  11. ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב ב4,500 ש"ח שמיועד בעיקר למשחקים כבדים ומהירות בעבודה היומיומית שלי במחשב שזה כולל תוכנות שיתוף וגלישה באינטרנט באותו זמן. אני צריך שהוא יריץ משחקים בינוניים עד כבדים ב2-3 שנים הקרובות לא על HIGH כי אני יודע שזה לא מספיק תקציב כזה בשביל להפעיל משחקים כבדים על HIGH אבל MED או LOW למשחקים של עוד 2-3 שנים וHIGH למשחקים של היום. חשוב מאוד שהמעבד יהיה של אינטל והלוח אם יהיה תואם, יש עדיפות לכפול ליבה. כרטיס מסך שיהיה MIDEND או אפילו HIGHEND משהו טוב שיחזיק עם TV-OUT רצוי NVIDIA אבל לא חובה, אם זה מתאים לשאר המפרט אז אפשר ATI. אני צריך מקלדת עכבר צורב דיווידי פשוטים (!) ומסך LCD 17' אינטש' גם דיי פשוט לא משהו עם HD ושהמסך לא יעלה על 1000 ש"ח…

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  12. אחרי 3 שנים... הגיע הזמן לשדרג המחשב אני עובד מהבית בעסק קטן שלי והמחשב הישן כבר מרעיש ומלא אבק.. יש לי מסך 19 של LG ואני מרוצה ממנו כמו כן יש לי גם XP השימוש העיקרי במחשב: אינטרנט 60% WORD+גרפיקה ממוחשבת 10% צפיה בסרטים 30% אני מוריד הרבה סרטים ועל כן אזדקק לנפח דיסק גדול וזכרון שיאפשר לי עבודה במקביל ללא האטת המחשב נקודה חשובה לי ביותר... שקט האם יש אפשרות להשתיק את הרעש הבוקע מהמחשב ע"י המארז או המאווררים? דבר נוסף שאזדקק לו זה דיסק חיצוני לגיבוי. מחיר... כמובן שאעדיף מפרט לא יקר ודיל טוב.. אני מקווה שתענו לי עוד היום מאחר ואני רוצה להזמין כבר מחר מחשב. שאלה נוספת.. האם יש דרך להתקין את הדיסק הישן (שבו יש לי את כל החומר) על המחשב החדש? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 788 צפיות
  13. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ועבודה עם תוכנות גרפיות כגון : פוטושופ, * גודל המסך? 15.6-14 * משקל רצוי? כמה שפחות , בסביבות 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA לא HDMI חובה * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? -500GB * זיכרון: לפחות 4GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אך מעדיף מהמובילות איכות המסך חשובה מאוד האם כדי לחכות לדגמים חדשים של Ivy Bridge

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by UnrealEnvy,

שלום לכולם. אני קונה מחשב בשבועיים הקרובים (ללא מארז ומסך) שאמור לתת מענה לגיימינג ברמה הכי גבוהה שיש. יש לי כמה שאלות לאחרי המפרט, אשמח לשמוע את דעתכם. 1. Intel I7 920 Tray קירור למעבד - Thermaltake V1 2. Gigabyte GA EX58 Extreme 3. G Skill 3GBX2 Trichannel CL9 1600 DDR3 4.Thermaltake Toughpower 750 PSU 5. nVidia GTX 295 עכשיו להתייעצויות: 1. לוח האם תומך ב-Three Way SLI - דבר שאין לי ולא יהיה לי בו צורך. אני לא מתכוון לשים מערך SLI ולכן זה מיותר. האם יש לוח באותה רמה(!) ללא תמיכה ב-SLI? 2. מה הצורך הממשי ב-6GBs מול 4GB שאיתם אני עובד היום? 3. שאלת השאלות - nVidia GTX 295 - האם הוא עובד כמערך SLI? אם כן, זה אומר שחלק מהמשחקים לא יקבלו את תוספת הביצועים... אם …

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by iho,

שלום לחברי הפורום היקרים! הרכבתי מפרט ב- KSP בסכום 4500 בערך אבקש את בקורתכם: מעבד אינטל: core 2dou E6300 1066 mhz 775 s 2mb לוח אם למעבד אינטל: asus p5b - vm s775 conroe G965 DDRII 800 pci - e זכרון: KINGSTON 1GB DDRII 800 MHZ CL5 כרטיס מסך: GIGABYTE GF 7600GT SILENT 256MB DDR III ,TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח: SEAGATE 160 GB 7200RPM 8MB SATAII צורב: צורבLG * 16 , DVD מארז: הכולל ספק כח 450W ומאוררים של לפחות 12 ס''מ אבקש לשאול: א. האם יש הבדל משמעותי בין לוח אם p5b-vm ל - p5b הרגיל? ב. האם ישנה התאמה טובה בין הלוח המעבד והזכרון? ג. איזה מארז טוב ניתן לקבל במחיר של 250 ש''ח? ד. האם ניתן או כדאי לפצל את הזכרון של 1gb ל - שני זכרונות של 512mb?

