ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
יש לי: q6600 gigabyte p35ds3p corsair 2048 ddr 800 geforce 8800gts 320m enermax liberety 400W wd 320 gb wd 500 gb ex antec p182 se זה מספיק לHTPC? בעיקר לHD ומשחקים
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר דיונים ארוכים בפורום אני מתלבטת בין שני המחשבים המוזכרים בכותרת. הסיבות שבעטיין אני נוטה ל-latitude - משקלו הקל חיי הסוללה הארוכים גודל המסך והעובדה שלמיטב הבנתי מדובר במחשב "חזק" יותר. מדובר במחשב שהולך להיות המחשב העיקרי שלי. כמו כן, אני מבלה זמן רב בנסיעות באוטובוסים / העתקת מקום מגורים. ולכן חשוב לי משקלו של המחשב ושאוכל לסמוך עליו. אני עובדת מול האינטרנט (מעלה תכנים לאתרים) וסטודנטית במשרה מלאה. כמובן שהחסרון היחיד הוא מחירו היקר של ה- latitude לעצתכם הטובה אודה עינת
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מארז EZCOOL LED + 25 M FAN ספק EZCOOL 500 לוח אם אסוס P5QL PRO P43 מעבד אינטל E8400 3.0 6MG מאוורר למארז 8 מ"מ כרטיס מסך GF 9800GT 512 O.C MSI דיסק קשיח 320 WD GB SATA2 צורב LG זכרון 2GB GEIL 800 צלעות קירור מסך SMASUNG 2MS 19 953BW רמקולים USB פשוט הכל 3800 שקל. מה אתם אומרים? ואם יש לכם שינויים או הצעות אשמח לדעת. תודה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
1. מחפש לרכוש מנורת מסך CCFL בארץ עבור נייד NC6220 HP מסך LCD 14.1 אינטש. בכל האתרים שפניתי מוכנים לבצע בתשלום את השירות של החלפת נורת המסך, אולם לא מוכנים למכור את המנורה בלבד. בEBAY ובארה"ב העלות סה"כ בסביבות $10, אולם המנורה מאוד רגישה ושבירה והחשש הוא משבירה במשלוח. מעוניין להחליף את מנורת המסך (קטודה קרה) לבד!. 2. האם יש אפשרות להחליף את כל המסך לסוג המסכים החדשים הפועלים עם תאורת LED-ים (הכולל גם החלפת האינוורטר למתח גבוה, ב-בקר למתח עבודה של LED-ים) במסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט לשימוש אינטרנט וצפיה בתכני 720P עד 1300 שקל עם דגש שלא צריך כונן אופטי מקלדת עכבר רמקולים מסך כונן קשיח וספק (יש לי CORSAIR 550 VX) זאת אומרת שאשמח אם תרכיבו לי מפרט של מעבד + לוח אם + זכרון + מארז אפשרי שהמחשב יהיה גם HTCP זה יותר יפה לעין לדעתי והאם יש לי צורך בכרטיס מסך או אפשר להסתפק במובנה בשביל פענוח 720P ועוד שאלונת אם אפשר שהלוח יכלול יציאה אופטית ו HDMI דיי חשוב לי כך שלא חשוב אם זה יבנה על INTEL או AMD. המון תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
תקציב: 5000 חריגה מקסימלית: 150 הערה חשובה: במקרה ואפשרי, מעדיף לרדת כמה שיותר מהתקציב המקסימלי. למה משמש המחשב? משחקים קלים וכבדים, משחקי רשת, עבודה משרדית, עבודה גרפית, עריכת מוסיקה, עריכה וקידוד וידאו, עבודה בתלת-מימד, מולטיטאסקינג, צפיה בסרטים, הורדות, תכנות ועוד. בגדול מחשב כללי. הערה חשובה בקשר למשחקים: אני לא בנאדם שמשנה לו כל פיפס, ככה שאין לי בעיה לשחק במשחקים אפילו על LOW, אבל שזה לא יהיה LOW עכשיו ולא אפשרי מחרתיים... OC: כן. על המעבד, אולי גם על כרטיס מסך, מעדיף כרטיס מסך מומהר מראש אם אפשרי. כפי שתראו למטה, מתכנן לעשות OC בינוני+ זה למה בחרתי מעבד מכפלה פתוחה... מידע כללי נוסף: כונן קשיח 500GB. העדפה: ל-AMD, ולכרטיס מסך מומהר מראש, כמובן במחיר הגיוני ו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב אינרטנט, אופיס, צפייה בסרטים HD. יש צורך במארז שקט. ללא צ יוד היקפי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עבור ניגון סרטים, בעיקר סרטי HD וגם עבור משחקים ורציתי לדעת האם ה-9500M GS יעזור בקידוד והרצת סרטים למעבד ויקח חלק מהעומס? האם ה-ATI Mobility 4670 יהיה טוב טוב בקידוד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
