ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, מעט משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 - לא קריטי במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לש…
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים כבדים,סרטים,גלישה באינטרנט,לחבר את המסך לLCD, לא מתוכנן OC. בניתי מפרט עוד בלי מסך אני צריך שאתם תמליצו לי על מסך 19. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤1273 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤792 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤360 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤577 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E ¤1989 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤195 מארז ללא ספק GIGABYTE Triton-180 ¤370 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤414 סה"כ מחיר לכל המוצרים:[5970 ש"ח המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il אני מעדיף תעזרו לי לבנות מפרט מסקי פיסי ואתה יכולים לחרוג טיפה מהמחיר מקסימום 200 שקל אבל תנסו לקצץ איפה שאפשר, גם …
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הDDRכפול 2 512 המחיר 4200 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080P (טלוויזיה 42") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מחשב בלי מסך השימושים של המחשב בעיקר אינטרנט ואולי משחקים פה ושם אבל לא כבדים שמצריכים כרטיס ממש חזק חשוב שיהיה זכרון 4GB תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני צריכה דעה של כמה אנשים שמבינים עניין, בניידים. אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב וחשבתי ללכת על DELL או פוגי סימנס אבל יש גם את LENOVO LG ועוד רבים וטובים.... נתקלתי באינטרנט בחנות שיש שם כמה מחשבים ואחד מהם של פוגי סימנס http://www.mcl.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1041223 יש לו שלוש שנים אחריות והרכיבים שלו נראים לי בסדר???? (לא יודעת) :s05: אני צריכה בבקשה אנשים שמבינים שימליצו .... תודה.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא תיקונים ותוספים מתקבלים מה שלא הוספתי במפרט אנא תוסיפו מטרת המחשב לימודים וגלישה לפעמים משחקים מה שניקר מחשב כלבו. מעבדי אינטל - אחריות לכל החיים Core 2 Duo E8200, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E זכרונות - אחריות לכל החיים DDR II 800Mhz 4x1GB Kingston HyperX CL4 דיסקים קשיחים Western Digital - שלוש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 8600GTS 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY none כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מארזים Sigma Luna-WB Aluminum Black,…
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב ואני צריך מפרט טוב ^^" 1. תקציב: 6000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים, צפיה בסרטים, הורדות, ועריכת סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מסך, מקלדת ועכבר, צורב... רמקולים לא חייב... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ממש, אבל רצוי שיהיה התאמה בין הצבעים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא אכפת לי... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? - מקווה שתוכלו לעזור =]
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3343298 ב900 דולר יש משהו בארץ שיותר כדאי מזה? המעבד הזה הוא גרוע כמו שאני חושב? מה לגבי ביצועי תלת מימד של האון בורד ביחס לאון בורד אחרים? עריכה: יש מצב ל ?OC
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מתאפשרת חריגה של 500 ש"ח כמו כן, במידת האפשר לא חייב להגיע ל5000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בתוכנה פינקל גם עם 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעט חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות מיוחדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה הייתי רוצה להתייעץ לגבי קניית Microsoft Surface Laptop 2 i5 8 gb ram 256 gb במחיר של 1050 דולר האם זה שווה את המחיר או שאני יכול למצוא יותר בסכום הזה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד כמו חדש, בשימוש מועט בלבד. כמה אני יכול למכור אותו? זה המחשב: מחשב נייד "15.4 MSI PR601 T6500 2.1GHz הנה המפרט שלו: מעבד ליבה כפולה Intel® Core2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.4 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA X4500 זכרון 4096MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת Lan 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זיכרון , יציאת רשת ועכבר Touch אחריות שנה אחריות (אחריות ע"י היבואן הרשמי…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בהקמת מפרט למחשב למשחקים על בסיס שלושת החלקים הבאים: 1. 2x (corsair 4GB (2x2gb) 1600mhz ddr3) 2. sapphire radeon HD 5850 3. Seasonic ss-550ht active pfc f3 550W התקציב בין 2000 ל 3000 ללא ציוד היקפי! תודה מראש!!!!