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  16. שלום. מחפש נייד סבבה למשחקים כמו COD 6 BATMAN וכדו' שיריץ משחקים על HIGH ... שיכלול מעבד חזק ו4 גיגה זכרון וכמובן ווינדואס 7... מחכה לתגובות , תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by MokoLoko,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכל- בעיקר מולטיטסקינג רציני של תוכנות ואינטרנט...שאני כותב אינטרנט אני מתכוון לשימוש טובעני של 80 טבים ויותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 אך ישודרג ככל הנראה לFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  18. שלום לכולם אני מודע לכך שאינטל שולטת בשוק הניידים אבל אני רואה שיש הבדלים אדירים במחיר בין INTEL ל AMD. אני זקוק לנייד לצרכים של גלישה,אופיס ומשחקים כאשר במשחקים אני מתכוון ל NBA 2006 ומשהו ברמות הללו. הניידים מבוססי INTEL עם כרטיס מסך נפרד עולים המון לעומת זה ראיתי ניידים מבוססי AMD שנמצאים בתקציב שלי. האם למשל זהו נייד מתאים לצרכים: AMD Turion 64 X2 Mobile Technology 1.6 GHz TL-52 מסך 15.4 אינץ רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Nvidia GeForce Go 6150 מסך: WXGA נפח: 512 MB מהירות: 667 NHz סוג זכרון: DDR 2 צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA Sound blaster pro 16 bit כרטיס רשת 10/100: כרטיס רשת אלחוטי…

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by niru,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי לתיכנות, אינטרנט ואולי קצת סרטים חשבתי על מחשב FUJITSU SIEMENS מדגם: AMILO A1645G אם תוכלו לתת לי חוות דעת או עצות לגבי מחשב אחר אשמח תודה.

20. Started by yotam.m,

שלום רציתי דעות על כמה חלקים. קודם על מה אתם אומרים על הכרטיס מסך של אסוס ? 6600 256MB PCI-E TV? האם הוא שווה משהו? רציתי לדעת מה זה המילה GBL שמופיע במידע על לוחות. ואיך הלוח (K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by SagroN,

שלום לכולם. אני צריך לקבל חוות דעת על מפרט גיימינג סופי לחבר בתקציב של 5K - הרכבתי אותו עם קצת סיוע והתעניינות וזה נראה לי המפרט הטוב ביותר לתקציב. כלומר אפשר לסחוט את כל ה5K אבל אם אפשר לחסוך אז עדיף, כי אני לפחות לא רואה צורך בלשפר את המפרט. אז אם אתה רואים צורך בלהחליף חלק שהיחס תמורה למחיר אכן שווה, אז לכו על זה ותציעו לי בבקשה. המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY ₪903 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 - זמין במלאי ₪670 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪353 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1253 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] LANCOOL P…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  22. שלום אנשים, אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוקטובר הקרובת וקצת מחוץ לעניינים של מחשבים ניידים בזמן האחרון... רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם למחשב נייד שיהיה טוב לתקופת הלימודים בתקציב של עד 4,000 שקל (שימוש עיקרי כנראה יהיה גלישה באינטרנט, כתיבת קצת קוד וקימפול, ואולי אני אראה איתו איזה סרט מדי פעם. חשוב לי גם שהסוללה שלו תחזיק יותר מאיזה 3 שעות כמו שכבר היה לי עם מחשבים ניידים שקניתי) * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת תוכנה ) - תכנות וקימפול, צפייה בסרטים (חיבור לטלוויזיה) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי שיהיה זמן סוללה יחסית ארוך אם אפשרי 5 עד 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדאי VGA או יציאת SVIDEO אם זה עדיין אפשרי במחשבים של ה…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  23. אני בונה מחשב לאח שלי שהוא גיימר אבל די "לייט" אבל הוא גם מתעסק קצת באנימציה וPhotoshop. המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Core i5 760 @ 2.8GHz, 8MB. מחיר: 990 ש"ח. לוח אם: ASUS P7P55. מחיר: 600 ש"ח. זכרונות: G.Skill DDR 3 @ 1600MHz, 2X2GB, Dual-Channel. מחיר: 545 ש"ח. כרטיס מסך: ASUS HD 5770 1GB GDDR 5. מחיר: 890 ש"ח. צרוב: LG. מחיר: 120 ש"ח. גוף קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2. מחיר: 125 ש"ח. מארז: Cooler Master Elite 335. מחיר: 200 ש"ח. ספק כוח: Enermax MODU82+ 625W. מחיר: 650 ש"ח. סה"כ: 4120 ש"ח. בבקשה להגיב .

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by askrel,

אהלן אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ובנוסף משתמש מידי פעם לעריכת תמונות ומוסיקה (לא משו מקצועי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  25. Started by OzE,

שלום לכולם, אני צריך מחשב בשביל אחי הגדול. השימוש שלו יהיה להיות בסלון, להתחבר לטלוויזיה לגלוש באינטרנט ולראות סרטים. אז בעיקרון התקציב מוגבל עד 1200 ש"ח גג. אז כמובן שצריך שיהיה למחשב חיבור HDMI. אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר בתקציב הזה לשימושים האלו. אשמח אם תבנו את זה ב KSP. מכיוון והחנות קרובה לביתי. תודה נ.ב כמובן לא צריך מסך-מקלדת-עכבר-מערכת הפעלה-כונני דיסקים. וחשוב לציין שאני צריך שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.