התקנתי WINDOES XP ואני רוצה לעבור למצב SATA יש לי מחשב DELL 1525 והHDD הוא SEAGATE st9320421as 320GB .איך אפשר לעשות זאת , בלי התקנה מחדש?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המפרט לילד בן 11 למשחקי מחשב, הוא לא גיימר מטורף אז רזולוציות נורמליות והגדרות בינוניות למשחקים יספיקו, אבל כמובן שאם זה יספק יותר אז אשמח לדעת... יש מסך lg2252tq - 22 אינץ'. אין צורך בעוד ציוד היקפי מלבד מה שמצויין למטה. האם יש צורך בקירור נוסף? מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך MSI HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(אפשר לחרוג קצת מהתקציב, השאלה היא לאיזו מטרה) ייעוד - אני מתכנתת מחשבים שעובדת מהבית, וצריכה "סוס עבודה" בנוסף לכך אני אוהבת לשחק קצת במשחקי מחשב, אבל לא משהו עם דרישות מחמירות עוד שימוש נוסף רציני למחשב הוא צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה דרישות חומרה עבור התוכנות שאני מריצה: Visual Studio 2008 SQL Server 2008 2.2 GHz or higher CPU 1024 MB or more RAM 1280x1024 display 7200 RPM or higher hard disk משחק Age Of Empires - 1.4 gigahertz (GHz) processor 256 megabytes (MB) of system RAM 32x speed CD drive A 64 MB video card that supports Hardware Transform and Lighting DirectX 9.0c מעבר לכך שימוש בייתי סטנדרטי - שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס של מיקרוסופט וכו' מערכת הפ…
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט לחבר בתקציב 4500 לשימוש,סרטים HD ומשחקים לא הכי כבדים. יש לו מסך SAMSUNG T260HD אין צורך בציוד הקפי. עדיפות למפרט מ SKYPC תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 שקל אם יש צורך אפשר לחרוג ב- 500 שקל אך עדיף שלא המחיר לא למזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כמו שרשמתי בכותרת עבודה משרדית office 2007 בעיקר onenote, excel, PowerPoint וגלישה באינטרנט אני משחק בעיקר ב - Left4Dead, FIFA 2009 הייתי רוצה לראות סרטי HD אני משתמש ב - Paint.NET וב - PowerDirector 7 סרטים ממצלמת מיני DV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רוצה מקלדת ועכבר אלחוטים 4. …
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות להורי מחשב לאינטרנט ואופיס ועומדים לרשותי 2000 שקלים. גודל מסך- גדול ככל האפשר. משקל רצוי- לא חשוב כי המחשב לא הולך לצאת מהבית, אלא רק לזוז ממקום למקום בתוכו. זמן סוללה- גם לא חשוב, יכול להתחבר לחשמל בכל רגע נתון. -המחשב צריך להתחבר לרשת אלחוטית ביתית. אני יודע שהתקציב נמוך מאוד ואשמח בכל מקרה להמלצות, אולי יהיו מבצעים לקראת פסח שיורידו קצת מחירים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
הי, אני קצת אובדת עצות בנושא, לא יצא לי לרכוש מחשב לדרישות של רינדור מודלים עדיין, איך זה שונה ממחשב לגרפיקה ללא תלת, אז אני באמת לא יודעת מה מומלץ מבחינת כרטיס מסך, זיכרון, מעבד, האם כדאי או לא לעשות מערך Raid (אני שומעת דעות מנוגדות). באמת שאין לי מושג. אני אשמח לקבל המלצות עם קצת הסבר לגבי למה כדאי לקנות חלקים מסויימים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5050e BOX AM2 2600MHZ 45W , יחידות 1 ¤370 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AMD 780G AM2, יחידות 1 ¤515 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 , יחידות 1 ¤260 SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 1 ¤630 ANTEC NSK4480B II 380W, יחידות 1 ¤490 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2265 --זאת ההצעה מנעה מחשבים וזאת ההצעה מKSP מעבדי AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore 360 ש''ח לוחות אם למעבדי AMD ASUS M3A78-EM AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA 440 ש''ח זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC 275 ש''ח כרטיסי מסך Sapphire HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 620 ש''ח מארזים HEC Compucase CI-6A21 Bla…