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום תקציב: 7000 ש"ח לפי אילת האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: (500) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: הכל מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) גיימינג בינוני ועריכת וידאו האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: אילת חשבתי שיהיה נוח יותר לעבוד על מחשב 17.3 מאשר 15.6 שמניסיון מרגיש קצת קטן, אבל ההיצע בגודל 17.3 בתקציב שלי לא גדול. יש לי הזדמנות לרכוש בסוף שבוע לכן מבקש את עזרתכם המהירה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות 2 מחשבים ניידים בBlack Friday הקרוב. אשמח לעזרתכם למציאת מחשבים מומלצים. מצרף הסבר ע"פ הפורמט למחשב אחד, השני בפוסט נפרד. 1. תקציב - 2,400-3,000 ש"ח. (ללא חריגות) 2. שימושי המחשב - אופיס וגלישה ללא תוכנות כבדות 3. בציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5.פעולה שקטה - ייתרון, אך לא חובה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. מערכת הפעלה/אופיס - בעדיפות למחשב ללא מערכת ואופיס 8. העדפה לחנות/אזור - מרכז/צפון, לא רלוונטית החנות 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? Black Friday, או עד סוף השנה 10. חיבורים …
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
אני צריך מפרט עד 4000ש"ח בלי מסך, אבל עם עכבר ומקלדת(אפילו את ההכי זולים שיש) לשימוש של צפיה בסרטים, משחקים, אינטרנט וכו'... ורק אינטל, לא רוצה AMD תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים, הדרישות היו: עלות - סביבות 4000 ש"ח. שימוש - בעיקר לימודים - מסמכים, אופיס, אינטרנט וכו'. מסך - 13-14". כונן דיסקים - לא חובה. משקל - עדיפות לכמה שיותר קל. לגבי שאר הפרטים הייתי דיי גמיש. דיי נסגרתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823487 והייתי שמח לשמוע האם בעלות של סביבות 4000 ש"ח אני יכול למצוא מחשב נייד טוב יותר? או מומלץ יותר? המון תודה!
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אתחיל ללמוד כסטודנט והופנתי לפורום ע"י חבר. קודם כל אציין כי אין לי ידע רב במחשבים. אני צריך לקנות מחשב אשר ישמש אותי ל-5 שנים הבאות והתקציב הוא 3000 ש"ח ללא מסך ועזרים נלווים. מטרת המחשב הוא לכתיבת עבודות, שימוש בתוכנות שרטוט (אוטוקאד), צפייה בסרטים והרצון לשחק במשחקי מחשב עתידיים כגון STARCRAF ו-DIABLO 3. אשמח להמלצות שונות וכמו כן להסברים מדוע נבחרו הרכיבים ומשמעותם במחשב. בתודה מראש, Superior Design
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 750 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ואולי גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים רציניים מדי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אם מחשב סביר לעיצוב גרפי גם יריץ overwatch או pubg מעולה, אם לא אז אולי עדיף לחסוך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני המעבדים האלה לניידים? האם יש צריכת חשמל שונה? מה ההבדל בביצועים? ולמה מציעים לי אותם באותו מחיר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט למחשב בתקציב של 9k, מעבד של אינטל. כרטיס מסך חזק. והכי חשוב מקום אמין, איפה הכי אמין לרכוש בארץ? בתקציב כזה אני לא מתפשר על איכות. תודה.
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט למחשב שבעיקר יעבוד על אינטרנט וסרטי HD, אני לא חושב שאני אצטרך מעבר לכך. מה דעתכם על המפרט שקיבלתי (מפרט שכולל כמה אפשרויות של בחירת מעבד)? 1}- מעבד I7 מדגם 920 או 930 - ולכן צריך לוח אם שמתאים למעבד הזה הדגם שלו זה DG45 ומחירו 150 ד' - כרטיס מסך GF9600 1GB +HDMI +DVI מחירו 35 ד' - זיכרון DDR3 1033M+2 X3 מחירו 120 ד' - כונן קשיח של HITCHI 1TB מחירו 70 ד' - צורב DDRW של LG מחירו 30 ד' - ספק כוח 500W של MIDICOM מחירו 30 ד' בנוסף מצורפים 3 מאווררים בנוסף למאוורר של המעבד המחיר בשקלים: 1920 ש"ח לא כולל המעבד 2} מעבד Q9650 לוח אם DG55 שמחירו 90 ד' כל שאר המפרט זהה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום אני רצה לקנות מחשב נייד הטווח שלי הוא בין 2500 ל3000 גג יש כל כך הרבה מבחר ואני לא ממש מבין מה כל דבר אומר לא משנה לי איזה חברה רק שיהיה הכי חזק שאוכל להביא במחיר הזה המסך שיהיה מעל 15" (זאת אומרת או 15.4" 15.6" וכו...) תודה לעוזרים איך המחשבים האלה? מי נותן את התמורה הטובה ביותר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5688&CatCode=315 או זה http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=3357 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5235&CatCode=315 או זה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=6041
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-