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אם למישהו יש איזהשהו מבחן באנצ'ים שקובע בכמה ואם בכלל האטום N280 יותר חזק מהN270 שיביא לפה .. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מחשב ביתי שישמש לדברים הבאים: -אינטרנט -הורדה וצפייה בסרטים- חשוב!! -תוכנות אופיס -אולי קצת משחקים, לא כבדים מדי ושאלה: האם המפרט זהה למחשב נייד ונייח? ועוד שאלה: האם אפשר לרכוש בכל מקום את החלקים שאתם מציעים? אשמח לתגובתכם ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לחבר בתקציב של עד 4000 ש"ח. שימושים:אינטרנט,סרטים, ושימושים רגילים לחלוטין. חשוב שגודל המסך יהיה 17 אינץ תודה.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם מה דעתכם על המחשב הזה מבחינת מחיר וחומרה? האם המחיר שווה את הרכיבים? והאם החומרה טובה (אני לא מעודכן בכל מה שקשור לחומרה...) אני מחפש מחשב למטרת משחקים קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6619&perur=2&t=1&c=180 תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה למחשב בתקציב של עד 2500 ש"ח לא כולל מסך וציוד נלווה. השימושים העיקריים עם המחשב: - אינטרנט - אופיס - יכולת להריץ מספר משחקים (משחקי ספורט בעיקר כמו FIFA או NBA לדוג') בצורה טובה ואיכותית דיה חשוב לי מאוד שהמחשב יתאים לחיבור מסך CRT רגיל ולמקלדת ועכבר רגילים (לא USB או אלחוטי). אני מחפשת חנות באזור המרכז (רצוי אזור השפלה). אני לא מבינה גדולה במחשבים בלשון המעטה כך שחשוב לי לקבל תמיכה והכוונה מחנות טובה ואמינה. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 903 צפיות
-
-
התקציב 3500 . מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים(בינוני), צפיה בסרטים, הורדות, לא צריך ציוד הקפי, לא צריך מערכת הפעלה. שיהיה צורב DVD, כרטיס גרפי טוב. תודה..
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש המלצה על מפרט מחשב לסלון. ניסיתי לחפש לבד ואני קצת מבולבל מהאפשרויות. אני מעוניין במחשב בעיקר למוזיקה וסרטים שיחובר לטלויזיית LCD ע"י קאבל HDMI. משהו במחיר נמוך כמה שאפשר (אבל איכותי- מקסימום נוסיף קצת). חשוב לי שיהיה שקט. מעוניין לגלוש דרכו גם באינטרנט. כמו כן שאלה- האם אני מחבר את הרמקולים ישירות למחשב או יש לחבר לרסיבר ומהרסיבר לטלוויזיה? חשוב לי שתהיה איכות שמע ממש טובה אז זה די חשוב (לשמע DOLBY 5.1, האם צריך כרטיס קול נפרד?). האם אני צריך כרטיס מסך נפרד לאיכות HD או שמספיק לוח אם עם חיבור HDMI? חשוב לי שיהיה שקט מאוד, וקריר. כמו כן אם יש המלצה למעבד של אינטל (core 2 due) אני אשמח כי יש לי הנחה עליהם. כנראה שאשתמש במערכת הפעלה XP. אם אפשר חלקים…
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ עם מעבד Intel M 1.7 GHz. פי כמה הוא איטי ביחס למעבד GHz 2.0 - Intel Core 2 Duo T6400 וגם - איך הוא עומד ביחס למעבדים של הנטבוקים, כמו Intel Atom 1.7GHz? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
המפרט של HP: Model DV5-1160 CPU 2.26 GHz Intel Core 2 Duo Processor P8400, 3 MB Level 2 cache Memory 4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB HD 320 GB (5400) Display 15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280X800) GPU NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1535 MB (256 MB dedicated) Optical Device Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Sound Altec Lansing speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Wireless 802.11b/g WLAN Bluetooth Yes Card Reader 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory S…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-